Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilek gerçekten ben de merak ediyorum dolaplarına bu kadar şeyi nasıl sığdırıyorsun habire bir şeyler alıyorsun

dilek gerçekten ben de merak ediyorum dolaplarına bu kadar şeyi nasıl sığdırıyorsun habire bir şeyler alıyorsun

bi yatak odamın dolabı var azcık eşimin dolabına taşıoum
birde kullanmadğım odada yatak odası dolabı kadar dolabım var bekarlıktan ikiside tıklım tıklım
ama dağınık diil

bi yatak odamın dolabı var azcık eşimin dolabına taşıoum
birde kullanmadğım odada yatak odası dolabı kadar dolabım var bekarlıktan ikiside tıklım tıklım
ama dağınık diil
tıklım tıklım dolapların dağılma potansiyeli her zaman daha fazladır
dilek yoksa sen bebeği dolaplarından ve giyisinden evde yer olmadığı için mi istemiyorsun erteliyorsun

kızlar sevgililer günü için
haymana midas termal otel ile konuştum
1 gece 2 kişi yarım pansiyon kişi başı 155 tl
emin olamadım biraz pahalı geldi eşim istiosan gidelim dedi ama tek gün ne bilim ee git gel öğlen yemeği orda bişi gör al çok daha pahalıya mal olacak

o olursa eşime hediye almıcam birlikte ortaklaşa verip gideriz
ama olmazsa eşim için hotiçten şunları beğendim

Son düzenleme:

biyandan değişiklik ii olur diye düşünüyorum bi yandan çok gibi nebilim yinede siz bilirsiniz ben 1. ciyi beğendim cnm.
banada fikir veryaa ben ne yapsam bilmiyorum

sağdakini daha çok beğendim canım ben

yaren böyle olacağını sen bilemezdinki herkes plan yapıp bi yola çıkıyor ama o plan ya yürüyor ya yürümüyor:26:

çalışman gerekiyorsa çalışmalısın ilker emin ol 8-9 ayı geçince senden tabii ilgi anlamaında demiyorum bezinsel olarak az uzaklaşacak daha sevdiği meyveler çorbalar yoğurtlar tahıllı kahvaltıları vitamin açısından bunlara daha eğilimli olacak rutin bir programa girecek sütünde eski randımanı kalmıyo zaten ...

sen bundan sonraki planlarını anneni düşünerek yapma ozman o gidecekmiş gibi düşün ...iş bulma durumları uzun sürebilir belki az çok ilker 1 yaşını tamamlar ...

iş bulacağın vakitte bunu eşinle oturup enine boyuna konuşman lazım (sana kızması çok saçma olur kıbrstanda gelmek isteyen oydu kim bilebilirdi böyle olacağını) eşine kızamayız çünkü çoğumuzun eşi böyle bana böyle demiştin ama diyecektir ama hayat istediğimiz gibi olsa ...

mesela benim kaynana ve annemm dönüşümlü bakıyo ama eşim sıkıldı evde hep 3 kişiyiz ...buna çözüm olarak yaza doğru çağanı kaynanaya bırakmayı düşündüm ..ama çağan yürüyecek kayınvalde ayaklarından rahatsız çok koşturamaz peşinden herşeyi karıştıracak yanında birinin olması gerekecek çok zor durumlar bekliyo bizi...

dün ayakkabılığın ordaki koca cam tabağını almış yere düşürmüş tuzla buz olmuş iyi üzerine düşmemiş sesinden korkmuş ağlmış annem anlatıyo (bişi diyemedim sadece sen nerdeydin o oraya gittiğinde?) dedim alınır çünkü...

kaş la göz arası gitmiş oaraya yürüteçle benim salonda ıvır zıvır bişiler yok...hole çıkmış ve oradaki tabağı hiç düşünmemiştm almış eşim içine bozuk para kouyor daha kötüsüde olabilirdi al burdan yakkk

bozuk parada bırakmamak lazım işte sorunlar bitmiyo yaa üzülme gün doğmadan neler doğar

oda gelince resim çekersin artıkk her aşamada çek koy ben bitince koydum son haftalarr ancak bittii bidee zordu yaa istediğim perdeyi doğuma 1 hafta kala buldum ufff ne yoruldum heee sıpaa şimdi yanımdaki beşiğinde yatıyor daha odaya geçmedi ama odaya girmek istiyo yürüteçle nası mutlu oluyorrr renkli yaa ondann herşey hoşuna gidiyo sanki bilir gibi

kızlar ben günaydın demedim bu özelliğim yok hee benim direk konulara giriyom napimm geçmişe takıl cvpla mazur görün taaaaaaaaaaammmı

sağdakini daha çok beğendim canım ben
bende ona yoğunlaşıoum diğerine benzer bi tane almıştım yılbaşında

biyandan değişiklik ii olur diye düşünüyorum bi yandan çok gibi nebilim yinede siz bilirsiniz ben 1. ciyi beğendim cnm.
banada fikir veryaa ben ne yapsam bilmiyorum
sende kıyafet ayakkabı türü bişi al canım napcaz ki başka
bende değişiklik olur diodum ama gerçekten tek gün için pahalı gibi emin olamadım belki sonra fırsat sitesinden falan bulur gideriz :106:

sen ayrıca beşik mi alacaksın ? park yatak kaç yaşına kadar kullancaksın?:44:

ben odayı çoooooooooook beğendim ama büyüdüğünde daha amaçlı kullansın diye böyle seçtin galiba dimi?

slm kızlar,
belediyeye geldim, eşimin alacağı vardı, çeki aldım nakte çevirdim, doktoru aradım bugün gidelim cinsiyet için die, il dışındaymış haftaya salıya verdiler randevuyu
moralim bozuldu

inşallah herkes iidir, ben yine dinlenip geldim

vilişş odayı çok beğendiğim, bence gösterdiğin renklilerden kat kat güzel ve şık güle gle kullansın zeynepcik

sen ayrıca beşik mi alacaksın ? park yatak kaç yaşına kadar kullancaksın?:44:

ben odayı çoooooooooook beğendim ama büyüdüğünde daha amaçlı kullansın diye böyle seçtin galiba dimi?
beşik almicam canım...park yatak aldım zaten dün...ama eskiden beşik almayı düşünüyodum canım...odayı böyle alınca beşikten vazgeçtim...çünkü odayı hemen kullanamayız...park yatakta 3-4 yaşına kadar yatılabiliyomuş,sonrasında odasına geçer inşallah...yatağın kenarlarına korkuluk takılabiliyomuş,gerek görürsek alıp takarız daha güvenli olur...

hadi yaaaa....cinsiyet öğrenme işi haftaya mı kaldı yani olsun napalım,minik iyi olsun da cinsiyeti sonra da öğrenilir

vilişş odayı çok beğendiğim, bence gösterdiğin renklilerden kat kat güzel ve şık güle gle kullansın zeynepcik

teşekkür ederiz teyzesi

pucca dan az bahset bende alıyım çok merak ettimm... Değişik kitap arıyodum alayım...

tabii ki sen blirsin dee ama ben ikisinide beğenmedim

iki kişi 155 çok iyi yaaa saçmalama termal otel üstelikkkk bence süper yanlışlık olmasın tek kişi 155 olmasın?

eğer 2 kişi ise bi araştır oteli yorumlara bak bakıyım ....yarım pansiyon gerçi ama öğlen bi şekilde atıştırırsınız yaa eğer öyleyse kesin rez. yaptır durmmaaaa

aynı anda 3 iş yapıoum hata yaptım doğal olarak

neyse koçişim aradı kitapların üçünüde almış
öğlende gidip botumu alcaz

niye moralini bozyon başka hastaneye randevu al git öğren cinsiyeti merak ediyosann beklmezsin salıyı salıda kendi doktoruna yine gidersin

kuzum beğenmişti eşim benzer bişi greyderde arkadaşı da almış hoşuna gitmiş onun için baktım

tatlım kişi başı dioum yaa yani 310 tl ikimiz çok işte öğlen güzel bi yemek bişiler al benzin derken yuvarla 500 lira gider yani
şimdi çok geldi indirimli olsaydı iyiydi ertelicem büyük ihtimal
avanosa giderim üstüne 250 daha koyup daha harika orası

ayakkabılarda 189 tl ama olsun napim :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…