- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
oww maşallah 1,5 yılevet boyalıydı ama kendi rengine çok yakın bir tondu koyu kahve gibi ama ben en son 2011 kurban byramından önce boyatmıştım üstünden nerdeyse 1.5 yıl geçtiönlerde çok az beyazlarım beyazlar için boya istiyorum. bu gömlek güzelmiş taytla güzel gider
Dilek sen kalın taytlarını nerden alıyorsun? Benim de almam lazım
bu gömleğe bayıldım yaa hemde 29 tl inanmıcaksın amaevt kesinlikle bu hemde taytla dediğin gibi çok rahat kullanabilirsin cnm nekadarmış peki bu ve nerde?evt cnm geç gelecekti bugün dün enson müdürün biri iş vermiş oda yaptım falandiyodu sinirlenmiş tabi kız napsın azcık sesini çıkarması gerek onunda.
yaa benim saçım çok ve uzun olmasa bende kendim boyamak isterimde işte çok fazla saçım var belki bi kez denerim ama.
29 çok iyiymiş cnm yaa diğerlerine göre nekakadr yüksekti fiyatlar bencede kaçırma ozman.
günaydııııın
korasım biraz yoruldum canım...usta geç geldi(samsundan geliyodu)...patır patır yapıp 2,5 saatte bitirdi...pek içime sinmedi,daha özenli yapabilirdiçay,börek derken yoruldum biraz...odayı dün boşuna silmişim,halıyı falan topladık allahtan,usta yerleri batırmış...yeniden sildik,yerleştirdik...sonrada yattım zaten ama saat 11'i geçiyodu...sabah da erken kalktık...diğer ustalar öğlene doğru geliceklermiş...akşamdan nohut ıslamıştım...yemek yapıcam...evi toplicam...odayı kurmaları 3-4 saati bulurmuş,eee uzak yoldan gelicekler bi de,yemek vermesem olmaz iyi ki odayı şimdi almışız,ilerleyen haftalarda uğraşamazdım kızlar,şimdiden yoruldum zaten...usta 200 tl aldı...duvar kağıtları 600 tl tuttu ama adam çok ziyan etmiş yaa...kağıtların kalanını aldım,bi duvar daha rahat döşenir kalanıyla...
menüm şöyle:etli nohut,pilav,havuçlu-yoğurtlu meze,börek,turşu
çay,mozaik pasta
işlerimi hallediyim yine uğrarım kızlar...
bence de yaaaa. bu kadarı bence de abartı, her gün yenen şeyler diil ki insanın nefsini köreltmesi lazım canı çok istiosa arada bi yesinkızlar abartmayın yaaacanının çektiği herşeyi yesinn
ben de şahsen öyle yapıcam :)) (inş)
geçmiş olsun cnm, ama neyse ki ayrı kalmamışsınız pekben çıkıcam birazdan, ablamın eşi ameliyat oldu, eşim onun refakatçisi olacak. 2,5 yıldır ilk kez ayrı yatıcazpsikom bozuldu
çok yorma kendini, merakla bekliom valla, odaçok güzelmiş yerleşince tam süper olur, ay heyecanlandım yaaaaaagünaydııııın
korasım biraz yoruldum canım...usta geç geldi(samsundan geliyodu)...patır patır yapıp 2,5 saatte bitirdi...pek içime sinmedi,daha özenli yapabilirdiçay,börek derken yoruldum biraz...odayı dün boşuna silmişim,halıyı falan topladık allahtan,usta yerleri batırmış...yeniden sildik,yerleştirdik...sonrada yattım zaten ama saat 11'i geçiyodu...sabah da erken kalktık...diğer ustalar öğlene doğru geliceklermiş...akşamdan nohut ıslamıştım...yemek yapıcam...evi toplicam...odayı kurmaları 3-4 saati bulurmuş,eee uzak yoldan gelicekler bi de,yemek vermesem olmaz iyi ki odayı şimdi almışız,ilerleyen haftalarda uğraşamazdım kızlar,şimdiden yoruldum zaten...usta 200 tl aldı...duvar kağıtları 600 tl tuttu ama adam çok ziyan etmiş yaa...kağıtların kalanını aldım,bi duvar daha rahat döşenir kalanıyla...
menüm şöyle:etli nohut,pilav,havuçlu-yoğurtlu meze,börek,turşu
çay,mozaik pasta
işlerimi hallediyim yine uğrarım kızlar...
vah vah 2 laf da duymayıver watsap'ta, biz napalım acabaaaoyy sırma saçlım benim gell gelll
günaydın kızlarrr
tlfnumum bataryası iptal akşam gitmişti zaten sedayla konuşurken
eşimin yanına gittim ordada lise arkadaşım ve eşi vardı üni. de de beraberdik araba onlardaydı onu getirmişler
birlikte oturduk keyifliydi ama tlf yok batarya 3 gün beklicem galiba
az konusun whatsAppta
eşim yarın gece istanbula gidio cmt dönüo aksesuar falan alcaklarmış bende ayrı kalcam
kar buzda var Allahım sağlıcakla gitsin gelsin kazasız belasız inş.
dün aldığım yelek tam oldu ama memişler basılıo tam kapatırsam
kabanımında göğüs hizasındaki düğmesi koptu
eşim maşallah seninkilere bişi dayanmıo dio
bugün yeleği değişcem akşamda kardeşimle kuaförden randevu aldık süslencez
bendeki durumlar bu
kızlar günlerdir yemek yapmıoum hep annemden alıoum
ne yapacağımı bilmioum ki çok zorlanıoum yaa
ve sanki hep aynı şeyleri yapıo gibiyim
tavuk sote köfte pattis makarna pilav ton balıklı salata
eşim bayılıo bunlara ve hep bunları yapıoum
dolap boş resmen eşim kızıo ee neyle dolduruyum sebze meyve mi yiosun dioum
anlamadım valla
akşama yine yemek yok
Günaydın kızlar
Akşam cemyılmaza gittik çok beklentiyle gittim sanırım ama biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası tamam çok güldüğüm yerlerde oldu ama nebilim çokta süper değildi yani eşimde bende 2. Bölümün başlarında uyucaktık nerdeysesonralara doğru yine aynı konuya döndü falan işte allahım salonda bazıları adam a dese gülmekten ölecekti nerdeyse abarttılar.neyse eve geçtik kızımı aldık böyle onu bıraktımmı çok kötü hissediyorum kendimi yaa nasıl özlemişim sıpayı öptüm kokladım biraz yolda gelirken uyanmıştı geri uyudu sonra.
Dilekk yaa 3 gün telefonun olmıcakmıolmadı şimdi ama.kitaba başladınmı?
eşinde sağlıkla gidip gelsin inşallah canım.valla yemek konusunda bende senin gibiyim dön dolaş aynı şeylerr ama aklıma bişe gelmiyor değişik napim.ben salı akşamı çarşamba için yemek yapmıştım ama dün avm de yiyince kaldı tabi bugüne yicez tavuklu patates yaptım eve gidincede bi pilav yaparım artık yanına.
vilin çok yorma kendini canım sende çabuk olmuş ama bak bugün herşey bitiyor ozman evt son dönemlere kalsaydı çok zor olurdu senin için dikkat etkendine menünde ii yani daha napcanki.
evet boyalıydı ama kendi rengine çok yakın bir tondu koyu kahve gibi ama ben en son 2011 kurban byramından önce boyatmıştım üstünden nerdeyse 1.5 yıl geçtiönlerde çok az beyazlarım beyazlar için boya istiyorum. bu gömlek güzelmiş taytla güzel gider
Dilek sen kalın taytlarını nerden alıyorsun? Benim de almam lazım
kurabiyeyi de bundan yaptım ** KOKOSTAR KURABİYE ** - arzumcum - Blogcu.com
kokettt o botu aldın mı ilk eklediğini çok beğendim ben
bence de yaaaa. bu kadarı bence de abartı, her gün yenen şeyler diil ki insanın nefsini köreltmesi lazım canı çok istiosa arada bi yesinyiyelim yani
geçmiş olsun cnm, ama neyse ki ayrı kalmamışsınız pek
çok yorma kendini, merakla bekliom valla, odaçok güzelmiş yerleşince tam süper olur, ay heyecanlandım yaaaaaa
vah vah 2 laf da duymayıver watsap'ta, biz napalım acabaaa
üff ben de bu aalar hiç yemek yapmak istemiom, ne yapıcağımı bilemiom eve gidince canım hiçbişi istemio.bugün de zaten orda burda geçer, e sen de haklısın adam yemio ki ne alasın. zaten kışı hiç sevmiom doğru dürüst yicek sebze yok, bence yani
ya giremedim dünn.bi girdim ama bi sürü işim vardı bi lokmacık okuyup çıktım.
akşam da burdan anneme geçtim kardeşim geldi sonundaoturduk biraz ordan babama gittik derken eve geldim saat 12ydi vurdum kafayı yattım zaten.
öle işte...
bugün de doktora gidicez sanırım, içim rahat etsin die, yoksa kontrolüm 2 hafta sonra
2cm olmuş mudur ki benim mercimeğim
thermal otelleri araştırdımda dilek uygun fiyata bulmuşsun hemde çok iyi...
Biz Güral sapancada kalmıştık geçen sene oraya baktım 2 kişi 600 hatta Afyon Güral sapanca baktım oda 500 2 kişi yani 250 TL otelden indirim yaptrsamda 450 yaparlar
bide yol paraları çok uçuk fiyatlar
canım 15 tatil ya vilin evdesen işe gitmiyomusun vilin? izinmi aldın?:44:
vah vah 2 laf da duymayıver watsap'ta, biz napalım acabaaa
üff ben de bu aalar hiç yemek yapmak istemiom, ne yapıcağımı bilemiom eve gidince canım hiçbişi istemio.bugün de zaten orda burda geçer, e sen de haklısın adam yemio ki ne alasın. zaten kışı hiç sevmiom doğru dürüst yicek sebze yok, bence yani
ya giremedim dünn.bi girdim ama bi sürü işim vardı bi lokmacık okuyup çıktım.
akşam da burdan anneme geçtim kardeşim geldi sonundaoturduk biraz ordan babama gittik derken eve geldim saat 12ydi vurdum kafayı yattım zaten.
öle işte...
bugün de doktora gidicez sanırım, içim rahat etsin die, yoksa kontrolüm 2 hafta sonra
2cm olmuş mudur ki benim mercimeğim
topuklu olmayaymış ben de alırdım inş. memnun kalırsın öbürünü de alıo musunyarın sipariş etcem maaş alcamda pazartesi ulaşır elime ....bide çanta bakıcam ona uygun çünkü kahve tonları var hep çanta ona bej çanta olur herhalde yoksa grimi yaa:44: kül rengi bulsaydım iyiydi
hamiş takviminde ne yazıyodu okumadınmı hani şu altta çıkan
hayırlı haberlerle gel inşallah..
öyle mi diosun dediğim yere baktın mı peki
MİDAS HOTEL HAYMANA TERMAL
yeni tertemiz gözüküo tekrar araştırıp arayım bi indirim falan yaparlar mı
masajlar falan nasıldır acaba ücretlendirme falan :44:
bize çok yakın arabayla 1 saatte gideriz cmt saat 10da giriş yapabilirsiniz pazar 3-4 kadar müsaitlik durumuna göre kalabilirsiniz dediler
aynen yaa kış zamanı sebze falanda sıkıntılı ne bilim baklagil daha çok tüketilio
geldi sonunda kardeşin haa. hadi gözünüz aydın yorulmuşsun sende
umarım çok çok güzel iyi haberler alırsın kontrolde.
evet ama uzağımda işte nası gitcem sizin orda var mı akbaba:44: varsa kumaşına bi bakma imkanın olur mu incecikse hiç boşuna gitmesem ilgim olan bi semt diil çünkü :26:
ama fiyat gerçekten çok iyi çünkü 59-69 hatta mavi 99 dio kot gömleğe
2. bölümün başı evet biraz sıkıcıydı ama sonlara doğru güzeldi ne bilim belki ben kokoşlardaki kızlardanda giden olmuş beğenmişler herkesin bakış açısı farklı yaa beğenende var beğenmeyen de
ben celal ile cereni beğenmedim onuda beğenen çok mesela
Selammmm
dilşadd nerdesin kızzzz
burda yok cnm yanapcan bakacakmısın?
evt cnm aynen öyle bende şahanı sevmiyorum yaa itici geliyo adam onu pek beğenmemiş bizim arkadaşlar.cem yılmaz çok kötü değildi ama nebilim çok beklenti olmuşmuş bende oyüzden belkide
buralardayım canım, çıkıcam birazdan anneme yemeğe gidicem
alishiaa, minişi görcen bugün ha :) güzel haberlerle gel canım
dilek oteli bulmuşsun inşallah indirim de yaparlar
canım yaa çok özel değilse eğer neyi vardı eniştenin?günaydın kızlar,
akşam ablam, eşi benm eşime karşı bunalır diye kendi kaldı içine sinmedi, bizi eve yolladı, eniştem yerinden hiç kımrayamıyordu çünkü, sonda da takmamışlar, söyleyemez bunalır dedi eve geçtik biz de
kuzuuuuum öğrencilere tatil,tabi bana dasen işe gitmiyomusun vilin? izinmi aldın?:44:
ben çıkıcam birazdan, ablamın eşi ameliyat oldu, eşim onun refakatçisi olacak. 2,5 yıldır ilk kez ayrı yatıcazpsikom bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?