Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

mangonun kotları sonradan çok bollaşıo haberin olsun
ama bazen çok sinirlenioum küsmek istioum

12sinde oldum canm evet aynıyız
ama senin çabuk bitiyo benim 5günn ://

bi dk şimdi çok panik oldum
12+28mi hesaplıcam yoksa
12de başlayıp 15te bitti yaa 15+28 mi hesaplıcam
tarihlerim tlf kayıtlıydı nevraya bakamıoum geçmiş tarihleri hatırlamadığım için

taam bak tadına yorum yap

ama karnım da şiş regl olucakmışım gibi ,şişmiydi seninde
hayırlısı evt

Zuzuş tadı güzel oldu beğendimm Hiç dağılma açılma falan da olmadı yaparım artık ben bundan. Hatta 2 beze çıktı bi bezeden yaptım çorbamı diğerini buzluğa atıcam sonra hemen çıkarıp pişiririm. Tarifi de yazıcam kk ya:13:
Bide hamişlik belirtisi aynı regl belirtisi gibi oluyo. Bende öyle oldu yani hatta 2 hafta geçti yine geçikti düzensiz diye sinir oldum hatta ağrılarım vardı çünkü sonra bi dr a gittim boğazım için iğne vurucaktı ama bi test yapalım dedi vurmadan vee hamişmişim İnş. olmazsın canım sende.

Yarenay geçmiş olsun canım bu ağrıların doğumdan sonra mı oldu, daha öncede ağrıyomuydu:26: Eşinede temizliğide halletmişsiniz ne güzel.

Kızlar size bişe sorucam özellikle bol, yarenay a. Temmuz annelerindeki bi anneden dr 3lü test ile birlikte bide ayrıntılı usg istemiş. Bizde sadece 3lü test yapıldı. Ayrıntılı usg neden istemedi, zamanı var mı onun:26:

süper haber buuuuuu
başına taş mı düşmüş hayırdır bi insafa gelmiş aman bi boncuk kondurayım

doğa sanırım dedğin gibi çok kalabalıkta huursuz oluo 2 kişi olunca baya eğlenmişler ne güzel
noldu ki demiyim artık geçmiş gitmiş ama siz çok fazla sinir yapıosunz yaaa, ne gerek var telefonları atmaya kapıları çarpmaya falan, hakim olun kendinize dilek de öyle, sonra size zarar al işte tlf yok

nası bi rüyaymışsa artık uygulamalı

cnm geçmiş olsun, önceden de var mıydı migren, başlangıcı mı acaba, inş. diildir yaaa

Son düzenleme:

cnm ayrıntılıya bakılması gerek herdoktor farklı zamanda bakıyor belki olabilir yani benim doktorumunki 4 boyutluydu zaten oyüzden hep ayrıntılı bakıyodu sor sende ayrıntılıya nezaman bakılacak diye gidince.

canım yaa benimde şuanda baş ağrım var iğrenç bişi Eki Görüntüle 624054
sende eminim zorlanmışsındır alnına pattis dilimi koy ve tülbent ile sar karanlıkta yat biraz rahatlatıomuş annem öyle yapıo
temizlikte eminim içini rahatlatmıştır benim hep yüzeysel bi yaz gelsede evi kaldırcam die beklioum her yere dip köşe girişcem
Eki Görüntüle 624056 Eki Görüntüle 624057 Eki Görüntüle 624059 Eki Görüntüle 624060 Eki Görüntüle 624061 Eki Görüntüle 624062 Eki Görüntüle 624064 Eki Görüntüle 624066
aldıklarınızı da güle güle kullanın. aşı için boşuna çıkmışsın yani
geçmişte çok çok önemli bişi yok aklın kalmasın

tünyadınnn bu arada

benim de güzel bi h.sonuydu, c.tesi kokişle buluştuk ordn anneme geçtim çiğbörek yapmış ordan kv aradı balık aldık gelin die hepberaber ordaydık.
dün de babam mangala çağırdı o da balık almışorda da yedik içtik kalabalıktık da baya üffc.tesi 12 kişiydik dün 11
öyle geçti gitti işte 2 gün başladık yine yeni haftayabi saat sonra falan çıkarım ben de heralde, evdeyim şimdi karnabahar vardı onu haşlıom yanıma alırım belki biraz.bugün gececiyim

ama karnım da şiş regl olucakmışım gibi ,şişmiydi seninde
hayırlısı evt
yok değildi galiba, hatırlamıyorumm ki karnıma dikkat etmemişim.
Bana göre hep şiş karnım şu nalet göbişten

gördük kokişle fotolarını, çok özendimm
biz de eslfişle buluşucaz inş bir gün ayarlayıp.
İremtoşu mıncıkliycam bi güzel

hıı bu arada baban nasıl canım, bahsetmişsin aklıma geldi.
iyi dimmi sağlık durumu?

bişi diyim mi bnim göbeğim yattığımda bi değişik oluo sanki, sağ tarafım kist olan taraf yani daha şiş ve sert duruo, sanırım kistten dolayı da benim göbeğim çabuk belirginleşmeye başladı
ya ben de bebeğimin kalbi ne zaman durmuştu o tarihi bulmaya çalışıcam şimdi geçmişten, hafızamdan tamamen silmişim, her şeyi hatırlıom bi onu hatırlamıom 9 haftalıktı gibi kalmış ama aklımda:26:

a-aaa koymuş mu fotoları, watsapa mı koymuş üf yaaa, çatlayın patlayın
var yaaaa çağan fotolardan falan çok daha tatlı ve yakışıklı, onun yüzünden erkek doğurasım geldi

babam ii gibi cnm, ama her gün başka bişi çıkıo nefes problemi ve çabuk yorulma vardı sürekli son zamanalrda, akciğerden şüphelendiler, ve doğru çıktı, son ameliyatında akciğerinin bi tarafını söndürmüşlerdi omurgadan girebilmek için sanırım o zaman bişi olmuş heralde, 2 hafta sonra falan detaylı mr çekilecek o zaman görülecek artık.

bende feyse bakıoum nerde fotolar die
feys demişken eşim eski feysi açıyım iş için dio bende kendime açarım o zaman dedim
henüz bi atakta bulunmadı beklemedeyim dilek zuzu m.... feysini ortak kullanıma devam

kontrollerde hep baktır canım drlara hatırlat kisti sende hep kendini kontrol et Allah korusun ikinizi de

Allah bol bol şifa versin babacığıına acılarını bitirsin inş.

ozaman 12 ocakta olmuştum 28 gün sayınca 8inde hasta olmalıyım yani bu hft

benide babam aradı kardeşim evde ya tatil bunalımda sürekli gezmek istio götürüouz ama memnunda kalmıo babam yürüyüşe çıkmış beni de aramış napcağımı şaşırdım kızım herşeye surat asıo dio
cmt günü künefe yedik geldik nolduğunu anlamadım bana da küstü erken geldik die mi düşündü artık bilmioum dün arıoum arıoum meşgule düşürüo tlfnu bi gıcık ki boğazlayasım gelio
babam hepimizi çağırdı işte gezcez beraber bakalım hanım mutlu olcak mı

bu demektir ki yakında sen de face alemine gireceksin benceeee

zaten ilk kiste bakıolar ben demeden, inş. küçülecek işte bekliyorum

amin cnm inşallah iileşir artık tamamenbu ayın sonunda dedemle malatyaya gidicekler sanırım dedemi o ikizz bebekleri olan kuzenimin yanına bırakacak babam 2 gün kalıp döncek o.halamlar da orda olcaklar dedem bi süre de orda bakılcak.babama da değişiklik olur ama inş. yol onu fazla yormaz aktarmalıymış uçak

yani diosun ki sevgililer gününde boşum rahatım

demek ki kardeşin hiç okula gitmio olsa çok sıkılacak, evde vakit geçirmio mu kitap falan okusa ilgi alanları neler ona kitaplar alsanız, puzzle sevmez mi mesela acayip oyalar onu:26:

bi de çorba yaptım kendime sıcak sıcak içiyim çıkmadan

canım benim ayrıntılı usg 24. haftada çektirmiştik biz. her doktor farklı zamanlarda isteyebiliyor. ağrılar da bu haftalarda sıklaştı benim ya. daha önce bu kadar şidddetli çekmemiştim hiç.

minoset aldık yolda açık eczane bulup, onu içtim yatana kadar kesti ağrıyı. çok şükür bugün yok bir sorun. ama dikkat ettim hep banyodan sonra tutuyor böyle hem cuma, hem pazar günü banyo yapmıştım. iki gün de çok ağrıdı başım. mutfakta buzdolabı ve fırınım kaldı, onları temizleyemedim. bu akşam balık yapcam fırında, o sırada buzdolabını temizlemeyi düşünüyorum. ertesi gün de fırını temizlerim inşallah

napıcaksın kuzum ilk bebişin kalbinin durduğu tarihi anlamadım :26:

uff yaa akçiğer nerden çıktı şimdi :26: :26:
inş mr sonuçları sizi ferahlatacak derecede olur :26:

hımmm :44: nesi var acaba
sevglisi ile iletişimini kestiniz, ona canı sıkılmaya başlamış olabilir mi. Özlem felan? Bi konuşmayı denesen :26:

uffff çok yedim yaa, 2 dilim ekmek b tabak pastırmalı kuru fasulye
bi tabak salata, 6-7 kaşık da çorba

ya nekim saçma da olsa içim rahat etsin istiom hangi dönemdeydi kaç haftalıktım tam olarak:26:bulamıom bi türlü kafayı yicem

inş. cnmm

valla ekmek dışında çok gelen bişi yok gözüme

Dilekkk Telaşlı gördüm seni hayırdır kaçak göçek mi var yoksam

reglinin ilk gününden saycaksın

ohhh ohh maşallah ayşam ne güzel geçirmişsiniz.yaa okullar tatil oldu sizinki tatile girmedimi cnm?babcın içinde inşallah sorun çıkmaz cnm ya.

yarenim banyodan sonra ıslak saçlamı kalıyosun belki ondan oluyordur.:26:

dilekk ben seni geçtim bu ara bana dur deyin tutamıyorum kendimi yaa gittik mangoda kot aldım batik hırka aldım 2 taneay sonu ekstremi düşünemiyorum şuanda:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…