Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

moralini bozma yaa
geç olsun güç olmasın derler ya ikinizinde sağlığı iyi olsunda haftaya öğrenirsin inşallah

1,5 tabak tereyağlı-ketçaplı-mayonezli makarnayı hüplettim
akşama sebze beni bekler
dilşad yine eve mi gideceksin canım?

ay canım Allah korumuş Çağan'. üstüne düşmemiş Allah'tan. evinizde kalmaları gerçekten zor bir durum. biz altlı üstlü oturduğumuzdan iyi olacaktı ama bakalım zaman ne gösterecek? annelerin bir de alınma durumları var dimi? o da kötü oluyor, birşey söyleyemiyorsun işte. inşallah hem biz, hem de bebişlerimiz için hayırlısı neyse o olur kokişim. dua etmekten başka birşey gelmiyor şuan için elimizden.

dilşadcım bence de başka bir doktora gitsen ne olur ki? ablanla beraber mi gideceksiniz yine???

hımm ozman iyimiş korkuluk takıp yatırılabilir hani 3 yaştan sonra zor olurmu die diye düşündüm park yatak için

ben beşik aldım yanımada odasınada büyüyen beşik diğer aydan sonra odasını ayırcam çağanın bakalım ayırabilirsemm

nasıl yani o mayonez ve ketçap ev yapımı değil dimi bebek varken dikkat etmen gerekmez mi?

aklımdan sirken görse bana kızar diyodum ki kızmışsın bile
canım normalde ev yapımı olmayan şeyler yemiyorum dikkat ediyorum ama canım çekti napim ketçapla mayonezi az koydum akşam yiceme gündüz yiyip eritiyim dedim
yaaaa hem ben bu ay hiç kilo almadım biliyo musun? hem de her istediğimi,cevizlerimi,meyvelerimi falan bol bol yememe rağmen...bu da benim kaçamağım olsun

hımm kendi beğenmişse al istersen sonuçta ayakta belki daha güzel duruyordur..
(senin beğendiğin bi akkap alsan beğenmezmi?)
ben eşime benim beğendiklerimi giydiriyorum onun zevkini hiç beğenmiyorum daa hatta ayy bunu mu aldın inanmıyorum okdar paramı verdin ben sana daha güzelini alırdım bu paraya dedimmi adam çıkaryo bidaha asla giymiyooo

sen otelimi aradın sölee bakimm nerden öğrendin bu fiyatıı? otelin adını bi verde tur dan da öğrenelimmm ney miş fiyat:44:

bu ay kilo almamana bir şey demiyorum çünkü gebelikteki alımların normali nasıl olmalı tam bilmiyorum

ama almasan da daha masumane şeyler yiyebilirdin ketçap ve mayonezde nasıl katkı maddeleri var biliyorsundur direk kimyasal...dikkat et lütfen.

bu arada ben mayonezimi evde yapabiliyorum yine çiğ yumurta oluyor ama en azından katkı maddesi olmuyor içinde

selammm

yarenim hayırlısı diyeyim yaa zor durumda kalmışın :44:

vilin odayı almışın güle güle kullanın hayırlı olsun ve bencede odayı düzün kv öyle gösterin kalp krizi geçirir kessin

dilekk senin mesajların görünmüyo silinmiş görünüyo nedennnnnn

bende bugün pucca sordum 8tl dedi söleyim :) ama1. yokmuş önümüzdeki hafta gelir dedi 2ve 3 varmış birde erkeklerle ilgili bi katabı unuttum şimdi adını

tabii uygulamak herkesin kendi isteğidir ben hamburger zevkimden bile vazgeçtim bütün hamişlik boyunca bide onların kızarttıkları fritöz yağı katkı maddeleri

biaralar kafayı fena tozutmuş herşeyin üzerindeki yazıları okuyarak katkı maddeleri karbonhidrat ve yağları değerlendirir olmuştumm

okdarda değil tabii pimpirikli olmamak lazımm ama şimdide çağana alcakarımı çok inceliyorum :44: mesela sadece milupa ve hipp markasına çok güveniyorum...

diğerlerinin içeriklerini genelde çok sevmiyorum

bişi sorcam sana sirken organik üretim de hani mesela meyve püresi hipp dünyaca ünlü bi marka üstünde organik yazıyo içeriğinde şeker gibi gdo gibi katkı maddeleri içermiyor katkı maddelerinde bişi yazmıyo

tabii az çok protein yağ oranlarını yazmışlar demek istediğim organik patentini aldığına göre masummudur bu ürünler

bukadar incelemek belki doğru değil ama gelişimi iyi olsun istiyorum bebeğimin...

bu ayakkabıda indirim varmış alıyımmı görünüşü güzel gibi klasik değilde kotlar ve ketenlerle güzel olmazmı:26: 50 TL ye inmiş

Son düzenleme:
ilerde bebek beklerken ben de kendimi düşünemiyorum aklımıza gelebilecek her şeye dikkat ederim gibi geliyor.
organik ürünleri tam bilmiyorum nasıl üretiliyor vs
o bahsettiğin mamaların raf ömürleri ne kadar? Eğer uzunsa 1 ay 2 ay gibi içinde mutlaka katkı maddesi vardır koruyucu madde olmadan bir şeyin bozulmadan durması mümkün değil.

taam kızlar bi daha yemicem :26:
kızımın odasındaki halıyı üzerinden siliverdim,camı da silinse ne güzel olurdu ama ben silemem
ağda yapıcam şimdi :18::18::18:

bio yzıo yani doğal mışşş raf ömrü 2 ay galiba öyle ama açıldğında en geç 3 günde tüketilmesi gerekmişşş:44::44: haa üstünde koruyucu içermez yazıyoo

teyzem eczacı hipp iyi onu kullanabilirsin dedi o kullanmış ben meyveleri kendimde yapıyorum aslında ama onlarda msela kırmızı erik var şimdi bulamadığım için onu alıp veriyorum yada kayısı mesela şeftali mesela bunları çok seviyo 1 günde tüketiyo aslında

anladım koketa dediğim gibi mamalara yabancıyım ne nedir tam bilmiyorum

peki bu mamaları evde kendin hazırlayamaz mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…