Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Ne güzel cd vermiş senin dr diloş.. Evet söylicem tekrar bakalım diye.

Bizimkide kıvırcık olur diyoruz biz. Ben kıvırcık eşim kıvırcık. Eşimin saçlar uzunken kıvırcıktı kesilince gitti bende eskiden bukle bukleydi düzletirmekten gitti bukleler ama bebiş olur büyük ihtimal. inş. bide renkli gözlü olur ya babam ela eşimin babası yeşil babaannesi ise masmavi gözlü. Öyle bi ihtimal var yanii. Ay ne tatlı olur ya kıvırcık renkli gözlü

kuzulaaaaar biz geldiiiik
bomba gibi döndüüüük....çok gezdik kızımla...herkesleri gördük,bol bol yedik içtik
geçmişi okuyamadım henüz ama dilşadımın kızı olucakmış nigarım söyledi kızıma arkidiş geliyooo dilşad hayırlı olsun kuzum,allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
geçmişe gidiyoruz biz teyzeleri,bakalım neler olmuş biz yokken

senin oğluşla benm kız benzer belki
benm babamla kardeşleri hep ela gözlü, kaynım ve eşimin dedesigil de hep mavi gözlü
ama ben kara gözlü severimm, sağlıklı olsun tabii gerisi boş

Hoşgeldin viliiiişşş Güzel geçmesine sevindim canım ne güzel ufak bi tatil yapmış oldun.
benm babamla kardeşleri hep ela gözlü, kaynım ve eşimin dedesigil de hep mavi gözlü
Benzer belki evet Evet sağlıklı olsun da ne renk olursa olsun. Allahım o günleri de gösterir inş.

hoşgeldiniiiiiiz
ohh afiyet olsuan yarasın kuzumaa
saol canımm, aminnn inşallah

vilin hoşgeldin
bomba gibi gelmişsiniz sevindim

benimde işim yoğunlaştı araya işler girio tabii matbaaya bi kitap daha göndermem gerekio
burasıda o kadar kalabalık ki anlatamam bi uğultu dangoz dangoz tipler öküzce konuşmalar

bugün maaş günü sabah eşime söylüoum nolur acaba dioum
a. alırım
b. alamam
c. belki bi kısmı dioum

eşim devamını sıralıo
d. cingenlik yapar kavga çıkarırım birazını alırım
e. alayına gider maaşında hepsini alırım

aşk olsun o kadar fena mıyım dedim
ve bu saat oldu hala yok ben hiç sormadım bile zaten parada yok konuşmalardan belli

inşallah verirler sallamadan, parça pinçik etmeden
ben de bugün aldım maaşımı

Dilşad senin çizelgeni okuyunca aklıma geldi.
Kilodan bahsetmiş. Ben hamile kaldığımda 61 kiloydum şimdi 4.5 aylığız ve 62.300 gr olmuşum bu ayda normalmi?:26: Gerçi bebeğin kilosu suyu iyi dedi dr ama

Kilodan bahsetmiş. Ben hamile kaldığımda 61 kiloydum şimdi 4.5 aylığız ve 62.300 gr olmuşum bu ayda normalmi?:26: Gerçi bebeğin kilosu suyu iyi dedi dr ama

canım normal, ben keremde 6. ayda 2 kilo almıştım şimdiki doktorum bile yine öle olsun sağlıklı olan son 3 ayda kilo almak diyo.

bana ev işini yasakladı, eşime kız babası sen yapıcan işleri dedi, benmki de tutup ne dese beğenirsin: zaten ben yapıyodum.... be adam ne zamandır sen yapıyodun altı üstü 3 aydır yapıyosun

inşallah verirler sallamadan, parça pinçik etmeden
ben de bugün aldım maaşımı

valla bugün vermicekleri kesin yani
cumaya kadar adam burda ayarlarlar umarım
ben parça parça istemioum zaten anlamsız oluo
hiç avansta çekmem
diğer elemanlar yarısını alıp bitiriolar zaten
tek tüm maaş alan benimdir ofiste

sende güle güle harca Eki Görüntüle 625136

ee tanımış adam artık seni napsın..
evt ya yarım yamalak alsan hiç anlamaıyosun nereye gittiğini ii olmuyo bekle bakalım cuma söylersin olmadı sende.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar :79:
açlıktan bayılcam galiba ve çok uykusuzum
patron bilgisayarını açık bırak bi grafiker gelcek dedi
bakalım neler olacak?

nigoşş iyi akşamlar davşanım yetişemedim sana mailden
seduşum az kaldı çıkışına sabret

bende gidip biraz dinleniyim sonra hasta bakıcılığı beni bekler:94:

z
kızımız geliyor teyzeleri
yaaaaaaçok sevindim cnm allah kucağına almayı da nasip etsin güzel kızını
özge ve sen yanıltmadınız beni :))
ayşe yanıltır mı acaba? :)
sağlıkla gelsin inş canım...
yanıltmaz dee yanıltmaz deeeeee

maşallah cnm çok iyi.ben şimdiden 1 kg falan aldım daha 10.haftanın içindeyim

dileğim çok geçmiş olun eşine hasta erkekle uğraşmak da bi zor ki allah sabır versin, koltuğuna da üüldüm yaaa, inş. çıkarırsın izini

sedacım bol bol konuşmuşsunuz kv konusunu bugün, kızlar haklı en iisi heralde bakıcıya verilcek paradan daha azını harcıoz kv için, en azından emin ellerde die düşünüp içini rahatlatmak

kokişim maşallah çağanaaman nazarım değmedi dimi o gün, çok tatlıydı sıpa yaaaaa
pantol oldu mu annene?

yarınız gece hiç uyuyamamışsınız yarınız da sabah kalkamamışsınız, ben de hepsinden farklı 8.30 gibi alarmı kurdum ama 7ydi gözlerim faltaşı gibi açıldı mümkün diil uyuyamıom eşimi de uyandırdım bi günü vardı admcağızın uyuyacak ama napiimazcık söylendi ama neyse ii oldu beraber sabah haberlerini izledik açıldık güzelce
hı benim boş günümdü ya bugün, pisler seminer koymuşlar ondn erken kalkıcaktıköğlene kadar okuldaydım ordan anneme geldiik eşim balığa gitti ben de annemle alışverişe, saç saç paraları yaptım mutlu oldum geldim

mantı yapmış annem onu verdi pişirdim yedik şimdi, annem işte bu gidişle şişirecek beni yaaa

hıı vilişimmmm hoşgeldin ne ii oldu valla bu gezme sana

Son düzenleme:
ayyy hoşgeldiniiiiz siiiiiizzz

özgee, dilşaad gözlerinin rengi hiçç önemli değil bence yaa
sağlıklı olsun, görsün de gözleri rengi farketmez
Eşim bana hep bizim yeşil gözlü bebeğimiz olucak dedikçe bunu söylüyorum
Allah gönlünüze göre verir inşallah..

günaydııııın...
kocişim gitti,kızımla nette gezindik biraz...zilli çok acıktı,gezinip duruyo,kahvaltı yapmadan günaydın diyelim teyselerimise dedik
bugün balkon için usta gelebilir,kalkıp ortalığı toparlamam lazım,eve geldik işler başladı
dün akşam kvyi istanbula yolcu ettik...eltimin bebeği çok hasta olmuş,3 gün hastanede yatmış,onu görmeye gitti...
kocişimle alışveriş yaptık,beraber pasta yaptık,aldıklarımızı falan yerleştirdi,yorulmayalım diye yardım etti
çok özlemiş bizi
gece boyu sarıldık,el ele uyuduk
kocişimi rüyamda görmüştüm,zuzum gibi uygulamalı olarak anlattım hem de 2 kez
ama dikkat ederek tabi adaerin paris yerine kıbrısa kadar gittik lafını şimdi anlıyorum
duş aldık beraber
evimi özlemişim,topiğimizi özlemişim,burası bağımlılık yapmış resmen acaba kızlar neler yazdı diye merak edip durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…