Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Dilşad, korkma bence de canım
sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına.
İçinden geliyosa da frenleme kendini, çok beğendiğin bişi olursa al kızına :))
Kv ne dedi kızın olduğunu duyunca. Ben erkek istiyodum aslında demedi mi

Özgee, bi dur tatlım. Daha yeni taşındın kv lerin yakınına daha yeni başlıyosunuz.
Alışmaya çalış, böyle karar verdiniz eşinle :))

Sedoş okuyorum tam yazıcam iş çıkıyo yaa :105: ama evet, dilek nerde? Kocası nasıl oldu acaba..

sağolun kızlar öğle arası alıyım bikaç parça bişe o zaman

evet yaa dilek işe gitmedi mi acaba :26:

inş. ii çıkacak cnm sonuçların
ay cidden çok kalabalıklarmış yaaa hiç gelemiom ben de öle kalabalığa, yengesi de patavatsızlık etmiş yani cidden milletin içinde
İnş. canım Onlar sürekli öyleler her daim bi atraksyon vardır yani Tv bile izlemiyolar ben sıkılıyorum Şok oldum zaten biliyo amile olduğumu da.
özge sonuçların ii çıkar umarım sorunsuz atlatır gelirsiniz.
İnş. cnm.
özge kadına şok oldum ya. hamiş olduğunu bilmiyor muydu o kadın? yani hamilelerde göğüsün büyümesi gayet normal ya. o ortamda sormanın anlamı neymiş ki.
Biilyor canım biliyo bide hamilelikten mi diye soruyo. Ama o acayip bi şişkinlikti hırkadan olduğu yani gögüs olmadığını saf olan anlar laf olsun diye mi sordu bilmiyorum uyuz kadın. Napıcaksın işte.

Hava bugün çok soğuk burda ya.

Böyle karar verdik evet ama onlar için taşınmadık buraya asla Eşimin işine yakın diye taşındık. Yani buraya taşınmamız, her daim onlardan çıkmıcağım anlamına gelmiyo canım. Ben mesafemi koyuyorum, zaten gerisi de herzaman ki halleri :)

tabi cnm illa ki giydirilir, hem bence kız çocuğuna mavi de yakışıo ben seviom, ama tabi ki alma demek diil bu, hoşuna giden bişi gözüne çarparsa kendini çekme diorum, allah korusun kötü düşünmemek lazım hiç bi zaman

saol cnm valla ihtiyacım vardı yani yaptım mutlu oldum eşim de pek bi sevindi onu peşimde sürüklemedim annemle gittim dieben zaten halimden çoook memnundumalan razı satan razı oldu yani
göbüşüm belli diil mi orda yani, kokiş gelsin de buraya da eklesin ben de görmedim resimleri bi tanesine baktım ama çok dikkatle incelemedim

ben de tlf alıcam sanırım eşim araştırıo bu aralar, bu hafta içi alırız gibi. elimdeki artık çok eskidi sıkıldım şu internet alemine ben de katılmak istiom hemmm

seda eşin cuma akşamı gelcekse sende cuma 5te çıkma hakkını kullansana dünde yazmıştım ama birşey söylemedin.

alishia aldıklarını güle güle kullan. benimde bu gece üstüm hep açıktı sanırım zaten yine eşimi kontrol etcem die parça parça uyudum
sende sıcak bi banyo yap biraz rahatlarsın

dilşad kötüyü düşünerek kendini engelleme al bence bişiler görüp heves ettiğin şeyleri al yani
kız bebek kıyafetleri falan zaten çok güzel oluo insan nası heves edio

zuzu eşinin patronunun verdiği yemek nası geçti?

vilin erken dönüş yapmışsınız paristen kıbrısa

özge kadının fermuar potluğunu meme sanmasına ne güldüm yaa

yaren fotoları bende görmek istioum ama maalesef buraya yüklemedi ki kokiş

nigarım açamadım patron dibimde yeni bi kitap yapılcakmışta bana onu hazırlatıo hocada gelecekmiş
biri bitio biri başlıo

havada o kadar güzel ki burda dışarı çıkıp gezip alışveriş yapmak istioum keşke sen ve seda burda olsaydınız üçümüz alışveriş aşkıyla deli gibi mağaza gezerdik hırka ve çanta bakardık
eşim biraz düzeldi gibi akşam yine bakıcılık yaptım dün gece çok terlemedi terleyip üstüne değişince daha ii oluo aslında çabuk iyileşiodu
bu arada eski hat girişini kırdığım samsungumu yaptırmış onu da çok severdim dün onu getirdi ama whatsAppın yok
diğerinin bataryasını beklioum
tablet beklioum
ve beklemekten nefret edioum

ben kızlara pembeler erkeklere maviler diye cinsiyete göre renklendirme yapılmasından hoşlanmıyorum dilşad giydirebildiklerini giydir bence ama çok cici görünüp gözüne güzel görünenlerden de yeni yeni al. Hani minik bebeklere derler ya yedikleri helal giydikleri haram diye zaten çok kısa süreli giyeceği şeyler vardır sende.

alisha demek seni de kaybediyoruz

önceki akşam bizdelerdi kv gil, erkek olsun diyo fotolara bakarken , hiç bişe demedim, aslında önce tutturuyodun kız olsun diye demek vardı da bişe demedim, dün eşim aradı anne kız dedi ama o ne dedi bilmiyorum,kp aradı beni akşam kız oluyomuş hayırlısıyla gelsin kızım gözünüz aydın falan dedi, kaynım askerde ya ona da bebeğin fotosunu yolladım cevap yazmış yenge hayırlısı olsun sağlıklı olsun ismi ne olcak falan demiş.

öyle oluyor bu gidişle burdan çok kolay kolay giremiom artık gelen geçenler oluo sürekli açık bırakamıom hı zaten fırsatım da pek olmuo o da ayrı konu da
ayşemm galaksi alın ozaman
şuan en güzeli o

ı-ıhh galaxy sevmiom ben çok kocaman iphone alıcaz.5e para vermeye kıyamıom çok da bi özelliği yok düşününce, 4s alıcam o yüzden.

eşine akşam yatmadan bi tane soğuk algınlığı ilacı ver aferin nurofen vs gibi bi şey, onlaar süper terletio eşim hastayken hep onları kullandı çok rahatlamış kalkıodu sabaha

fotokopiye gidip geliciiim

gayet doğal göremememiz çünkü whatsapp a yüklemişler

bende görmedim,dün gece bile feysten aradım durdum hep nerde bu fotolar diye

dilek güzel geçti ilk 1saati sakindi ama sonradan açıldı ortam güzeldi güldüm bayaa ilk defa gördüğüm insanlar vardı :) yazıcaktım unuttum sorunca aklıma geldi ordaki bi abladan tarif aldım çok güzel yağ yakıyomuş,işyerinde müdürüne uygulatmış adam 2 ayda 15 kilo vermiş 2beden küçüldü birlikte aldık yeni kıyafetlerini dedi :26:

1 kg yeşil elma
5 limon
1 demet maydonoz
2lt su

elma ve limonu olduğu gibi 4e bölüp 2lt suyla elmalar pişene kadar haşlıyoruz ,sonra maydonozu öylece ekleyip 2dk kaynatıp kapatıyoruz ,10-15 dk dinlendirip sonra süzüp içiyoruz su niyetine

Dilşad üçünden en güzeli dila bence

ayşam naber nassın ,4s güzel benm yanımdaki kullanıyo ekran özellikle kamera çok güzel al bence ama şarjı çok çabuk gidiyo hergün şarja takıyo ama tabi kullanımlada alakalı sürekli vatsap da feys te bizimki

tarif eksik kuşum (dilek nektara davşanım diyor ya ondan özenti oldum )
bunda tane karabiber ve çubuk tarçın da olmalıydı ayrıca metabolizma hızlandırıcı bu yağ yakıcı olamaz ki

Son düzenleme:
dileğim yaa süper olurdu içimizdeki alışveriş aşkı bitmicek hiç bizim
akşam çıkma olayını yazdını görememişim cnm bugün çıkacam cumada sölicem şöföre kalsın 1 saat daha kendi hep erken çıkıyo inşallah sorun çıkarmaz bakim.

diloş boşver takma sen hiç nederse desin.

alisha yeni nesil telefonlarla ilgili benim de çevremde duyduklarım şu:

ayfonlar da her uygulama ücretliymiş ama galaksilerde ücretsizmiş o yüzden galaksiler daha kullanışlıymış.

kızlar yaa camlar cuma günü takılacakmış onlar takılmadan diğer ustalar da gelemez işler haftasonuna kaldı
yarın sabah hastaneye çıkıp rapor işimi hallediyim bari...bakalım çalışmaya devam etmeme izin verecekler mi sağlık ocağına da çağırdılar,testleri tekrarlamak için 2 gün hastane yolu göründü bana

dilşad,dila ismini çok beğendim canım ben senin ismine de çok uyuyo gerçekten...

kaç gündür gezmeye,kalabalığa alıştım yaa ev sıkıcı geldi

duşa giriyim bari...sonra dua ederiz kızımla biraz,kuran dinletirim fıstığıma...

teyseleri elbise örüyoruz biz biliyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…