Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ben bu şekilde düşünmüyorum kesinlikle
zaten kendi alır gelirdi diyosun, bol da hep boş gidiyo değildir, bol almasa eşi zaten faturalarını hatta görümcesinin pahalı sigarasını bile karşılıyo daha ne yapsınlar, para verecek olsa kv sine baktırmaz, bakıcı tutar yazı var kışı var çocuğunu evinden çıkarmaz

Benim kv, 3 buçuk yaşına kadar baktı eltimin kızına.
Eltimler de haftanın 4 günü en az onlarda yemek yediler.
Eltim biraz uyanıklığından mı, takmamasından mı ne bebeğin ne sütünü, ne mamasını
Ye çorbasına gerekli malzemelerini, muzunu hiçbir şeyini almadı.
Herşeyi kv ler karşıladı. Bakan bakıyo, karşılık gerekmez ki bunun için..

cnm ben zaten doğanın yiyeceği herşeyi götürüyorumki sabah kahvaltısından muhallbisine çorbaya koyacağı etten tavuktan sebzesine kadar onun bu yönde masrafı zaten yok yani.tabiki başkasına baktursak daha masraflı olur ben şeye kızıyorum yaa çok bilinçsizce alıyor herşeyi çok rahat tüketiyorlar yani düşünmeden ben bile markete gittiğimizde 5 lt yağmı alsam 2 ltlikmi alsam diye bakıyorum birden çok gelir hepsi diye gidiyorum 2 lt alıyorum mesela.çok rahatlar buna kızıyorum.ama yani bukadar masraflarını karşılıyoruz bi zahmet çocuğada baksın yani istemse tabiki bakmazda yani aman nebilim işte.

tekrar açıklamak istiyorum ben bol un kayınvalidesinin bu davranışını doğru bulmuyorum ama kadın genişse nasılsa toruna da bakıyorum diye markete girip ihtiyaçlarını çok daha yüzlü bir şekilde aldırıyordur. bol un yerinde olsam yapacağım şu olurdu ya para verip başka birine baktırmak (ki öyle olduğunda yine faturalardan eşi muaf olmayacak ödemelere devam edecek) ya da aman ben markete girip ne uğraşacağım girsin alsın işte dışarda çocuk için paralı bakıcı bulsam çok daha masraflı olacak diye düşünüp olayın iyi yönünü görmek. görümceye pahalı sigara alma olayını hatırlıyorum alması hoş değil ama eşi için de kardeş bu atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya o hesap; alıyorsa da ses etse bile yine huzuru kaçar.

bir de şu da olabilir kredi kartı harcamalar dahil evdeki bütün para işlerini üstüne almak ve eşine harcayacağı belli bir harçlık vermek.

Benim b. görümcem kocası sırf annesigile para veriyor kartlarından para harcıyor diye gidip bütün kartlarının hepsine altın almış mesela. Aylık taksit ödüyormuş 900tl Bu şekilde kartlarda dolu oluyor, kocası da kendi parasını eve harcamak zorunda kalıyor. Tabi bunu kabul edecek koca lazım. K.görümcem de nişanlısının parasını kendisinde tutuyo, gerek olunca kendi veriyor.

bir de şu da olabilir kredi kartı harcamalar dahil evdeki bütün para işlerini üstüne almak ve eşine harcayacağı belli bir harçlık vermek.

eşimin en son kabul edeceği şey hayatta yapmaz bunu erkek egosu ve kontrolün kendinde olması isteği var onda bide para konusunda çok hesap vermeyi sevmez cnm oyüzden bu çok zor.ailesi için yaptıkları konusundada maalsf zamanında çok kavga ettim hiçbirşey değişmedi boşa huzurum bozuldu oyüzden kavga etmiyorum sadece kendi kendimi yiyorum işte hayatımız böyle geçecek sanırım.

ben kendi adıma söyleyim, eşime mümkünatı yok böle bişe yaptıramam, kendi cebinde olmazsa parası rahat edemez ki, her erkek kabul etmez bunu, ama babam öyle yapar para annemdedir

özgecim bizimki gırtlağına kadar borç içinde olsada onlar bişe istedimi ypar bulur karttan harcar bişe yapar yani.ee biliyosun kredilerimiz var biton okadar borç yani bilmiyomu bunları ama yinede yapmaktan vazgeçmez işte.

Yapacak bişey yok canım maalesef. Eşin annesi çocuğa baksa da bakmasa da onlara verecek, elektrik sularını ödicek. Sizde hem bakıcıya para verip hemde kvlere yardım edeceğinize sadece onlara yardım etmeye devam edeceksiniz. Sen bu durumu çok takmadan kendini üzmemeye çalışacaksın en azından doğa büyüyene kadar. işte gel de bu şeyler üzerine karttan kendine aldığın 2 hırka için üzül vicdan azabı çek. İnadına yapası gelir insanın

Günaydın kızlar

nasılsınız benim müdür çok bakıyo benim pc ye arada açyom yazamıyorum :26: (meraklı melahat gibi) şimdi çıktı rahat rahat yazayım

dün çağanı kontrole götürdüm aylık kontrol geçen ay götürmemiştim 7. ayda gerek görmedim şimdi 8. ay bitti 9.aya girmiş bulunuyoruz zaman ne çabuk geçiyorr

buraya yazıyorum artık bi annişler topiğine girmiyorum teyzişler topiğine yazmış olayımm

dr .maşaallah çok sağlıklı dedi boy 75cm 10,300 Kg 12 aylık bebek özellikleri var dedi 41 kere maşaallah...

ben extra bişi vermiyorum bi çorbları var ekmek bile katmıyorum gereksiz sevmesin ekmeği zaten tahıllı maması var kahvaltısı içine pekmez ve peyniri giryo..

doktor dio peynir veryomusun evt dedim araştırdım koydum mamaya yumurta sarısı veryomusun evt dedim artık kızartma yapıpı sarına banıp az ekmekle ver dedi...ceviz veriyomusun evt....

zeytin veriyomusun evt sevmio ama dedim zorla veriyorum:125::125:

pekmezi kansızlık için mamasına veriom içi yanmasın die sade vermiom dedim iyi yapyosun dedi...çorbalarına tavuk suyu ve et suyu koyuyosun dimi dedi evet dedim doğlamı dedi evet asla bulyon kullanmam dedim iyi araştırmışsın dedi (içinden ne bilmiş garu bu demiştir)

oğlumun piposunu incelerken kocam dio torbolar ve pipo küçük gibi sanki (adam neyin derdindee) yok dedi büyüdükçe zamanla büyücek

çağan doktoru pek seviyo emeklemiyo dedim ayakta duryo tutunarak ilerliyo iyi dedi yürüyecek emeklemeden ...ama otururken yatar pozisyona geçiyo dedim...burun kulak kontroller tamam ...

emzirmeye devammı dedi evet dedim gelişimi için ve hastalanmaması için önem veriyoruz 1 yaşını geçirmye çalışın devam edin dioo(dicektim tabii o koltuktan oturup direktif vermek kolay 1 yaşını geçirin mişşş işe ben geliyorum sabah geceleri uyanıp uyanıp) neyse 1 yaşına gelsinde gerisine bakarız

işte eline bisküvi verin tutsun felan dedi tutmuyo dedim (tutmalııı dedi gelde tuttur ozman dicektim töbeeee)

yürüteci kullanyoruz nezman bırakalım dedim 10. aydan sonra dedi yürümesini yavşalatmasın sevyomu dedi ooo zıplaya zıplaya geziyo dedimmm

bezelye koy çorbasına yavaş yavaş yemek masasında olan yemeklerden tattır pütürlü yedir çok ezme artık dedi..alışsın normal gıdaya ...mandiş ve portakala başlıımmı dedim gaz yapıyo die vermiodum artık başla sinidirir dedi...

kansızlığına 1 yaşında bkacaklarmış...

bişiler diyomu dedi eşim hemen babaaaaa dio die atıldı 1 aydır babaaaa herkes baba dio anne dedikçe ben baba dioo aynen böyle dioo doktora zevten dört köşe

9. ay bitince getirme 10. ay sonunda getir artık 2 ayda bir kontrol edelim hastalanmadıkça dedi...

böyle işte sonra döndük eve gelirkeee bide kocam demezmi ( doktor gayyy di haaa) dedim ne alakası var dioo çok kibar bide eşimin eline dokunmuş töbeeeeee dedim günaha giryon sus öyleee ama dio ben anlarımmm)

buarada çağana oto koltuğu alcaz araştıryomm dün çok zor tuttum çok ağır gelio bana 45 kilo oldum ben nası taşıyım artık yürüsün die gözünün içine bakıyom

anlayabiliyorum o zaman özgenin görümcesinin taktiği de düşünülebilir yani kendi evinize dair masraflar açıp kartları doldurarak eşinin elini kolunu bağlayabilirsin. Yani eşin de eşek değil herhalde kendi masraflarınız varken görümcenin sigara parasını karşılayacak..

Bu siteye üye olmamdaki neden olan şeyi anlatıcam size. O kadar kötü olmuşum ki buraya gelip konu açmışım.

Biz ilk evlendiğimiz zamanlarda eşimin ünv.den bi ark. vardı. Bu ark. cezaevine girmişti ozamanlar, şimdiye kadar kaç kez girdi çıktı bilmiyorum şuan da cezaevinde
O zamanlar eşimden acayip istekleri oluyodu (benim bildiklerim) uçak bileti, kapri, mp3 çalar vs. ve biz yeni evli old. için borçlarımızda vardı. (Arkadaşının karısı ve oğluda var ve eşininde ailesinin de durumları çok iyi.) ama eşim ne hikmetse o arkadaşına kıyamayıp bulup yaratıp alıyordu. Üstüne üstlük ark. karısı sanki onlar bize yardım ediyormuş triplerine girmişti uyuz Çok kavga ettim çok tartıştım bu yüzden. Düşünün annesi değil sadece arkadaşı.
Allahtan artık akıllandı, ben rahatlamadan benim borçlarım bitmeden kimseye yardım etmicem diyor şimdi. Çünkü biz sıkışık olduğumuzda hiçbirini yanında bulamadı. İnş. böyle de devam eder. Ve böyle olan eşlerinde gözünü açar aminnEki Görüntüle 624879

Son düzenleme:

ayy doğaya çok güldüm babayı kovmuş resmen

erken yatırma akşama kadar yorulsun uyutma 7 lerde felan oyalayıcı bişiler yaptır

kızlar günaydınnn :) tecrübelerinize dayanarak bişe sormak istiyorum. evinde tefal çaycısı olan var mıı üst cam altı plastik olandan ?? memnunmusunuzz acabaa ??

tefal yok ama plastik almanı tavsiye etmem kokyo sanki kaynadıkça ben metal gibi olan var yaa inoks hanı bekodan ondan aldım çok güzel çayıda sıcak tutuyor kapansada

Beko BKK-2110 IM - Beko|Beko Beyazeşya|Beko Led tv|Beko Klima|Beko Ankastre

çok güzel demliyor sanki demllikte demliyor gibiyiz yavan tadı olmuyo çayın

Son düzenleme:

evet kokyoo k.v dede varr midem bulanyoo orada çay içemiyorumm

özgee ben hatırlıyorum sankii bunu konuştuğumuzuu

bana da kızmıştın kendimi 7dim yazmıştım yanlışlıkla diye :)

Koket maşallah oğlancıına dr da ilgiliymiş ne güzel herşeyi konuşmuşunz bebe dr u dimi :) adı gelmedi aklıma :)
eşine de ne güldüm yaa

özge hatırlıyom o muhabbeti şükür de valla:))

ay kaçamak yaptım geri dönücm işe çok işim var bitirmeliyim bugün bordro ve bildirgeleri yapıyorum :126:

Bugün kuaföre gidim yaa kaş bıyık fön Akşam eşimin patronu yemeğe çağırdı kp de doğum günü bugün hep birlikte gidicez belki orda keseriz pastayı :)
ama hedaye alamıcam param yok ,kart yok yanımda yarın alırım karttan gecikmeli olsun napiim :101:

yok cnm ne parası ödeyelim bide ztn elektrik sularını ödüyor mutfak ihtiyaçlarını alıyor bide ayrıca para ödemek imkansız anlıcağın.

benimki çocuğa bakmadığı halde elk. su otomatik serht ödüyooo...alışveriş için bazan 200 TL verio...

evine klima ldı onu ödüyo..geçen sıkıştım biraz dio 400 TL para çıkardı verdi....görümcem k.v min kredi kartını alıp harcıyo kadının 2 maaşı var 1 'i bizim düüğün için çektiği krediye kesilyo kocasınınki de ev kirası felan bitiyo...

malesef niye ödüyon diyemiyorum çağana annem bakyo şimdi kendide bakcak annem gidince...

umreye göndercek şimdi eşim onu herşeyini karşılıcak ağzımı açıp tek laf etmedim düşün ....

ve ben kirada oturyorum bi evim yok malesef allaha şükür borçlarımda azaldı seneye e kredisine girerim inş.

k.v mi sevmiyorum bilyosun üstelikk ama eşim ne alırsa alsın karışmam bu konuda onunla tartışmam ...boşverrrr salla gitsin ben huzur istiyom huzur önemlii çoookkk:26::26:

iyi bir bakış açısı....alsınlar yaaa boşvirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…