doktorun oteli çok pahalıydı nası indirmişler yaa şans iştedilek aldıklarına sürekli laf ediyorum beynini yiyorum alma diye ama bence de bu tatili ayarlayabiliyorsan ayarla ve git çok iyi gelecek termal su
zaten gün boyu hareketsiz pc başında çalışıyorsun.. Kısa da olsa ilaç gibi gelecek
ben de destekliyorm
evt canım indirim yapabilirler yada zaten indirimli fiyat diolaraynen oteli ara rezervasyona bağlat biz walkin (kapı müşterisi) olarak indirim istiyoruz acenta ile gelmicez dee yardımcı olurmusunuz de son fiyat daha al ...ama çok uygun fiyat bi thermale göre...
zaten hamam sauna havuzlar sıcak soğuk şokk havuzlar ücretsizdir...masaj ücretli oluyor oda değişyor masajına ve saatine göre
mesela 80 TL yede masaj var 120 de var 150 de ve 200 TL lik te oluyor onu seçersiniz
bence çok çalışyosun kendine ve eşine süper gelecek herşeye para veriyosun zaten bunu çok görme kendine gitt yaaa ekşınn olur hemm duş larında kesin küvetli olan odayı iste paris için ideal oluyorr
hadi yaa değişemedin yani sağlık olsun:26:
bende seni özledim uzak kaldık böyle olmadı
o dediğin otel çok uygunmuş cnm temiz biyerse hiç kaçırma bence.
geçen yıl bugün, 6 saattir doğum sancısı çekiyordum, oğlumun son saatleriydi bende
dilşad num eski telimde kalmış cnm oyzüden buradan yazıyorum yazsammı yazmasammı karar veremedim yarın keremin doğum tarihi
MEKANI CENNET OLSUN MELEĞİN ...ALLAH RAHMET EYLESİN ...ALLAHIM SANA VE KARNINDAKİ SABİ'YE MUTLULUK VE SAĞLIK VERSİN İNŞ.
bunları üzül diye yazmıyorum artık mutlu olacaksın bebeğini düşüneceksin olumlu düşüneceksin..çünkü hamişşşsinnn rabbimin armağanı bu sana..
üzülme ama bebek te üzülür
kabrini ziyaret edecekmisin
kızlar yaa yeleğin bedeni yok hiç kalmamış boşuna taşıdım
eşimin verdiği tlfda çalışmadı gidip başkasını aldım
tlfnumu çok özledim yaaa
dilek aldıklarına sürekli laf ediyorum beynini yiyorum alma diye ama bence de bu tatili ayarlayabiliyorsan ayarla ve git çok iyi gelecek termal su
zaten gün boyu hareketsiz pc başında çalışıyorsun.. Kısa da olsa ilaç gibi gelecek
ben de destekliyorm
doktorun oteli çok pahalıydı nası indirmişler yaa şans işte
arayıp bi konuşuyum:102:
evt canım indirim yapabilirler yada zaten indirimli fiyat diolar
şimdi doktorun termali aradım cmt dolu pazar gelirseniz 2de giriş yapın pzt 12de çıkış yarım pansiyon kişi başı 69 tl dedi:26:
ama pzt izin almalıyım bilemedim ki orayı
diğer tarafı aradım 155 dio ısrarla ama 116tlye var dioum onunla çalışmıouz şuan dio
ilk aradığımda 10da giriş ertesi gün 3e kadar çıkış demişlerdi
şimdi buda 2de giriş 12de çıkış dio
aynı şeyleri uyguluolar %10 indirim yapıo 140 tl iki kişi 280 ee diğer taraf iki kişi 140 eder
ben midası çok istemiştim ama fiyatı yüksek
şu doktorun yerine bakın bide ona göre eşime söyleyim önümüzdeki hafta rezervasyon yaptırıyım
18 şubat pzt izin almalıyım ama :26:
bende seni özledim yaa
ayrı düştük resmen
nigar nerde hiç yazmıo :26:
1 şubat olarak geçiyor ya doğum günü, yarın cuma vakti gidecez canım
zaman nası geçmiş yaa şuan beni arayıp söylediğin aklıma geldi tüylerim diken diken oldu
Kerem melek cennette annesine kardeşine sevgiyle bakıodur toprağı bol olsun
herşey insanlar için maalesef çok acı bi olay yaşadın ama Allah tekrar seni mutlu edecek bebeğin için güçlü ol
dilek ne doktoru ben orasını kaçırdım
dilşad hayat o kadar güzel ki aslında bak Keremin ilk doğum gününde bebek bekliyorsun.:26: İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceğiz bize resimler ekleyeceksin ben de burdan iç geçireceğim özeneceğim
koketa ben adamı şaşırtırım
hayırrbenimde alcağım akkap için siteye girdim ohaaa dedim yaa 99 TL olmuşşş
dün indirimdeydin 50 TL dimalım ben mallllllllllllllllll hatta çağanın pırtıyım ben pırttttttttttttttttt:84::84::84:
çok beğenmiştim yaa 99 a almak AHMAKLIK OLURRRR
yaa dün isteseydim bugün gelirdi yarın maaş yatıyoda bugün sipariş ediyim dedim
bende bakıp duruoum ve pazar günü bi ton gelen olurhaymana doktor muuu ben beğenmedim odaları ve restaurant fısssss
zaten ben rezç ve infoda çalıştım bilyosun sungatette bukadar fiyat farkı olan yerler arasındaki kalite karşılaştırılmazzz
içine sindiyse bilemem ama nie kendini şımarmıyosun yaaa 2 bluz bi akkap almayıver
git 12'de girersin yaaa cumartesi giriş yapp 12 de versinler odayı pazarda 12 den sonra çıkarsın
dilekk yap şu oteli yaa temz ve rest güzel bi otele benziyo ..yemekler önemli ayrıca sıpası felanda güzeldir
ayrıca orası günü birlik faydalanmada kabul ediyomuş bu bi dezavantaj herkes gelebilir boş kalabalık cıkks beğenmedimm.!!
Haymana Doktor'un Termal Otelidilek ne doktoru ben orasını kaçırdım
yok kııııı kardeşim bitirdi de geldiiiiiiivilinnn canımı çektirdin yaa,ustalaramı yaptın yoksa yemekleri :)
bende yemedim daha ne yesem ne yesem hmmmm
ayşaa kaçta gidiceksin dra bide kardeşin izne geldi heralde dimmi göznaydın diyim
ımm çok işim var ama yapasım valla billa yok ://
bankaları dolaşcaktım ama yarın mı dolaşsam canm istemiyo bide aysonu bugün kalabalık olur dimi
geçen yıl bugün, 6 saattir doğum sancısı çekiyordum, oğlumun son saatleriydi bende
çok fazla stress yapma olurmu dilşad lütfen 2 kişisin şuanda tabiiki evlat insan asla üzülmez diyemem ama güçlü olacaksın ki bebeğinde güçlü olsun ...
stress sana yasak ...kendini motive et
saol canım öyle tabiidilek ne doktoru ben orasını kaçırdım
dilşad hayat o kadar güzel ki aslında bak Keremin ilk doğum gününde bebek bekliyorsun.:26: İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de göreceğiz bize resimler ekleyeceksin ben de burdan iç geçireceğim özeneceğim
koketa ben adamı şaşırtırım
çok tşk ederim bolum çok şükür bugünümüzediloşum hayatının herdöneminde unutmayacağın bir duygu bıraktı sana keremin ama yerinede kardeşini gönderdi anneciğini daha fazla bekletmedi işte dileğinde dediği gibi artık mutlu olma zamanın geçmişe dönüp bakma canını acıtma daha fazla karnındaki bebişini ve onunla geçireceğin güzel günlerini düşün canım
şaşırdımmm dostummm
olaya bakış açını beğendim sirkenkeremin ilk doğum gününde bebek evet herşeyde var bi hayır derler
töbee yalannnn senmi özencennn
ben kaçtımmmm kızlarrr
yok kııııı kardeşim bitirdi de geldiiiiiii
dersten çıkınca gidicem 7 gibi falan işte
canım benim ya zaman nasıl da geçiooallah karnındaki bebeğine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah
kaçtım bennn
bu sıralar hep olduğum gibi bugün de yoğunum,
stresliyim, sinirlerim bozuk
yazamıyorum, az bişe okuyabiliyorum
dilek telin bozulmuş gene, dayanmıyo sana da bişi
Herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?