bio yzıo yani doğal mışşş raf ömrü 2 ay galiba öyle ama açıldğında en geç 3 günde tüketilmesi gerekmişşş:44::44: haa üstünde koruyucu içermez yazıyoo
teyzem eczacı hipp iyi onu kullanabilirsin dedi o kullanmış ben meyveleri kendimde yapıyorum aslında ama onlarda msela kırmızı erik var şimdi bulamadığım için onu alıp veriyorum yada kayısı mesela şeftali mesela bunları çok seviyo 1 günde tüketiyo aslında
koket ben meyve suyu falan çok yapmıştım yazın...içine koruyucu falan koymuyorum sonuçta evde yaptığım şeyler onlar...ama koruyucu olmamasına rağmen hiiiiiç bozulmuyolar...ama kavanozu açınca çabuk tüketmek gerekiyo...sanırım hava almadığından bozulmuyo...o püreler de öyledir belki...bi de şeftali suyu yapmıştım ama o buzdolabına koymayınca çabuk bozuluyo...
eklediğin ayakkabıların ikisini de çok beğendim benartık bacak ağrısından dolayı topuklu şeyler giyemiyorum ben ama gözüm kalıyo yine de
biri beni burdan kovsun yoksa gidip ağdaya başlayamicamher seferinde böyle oluyo yaa :18:
nasıl yanio mayonez ve ketçap ev yapımı değil dimi bebek varken dikkat etmen gerekmez mi?
kızlar abartmayın yaaabenden önce demişsin
mayonezde çiğ yumurta var ve bebeğe zararlı vilişşşşş doktor demedimi sana
çok beğendim bunu, nerde satılıyo?Eki Görüntüle 620231 Eki Görüntüle 620230 bu ayakkabıda indirim varmış alıyımmı görünüşü güzel gibi klasik değilde kotlar ve ketenlerle güzel olmazmı:26: 50 TL ye inmiş
bunu beğenmedimm
sen kuku içinde kendin yapabilyomusun şimdi
yok canım yaa bu devletteki değil, özeldeki doktorum bura küçük şehir sadece bununki 4 boyutlu renkliniye moralini bozyon başka hastaneye randevu al git öğren cinsiyeti merak ediyosann beklmezsin salıyı salıda kendi doktoruna yine gidersin
moralini bozma yaa
geç olsun güç olmasın derler ya ikinizinde sağlığı iyi olsunda haftaya öğrenirsin inşallah
yok canım döndüm işe artık, haftasonuna kadar devam. ben yiyorum valla arada mayonez de ketçap da, her şeyden ye nolcak o kadarcıktan.1,5 tabak tereyağlı-ketçaplı-mayonezli makarnayı hüplettim
akşama sebze beni bekler
dilşad yine eve mi gideceksin canım?
bişe olmaz o kadardan yaa korkutmayın kızınasıl yanio mayonez ve ketçap ev yapımı değil dimi bebek varken dikkat etmen gerekmez mi?
canım ablam sadece devlete gidiyor ilk bebeğinde şimdi devlette gittğimiz doktorun özeline gidiyordu, çok ii bi doktor, şimdi tam gün yasasından dolayı sadece hastanede ve ablam ilkinde memnun olduğu için onunla devam ediyo, ben bugün özele gidecektim, 4 boyutlu bakıyor çok ilgileniyor yarım saatten fazla içerde kalıyoruz o yüzden başkasına gitmemdilşadcım bence de başka bir doktora gitsen ne olur ki? ablanla beraber mi gideceksiniz yine???
benm annem de bazen yapar, nişastayı pişirip yapılandan di mi, ama öyle yemeye değil de salata türü şeylere kullanır.bu ay kilo almamana bir şey demiyorum çünkü gebelikteki alımların normali nasıl olmalı tam bilmiyorum
ama almasan da daha masumane şeyler yiyebilirdin ketçap ve mayonezde nasıl katkı maddeleri var biliyorsundur direk kimyasal...dikkat et lütfen.
bu arada ben mayonezimi evde yapabiliyorum yine çiğ yumurta oluyor ama en azından katkı maddesi olmuyor içinde
Eki Görüntüle 620231 Eki Görüntüle 620230 bu ayakkabıda indirim varmış alıyımmı görünüşü güzel gibi klasik değilde kotlar ve ketenlerle güzel olmazmı:26: 50 TL ye inmiş
ben ikisini de beğendim canım, ama ilki daha kullanışlı/rahat gibi
yorma kendini artık, arada da ye bişe olmaz her gün her öğün yemiyoruz ya nolcektaam kızlar bi daha yemicem :26:
kızımın odasındaki halıyı üzerinden siliverdim,camı da silinse ne güzel olurduama ben silemem
ağda yapıcam şimdi :18::18::18:
ben dondurucuya koymuştum vişne şeftali onları pişirip yapıyorum bittikçe, kavanozlara yapmadımkoket ben meyve suyu falan çok yapmıştım yazın...içine koruyucu falan koymuyorum sonuçta evde yaptığım şeyler onlar...ama koruyucu olmamasına rağmen hiiiiiç bozulmuyolar...ama kavanozu açınca çabuk tüketmek gerekiyo...sanırım hava almadığından bozulmuyo...o püreler de öyledir belki...bi de şeftali suyu yapmıştım ama o buzdolabına koymayınca çabuk bozuluyo...
eklediğin ayakkabıların ikisini de çok beğendim benartık bacak ağrısından dolayı topuklu şeyler giyemiyorum ben ama gözüm kalıyo yine de
biri beni burdan kovsun yoksa gidip ağdaya başlayamicamher seferinde böyle oluyo yaa :18:
onun herşeyini ben alırım ki zaten ki sabahları bile ben giydirioumhımm kendi beğenmişse al istersen sonuçta ayakta belki daha güzel duruyordur..
(senin beğendiğin bi akkap alsan beğenmezmi?)
ben eşime benim beğendiklerimi giydiriyorum onun zevkini hiç beğenmiyorum daa hatta ayy bunu mu aldın inanmıyorum okdar paramı verdin ben sana daha güzelini alırdım bu paraya dedimmi adam çıkaryo bidaha asla giymiyooo
sen otelimi aradın sölee bakimm nerden öğrendin bu fiyatıı? otelin adını bi verde tur dan da öğrenelimmm ney miş fiyat:44:
ben bunu çok beğendim çok tarz
greyder de var indirime girmiş sağ taraftaki 159 tl sence tekrar indirim yada peşinde indirim falan oluo mu?Dilek ben iki ayakkabıyı da beğendim
tebrikler akşama benimde kuku ile işim varorayı yaptım canımama artık göbeğimden göremiyorum,çok zorlandım
neeeeek
ayyy ben devam ediyim
bu ayşin karısı nerde? bugün müydü onun en yoğun günü?
diğer kızlar da yok,herkes yoğun galiba bugün :26:
kokiş geçen ben de video yüklicektim ama beceremedim canım,sana yardımcı olamiicim üzgünüm
kızlar bende alıyım mı :44::44:bu whatsapp ta bahsedilen 3 kitapmı? konusunu merak ettimm
ben üçünü de beğenmedim :26: :26:kızlar hangisini alıyım
Eki Görüntüle 620393
ben şapkasız olsun die 1i düşünüoum
eşime tipsizler dimi dioum benim gibi yakışıklı damadı nerden bulcan dio
dilşad hayır ben yumurta sıvı yağ limon ve tuzla yapıyorum nişasta yok içinde
bir ara pucca kitaplarını kardeşimde de gördüm okuyordu dili bana çok garip geldi hep argo tabirler vardı okuyup bitiren var mı
Dilek ben iki ayakkabıyı da beğendim
kızlar abartmayın yaaacanının çektiği herşeyi yesinn
ben de şahsen öyle yapıcam :)) (inş)
benim iş yerindeki hamiş arkim, dün evde sulu köfte yaparken o yaptığı köftelerden 4-5 tanesini çiğ çiğ yemiş
yopurulmuş çiğ kıymaya bayılıyorum, dayanamadım napim diyo(bunu yapmam ama)
örnek verdim, mayonzden hiçç bişi olmaz
çok beğendim bunu, nerde satılıyo?
bunu beğenmedimm
orayı yaptım canımama artık göbeğimden göremiyorum,çok zorlandım
neeeeek
ayyy ben devam ediyim
bu ayşin karısı nerde? bugün müydü onun en yoğun günü?
diğer kızlar da yok,herkes yoğun galiba bugün :26:
kokiş geçen ben de video yüklicektim ama beceremedim canım,sana yardımcı olamiicim üzgünüm
yok canım yaa bu devletteki değil, özeldeki doktorum bura küçük şehir sadece bununki 4 boyutlu renkli
inşallah canım saol, hayırlısı olsun da heyecan yaptım randevu için ararken sanırım
yok canım döndüm işe artık, haftasonuna kadar devam. ben yiyorum valla arada mayonez de ketçap da, her şeyden ye nolcak o kadarcıktan.
ben öncekinde her şeyden sakınıyordum saatli listeli besleniyordum, noldu? sakınan göze çöp batarmış, şimdi o kadar değilim, canım ne isterse, makul ölçülerde.
bişe olmaz o kadardan yaa korkutmayın kızı
canım ablam sadece devlete gidiyor ilk bebeğinde şimdi devlette gittğimiz doktorun özeline gidiyordu, çok ii bi doktor, şimdi tam gün yasasından dolayı sadece hastanede ve ablam ilkinde memnun olduğu için onunla devam ediyo, ben bugün özele gidecektim, 4 boyutlu bakıyor çok ilgileniyor yarım saatten fazla içerde kalıyoruz o yüzden başkasına gitmem
benm annem de bazen yapar, nişastayı pişirip yapılandan di mi, ama öyle yemeye değil de salata türü şeylere kullanır.
ben ikisini de beğendim canım, ama ilki daha kullanışlı/rahat gibi
yorma kendini artık, arada da ye bişe olmaz her gün her öğün yemiyoruz ya nolcek
ben dondurucuya koymuştum vişne şeftali onları pişirip yapıyorum bittikçe, kavanozlara yapmadım
ben üçünü de beğenmedim :26: :26:
2. hele hiçç, ördekler biraz eh işte ama farklı olmaları tarz belki de ben farklı olmalarını beğenmedim.
Eşi kaybolmuş, başka uydurulmuş gibi.
Hem bunlar hiç rahat değil, ev botu yok mu ondan al
full argo zaten kitaplar.
ben 2 tanesini okudum, 3. başliycam
keşke bakmayaydın saçaklı
bişiyide beğen yaa
eğlenceli terlik işte biz eşimle çok gülüoduk bunlara
yanına birde uğur böcekli terlik alıyım tamam
eşim kitabı almış açmış bi kaç sayfa seks falan yazıodu dio çırak sormuş ne bunlar abi die
bi arkadaşa aldım dedim dio
sahtekar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?