Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hayırdır inşallah

hayırlısı canım yaa, ama görmek istedim ya üzüldüm çook randevuyu haftaya verince

hayırlısı olsun canım,çok saoll

dilekkkk eşine çok güldüm ya yazık adama

oyyy yerim ben onu
napsın adam yaa
dünde nevresim alalım dioum hani zar atıosun pozisyon gelio yaa
kızım annen gelip görecek valla çok utanırım sölerim kızının fantazileri var anne derim dio

pipimi kukumu kazancak bakalımmm

kız bu adamın senden çektiği nedir?geçende de konser için yalan konuşmuştu

kızlar işlermi bitirdim...dinlenicem biraz...kociş aradı...kv aramış tutturmuş viline bilezik al diye eşimde anne ben onun istediği bi şeyi yaptırıyorum demiş...balkonu yaptırdığımızı söylemiş ama odayı söylememiş...geçen gün balkonu yaptırıyoruz diye eşime kızmıştı,az önce de ben viline daha önce de yaptır demiştim zaten demiş eşim beşik aldığımızı söylemiş,ne gerek vardı diyomuş kadın iyice dengesizleşti yaa

ben çıkıcam birazdan, ablamın eşi ameliyat oldu, eşim onun refakatçisi olacak. 2,5 yıldır ilk kez ayrı yatıcaz psikom bozuldu

saol canım, annemlerle ablamla olcam ii yanını düşüncem, uyuyabilirim inşallah

merhaba arkadaşlar bende 2010 geliniyim yazıların hepsini okuyamadım yani okuyabildiğimi okudum çok eğlencelisiniz :)bende katılmak isterim aranıza
hoşgeldin topiğimize hayalim :)))
çok yanlış evet canım, ben de şok oldum çiğ et yedim dediğinde.
tadına bakmışsındır yanlış gerçi dedim, yoo 4-5 tane köfte yedim diyince oldum..

siteye baktımm, çok güzel ayakkabılar var ama 2 hafta önce 2 tane aldım
az ara veriyim, alırım burdan bişiler :79:

saçaklıya çıkardın adımı he :99:
git bak dedin baktım

başla bakalım puccayı okumaya beğenecek misin
ben çıkıcam birazdan, ablamın eşi ameliyat oldu, eşim onun refakatçisi olacak. 2,5 yıldır ilk kez ayrı yatıcaz psikom bozuldu
çok geçmiş olsun eniştene dilşad :/

Günaydın

Iyy nek çiğ çiğ nasıl yemiş:120:

Viliş naptı acaba:44:Umarım yormamıştır kendini.

Günaydın

Viliş naptı acaba:44:Umarım yormamıştır kendini.

günaydııııın
korasım biraz yoruldum canım...usta geç geldi(samsundan geliyodu)...patır patır yapıp 2,5 saatte bitirdi...pek içime sinmedi,daha özenli yapabilirdi çay,börek derken yoruldum biraz...odayı dün boşuna silmişim,halıyı falan topladık allahtan,usta yerleri batırmış...yeniden sildik,yerleştirdik...sonrada yattım zaten ama saat 11'i geçiyodu...sabah da erken kalktık...diğer ustalar öğlene doğru geliceklermiş...akşamdan nohut ıslamıştım...yemek yapıcam...evi toplicam...odayı kurmaları 3-4 saati bulurmuş,eee uzak yoldan gelicekler bi de,yemek vermesem olmaz iyi ki odayı şimdi almışız,ilerleyen haftalarda uğraşamazdım kızlar,şimdiden yoruldum zaten...usta 200 tl aldı...duvar kağıtları 600 tl tuttu ama adam çok ziyan etmiş yaa...kağıtların kalanını aldım,bi duvar daha rahat döşenir kalanıyla...
menüm şöyle:etli nohut,pilav,havuçlu-yoğurtlu meze,börek,turşu
çay,mozaik pasta
işlerimi hallediyim yine uğrarım kızlar...

saçaklıya çıkardın adımı he :99:
git bak dedin baktım

başla bakalım puccayı okumaya beğenecek misin

oyy sırma saçlım benim gell gelll

günaydın kızlarrr
tlfnumum bataryası iptal akşam gitmişti zaten sedayla konuşurken
eşimin yanına gittim ordada lise arkadaşım ve eşi vardı üni. de de beraberdik araba onlardaydı onu getirmişler
birlikte oturduk keyifliydi ama tlf yok batarya 3 gün beklicem galiba
az konusun whatsAppta
eşim yarın gece istanbula gidio cmt dönüo aksesuar falan alcaklarmış bende ayrı kalcam
kar buzda var Allahım sağlıcakla gitsin gelsin kazasız belasız inş.

dün aldığım yelek tam oldu ama memişler basılıo tam kapatırsam
kabanımında göğüs hizasındaki düğmesi koptu
eşim maşallah seninkilere bişi dayanmıo dio
bugün yeleği değişcem akşamda kardeşimle kuaförden randevu aldık süslencez
bendeki durumlar bu

kızlar günlerdir yemek yapmıoum hep annemden alıoum
ne yapacağımı bilmioum ki çok zorlanıoum yaa
ve sanki hep aynı şeyleri yapıo gibiyim
tavuk sote köfte pattis makarna pilav ton balıklı salata
eşim bayılıo bunlara ve hep bunları yapıoum
dolap boş resmen eşim kızıo ee neyle dolduruyum sebze meyve mi yiosun dioum
anlamadım valla
akşama yine yemek yok

Günaydın kızlar
Akşam cemyılmaza gittik çok beklentiyle gittim sanırım ama biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası tamam çok güldüğüm yerlerde oldu ama nebilim çokta süper değildi yani eşimde bende 2. Bölümün başlarında uyucaktık nerdeysesonralara doğru yine aynı konuya döndü falan işte allahım salonda bazıları adam a dese gülmekten ölecekti nerdeyse abarttılar.neyse eve geçtik kızımı aldık böyle onu bıraktımmı çok kötü hissediyorum kendimi yaa nasıl özlemişim sıpayı öptüm kokladım biraz yolda gelirken uyanmıştı geri uyudu sonra.

Dilekk yaa 3 gün telefonun olmıcakmı olmadı şimdi ama.kitaba başladınmı?
eşinde sağlıkla gidip gelsin inşallah canım.valla yemek konusunda bende senin gibiyim dön dolaş aynı şeylerr ama aklıma bişe gelmiyor değişik napim.ben salı akşamı çarşamba için yemek yapmıştım ama dün avm de yiyince kaldı tabi bugüne yicez tavuklu patates yaptım eve gidincede bi pilav yaparım artık yanına.

vilin çok yorma kendini canım sende çabuk olmuş ama bak bugün herşey bitiyor ozman evt son dönemlere kalsaydı çok zor olurdu senin için dikkat etkendine menünde ii yani daha napcanki.

gunaydın kızlar

gece geç yattım sabah da erken kalkmak biraz zor oldu akşam kurabiye yaptım eşime koydum bugün ofisine götürdü
dilek 3 gün telefonsuz musun?Yeleği nerden almıştın? Ya ben de hala saçımı boyatacağım boyatamadım bir türlü
vilin sizin ustalar baya hızlı çıktılar merak ettim doğrusu odanın bitmiş halini resimle. Bu arada siz kayınvalideyle yakın apartmanlarda oturmuyor muydunuz aynı sokak gibi; bakalım en son bitmiş haliyle görebilecek mi

dün aldığım yelek tam oldu ama memişler basılıo tam kapatırsam
kabanımında göğüs hizasındaki düğmesi koptu
eşim maşallah seninkilere bişi dayanmıo dio

azcık bana ver yaa ozman sanki benimkilerde dahada küçüldü gibime geliyor sinir oluyorum

sonunda sende izledin yani bolum
ama aynı şeyleri düşünmüşüz gösteri için :13:
tlfnum var tatlım aldım dükkandan bi tlf ama akıllı diil whatsApp'ı yok
saol canım inş gitsin gelsin hemencecik bugün sıkı sıkı sarılıp yatıyım bari tosunuma

ellerine sağlık bende ne zamandır diodum kurabiye yapim die
şu pudingli basit ve güzel oluodu
tlfnum var canım bizde tlfdan bol ne var
yeleği addaxtan aldım canım
ben saçımı kendim boyuoum ikidir
daha güzel oluo sanki ne bilim hep istediğim renk çıkıo
senin saçların boyalı mı ben hatırlayamadım nasıldı:26:

nigar 11de gelcekti dimi
dün akşam naptılar acaba işyerinde

seda gömleği tam buldum tlf gitti içim içimi yedi sana gösteremedim
bak bunu beğenceksin hemde taytın üstüne ne iyi olur valla

evet boyalıydı ama kendi rengine çok yakın bir tondu koyu kahve gibi ama ben en son 2011 kurban byramından önce boyatmıştım üstünden nerdeyse 1.5 yıl geçti önlerde çok az beyazlarım beyazlar için boya istiyorum. bu gömlek güzelmiş taytla güzel gider
Dilek sen kalın taytlarını nerden alıyorsun? Benim de almam lazım

kurabiyeyi de bundan yaptım http://arzumcum.blogcu.com/kokostar-kurabiye/3349969

Son düzenleme:

evt kesinlikle bu hemde taytla dediğin gibi çok rahat kullanabilirsin cnm nekadarmış peki bu ve nerde?evt cnm geç gelecekti bugün dün enson müdürün biri iş vermiş oda yaptım falandiyodu sinirlenmiş tabi kız napsın azcık sesini çıkarması gerek onunda.
yaa benim saçım çok ve uzun olmasa bende kendim boyamak isterimde işte çok fazla saçım var belki bi kez denerim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…