bugün ve yarın kullanıcam cnm büyük ihtimal eşim çarşmba gitcek yine bari beraber olalım.
azcık elimiz dursa ya cmtsi arkadaşımda bi kot gördüm dar paça falan çok hoşuma gitti mangoda almış 35-40 falandı diyo yaa aklım kaldı benimde:26:
delimisin kızım yaa sizde haa negüzel uzatmıyor adamlar işte daha ne istiyosunuz neler çektimi biliyosunuz yani benimkinin inadından oturun şükredin yerinzde adamlar tıpış tıpış geliyo işte
12sinde oldum canm evet aynıyız
ama senin çabuk bitiyo benim 5günn ://
Zuzuş tadı güzel oldu beğendimmtaam bak tadına yorum yap
ama karnım da şiş regl olucakmışım gibi ,şişmiydi seninde
hayırlısı evt
Yarenay geçmiş olsun canım bu ağrıların doğumdan sonra mı oldu, daha öncede ağrıyomuydu:26: Eşinedegünaydın kızlar. nasılsınız görüşmeyeli? geçmiş çok fazla olmuş okuyamadım. umarım herkes iyidir, güzel bir hafta sonu geçirmiştir. ben cuma günü rahatsızlandım, sanırm migren yada sinüzit var bende, baş ağrım çok fenaydı. İlker'e bile zor baktım. cumartesi günü de eşim pazara uğradı, eve geldi. mutfağı temizledik beraber. sonra ablamlara gittik. pazar sabah da salonu temizledik eşimle. dip temel temizledik, çok içim rahatladı. sonra da hazırlandık çıktık dışarı. görümcem bana defactodan bi tunik almıştı, biraz küçük geldiğinden onu değiştirmeye gittik. ordan bi ceket aldım kendime. eşim de lcwden bi kazak aldık. bi yemek yedik, ordan kpe geçtik. 9 gibi eve geldik. oğluşumu yıkadık. bugün sağlık ocağına gittik ama yolda fark ettim aşı günü ayın 7'siymiş. o yüzden elimiz boş döndük. perşembe günü gitcez artık. İlker kucağımda parmağımı geveliyor. uyutabilirsem geçmişi okucam
süper haber buuuuuugünaydınn
haftasonum biraz yalnız geçti sayılır eşim 2 günde çalıştı dün öğleden sonra geldi akşamda arkadaşlar geldi yemeğe oturduk yedik içtik sonra markete gittik yaa hiç bişe almadık bakınca 100 lira verdik geldik sinir oldum valla.cmtside arkadaşım gelmişti doğayla yaşıt oğlu var 3 ay büyük onun oğlu görmeniz lazım ya bi oynadılar birbirlerinin ağzına çikolatalr veriyolar meyveler o onun ağzına sokuyo öbürü diğerinin çok hoşlardı yaa sıpalar parka falan götürdük işte öyle geçti bir haftasonudaha.
allahım bu hafta altınçağımı yaşıcam inşallah müdür izinli 1 hafta ve şöföre demiş bolu 2 gün erken gönder diyebanada dedi gitmden sende dinlen biraz dönüşümlü durun diye şöförler 2 gün 5 te çıkacam:119::119: benim için süper olacak yaa diğer günlerde 6.30 çıkarım zaten ohh yani
noldu ki demiyim artık geçmiş gitmiş ama siz çok fazla sinir yapıosunz yaaa, ne gerek var telefonları atmaya kapıları çarpmaya falan, hakim olun kendinize dilek de öyle, sonra size zarar al işte tlf yok...........
bizim hafta sonu whatsapptakilere yazdığım gibi şiddetli geçti. Kavgalı gürültülü, ağladım bi yığın ama sonuçta barıştık öküzümle. Yine kıskançlık krizine girdim deOlan eşimin telefonuna oldu, yere attı parçalandı tabi, gel de ulaş şimdi adama
nası bi rüyaymışsa artık uygulamalıHee dilek benim çamaşırlar gene kaldı yaa :)) tam katlarken eşim geldi rahat durmadı rüyasını anlattı uygulamalı
Akşam çıkmadık kvlere fırında makarna istedi benimki yaptım köfte yaptım bide sonrada film izledik çok güzel geçti pazarım
hobbit'i izledik nekk
günaydın kızlar. nasılsınız görüşmeyeli? geçmiş çok fazla olmuş okuyamadım. umarım herkes iyidir, güzel bir hafta sonu geçirmiştir. ben cuma günü rahatsızlandım, sanırm migren yada sinüzit var bende, baş ağrım çok fenaydı. İlker'e bile zor baktım. cumartesi günü de eşim pazara uğradı, eve geldi. mutfağı temizledik beraber. sonra ablamlara gittik. pazar sabah da salonu temizledik eşimle. dip temel temizledik, çok içim rahatladı. sonra da hazırlandık çıktık dışarı. görümcem bana defactodan bi tunik almıştı, biraz küçük geldiğinden onu değiştirmeye gittik. ordan bi ceket aldım kendime. eşim de lcwden bi kazak aldık. bi yemek yedik, ordan kpe geçtik. 9 gibi eve geldik. oğluşumu yıkadık. bugün sağlık ocağına gittik ama yolda fark ettim aşı günü ayın 7'siymiş. o yüzden elimiz boş döndük. perşembe günü gitcez artık. İlker kucağımda parmağımı geveliyor. uyutabilirsem geçmişi okucam
Kızlar size bişe sorucam özellikle bol, yarenay a. Temmuz annelerindeki bi anneden dr 3lü test ile birlikte bide ayrıntılı usg istemiş. Bizde sadece 3lü test yapıldı. Ayrıntılı usg neden istemedi, zamanı var mı onun:26:
günaydın kızlar. nasılsınız görüşmeyeli? geçmiş çok fazla olmuş okuyamadım. umarım herkes iyidir, güzel bir hafta sonu geçirmiştir. ben cuma günü rahatsızlandım, sanırm migren yada sinüzit var bende, baş ağrım çok fenaydı. İlker'e bile zor baktım. cumartesi günü de eşim pazara uğradı, eve geldi. mutfağı temizledik beraber. sonra ablamlara gittik. pazar sabah da salonu temizledik eşimle. dip temel temizledik, çok içim rahatladı. sonra da hazırlandık çıktık dışarı. görümcem bana defactodan bi tunik almıştı, biraz küçük geldiğinden onu değiştirmeye gittik. ordan bi ceket aldım kendime. eşim de lcwden bi kazak aldık. bi yemek yedik, ordan kpe geçtik. 9 gibi eve geldik. oğluşumu yıkadık. bugün sağlık ocağına gittik ama yolda fark ettim aşı günü ayın 7'siymiş. o yüzden elimiz boş döndük. perşembe günü gitcez artık. İlker kucağımda parmağımı geveliyor. uyutabilirsem geçmişi okucam
yok değildi galiba, hatırlamıyorumm ki karnıma dikkat etmemişim.ama karnım da şiş regl olucakmışım gibi ,şişmiydi seninde
hayırlısı evt
gördük kokişle fotolarını, çok özendimmtünyadınnn bu arada
benim de güzel bi h.sonuydu, c.tesi kokişle buluştuk ordn anneme geçtim çiğbörek yapmış ordan kv aradı balık aldık gelin die hepberaber ordaydık.
dün de babam mangala çağırdı o da balık almışorda da yedik içtik kalabalıktık da baya üff c.tesi 12 kişiydik dün 11
öyle geçti gitti işte 2 gün başladık yine yeni haftayabi saat sonra falan çıkarım ben de heralde, evdeyim şimdi karnabahar vardı onu haşlıom yanıma alırım belki biraz.bugün gececiyim
yok değildi galiba, hatırlamıyorumm ki karnıma dikkat etmemişim.
Bana göre hep şiş karnım şu nalet göbişten
gördük kokişle fotolarını, çok özendimm
biz de eslfişle buluşucaz inş bir gün ayarlayıp.
İremtoşu mıncıkliycam bi güzel
hıı bu arada baban nasıl canım, bahsetmişsin aklıma geldi.
iyi dimmi sağlık durumu?
nie bana cvp verilmio acaba
12+28 mi 15+28 mi dioum
möhümm bişi yahuu
bişi diyim mi bnim göbeğim yattığımda bi değişik oluo sanki, sağ tarafım kist olan taraf yani daha şiş ve sert duruo, sanırım kistten dolayı da benim göbeğim çabuk belirginleşmeye başladı
ya ben de bebeğimin kalbi ne zaman durmuştu o tarihi bulmaya çalışıcam şimdi geçmişten, hafızamdan tamamen silmişim, her şeyi hatırlıom bi onu hatırlamıom 9 haftalıktı gibi kalmış ama aklımda:26:
a-aaa koymuş mu fotoları, watsapa mı koymuş üf yaaa, çatlayın patlayın
var yaaaa çağan fotolardan falan çok daha tatlı ve yakışıklı, onun yüzünden erkek doğurasım geldi
babam ii gibi cnm, ama her gün başka bişi çıkıo nefes problemi ve çabuk yorulma vardı sürekli son zamanalrda, akciğerden şüphelendiler, ve doğru çıktı, son ameliyatında akciğerinin bi tarafını söndürmüşlerdi omurgadan girebilmek için sanırım o zaman bişi olmuş heralde, 2 hafta sonra falan detaylı mr çekilecek o zaman görülecek artık.
bende feyse bakıoum nerde fotolar die
feys demişken eşim eski feysi açıyım iş içindio bende kendime açarım o zaman dedim
henüz bi atakta bulunmadı beklemedeyim dilek zuzu m.... feysini ortak kullanıma devam
kontrollerde hep baktır canım drlara hatırlat kisti sende hep kendini kontrol et Allah korusun ikinizi de
Allah bol bol şifa versin babacığıına acılarını bitirsin inş.
ozaman 12 ocakta olmuştum 28 gün sayınca 8inde hasta olmalıyım yani bu hft
benide babam aradı kardeşim evde ya tatil bunalımda sürekli gezmek istio götürüouz ama memnunda kalmıobabam yürüyüşe çıkmış beni de aramış napcağımı şaşırdım kızım herşeye surat asıo dio
cmt günü künefe yedik geldik nolduğunu anlamadım bana da küstü erken geldik die mi düşündü artık bilmioum dün arıoum arıoum meşgule düşürüo tlfnu bi gıcık ki boğazlayasım gelio
babam hepimizi çağırdı işte gezcez beraber bakalım hanım mutlu olcak mı
Kızlar size bişe sorucam özellikle bol, yarenay a. Temmuz annelerindeki bi anneden dr 3lü test ile birlikte bide ayrıntılı usg istemiş. Bizde sadece 3lü test yapıldı. Ayrıntılı usg neden istemedi, zamanı var mı onun:26:
canım yaa benimde şuanda baş ağrım var iğrenç bişi Eki Görüntüle 624054
sende eminim zorlanmışsındır alnına pattis dilimi koy ve tülbent ile sar karanlıkta yat biraz rahatlatıomuş annem öyle yapıo
temizlikte eminim içini rahatlatmıştır benim hep yüzeysel bi yaz gelsede evi kaldırcam die beklioum her yere dip köşe girişcem
Eki Görüntüle 624056 Eki Görüntüle 624057 Eki Görüntüle 624058 Eki Görüntüle 624059 Eki Görüntüle 624060 Eki Görüntüle 624061 Eki Görüntüle 624062 Eki Görüntüle 624064 Eki Görüntüle 624066
aldıklarınızı da güle güle kullanın. aşı için boşuna çıkmışsın yani
geçmişte çok çok önemli bişi yok aklın kalmasın
napıcaksın kuzum ilk bebişin kalbinin durduğu tarihi anlamadım :26:bişi diyim mi bnim göbeğim yattığımda bi değişik oluo sanki, sağ tarafım kist olan taraf yani daha şiş ve sert duruo, sanırım kistten dolayı da benim göbeğim çabuk belirginleşmeye başladı
ya ben de bebeğimin kalbi ne zaman durmuştu o tarihi bulmaya çalışıcam şimdi geçmişten, hafızamdan tamamen silmişim, her şeyi hatırlıom bi onu hatırlamıom 9 haftalıktı gibi kalmış ama aklımda:26:
a-aaa koymuş mu fotoları, watsapa mı koymuş üf yaaa, çatlayın patlayın
var yaaaa çağan fotolardan falan çok daha tatlı ve yakışıklı, onun yüzünden erkek doğurasım geldi
babam ii gibi cnm, ama her gün başka bişi çıkıo nefes problemi ve çabuk yorulma vardı sürekli son zamanalrda, akciğerden şüphelendiler, ve doğru çıktı, son ameliyatında akciğerinin bi tarafını söndürmüşlerdi omurgadan girebilmek için sanırım o zaman bişi olmuş heralde, 2 hafta sonra falan detaylı mr çekilecek o zaman görülecek artık.
hımmm :44: nesi var acababenide babam aradı kardeşim evde ya tatil bunalımda sürekli gezmek istio götürüouz ama memnunda kalmıobabam yürüyüşe çıkmış beni de aramış napcağımı şaşırdım kızım herşeye surat asıo dio
cmt günü künefe yedik geldik nolduğunu anlamadım bana da küstü erken geldik die mi düşündü artık bilmioum dün arıoum arıoum meşgule düşürüo tlfnu bi gıcık ki boğazlayasım gelio
babam hepimizi çağırdı işte gezcez beraber bakalım hanım mutlu olcak mı
napıcaksın kuzum ilk bebişin kalbinin durduğu tarihi anlamadım :26:
uff yaa akçiğer nerden çıktı şimdi :26: :26:
inş mr sonuçları sizi ferahlatacak derecede olur :26:
hımmm :44: nesi var acaba
sevglisi ile iletişimini kestiniz, ona canı sıkılmaya başlamış olabilir mi. Özlem felan? Bi konuşmayı denesen :26:
uffff çok yedim yaa, 2 dilim ekmek b tabak pastırmalı kuru fasulye
bi tabak salata, 6-7 kaşık da çorba
tünyadınnn bu arada
benim de güzel bi h.sonuydu, c.tesi kokişle buluştuk ordn anneme geçtim çiğbörek yapmış ordan kv aradı balık aldık gelin die hepberaber ordaydık.
dün de babam mangala çağırdı o da balık almışorda da yedik içtik kalabalıktık da baya üff c.tesi 12 kişiydik dün 11
öyle geçti gitti işte 2 gün başladık yine yeni haftayabi saat sonra falan çıkarım ben de heralde, evdeyim şimdi karnabahar vardı onu haşlıom yanıma alırım belki biraz.bugün gececiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?