Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilek bir de kızılcahamamdaki patalyaya baksana güzel diye duymuştum belki orası daha uygundur

canım yola kızılcahamam ile çıktım aslında ama ordakiler eski pis otel gibiydi birde hamama gittim orada hijyenden memnun kalmamıştım onun için annem haymana dedi
bi baktım o midas gerçekten çok şık bi yer gibi bakalım
sanki olmayacak gibi bi his var içimde

arzu nerde yine bi ne yesem die geldi bi daha yok

selam kızlar. nasılsınız? dün tam İlker beni delirtmek üzereydi ki ablamlar yetişti dün akşam annemde kaldılar. monopoly oynadık iyi geldi. bugün de kahvaltıdan sonra döndüler evlerine. ilker bey de anca uyudu. birşeyler atıştırıp geldim.

dilek senin bataryaya ne oldu ki canım?

dilşadcım Kerem yattıkça Allah bu bebişine sağlık ve ömür versin inşallah.

alishiamm doktordan güzel haberlerle dön inşallah. bakalım mercimeğin ne kadar olmuş

hıı sirken birde kızılcahamam haremlik selamlıkmış onun için istemedim
haymana da havuzlar karma

Nasılsınız. Biz iyiyiz ecenaz şuan kucağımda emiyor .bende size bakayım dedim .bugün benden yoruldum.evi süpürdüm sildim tozum kaldı.çamaşır attım nevresimleri değiştim arada ecenazla uğraştım.daha yemek yemedim yemeğimde yok

Allahtan ablan var daha tecrübeli hemde
çok zor valla dimi ama bi kadaar daa

canım şarj dayanmıodu dün akşam bitti takıoum dolmuo hemen gittim eşimin yanına şoklayım bataryayı dedi
bi şokladı yandı batarya
şimdi beklioum ellerinde yokmuş 2-3 güne gelir diolar
pztsi bulur

Kızlar bana yapabileceğim pratik şeyler söyletmediniz.ıslak kek yapmak istiyorum güzel bir tarifiniz varmı.hafta sonuna misafirim gelicek

maşallah sana enkim, bir sürü iş yapmışsın benim sıpa bırakmıyor bugünlerde iş yapayım. akşama kaynımın arkadaşları geleceklermiş. eşim gelsin de bi kek falan yapayım bari

oww maşallah yemeği nie atladın kuzu hiç olmuş mu?
dikkat et
kv gitti herhalde

kızlar gidioum kardeşcezimle buluşup kuaföre gitcez
evde yemek yok ama ben varım

iyi akşamlar kızlar:79:

kızım sokaklardym kaç saattir

yazıp kaçınca kızıyn demek
kız bugün ayın son günü yarın gidiyim dedin ya onun için nereye kayboldu dioum

bugün kkorasta gelmedi hiç

neyse valla ben gidioum

Kızlar bana yapabileceğim pratik şeyler söyletmediniz.ıslak kek yapmak istiyorum güzel bir tarifiniz varmı.hafta sonuna misafirim gelicek

bu çok basit hafif çabuk güzel oluo
istersen üst krema ve sosunu yapma yada sadece hazır sos dök

ayşamm ii haberlerle gel cnm

enkim valla hiç ıslak kek yapmadım ama şu dr. oetkerin hazır kekleri varya için bi yağ bi su kat çırp koy fırına çok kolay hem tadıda çok güzel oluyor tavsiye ederim.

yarenim ilkerde başladı demek yaramazlığa ablamın daha 2 aylık oğlu kucaktan inmiyomuş sıpa bıraktığım an ağlıyor diyordu doğaya çok söylendiler yaramaz diye kedi oğluda aynı oldu

maşallah sana enkim, bir sürü iş yapmışsın benim sıpa bırakmıyor bugünlerde iş yapayım. akşama kaynımın arkadaşları geleceklermiş. eşim gelsin de bi kek falan yapayım bari

oww maşallah yemeği nie atladın kuzu hiç olmuş mu?
dikkat et
kv gitti herhalde

Yarenim kv bizde ya o eceyi salladı ayağında uyuttu. ben işleri yaptım arada ağladı kv kolunu çok fazla kullanamıyor eceylede uğraştım.

Gitmedi dileğim bizde Pazartesi gidecek .iş yaparken acıktım ama kvye yemek hazırla diyemedim. Oda oturuyordu.işim bitince eceyi emZirirken eceye bende yemek yiyeyim süt olsun dedim .ozaman kalktı çorba yaptı.yemek vardı yedik.

Bolum evde yok yarın hastaneye gidicem ozaman alırım olmadı

Kızlar bana fikirlerinize yazın dilşadcığım en çok sen yapıyodun.kvnin akrabası gelebilir.eşimin patronun gelme ihtimali var . Gelecek 3-4 aile kaldı.pratik neler yapabilirim.
Sigara böreğim su böreğim sarmam var .annem hazırlayıp buZLuğa koymuştu

nigar bu ne yoğunlukmuş yaa gıcık oluoum
getirtmesinler beni oraya

tlfnuma işyerinde herkesin nazarı değdi galiba
onu çokk özlüoum o ruhumu okşayan tuş açmadaki su sesine hasret kaldım
sorma dileğim yaa
isyeaaaaaaaaan dicem zaten az kaldı

senin telin hangi model, markaydı?

kendi annen gibi olmuyo işte kv ima etmesen kalkıp yapacağı yok
gerçi yazık o da hastaymış ama insan söyler bari yapimmi bişiler diye..

benim aklıma kolay bunlar geldi:

un kurabiyesi
havuçlu cevizli kek
makarna salatası
kedi dilli tiramisu
sosyete mantısı olabilir :44:

Kızlar whatsapptan yeni grup kurdum, özge artık gelmiyo
whats olan telini kocasına vermişti sanırım, ekleme yapamiycak..
2010 gelinleri diye kurup, aydan ve zeynebi ekledim
diğer gruptan çıkış yapabiliriz

Ayşam nerde yaaa merak ettim onu

vilinnn canımı çektirdin yaa,ustalaramı yaptın yoksa yemekleri :)

bende yemedim daha ne yesem ne yesem hmmmm
hem ustalara hem de kendimize yaptım canım...yakın olaydın gelir yerdin 2 dk

geçen yıl bugün, 6 saattir doğum sancısı çekiyordum, oğlumun son saatleriydi bende

seni böyle gördükçe panik oluyorum :18: doğum iznine çıkınca hazır bi şeyler yapıp ben de dondurucuya atıyım,misafirlere kolaylık olur

kızlar kıçım daha yeni yer gördü...ustalar odayı kirletti...yeniden süpürüp sildim,mobilyaların tozunu aldım,kızımın giysilerini içine koydum...oda çoook güzel oldu...duvar kağıdını hiç yaptırmasaymışım daha iyi olacakmış...yarın fotolarını çekip eklicem kvleri aradık,size bi sürprizimiz var gelin dedik...odaya bayıldılar...kv de duvar kağıdını beğenmedi...erken almışsınız dedi...daha yeni modeller çıkardı belki dedi...bende,evlenirken bu odaya eşya almamıştım,o hakkımı şimdi kullandım, zaten kaç yıldır boş duruyodu,bu kadar yeter dedim...haklısın falan dedi oda bize 3500'e maloldu dedik çay içtiler,börek falan yiyip gittiler...başlamışken evin tamamını süpürüp sildim...yarın lavaboyu yıkasam yeter...yemeklerimden de var azar azar,yemek de yapmicam...şu balkonun işi de bitseydi de yerleştirip samsuna gitseydim yaa

ayşiiiiin nerdesin çabuk buraya gel anlat bakalım dr ne dedi?

vayyyy kv pek sesini çıkarmadı yani diosunnnii neyse bu konu da böylelikle halloldu hayırlı uğurlu olsun odanız zeynep'in sağlıkla uyusun inş. odasında
ne kadar kalmayı planlıosun samsunda?

ben de yeni eve geldim banyoya girdim çıktım anca oturuom işte.doktordan sonra kv'ye çıktık eltimler ordaymış bebişle oynayalım biraz die.sıpa yaaa çok cadı olmuş bi de bilmişbenim ultrason fotomu gösterip bebekkk dio öpüo fotoğrafı falan

hı doktora gittik kendi doktorum yrtdışındaydı diğer doktora göründüm, o adamı da beğeniom güzel güzel açıklıo.
kalbini dinledik yine, tam dediğim gibi 2cm olmuş15 gün sonra işte gel dedi 2li test için.mide yanmam var dedim şurup yazdı, onu alıcaz bi ara.
sabahları çoğu zaman çıkarır oldum ben yaa, kötü oluo ilk defa eşim de şahit oldu bugün, bişey de yok içimde

neyse genel olarak mutluyum, inş. böle devam ederbi de yarınki derslerim hemencecik geçiverse

"Bebeğin kalp atışlarının hızının yavaş olması erkek bebek göstergesi olabilir. Kız bebeklerde ise kalp atımları daha hızlı olabilir. ( Dakikada 140 atımdan daha fazla )" diyor bir sitede
bizimki 150 gibi atıomuş

Son düzenleme:
valla eşimin demesine göre kv kıskanmış biraz bozulur gibi oldu ama kıvırdı,pek sesini çıkarmadı
senin mercimek 2cm olmuş demek maşalah kuzuma
kalp atış hızına bakarsak kız yani ayy hadi hayırlısı canım
bugün özge de gidecekti dr'a,öğrenmiştir cinsiyetini,onunki ne acaba
ben sizden daha çok heyecanlanıyorum yaa
mide bulantısı işin kötü işte,azcık daha sabret kuzum yakında geçer inşallah...sen yine de şanslısın,ya tüm gün öyle bulansaydı miden
samsunda kalma işim ustalarabağlı canım...malum daha balkon duruyo 1-2 güne orası da hallolsa yaa

kesin kıskanmıştır eminim ama belli etmedi pek demek ki, eve gidince kp'in başını yemiş olabilir bıdı bıdı

valla cnm ben hep kız umudu taşıom eşim de hep erkek die sevio karnımı bakalım kim kazanıcak

gün içinde sürekli bişiler yiom cnm her arada ya meyve ya ceviz falan onları yemesem bi garip oluo içim, ama dediğin gibi sadece sabah olup gemesine de şükür, inş. tamamen geçer

ne zaman gelicek ustalar?aslında bi günlük işi var geldiklerinde, üstünden de sen şöyle bi temizler gidersin.annene bol bol dondurucuya atmalık yaptımayı unutma

ona sormadan iş yaptık yaa hoşuna gitmedi pek siz kafanıza göre aldınız ama bakalım kız beğenecek mi diyo? bizde,beğenmezse para kazanınca beğendiğini alır dedik
sabahları kalkınca da bi şeyler yesen belki de çıkarmazsın canım...ama sabahları tembellik ediyosun biraz,hemen yemek yemiyosun iyi bak minişimize,bakalım eşinin mi senin mi istediğin olucak
balkona camcı,dolapçı,boyacı ve perdeci gelicek canım...bi güne sığmaz ama iki günde biter işleri ama önce camın takılması lazım
yazık yaa anneme kıyamam zaten ben gidince ayakta kalıyo hep,gelen giden bitmiyo,bi de dolaba koymak için yiyecek mi yaptırıyım

CANM POĞAÇA YAPIP KOYSAN DOLABA,KV YAPMAZMI BİR İKİ ŞEYY

GÜNAYDINNNN

VİLİN OH OLSUN KVNE :)))) FOTO BEKLİYOMMM

AYŞAM MAŞALLAH CANM KIZ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK YANİ KALP ATIŞLARINDAN BENM İÇİME DOĞMUŞTU ZATİİ KIZIN DİYE BAHSETTİM YAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…