anlamları güzelmişberin: manen çok yüksek, sonsuz
belis: güzel kız, aşkın ilk meyvesi
dila: içten, gönülden seven
senin kv uyuz kadın çizgisini bozmamış yine. Hayy Allamönceki akşam bizdelerdi kv gil, erkek olsun diyo fotolara bakarken ,hiç bişe demedim, aslında önce tutturuyodun kız olsun diye demek vardı da bişe demedim, dün eşim aradı anne kız dedi ama o ne dedi bilmiyorum,kp aradı beni akşam kız oluyomuş hayırlısıyla gelsin kızım gözünüz aydın falan dedi, kaynım askerde ya ona da bebeğin fotosunu yolladım cevap yazmış yenge hayırlısı olsun sağlıklı olsun ismi ne olcak falan demiş.
anlamları güzelmiş
bunlar hangi dilde kelimeler?
tarif eksik kuşum (dilek nektara davşanım diyor ya ondan özenti oldum)
bunda tane karabiber ve çubuk tarçın da olmalıydıAyrıca metabolizma hızlandırıcı bu yağ yakıcı olamaz ki
dileğim eşin iyiymiş neyse şu işlerinde hafifleseydi senin daha ii olacaktı tabiki
ayy nigarım umarım gerçek olur canım yaa çok süper olurdu
diloş berini sevmedim ben dila daha ii yinede dediğin gibi senin isminide uygun..
vilin cnm sıkıntın yoksa verirler çalışma izni cnm zaten.
yediklerine dikkat eder biraz da sporla desteklersen daha hızlı sonuç alırsın
Ne bilim canm onun yalancısıyım ben ...karabiber neyse de tarçın ı-ıhh olmaz :100:
Ama yalan da söylemez heralde bununla vermiş adam 2beden :44:
Hem metobolizma çalışsın o da olur çabuck eritti demkki yediklerini yağ olmadan
Yapcam ben onuu
dila en güzeli ben çok beğendimdila berin ya da belis
annem ve eşim dila olsun diyo
dün annem dila mız geliyo deyince doktorda sahi sen dila gibi kara kaş kara gözsün senin zayıfın o, bence de öyle koy dedi
cnm iiyim ay yazamadım bi türlü sayfa açık kaç dk.dırDilşad üçünden en güzeli dila bence
ayşam naber nassın ,4s güzel benm yanımdaki kullanıyo ekran özellikle kamera çok güzel al bence ama şarjı çok çabuk gidiyo hergün şarja takıyo ama tabi kullanımlada alakalı sürekli vatsap da feys te bizimki
evet biliom ama sevmiom galaxy iştealisha yeni nesil telefonlarla ilgili benim de çevremde duyduklarım şu:
ayfonlar da her uygulama ücretliymiş ama galaksilerde ücretsizmiş o yüzden galaksiler daha kullanışlıymış.
kızlar yaa camlar cuma günü takılacakmışonlar takılmadan diğer ustalar da gelemez işler haftasonuna kaldı
yarın sabah hastaneye çıkıp rapor işimi hallediyim bari...bakalım çalışmaya devam etmeme izin verecekler misağlık ocağına da çağırdılar,testleri tekrarlamak için 2 gün hastane yolu göründü bana
dilşad,dila ismini çok beğendim canım bensenin ismine de çok uyuyo gerçekten...
kaç gündür gezmeye,kalabalığa alıştım yaa ev sıkıcı geldi
duşa giriyim bari...sonra dua ederiz kızımla biraz,kuran dinletirim fıstığıma...
teyseleri elbise örüyoruz biz biliyo musunuz
Dilşad üçünden en güzeli dila bence
yarın sabah hastaneye çıkıp rapor işimi hallediyim bari...bakalım çalışmaya devam etmeme izin verecekler misağlık ocağına da çağırdılar,testleri tekrarlamak için 2 gün hastane yolu göründü bana
dilşad,dila ismini çok beğendim canım bensenin ismine de çok uyuyo gerçekten...
dila en güzeli ben çok beğendim
berin sanki derin'e ya da berrin'e kayacak gibi, belis de melis'e kayacak gibi, en kolay söylenişi olan dila
whatsapptaki fotoları kaydetme şeyini işaretlemeseydin bukadar aramana gerek kalmazdıbende görmedim,dün gece bile feysten aradım durdum hep nerde bu fotolar diye
bi ben beğenmedim galiba dila ismini :26:berin: manen çok yüksek, sonsuz
belis: güzel kız, aşkın ilk meyvesi
dila: içten, gönülden seven
whatsapptaki fotoları kaydetme şeyini işaretlemeseydin bukadar aramana gerek kalmazdı
Direk galerine gelirdi
whatsapptaki fotoları kaydetme şeyini işaretlemeseydin bukadar aramana gerek kalmazdı
direk galerine gelirdi
bi ben beğenmedim galiba dila ismini :26:
herkes bayılmış..
koca karı ismi gibi :44:
onad ad diloş derler sana da, hımm farklı olsun yaa
Bunlardan Berin'i beğendim, ama daha güzel isimelr de bulunur bence :)))
zuzum işlerin hafifledi galiba,artık girebiliyosun topiğe
koca karı ismi gibi mi? Tam içime siniyodu
hafiflemişti ama sen gezmelere gittinGene yoğunluk başladı
önümde bilmem kaç tane dosya dışarıda yazdan kalma misler gibi hava aklım çaybahçesinde :)
gel de çalış
canm içine sindiyse koycan tabii
ama bisürü isim var onlardan da eleyebiliriz
taam gelgeçmiş ola yani :101:
yaa kızma bana :26:koca karı ismi gibi mi? tam içime siniyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?