Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ee diloş nası hissediyosun bakalım babası ne yaptı?

eşimle sürekli bakışıp gülüşüyoruz, kız bebek görüyo yolda böyle mi olacak şimdi bizimki de diyo :) annem de bizle geldi doktor görüntü gelir gelmez %100 kız dedi annem ağlamaya başladı, duygulandı, organlarına bakarken doktor çocuk gibi konuşuyo anneanne neden ağlıyosun bak burdayım benle ilgilen diyo, eşim de çok mutlu o kaç gündür bana soruyodu ben erkek diyodum. o, hayır sana benzeyen kıvırcık saçlı bi kızımız olacak diyodu bildi :)

vilişime sms attım, dönüyomuş yoldaymış.
çok güzel geçti, gezmekten nete giremedim diyo :119:
selamı var hepinize

yoo hayatın gerçeklerine lafım yok kibar terbiyeli şeyler izlerim de demiyorum
pucca nın dili gereksiz çok argo geldi zaten bir iki dakika inceledim okumadığım için doğru yorum yapamam ki zaten.

Saçma yorumunu ordaki düşüp bebeğini kaybeden kadın üzerine yapmıştım bir kadın ancak bu kadar salak ezik olabilir diye (böyle kadınlar da hayatın gerçekleri evet) onu da teyzemin yorumuna göre yaptım güya kadının ailesi iyiymiş ailesine karşı gelmiş şimdi de kocişinin tafralarını çekiyormuş diye. Bir de dizideki tüm yardımcı rol erkekler gökçe bahadıra aşıklar gibi bir izlenim vardı. Bu arada dün o diziyi ilk defa; taş çatlasın yarım saat filan izledim bilmiyorum.

Son düzenleme:

hadiya ayy negüzel babalar kızlarına çok düşkün oluyo valla bizimki ayırmıyo gözünü
ablanınkinin cinsiyeti ne peki belli oldumu onunda?

hadiya ayy negüzel Babalar kızlarına çok düşkün oluyo valla bizimki ayırmıyo gözünü
Ablanınkinin cinsiyeti ne peki belli oldumu onunda?

ablam da dün öğrendi, erkek olacak onunki, ablamın oğlan anne eydimin bebeğiyle değişelim ben kız istiyodum diyomuş :) yarım saatte bi aratıyo annesini sordun mu eydime verecek mi kızı diyomuş :) aBlam da vermiyo oğlum onun kızını severiz deyince 'hıh' demiş gitmiş odadan :)

Son düzenleme:
kızımız geliyor teyzeleri

dilşadcım hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. şimdi isim telaşı başladı mı, yoksa aklınızda var mı isim?

sürekli kucağında taşımaktan iyidir sanırım canım ya. bizimki yerde misal şimdi, bas bas bağırıyo onu alayım diye. daha kendi başına birşey yapamıyor ya. zorluyor insanı. yemek yapamıyorum çoğunlukla. yattığı yerde durmuyor hiç artık. sürekli kucakta gezmek istiyo.

hadiyaa keşke onlarında kızı olsaydı neyse sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.eymende çok kıskançlık yapacak valla yandınız.

çok sevindim arkadaşımm Ohh bi kokoş daha
Hayırlı olsun
çok tşk ederim zuzum, en hayırlı zamanda senin de kokoşun gelicek rabbimin izniyle

Dilşadd annen de eşinde yiğeninde gülümsetti beni yaa :)))

kuzu nosunu verirmisin bana

hepsi çatlak da ondann :)

çok tşk ler canım amin, ben dila (benm ismime uygun olsun diye) ya da berin düşünüyorum ama daha çok değişir kerem kız olsa duru berra olacaktı mesela

hadiyaa keşke onlarında kızı olsaydı neyse sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.eymende çok kıskançlık yapacak valla yandınız.
ablam kız olucak diye ümitleniyordu zaten, eniştem ameliyatlı ya evde yatıyor, ablam dün doktordan çıkınca aramış erkek demiş, eniştem ısrarla şaka de mi diyomuş.
eymen kendi kardeşini istiyo da benm çocuğum olmasını istemiyo döverim onu diyo, ben onun üstüne çok düşüyordum, paylaşamıyor galiba beni.

tamam whattan yazarım :)))

Dilşad ablanın bebişi de sağlıkla gelsinn

ayy kıvırcık saçlı bi kız hayal ettim de
tşk ederiiz, aman kıvırcık olmasın yaa zor kullanması :)

Ay yerim ben onun ellerini :))

Bizimkininde ayaklarını gördük minnak minnak. Bende yarın gidicem 3lü sonucunu almak için dra gösterirken girebilirsem ultrasona gircem cinsiyetine tekrar bakalım diye. Yine görücem kuzucuğumu.

:)) bizim ayaklar çıkmamış bu fotoda bi cd video ve foto verdi bugün, bi cd de ilk fotolarımız orda kayıtlıymış onları verdi :)
u şeklinde ayaklarla popoyu gösterdi ilk başta :)
sen de doktora söle canım ultrasonda tekrar bakalım diye, benm 3lü de haftaya cuma kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…