- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
hayırdır inşallahyazmıştık ya orda beğenirsin sende al oku
ayakkabılardan birincisi bana kaba geldi yaa ikinciyi beğendim ben çok şık duruyo.
vilin yaa bencede kızlar abartmayın okadar ben okadar dikkat etmedim valla canım istediyse yedim herşeyden tabi çok yenmemesi gereken şeyleri yememişimdir.arada olabilir yani bencede okadar sakınma cnm.
diloşş inşallah haftaya gösterir artık yaramaz neyse az kaldı çok heyecanlı dimi yaa ben seni rüyamda gördüm ama hatırlamıyorum pekunuturm genelde rüyalarımı
hımm o aklıma gelmedi yaa 4 boyutlu şart bekle nolcak yaa hem kesin sonuç olur şimdi kıvrıp durcak şumuydu bumuyduhaftaya hazırla kendini benim içime erkek doğuyor sankii kesin tutmaz benimkisi heee hayırlısı bakalım haftaya
pipimi kukumu kazancak bakalımmm
dilekkkk eşine çok güldüm ya yazık adama
pipimi kukumu kazancak bakalımmm
keşke bakmayaydın saçaklı
bişiyide beğen yaa
eğlenceli terlik işte biz eşimle çok gülüoduk bunlara
yanına birde uğur böcekli terlik alıyım tamam
eşim kitabı almış açmış bi kaç sayfa seks falan yazıodu dio çırak sormuş ne bunlar abi die
bi arkadaşa aldım dedim dio
sahtekar yaa
ben çıkıcam birazdan, ablamın eşi ameliyat oldu, eşim onun refakatçisi olacak. 2,5 yıldır ilk kez ayrı yatıcazpsikom bozuldu
ben çıkıcam birazdan, ablamın eşi ameliyat oldu, eşim onun refakatçisi olacak. 2,5 yıldır ilk kez ayrı yatıcazpsikom bozuldu
boll
şarjım bitti tatlım hiç açılmıo tlfkusura bakma
hoşgeldin topiğimize hayalim :)))merhaba arkadaşlar bende 2010 geliniyim yazıların hepsini okuyamadım yani okuyabildiğimi okudum çok eğlencelisiniz :)bende katılmak isterim aranıza
çok yanlış evet canım, ben de şok oldum çiğ et yedim dediğinde.çiğ et toksoplazmaya sebep oluyor nekk oda düşüklere erken doğuma ve bebekte sakatlığa yol açabilyo allah korusun çiğğ et aslabüyük risk almışş
benim kedi bile çiğ et yeseydi dışarda bulacaktı kendini okdarr yani...
yaa hep topuklu alıyom zaten diğer spor olurr aslında ilk güzel dimi :44::44: butigo cnm çok kaliteli ivana sert seçiyor kombinliyo
saçaklıya çıkardın adımı he :99:keşke bakmayaydın saçaklı
bişiyide beğen yaa
eğlenceli terlik işte biz eşimle çok gülüoduk bunlara
yanına birde uğur böcekli terlik alıyım tamam
eşim kitabı almış açmış bi kaç sayfa seks falan yazıodu dio çırak sormuş ne bunlar abi die
bi arkadaşa aldım dedim dio
sahtekar yaa
çok geçmiş olsun eniştene dilşad :/ben çıkıcam birazdan, ablamın eşi ameliyat oldu, eşim onun refakatçisi olacak. 2,5 yıldır ilk kez ayrı yatıcazpsikom bozuldu
Günaydın
Viliş naptı acaba:44:Umarım yormamıştır kendini.
saçaklıya çıkardın adımı he :99:
git bak dedin baktım
başla bakalım puccayı okumaya beğenecek misin
dün aldığım yelek tam oldu ama memişler basılıo tam kapatırsam
kabanımında göğüs hizasındaki düğmesi koptu
eşim maşallah seninkilere bişi dayanmıo dio
sonunda sende izledin yani bolumGünaydın kızlar
Akşam cemyılmaza gittik çok beklentiyle gittim sanırım ama biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası tamam çok güldüğüm yerlerde oldu ama nebilim çokta süper değildi yani eşimde bende 2. Bölümün başlarında uyucaktık nerdeysesonralara doğru yine aynı konuya döndü falan işte allahım salonda bazıları adam a dese gülmekten ölecekti nerdeyse abarttılar.neyse eve geçtik kızımı aldık böyle onu bıraktımmı çok kötü hissediyorum kendimi yaa nasıl özlemişim sıpayı öptüm kokladım biraz yolda gelirken uyanmıştı geri uyudu sonra.
Dilekk yaa 3 gün telefonun olmıcakmıolmadı şimdi ama.kitaba başladınmı?
eşinde sağlıkla gidip gelsin inşallah canım.valla yemek konusunda bende senin gibiyim dön dolaş aynı şeylerr ama aklıma bişe gelmiyor değişik napim.ben salı akşamı çarşamba için yemek yapmıştım ama dün avm de yiyince kaldı tabi bugüne yicez tavuklu patates yaptım eve gidincede bi pilav yaparım artık yanına.
vilin çok yorma kendini canım sende çabuk olmuş ama bak bugün herşey bitiyor ozman evt son dönemlere kalsaydı çok zor olurdu senin için dikkat etkendine menünde ii yani daha napcanki.
ellerine sağlık bende ne zamandır diodum kurabiye yapim diegunaydın kızlar
gece geç yattım sabah da erken kalkmak biraz zor oldu akşam kurabiye yaptım eşime koydum bugün ofisine götürdü
dilek 3 gün telefonsuz musun?Yeleği nerden almıştın? Ya ben de hala saçımı boyatacağım boyatamadım bir türlü
vilin sizin ustalar baya hızlı çıktılar merak ettim doğrusu odanın bitmiş halini resimle. Bu arada siz kayınvalideyle yakın apartmanlarda oturmuyor muydunuz aynı sokak gibi; bakalım en son bitmiş haliyle görebilecek mi
sonunda sende izledin yani bolum
ama aynı şeyleri düşünmüşüz gösteri için :13:
tlfnum var tatlım aldım dükkandan bi tlf ama akıllı diilwhatsApp'ı yok
saol canım inş gitsin gelsin hemencecik bugün sıkı sıkı sarılıp yatıyım bari tosunuma
ellerine sağlık bende ne zamandır diodum kurabiye yapim die
şu pudingli basit ve güzel oluodu
tlfnum var canım bizde tlfdan bol ne var
yeleği addaxtan aldım canım
ben saçımı kendim boyuoum ikidir
daha güzel oluo sanki ne bilim hep istediğim renk çıkıo
senin saçların boyalı mı ben hatırlayamadım nasıldı:26:
nigar 11de gelcekti dimi
dün akşam naptılar acaba işyerinde
seda gömleği tam buldum tlf gitti içim içimi yedi sana gösteremedim
bak bunu beğenceksin hemde taytın üstüne ne iyi olur valla
Eki Görüntüle 621115
sonunda sende izledin yani bolum
ama aynı şeyleri düşünmüşüz gösteri için :13:
tlfnum var tatlım aldım dükkandan bi tlf ama akıllı diilwhatsApp'ı yok
saol canım inş gitsin gelsin hemencecik bugün sıkı sıkı sarılıp yatıyım bari tosunuma
ellerine sağlık bende ne zamandır diodum kurabiye yapim die
şu pudingli basit ve güzel oluodu
tlfnum var canım bizde tlfdan bol ne var
yeleği addaxtan aldım canım
ben saçımı kendim boyuoum ikidir
daha güzel oluo sanki ne bilim hep istediğim renk çıkıo
senin saçların boyalı mı ben hatırlayamadım nasıldı:26:
nigar 11de gelcekti dimi
dün akşam naptılar acaba işyerinde
seda gömleği tam buldum tlf gitti içim içimi yedi sana gösteremedim
bak bunu beğenceksin hemde taytın üstüne ne iyi olur valla
Eki Görüntüle 621115
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?