İnş. canıminş. ii çıkacak cnm sonuçların
ay cidden çok kalabalıklarmış yaaa hiç gelemiom ben de öle kalabalığa, yengesi de patavatsızlık etmiş yani cidden milletin içinde
İnş. cnm.özge sonuçların ii çıkar umarım sorunsuz atlatır gelirsiniz.
Biilyor canım biliyo bide hamilelikten mi diye soruyo. Ama o acayip bi şişkinlikti hırkadan olduğu yani gögüs olmadığını saf olan anlar laf olsun diye mi sordu bilmiyorum uyuz kadın. Napıcaksın işte.özge kadına şok oldum ya. hamiş olduğunu bilmiyor muydu o kadın? yani hamilelerde göğüsün büyümesi gayet normal ya. o ortamda sormanın anlamı neymiş ki.
Dilşad, korkma bence de canım
sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına.
İçinden geliyosa da frenleme kendini, çok beğendiğin bişi olursa al kızına :))
Kv ne dedi kızın olduğunu duyunca. Ben erkek istiyodum aslında demedi mi
Özgee, bi dur tatlım. Daha yeni taşındın kv lerin yakınına daha yeni başlıyosunuz.
Alışmaya çalış, böyle karar verdiniz eşinle :))
Sedoşokuyorum tam yazıcam iş çıkıyo yaa :105: ama evet, dilek nerde? Kocası nasıl oldu acaba..
yaa eni sonu alınacak cnm sen kötü düşünme herşeyi ii düşün ii olsun bodylerini falan giydirirsin ama alttan giyecek nede olsa bişe olmaz mavide olsa tabiki yenileride alacaksın cnm mecbur indirimler varken ufak ufak al bişelr sende.
ayşamm sende alışveriş yapmışsın cnm güle güle kullan aldıklarını buarada çağanla resimlerinizde hiç kilo aldığın belli değildi daha
vilinn eşine çok güldüm yaa
dilekk nigar nerdesiniz hanımlar??
zuzum tşk ederim
ben kızlara pembeler erkeklere maviler diye cinsiyete göre renklendirme yapılmasından hoşlanmıyorum dilşad giydirebildiklerini giydir bence ama çok cici görünüp gözüne güzel görünenlerden de yeni yeni al. Hani minik bebeklere derler ya yedikleri helal giydikleri haram diye zaten çok kısa süreli giyeceği şeyler vardır sende.tabi cnm illa ki giydirilir, hem bence kız çocuğuna mavi de yakışıo ben seviom, ama tabi ki alma demek diil bu, hoşuna giden bişi gözüne çarparsa kendini çekme diorum, allah korusun kötü düşünmemek lazım hiç bi zaman
saol cnm valla ihtiyacım vardı yani yaptım mutlu oldum eşim de pek bi sevindi onu peşimde sürüklemedim annemle gittim dieben zaten halimden çoook memnundum alan razı satan razı oldu yani
göbüşüm belli diil mi orda yani, kokiş gelsin de buraya da eklesin ben de görmedim resimleri bi tanesine baktım ama çok dikkatle incelemedim
ben de tlf alıcam sanırım eşim araştırıo bu aralar, bu hafta içi alırız gibi. elimdeki artık çok eskidi sıkıldım şu internet alemine ben de katılmak istiom hemmm
Dilşad, korkma bence de canım
sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına.
İçinden geliyosa da frenleme kendini, çok beğendiğin bişi olursa al kızına :))
Kv ne dedi kızın olduğunu duyunca. Ben erkek istiyodum aslında demedi mi
Özgee, bi dur tatlım. Daha yeni taşındın kv lerin yakınına daha yeni başlıyosunuz.
Alışmaya çalış, böyle karar verdiniz eşinle :))
Sedoşokuyorum tam yazıcam iş çıkıyo yaa :105: ama evet, dilek nerde? Kocası nasıl oldu acaba..
ben de tlf alıcam sanırım eşim araştırıo bu aralar, bu hafta içi alırız gibi. elimdeki artık çok eskidi sıkıldım şu internet alemine ben de katılmak istiom hemmm
sahi dilşad ismini ne düşünüyorsunuz ?
öyle oluyor bu gidişleben kızlara pembeler erkeklere maviler diye cinsiyete göre renklendirme yapılmasından hoşlanmıyorum dilşad giydirebildiklerini giydir bence ama çok cici görünüp gözüne güzel görünenlerden de yeni yeni al. Hani minik bebeklere derler ya yedikleri helal giydikleri haram diye zaten çok kısa süreli giyeceği şeyler vardır sende.
alisha demek seni de kaybediyoruz
ayşemm galaksi alın ozaman
şuan en güzeli o
gayet doğal göremememiz çünkü whatsapp a yüklemişler
dila yı duydum da berin ve belis in anlamlarını bilmiyorum. Ne demek?dila berin ya da belis
annem ve eşim dila olsun diyo
dün annem dila mız geliyo deyince doktorda sahi sen dila gibi kara kaş kara gözsün senin zayıfın o, bence de öyle koy dedi
tarif eksik kuşum (dilek nektara davşanım diyor ya ondan özenti oldumbende görmedim,dün gece bile feysten aradım durdum hep nerde bu fotolar diye
dilek güzel geçti ilk 1saati sakindi ama sonradan açıldı ortam güzeldi güldüm bayaa ilk defa gördüğüm insanlar vardı :) yazıcaktım unuttum sorunca aklıma geldi ordaki bi abladan tarif aldım çok güzel yağ yakıyomuş,işyerinde müdürüne uygulatmış adam 2 ayda 15 kilo vermiş2beden küçüldü birlikte aldık yeni kıyafetlerini dedi :26:
1 kg yeşil elma
5 limon
1 demet maydonoz
2lt su
elma ve limonu olduğu gibi 4e bölüp 2lt suyla elmalar pişene kadar haşlıyoruz ,sonra maydonozu öylece ekleyip 2dk kaynatıp kapatıyoruz ,10-15 dk dinlendirip sonra süzüp içiyoruz su niyetine
dila yı duydum da berin ve belis in anlamlarını bilmiyorum. Ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?