doktora gitmişti bebekten kurtulmak için kocası da arkasından gelmişti sonra doktora girince adam bunun bebek beklediğini anladı sevindi filan olumlu tepki verdi yani sonra ordaki hemşire 1 saate kadar işlem için alırız gibi bir laf dedi adam da kızdı benim bebeğimden benden habersiz nasıl kurtulursun alacağın olsun dedi kız duuuuur gitme derken merdivenlerden düştüdilek geçmiş olsun cnm yaa sabah nasıldı peki düzelmişmi?sizde yatamadınız demek gece
yaa bende arada bakıyorum diziye dün karadayıya baktım ama biraz zeynep niye düşürdü bebeğini sölememişti dimi kocasına kavga etmişlerdi merak ettim şimdi:26:
bende ketılı var inoks olanlardankızlar günaydınnn :) tecrübelerinize dayanarak bişe sormak istiyorum. evinde tefal çaycısı olan var mıı üst cam altı plastik olandan ?? memnunmusunuzz acabaa ??
günaydın kızlar,
çok uykusuzum doğa hiç yatmadı gece akşam çok uykusu vardı 7.30 da yattı 2 de uyandı allahım kalktı oturdu yatakta yat diyom bi koyuyo kafasını geri kalkıyo hacıyatmaz gibi hanımefendi yastığımı çekiyor bide tek kendi yatacakmış kafamı koymama bile izin vermedi enson eşimde kalktı gitti içeri yattı sıpada o gidince rahat rahat kuruldu onun yerine yattı ama 5 falandı yani 1.5 saat sonra tekrar kalktık işte yorucu bigeceydi anlıcağınız bugün erkenden yatarım artık bu arada erken çıkmamda hiç işe yaramadı kv ye gittik yemek yoktu eşimde annesini aluşverişe götürdü marketi almış gelmiş kadın resmen 175 harcamış eşim sinir oldum onada ayrı eşime bişe diyemesemde eve gelene kadatr yine 7.30 oldu yemek yap anca 8.30 oturdum yani
kızlar o çeşinileri denemedim hiç ben hangisi güzelse deyinde bende alim bari.
bende ketılı var inoks olanlardan
ama şimdiki aklım olsa cam ketıl alırdım
bu arada çaycısı olanlara elektrik faturası çok yüklü geliyor; çaycı kullanımını keserek elektrik faturasını düşürenler biliyorum
bende ketılı var inoks olanlardan
ama şimdiki aklım olsa cam ketıl alırdım
bu arada çaycısı olanlara elektrik faturası çok yüklü geliyor; çaycı kullanımını keserek elektrik faturasını düşürenler biliyorum
benim ofisimde philips in ketılı var o plastik plastik kokusu olmuyor kaynayan sudahadi yaa o kadar etkiliyomuu ??
yine forumda biri konu açmış bu çaycıyla ilgili su kaynatırken plastik kokuyo diee o yüzden sordum aslında altı plastik olanlardan kullanan varmı diee.
çok teşekkür ederimm bilgilerin içinn
benim ofisimde philips in ketılı var o plastik plastik kokusu olmuyor kaynayan suda
evdeki inoks onda da bir koku filan yok ama dedim ya şimdi ketıl alacak olsam cam alırım hatta bir ara ofis için baktım cam ketıllara hommend ler güzeldi iyi yorumlar da vardı ama ben filtre kahve makinesi alınca ketılı ihtiyacım kalmadı şimdilik
Dilekk geçmiş olsun canm eşinee
iyiki ütüyü farkettin yaa çokmu belli napıcan oraya
eşinde laf sokmuş ama arada
Sedaaa canm yaaa kötü olmuş gece ,sıpa almış uykuyu valla eşinde tüymüşSana kalmış kıyamam :/
evet yaa napmş ki kv bütün gün de yemek yapmamış,bidakine oturma al kızını hemen eve gel
neler almış öle 175 tl lik
ben de nasıl uyumuşsam, geç kaldımgünaydın millet nerdesinizzzz
dün akşam 9da bi uyumuşumm sabah 7ye kadar
hacıyatmaz gibigünaydın kızlar,
çok uykusuzum doğa hiç yatmadı gece akşam çok uykusu vardı 7.30 da yattı 2 de uyandı allahım kalktı oturdu yatakta yat diyom bi koyuyo kafasını geri kalkıyo hacıyatmaz gibi hanımefendi yastığımı çekiyor bide tek kendi yatacakmış kafamı koymama bile izin vermedi enson eşimde kalktı gitti içeri yattı sıpada o gidince rahat rahat kuruldu onun yerine yattı ama 5 falandı yani 1.5 saat sonra tekrar kalktık işte yorucu bigeceydi anlıcağınız bugün erkenden yatarım artık bu arada erken çıkmamda hiç işe yaramadı kv ye gittik yemek yoktu eşimde annesini aluşverişe götürdü marketi almış gelmiş kadın resmen 175 harcamış eşim sinir oldum onada ayrı eşime bişe diyemesemde eve gelene kadatr yine 7.30 oldu yemek yap anca 8.30 oturdum yani
kızlar o çeşinileri denemedim hiç ben hangisi güzelse deyinde bende alim bari.
Ben izleyemedim :105: o ses Türkiye izledik, bu akşam netten bakıcam. Merak ettim.yaa bende arada bakıyorum diziye dün karadayıya baktım ama biraz zeynep niye düşürdü bebeğini sölememişti dimi kocasına kavga etmişlerdi merak ettim şimdi:26:
bende bundan var, hiçç menun değilim 3 saattte oluyo çay. sadece ketılını kullanıyoruz.kızlar günaydınnn :) tecrübelerinize dayanarak bişe sormak istiyorum. evinde tefal çaycısı olan var mıı üst cam altı plastik olandan ?? memnunmusunuzz acabaa ??
bize bu ay 49 tl gelmiş elektrikfatura deyince bana elektrik 87.50 gelmiş, evde bil. yok şu anda, sadece tv ve 1 tane odanın ışığı yanıyo akşamları bütün gün evde yokuz anlamıyorum noluyo, kombi mi bu kadar harcıyo acaba elektriği
iyiki ütüyü farkettin yaa çokmu belli napıcan oraya
eşinde laf sokmuş ama arada
Sedaaa canm yaaa kötü olmuş gece ,sıpa almış uykuyu valla eşinde tüymüşSana kalmış kıyamam :/
evet yaa napmş ki kv bütün gün de yemek yapmamış,bidakine oturma al kızını hemen eve gel
neler almış öle 175 tl lik
aşırı belli değil diebilirim yani belki ben orayı silerek falan renk bulanıklığıyla yok ederim
evet laf çarptı ve daha çok utandım ben ona neler yapmıştım
yaa aylık alışverişini yapmış A'dan Z'ye bence
ama zaten eşin yardımcı oluodu her zaman dimi
kv ev kendinin mi görümcen işten çıkmıştı girdi mi tekrar
valla tepki de gösteremezsin ki doğaya bakıo
bakmasa senin annende bakamıo bakıcıya misli para verirsin
bunları düşün
hem rahatlarsın biraz
bol k validene doğaya baktığı için para ödüyor musunuz? eğer öyle ödeme olmuyorsa ufak tefek mutfağını almanız normal yani.
bol k validene doğaya baktığı için para ödüyor musunuz? eğer öyle ödeme olmuyorsa ufak tefek mutfağını almanız normal yani.
dilek eşine çok geçmiş olsun, erkekler daha bi fazla yıkıma uğruyolar malesef hastalıkta.
dilek geçmiş olsun cnm
tşkkür ederim kızlarDilek geçmiş olsun eşine
maşallah kuzu yaa hiç bi sesi nası duymadın pztsileri daha bi yoruluouz sankiben de nasıl uyumuşsam, geç kaldım
alarm çalmış duymamışım, servis şoförü aramış 2 defa hiçç duymamışım.
Ölü gibi uyumuşum resmennn
Ben izleyemedim :105: o ses Türkiye izledik, bu akşam netten bakıcam. Merak ettim.
bize bu ay 49 tl gelmiş elektrik
valla aynen öyle oldu cnm napalım artık bugece uyurum inşallahkv de dün gezmeye gitmişlerdi ondan yapmamış yok oturmam zaten hiç oturmazdımda dün salaklığıma geldi.
evt cnm herşeyden 5 er kiloluk paket paket almıştı yani inceleyemedim çok hemen çıktık çünkü yaa ayranı bile hazır olıyorlar ilginçler evde yoğurt varsa ben şimdiye kadar hiç hazır ayran alıp içmedim evimde şahsen çok gereksiz işleri var.tepki gösteremiyorum dediğin gibi cnm bende akşam onu düşünüp rahatlatmaya çalıştım kendimi işte yinede batıyor işte.
maalsf görümcem işe giremedi daha koca adanada bi iş bulamadık kıza yaa o çalışsa bukadar yüklenmezdi bizimkineumarım en kısa zamanda bir iş buluruz bakim.
ama bakmak zorunda da değil...bakıyosa torununa bakıyo ele değil ki, tamam karşılığında sedoş da bişiler alır ama kv kendi gidip alıyorsa bu ayıba, düşüncesizliğe kaçıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?