dilek gerçekten ben de merak ediyorum dolaplarına bu kadar şeyi nasıl sığdırıyorsunhabire bir şeyler alıyorsun
tıklım tıklım dolapların dağılma potansiyeli her zaman daha fazladırbi yatak odamın dolabı var azcık eşimin dolabına taşıoum
birde kullanmadğım odada yatak odası dolabı kadar dolabım var bekarlıktan ikiside tıklım tıklım
ama dağınık diil
tıklım tıklım dolapların dağılma potansiyeli her zaman daha fazladır
dilek yoksa sen bebeği dolaplarından ve giyisinden evde yer olmadığı için mi istemiyorsun erteliyorsun
kızlar sevgililer günü için
haymana midas termal otel ile konuştum
1 gece 2 kişi yarım pansiyon kişi başı 155 tl
emin olamadım biraz pahalı geldi eşim istiosan gidelim dedi ama tek gün ne bilim ee git gel öğlen yemeği orda bişi gör al çok daha pahalıya mal olacak
o olursa eşime hediye almıcam birlikte ortaklaşa verip gideriz
ama olmazsa eşim için hotiçten şunları beğendim
Eki Görüntüle 620141 Eki Görüntüle 620142
emin olamadım biraz pahalı geldi eşim istiosan gidelim dedi ama tek gün ne bilim ee git gel öğlen yemeği orda bişi gör al çok daha pahalıya mal olacak
kokişim biz kıbrısa gittiğimiz ilk yıl eşim kıyameti kopardı dönelim, ben sevmedim burayı diye. baya birbirimize girip kavga ediyorduk. o kadar burnumdan getirdi ki ilk yılımızı anlatamam. ben sürekli güzel para biriktirip evin en azından yarı parasını biriktirip dönelim istiyordum ama eşim bırakmadı. sonra da ablam işten çıkartılınca hep beraber dönelim bari dedik. masraflar yarıya iner en azından. eşim durmayacaktı çünkü orda biliyorum. 1,5 yıl kalıp dönmüş olduk. eşim buraya gelince anladı herşeyi ama tabii geç oldu. o sanıyordu ki bekarken olduğumuz gibi gezip tozacaktık, arkadaşlarımızla görüşecektik vs. buraya bi geldik ne onun arkadaşlarıyla, ne benim arkadaşlarımla doğru dürüst görüşmedik. hele onunkiler tamamen vefasız çıktı, ne arıyorlar ne soruyorlar. şimdi kıbrıstaki arkadaşlarını, halı saha maçlarını özler oldu. evli insanla, bekar insanın hayatı bir olur mu hiç? şimdi de diyor biz burda 1 sene evli kalsaydık, kıbrıs bu kadar kötü gelmezdi bana, kalırdık orda. ben ordayken çok anlatmaya çalıştım ama olmadı. buraya gelince de ben 1 aylık hamile olduğum için anneme yakın olayım istedim, ben çalışınca annem bakacak çocuğa, hem hamileyken ya da yeni doğum yaptığımda falan kendimi güvende hissederim diye. eşim daha merkezi yerleri istiyordu. inat ettim, ağladım vs. dayanamadı eşim kabul etti. ama işte daha bebiş 2,5 aylıkken babaanneme bakma durumları çıktı. sağlık sonuçta birşey diyemezdim, demedim de. ama o zaman ayda 15 gün köyde, diğer günler burada olacaklar diye konuşulmuştu. sonra diğer amcamın bacaklarından ameliyat olacağı anlaşıldı, annemler kaldı orda. yaza kadar diyorduk, şimdi de bu çıktı. belki diyorum bizim için hayırlısı budur. başka elden birşey de gelmiyor zaten. en azından annem 2 yaşına kadar baksaydı ilkere daha iyi olacaktım. konuşurdu, biri birşey yapsa söylerdi falan.
nekim dediğin gibi insanın zoruna gidiyor, bir de eşime karşı da yüzüm yere eğildi gibi. söylemiyor şimdilik ama yarın öbür gün dicek bak herkes önce kendini düşünüyor diye. verebilecek bir cevabım da yok. o diyordu çünkü "annene güvenerek yapmadık biz çocuğu, kendimiz de bakarız" diye. ama ben hep annem dedim, başka birşey demedim. şimdi onun dediği noktaya geldik.
görümcelerimden hiç birinin bakmasını istemem ben. çok farklıyız biz onlarla. çok iyiler sağolsunlar ama çocuk yetiştirmek ayrı birşey. o yüzden onlar olmaz. başka da tanıdık yok zaten. mecbur bakıcıya kalcaz yani. o da benim maaşımın yarısından fazlasını alır Allah bilir. bakalım zaman ne gösterecek.
destekleriniz ve fikirleriniz için teşekkürler kızlar. gerçekten konuşmak rahatlatıyor insanı.
bu arada enkimle konuştuk az önce. doktordan gelmiş. apse varmış yine göğsünde. o göğüsten emzirmeyi kesmiş doktoru. ilaç tedavisi olacak, antibiyotik vermiş. o bitince duruma göre bakıp gerekirse başka tip antibiyotik verecekmiş. inşallah kavuşur biran önce sağlığına ya.
annem anway kullanıyo canım,ben dehem bitkisel,hem de cilt tipine göre veriyolar,cildi besliyo
sabah erkenden samsuna gittik alışverişe canım...
canım marangoz ever pahalı söyledi,hem de garanti veremedi,içimize sinmeyince vazgeçtik...sadace balkona dolap yapacak...ona bile 620 tl istedi
canım yaaa gün doğmadan neler doğar...şimdiden bunları düşünme...allah bi kapı açar mutlaka...annemler de babanneme bakarken başvurmuşları maaş için...çünkü babam da emekli ve kirada oturuyolar bi de...o zaman kardeşim de çalışmıyodu...ama annemler evrakları dolandırıp maaş bağlanana kadar babannem vefat etti,o parayı almak hiç nasip olmadı...allah uzun ömürler versin babannene ama hayat hiçte planladığımız gibi ilerlemiyo...şu an üzülüyosun ama belki de annenler oraya yerleşmezler,ya da eskisi gibi dönüşümlü bakılmaya başlanır babannene yine....ya da şu an hiç aklımıza gelmeyen bi şekilde çok daha güzel gelişir olaylar...
anladık akşam topiğe uğramicaksın
kızlar kızlar....süper bi gündü...önce boluma teşekkürlerimi fışkırtarak başlıyorum yazmaya...o bana meltem mobilyayı önermeseydi bugün kızıma oda almamış olacaktık...sağ ol bolum
netten baktığımız iki mağaza vardı...önce yolumuzun üzerinde olana gittik...2500 tl civarıydı odalar ama hiiiç beğenmedik...sonra meltem mobilyaya gittik...orda bi takım vardı,bayıldım ama fiyatını duyunca alalım bile diyemedim...şifonyerini ve aynasını istemememize rağmen 5500 tl dedileryatak örtüsü ve cibinliği içinde...çok pahalı geldi bize...ama ağzımın suları aktı tabi...eşim çok beğendiğimi görünce pazarlığa oturdu 4700 tl'ye falan indirtti...sonra park yatak,yatağa uyku seti,hastane çıkışı,havlu da aldık aynı yerden...5300 tl'ye maloldu hepsi...tabi nakit aldığımız için,yoksa fiyat daha da fazlaydı...eşim bankaya gitti,parayı çekti ve aldık hala şoktayım sonra orda duvar kağıtları da vardı...katalogdan seçtim...eve gelince arayıp odanın ölçülerini söyledik...550-750 tl arasında duvar kağıtları tutacak...200 tl de duvar kağıdı döşeyen ustaya verilecek...cuma günü gelip hem duvar kağıdını döşeyecekler hem de odayı kuracaklar sadece lambası ve perdesi kaldı odanın...ayyy çok heyecanlıyım yaa kvlere söylemedik samsuna gittiğimizi biz yoldayken eşimi aradı napıyosun diye,oda çalışıyorum dedi duysa kudururdu zaten balkonu kapattıracağımızı duyunca ne gerek vardı demiş...eşimde odayı boşaltıcaz bebeğe hiçbi şey almadık demiş...bi baza alıp koyasınız diyomuş oda yerleşene kadar söylemicez ona böyle işte kızlar yorucu bi gündü ama çok güzeldi eşim yolda gelirken en çok seni mutlu görmek için aldım,odayı görünce gözlerin parladı dedi
bende ona yoğunlaşıoum diğerine benzer bi tane almıştım yılbaşındasağdakini daha çok beğendim canım ben
sende kıyafet ayakkabı türü bişi al canım napcaz ki başkabiyandan değişiklik ii olur diye düşünüyorum bi yandan çok gibi nebilim yinede siz bilirsiniz ben 1. ciyi beğendim cnm.
banada fikir veryaa ben ne yapsam bilmiyorum
Eki Görüntüle 620083 Eki Görüntüle 620084 Eki Görüntüle 620085
kızlar oda bu...şifonyerini ve aynasını almadım...odada gezinmeye yer kalmıyodu çünkü...cibinliği ve yatak örtüsünü fotoğraftakinin aynısından aldık...bi de yatak başında falan olan oymalı yerlere yapıştırmak için çiçekleri var...sandalyeyi bile aldırdım yatağıyla takım diyeduvar kağıdını farklı seçtim,bundan ellerinde yoktu,hem de benim seçtiğimin fiyatı bunun yarısına denk geliyo...bu çok pahalıydı...
beşik almicam canım...park yatak aldım zaten dün...ama eskiden beşik almayı düşünüyodum canım...odayı böyle alınca beşikten vazgeçtim...çünkü odayı hemen kullanamayız...park yatakta 3-4 yaşına kadar yatılabiliyomuş,sonrasında odasına geçer inşallah...yatağın kenarlarına korkuluk takılabiliyomuş,gerek görürsek alıp takarız daha güvenli olur...sen ayrıca beşik mi alacaksın ? park yatak kaç yaşına kadar kullancaksın?:44:
ben odayı çoooooooooook beğendim ama büyüdüğünde daha amaçlı kullansın diye böyle seçtin galiba dimi?
hadi yaaaa....cinsiyet öğrenme işi haftaya mı kaldı yanislm kızlar,
belediyeye geldim, eşimin alacağı vardı, çeki aldım nakte çevirdim, doktoru aradım bugün gidelim cinsiyet için die, il dışındaymış haftaya salıya verdiler randevuyu
moralim bozuldu
inşallah herkes iidir, ben yine dinlenip geldim
vilişş odayı çok beğendiğim, bence gösterdiğin renklilerden kat kat güzel ve şık güle gle kullansın zeynepcik
anladım canım bi araştırsın bakalım bide diadermine baktım dün ama yoğunlaşmadım kızacak bana
öyleymiş canım sonradan öğrendim
çok çok sevindim sorun yaşamadan halletmişsiniz üzülmemişsin kv işin içinde yok oda içine sinmiş 2 gün sonra kurulacak daha ne olsun
zeynebin de gelince sağlıkla mutlulukla büyür inşallah canım
bazada kendi yatsın kvden
gerçekten insan ne yapacağını bilemez yaa
annen de napsın dünde söledim
ama sende arada kalcaksın eşin ve annen
ee eşimin tek çalışması yetmio yani zorlanıo diosun mecbur çalışacaksın
hakkınızda hayırlısı olsun valla canım zor bi durum ama şimdiden bunaltma kendini daha zaman var
dün bende sordum bilen yok noldu bilmioum ki :26:
gerçekten çok pahalı yaa
işte bak hep bunlar yüzünden ertelioum boşuna diil yani
günaydın herkese :79:
çok uykusuzum eşim erken yatmayı bilmio saat 1 oluo zorlaya zorlaya götürüoum odaya
sonrada rahat durmuouykusuz kalıoum hep sabahta işe gecikioum
dün de puccanın kitaplarını söledim
nerden çıktı dio
kızlar okuo ben geri mi kalıyım dedim
aaa olur mu kızlar okuo ise hemen sanada alalım dio
bide beğendiklerimi söledim para veriyim al dedi
botu kazağı ve yeleği alcam birde çanta beğendimçok güzel
slm kızlar,
belediyeye geldim, eşimin alacağı vardı, çeki aldım nakte çevirdim, doktoru aradım bugün gidelim cinsiyet için die, il dışındaymış haftaya salıya verdiler randevuyu
moralim bozuldu
inşallah herkes iidir, ben yine dinlenip geldim
tabii ki sen blirsin dee ama ben ikisinide beğenmedim
iki kişi 155 çok iyi yaaa saçmalama termal otel üstelikkkk bence süper yanlışlık olmasın tek kişi 155 olmasın?
eğer 2 kişi ise bi araştır oteli yorumlara bak bakıyım ....yarım pansiyon gerçi ama öğlen bi şekilde atıştırırsınız yaa eğer öyleyse kesin rez. yaptır durmmaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?