dilek bir de kızılcahamamdaki patalyaya baksana güzel diye duymuştum belki orası daha uygundur
selam kızlar. nasılsınız? dün tam İlker beni delirtmek üzereydi ki ablamlar yetiştidün akşam annemde kaldılar. monopoly oynadık iyi geldi. bugün de kahvaltıdan sonra döndüler evlerine. ilker bey de anca uyudu. birşeyler atıştırıp geldim.
dilek senin bataryaya ne oldu ki canım?
Nasılsınız. Biz iyiyiz ecenaz şuan kucağımda emiyor .bende size bakayım dedim .bugün benden yoruldum.evi süpürdüm sildim tozum kaldı.çamaşır attım nevresimleri değiştim arada ecenazla uğraştım.daha yemek yemedim yemeğimde yok
arzu nerde yine bi ne yesem die geldi bi daha yok
Nasılsınız. Biz iyiyiz ecenaz şuan kucağımda emiyor .bende size bakayım dedim .bugün benden yoruldum.evi süpürdüm sildim tozum kaldı.çamaşır attım nevresimleri değiştim arada ecenazla uğraştım.daha yemek yemedim yemeğimde yok
kız bugün ayın son günü yarın gidiyim dedin ya onun için nereye kayboldu dioumkızım sokaklardym kaç saattir
yazıp kaçınca kızıyn demek
Kızlar bana yapabileceğim pratik şeyler söyletmediniz.ıslak kek yapmak istiyorum güzel bir tarifiniz varmı.hafta sonuna misafirim gelicek
maşallah sana enkim, bir sürü iş yapmışsınbenim sıpa bırakmıyor bugünlerde iş yapayım. akşama kaynımın arkadaşları geleceklermiş. eşim gelsin de bi kek falan yapayım bari
oww maşallahyemeği nie atladın kuzu hiç olmuş mu?
dikkat et
kv gitti herhalde
kızlar gidioum kardeşcezimle buluşup kuaföre gitcez
evde yemek yok ama ben varım
iyi akşamlar kızlar:79:
ayşamm ii haberlerle gel cnm
enkim valla hiç ıslak kek yapmadım ama şu dr. oetkerin hazır kekleri varya için bi yağ bi su kat çırp koy fırına çok kolay hem tadıda çok güzel oluyor tavsiye ederim.
yarenim ilkerde başladı demek yaramazlığa ablamın daha 2 aylık oğlu kucaktan inmiyomuş sıpa bıraktığım an ağlıyor diyordu doğaya çok söylendiler yaramaz diye kedi oğluda aynı oldu
sorma dileğim yaanigar bu ne yoğunlukmuş yaa gıcık oluoum
getirtmesinler beni oraya
tlfnuma işyerinde herkesin nazarı değdi galiba
onu çokk özlüoumo ruhumu okşayan tuş açmadaki su sesine hasret kaldım
kendi annen gibi olmuyo işte kvGitmedi dileğim bizde Pazartesi gidecek .iş yaparken acıktım ama kvye yemek hazırla diyemedim. Oda oturuyordu.işim bitince eceyi emZirirken eceye bende yemek yiyeyim süt olsun dedim .ozaman kalktı çorba yaptı.yemek vardı yedik.
benim aklıma kolay bunlar geldi:Kızlar bana fikirlerinize yazın dilşadcığım en çok sen yapıyodun.kvnin akrabası gelebilir.eşimin patronun gelme ihtimali var . Gelecek 3-4 aile kaldı.pratik neler yapabilirim.
Sigara böreğim su böreğim sarmam var .annem hazırlayıp buZLuğa koymuştu
hem ustalara hem de kendimize yaptım canım...yakın olaydın gelir yerdin 2 dkvilinnn canımı çektirdin yaa,ustalaramı yaptın yoksa yemekleri :)
bende yemedim daha ne yesem ne yesem hmmmm
geçen yıl bugün, 6 saattir doğum sancısı çekiyordum, oğlumun son saatleriydi bende
kızlar gidioum kardeşcezimle buluşup kuaföre gitcez
evde yemek yok ama ben varım
iyi akşamlar kızlar:79:
seni böyle gördükçe panik oluyorum :18: doğum iznine çıkınca hazır bi şeyler yapıp ben de dondurucuya atıyım,misafirlere kolaylık olurKızlar bana fikirlerinize yazın dilşadcığım en çok sen yapıyodun.kvnin akrabası gelebilir.eşimin patronun gelme ihtimali var . Gelecek 3-4 aile kaldı.pratik neler yapabilirim.
kızlar kıçım daha yeni yer gördü...ustalar odayı kirletti...yeniden süpürüp sildim,mobilyaların tozunu aldım,kızımın giysilerini içine koydum...oda çoook güzel oldu...duvar kağıdını hiç yaptırmasaymışım daha iyi olacakmış...yarın fotolarını çekip eklicemkvleri aradık,size bi sürprizimiz var gelin dedik...odaya bayıldılar...kv de duvar kağıdını beğenmedi...erken almışsınız dedi...daha yeni modeller çıkardı belki dedi...bende,evlenirken bu odaya eşya almamıştım,o hakkımı şimdi kullandım, zaten kaç yıldır boş duruyodu,bu kadar yeter dedim...haklısın falan dedi oda bize 3500'e maloldu dedik çay içtiler,börek falan yiyip gittiler...başlamışken evin tamamını süpürüp sildim...yarın lavaboyu yıkasam yeter...yemeklerimden de var azar azar,yemek de yapmicam...şu balkonun işi de bitseydi de yerleştirip samsuna gitseydim yaa
ayşiiiiin nerdesin çabuk buraya gelanlat bakalım dr ne dedi?
valla eşimin demesine göre kv kıskanmışvayyyy kv pek sesini çıkarmadı yani diosunnnii neyse bu konu da böylelikle halloldu hayırlı uğurlu olsun odanız zeynep'in sağlıkla uyusun inş. odasında
ne kadar kalmayı planlıosun samsunda?
ben de yeni eve geldim banyoya girdim çıktım anca oturuom işte.doktordan sonra kv'ye çıktık eltimler ordaymış bebişle oynayalım biraz die.sıpa yaaa çok cadı olmuş bi de bilmişbenim ultrason fotomu gösterip bebekkk dio öpüo fotoğrafı falan
hı doktora gittik kendi doktorum yrtdışındaydı diğer doktora göründüm, o adamı da beğeniom güzel güzel açıklıo.
kalbini dinledik yine, tam dediğim gibi 2cm olmuş15 gün sonra işte gel dedi 2li test için.mide yanmam var dedim şurup yazdı, onu alıcaz bi ara.
sabahları çoğu zaman çıkarır oldum ben yaa, kötü oluo ilk defa eşim de şahit oldu bugün, bişey de yok içimde
neyse genel olarak mutluyum, inş. böle devam ederbi de yarınki derslerim hemencecik geçiverse
"Bebeğin kalp atışlarının hızının yavaş olması erkek bebek göstergesi olabilir. Kız bebeklerde ise kalp atımları daha hızlı olabilir. ( Dakikada 140 atımdan daha fazla )" diyor bir sitede
bizimki 150 gibi atıomuş
valla eşimin demesine göre kv kıskanmışbiraz bozulur gibi oldu ama kıvırdı,pek sesini çıkarmadı
senin mercimek 2cm olmuş demekmaşalah kuzuma
kalp atış hızına bakarsak kız yaniayy hadi hayırlısı canım
bugün özge de gidecekti dr'a,öğrenmiştir cinsiyetini,onunki ne acaba
ben sizden daha çok heyecanlanıyorum yaa
mide bulantısı işin kötü işte,azcık daha sabret kuzum yakında geçer inşallah...sen yine de şanslısın,ya tüm gün öyle bulansaydı miden
samsunda kalma işim ustalarabağlı canım...malum daha balkon duruyo1-2 güne orası da hallolsa yaa
kesin kıskanmıştır eminim ama belli etmedi pek demek ki, eve gidince kp'in başını yemiş olabilir bıdı bıdı
valla cnm ben hep kız umudu taşıom eşim de hep erkek die sevio karnımı bakalım kim kazanıcak
gün içinde sürekli bişiler yiom cnm her arada ya meyve ya ceviz falan onları yemesem bi garip oluo içim, ama dediğin gibi sadece sabah olup gemesine de şükür, inş. tamamen geçer
ne zaman gelicek ustalar?aslında bi günlük işi var geldiklerinde, üstünden de sen şöyle bi temizler gidersin.annene bol bol dondurucuya atmalık yaptımayı unutma
Kızlar bana fikirlerinize yazın dilşadcığım en çok sen yapıyodun.kvnin akrabası gelebilir.eşimin patronun gelme ihtimali var . Gelecek 3-4 aile kaldı.pratik neler yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?