Nektarın link attığı topiğide karıştırmış :))
hıh ne dicem şimdi
pazar günü annemler k.validemler babaneler ve arkiler (gün grubu) gelicek .. akşam yemeğe annemler k.v. babaneler olur kesin...ne yemek yapıcam yaa... d.günü değil yorgunluk olucak bana
Nektarın link attığı topiğide karıştırmış :))
çorba (?) pilav fırında mantarlı parmak patatesli tavuk salata ya da cacık, çayın yanına kısır/patates salatası/rus salatası/kuru fasulye ya da mercimek salatası,börek ve tabi ki pasta
zuzum annenlerde yardım etsinler canım ya. yabancı kimse olmayacaksa günlük yapılan yemek türlerinden sebze tavuk köfte vs. akşam evde yemek yapıyormuş gibi yapabilirsin.. biraz çoğaltarak tabi
kim uğraşıcakowww çok şahane :)))) bence pofuduk poğaça yapppp, çayla nefiss olur
hıh ne dicem şimdi
pazar günü annemler k.validemler babaneler ve arkiler (gün grubu) gelicek .. akşam yemeğe annemler k.v. babaneler olur kesin...ne yemek yapıcam yaa... d.günü değil yorgunluk olucak bana
:13:zuzum annenlerde yardım etsinler canım ya. yabancı kimse olmayacaksa günlük yapılan yemek türlerinden sebze tavuk köfte vs. akşam evde yemek yapıyormuş gibi yapabilirsin.. biraz çoğaltarak tabi
bizde pazar günü eşimin dayı tarafını kahvaltıya çağırmak istiyoruz ama şöyle bişey var şu hani iade i ziyareti seven akrabaları..
biz onlara gittiğimizde kahvaltı yaptık öğlene doğru sütlaç yedik sonra çay içtik kuruyemiş falan. fırına lahmacun yaptırdılar salatada yaptılar akşam yemeğinide yedik orda. bunlarda gelince kesin sadece kahvaltıya diye gelmezler akşama kadar kalırlar
Kahvaltı için öyle değişik bişeyler yapmıcam sucuk yada sosis kızartması ve sigara böreği. kahvaltılıklar zeytin peynir k.peyniri bal yumurta domates salatalık gibi..
öğlen için çayın yanına şu tarifi yapıcam cumartesi gününden Sütlü Islak Kek - Nefis Yemek Tarifleri
akşam içinde bulamadım ama onlar yayla çorbası ile pilavı çok seviyolar salatada yaparsam ana yemek kalır.
sigara böreği ile keki cumartesiden yaparım pazar günü çorbayı pilavı salatayı yaparım. ana yemeğinde hazırlığını cumartesiden yaparım. ana yemek %80 tavuklu bişeyler düşünüyorum tavuğuda çok seviyorlar çünkü
Hoşgeldin Sinem evet burası yeni :)
elvin ali nasıl?
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın ?
evet teşekkkür ederim
günaydın kuzucuklar
akşam ne çok yazmışsınız ya bitiremedim
hg geldin canım
aman örtmenim naptın be yaww
canım bebişin durumu sağlıcakla devam eder inş ve doğumla birlikte bu kistlerde alınır geçer gider
sinem sen nerelerdesin yaa!
bebiş nası neler yapıosunuz
özlettin kendini
speedy mutlu yıllar
nek yeni isimle geldin sandım birden :26:
yeni gelen diğer arkadaşlarada hoşgeldiniz dioum
ben dilek ankaradayım grafikerim 25 yaşındayım
19,09,2010da evlendim
ve bu aralar kocişimi çok daha sevioum
kızlar akşamda yemeğe gittik iş yemeği işte nası olursa 8de gitmiştik 9da eşim geldisonra patronla kaynattı o biraz bizde çalışanlar güldük ettik 10,30 kalktık ark. bırakıp eve gittik
ve benim şahane büstiyerim ondan kurtuluşumu epey kutladım tabi eşimde bana eşlik etti
beraber kutlaştık
tavukları sotele mantarla beraber borcama koy üstüne yarım paket krema biraz da süt koy olsun sana kremalı mantarlı tavuk yemeği
semizotuna bayılırımmmmmama yemeğine
elffiii yaaa, pazar günü sabahtan akşama kadar misafir miii :120:
Bütün tavuk tariflerine açığım. damak tadlarına uyarmı bilemedim şimdi dayımız biraz şey kulp takan türden. :))
aynen :120:
semizotuna bayılırımmmmmama yemeğine
elffiii yaaa, pazar günü sabahtan akşama kadar misafir miii :120:
ben kaçar kızlar ii akşamlar 5i geçmiş saat çoktan, hamileler grubuyla çeneye daldım kaldım
sen de yap yemeğni o zaman misafirlerine olmaz mı??yoğurtlı salatası da süper olur bence,limonlu sarımsaklısı dayemeği de...her şeyiiiii
sinemcim maşallah elvin aliye
kim uğraşıcakevet süper olur da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?