Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Ay şimdi eşimden öğrendim çok kalabalık olcakmışız akşama Davet vermişler resmen üfff,hiç sevmem
Erken kalkar pastayı evde keseriz dedi

yanağımda da sivilce çıktı zaten kocaman çok acıyo dokunamıyom (

nekk gerekmez tabii de o annesi baksada bakmasada alması gayet normall (tabiiki savunmuyorum bilyosun k.v bende sevmiyorum)

Erkekler bunu normal görüyolar aslında burda utanması gereken kaynanalar ama malesef o yüz yok onlarda...

aa evt bende hatırladım cnm amin diyelim ne diyim

ayy doğaya çok güldüm babayı kovmuş resmen

erken yatırma akşama kadar yorulsun uyutma 7 lerde felan oyalayıcı bişiler yaptır

valla sıpa aynen öyle yaptı cnm arabda işte kucağıma geldi eşek direksiyonuda bırakmıyor ben çevirim kendi tutacakmış zar zor gittik giderkn yolda uyudu uykusu geldimi çok mızmız oluyor illa uyucak geri çeviremezsin yani.

aynen cnm bend ekendimi tutmaya çalışıyorum artık napim dediğin gibi huzur en önemlisi

zuzum napcan yaa mecbur gidecen arık çok kalmazsınız sizde..

ohh hem süslencen hem hazır yemeğe oturcan
mis gibi akşam valla

özgee ben hatırlıyorum sankii bunu konuştuğumuzuu

bana da kızmıştın kendimi 7dim yazmıştım yanlışlıkla diye :)

Gençlik işte

Şükür zuzum şükürr
Bende 2 haftadır kuaföre gitmiyorum kaş bıyık için. Eski evin orda gittiğim vardı şimdi değişecek oda. Eşimin halasının kızı kuaför oraya giderim belki deneme amaçlı beğenirsem hep giderim artık.

Koket siz her ay kontrolemi gidiyorsunuz benim kız kardeşim götürmez hiç kontrole rutin olarak. Sadece hastalanırsa falan işte. Bide aşıları için o kaa.:26:

Akşama b. görümcemleri çaya çağırdık oturmaya. Dünden yaptığım portakallı kekim var onu koyarım çayın yanına.

kocamı anlatıyorsun sanki erkek egosu ....malesef kendi huzurunu boşuna kaçırma alırsa alsın iyi yönünden bak inan onlar anneleri rahat yaşasın die hep fazlasını yapmak isterler

kavga etmek bizi yıpratıyor gereksizzz şöyle düşün allah verene alana daha çok verir alsın bereketli olsun senin hanende çoğalsın tabii çok dağıtmasın

hayatımız böyle geçmeyecek hep onlar olacak die bişi yok geçiş dönemi salla takma takarsan üzülürsün boşaa çok tartışyodum ilk sene bişi değiştimi hayırrr

onlar utansın yüzsüz gibi şunuda öde bunuda demeye yüz lazım ama işte o yok onlardaa....

anneme eşim dediki anne sana bişi alalım yaa hediye almak istiyorum felan annesinin yanında annem teşekkürederim bişiye ihtiyacım yok...

bu soruyu anneme evdede yineledi banada sordu dedim annem kabul etmez malesef k.v huzursuz oldu çünkü bizim yetiştiriliş tarzımız bu ...

hahahaa bunuda denedim bu sefer nakit aldıı herşeyi kartından çektirdim full yaptım kendime gittim yok yere üst baş aldım ....naptı gitti elinde nakit parayı anasına verdi verecek olan yapacak olan yapıyorrr

görümcem bile eşimi salak yerine koyuyor oda koydurtmasın amannn...

işte k.v göürmce niye sevilmez kanıtı

evet çocuk doktoru çok ilgili çocukları seviyo adamm eşim delii yaaa sapıklık kafasına vurdu

ayy bende kuaföre gitmem lazım kaş bıyık ufff hep erteliyom çağan yüzünden :26:
kp. ne almayı düşünyosun uff zor ne alcanı bilyomusun

aynen yaa yapacaksa hertürlü yapıyor işte.

ben doktora gidiyorum grşrs kızlar

ayy bugün cinsiyeti öğreneceksin dimi hadi bakim inşallah gösterir bu kez cnm

geçen ay götürmedim bitek iyi oluyor yaa çok almıyo 30 TL die götürdüm hem kulak felan herşeyine bakıo içim rahat etsin die..şimdi 2 ayda bi götürcem olsun içim rahat oluyo herşeyide soruyorum aşısını hastane yapıyo gitmişken gösteriyoduk bizde 1 yaşına kadar aşı kalmadı artık

selam kızlar.

şu eşlerin hala ailelere yardım etme olayını anlayamıyorum. yani çok ihtiyaçları olur, gelirleri yoktur amenna. ama hali vakti yerinde olup da hala çocuklarının paralarını yemekten keyif alan annelere sinir oluyorum. çok şükür benim kvlerin durumu çok iyi olmasa da eşimden bir beklentileri yok. hatta kv tam tersi eşimin parası gitmesin diye biz ne zaman ona gitsek kendi evindeki elmayı, domatesi falan vermeye çalışıyo diğer çocuklarını değil ama eşimi çok düşünür. bu konuda şanslıyım. inşallah sizin eşleriniz de en azından dengeli olmayı öğrenebilirler zamanla. kendi evinin ihtiyacı, borcu varken, biz eşleri olarak bazı şeyleri istesek de para harcamamak adına almıyorsak onlar da ailelerinin keyfi ihtiyaçları için harcamalar yapmasınlar.

dilşad güzel haberlerini bekliyoruz canım.

dilekcim eşine geçmiş olsun. ne güzel bakmışsın eşine, bebek gibi bizim evde tam tersi olur genelde. eşim kolay kolay hastalanmaz. genelde hasta varsa o benimdir eşim bakar bana çorba falan yapar. koltuğuna üzüldüm ya. eşin de laf sokma fırsatını kaçırmamış

kokiş maşallah Çağan'a biran önce yürümeye başlar da rahatlarsın inşallah. kucakta taşımak gerçekten zor oluyor. kas yapıyoruz resmen onları taşıcaz die

slm herkese.bence yurumeye baslayınca daha kotu.heryerı karıstırmak ıstıyo.mısafırlıkte bıle rahat oturuyamıyosun.benım oglumun 2 yası bıtıcek martta inş dogru duzgun oturamıyorum arkadaslarımın evınde.merak edıyo orayı burayı karıstırmak ıstıyo.

trtde dün yeni bi dizi başlıcaktı beni böyle sev
fragmanı falan çok hoşuma gitmişti işyerinden izlerim diodum
ama dün ilk bölümü vardı yayınlanmamış
stok bölümler yokmuş haftaya kalmış

bu akşamda seksenler var çok eğlenioum onu izlerken

hıı sirken sabah dizime laf etmişsin atlamışım yeni gördüm
saçma diil tamm mııı
sen daha kibar terbiyeli şeyleri beğeniosun misal Puccanın kitabı da beğenmedin küfürlü die
o dizide hayat kadın, travesti var die mi aptal insanlar yorumunu yaptın bilmioum
ama hayatın gerçekleri onlar
tek yanlış yaşanan yasak aşk oda zaten her dizide var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…