güle güle kullan canım. Hiç eleştirmicem ben kızlar gibi, iyi yapmışsın.
İndirimde almak lazım, ben de alıcam 3-4 kazak seneye kışa hazırlık.
O hırkalar seneye kaç para olcak biliyosun, güle güle kullan.
eşim patates almış, tavuk almış, çeri almış, fanta almış
fırında patatesli tavuk gibi görünüyo şimdilikk :)))
saçaklı dimmi? yada boyun devrilmesin
ben de yemek bakıyodum akşam için canım, zaten öğleden sonra 3te geldim iş yaptım azcık 4 buçuk oldu saat, bezelyeli havuçlu pilavla, patates bişeysi yapcam ama neyi bilmiyorum fırına veririm belki
ben kaçıyorum ii akşamlar kızlar
bende çalışamıoum yaa uykum var neyse 1 saatim kaldı çıkınca da arki ile buluşcam eşimede daha haber vermedim oda arabayı sanayiye vermiş 2-3 yokmuş
menümü sabah saymıştım tatlım sende pratik şeyler yap bari uğraşma çok fazla erken çıkmanın tadını çıkar kv ye hatta
5te çıkmıo musun sen
nigar nerde ona benim adıma yaz whatsapptan ne yazacağını anlamışsındır
Dilşad artık hiç gelmiyosun sen nedenn?Koras da yok Viliş de girmedi bugün sanki:26:
ben bu mantıkla çıkışta arkiyi beklerken o beğendiğim hırkayı alırım oda indirimdeydi çünkiiii
ben fırın poşetine tavuk ve sos atıp hiç fırında yapmadım but almıoum yemesini sevmioum
göğüs alıoum onları atsam pattis ve havuç minik soğanda olabilir bunları ne ile karıştırıp poşete atmalıyım :26:
yok canım ne saçaklısıdavşanım nerdesin yaz dicektim :111:
Dilşad artık hiç gelmiyosun sen nedenn?Koras da yok Viliş de girmedi bugün sanki:26:
canım sık izne ayrılıyorum, geldiğimde iş birikmiş oluyo, toparlayım derken hoop akşam oluyo bi de şimdi temmuz annelerine takılıyorum f. ta yetişemiyorum ki hiç biyere ordaki kızları bile tanıyamadım daha zamansızlıktan.
bundn sonra sürekli işteyim inşallah, daha ii hissediyorum kendimi, bulantım var ama eskisi kadar diil, çok şükür, yarın biz de doktora gidicez 12.20 de, bakalım ne dicek
ii akşamlar
al al, ben de kazaklar beğendim kendime 20-25 tl hep
alıcam her hafta 1-2 tane, biriksin kışa rahat olur
anca 1 ay devam eder gerçi indirimler daha..
ben poşete koymuyorum canım, aldım bide poşet kullanmıyorum onları.
sulanıyo orda sevmiorum, direk atıyorum ben fırına minik tepsimde.
ve dediğin gibi soğan, havuç, pattis ve tavuk süper oluyo.
Üstüne azcık salçalı, yağlı su yapıyorum :))
Göğüsü de biz sevmioruz, hiçç tadı yok yaa
sadece baharatlı, soya soslu kavurmasını yapıyorum göğüsün tavadao güzel oluyo
Sedaaa, iyi akşamlar kuzumm
olur süper olur, ben de genelde pirzola alıyorum zatenhıh bende çeşni sorcaktım knorr almalıyım işte geçen resimde gördüm nası imrendim anlatamam
bu hafta içi bi gün yapıyım ben kanat asla yemem but çok nadir
pirzola olabilir ve göğüs işte o tavukla ne pişirirken ne yerken çok uğraşmamalıyım
çeşni çeşidi de çok galiba hangisini tavsiye edersin birde ben tavuğu bimden alıoum yaşam piliç galiba başka yiyemioum yaa o bana temiz pak gelio
ordan pirzola alıp yapsam olur mu?
olur süper olur, ben de genelde pirzola alıyorum zaten
çeşniyi de ekledim yukarı bak
ben pirzolaların derisini çıkartıp atıyorum ama, derili pişirmiyorum onu da diiim, tüy görürsem deride tiksiniyorum çünkü, illa çıkacak o deri
Daha sık girmeye çalış amaGüzel haberlerle gelirsin inş. canım iyi akşamlar
İyi akşamlar herkeseeeGüzel akşamlar geçirin kocişlerinizle kızlarr.
hıh bende çeşni sorcaktım knorr almalıyım işte geçen reklamda gördüm nası imrendim anlatamam
bu hafta içi bi gün yapıyım ben kanat asla yemem but çok nadir
pirzola olabilir ve göğüs işte o tavukla ne pişirirken ne yerken çok uğraşmamalıyım
çeşni çeşidi de çok galiba hangisini tavsiye edersin birde ben tavuğu bimden alıoum yaşam piliç galiba başka yiyemioum yaa o bana temiz pak gelio
ordan pirzola alıp yapsam olur mu?
*hıı derisi falan olmamalı tavuğun birde direk uzaklaşıoum o zaman
kırkınız çıkmışş maşallah ecenazaNe kadar çok yazmışsınız ya yetişemiyorum size ne buraya ne whatsappa .ecenaz dün bugün huysuz .bugün 40mız çıktı arkadaş gelmişti banyo yaptırdık
günaydın millet nerdesinizzzz
dün akşam 9da bi uyumuşumm sabah 7ye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?