Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

çiğ köfte dürüm almış bana arkimler
onu da hüpplettim, akşam da yemek yicem
ohhh benim sonum kötü

ben bu mantıkla çıkışta arkiyi beklerken o beğendiğim hırkayı alırım oda indirimdeydi çünkiiii

ben fırın poşetine tavuk ve sos atıp hiç fırında yapmadım but almıoum yemesini sevmioum
göğüs alıoum onları atsam pattis ve havuç minik soğanda olabilir bunları ne ile karıştırıp poşete atmalıyım :26:

yok canım ne saçaklısı davşanım nerdesin yaz dicektim :111:

Dilşad artık hiç gelmiyosun sen nedenn? Koras da yok Viliş de girmedi bugün sanki:26:

bakim artık yaa belki kv de yeriz dediğin gibi

nekim yazmış zaten sen demeden
nek cnm tşk ederim evt aynen öyle bende oyüzden aldım zaten seneye hep iki katı olacak çünkü ihtiyaç sonuçta napalım

ehh hadi bana ii akşamlar gün ışığında çıkmak bana mucize gibi öpüyorum sizi

al al, ben de kazaklar beğendim kendime 20-25 tl hep
alıcam her hafta 1-2 tane, biriksin kışa rahat olur
anca 1 ay devam eder gerçi indirimler daha..

ben poşete koymuyorum canım, aldım bide poşet kullanmıyorum onları.
sulanıyo orda sevmiorum, direk atıyorum ben fırına minik tepsimde.
ve dediğin gibi soğan, havuç, pattis ve tavuk süper oluyo.
Üstüne azcık salçalı, yağlı su yapıyorum :))
Göğüsü de biz sevmioruz, hiçç tadı yok yaa
sadece baharatlı, soya soslu kavurmasını yapıyorum göğüsün tavada o güzel oluyo

Sedaaa, iyi akşamlar kuzumm

hıı bide dilek sebzeleri de tavukalrı da tepsiye koymadan güzelce baharatlarla harmanlıyorum
pul biber, kekik, karabiber (az), köri, işte daha aklıma gelmiyo diğer baharatlar.
şey de katıyorum azıcık, knorrun fırında sarımsaklı tavuk baharatından :))
sonra tepsiye, ve üstüne salçalı su (az yağ) .. o da çok olmiycak

en sondakinden

http://www.knorr.com.tr/#/world/harc/firin

ayyy mangalda kanat lezzeti çeşnisini de almalıyımm

Son düzenleme:
Dilşad artık hiç gelmiyosun sen nedenn? Koras da yok Viliş de girmedi bugün sanki:26:

canım sık izne ayrılıyorum, geldiğimde iş birikmiş oluyo, toparlayım derken hoop akşam oluyo bi de şimdi temmuz annelerine takılıyorum f. ta yetişemiyorum ki hiç biyere ordaki kızları bile tanıyamadım daha zamansızlıktan.
bundn sonra sürekli işteyim inşallah, daha ii hissediyorum kendimi, bulantım var ama eskisi kadar diil, çok şükür, yarın biz de doktora gidicez 12.20 de, bakalım ne dicek
ii akşamlar

Daha sık girmeye çalış ama Güzel haberlerle gelirsin inş. canım iyi akşamlar

İyi akşamlar herkeseee Güzel akşamlar geçirin kocişlerinizle kızlarr.

hıh bende çeşni sorcaktım knorr almalıyım işte geçen reklamda gördüm nası imrendim anlatamam
bu hafta içi bi gün yapıyım ben kanat asla yemem but çok nadir
pirzola olabilir ve göğüs işte o tavukla ne pişirirken ne yerken çok uğraşmamalıyım
çeşni çeşidi de çok galiba hangisini tavsiye edersin birde ben tavuğu bimden alıoum yaşam piliç galiba başka yiyemioum yaa o bana temiz pak gelio
ordan pirzola alıp yapsam olur mu?

*hıı derisi falan olmamalı tavuğun birde direk uzaklaşıoum o zaman

Son düzenleme:
olur süper olur, ben de genelde pirzola alıyorum zaten
çeşniyi de ekledim yukarı bak
ben pirzolaların derisini çıkartıp atıyorum ama, derili pişirmiyorum onu da diiim, tüy görürsem deride tiksiniyorum çünkü, illa çıkacak o deri

denicem canım ama linkte acı çıkmadı çeşitleri alanı açılıo resimden anladığım kadarıyla acılı soslu sanırım
zaten ben yapacağım akşam seni ararım :102:
deri aynen olmamalı işte
bim onun için bana temiz gelio işte

ben şimdi gidioum kızlar hepiciklerinizi öpüoum iyi akşamlar :79:

Ne kadar çok yazmışsınız ya yetişemiyorum size ne buraya ne whatsappa .ecenaz dün bugün huysuz .bugün 40mız çıktı arkadaş gelmişti banyo yaptırdık

Daha sık girmeye çalış ama Güzel haberlerle gelirsin inş. canım iyi akşamlar

İyi akşamlar herkeseee Güzel akşamlar geçirin kocişlerinizle kızlarr.

ben de aynen öyle aslaa kanat yiyemem, ama kv kanat incik de bişi alıyo küçücük but gibi o güzel oluyo

Ne kadar çok yazmışsınız ya yetişemiyorum size ne buraya ne whatsappa .ecenaz dün bugün huysuz .bugün 40mız çıktı arkadaş gelmişti banyo yaptırdık
kırkınız çıkmışş maşallah ecenaza

günaydın millet nerdesinizzzz

dün akşam 9da bi uyumuşumm sabah 7ye kadar

günaydııın maşallah uykucu

günaydın kuzucuklar

eşim hastalanmış dün arkadaş ile buluştum oda çıktı geldi ama o kadar halsiz ki
kusura bakmayın oturmanızı da mahvettim ama eve gidelim kötüyüm dedi 8,30da eve gittik
yatırdım kolonya aspirin yaptım sıcak havlular koydum havlu ısınsın die ütülerken fişi çekmiştim ama kanepeye koymuşum sıcaklıkla rengini almış yanmaktan son anda kurtardım
eşim ben yapsam kıyameti koparırdın ama senin canın sağolsun dedi
masayı yaktı die kavga etmiştim yaa
neyse ilaç verdim sıcak su torbası yaptım nane limon içirdim
adama yapmadığım kalmadı terledikçe üstünü değiştim tüm gece 4 kere falan değiştik galiba
kendimde çok fazla tuvalete kalktım parça parça uyudum

bugün patron geldi dün çalışmamıştım mailler dolmuş drlar kitaplarını istiolar yoğun olurum bugün
akşam da dizide ismaile sinir oldum zeynep bebeğini düşürdü yazık oldu

ecenazın 40'ı çıkmış maşallah ona

gunaydın kızlar

dilek kayıp şehirden bahsediyorsun sanrım dün teyzemlerde biz de onu izledik ay ne salak karakterler vardı o dizide öyle

günaydın kızlar,
çok uykusuzum doğa hiç yatmadı gece akşam çok uykusu vardı 7.30 da yattı 2 de uyandı allahım kalktı oturdu yatakta yat diyom bi koyuyo kafasını geri kalkıyo hacıyatmaz gibi hanımefendi yastığımı çekiyor bide tek kendi yatacakmış kafamı koymama bile izin vermedi enson eşimde kalktı gitti içeri yattı sıpada o gidince rahat rahat kuruldu onun yerine yattı ama 5 falandı yani 1.5 saat sonra tekrar kalktık işte yorucu bigeceydi anlıcağınız bugün erkenden yatarım artık bu arada erken çıkmamda hiç işe yaramadı kv ye gittik yemek yoktu eşimde annesini aluşverişe götürdü marketi almış gelmiş kadın resmen 175 harcamış eşim sinir oldum onada ayrı eşime bişe diyemesemde eve gelene kadatr yine 7.30 oldu yemek yap anca 8.30 oturdum yani

kızlar o çeşinileri denemedim hiç ben hangisi güzelse deyinde bende alim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…