Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hıh ne dicem şimdi

pazar günü annemler k.validemler babaneler ve arkiler (gün grubu) gelicek .. akşam yemeğe annemler k.v. babaneler olur kesin...ne yemek yapıcam yaa... d.günü değil yorgunluk olucak bana

Nektarın link attığı topiğide karıştırmış :))

evet canım.

hıh ne dicem şimdi

pazar günü annemler k.validemler babaneler ve arkiler (gün grubu) gelicek .. akşam yemeğe annemler k.v. babaneler olur kesin...ne yemek yapıcam yaa... d.günü değil yorgunluk olucak bana

çorba (?) pilav fırında mantarlı parmak patatesli tavuk salata ya da cacık, çayın yanına kısır/patates salatası/rus salatası/kuru fasulye ya da mercimek salatası,börek ve tabi ki pasta

zuzum annenlerde yardım etsinler canım ya. yabancı kimse olmayacaksa günlük yapılan yemek türlerinden sebze tavuk köfte vs. akşam evde yemek yapıyormuş gibi yapabilirsin.. biraz çoğaltarak tabi

çorba (?) pilav fırında mantarlı parmak patatesli tavuk salata ya da cacık, çayın yanına kısır/patates salatası/rus salatası/kuru fasulye ya da mercimek salatası,börek ve tabi ki pasta

zaten genelde kalabalık olunca öle yapıyom , fırında patis köfte, yada pattis tavuk başka yemek bilmiyonmu dicekler :))
çayın yanında pasta var, başka bişey yapmıcam yenmez çünküm

zuzum annenlerde yardım etsinler canım ya. yabancı kimse olmayacaksa günlük yapılan yemek türlerinden sebze tavuk köfte vs. akşam evde yemek yapıyormuş gibi yapabilirsin.. biraz çoğaltarak tabi

ölemi diyosun canım :44:

ben kendi annemi bi yoklayım, bakayım o ne dicek

çinkim kaynanam dün dedi, ne yemek yapıcan pazara... eşimde ordan atladı "yemeğemi geliceksiniz, çaya gelin akşam 8,30dan 10,30 kadar parti" sonra ben dedim yok canım gelin

owww çok şahane :)))) bence pofuduk poğaça yapppp, çayla nefiss olur
kim uğraşıcak evet süper olur da

hıh ne dicem şimdi

elfişe katılıyorum zuzum :26:

:13:

Son düzenleme:
bizde pazar günü eşimin dayı tarafını kahvaltıya çağırmak istiyoruz ama şöyle bişey var şu hani iade i ziyareti seven akrabaları..

biz onlara gittiğimizde kahvaltı yaptık öğlene doğru sütlaç yedik sonra çay içtik kuruyemiş falan. fırına lahmacun yaptırdılar salatada yaptılar akşam yemeğinide yedik orda. bunlarda gelince kesin sadece kahvaltıya diye gelmezler akşama kadar kalırlar

Kahvaltı için öyle değişik bişeyler yapmıcam sucuk yada sosis kızartması ve sigara böreği. kahvaltılıklar zeytin peynir k.peyniri bal yumurta domates salatalık gibi..

öğlen için çayın yanına şu tarifi yapıcam cumartesi gününden Sütlü Islak Kek - Nefis Yemek Tarifleri

akşam içinde bulamadım ama onlar yayla çorbası ile pilavı çok seviyolar salatada yaparsam ana yemek kalır.

sigara böreği ile keki cumartesiden yaparım pazar günü çorbayı pilavı salatayı yaparım. ana yemeğinde hazırlığını cumartesiden yaparım. ana yemek %80 tavuklu bişeyler düşünüyorum tavuğuda çok seviyorlar çünkü

dileeeeeeeek yetiştim yavrucumm örtmen mi lazımdı hemen geldim bak

evdeyim kocişle aklandık paklandık gerçi o hala paklanmaya devam edio çıkamadı bi türlü :)))

ben akşam için göğüs çıkardım ızgara yapıcam.yanına da nohutlu pilav.semizotlu salata yoğurt vs :))

tavukları sotele mantarla beraber borcama koy üstüne yarım paket krema biraz da süt koy olsun sana kremalı mantarlı tavuk yemeği

semizotuna bayılırımmmmm ama yemeğine

elffiii yaaa, pazar günü sabahtan akşama kadar misafir miii :120:

Hoşgeldin Sinem evet burası yeni :)

elvin ali nasıl?

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın ?

evet teşekkkür ederim

Tekrardan selam kizlar

bende iyiyim uzun süredir katilamiyorum sohbetinize elvinle ugrasiyorum hersey yolunda cok sükür elvinde büyüdü 2,5 aylik oldu bu ayin 18.de 3 aylik olacak artik bize gülüyor egleniyorum onunla bütüngün

türkiyeye gidip geldik 10 günlügüne tatil yaptik dün aksam döndük.

tavukları sotele mantarla beraber borcama koy üstüne yarım paket krema biraz da süt koy olsun sana kremalı mantarlı tavuk yemeği

Bütün tavuk tariflerine açığım. damak tadlarına uyarmı bilemedim şimdi dayımız biraz şey kulp takan türden. :))

aynen :120:

ben kaçar kızlar ii akşamlar 5i geçmiş saat çoktan, hamileler grubuyla çeneye daldım kaldım

Bütün tavuk tariflerine açığım. damak tadlarına uyarmı bilemedim şimdi dayımız biraz şey kulp takan türden. :))

aynen :120:

hatta içine patates de koyarsan hafif yağda çevrilmiş durumda daha güzel oluyor. Ben eşime yaptım bayıldı bundan sonra yemekli gelen misafirlerime de rahatlıkla yapabilirim çünkü lezzetli oluyor.

sen de yap yemeğni o zaman misafirlerine olmaz mı??yoğurtlı salatası da süper olur bence,limonlu sarımsaklısı dayemeği de...her şeyiiiii

sinemcim maşallah elvin aliye

sen de yap yemeğni o zaman misafirlerine olmaz mı??yoğurtlı salatası da süper olur bence,limonlu sarımsaklısı dayemeği de...her şeyiiiii

sinemcim maşallah elvin aliye

misafirlerden çok ben yerimki :)))) limonlu sarımsaklısı nasıl oluyo ...

ben yoğurtlusunu sevmiyom, çiğ ot yiyomuşum gibi oluyo

..

sinem maşallah bebişine

yeteri kadar konuştunuz zaten sağolun yaa,ne çok doluymuşsunuz bana öyle..

zaten kendilerini hemen belli ettiler bana garezi olanlar nek.dilek,dilşad,bol gibi..bol senin silmemin nedeni ceza almanı seyretmekti

ben yaklaşık 2 yıldır o topikteyim hersaat zamanla sıkıyor.yoruluyor insan.siz şuan benim gectiğim yoldan geciyorsunuz aman tükenmesin sohbetiniz.

benimki bir alışkanlık gelip yazıp çıkmak ..ben iş değiştirdigimde yoklugumda birkaç kişi gelmiş onlarla çok sohbetm olmadı sonrada ugraşmadım tabi.

dilşad hanım mesela ben ona bebişi için gecmiş olsun yazdım başka ne yazabilirdim ki..sen görmediysen bilemem.''teyyareden'' kastım hep aynı kısırdöngü.ondan sıkıcı geliyor bana anladınızmı?*

bol hanım seni şiddetle kınıyorum..hani beni gectim ben bencilim,sen eşimden ne istedinde eşime bencil lafını soktun en ona uyuz oldum neden eşimi karıştırdın ki.daha dün eşin ne güzel konuşmuş diyordun..ne kadar yalancı imişin ..sahteymiş cümlelerin o zaman ben bunu anlıyorum.

benim topikte kopuklugum oldu ben her gelmemde samimice hop laflara dalmam eskiden kalma zuzu88 bir o kalmıştı eski sohbet ettiğim.. herşeyi bildiği için gelip kolayca anlatabiliyordum.. ama beni tanımayanlar kin güdmüş bana resmen...2009dan beri kkdayım ilkkez böyle birşey başıma geldi..

hepiniz alaycı yaklaştınızz allaha şükür kk da çok sevenim oldu..çok hoş sohbetlerim ve sevenlerim oldu..

buraya tekrar yazmamın nedeni son kez içimi döküp kk ya veda ediyorum..üyeliğimi iptal edicem bugün baya kırıldım..sizde güzel eğlendiniz.. ben bu alaycı kelimeleri hakedicek biri değilim asla zuzu yinede sağol.son cümlen için ..

bugüne kadar yazdıgınız için cevapladıgınız için yinede ben size teşekkür ediyorum..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…