Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım yaa geçmiş olsun :26: yumurtlama gününü hesaplayıp emin olsana bi, ondandır inş..
(benim de benzer bi ağrım var ama dün-bugün benim yumurtlama günlerim ondan benimkisi)
heyecandan günaydın demeyi unutmuşum
herkese günaydııııın
seni böyle görmek çok güzelll :119: kızına da iyi geliyodur :))))
Güzelmiş oda, ama çok pahalı yaa :26:
Yerleştirince bir daha çekersin canım :)

Günaydın herkese

Şiddetli bi öksürüğüm yok cnm..
Herşeyi bilmesede olur kv.Duyarsa zaten küplere binerŞükür cnm durumunuz var para bitiyo diye üzülme kazanırsınız yine..Ben napıyım pekiOda bile hayal benim icin zaten..Hayırlısı bakalım

Sen niye uyumadın zeynep mi uyutmadı

Telefonumdaki uygulamaya göre ovulasyon günüm.27 ocak 1 şubat arası..

ben öyle yumurtlama şeysini falan hiç takip etmediğimden bilmiyorum canım ama o dönemlerde kasıklarda ağrı falan oluyosa ondandır o zaman...peki bu ay bebiş çalışması olacak mı koras

kızlar odanın işi tamamen bitince kv'yi çağırıp göstericez tepkisini anlatırım size
koras hayal falan deme,allahın izniyle her şey olur inşallah canım

kızlar dilşad nerde bilen var mı?en son 2 gün önce buraya günaydın yazmış bi daha da girmemiş :26:

Ovulasyon günümü bnde takip etmiyorum telimde regl uygulaması var regl tarihimi giriyorum unutmamak için o da ovulasyonu otomatik gösteriyo.Ağrıyınca ona baktım..Bebiş çalışması başladı zaten cnm akışına bıraktım artık..Ama olsun çok heyecanlı modlarında değilim
İnş kv tepkisi seni üzmez aksine sevindirir..

Tabi cnm Allahın hikmetine sual olunmaz,ama gidişat o.
Evet bende dilşadı merak ettim..:44::44:

günaydın kızlar.

saol canım. hepimiz ailemizle mutlu seneler yaşayalım inşallah. yumurtlamadan olabilir bence de canım kasık ağrı. öksürük için de ben çok şey denedim ama hiç biri fayda etmedi. sana hangisini söylesem bilemiyorum inşallah biran önce geçer.

kızlar dilşad nerde bilen var mı?en son 2 gün önce buraya günaydın yazmış bi daha da girmemiş :26:

o bu aralar bol bol izin kullanıyor sanırım. işe gelmiş olsa yazardı mutlaka. inşallah hamileliğiyle ilgili bir problem yoktur.

günaydınn

vilin ne güzel cnm çok mutlu oldumkatkımda olduysa zaten orası sırf çocuk mobilyası yapıyor ama bukadar pahalı olduğunu bilmiyordum ben yazın bi oda sormuştum 2500 falandı sanırım aa sizinki büyük yatak falan varya ondan heralde bukadar yüksek kaliteli sonuçta yıllarca kullanır minik cadı eşinde aman zara değmesin canım kv dede ortya yerinden çatlasın ohh ii olacak çok merak ediyorum yüzünü yaa.boşver tabiki önemli olan senin ve eşinin mutluluğu hiçbişeyi duyma dediğin gibi çok sevindim cnm adına.

diloşa ben bi msj çekim yaa:26:

korascım ozamn tam yumurtlama günün sayılır oyüzden ağrın demekki.

anladım canım bi araştırsın bakalım bide diadermine baktım dün ama yoğunlaşmadım kızacak bana
öyleymiş canım sonradan öğrendim
çok çok sevindim sorun yaşamadan halletmişsiniz üzülmemişsin kv işin içinde yok oda içine sinmiş 2 gün sonra kurulacak daha ne olsun
zeynebin de gelince sağlıkla mutlulukla büyür inşallah canım
bazada kendi yatsın kvden

gerçekten insan ne yapacağını bilemez yaa
annen de napsın dünde söledim
ama sende arada kalcaksın eşin ve annen
ee eşimin tek çalışması yetmio yani zorlanıo diosun mecbur çalışacaksın
hakkınızda hayırlısı olsun valla canım zor bi durum ama şimdiden bunaltma kendini daha zaman var

dün bende sordum bilen yok noldu bilmioum ki :26:

gerçekten çok pahalı yaa
işte bak hep bunlar yüzünden ertelioum boşuna diil yani

günaydın herkese :79:
çok uykusuzum eşim erken yatmayı bilmio saat 1 oluo zorlaya zorlaya götürüoum odaya
sonrada rahat durmuo uykusuz kalıoum hep sabahta işe gecikioum
dün de puccanın kitaplarını söledim
nerden çıktı dio
kızlar okuo ben geri mi kalıyım dedim
aaa olur mu kızlar okuo ise hemen sanada alalım dio
bide beğendiklerimi söledim para veriyim al dedi
botu kazağı ve yeleği alcam birde çanta beğendim çok güzel

bu durumda bi yanlışlık var koras bu şekilde olmaz ki

bencede yaa

diloş izinliymiş öğleden sonra gelcekmiş kızlar.

dilek eşinde biliyor artık geri kalmıcamızı
ohh bi bot alıyon herşeyi ona göre diziyon yani hadi bakim şimdiden güle güle kullan cnm

Son düzenleme:

ben de msj atıcaktım dilşada ama erken diye biraz bekleyip öyle atıyım diye düşündüm...

canım yaaa valla senin sayende gittim oraya çok sağ ol...zaten burdaki şubeleri bir buçuk ay önce açılmış...ordaki kızlara da söyledim,adanadaki arkadaşım söyledi onun sayesinde geldim buraya diye...kısmetin nerden geleceği belli olmuyo işte...çok daha güzelleri cadı doğamın olsun inşallah bizim aldığımız genç odası kategorisindeymiş,hem büyük hem de gerçekten çok kaliteli...ama ordaki her oda çok kaliteliydi zaten...önce başka bi firmaya gittik,ordakiler 2500 tl civarıydı ama hiç kaliteli değildi...bi beşik gördük orda 1300 tl indirimli fiyatı dediler eşim onu bile almaya kalktı yatak odasına sığmaz dedim de vazgeçti adama bi haller oluyo bu ara aman kızlar dua edin de değişmesin

yarenay dün okudum ama yazamadım
annenlerin köyü kalıcı olarak düşünmesi kötü olmuş
keşke önceden bilseydiniz ona göre hareket ederdiniz
ama eşin de haklı sonuçta siz ilkeri annene güvenerek dünyaya getirmediniz.
Mutlaka bir çıkış yolu vardır belki cazip bir iş bulursun ve ilk zamanlar ilker i annene bırakırsınız köye
çevremde böyle yapanlar var hafatada bir görüyor bebeklerini
geçim gerçekten zor, eşin zorlanıyorsa ve senin çalışman gerekiyorsa kreş yaşı gelene kadar böyle idare edebilirsiniz belki.

Mustafa Keser konuk 2. sayfa programına gülmekten öldürdü.
Hülya Avşar niye jüride ben onu ses sanatçısı olarak görmüyorum diyo.Sunucu kız albümünü aldınız mı dedi.Allah korusun diyo :)

Son düzenleme:

bence de

ertelemek için hemen bahane arama yine

yine mi alışveriş yapacaksın senin dolaplarını merak ediyorum,nasıl sığdırıyosun aldıklarını acaba sana bi giysi odası lazım

Son düzenleme:

saol cnm inşallah.kısmet işte şansınıza orda varmış mağazada gerçekten çok yüksekmiş fiyatları bende orda model beğenip yaptırmayı düşünüyorum okadar para veremem maalsf çok uyduruk malzemeler kullanıp bak bide 2500 istemişler hiçdeğilse boyası herşeyiyle bebişine uygun bişe almış oldun tamamı bitince nasıl olacak çok merak ettim gerçekten.sağlıkla büyüsün zeynep inşallah odasında cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…