Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

koket ben meyve suyu falan çok yapmıştım yazın...içine koruyucu falan koymuyorum sonuçta evde yaptığım şeyler onlar...ama koruyucu olmamasına rağmen hiiiiiç bozulmuyolar...ama kavanozu açınca çabuk tüketmek gerekiyo...sanırım hava almadığından bozulmuyo...o püreler de öyledir belki...bi de şeftali suyu yapmıştım ama o buzdolabına koymayınca çabuk bozuluyo...
eklediğin ayakkabıların ikisini de çok beğendim ben artık bacak ağrısından dolayı topuklu şeyler giyemiyorum ben ama gözüm kalıyo yine de
biri beni burdan kovsun yoksa gidip ağdaya başlayamicam her seferinde böyle oluyo yaa :18:

KIZLAR çağanın

TAY TAYY (SIRALAMA VİDEOSU nu ekleyemiyorum mb yüksek galiba bunu nasıl küçültürüm ki?:44:

olabilir haklısın

sen kuku içinde kendin yapabilyomusun şimdi

Dilek ben iki ayakkabıyı da beğendim

nasıl yani o mayonez ve ketçap ev yapımı değil dimi bebek varken dikkat etmen gerekmez mi?

benden önce demişsin

mayonezde çiğ yumurta var ve bebeğe zararlı vilişşşşş doktor demedimi sana
kızlar abartmayın yaaa canının çektiği herşeyi yesinn
ben de şahsen öyle yapıcam :)) (inş)

benim iş yerindeki hamiş arkim, dün evde sulu köfte yaparken o yaptığı köftelerden 4-5 tanesini çiğ çiğ yemiş
yopurulmuş çiğ kıymaya bayılıyorum, dayanamadım napim diyo (bunu yapmam ama)
örnek verdim, mayonzden hiçç bişi olmaz
Eki Görüntüle 620231 Eki Görüntüle 620230 bu ayakkabıda indirim varmış alıyımmı görünüşü güzel gibi klasik değilde kotlar ve ketenlerle güzel olmazmı:26: 50 TL ye inmiş
çok beğendim bunu, nerde satılıyo?

bunu beğenmedimm

sen kuku içinde kendin yapabilyomusun şimdi

orayı yaptım canım ama artık göbeğimden göremiyorum,çok zorlandım

neeeeek

ayyy ben devam ediyim
bu ayşin karısı nerde? bugün müydü onun en yoğun günü?
diğer kızlar da yok,herkes yoğun galiba bugün :26:
kokiş geçen ben de video yüklicektim ama beceremedim canım,sana yardımcı olamiicim üzgünüm

niye moralini bozyon başka hastaneye randevu al git öğren cinsiyeti merak ediyosann beklmezsin salıyı salıda kendi doktoruna yine gidersin
yok canım yaa bu devletteki değil, özeldeki doktorum bura küçük şehir sadece bununki 4 boyutlu renkli
moralini bozma yaa
geç olsun güç olmasın derler ya ikinizinde sağlığı iyi olsunda haftaya öğrenirsin inşallah

inşallah canım saol, hayırlısı olsun da heyecan yaptım randevu için ararken sanırım

1,5 tabak tereyağlı-ketçaplı-mayonezli makarnayı hüplettim
akşama sebze beni bekler
dilşad yine eve mi gideceksin canım?
yok canım döndüm işe artık, haftasonuna kadar devam. ben yiyorum valla arada mayonez de ketçap da, her şeyden ye nolcak o kadarcıktan.
ben öncekinde her şeyden sakınıyordum saatli listeli besleniyordum, noldu? sakınan göze çöp batarmış, şimdi o kadar değilim, canım ne isterse, makul ölçülerde.

nasıl yani o mayonez ve ketçap ev yapımı değil dimi bebek varken dikkat etmen gerekmez mi?
bişe olmaz o kadardan yaa korkutmayın kızı

dilşadcım bence de başka bir doktora gitsen ne olur ki? ablanla beraber mi gideceksiniz yine???
canım ablam sadece devlete gidiyor ilk bebeğinde şimdi devlette gittğimiz doktorun özeline gidiyordu, çok ii bi doktor, şimdi tam gün yasasından dolayı sadece hastanede ve ablam ilkinde memnun olduğu için onunla devam ediyo, ben bugün özele gidecektim, 4 boyutlu bakıyor çok ilgileniyor yarım saatten fazla içerde kalıyoruz o yüzden başkasına gitmem

benm annem de bazen yapar, nişastayı pişirip yapılandan di mi, ama öyle yemeye değil de salata türü şeylere kullanır.

Eki Görüntüle 620231 Eki Görüntüle 620230 bu ayakkabıda indirim varmış alıyımmı görünüşü güzel gibi klasik değilde kotlar ve ketenlerle güzel olmazmı:26: 50 TL ye inmiş

ben ikisini de beğendim canım, ama ilki daha kullanışlı/rahat gibi
taam kızlar bi daha yemicem :26:
kızımın odasındaki halıyı üzerinden siliverdim,camı da silinse ne güzel olurdu ama ben silemem
ağda yapıcam şimdi :18::18::18:
yorma kendini artık, arada da ye bişe olmaz her gün her öğün yemiyoruz ya nolcek

ben dondurucuya koymuştum vişne şeftali onları pişirip yapıyorum bittikçe, kavanozlara yapmadım

dileek bence 1 gün için o kadar para verdiğine değmez, tamam sevgililer günü paketlerine göre fiyat makul çok yüksek değil ama dediğin gibi git gel, öğle yemeği ordaki masraf, gelince dönüp baktıında çok açılmışız dersin, belki daha yakın bi yerlerde tam pansiyon vardır o fiyata

onun herşeyini ben alırım ki zaten ki sabahları bile ben giydirioum
bunu ayakkabıyı bende beğendim ama o arkadaşında görüp beğenip gösterdi bana büyük ihtimal alırım ben bunu
yada greyderden siyahını alıyım dioum çünkü 3 botuda kahve

midas termali ben netten araştırdım aradım fiyat sordum fırsat kampanya var mı dedim yok dedi

ben bunu çok beğendim çok tarz

Dilek ben iki ayakkabıyı da beğendim
greyder de var indirime girmiş sağ taraftaki 159 tl sence tekrar indirim yada peşinde indirim falan oluo mu?

tebrikler akşama benimde kuku ile işim var
alishin pzt prş cuma yoğun die bilioum ben ama gelmedi bugün geç kalkıp öğleden sonra için derse gitmiştir belki

kızlar bende eşimle buluştum o botu aldım
bir kazak birde yelek aldım

kazağımda güzeldi ama fotosunu bulamadım

kızlar bende alıyım mı :44::44:bu whatsapp ta bahsedilen 3 kitapmı? konusunu merak ettimm

yazmıştık ya orda beğenirsin sende al oku
ayakkabılardan birincisi bana kaba geldi yaa ikinciyi beğendim ben çok şık duruyo.

vilin yaa bencede kızlar abartmayın okadar ben okadar dikkat etmedim valla canım istediyse yedim herşeyden tabi çok yenmemesi gereken şeyleri yememişimdir.arada olabilir yani bencede okadar sakınma cnm.

diloşş inşallah haftaya gösterir artık yaramaz neyse az kaldı çok heyecanlı dimi yaa ben seni rüyamda gördüm ama hatırlamıyorum pek unuturm genelde rüyalarımı

ohhh beee bitti...hemen yemeğimi ocağa koyup dooooğru duşa gidiyorum kocişim gelene kadar süsleniyim

bol,dilşad

kızlar hangisini alıyım

ben şapkasız olsun die 1i düşünüoum
eşime tipsizler dimi dioum benim gibi yakışıklı damadı nerden bulcan dio

Son düzenleme:
dilşad hayır ben yumurta sıvı yağ limon ve tuzla yapıyorum nişasta yok içinde

bir ara pucca kitaplarını kardeşimde de gördüm okuyordu dili bana çok garip geldi hep argo tabirler vardı okuyup bitiren var mı

Son düzenleme:
kızlar hangisini alıyım
Eki Görüntüle 620393
ben şapkasız olsun die 1i düşünüoum
eşime tipsizler dimi dioum benim gibi yakışıklı damadı nerden bulcan dio
ben üçünü de beğenmedim :26: :26:
2. hele hiçç, ördekler biraz eh işte ama farklı olmaları tarz belki de ben farklı olmalarını beğenmedim.
Eşi kaybolmuş, başka uydurulmuş gibi.
Hem bunlar hiç rahat değil, ev botu yok mu ondan al

full argo zaten kitaplar.
ben 2 tanesini okudum, 3. başliycam

merhaba arkadaşlar bende 2010 geliniyim yazıların hepsini okuyamadım yani okuyabildiğimi okudum çok eğlencelisiniz :)bende katılmak isterim aranıza

çiğ et toksoplazmaya sebep oluyor nekk oda düşüklere erken doğuma ve bebekte sakatlığa yol açabilyo allah korusun çiğğ et asla büyük risk almışş

benim kedi bile çiğ et yeseydi dışarda bulacaktı kendini okdarr yani...

yaa hep topuklu alıyom zaten diğer spor olurr aslında ilk güzel dimi :44::44: butigo cnm çok kaliteli ivana sert seçiyor kombinliyo

çook büyük çektim mnnk ben yüklemez tabii bugün bidaha çekimm kısa ve öz olsun görün tay taylarııı ama şkeeerdii yaaaa

hımm o aklıma gelmedi yaa 4 boyutlu şart bekle nolcak yaa hem kesin sonuç olur şimdi kıvrıp durcak şumuydu bumuydu haftaya hazırla kendini benim içime erkek doğuyor sankii kesin tutmaz benimkisi heee hayırlısı bakalım haftaya

pipimi kukumu kazancak bakalımmm

keşke bakmayaydın saçaklı
bişiyide beğen yaa
eğlenceli terlik işte biz eşimle çok gülüoduk bunlara
yanına birde uğur böcekli terlik alıyım tamam

eşim kitabı almış açmış bi kaç sayfa seks falan yazıodu dio çırak sormuş ne bunlar abi die
bi arkadaşa aldım dedim dio
sahtekar yaa

dilekkkk eşine çok güldüm ya yazık adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…