uykum geldi yaaa.yemekhanede de benlik yemek yok bugün amaaaaan.
tarhana-arnavut ciğeri-pirinç pilavı mayonezli pattis salatası
bi tek ciğeri yerim sırf onun için de gidemicem
üfff uyusam sonra uyansam bişiler yesemmmm
canım yaa çok özel değilse eğer neyi vardı eniştenin?
kuzuuuuum öğrencilere tatil,tabi bana da
kızlar ustalar yoldaymış...nohutumu ve pilavımı pişirdim...böreğimi sardım,fırının içinde ama pişirmedim...oturdum dinleniyorum valla
ustalar hızlı çıktı gerçekten ama duvar kağıtları hiç içime sinmedi yaaadam çok kötü döşemiş...alttaki boya görünüyo bazı yerlerde,o kadar feci yani
ayşinim kardeşine kavuştun sonundahadş gözünüz aydın canım...demek minişi görmeye gideceksin,güzel haberlerle gel inşallah
dileeeeeek 3 gün kocandan ayrı mı kalıcanben de samsuna gidersem ayrı kalıcam nasıl alıştırmışlar kendilerine pislikler,hiç ayrılamıyoruz
nek dün gece geç saate kadar çalıştı mı? kaçırmışım ben o kısmı :26:
yaaa duvarları neden öle özensiz yaptılar kiiinapmak laım acaba?eşin ne dedi peki?
saol cnmm, inş. güzel haberlerle gelirim
bana gel kuzum ben sana ne istersen pişiririm
yakın olsak keşke yaa
konuşcam tekrar canımdilek oteli bulmuşsun inşallah indirim de yaparlar
bakcam tabii yaaburda yok cnm yanapcan bakacakmısın?
birde fatih yorulmazın termal oteli var kampanya yapmış 15i cmt günü 61 tl tam pansiyon hemdehı bak oteli dicektim yakın olması iiymiş yorumlar falan da varsa iice bi oku, bencee değişiklik olur yaaa
dileeeeeek 3 gün kocandan ayrı mı kalıcanben de samsuna gidersem ayrı kalıcam nasıl alıştırmışlar kendilerine pislikler,hiç ayrılamıyoruz
vilin hgs yi soracaktım bazı bankalarda ücretsiz dağıtılıyor ya son günü var mı ücretsiz dağıtımın
bilen varsa bir yazsın nolur.
kız nası okudun 3 gün tlf bataryası yok gelmesini beklicem başka tlf kullanıoum
eşim sadece cuma gecesi yok gece yola cıkcak cmt mal alcaklar tekrar yola cıkcak inş cmt akşama evde
bana az önce işbankasından mesaj geldi ücretsiz die.
ayrıntılı bilgi isbank.com.tr demiş bi incele belki yazıodur
öyle mi diosun dediğim yere baktın mı peki
MİDAS HOTEL HAYMANA TERMAL
yeni tertemiz gözüküo tekrar araştırıp arayım bi indirim falan yaparlar mı
masajlar falan nasıldır acaba ücretlendirme falan :44:
bize çok yakın arabayla 1 saatte gideriz cmt saat 10da giriş yapabilirsiniz pazar 3-4 kadar müsaitlik durumuna göre kalabilirsiniz dediler
canım 15 tatil ya vilin evde
aynen yaa kış zamanı sebze falanda sıkıntılı ne bilim baklagil daha çok tüketilio
geldi sonunda kardeşin haa. hadi gözünüz aydın yorulmuşsun sende
umarım çok çok güzel iyi haberler alırsın kontrolde.
kızlar yaa yeleğin bedeni yok hiç kalmamış boşuna taşıdım
eşimin verdiği tlfda çalışmadı gidip başkasını aldım
tlfnumu çok özledim yaaa
ama çok girmiyon
canım kasık fıtığından oldu ama doktor çok geniş açmış, sıkıntılı biraz.canım yaa çok özel değilse eğer neyi vardı eniştenin?
kızlar ustalar yoldaymış...nohutumu ve pilavımı pişirdim...böreğimi sardım,fırının içinde ama pişirmedim...oturdum dinleniyorum valla
ustalar hızlı çıktı gerçekten ama duvar kağıtları hiç içime sinmedi yaaadam çok kötü döşemiş...alttaki boya görünüyo bazı yerlerde,o kadar feci yani
ayşinim kardeşine kavuştun sonundahadş gözünüz aydın canım...demek minişi görmeye gideceksin,güzel haberlerle gel inşallah
aynıı bennnuykum geldi yaaa.yemekhanede de benlik yemek yok bugün amaaaaan.
tarhana-arnavut ciğeri-pirinç pilavı mayonezli pattis salatası
bi tek ciğeri yerim sırf onun için de gidemicem
üfff uyusam sonra uyansam bişiler yesemmmm
geçmiş olsun canımmmm
canım bu ara çok izne ayrılıyorum işler birikiyor, stajerler de yarıyıl tatilindeler, okumaya çalışıyorum en azından yazamasam da.
canım kasık fıtığından oldu ama doktor çok geniş açmış, sıkıntılı biraz.
ohh ellerine sağlık. duvar kağıtları içine sinmediyse söyleseydin keşke adama, nie daha yenialdığın bişeyden onun yüzünden soğuyasın ki.
aynıı bennnkaç gündür ya eşimle ya annemde yiyorum yemeği, maaşımdan kesilen yemek de boşa gidiyor.
saol canım
anneme gittim yemeğimi yedim nazlıgile geçtim annesi mevlüt gibi bi okuma yaptırıyodu daha yeni gelebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?