Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlar,
akşam ablam, eşi benm eşime karşı bunalır diye kendi kaldı içine sinmedi, bizi eve yolladı, eniştem yerinden hiç kımrayamıyordu çünkü, sonda da takmamışlar, söyleyemez bunalır dedi eve geçtik biz de

oww maşallah 1,5 yıl
sen beyaz için istiosun süs için diil
ben nerde beğenirsem onu alıoum
kalın dediğin örgü mü bilmioum onlardan bi tane aldım kardeşime verdim sevmedim ben
hep siyah alıom
izmir cad. degajeden ve faruk ekinden aldım
chima ve mangodan aldım mesela chimadan aldığım daha ince gibi
birde zafer çarşısının orada mine mağazası var ya onun üst kısmında ikinci mağazadan aldım adını hatırlayamadım paçaları zımbalı falan oldukça kalın sıcacık tutuo favorim o şimdilik

bu gömleğe bayıldım yaa hemde 29 tl inanmıcaksın ama
akbabada emağazadan bakabilirsin 4-5tane var ama yakınımda şubesi yok eşimi yakalamalıyım götürsün arabayla Eki Görüntüle 621123

29 çok iyiymiş cnm yaa diğerlerine göre nekakadr yüksekti fiyatlar bencede kaçırma ozman.

29 çok iyiymiş cnm yaa diğerlerine göre nekakadr yüksekti fiyatlar bencede kaçırma ozman.

evet ama uzağımda işte nası gitcem sizin orda var mı akbaba:44: varsa kumaşına bi bakma imkanın olur mu incecikse hiç boşuna gitmesem ilgim olan bi semt diil çünkü :26:
ama fiyat gerçekten çok iyi çünkü 59-69 hatta mavi 99 dio kot gömleğe

thermal otelleri araştırdımda dilek uygun fiyata bulmuşsun hemde çok iyi...

Biz Güral sapancada kalmıştık geçen sene oraya baktım 2 kişi 600 hatta Afyon Güral sapanca baktım oda 500 2 kişi yani 250 TL otelden indirim yaptrsamda 450 yaparlar

bide yol paraları çok uçuk fiyatlar

sen işe gitmiyomusun vilin? izinmi aldın?:44:

kokettt o botu aldın mı ilk eklediğini çok beğendim ben

kızlar abartmayın yaaa canının çektiği herşeyi yesinn
ben de şahsen öyle yapıcam :)) (inş)
bence de yaaaa. bu kadarı bence de abartı, her gün yenen şeyler diil ki insanın nefsini köreltmesi lazım canı çok istiosa arada bi yesinyiyelim yani

ben çıkıcam birazdan, ablamın eşi ameliyat oldu, eşim onun refakatçisi olacak. 2,5 yıldır ilk kez ayrı yatıcaz psikom bozuldu
geçmiş olsun cnm, ama neyse ki ayrı kalmamışsınız pek
çok yorma kendini, merakla bekliom valla, odaçok güzelmiş yerleşince tam süper olur, ay heyecanlandım yaaaaaa
vah vah 2 laf da duymayıver watsap'ta, biz napalım acabaaa

üff ben de bu aalar hiç yemek yapmak istemiom, ne yapıcağımı bilemiom eve gidince canım hiçbişi istemio.bugün de zaten orda burda geçer, e sen de haklısın adam yemio ki ne alasın. zaten kışı hiç sevmiom doğru dürüst yicek sebze yok, bence yani

ya giremedim dünn.bi girdim ama bi sürü işim vardı bi lokmacık okuyup çıktım.
akşam da burdan anneme geçtim kardeşim geldi sonundaoturduk biraz ordan babama gittik derken eve geldim saat 12ydi vurdum kafayı yattım zaten.

öle işte...
bugün de doktora gidicez sanırım, içim rahat etsin die, yoksa kontrolüm 2 hafta sonra
2cm olmuş mudur ki benim mercimeğim

2. bölümün başı evet biraz sıkıcıydı ama sonlara doğru güzeldi ne bilim belki ben kokoşlardaki kızlardanda giden olmuş beğenmişler herkesin bakış açısı farklı yaa beğenende var beğenmeyen de

ben celal ile cereni beğenmedim onuda beğenen çok mesela

Son düzenleme:

kocam hindistan ceizi sevmiyoo keşke sevse yapardım ...

yarın misafir geliyo banada kısır yapıcam etimekli tatlı yaptım yanına şu tahinli yufkalı sarma dan yapcm ağır oldu zaten geleceklerde bol tatlı severler...tuzlu yapmıcam oyüzden ....

yarın sipariş etcem maaş alcamda pazartesi ulaşır elime ....bide çanta bakıcam ona uygun çünkü kahve tonları var hep çanta ona bej çanta olur herhalde yoksa grimi yaa:44: kül rengi bulsaydım iyiydi

hamiş takviminde ne yazıyodu okumadınmı hani şu altta çıkan

hayırlı haberlerle gel inşallah..

öyle mi diosun dediğim yere baktın mı peki
MİDAS HOTEL HAYMANA TERMAL
yeni tertemiz gözüküo tekrar araştırıp arayım bi indirim falan yaparlar mı
masajlar falan nasıldır acaba ücretlendirme falan :44:
bize çok yakın arabayla 1 saatte gideriz cmt saat 10da giriş yapabilirsiniz pazar 3-4 kadar müsaitlik durumuna göre kalabilirsiniz dediler

canım 15 tatil ya vilin evde

aynen yaa kış zamanı sebze falanda sıkıntılı ne bilim baklagil daha çok tüketilio
geldi sonunda kardeşin haa. hadi gözünüz aydın yorulmuşsun sende
umarım çok çok güzel iyi haberler alırsın kontrolde.

topuklu olmayaymış ben de alırdım inş. memnun kalırsın öbürünü de alıo musun

hamiş takvimi yapmadım kendime, tickerla idare edioz

viliş tatilde cnmm

hı bak oteli dicektim yakın olması iiymiş yorumlar falan da varsa iice bi oku, bencee değişiklik olur yaaa

saol cnm geldi sonunda evet

burda yok cnm ya napcan bakacakmısın?

evt cnm aynen öyle bende şahanı sevmiyorum yaa itici geliyo adam onu pek beğenmemiş bizim arkadaşlar.cem yılmaz çok kötü değildi ama nebilim çok beklenti olmuşmuş bende oyüzden belkide

ablamlar da gitti hiç beğenmemiş gitmeyin boşuna dedi şahan a, sırf bel altı küfür diyor

canım yaa çok özel değilse eğer neyi vardı eniştenin?

kuzuuuuum öğrencilere tatil,tabi bana da

kızlar ustalar yoldaymış...nohutumu ve pilavımı pişirdim...böreğimi sardım,fırının içinde ama pişirmedim...oturdum dinleniyorum valla
ustalar hızlı çıktı gerçekten ama duvar kağıtları hiç içime sinmedi yaa adam çok kötü döşemiş...alttaki boya görünüyo bazı yerlerde,o kadar feci yani
ayşinim kardeşine kavuştun sonunda hadş gözünüz aydın canım...demek minişi görmeye gideceksin,güzel haberlerle gel inşallah
dileeeeeek 3 gün kocandan ayrı mı kalıcan ben de samsuna gidersem ayrı kalıcam nasıl alıştırmışlar kendilerine pislikler,hiç ayrılamıyoruz
nek dün gece geç saate kadar çalıştı mı? kaçırmışım ben o kısmı :26:

uykum geldi yaaa.yemekhanede de benlik yemek yok bugün amaaaaan.
tarhana-arnavut ciğeri-pirinç pilavı mayonezli pattis salatası
bi tek ciğeri yerim sırf onun için de gidemicem
üfff uyusam sonra uyansam bişiler yesemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…