Benim kv, 3 buçuk yaşına kadar baktı eltimin kızına.
Eltimler de haftanın 4 günü en az onlarda yemek yediler.
Eltim biraz uyanıklığından mı, takmamasından mı ne bebeğin ne sütünü, ne mamasını
Ye çorbasına gerekli malzemelerini, muzunu hiçbir şeyini almadı.
Herşeyi kv ler karşıladı. Bakan bakıyo, karşılık gerekmez ki bunun için..
Bu siteye üye olmamdaki neden olan şeyi anlatıcam size. O kadar kötü olmuşum ki buraya gelip konu açmışım.
Biz ilk evlendiğimiz zamanlarda eşimin ünv.den bi ark. vardı. Bu ark. cezaevine girmişti ozamanlar, şimdiye kadar kaç kez girdi çıktı bilmiyorum şuan da cezaevinde
O zamanlar eşimden acayip istekleri oluyodu (benim bildiklerim) uçak bileti, kapri, mp3 çalar vs. ve biz yeni evli old. için borçlarımızda vardı. (Arkadaşının karısı ve oğluda var ve eşininde ailesinin de durumları çok iyi.) ama eşim ne hikmetse o arkadaşına kıyamayıp bulup yaratıp alıyordu. Üstüne üstlük ark. karısı sanki onlar bize yardım ediyormuş triplerine girmişti uyuzÇok kavga ettim çok tartıştım bu yüzden. Düşünün annesi değil sadece arkadaşı.
Allahtan artık akıllandı, ben rahatlamadan benim borçlarım bitmeden kimseye yardım etmicem diyor şimdi. Çünkü biz sıkışık olduğumuzda hiçbirini yanında bulamadı. İnş. böyle de devam eder.Ve böyle olan eşlerinde gözünü açar aminnEki Görüntüle 624879
ayy doğaya çok güldüm babayı kovmuş resmen
erken yatırma akşama kadar yorulsun uyutma 7 lerde felan oyalayıcı bişiler yaptır
bugün kuaföre gidim yaa kaş bıyık fönAkşam eşimin patronu yemeğe çağırdı kp de doğum günü bugün hep birlikte gidicez belki orda keseriz pastayı :)
ama hedaye alamıcam param yok ,kart yok yanımda yarın alırım karttan gecikmeli olsun napiim :101:
özgee ben hatırlıyorum sankii bunu konuştuğumuzuu
bana da kızmıştın kendimi 7dim yazmıştım yanlışlıkla diye :)
Koket maşallah oğlancıına dr da ilgiliymiş ne güzel herşeyi konuşmuşunz bebe dr u dimi :) adı gelmedi aklıma :)
eşine de ne güldüm yaa
özge hatırlıyom o muhabbetişükür de valla:))
ay kaçamak yaptım geri dönücm işe çok işim var bitirmeliyim bugün bordro ve bildirgeleri yapıyorum :126:
Bugün kuaföre gidim yaa kaş bıyık fönAkşam eşimin patronu yemeğe çağırdı kp de doğum günü bugün hep birlikte gidicez belki orda keseriz pastayı :)
ama hedaye alamıcam param yok ,kart yok yanımda yarın alırım karttan gecikmeli olsun napiim :101:
eşimin en son kabul edeceği şey hayatta yapmaz bunu erkek egosu ve kontrolün kendinde olması isteği var onda bide para konusunda çok hesap vermeyi sevmez cnm oyüzden bu çok zor.ailesi için yaptıkları konusundada maalsf zamanında çok kavga ettim hiçbirşey değişmedi boşa huzurum bozuldu oyüzden kavga etmiyorum sadece kendi kendimi yiyorum iştehayatımız böyle geçecek sanırım.
anlayabiliyorum o zaman özgenin görümcesinin taktiği de düşünülebilir yani kendi evinize dair masraflar açıp kartları doldurarak eşinin elini kolunu bağlayabilirsin. Yani eşin de eşek değil herhalde kendi masraflarınız varken görümcenin sigara parasını karşılayacak..
Koket maşallah oğlancıına dr da ilgiliymiş ne güzel herşeyi konuşmuşunz bebe dr u dimi :) adı gelmedi aklıma :)
eşine de ne güldüm yaa
özge hatırlıyom o muhabbetişükür de valla:))
ay kaçamak yaptım geri dönücm işe çok işim var bitirmeliyim bugün bordro ve bildirgeleri yapıyorum :126:
Bugün kuaföre gidim yaa kaş bıyık fönAkşam eşimin patronu yemeğe çağırdı kp de doğum günü bugün hep birlikte gidicez belki orda keseriz pastayı :)
hahahaa bunuda denedim bu sefer nakit aldıı herşeyi kartından çektirdim full yaptım kendime gittim yok yere üst baş aldım ....naptı gitti elinde nakit parayı anasına verdi verecek olan yapacak olan yapıyorrr
görümcem bile eşimi salak yerine koyuyor oda koydurtmasın amannn...
işte k.v göürmce niye sevilmez kanıtı
ben doktora gidiyorum grşrs kızlar
Gençlik işte
Şükür zuzum şükürr
Bende 2 haftadır kuaföre gitmiyorum kaş bıyık için. Eski evin orda gittiğim vardı şimdi değişecek oda. Eşimin halasının kızı kuaför oraya giderim belki deneme amaçlı beğenirsem hep giderim artık.
Koketsiz her ay kontrolemi gidiyorsunuz benim kız kardeşim götürmez hiç kontrole rutin olarak. Sadece hastalanırsa falan işte. Bide aşıları için o kaa.:26:
Akşama b. görümcemleri çaya çağırdık oturmaya. Dünden yaptığım portakallı kekim var onu koyarım çayın yanına.
aynen yaa yapacaksa hertürlü yapıyor işte.
ayy bugün cinsiyeti öğreneceksin dimi hadi bakim inşallah gösterir bu kez cnm
kızımız geliyor teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?