tamam kuzum, öğren bakimm
internet sitesini öğren hiç olmadı
o dediğin kedi dilli pasta nasıldı, tiramisu olmasın
annem çok yapar kedi dilli tiramisu, acaip güzel ve hafif oluyo
kuzum beşiğin markası kraft,modeli sanırım 604...fiyatıda 285 tl'ymiş...ama bu indirimli fiyatımı bilmiyorum,bi bu fiyata almışız...
kedi dilini süte batırıp dizerek yapılıyo...aralara krema sürülüyo(evde yapılıyo),en sona da çikolata sosannenin yaptığı da böyle mi bilmem canım...
huhu selam kızlar. bugün de hava süper. sabah oğlanı uyuttum. kahvaltı yapıp bulaşıkları yıkadım. balkonda oturup kahve içtim, kitap okudum. oğluş uyanınca da arabasına koyup yürüyüşe çıktım. şimdi kucağımda emiyor. keşke hafta sonu da böyle olsa hava. hatta artık yaz gelsinnnnn...
alishaaaa kanıt bitmiş mi ya? final yapmış ggaliba...
düşünelim hep beraber.
benim bide aklıma ne geldi, ondan sevmedim galiba.
Ben hamişken (anlatmıştım topikte gerçi) kp demişti ya kız olursa adını Dildar koyarız
senin ismine uyarsinir olmuştum dil, dil onu anımsadım galiba
maaşımı verdiler yarım saat önce hepsini aldım
az öncede çaycı geldi bana dio ki 250 lirayla ev mi döner
bende hepsini almadın mı dedim
para yokmuş dedi parça parça verilcekmiş
benim hepsi verilmiş
üzüldüm onlar için ama hiç ağızlarını açmıolar müstehak işte demek istemioum da
ben dile getirioum şikayetçi oluoum istioum ve bak emeğimi de alıoum
yine de içim bi kötü oldu
bende baktım ama sanki başka şeyler çıktıtamam kuzum, öğren bakimm
internet sitesini öğren hiç olmadı
o dediğin kedi dilli pasta nasıldı, tiramisu olmasın
annem çok yapar kedi dilli tiramisu, acaip güzel ve hafif oluyo
ayy ben de üzüldüm diğerlerine
güle güle harca canım, cadı seni korkmuş patronun senden
benim gözümde bişi var bi parıltı görüoum baktığım yerdebaktım ama bulamadın ben bundan, iyice özelliklerine bakıcaktım. Titreşim, müzik fln var mı diye
araştırırım ama yine, saol canım
annemin yaptığı da böyle, arkin de tiramisu mu yapmış acaba, ev yapımı krema oluyo onda da, kedi dilleri de kahveli süte batırılıyo, tepsiye diziliyo. Ama üstüne çiko sosu değil, kakao oluyo. Az değişiği bu galiba
Günaydın herkese
az daha geç kalıyodum yine.
Sabah baş ağrısı ile uyandım,
Gözlerim bile ağrıyo, sağ bakınca batıyo, sola bakınca da aynen.
Bademciklerim çok fena şişmiş :2:
Keşke bugün Cuma olsaydı en azından
anladıımmm, hatırlıyorumm
berra koyucam galiba, kerem e hamileyken bile onu düşünüyodum, sağlıkla gelsin de isimsiz kalmaz nasılsa
almışsın sevindim canım, ama başkaları için üzüldüm çok zor öyle, benm yngem de öyle alıyor 50 veriyormuş ertesi gün 20, markete gidiyorum her gün parayı aldıkça, birini alsam diğerine yetmiyo para diyo
günadın kızlar
dün bütün gün kasılmam oldu sol tarafımda, riskli gebelik olduğu için 5. ay bitince magnezyuma başlıcaz dedi zaten doktor, 1 ay daha idare edicem dinlene dinlene, sonra belki de rapor al dicek.
dün kuaförde tavuk kızartıyolardı demiştim ya, akşam eşimi bekledim getrsin diye, o da albüm hazırlıyordu bi düğün fotolarını, taa 9 da geldi, aç aç bekledim, hemen onu kızarttım, tavuk yemeyen adam da yedi benle.tavuk pirzola güzel oluyomuş diyo. günaydııın, her yapmamda tek başıma yiyodum akıllandın mı dedim. duş aldım yaparken koktum diye, hemen uyumuşum saçımda havluyla
günaydınnnn
regl oldum,sabh 7de wcye kalktım geldi yattım kalkamadım bidaa hiç canm istemedi okadr sıcak tuttum ayaklarımı buay inşallah ağrı çekmem :/
böyle uyku modundayım yaa
çok da işim var ,görüşürüzz
Dilşaad, pozitif ol hep kötü bişiler olucağını bekliyosun canım yaa.
Elinde değil, tabi korkar insan ama yine de iyi düşün hep.
Hem neden riskli gebelik seninki :26:
Erken doğumun üzüntü ve stresten olmamış mıydı?
Tekrarlanma ihtimali yok ama dimmi, şimdi rahatsın, huzurlusun..
Evettt, tavuk pirzola biz de çok seviyoruz.
Derisini atıyorum ama ben
günaydınnnn
regl oldum,sabh 7de wcye kalktım geldi yattım kalkamadım bidaa hiç canm istemedi okadr sıcak tuttum ayaklarımı buay inşallah ağrı çekmem :/
berra da güzel gibi:26: kesin karar verdin mi?
parça parça almak çok kötü ben hiç avans almam para yok bi kısmını vercez dediklerinde de yok tamamını istioum derim
rapor bile alsan evde de yine bişiler ile uğraşacaksın belki daha bi yorgunluk olacak işin ağır değil oturduğun yerden halledebiliosun
ama tabii dr ne uygun görürse kendini üzecek kötü şeyler düşünme ama
günaydınlarr :80:
bence ev ev üstüne olmaz, aynı evde ana kız yeri geliyo tartışıyo, kv ile zor hem her işi sen yapıcaksın yaşlı oldukları için.kızlar ben size bişey sorcamm daha doğrusu akıl danışcam ben 20 yasındayım evleneli 1 sene olacak 1 senedr bz ayrı evde kirada oturuyoruz eşim tek erkek olduğu için kayın validemler yanlarına gtmemizi istiolar yasları 65-70 yaslarındaLAR iyi insanlar ama trabzonblular ben bursalıyım o yzden kültür farklılıkları oluyor. uzun lafın kısası dün akşam yemekde onlardaydık apartmanları yok bi müstakil evleri var 5 odalı öle kötü insan değiller ama ne bileyim işte kararsız kaldım ben evde bi kaç tadiratdan sora yanlarına geccez...aslında calıstığım için bnm içinde iyi olcak ve yarın öbrgün cocugumuz olursa inşallah kayın validem bakacak...durum bu kızlarrr yardıımmmmmmm edinn banaaaa
günaydınn
nasılsınız bakalım akşam cadıyla 9.30 attık valla ii oldu tabi gece sürekli uyansakta yinede ii oldu.
diloşş evt neke katılıyorum cnm yaa ii düşün ii olsun diyoruz sana aklına getirme öyle şeyler.
tavuğu seviyorum ben yaa hertürlüsünü yerim valla
ohh dinlenmişsinizdir bi güzel, ben de önceki gece uyuyamadığım için dün güzel uyudum çok şükürgünaydınn
nasılsınız bakalım akşam cadıyla 9.30 attık valla ii oldu tabi gece sürekli uyansakta yinede ii oldu.
diloşş evt neke katılıyorum cnm yaa ii düşün ii olsun diyoruz sana aklına getirme öyle şeyler.
tavuğu seviyorum ben yaa hertürlüsünü yerim valla
ben gece de 3-4 kere kalkıyorum wc ye uykum kaçıyo her kalkmada.yaa gece uyanmak çok gıcık
bende 3 gecedir uyanıoum hem susamış hem sıkışmış oluoum ve kalkıoum
uykum bölünüo, hiç uyanmazdım 3 gündür noluo anlamadım regl olacağım zaten çok sık tuvalete gidioum sanırım ondan:26:
tavuğu seviosun ve fırsat bulunca tavuk gibi erkenden yatıosun
kızlar ben size bişey sorcamm daha doğrusu akıl danışcam ben 20 yasındayım evleneli 1 sene olacak 1 senedr bz ayrı evde kirada oturuyoruz eşim tek erkek olduğu için kayın validemler yanlarına gtmemizi istiolar yasları 65-70 yaslarındaLAR iyi insanlar ama trabzonblular ben bursalıyım o yzden kültür farklılıkları oluyor. uzun lafın kısası dün akşam yemekde onlardaydık apartmanları yok bi müstakil evleri var 5 odalı öle kötü insan değiller ama ne bileyim işte kararsız kaldım ben evde bi kaç tadiratdan sora yanlarına geccez...aslında calıstığım için bnm içinde iyi olcak ve yarın öbrgün cocugumuz olursa inşallah kayın validem bakacak...durum bu kızlarrr yardıımmmmmmm edinn banaaaa
dilekk 10 a kadar yolu var demek
valla fırsat bulunca ytıyorum dediğin gibi erkengece uyanmak evt hiç ii değil bide sürekli aynı saatlerde kalkınca alışkanlık oluyor kendi kendime uyanıyuorum doğa uyanmadım oda maşallah bi yatıyoki yatağı dört dönüyor yaa geziyor yatakta resmen
yarın erken çıkma olayımda suya düştü şöför aradı biraz önce beyefendi hastaymış bugün yarın gelemem diyoradam okadar rahatki kimsenin karışıp ettiği yok valla ohh
şu kedidilinin tam tarifini ver bakim seninki nasıl?
nigar dikkat et cnm sende ıhlamur falan iç sende bugün valla yavaş geçti sanki bu hafta.
hayırlısı olsun zuzum :/ üzüldümgünaydınnnn
sağ bademciğim resmen iğne gibi batıyo :105:benim gözümde bişi var bi parıltı görüoum baktığım yerde
sen geçende hastalanıoum demiştin dikkat etsen aslında tam şifayı kapmadan toparlayabilirsin
eşim iyi oldu sayılır bende hep onunla sıcakta yaptım nane limonlar içtim derken ilerlemedi sanki
dün bende hemen ev moduna geçtim bugünkü kıyafetleri ayarladım
saat 6,20da oturdum kanepeye aldım kitabımı
7de uyudum yine9,30da kalktım makineyi yerleştirdim
geri başladım okumaya saat 11,30a kadar okudum sonra eşim geldi biraz tv izleyip yattık
bi bitiremedim kitabı 100 sayfam kaldı kızlar sonra 2.ye geçebilirim
dün eşim geldiğinde tam kızın sevgilisiyle sevişme ama orgazm olamama bölümündeydim
daha önceki sevgilimdede böyle olmuştu o beceremio sanmıştım dio yaa
eşim neyse yaa 10a kadar yolu var kaşarın dio
günaydınlarr :80:
riskli gebelik malesef canım,
3 haftada bir rahim kanalını ölçüyor, 3.5 la başladık 3.2ye düştü, 2.5 dan itibaren doğum başlayabiliyor, ev işi, ayakta yolculuk, tüm gün oturma, yükseğe uzanma, stres hepsi yasak. aslında açılmayı engellemek adına, klozet kullanmam gerekiyor ama yok evde, ev sahibine sölicez o onaylamazsa biz taktırcaz. erken doğum stres kaynaklı ama rahim ilk gebeliği 6 buçuk ayda sonlandırdığı için, yine gebeliği 6 buçuk ay olarak sonlandırabiliyormuş. onu engellicez hareketi azaltarak. kerem'deki gibi rahat geçmiyo zaten hamileliğim. zor geçiyo çok.
ben derisiyle kızarttım kendi yağında, yerken çıkarttık derisini, adam güzel baharatlamıştı hiç ekleme çıkarma yapmadım.
canımm hem reglin ilk günü hem yoğunluk Allah kolaylık versin
canım diğer hamişlik stresten erken bitti, bu sefer vücut hamileliği o kadar algılarsa diye korkuyor doktorumuz da tetikte duruyor.hayırlısı olsun zuzum :/ üzüldüm
sağ bademciğim resmen iğne gibi batıyo :105:
akşamları ıhlamur, zencefil fln içsek iyi olurdu da salepe taktık bu ara.
Salep içiyoruz her gece, ondan sonra da çay çekmiyo insanın canı.
Sen de her şeyi kocana ne anlatıyon yaapuccayı okuyup anlatıyo musun
ayyy hiç demedin bu ölçme işini, ben hep diğer hamişlik sırf stres ve üzüntüye dayalı diye erken oldu sanıyodum.
Vücutla da alakalıymış, tabii dış etkenler (kv cadalozu) da hızlandırmıştır, tetiklemiştir :26:
o zaman dr söylediği an hemen rapor al, bazı insanlar tüm hamileliğini yatakta geçiriyo, sen yine çok şükür her şeyini yapıyosun. Dikkat et ama, uzun mesafe yürüme, canını sıkan insanlarla görüşme..
Klozet işini de halledin hazır kolay haftalardayken :18:
Yaa bide soslu tavuklar için şey diyolar, hani tavuk tazeliğini yitirmeye başalrken değişiyo ya rengi
o tavukları sosluyolarmış. Rengi belli olmasın diye. Tv de hep soslu almayın, kendiniz soslayın diolar.
Gerçi burası istanbul, burda herşey var, sizin orda yapmıyolardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?