kızımız geliyor teyzeleri
Allah vaktinde sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım
ikinizide nazarlardan korusun
çok saol canım, seninkini dee.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kızını.
çok saol canımuvv süper hadi bakalım sağlıkla gelsin minik kuş yaa çok sevindim cnm
özge ve sen yanıltmadınız beni :))
ayşe yanıltır mı acaba? :)
sağlıkla gelsin inş canım...
ee diloş nası hissediyosun bakalım babası ne yaptı?
yoo hayatın gerçeklerine lafım yok kibar terbiyeli şeyler izlerim de demiyorumhıı sirken sabah dizime laf etmişsin atlamışım yeni gördüm
saçma diil tamm mııı
sen daha kibar terbiyeli şeyleri beğeniosun misal Puccanın kitabı da beğenmedin küfürlü die
o dizide hayat kadın, travesti var die mi aptal insanlar yorumunu yaptın bilmioum
ama hayatın gerçekleri onlar
tek yanlış yaşanan yasak aşkoda zaten her dizide var maalesef
vilişime sms attım, dönüyomuş yoldaymış.
çok güzel geçti, gezmekten nete giremedim diyo :119:
selamı var hepinize
eşimle sürekli bakışıp gülüşüyoruz, kız bebek görüyo yolda böyle mi olacak şimdi bizimki de diyo :) annem de bizle geldi doktor görüntü gelir gelmez %100 kız dedi annem ağlamaya başladı, duygulandı, organlarına bakarken doktor çocuk gibi konuşuyo anneanne neden ağlıyosun bak burdayım benle ilgilen diyo, eşim de çok mutlu o kaç gündür bana soruyodu ben erkek diyodum. o, hayır sana benzeyen kıvırcık saçlı bi kızımız olacak diyodu bildi :)
hadiya ayy negüzelBabalar kızlarına çok düşkün oluyo valla bizimki ayırmıyo gözünü
Ablanınkinin cinsiyeti ne peki belli oldumu onunda?
vilişime sms attım, dönüyomuş yoldaymış.
çok güzel geçti, gezmekten nete giremedim diyo :119:
Selamı var hepinize
slm herkese.bence yurumeye baslayınca daha kotu.heryerı karıstırmak ıstıyo.mısafırlıkte bıle rahat oturuyamıyosun.benım oglumun 2 yası bıtıcek martta inş dogru duzgun oturamıyorum arkadaslarımın evınde.merak edıyo orayı burayı karıstırmak ıstıyo.
ablam da dün öğrendi, erkek olacak onunki, ablamın oğlan anne eydimin bebeğiyle değişelim ben kız istiyodum diyomuş :) yarım saatte bi aratıyo annesini sordun mu eydime verecek mi kızı diyomuş :) aBlam da vermiyo oğlum onun kızını severiz deyince 'hıh' demiş gitmiş odadan :)
tamam whattan yazarım :)))Dilşadd annen de eşinde yiğeninde gülümsetti beni yaa :)))
kuzu nosunu verirmisin bana
çok tşk ederim zuzum, en hayırlı zamanda senin de kokoşun gelicek rabbimin izniyleçok sevindim arkadaşımm Ohh bi kokoş daha
Hayırlı olsun
Dilşadd annen de eşinde yiğeninde gülümsetti beni yaa :)))
çok tşk ler canım amin, ben dila (benm ismime uygun olsun diye) ya da berin düşünüyorum ama daha çok değişir kerem kız olsa duru berra olacaktı meseladilşadcım hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. şimdi isim telaşı başladı mı, yoksa aklınızda var mı isim?
sürekli kucağında taşımaktan iyidir sanırım canım ya. bizimki yerde misal şimdi, bas bas bağırıyo onu alayım diye. daha kendi başına birşey yapamıyor ya. zorluyor insanı. yemek yapamıyorum çoğunlukla. yattığı yerde durmuyor hiç artık. sürekli kucakta gezmek istiyo.
ablam kız olucak diye ümitleniyordu zaten, eniştem ameliyatlı ya evde yatıyor, ablam dün doktordan çıkınca aramış erkek demiş, eniştem ısrarla şaka de mi diyomuş.hadiyaa keşke onlarında kızı olsaydı neyse sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.eymende çok kıskançlık yapacak valla yandınız.
tşk ederiiz, aman kıvırcık olmasın yaa zor kullanması :)tamam whattan yazarım :)))
Dilşad ablanın bebişi de sağlıkla gelsinn
ayy kıvırcık saçlı bi kız hayal ettim de
Ay yerim ben onun ellerini :))
Bizimkininde ayaklarını gördük minnak minnak. Bende yarın gidicem 3lü sonucunu almak için dra gösterirken girebilirsem ultrasona gircem cinsiyetine tekrar bakalım diye. Yine görücem kuzucuğumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?