Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bol demek doğa cadısı uyutmadı seni gece
ben de 1 gibi uyudum ama sabah kalkmak o kadar zor oldu ki yatağa yapışmışım resmen kazınarak kalktım

dilek geçmiş olsun cnm yaa sabah nasıldı peki düzelmişmi?sizde yatamadınız demek gece

yaa bende arada bakıyorum diziye dün karadayıya baktım ama biraz zeynep niye düşürdü bebeğini sölememişti dimi kocasına kavga etmişlerdi merak ettim şimdi:26:

doktora gitmişti bebekten kurtulmak için kocası da arkasından gelmişti sonra doktora girince adam bunun bebek beklediğini anladı sevindi filan olumlu tepki verdi yani sonra ordaki hemşire 1 saate kadar işlem için alırız gibi bir laf dedi adam da kızdı benim bebeğimden benden habersiz nasıl kurtulursun alacağın olsun dedi kız duuuuur gitme derken merdivenlerden düştü

ne ayrıntılı anlattım beaaah

kızlar günaydınnn :) tecrübelerinize dayanarak bişe sormak istiyorum. evinde tefal çaycısı olan var mıı üst cam altı plastik olandan ?? memnunmusunuzz acabaa ??

kızlar günaydınnn :) tecrübelerinize dayanarak bişe sormak istiyorum. evinde tefal çaycısı olan var mıı üst cam altı plastik olandan ?? memnunmusunuzz acabaa ??
bende ketılı var inoks olanlardan
ama şimdiki aklım olsa cam ketıl alırdım
bu arada çaycısı olanlara elektrik faturası çok yüklü geliyor; çaycı kullanımını keserek elektrik faturasını düşürenler biliyorum

canım yaa uykuyu almış kalkmış sıpa, babasını da yerinden etmiş, kv de bütün gün ne yaptıysa evde yemek yapmayıp
oğullarının parasını yemeyi çok seviyolar

fatura deyince bana elektrik 87.50 gelmiş, evde bil. yok şu anda, sadece tv ve 1 tane odanın ışığı yanıyo akşamları bütün gün evde yokuz anlamıyorum noluyo, kombi mi bu kadar harcıyo acaba elektriği

hadi yaa o kadar etkiliyomuu ??
yine forumda biri konu açmış bu çaycıyla ilgili su kaynatırken plastik kokuyo diee o yüzden sordum aslında altı plastik olanlardan kullanan varmı diee.
çok teşekkür ederimm bilgilerin içinn

Dilekk geçmiş olsun canm eşinee
iyiki ütüyü farkettin yaa çokmu belli napıcan oraya
eşinde laf sokmuş ama arada

Sedaaa canm yaaa kötü olmuş gece ,sıpa almış uykuyu valla eşinde tüymüş Sana kalmış kıyamam :/
evet yaa napmş ki kv bütün gün de yemek yapmamış,bidakine oturma al kızını hemen eve gel
neler almış öle 175 tl lik

cimcimeye bak yastığı çekio demek
zor olmuştur canım yaa bende çok halsizim valla
işte yoğun

knorr sosu alırsam sölerim

benim ofisimde philips in ketılı var o plastik plastik kokusu olmuyor kaynayan suda
evdeki inoks onda da bir koku filan yok ama dedim ya şimdi ketıl alacak olsam cam alırım hatta bir ara ofis için baktım cam ketıllara hommend ler güzeldi iyi yorumlar da vardı ama ben filtre kahve makinesi alınca ketılı ihtiyacım kalmadı şimdilik

çok teşekkür ederimmm :)

aşırı belli değil diebilirim yani belki ben orayı silerek falan renk bulanıklığıyla yok ederim
evet laf çarptı ve daha çok utandım ben ona neler yapmıştım

yaa aylık alışverişini yapmış A'dan Z'ye bence
ama zaten eşin yardımcı oluodu her zaman dimi
kv ev kendinin mi görümcen işten çıkmıştı girdi mi tekrar
valla tepki de gösteremezsin ki doğaya bakıo
bakmasa senin annende bakamıo bakıcıya misli para verirsin
bunları düşün
hem rahatlarsın biraz

dilek eşine çok geçmiş olsun, erkekler daha bi fazla yıkıma uğruyolar malesef hastalıkta.

bol k validene doğaya baktığı için para ödüyor musunuz? eğer öyle ödeme olmuyorsa ufak tefek mutfağını almanız normal yani.

günaydın millet nerdesinizzzz

dün akşam 9da bi uyumuşumm sabah 7ye kadar
ben de nasıl uyumuşsam, geç kaldım
alarm çalmış duymamışım, servis şoförü aramış 2 defa hiçç duymamışım.
Ölü gibi uyumuşum resmennn

hacıyatmaz gibi
babasının yerine göz koymuş o
okudum eşinin alışveriş macerasını, ne almış o kadar kv yaa :26:
hiç bunların da borcu harcı var dememiş kadın almış durmuş…

yaa bende arada bakıyorum diziye dün karadayıya baktım ama biraz zeynep niye düşürdü bebeğini sölememişti dimi kocasına kavga etmişlerdi merak ettim şimdi:26:
Ben izleyemedim :105: o ses Türkiye izledik, bu akşam netten bakıcam. Merak ettim.

bende bundan var, hiçç menun değilim 3 saattte oluyo çay. sadece ketılını kullanıyoruz.
Eki Görüntüle 624782

fatura deyince bana elektrik 87.50 gelmiş, evde bil. yok şu anda, sadece tv ve 1 tane odanın ışığı yanıyo akşamları bütün gün evde yokuz anlamıyorum noluyo, kombi mi bu kadar harcıyo acaba elektriği
bize bu ay 49 tl gelmiş elektrik

Dilek geçmiş olsun eşine

valla aynen öyle oldu cnm napalım artık bugece uyurum inşallahkv de dün gezmeye gitmişlerdi ondan yapmamış yok oturmam zaten hiç oturmazdımda dün salaklığıma geldi.

evt cnm herşeyden 5 er kiloluk paket paket almıştı yani inceleyemedim çok hemen çıktık çünkü yaa ayranı bile hazır olıyorlar ilginçler evde yoğurt varsa ben şimdiye kadar hiç hazır ayran alıp içmedim evimde şahsen çok gereksiz işleri var.tepki gösteremiyorum dediğin gibi cnm bende akşam onu düşünüp rahatlatmaya çalıştım kendimi işte yinede batıyor işte.
maalsf görümcem işe giremedi daha koca adanada bi iş bulamadık kıza yaa o çalışsa bukadar yüklenmezdi bizimkineumarım en kısa zamanda bir iş buluruz bakim.

bol k validene doğaya baktığı için para ödüyor musunuz? eğer öyle ödeme olmuyorsa ufak tefek mutfağını almanız normal yani.

bakıyosa torununa bakıyo ele değil ki, tamam karşılığında sedoş da bişiler alır ama kv kendi gidip alıyorsa bu ayıba, düşüncesizliğe kaçıyo

yok cnm ne parası ödeyelim bide ztn elektrik sularını ödüyor mutfak ihtiyaçlarını alıyor bide ayrıca para ödemek imkansız anlıcağın.

dilek eşine çok geçmiş olsun, erkekler daha bi fazla yıkıma uğruyolar malesef hastalıkta.
Dilekk geçmiş olsun canm eşinee
dilek geçmiş olsun cnm
Dilek geçmiş olsun eşine
tşkkür ederim kızlar sabah yine nane limon içirip ilaç verdim sıkı sıkı giydirdim
ama hala kırgın halsiz
akşama yine yatırıp bakmam lazım
ama hala dio ki sakın sen hasta olma benden bulaşmasın sen mahvoluosun lütfen dikkat et dio

maşallah kuzu yaa hiç bi sesi nası duymadın pztsileri daha bi yoruluouz sanki
bende bu sabah çok zorlandım kalkarken
pazar sabahta 8de kalktım oysa ama bu kadar koymamıştı
bende şimdi yarışmayı izlioum barış akarsunun annesine ağladım az önce yaa
onuru izlemeye gelmiş yaa
banada 50 gelio elektrik aşağı yukarı hep
suya zam gelmiş atık sular falan eklenmiş mi artmış mı ne
15ti 20 oldu şimdi 25 olmuş falan

bakıyosa torununa bakıyo ele değil ki, tamam karşılığında sedoş da bişiler alır ama kv kendi gidip alıyorsa bu ayıba, düşüncesizliğe kaçıyo
ama bakmak zorunda da değil...
annem de küçükken kuzene baktı 5 yaşına kadar ama bunu para karşılığında yapmadı gönüllü yaptı; teyzem öğretmendi ananemin o an başka ilgilendiği işler vardı filan hatta o dönem kız kardeşim de dünyaya geldi. Herkes hayret ederdi küçücük iki çocuğu nasıl idare ediyor diye. Kuzenle kardeşim kuzenden öte iki kardeş gibi büyüdüler. Hatırlıyorum da teyzem her ay ufak tefek peynir yumurta yağ gibi mutfak gıdaları alır gelirdi annem kızardı kardeşim yapma diye ama teyzem dinlemezdi.
bol un kayınvalidesi de muhtemelen toruna bakıyorum tamam para karşılığında değil ama dışarı baktırsalar çok daha masraflı olurdu oğlum çalışıyor ayda bir mutfağım için alışverişime yardımcı olmayacak mı ayol a vuruyodur olayı. Markete gidip yüzlüce alıyordur.

kayınvaldiesini savunmuyorum yanlış anlaşılmak istemem en güzeli rızasıyla bakması bol un da ona giderken rızasıyla markete girip mutfak masraflarını alması ama bol böyle düşündüğü sürece mutsuz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…