Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

buldum sonunda 3 mayısmış kürtaj, tam 9 haftalıkmış, neyse içim rahat etti kaç günlerdir aklımdaydı

ama yaaaaa ağlıcam şimdi ben size taaa ne zaman dedim tatilim dieee, hepinize kızcam bir bir soruosunuzzz. bizim tatil yılbaşından sonraki 2 haftaydı yaaaaa

inş. çıkmaz cnm

hey maşallah güle güle kullan azcık batmış olma ihtimalin var sanırım bu ay ama olsun yaaaaaaa

olabilir evet
evde bilgisayardan oyunlar oynuo kazak örüo kendince elişi yapıo
puzzle yapamıo ama alıo uğraşıo herşey tamam ama mutlaka dışarı çıkması lazım
hergün gezcek yani benden geri kalmıo

bişi yok sadece şımarık işte
hergün gezmek her pazarda arabayla çıkmak istio
ekmek 2 dilim olmasaymış iyiymiş
ben sabah bir puf böreği bir muffin yedim
saat 12de 2 mandalin çok az roka salatası yedim
yürüyüş yaptım geldim
biraz sonra bir tane kabak yicem birazda havuç tmm
hiç ekmek yok
akşam 1 dilim yerim sulu yemekle zaten hep öyle yapıoum
59,5 kiloyum ve azalmıcam bilioum çünkü göbeğim zaten 2,5 kilo desen tek fazlalık o

ıslak saç ile kalıp üşütüosan onun için ağrıodur ben kışları hemen kurutmaya çalışıoum boynum tutuluo saçın ıslaklığı ile
buzdolabı neyse de fırın temizlemek zor ve mikrodalga
kolay gelsin canım

Dilekkk Telaşlı gördüm seni hayırdır kaçak göçek mi var yoksam

reglinin ilk gününden saycaksın
yok kuzum 14-15ine gelmesin die telaşlandım
sevgililer günü ve doğum günüm yaa

dilekk ben seni geçtim bu ara bana dur deyin tutamıyorum kendimi yaa gittik mangoda kot aldım batik hırka aldım 2 taneay sonu ekstremi düşünemiyorum şuanda:18::18:
ay sen napıosun yaa
öğlen yemeğe gidioum die çıkıp
kartın limiti yiyip yiyip geliosun
azcık kenara koy canım yaa cimcime için at kenara ekstre tutarın düşsün ki nakit parayı kenara at
seduşum ben her ay 100 lira verip 1 gr altın almanı öneririm valla
ben 6 tane biriktirmiştim yılbaşında bilezik aldım işte
şimdi 3 tane daha var geçen ay 2 tane aldım bu ayda almaya çalışcam 1 tane
sende yap derim

hiç bukadar yapmamıştım yaa indirim ayağına fena dağıttım bu ay çok fena oldu bidaha hiçbişe almıcam ya.cnm zten ekstre tutarını ödedikten sonra 50 tl felan kalıyoki bana onlada 1 ay geçinmek zorunda kalıyom işte sonrada karttan yiyomoff valla kötü hissettim kendimi

yaa kardeşin napsın biz bile haftasonu 1 gün evde kalınca sıkılıyoruz oda haklı çıksın annenle dolaşsınlar işte biraz.

Sen hangi hastaneye gidiyodun canım bide ne kadar dı muayne ücreti doğum ücretin?
bu arada aldıklarını güle güle kullan, bundan sonra aldıklarına dikkat edersin artık
canım benim ayrıntılı usg 24. haftada çektirmiştik biz. her doktor farklı zamanlarda isteyebiliyor. ağrılar da bu haftalarda sıklaştı benim ya. daha önce bu kadar şidddetli çekmemiştim hiç.
Hmm ozaman daha var bizede. Gerçi çrş. gidecem 3lünün sonucunu aldığımda sorim onu. Evet son zamanlarda çok şiddetli oldu eğer devam ederse bi dra görün derim ben cnm.

canım benim doktorum özeldi hastanede çalışmıyor doğum için metroparka gelmişti oraya sskdan giriş yapıp 600 vermiştik ama memnun kalmadım yani sen metroya gidiyosun heralde orası daha ii duydum hep ferhat beyemi gidiyosun sen?benim arkadaşımda 7 aylık şimdi oda ona gidiyor.

Yok canım metroya gitmiyorum şuan ama gidicem oraya artık. Şimdi k.evrende özel meridien hast. var orda berrin kavuza gidiyorum ama pek memnun değilim ücretleri de metroyla aynı. Hem eve yakın olur metro. Metrodada gül hanımda doğum yaptı kardeşim. Eşim kadın dr diye tutturmazsa bende ferhat beyi düşünüyorum. Memnun mu arkdaşın.?

seda hırkaları merak ettim bende beğendim batikte ama internette yok size göstercektim ama bulamadım

Son düzenleme:
seda hırkaları merak ettim bende beğendim batikte ama internette yok size göstercektim ama bulamadım

dur bakim sade düz benimkiler bi laci bi sütlü kahve aldım.

hım anladım ferhat iyi kaç kişi varsa etrafımda hep ona gidiyor memnunlar arkadaşımada ben demiştim zatenm ona git diye oda çok memnun kaldı.evt burası size daha yakın olur kenan evren ters oluyordur.

Zaten k.evrendekine gitmemdeki sebep halam orda hemşire diyeydi şimdi başka bi hastaneye geçti. Bende hem çok memnun olmadığımdan hemde halam yok diye değişiyorum. Eşime söylicem bende ferhat erola gidicem canım sende böyle diyince emin oldum.

Kızlar portakallı kek yaptım ilk defa süper oldu. hem portakal suyu hemde kabuğuyla çok güzel kokuyo bide. size yüksük çorbasının tarifini aktarıyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/corbalar/588470-yuksuk-corbasi-penguen-domates-salcasi.html

dilek cnm nette yok aldığım resmini çekerim eve gidince.senin beğendiğin nasıldı?

tam bulamadım ama buna benzer önleri böle uzun sağdan alıp son omuza atacaksın falan yani daha uzun olacak
colinsten aldığım daha uzun daha salaşıydı keşke renkleri olsaydı 10 tane alırdım

nereye tüydünüz acaba

yaa masam dolmuştu onu temizledim şükür boşaldı şükür biraz.bu eklediğinde hoşmuş ama o dediğin tarz görmedim batikte hiç cnm.

diloş niye yazmıyon kısss?

ee menülerinizi sayın bakim akşama ne var ben ne yapsam yaa aklıma bişe gelmiyor:26:

bende çalışamıoum yaa uykum var neyse 1 saatim kaldı çıkınca da arki ile buluşcam eşimede daha haber vermedim oda arabayı sanayiye vermiş 2-3 yokmuş

menümü sabah saymıştım tatlım sende pratik şeyler yap bari uğraşma çok fazla erken çıkmanın tadını çıkar kv ye hatta
5te çıkmıo musun sen

nigar nerde ona benim adıma yaz whatsapptan ne yazacağını anlamışsındır

dilekk ben seni geçtim bu ara bana dur deyin tutamıyorum kendimi yaa gittik mangoda kot aldım batik hırka aldım 2 taneay sonu ekstremi düşünemiyorum şuanda:18::18:
güle güle kullan canım. Hiç eleştirmicem ben kızlar gibi, iyi yapmışsın.
İndirimde almak lazım, ben de alıcam 3-4 kazak seneye kışa hazırlık.
O hırkalar seneye kaç para olcak biliyosun, güle güle kullan.

buldum sonunda 3 mayısmış kürtaj, tam 9 haftalıkmış, neyse içim rahat etti kaç günlerdir aklımdaydı
ben de böyle araştırıcam biliyorum gerçi
ee menülerinizi sayın bakim akşama ne var ben ne yapsam yaa aklıma bişe gelmiyor:26:
eşim patates almış, tavuk almış, çeri almış, fanta almış
fırında patatesli tavuk gibi görünüyo şimdilikk :)))

nigar nerde ona benim adıma yaz whatsapptan ne yazacağını anlamışsındır
saçaklı dimmi? yada boyun devrilmesin

ben de yemek bakıyodum akşam için canım, zaten öğleden sonra 3te geldim iş yaptım azcık 4 buçuk oldu saat, bezelyeli havuçlu pilavla, patates bişeysi yapcam ama neyi bilmiyorum fırına veririm belki
ben kaçıyorum ii akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…