Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

doktorun oteli çok pahalıydı nası indirmişler yaa şans işte
arayıp bi konuşuyum:102:

evt canım indirim yapabilirler yada zaten indirimli fiyat diolar
şimdi doktorun termali aradım cmt dolu pazar gelirseniz 2de giriş yapın pzt 12de çıkış yarım pansiyon kişi başı 69 tl dedi:26:
ama pzt izin almalıyım bilemedim ki orayı
diğer tarafı aradım 155 dio ısrarla ama 116tlye var dioum onunla çalışmıouz şuan dio
ilk aradığımda 10da giriş ertesi gün 3e kadar çıkış demişlerdi
şimdi buda 2de giriş 12de çıkış dio
aynı şeyleri uyguluolar %10 indirim yapıo 140 tl iki kişi 280 ee diğer taraf iki kişi 140 eder
ben midası çok istemiştim ama fiyatı yüksek
şu doktorun yerine bakın bide ona göre eşime söyleyim önümüzdeki hafta rezervasyon yaptırıyım
18 şubat pzt izin almalıyım ama :26:

hadi yaa değişemedin yani sağlık olsun:26:
bende seni özledim uzak kaldık böyle olmadı
o dediğin otel çok uygunmuş cnm temiz biyerse hiç kaçırma bence.

bende seni özledim yaa
ayrı düştük resmen
nigar nerde hiç yazmıo :26:

Son düzenleme:

evet canım çok saol, tşk ederim
aminn canım amiin
çok şükür, 7 ay bekledik ama geldi bebeğimiz, inşallah dünyaya da sağlıkla gelir. çok tşk ederim.

zaman nası geçmiş yaa şuan beni arayıp söylediğin aklıma geldi tüylerim diken diken oldu
Kerem melek cennette annesine kardeşine sevgiyle bakıodur toprağı bol olsun
herşey insanlar için maalesef çok acı bi olay yaşadın ama Allah tekrar seni mutlu edecek bebeğin için güçlü ol

kızlar yaa yeleğin bedeni yok hiç kalmamış boşuna taşıdım
eşimin verdiği tlfda çalışmadı gidip başkasını aldım
tlfnumu çok özledim yaaa

benimde alcağım akkap için siteye girdim ohaaa dedim yaa 99 TL olmuşşş

dün indirimdeydin 50 TL di malım ben mallllllllllllllllll hatta çağanın pırtıyım ben pırttttttttttttttttt:84::84::84:

çok beğenmiştim yaa 99 a almak AHMAKLIK OLURRRR

yaa dün isteseydim bugün gelirdi yarın maaş yatıyoda bugün sipariş ediyim dedim

senden beklemezdim sirkennn

haymana doktor muuu ben beğenmedim odaları ve restaurant fısssss
zaten ben rezç ve infoda çalıştım bilyosun sungatette bukadar fiyat farkı olan yerler arasındaki kalite karşılaştırılmazzz
içine sindiyse bilemem ama nie kendini şımarmıyosun yaaa 2 bluz bi akkap almayıver

git 12'de girersin yaaa cumartesi giriş yapp 12 de versinler odayı pazarda 12 den sonra çıkarsın

dilekk yap şu oteli yaa temz ve rest güzel bi otele benziyo ..yemekler önemli ayrıca sıpası felanda güzeldir

ayrıca orası günü birlik faydalanmada kabul ediyomuş bu bi dezavantaj herkes gelebilir boş kalabalık cıkks beğenmedimm.!!

Son düzenleme:
dilek ne doktoru ben orasını kaçırdım

dilşad hayat o kadar güzel ki aslında bak Keremin ilk doğum gününde bebek bekliyorsun.:26: İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceğiz bize resimler ekleyeceksin ben de burdan iç geçireceğim özeneceğim

koketa ben adamı şaşırtırım

diloşum hayatının herdöneminde unutmayacağın bir duygu bıraktı sana keremin ama yerinede kardeşini gönderdi anneciğini daha fazla bekletmedi işte dileğinde dediği gibi artık mutlu olma zamanın geçmişe dönüp bakma canını acıtma daha fazla karnındaki bebişini ve onunla geçireceğin güzel günlerini düşün canım

1 şubat olarak geçiyor ya doğum günü, yarın cuma vakti gidecez canım

çok fazla stress yapma olurmu dilşad lütfen 2 kişisin şuanda tabiiki evlat insan asla üzülmez diyemem ama güçlü olacaksın ki bebeğinde güçlü olsun ...

stress sana yasak ...kendini motive et

seni aradığım 18 marttı

evet geçmiyo sanarken 1 yıl olmuş
inşallah canım

şaşırdımmm dostummm

olaya bakış açını beğendim sirken keremin ilk doğum gününde bebek evet herşeyde var bi hayır derler
töbee yalannnn senmi özencennn

ben kaçtımmmm kızlarrr

hayırr
alma yaa yine düşer belki:26:

bende bakıp duruoum ve pazar günü bi ton gelen olur
fiyatı düşmüş tatlım onun için belki dioum ama odayı bende beğenmedim
du bakalım daha eşim istanbula gidecek
ben çok istioum ama bilemedim ki yaa offf

dilek ne doktoru ben orasını kaçırdım
Haymana Doktor'un Termal Oteli

yok kııııı kardeşim bitirdi de geldiiiiiii

dersten çıkınca gidicem 7 gibi falan işte
geçen yıl bugün, 6 saattir doğum sancısı çekiyordum, oğlumun son saatleriydi bende

canım benim ya zaman nasıl da geçiooallah karnındaki bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

kaçtım bennn

çok fazla stress yapma olurmu dilşad lütfen 2 kişisin şuanda tabiiki evlat insan asla üzülmez diyemem ama güçlü olacaksın ki bebeğinde güçlü olsun ...

stress sana yasak ...kendini motive et

yok canım, alıştım artık

saol canım öyle tabii

çok tşk ederim bolum çok şükür bugünümüze
şaşırdımmm dostummm

olaya bakış açını beğendim sirken keremin ilk doğum gününde bebek evet herşeyde var bi hayır derler
töbee yalannnn senmi özencennn

ben kaçtımmmm kızlarrr

gözünüz aydın canım kaynım da 17sinde çıkıyo
amin canım inşallah hepimizinkine

bu sıralar hep olduğum gibi bugün de yoğunum,
stresliyim, sinirlerim bozuk
yazamıyorum, az bişe okuyabiliyorum
dilek telin bozulmuş gene, dayanmıyo sana da bişi

Herkes iyidir umarım

ii akşamlar kızlar, dükkana gidip eşimi alcam, ordan da 6 gibi çıkıp eniştemi bi ziyaret edelim eve geçip yemek yapıyım off yine çok geç saate kalıyo yemeğimiz

bu sıralar hep olduğum gibi bugün de yoğunum,
stresliyim, sinirlerim bozuk
yazamıyorum, az bişe okuyabiliyorum
dilek telin bozulmuş gene, dayanmıyo sana da bişi

Herkes iyidir umarım

nigar bu ne yoğunlukmuş yaa gıcık oluoum
getirtmesinler beni oraya

tlfnuma işyerinde herkesin nazarı değdi galiba
onu çokk özlüoum o ruhumu okşayan tuş açmadaki su sesine hasret kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…