ohhh ohh maşallah ayşam ne güzel geçirmişsiniz.yaa okullar tatil oldu sizinki tatile girmedimi cnm?babcın içinde inşallah sorun çıkmaz cnm ya.
yarenim banyodan sonra ıslak saçlamı kalıyosun belki ondan oluyordur.:26:
dilekk ben seni geçtim bu ara bana dur deyin tutamıyorum kendimi yaa gittik mangoda kot aldım batik hırka aldım 2 taneay sonu ekstremi düşünemiyorum şuanda:18::18:
olabilir evetbu demektir ki yakında sen de face alemine gireceksin benceeee
demek ki kardeşin hiç okula gitmio olsa çok sıkılacak, evde vakit geçirmio mu kitap falan okusa ilgi alanları neler ona kitaplar alsanız, puzzle sevmez mi mesela acayip oyalar onu:26:
bişi yok sadece şımarık iştehımmm :44: nesi var acaba
sevglisi ile iletişimini kestiniz, ona canı sıkılmaya başlamış olabilir mi. Özlem felan? Bi konuşmayı denesen :26:
uffff çok yedim yaa, 2 dilim ekmek b tabak pastırmalı kuru fasulye
bi tabak salata, 6-7 kaşık da çorba
ıslak saç ile kalıp üşütüosan onun için ağrıodur ben kışları hemen kurutmaya çalışıoum boynum tutuluo saçın ıslaklığı ileminoset aldık yolda açık eczane bulup, onu içtim yatana kadar kesti ağrıyı. çok şükür bugün yok bir sorun. ama dikkat ettim hep banyodan sonra tutuyor böylehem cuma, hem pazar günü banyo yapmıştım. iki gün de çok ağrıdı başım. mutfakta buzdolabı ve fırınım kaldı, onları temizleyemedim. bu akşam balık yapcam fırında, o sırada buzdolabını temizlemeyi düşünüyorum. ertesi gün de fırını temizlerim inşallah
yok kuzum 14-15ine gelmesin die telaşlandımDilekkkTelaşlı gördüm seni hayırdır kaçak göçek mi var yoksam
reglinin ilk gününden saycaksın
ay sen napıosun yaadilekk ben seni geçtim bu ara bana dur deyin tutamıyorum kendimi yaa gittik mangoda kot aldım batik hırka aldım 2 taneay sonu ekstremi düşünemiyorum şuanda:18::18:
olabilir evetEki Görüntüle 624225
evde bilgisayardan oyunlar oynuo kazak örüo kendince elişi yapıo
puzzle yapamıo ama alıo uğraşıo herşey tamam ama mutlaka dışarı çıkması lazım
hergün gezcek yani benden geri kalmıo
bişi yok sadece şımarık işte
hergün gezmek her pazarda arabayla çıkmak istio
ay sen napıosun yaa
öğlen yemeğe gidioum die çıkıp
kartın limiti yiyip yiyip geliosun
azcık kenara koy canım yaa cimcime için at kenara ekstre tutarın düşsün ki nakit parayı kenara at
seduşum ben her ay 100 lira verip 1 gr altın almanı öneririm valla
ben 6 tane biriktirmiştim yılbaşında bilezik aldım işte
şimdi 3 tane daha var geçen ay 2 tane aldım bu ayda almaya çalışcam 1 tane
sende yap derim
Sen hangi hastaneye gidiyodun canım bide ne kadar dı muayne ücreti doğum ücretin?cnm ayrıntılıya bakılması gerek herdoktor farklı zamanda bakıyor belki olabilir yani benim doktorumunki 4 boyutluydu zaten oyüzden hep ayrıntılı bakıyodu sor sende ayrıntılıya nezaman bakılacak diye gidince.
Hmm ozaman daha var bizede. Gerçi çrş. gidecem 3lünün sonucunu aldığımda sorim onu. Evet son zamanlarda çok şiddetli oldu eğer devam ederse bi dra görün derim ben cnm.canım benim ayrıntılı usg 24. haftada çektirmiştik biz. her doktor farklı zamanlarda isteyebiliyor. ağrılar da bu haftalarda sıklaştı benim ya. daha önce bu kadar şidddetli çekmemiştim hiç.
Sen hangi hastaneye gidiyodun canım bide ne kadar dı muayne ücreti doğum ücretin?
bu arada aldıklarını güle güle kullan, bundan sonra aldıklarına dikkat edersin artık
Hmm ozaman daha var bizede. Gerçi çrş. gidecem 3lünün sonucunu aldığımda sorim onu. Evet son zamanlarda çok şiddetli oldu eğer devam ederse bi dra görün derim ben cnm.
canım benim doktorum özeldi hastanede çalışmıyor doğum için metroparka gelmişti oraya sskdan giriş yapıp 600 vermiştik ama memnun kalmadım yani sen metroya gidiyosun heralde orası daha ii duydum hep ferhat beyemi gidiyosun sen?benim arkadaşımda 7 aylık şimdi oda ona gidiyor.
seda hırkaları merak ettim bende beğendim batikte ama internette yoksize göstercektim ama bulamadım
Yok canım metroya gitmiyorum şuan ama gidicem oraya artık. Şimdi k.evrende özel meridien hast. var orda berrin kavuza gidiyorum ama pek memnun değilim ücretleri de metroyla aynı. Hem eve yakın olur metro. Metrodada gül hanımda doğum yaptı kardeşim. Eşim kadın dr diye tutturmazsa bende ferhat beyi düşünüyorum. Memnun mu arkdaşın.?
dur bakim sade düz benimkiler bi laci bi sütlü kahve aldım.
hım anladım ferhat iyi kaç kişi varsa etrafımda hep ona gidiyor memnunlar arkadaşımada ben demiştim zatenm ona git diye oda çok memnun kaldı.evt burası size daha yakın olur kenan evren ters oluyordur.
nereye tüydünüz acaba
yaa masam dolmuştu onu temizledim şükür boşaldı şükür biraz.bu eklediğinde hoşmuş ama o dediğin tarz görmedim batikte hiç cnm.
diloş niye yazmıyon kısss?
ee menülerinizi sayın bakim akşama ne var ben ne yapsam yaa aklıma bişe gelmiyor:26:
güle güle kullan canım. Hiç eleştirmicem ben kızlar gibi, iyi yapmışsın.dilekk ben seni geçtim bu ara bana dur deyin tutamıyorum kendimi yaa gittik mangoda kot aldım batik hırka aldım 2 taneay sonu ekstremi düşünemiyorum şuanda:18::18:
ben de böyle araştırıcam biliyorum gerçibuldum sonunda 3 mayısmış kürtaj, tam 9 haftalıkmış, neyse içim rahat etti kaç günlerdir aklımdaydı
eşim patates almış, tavuk almış, çeri almış, fanta almışee menülerinizi sayın bakim akşama ne var ben ne yapsam yaa aklıma bişe gelmiyor:26:
saçaklı dimmi? yada boyun devrilmesinnigar nerde ona benim adıma yaz whatsapptan ne yazacağını anlamışsındır
yaa masam dolmuştu onu temizledim şükür boşaldı şükür biraz.bu eklediğinde hoşmuş ama o dediğin tarz görmedim batikte hiç cnm.
diloş niye yazmıyon kısss?
ee menülerinizi sayın bakim akşama ne var ben ne yapsam yaa aklıma bişe gelmiyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?