Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

taam gel yollarım ben sana

yaa kızma bana :26:
Dilşad mesela güzel isim, ben beğeniyorum.
Çok farklı gelmişti bana ilk duyduğumda.
Dila ıhh, dila, dilo

kızmadım kiii
annemle eşim soktu aklıma, daha 5ayımız var bulun bize bişe :)

dilşad daha zaman var epey bişi bulunur
dila hanım dizisi mi ne var ya bende onu sevmediğim için cazip gelmedi

kızlar çıktım annemle buluştum krem baktık hala alamadı bişi beni bunaltıo
roc'ta %30 indirim varmış
göz çevresi yüz kremi ve temizleme sütü 200ken 130a inio
yarın öğlene kadar düşüncekmiş
bende akşam uzman bi arkim var onu arayıp sorcam.

sonrada kumpir yedik gözlerim açıldı valla canlandım açlıktan tansiyonum düşüo hemen

zuzu akşamın güzel geçmesine sevindim insanları tanımasanda keyifliymiş
yoksa çok sıkılabilirdin

vilin hayıflanmayı bırakıp evin tadını çıkarır mısın uzat ayaklarını tv izle kitap oku mis gibi valla

ufff çok sıkıldım yaa hiçbişe yapasım yok bugün:26:

dilekk ii yapmışsın cnm değişiklik olmuş nefes almışsındır birazda olsa.gitmedimi doktorlar?

dileek afiyet olsun canım istedi valla :) öğlen de kuaförde mutfakta tavuk kızartıyolardı nası canım çekti akşama yapıcam
isim konusunda da karar verirsek ismiyle severiz diye karar vermeye çalışıyoruz :)

ufff çok sıkıldım yaa hiçbişe yapasım yok bugün:26:

dilekk ii yapmışsın cnm değişiklik olmuş nefes almışsındır birazda olsa.gitmedimi doktorlar?
bende yapmak istemioum valla
drlarda burda hala
çok bunalıoum bugün

ayy çok pardon yaa
ben neki kıskandırmak istemiştim hamişleri unutuoum yaa
keşke yazmasaydım

isim için acele etme ama aklındakilerin anlamlarına bak ilerdeki okulda çocukların dalga geçip geçmeyeceğini düşünerek karar ver
çok fena dalga geçiolar okul döneminde valla

yazıyoruz her zaman da bugün pis boğazlığım üstümde demekki

dilek gordiondaki eczanede dermatokozmetik ürünler satılıyor bir de oraya baksanıza

huhu selam kızlar. bugün de hava süper. sabah oğlanı uyuttum. kahvaltı yapıp bulaşıkları yıkadım. balkonda oturup kahve içtim, kitap okudum. oğluş uyanınca da arabasına koyup yürüyüşe çıktım. şimdi kucağımda emiyor. keşke hafta sonu da böyle olsa hava. hatta artık yaz gelsinnnnn...

alishaaaa kanıt bitmiş mi ya? final yapmış ggaliba...

kızmadım kiii
annemle eşim soktu aklıma, daha 5ayımız var bulun bize bişe :)
düşünelim hep beraber.
benim bide aklıma ne geldi, ondan sevmedim galiba.
Ben hamişken (anlatmıştım topikte gerçi) kp demişti ya kız olursa adını Dildar koyarız
senin ismine uyar sinir olmuştum dil, dil onu anımsadım galiba

ben doktora gidiyorum kızlar baybayınn
haydi güzel haberler getir
knorrları da afiyetle tüketinn

kıskanmadım ki, pazar yedim daha

bence de roc güzel

vilin hayıflanmayı bırakıp evin tadını çıkarır mısın uzat ayaklarını tv izle kitap oku mis gibi valla

çıkardım zaten, 2,5 saat uyumuşum

nekim msj atmış onu bile duymamışım nek, kuzum beşiğin fiyatını hatırlamıyorum ben :26: odayı aldığımız yerden almıştık,netten göstermişlerdi bize,bunu seçmiştim ben...eşim hatırlar,akşam ona sorarım ben markasını,fiyatını falan beğenmene çok sevindim ama asansörlü değil bu beşik,modeli çok hoşuma gittiği için yine de aldım ben...

dünden tavuk haşlamıştım,kalkıp yemek yapıyım,resmen zeynebin tekmeleriyle uyandım acıktı cadı bana kalsa daha da uyurdum heralde

kızlar bu arada geçen gün kuzende bi pasta yedim,kedi dili bisküviden yapmıştı tatlıyla arası olmayan ben bile 2 dilim yedim hem çok güzel,hem de çok pratik,hatta dün eşimle yaptık,o da çok beğendi,bugün tükana bile götürdü şiddetle tavsiye ediyorum bundan sonra bi misafir gelicee zaman ilk işim bundan yapmak

yaren,ana-oğul düşman çatlatıyosunuz valla balkonda oturmalar,kahve içmeler,yürüyüşe çıkmalar ohh ohh

maaşımı verdiler yarım saat önce hepsini aldım
az öncede çaycı geldi bana dio ki 250 lirayla ev mi döner
bende hepsini almadın mı dedim
para yokmuş dedi parça parça verilcekmiş
benim hepsi verilmiş
üzüldüm onlar için ama hiç ağızlarını açmıolar müstehak işte demek istemioum da
ben dile getirioum şikayetçi oluoum istioum ve bak emeğimi de alıoum
yine de içim bi kötü oldu

hadiyaa cnm millette korkuyo demek napsınlar bişe desek adam beğenmiyosan kapı orda dese napcaklar ondan ses çıkaramıyorlardır bence.
sende güle güle harca cnm.

yaren cnm negüzel bigün geçirmişsiniz sizde evet ya yaz gelsede şu soğuklardan kurtulsak azcık hastalıklardan hasta olacak diye korkmaktan.

vilin tarif ver bakalım cnm ozman deneriz bigün.

bende çıkacam birazdan annem sarma yaptı gidim yiyiim azcık kızımı alır eve geçerim sonrada yağmurda başladı yaainşallah eve geçerken durur çocukla zor oluyo şemsiyeyi,çocuk çantası hepsini ağır yani.

insanların hakkına giriyolar çalışanın emeğinin karşılığnı alnının teri kuruyana kadar verin diyolar ama onların yaptığına bak sesini çıkarana ver parayı,susana verme önce işçilerin maaşını ayırmaları lazım kenara,ne demek para yok

tamam kuzum, öğren bakimm
internet sitesini öğren hiç olmadı

o dediğin kedi dilli pasta nasıldı, tiramisu olmasın
annem çok yapar kedi dilli tiramisu, acaip güzel ve hafif oluyo

ayy ben de üzüldüm diğerlerine
güle güle harca canım, cadı seni korkmuş patronun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…