canım yaa geçmiş olsun :26: yumurtlama gününü hesaplayıp emin olsana bi, ondandır inş..Yarenim gecen doğum gününü kutlayamamıştım.Ailenle nice mutlu yıllara cnm..
Günaydın kızlarr
Benimde genelde gece ve sabah olan kuru bi öksürüğüm var ama bugün azaldı gibiSabah da sağ kasığımda bi baskı,dolgunluj, bi ağrı, hala baskı var.Apandist diye korktum ama deil heralde.Yumurtlama günüm ondan olabilir ya da kist mi acaba
seni böyle görmek çok güzelll :119: kızına da iyi geliyodur :))))heyecandan günaydın demeyi unutmuşum
herkese günaydııııın
teşekkür ederim canımkvye söylemeyelim diyodu ama söylerse de umrumda değil ondan para istemedik,kendi biriktirdiğimiz parayla aldık sonuçta...ama artık dikkat etmemiz gerekiyo...kredilerimizi kapatınca 10000 tl kalmıştı...bunun 6500'ü gitti bile şimdiden...daha bebeğe alınacak şeyler var,balkonun cam parası var(900 tl),balkondaki dolabın parası var,odaya perde,avize falan alıcaz....bitmeeeeeez dün yolda gelirken hesap yaptık,eşim diyoki araba işini yaza erteleyelim demekte haklıymışsın çünkü şu an doğuma bile para kalmıyo...o yüzden bundan sonra kemerleri sıkmamız gerek
kasığındaki ağrı öksürmekten falan olabilir mi acaba canım :26:
gunaydın kızlar
vilin zeynep in odasını almışsınız güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah
kayınvalidenin duyduğundaki tepkilerini merak ediyorum paylaş bizimle tamam mı
kkoras ovulasyon zamanınsa ondan olabilir
benim de vücudumdaki her kas acıyor dün sporda lastikle çalıştık ondan sanırım vücudum dayak yemiş gibi
canım yaa geçmiş olsun :26: yumurtlama gününü hesaplayıp emin olsana bi, ondandır inş..
(benim de benzer bi ağrım var ama dün-bugün benim yumurtlama günlerim ondan benimkisi)
seni böyle görmek çok güzelll :119: kızına da iyi geliyodur :))))
Güzelmiş oda, ama çok pahalı yaa :26:
Yerleştirince bir daha çekersin canım :)
Günaydın herkese
Şiddetli bi öksürüğüm yok cnm..
Herşeyi bilmesede olur kv.Duyarsa zaten küplere binerŞükür cnm durumunuz var para bitiyo diye üzülme kazanırsınız yine..Ben napıyım peki Oda bile hayal benim icin zaten..Hayırlısı bakalım
Sen niye uyumadın zeynep mi uyutmadı
ben öyle yumurtlama şeysini falan hiç takip etmediğimden bilmiyorum canım ama o dönemlerde kasıklarda ağrı falan oluyosa ondandır o zaman...peki bu ay bebiş çalışması olacak mı koras
kızlar odanın işi tamamen bitince kv'yi çağırıp göstericeztepkisini anlatırım size
koras hayal falan deme,allahın izniyle her şey olur inşallah canım
Yarenim gecen doğum gününü kutlayamamıştım.Ailenle nice mutlu yıllara cnm..
Günaydın kızlarr
Benimde genelde gece ve sabah olan kuru bi öksürüğüm var ama bugün azaldı gibiSabah da sağ kasığımda bi baskı,dolgunluj, bi ağrı, hala baskı var.Apandist diye korktum ama deil heralde.Yumurtlama günüm ondan olabilir ya da kist mi acaba
kızlar dilşad nerde bilen var mı?en son 2 gün önce buraya günaydın yazmış bi daha da girmemiş :26:
anladım canım bi araştırsın bakalım bide diadermine baktım dün ama yoğunlaşmadım kızacak banaannem anway kullanıyo canım,ben dehem bitkisel,hem de cilt tipine göre veriyolar,cildi besliyo
sabah erkenden samsuna gittik alışverişe canım...
kızlar kızlar....süper bi gündü...önce boluma teşekkürlerimi fışkırtarak başlıyorum yazmaya...o bana meltem mobilyayı önermeseydi bugün kızıma oda almamış olacaktık...sağ ol bolum
netten baktığımız iki mağaza vardı...önce yolumuzun üzerinde olana gittik...2500 tl civarıydı odalar ama hiiiç beğenmedik...sonra meltem mobilyaya gittik...orda bi takım vardı,bayıldım ama fiyatını duyunca alalım bile diyemedim...şifonyerini ve aynasını istemememize rağmen 5500 tl dedileryatak örtüsü ve cibinliği içinde...çok pahalı geldi bize...ama ağzımın suları aktı tabi...eşim çok beğendiğimi görünce pazarlığa oturdu 4700 tl'ye falan indirtti...sonra park yatak,yatağa uyku seti,hastane çıkışı,havlu da aldık aynı yerden...5300 tl'ye maloldu hepsi...tabi nakit aldığımız için,yoksa fiyat daha da fazlaydı...eşim bankaya gitti,parayı çekti ve aldık hala şoktayım sonra orda duvar kağıtları da vardı...katalogdan seçtim...eve gelince arayıp odanın ölçülerini söyledik...550-750 tl arasında duvar kağıtları tutacak...200 tl de duvar kağıdı döşeyen ustaya verilecek...cuma günü gelip hem duvar kağıdını döşeyecekler hem de odayı kuracaklar sadece lambası ve perdesi kaldı odanın...ayyy çok heyecanlıyım yaa kvlere söylemedik samsuna gittiğimizi biz yoldayken eşimi aradı napıyosun diye,oda çalışıyorum dedi duysa kudururdu zaten balkonu kapattıracağımızı duyunca ne gerek vardı demiş...eşimde odayı boşaltıcaz bebeğe hiçbi şey almadık demiş...bi baza alıp koyasınız diyomuş oda yerleşene kadar söylemicez ona böyle işte kızlar yorucu bi gündü ama çok güzeldi eşim yolda gelirken en çok seni mutlu görmek için aldım,odayı görünce gözlerin parladı dedi
gerçekten insan ne yapacağını bilemez yaakızlar ne zamandır size anlatcam İlker bırakmadı. ben hep annem bakacak çocuğa diyordum ya. o iş karıştı biraz. düşündükçe kafam karışıyor, ne yapacağımı bilemiyorum. annemler gitti ya babaanneme bakmaya. kış boyunca orda olacaklardı. şimdi annem sosyal hizmetlere başvuracakmış, yatalak hastaya bakanlara maaş bağlıyorlar ya, onun için. eğer öyle olursa yazın da bakacak gibi görünüyor babaanneme. babaannem vefat edince de onun evi bizimkilere kalacak gibi. eğer öyle olursa annem köye yerleşmeyi düşünüyormuşbana diyor ben İlker'e bakarım köyde. ben hayatta gönderemem oğlumu oraya, 15 günde bir ziyarete mi gitcem bebişimi. anneme kesinlikle böyle birşey olmayacağını söyledim. ama onu da zorlayamam ki İlker'i büyüt de öyle yerleş köye diye. bi de bana diyor ki, köydeki evi yaptırmak için kredi çekerim. siz bizim eve geçersiniz, kredinin taksitlerini ödersiniz. kendi eviniz gibi rahat edersiniz, hani ev sahibi derdiniz olmaz. eşimi buraya sırf annem bakacak İlkere diye razı etmiştim. yoksa bir dakika durmaz. herşeyi geçtim annem köye yerleşirse, ben bebişimi tanımadığım kişilere emanet etmek zorunda kalcam. nasıl yapcam ya o kadar moralim bozuk ki, anlatamam. bir tarafım şimdiden düşünme, gün doğmadan neler doğar diyor, diğer tarafım da oğlumu nasıl bırakcam diyor. offff ya...
dün bende sordum bilen yok noldu bilmioum ki :26:kızlar dilşad nerde bilen var mı?en son 2 gün önce buraya günaydın yazmış bi daha da girmemiş :26:
gerçekten çok pahalı yaaAy vilişim yaaaaaaaaa, çoook sevindimmmm
eşine kocamanmutlu etmiş seniiiiii
keşke foto çekseydin odanın, çok merak ettimmm
ama çok tutmuş yaa, ne ka pahalı herşey
Güle güle, mutlulukla, huzurla büyüsün Zeyno odasında
kv kesin hasetinden hastanelik olacak
bu durumda bi yanlışlık var kkoras bu şekilde olmaz ki
bu durumda bi yanlışlık var koras bu şekilde olmaz ki
günaydınn
vilin ne güzel cnm çok mutlu oldumkatkımda olduysa zaten orası sırf çocuk mobilyası yapıyor ama bukadar pahalı olduğunu bilmiyordum ben yazın bi oda sormuştum 2500 falandı sanırım aa sizinki büyük yatak falan varya ondan heralde bukadar yüksek kaliteli sonuçta yıllarca kullanır minik cadı eşinde aman zara değmesin canımkv dede ortya yerinden çatlasın ohh ii olacak çok merak ediyorum yüzünü yaa.boşver tabiki önemli olan senin ve eşinin mutluluğu hiçbişeyi duyma dediğin gibi çok sevindim cnm adına.
diloşa ben bi msj çekim yaa:26:
korascım ozamn tam yumurtlama günün sayılır oyüzden ağrın demekki.
çok çok sevindim sorun yaşamadan halletmişsiniz üzülmemişsin kv işin içinde yok oda içine sinmiş 2 gün sonra kurulacak daha ne olsun
zeynebin de gelince sağlıkla mutlulukla büyür inşallah canım
bazada kendi yatsın kvden
gerçekten çok pahalı yaa
işte bak hep bunlar yüzünden ertelioum boşuna diil yani
günaydın herkese :79:
çok uykusuzum eşim erken yatmayı bilmio saat 1 oluo zorlaya zorlaya götürüoum odaya
sonrada rahat durmuouykusuz kalıoum hep sabahta işe gecikioum
dün de puccanın kitaplarını söledim
nerden çıktı dio
kızlar okuo ben geri mi kalıyım dedim
aaa olur mu kızlar okuo ise hemen sanada alalım dio
bide beğendiklerimi söledim para veriyim al dedi
botu kazağı ve yeleği alcam birde çanta beğendimçok güzel:12:
ben de msj atıcaktım dilşada ama erken diye biraz bekleyip öyle atıyım diye düşündüm...
canım yaaa valla senin sayende gittim oraya çok sağ ol...zaten burdaki şubeleri bir buçuk ay önce açılmış...ordaki kızlara da söyledim,adanadaki arkadaşım söyledi onun sayesinde geldim buraya diye...kısmetin nerden geleceği belli olmuyo işte...çok daha güzelleri cadı doğamın olsun inşallahbizim aldığımız genç odası kategorisindeymiş,hem büyük hem de gerçekten çok kaliteli...ama ordaki her oda çok kaliteliydi zaten...önce başka bi firmaya gittik,ordakiler 2500 tl civarıydı ama hiç kaliteli değildi...bi beşik gördük orda 1300 tl indirimli fiyatı dediler eşim onu bile almaya kalktı yatak odasına sığmaz dedim de vazgeçti adama bi haller oluyo bu ara aman kızlar dua edin de değişmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?