günaydııııın...
kocişim gitti,kızımla nette gezindik biraz...zilli çok acıktı,gezinip duruyo,kahvaltı yapmadan günaydın diyelim teyselerimise dedik
bugün balkon için usta gelebilir,kalkıp ortalığı toparlamam lazım,eve geldik işler başladı
dün akşam kvyi istanbula yolcu ettik...eltimin bebeği çok hasta olmuş,3 gün hastanede yatmış,onu görmeye gitti...
kocişimle alışveriş yaptık,beraber pasta yaptık,aldıklarımızı falan yerleştirdi,yorulmayalım diye yardım etti
çok özlemiş bizi
gece boyu sarıldık,el ele uyuduk
kocişimi rüyamda görmüştüm,zuzum gibi uygulamalı olarak anlattımhem de 2 kez
ama dikkat ederek tabiadaerin paris yerine kıbrısa kadar gittik lafını şimdi anlıyorum
duş aldık beraber
evimi özlemişim,topiğimizi özlemişim,burası bağımlılık yapmış resmenacaba kızlar neler yazdı diye merak edip durdum
vilişimmm, paris yasaklandı mı ki size kıbrıslara gitmişsinizgünaydııııın...
kocişim gitti,kızımla nette gezindik biraz...zilli çok acıktı,gezinip duruyo,kahvaltı yapmadan günaydın diyelim teyselerimise dedik
bugün balkon için usta gelebilir,kalkıp ortalığı toparlamam lazım,eve geldik işler başladı
dün akşam kvyi istanbula yolcu ettik...eltimin bebeği çok hasta olmuş,3 gün hastanede yatmış,onu görmeye gitti...
kocişimle alışveriş yaptık,beraber pasta yaptık,aldıklarımızı falan yerleştirdi,yorulmayalım diye yardım etti
çok özlemiş bizi
ama dikkat ederek tabiadaerin paris yerine kıbrısa kadar gittik lafını şimdi anlıyorum
duş aldık beraber
evimi özlemişim,topiğimizi özlemişim,burası bağımlılık yapmış resmenacaba kızlar neler yazdı diye merak edip durdum
napcan, ne yazcan, ne konuşcan
bana da söylesene
çok tşk ederim zuzum, en hayırlı zamanda senin de kokoşun gelicek rabbimin izniyle
hepsi çatlak da ondann :)
kuzulaaaaar biz geldiiiik
bomba gibi döndüüüük....çok gezdik kızımla...herkesleri gördük,bol bol yedik içtik
geçmişi okuyamadım henüz ama dilşadımın kızı olucakmış nigarım söyledikızıma arkidiş geliyooo dilşad hayırlı olsun kuzum,allah sağ sağlim kucağına almayı da nasip etsin inşallah
geçmişe gidiyoruz biz teyzeleri,bakalım neler olmuş biz yokken
günaydııııın...
çok özlemiş bizi
duş aldık beraber
güzel haberlerle dön inşallah özgecimUuvvvvViliş napmışsın sen öyle hormonlar tavan yapmış galiba Allah mutluluğunuzu bozmasın canım.
Bugün hastaneye gidiyoruz bizde bakalım sonuçlaar ne çıkıcak (inş. kötü bişe çıkmaz Allahım amin)
Kan hapımı içtim kalktığımda, bizde kahvaltı yapalım artık canım da pek bişe istemiyo ama
Hıı bide dün tavuklu pilav yaptım eşime dedim annenlere de götürelim 5 dk da otururuz diye. Neyse yemeğimizi yedik gittik götürmeye baş ağrılarıyla geri döndüm resmen.
Ay çok sinir oldum Eşimin teyzesi, bir komşuları ve oğlu, dayısının karısı, k. görümcem bide kv vardı. Herkes bi ağızdan konuşuyo kimse kimsenin dediğini duymuyoSonra dayısının karısı bana ne diyo (Hırka giymiştim fermuarınıda çekmiştim boğazıma kadar gögüs kısmı potluk yapmış şişmiş oturduğum için.)
- Senin gögüslerinmi büyümüşBöyle kaldım. Fermuarı açtım yok dedim bak fermuardan öyle Bide komşunun oğluyla eşim var yani hiç utanmıyo sorarken. Eşim diyoki benimkinede bakacan mı
Ay şiştim şiştim kalkacaktık saat 9.30 du, 10a kadar oturun diyoYani yarım saat oturunca nolacak geldik gidiyoruz işte. Giderkende yarın napıyorsunuz gelin diyo. Ben hastaneye gidicem sonrada k. görümcemlerle sinemaya gidicez dedik.
kuzum yasaklamadı ama biz yine de 1,5 aydır falan dikkat ediyoruz,kocişde bebeğe bi şey olursa diye korkuyovilişimmm, paris yasaklandı mı ki size kıbrıslara gitmişsiniz
daha erken değil miii :26:
neler aldın bakalım zilliye
eltinin bebeğine geçmiş olsun((
eşinle sana
ooo akşam sizde de ekşın varmışgünaydınn kızlar,
ayy allahım ben bi alemim yaa dün gecede kızım uyudu ben şimdi kalktı şimdi kalkacak diye yatamadım bu seferdezaten geçtik yatağa kızımla uyumuşuz eşim geldi sonradan uyutmadı tabi onun yüzünden geç yattık bide gitti yine cuma gelecek..
vilinn ay cnm dün yazmamışım sana hoşgeldiniz ii gezmişsiniz negüzel değişiklik oldu sanada ee kaçgün yoktun tabi eşinde özlemiş seni mutlu etmişsin bide adamı daha nolsun
karnına mı vurdugünaydıın
dün akşam ablamlardaydık
ufaklığa bebekleri değişemiycez deyince karnıma yumruk attı babamla babası ikna etti, eydi bebeği de seversen sana 2 tekerlekli bisiklet alırız dediler, o zaman sürprizim var, eydi bebeğin de abisi olcam ona da parkta kaymayı öğretcem dio kuzum.
eve geçtik yorgundum çok uykum vardı ama uyuyamadım, gece boyu döndüm durdum, acayip uykusuzum
nek evet canım göz rengi ten rengi nasıl olursa olsun bizim parçamız sağlıkla gelsin yeter hayırlısıyla
vilişşş çok yaramazsınnnn
süper döndümHOŞGELDİN CANIMMM ,ÇOK İYİ DÖNMÜŞÜN GERÇEKTEN YAZIŞINA BİLEM YANSIMIŞ
MAŞALLAH SİZE
GÜNAYDINN
güzel haberlerle dön inşallah özgecim
kız resmen kaşınmışsın,otursana rahatça evindeo kalabalıkta adamın başı şişer tabi...o kadında ne dengesizmiş yaa
kuzum yasaklamadı ama biz yine de 1,5 aydır falan dikkat ediyoruz,kocişde bebeğe bi şey olursa diye korkuyo
kızıma bi şey alamadım teyzeleri,çünkü uzun süre yürüyemiyorum,kocişle kontrole gittiğimizde alıcaz kalan eksiklerimizi...ama annemle hırka aldık(el örgüsü) bi de çıtçıtlı badi o kaa...
eltimin bebeğine ben de çok üzüldüm yaayavrum nasıl da tatlı bi görseniz,zatürreyi atlatamadı bi türlü yaa
yatak odamı topladım,nevresimlerini değiştirdim...adamlar balkona burdan geçecekler,dağınık olmasın dedim...
kahvaltı yapıcam şimdi,yumurtaların haşlanmasını bekliyorum
dua edin de sular kesilmesin artık kızlar yaa...dün eve bi geldim yine sular yoktu,alt sokaktaki çalışma bitmemiş hala
Dilşad at artık korkunu içinden allah'a emanet bişeycik olmucak inşallah al ufak ufak şeyler doğunca hiç mi bişeyi olmasın
valla vilin birden vuruyor yanıma sessizce gelip, normalde hırçın bi çocuk değil, alır eline oyuncağını, ipad i oturur ama kıskançlık her şeyi yaptırıyo işte
babam normalde hamileliğe dair bişe sölemez anneme de bize de,
dün annem muayenehaneden çıkınca babamın yanına gitti, bil baklaım dilşadın neyi olacak demiş, babam 'o da mı erkek?' demiş, annem kız deyince sevinmiş değişiklik arıyo demekki artık ablamın 2si de erkek olunca.
kızlar ben korkuyorum ya bebeğe bişiler almaya, normalde doğumdan sonra alcam her şeyi ama ufak tefek alsam mı içimden bi ses de al Allaha emanetiz hepimiz diyo, odasını doğumdan sonra yaptırcam ama çoraptır oyuncaktır alsam mı?
inş. ii çıkacak cnm sonuçlarınUuvvvvViliş napmışsın sen öyle hormonlar tavan yapmış galiba Allah mutluluğunuzu bozmasın canım.
Bugün hastaneye gidiyoruz bizde bakalım sonuçlaar ne çıkıcak (inş. kötü bişe çıkmaz Allahım amin)
Kan hapımı içtim kalktığımda, bizde kahvaltı yapalım artık canım da pek bişe istemiyo ama
Hıı bide dün tavuklu pilav yaptım eşime dedim annenlere de götürelim 5 dk da otururuz diye. Neyse yemeğimizi yedik gittik götürmeye baş ağrılarıyla geri döndüm resmen.
Ay çok sinir oldum Eşimin teyzesi, bir komşuları ve oğlu, dayısının karısı, k. görümcem bide kv vardı. Herkes bi ağızdan konuşuyo kimse kimsenin dediğini duymuyoSonra dayısının karısı bana ne diyo (Hırka giymiştim fermuarınıda çekmiştim boğazıma kadar gögüs kısmı potluk yapmış şişmiş oturduğum için.)
- Senin gögüslerinmi büyümüşBöyle kaldım. Fermuarı açtım yok dedim bak fermuardan öyle Bide komşunun oğluyla eşim var yani hiç utanmıyo sorarken. Eşim diyoki benimkinede bakacan mı
Ay şiştim şiştim kalkacaktık saat 9.30 du, 10a kadar oturun diyoYani yarım saat oturunca nolacak geldik gidiyoruz işte. Giderkende yarın napıyorsunuz gelin diyo. Ben hastaneye gidicem sonrada k. görümcemlerle sinemaya gidicez dedik.
kıyamam nasıl da kıskanıo, dkkat etmeye çalışın artık cnmmgünaydıın
dün akşam ablamlardaydık
ufaklığa bebekleri değişemiycez deyince karnıma yumruk attı babamla babası ikna etti, eydi bebeği de seversen sana 2 tekerlekli bisiklet alırız dediler, o zaman sürprizim var, eydi bebeğin de abisi olcam ona da parkta kaymayı öğretcem dio kuzum.
eve geçtik yorgundum çok uykum vardı ama uyuyamadım, gece boyu döndüm durdum, acayip uykusuzum
nek evet canım göz rengi ten rengi nasıl olursa olsun bizim parçamız sağlıkla gelsin yeter hayırlısıyla
vilişşş çok yaramazsınnnn
çok geçmiş olsun yeğeninize, ay inş. çabuk atlatır yaaaaagüzel haberlerle dön inşallah özgecim
kız resmen kaşınmışsın,otursana rahatça evindeo kalabalıkta adamın başı şişer tabi...o kadında ne dengesizmiş yaa
kuzum yasaklamadı ama biz yine de 1,5 aydır falan dikkat ediyoruz,kocişde bebeğe bi şey olursa diye korkuyo
kızıma bi şey alamadım teyzeleri,çünkü uzun süre yürüyemiyorum,kocişle kontrole gittiğimizde alıcaz kalan eksiklerimizi...ama annemle hırka aldık(el örgüsü) bi de çıtçıtlı badi o kaa...
eltimin bebeğine ben de çok üzüldüm yaayavrum nasıl da tatlı bi görseniz,zatürreyi atlatamadı bi türlü yaa
yatak odamı topladım,nevresimlerini değiştirdim...adamlar balkona burdan geçecekler,dağınık olmasın dedim...
kahvaltı yapıcam şimdi,yumurtaların haşlanmasını bekliyorum
dua edin de sular kesilmesin artık kızlar yaa...dün eve bi geldim yine sular yoktu,alt sokaktaki çalışma bitmemiş hala
valla vilin birden vuruyor yanıma sessizce gelip, normalde hırçın bi çocuk değil, alır eline oyuncağını, ipad i oturur ama kıskançlık her şeyi yaptırıyo işte
babam normalde hamileliğe dair bişe sölemez anneme de bize de,
dün annem muayenehaneden çıkınca babamın yanına gitti, bil baklaım dilşadın neyi olacak demiş, babam 'o da mı erkek?' demiş, annem kız deyince sevinmiş değişiklik arıyo demekki artık ablamın 2si de erkek olunca.
kızlar ben korkuyorum ya bebeğe bişiler almaya, normalde doğumdan sonra alcam her şeyi ama ufak tefek alsam mı içimden bi ses de al Allaha emanetiz hepimiz diyo, odasını doğumdan sonra yaptırcam ama çoraptır oyuncaktır alsam mı?
yaa eni sonu alınacak cnm sen kötü düşünme herşeyi ii düşün ii olsun bodylerini falan giydirirsin ama alttan giyecek nede olsa bişe olmaz mavide olsa tabiki yenileride alacaksın cnm mecbur indirimler varken ufak ufak al bişelr sende.
ayşamm sende alışveriş yapmışsın cnm güle güle kullan aldıklarını buarada çağanla resimlerinizde hiç kilo aldığın belli değildi daha
vilinn eşine çok güldüm yaa
dilekk nigar nerdesiniz hanımlar??
zuzum tşk ederim
yaaa bu fotoları ben göremedimkokiiiiiiiiş gel de beni de ekle nooolur
kendimi yorgun hissediyorum yaa,duş mu alsamgece açık yatmışım galiba,tutulmuş her yanım
sedoşum allah kavuştursun canım...kocanın iş durumu ne alemde şu an?
gayet doğal göremememiz çünkü whatsapp a yüklemişleryaaa bu fotoları ben göremedimkokiiiiiiiiş gel de beni de ekle nooolur
kendimi yorgun hissediyorum yaa,duş mu alsamgece açık yatmışım galiba,tutulmuş her yanım
sedoşum allah kavuştursun canım...kocanın iş durumu ne alemde şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?