Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bana gel kuzum ben sana ne istersen pişiririm
yakın olsak keşke yaa

yaaa duvarları neden öle özensiz yaptılar kiiinapmak laım acaba?eşin ne dedi peki?

saol cnmm, inş. güzel haberlerle gelirim

yaaa duvarları neden öle özensiz yaptılar kiiinapmak laım acaba?eşin ne dedi peki?

saol cnmm, inş. güzel haberlerle gelirim

tavanla duvarın birleştiği yerde çizgi şeklinde bi açıklık bırakmış salak adam eşim de çok beğenmedi...adam çalışırken kapıyı kapattığı için biz de sonradan gördük kağıt beyaz yaa belki o açıklıklar beyaz boyayla falan kapatılır sonra...bilmiyorum yaa

sirkeeeen biz de gelelim mi faceye

vilin hgs yi soracaktım bazı bankalarda ücretsiz dağıtılıyor ya son günü var mı ücretsiz dağıtımın

bilen varsa bir yazsın nolur.

dilek oteli bulmuşsun inşallah indirim de yaparlar
konuşcam tekrar canım

burda yok cnm ya napcan bakacakmısın?
bakcam tabii yaa

hı bak oteli dicektim yakın olması iiymiş yorumlar falan da varsa iice bi oku, bencee değişiklik olur yaaa
birde fatih yorulmazın termal oteli var kampanya yapmış 15i cmt günü 61 tl tam pansiyon hemde tlfda detayları öğrencem bakalım
ama arayamioum ki işyerinden

kız nası okudun 3 gün tlf bataryası yok gelmesini beklicem başka tlf kullanıoum
eşim sadece cuma gecesi yok gece yola cıkcak cmt mal alcaklar tekrar yola cıkcak inş cmt akşama evde

kız nası okudun 3 gün tlf bataryası yok gelmesini beklicem başka tlf kullanıoum
eşim sadece cuma gecesi yok gece yola cıkcak cmt mal alcaklar tekrar yola cıkcak inş cmt akşama evde

bilmiyorum ki ustalar gelmeden hızlıca okuyum dedim,o ara karıştı galiba

adamlar gelmek üzeredir ama benim de ayşin gibi uykum geldi yaa

vilinnn canımı çektirdin yaa,ustalaramı yaptın yoksa yemekleri :)

bende yemedim daha ne yesem ne yesem hmmmm

ayşaa kaçta gidiceksin dra bide kardeşin izne geldi heralde dimmi göznaydın diyim

ımm çok işim var ama yapasım valla billa yok ://

bankaları dolaşcaktım ama yarın mı dolaşsam canm istemiyo bide aysonu bugün kalabalık olur dimi

kızlar yaa yeleğin bedeni yok hiç kalmamış boşuna taşıdım
eşimin verdiği tlfda çalışmadı gidip başkasını aldım
tlfnumu çok özledim yaaa

aynen oteli ara rezervasyona bağlat biz walkin (kapı müşterisi) olarak indirim istiyoruz acenta ile gelmicez dee yardımcı olurmusunuz de son fiyat daha al ...ama çok uygun fiyat bi thermale göre...

zaten hamam sauna havuzlar sıcak soğuk şokk havuzlar ücretsizdir...masaj ücretli oluyor oda değişyor masajına ve saatine göre
mesela 80 TL yede masaj var 120 de var 150 de ve 200 TL lik te oluyor onu seçersiniz

bence çok çalışyosun kendine ve eşine süper gelecek herşeye para veriyosun zaten bunu çok görme kendine gitt yaaa ekşınn olur hemm duş larında kesin küvetli olan odayı iste paris için ideal oluyorr

dilek aldıklarına sürekli laf ediyorum beynini yiyorum alma diye ama bence de bu tatili ayarlayabiliyorsan ayarla ve git çok iyi gelecek termal su
zaten gün boyu hareketsiz pc başında çalışıyorsun.. Kısa da olsa ilaç gibi gelecek
ben de destekliyorm

kızlar yaa yeleğin bedeni yok hiç kalmamış boşuna taşıdım
eşimin verdiği tlfda çalışmadı gidip başkasını aldım
tlfnumu çok özledim yaaa

hadi yaa değişemedin yani sağlık olsun:26:
bende seni özledim uzak kaldık böyle olmadı
o dediğin otel çok uygunmuş cnm temiz biyerse hiç kaçırma bence.

ama çok girmiyon

canım bu ara çok izne ayrılıyorum işler birikiyor, stajerler de yarıyıl tatilindeler, okumaya çalışıyorum en azından yazamasam da.

canım kasık fıtığından oldu ama doktor çok geniş açmış, sıkıntılı biraz.
ohh ellerine sağlık. duvar kağıtları içine sinmediyse söyleseydin keşke adama, nie daha yenialdığın bişeyden onun yüzünden soğuyasın ki.

uykum geldi yaaa.yemekhanede de benlik yemek yok bugün amaaaaan.
tarhana-arnavut ciğeri-pirinç pilavı mayonezli pattis salatası
bi tek ciğeri yerim sırf onun için de gidemicem
üfff uyusam sonra uyansam bişiler yesemmmm
aynıı bennn kaç gündür ya eşimle ya annemde yiyorum yemeği, maaşımdan kesilen yemek de boşa gidiyor.

geçmiş olsun canımmmm

saol canım

anneme gittim yemeğimi yedim nazlıgile geçtim annesi mevlüt gibi bi okuma yaptırıyodu daha yeni gelebildim

geçen yıl bugün, 6 saattir doğum sancısı çekiyordum, oğlumun son saatleriydi bende

dilşad num eski telimde kalmış cnm oyzüden buradan yazıyorum yazsammı yazmasammı karar veremedim yarın keremin doğum tarihi

MEKANI CENNET OLSUN MELEĞİN ...ALLAH RAHMET EYLESİN ...ALLAHIM SANA VE KARNINDAKİ SABİ'YE MUTLULUK VE SAĞLIK VERSİN İNŞ.

bunları üzül diye yazmıyorum artık mutlu olacaksın bebeğini düşüneceksin olumlu düşüneceksin.. çünkü hamişşşsinnn rabbimin armağanı bu sana..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…