pucca dan az bahset bende alıyım çok merak ettimm... Değişik kitap arıyodum alayım...
slm kızlar,
belediyeye geldim, eşimin alacağı vardı, çeki aldım nakte çevirdim, doktoru aradım bugün gidelim cinsiyet için die, il dışındaymış haftaya salıya verdiler randevuyu
moralim bozuldu
inşallah herkes iidir, ben yine dinlenip geldim
nasıl yani1,5 tabak tereyağlı-ketçaplı-mayonezli makarnayı hüplettim
akşama sebze beni bekler
dilşad yine eve mi gideceksin canım?
yaren böyle olacağını sen bilemezdinkiherkes plan yapıp bi yola çıkıyor ama o plan ya yürüyor ya yürümüyor:26:
çalışman gerekiyorsa çalışmalısın ilker emin ol 8-9 ayı geçince senden tabii ilgi anlamaında demiyorum bezinsel olarak az uzaklaşacak daha sevdiği meyveler çorbalar yoğurtlar tahıllı kahvaltıları vitamin açısından bunlara daha eğilimli olacak rutin bir programa girecek sütünde eski randımanı kalmıyo zaten ...
sen bundan sonraki planlarını anneni düşünerek yapma ozman o gidecekmiş gibi düşün ...iş bulma durumları uzun sürebilir belki az çok ilker 1 yaşını tamamlar ...
iş bulacağın vakitte bunu eşinle oturup enine boyuna konuşman lazım (sana kızması çok saçma olur kıbrstanda gelmek isteyen oydu kim bilebilirdi böyle olacağını) eşine kızamayız çünkü çoğumuzun eşi böyle bana böyle demiştin ama diyecektir ama hayat istediğimiz gibi olsa ...
mesela benim kaynana ve annemm dönüşümlü bakıyo ama eşim sıkıldı evde hep 3 kişiyiz ...buna çözüm olarak yaza doğru çağanı kaynanaya bırakmayı düşündüm ..ama çağan yürüyecek kayınvalde ayaklarından rahatsız çok koşturamaz peşinden herşeyi karıştıracak yanında birinin olması gerekecek çok zor durumlar bekliyo bizi...
dün ayakkabılığın ordaki koca cam tabağını almış yere düşürmüş tuzla buz olmuş iyi üzerine düşmemiş sesinden korkmuş ağlmış annem anlatıyo (bişi diyemedim sadece sen nerdeydin o oraya gittiğinde?) dedim alınır çünkü...
kaş la göz arası gitmiş oaraya yürüteçle benim salonda ıvır zıvır bişiler yok...hole çıkmış ve oradaki tabağı hiç düşünmemiştm almışeşim içine bozuk para kouyor daha kötüsüde olabilirdi al burdan yakkk
bozuk parada bırakmamak lazım işte sorunlar bitmiyo yaa üzülme gün doğmadan neler doğar
beşik almicam canım...park yatak aldım zaten dün...ama eskiden beşik almayı düşünüyodum canım...odayı böyle alınca beşikten vazgeçtim...çünkü odayı hemen kullanamayız...park yatakta 3-4 yaşına kadar yatılabiliyomuş,sonrasında odasına geçer inşallah...yatağın kenarlarına korkuluk takılabiliyomuş,gerek görürsek alıp takarız daha güvenli olur...
hadi yaaaa....cinsiyet öğrenme işi haftaya mı kaldı yaniolsun napalım,minik iyi olsun da cinsiyeti sonra da öğrenilir
teşekkür ederiz teyzesi
nasıl yanio mayonez ve ketçap ev yapımı değil dimi bebek varken dikkat etmen gerekmez mi?
kuzum beğenmişti eşim benzer bişi greyderde arkadaşı da almış hoşuna gitmiş onun için baktım
tatlım kişi başı dioum yaayani 310 tl ikimiz çok işte öğlen güzel bi yemek bişiler al benzin derken yuvarla 500 lira gider yani
şimdi çok geldi indirimli olsaydı iyiydi ertelicem büyük ihtimal
avanosa giderim üstüne 250 daha koyup daha harika orası
ayakkabılarda 189 tl ama olsun napim :101:
seda ve nigar okuo onlar söledi bana
1,5 tabak tereyağlı-ketçaplı-mayonezli makarnayı hüplettim
akşama sebze beni bekler
dilşad yine eve mi gideceksin canım?
nasıl yanio mayonez ve ketçap ev yapımı değil dimi bebek varken dikkat etmen gerekmez mi?
bu ay kilo almamana bir şey demiyorum çünkü gebelikteki alımların normali nasıl olmalı tam bilmiyorumaklımdan sirken görse bana kızar diyodum ki kızmışsın bile
canım normalde ev yapımı olmayan şeyler yemiyorum dikkat ediyorum ama canım çekti napimketçapla mayonezi az koydum akşam yiceme gündüz yiyip eritiyim dedim
yaaaa hem ben bu ay hiç kilo almadım biliyo musun? hem de her istediğimi,cevizlerimi,meyvelerimi falan bol bol yememe rağmen...bu da benim kaçamağım olsun
bu ay kilo almamana bir şey demiyorum çünkü gebelikteki alımların normali nasıl olmalı tam bilmiyorum
ama almasan da daha masumane şeyler yiyebilirdin ketçap ve mayonezde nasıl katkı maddeleri var biliyorsundur direk kimyasal...dikkat et lütfen.
bu arada ben mayonezimi evde yapabiliyorum yine çiğ yumurta oluyor ama en azından katkı maddesi olmuyor içinde
ilerde bebek beklerken ben de kendimi düşünemiyorum aklımıza gelebilecek her şeye dikkat ederim gibi geliyor.tabii uygulamak herkesin kendi isteğidir ben hamburger zevkimden bile vazgeçtim bütün hamişlik boyunca bide onların kızarttıkları fritöz yağı katkı maddeleri
biaralar kafayı fena tozutmuş herşeyin üzerindeki yazıları okuyarak katkı maddeleri karbonhidrat ve yağları değerlendirir olmuştumm
okdarda değil tabii pimpirikli olmamak lazımm ama şimdide çağana alcakarımı çok inceliyorum :44: mesela sadece milupa ve hipp markasına çok güveniyorum...
diğerlerinin içeriklerini genelde çok sevmiyorum
bişi sorcam sana sirken organik üretim de hani mesela meyve püresi hipp dünyaca ünlü bi marka üstünde organik yazıyo içeriğinde şeker gibi gdo gibi katkı maddeleri içermiyor katkı maddelerinde bişi yazmıyo
tabii az çok protein yağ oranlarını yazmışlar demek istediğim organik patentini aldığına göre masummudur bu ürünler
bukadar incelemek belki doğru değil ama gelişimi iyi olsun istiyorum bebeğimin...
ilerde bebek beklerken ben de kendimi düşünemiyorum aklımıza gelebilecek her şeye dikkat ederim gibi geliyor.
organik ürünleri tam bilmiyorum nasıl üretiliyor vs
o bahsettiğin mamaların raf ömürleri ne kadar? Eğer uzunsa 1 ay 2 ay gibi içinde mutlaka katkı maddesi vardır koruyucu madde olmadan bir şeyin bozulmadan durması mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?