Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

tamam kuzum, öğren bakimm
internet sitesini öğren hiç olmadı

o dediğin kedi dilli pasta nasıldı, tiramisu olmasın
annem çok yapar kedi dilli tiramisu, acaip güzel ve hafif oluyo

kuzum beşiğin markası kraft,modeli sanırım 604...fiyatıda 285 tl'ymiş...ama bu indirimli fiyatımı bilmiyorum,bi bu fiyata almışız...

kedi dilini süte batırıp dizerek yapılıyo...aralara krema sürülüyo(evde yapılıyo),en sona da çikolata sos annenin yaptığı da böyle mi bilmem canım...

baktım ama bulamadın ben bundan, iyice özelliklerine bakıcaktım. Titreşim, müzik fln var mı diye
araştırırım ama yine, saol canım

annemin yaptığı da böyle, arkin de tiramisu mu yapmış acaba, ev yapımı krema oluyo onda da, kedi dilleri de kahveli süte batırılıyo, tepsiye diziliyo. Ama üstüne çiko sosu değil, kakao oluyo. Az değişiği bu galiba

Günaydın herkese
az daha geç kalıyodum yine.
Sabah baş ağrısı ile uyandım,
Gözlerim bile ağrıyo, sağ bakınca batıyo, sola bakınca da aynen.
Bademciklerim çok fena şişmiş :2:
Keşke bugün Cuma olsaydı en azından

ohh ana oğul güzel izmirin tadını çıkarmışlar
evett yaz gelsin prensesim gelsinn

anladıımmm, hatırlıyorumm
berra koyucam galiba, kerem e hamileyken bile onu düşünüyodum, sağlıkla gelsin de isimsiz kalmaz nasılsa

almışsın sevindim canım, ama başkaları için üzüldüm çok zor öyle, benm yngem de öyle alıyor 50 veriyormuş ertesi gün 20, markete gidiyorum her gün parayı aldıkça, birini alsam diğerine yetmiyo para diyo

günadın kızlar
dün bütün gün kasılmam oldu sol tarafımda, riskli gebelik olduğu için 5. ay bitince magnezyuma başlıcaz dedi zaten doktor, 1 ay daha idare edicem dinlene dinlene, sonra belki de rapor al dicek.
dün kuaförde tavuk kızartıyolardı demiştim ya, akşam eşimi bekledim getrsin diye, o da albüm hazırlıyordu bi düğün fotolarını, taa 9 da geldi, aç aç bekledim, hemen onu kızarttım, tavuk yemeyen adam da yedi benle. tavuk pirzola güzel oluyomuş diyo. günaydııın, her yapmamda tek başıma yiyodum akıllandın mı dedim. duş aldım yaparken koktum diye, hemen uyumuşum saçımda havluyla

Dilşaad, pozitif ol hep kötü bişiler olucağını bekliyosun canım yaa.
Elinde değil, tabi korkar insan ama yine de iyi düşün hep.
Hem neden riskli gebelik seninki :26:
Erken doğumun üzüntü ve stresten olmamış mıydı?
Tekrarlanma ihtimali yok ama dimmi, şimdi rahatsın, huzurlusun..

Evettt, tavuk pirzola biz de çok seviyoruz.
Derisini atıyorum ama ben

günaydınnnn

regl oldum,sabh 7de wcye kalktım geldi yattım kalkamadım bidaa hiç canm istemedi okadr sıcak tuttum ayaklarımı buay inşallah ağrı çekmem :/
böyle uyku modundayım yaa

çok da işim var ,görüşürüzz

bende baktım ama sanki başka şeyler çıktı
nigar ikimizde kasıma kalırsak birlikte bakıp alalım :13:
kedi dili tiramisu ben çok yaparım bizimkiler çok sever gerçekten hafif oluo
üstüne kakao dökülüo evet ama babam bu boğazıma takılıo dediğinden beri sos yapıp döküoum hem daha güzel oluo sanki
puding çok lezzetli nişastayla yapıoum hiç labnesiz denemedim olur mu acaba :26: bence yine lezzetli olur
bende geçen şoko kek almıştım onu yaptım yaparken boş kek olcak dedim pisince üstünü kestim araya muz fındık koydum
çikolata sos döktüm üstüne kestiğimi ekledim ve ufalayarak köstebek misali serpiştirdim pasta süsüde ekleyince şekilli ve hoş oldu
benimki 2şer 3er dilim yedi

benim gözümde bişi var bi parıltı görüoum baktığım yerde
sen geçende hastalanıoum demiştin dikkat etsen aslında tam şifayı kapmadan toparlayabilirsin
eşim iyi oldu sayılır bende hep onunla sıcakta yaptım nane limonlar içtim derken ilerlemedi sanki

berra da güzel gibi:26: kesin karar verdin mi?
parça parça almak çok kötü ben hiç avans almam para yok bi kısmını vercez dediklerinde de yok tamamını istioum derim

rapor bile alsan evde de yine bişiler ile uğraşacaksın belki daha bi yorgunluk olacak işin ağır değil oturduğun yerden halledebiliosun
ama tabii dr ne uygun görürse kendini üzecek kötü şeyler düşünme ama

dün bende hemen ev moduna geçtim bugünkü kıyafetleri ayarladım
saat 6,20da oturdum kanepeye aldım kitabımı
7de uyudum yine 9,30da kalktım makineyi yerleştirdim
geri başladım okumaya saat 11,30a kadar okudum sonra eşim geldi biraz tv izleyip yattık
bi bitiremedim kitabı 100 sayfam kaldı kızlar sonra 2.ye geçebilirim
dün eşim geldiğinde tam kızın sevgilisiyle sevişme ama orgazm olamama bölümündeydim
daha önceki sevgilimdede böyle olmuştu o beceremio sanmıştım dio yaa
eşim neyse yaa 10a kadar yolu var kaşarın dio

günaydınlarr :80:

kızlar ben size bişey sorcamm daha doğrusu akıl danışcam ben 20 yasındayım evleneli 1 sene olacak 1 senedr bz ayrı evde kirada oturuyoruz eşim tek erkek olduğu için kayın validemler yanlarına gtmemizi istiolar yasları 65-70 yaslarındaLAR iyi insanlar ama trabzonblular ben bursalıyım o yzden kültür farklılıkları oluyor. uzun lafın kısası dün akşam yemekde onlardaydık apartmanları yok bi müstakil evleri var 5 odalı öle kötü insan değiller ama ne bileyim işte kararsız kaldım ben evde bi kaç tadiratdan sora yanlarına geccez...aslında calıstığım için bnm içinde iyi olcak ve yarın öbrgün cocugumuz olursa inşallah kayın validem bakacak...durum bu kızlarrr yardıımmmmmmm edinn banaaaa

canım ya erken mi oldun bide sanki :26:
benimde bugün ağrım var ayrıca orkidleri çıkarmıştım ama almayı unutmuşum inş olmam
hem bu gece için planlarım var

işinde ne zaman az oldu ki yaz bitti senin rahatlığın bitti sanki sürekli yoğunsun öteki ne işe yarıo acaba

riskli gebelik malesef canım,
3 haftada bir rahim kanalını ölçüyor, 3.5 la başladık 3.2ye düştü, 2.5 dan itibaren doğum başlayabiliyor, ev işi, ayakta yolculuk, tüm gün oturma, yükseğe uzanma, stres hepsi yasak. aslında açılmayı engellemek adına, klozet kullanmam gerekiyor ama yok evde, ev sahibine sölicez o onaylamazsa biz taktırcaz. erken doğum stres kaynaklı ama rahim ilk gebeliği 6 buçuk ayda sonlandırdığı için, yine gebeliği 6 buçuk ay olarak sonlandırabiliyormuş. onu engellicez hareketi azaltarak. kerem'deki gibi rahat geçmiyo zaten hamileliğim. zor geçiyo çok.
ben derisiyle kızarttım kendi yağında, yerken çıkarttık derisini, adam güzel baharatlamıştı hiç ekleme çıkarma yapmadım.

günaydınn
nasılsınız bakalım akşam cadıyla 9.30 attık valla ii oldu tabi gece sürekli uyansakta yinede ii oldu.

diloşş evt neke katılıyorum cnm yaa ii düşün ii olsun diyoruz sana aklına getirme öyle şeyler.

tavuğu seviyorum ben yaa hertürlüsünü yerim valla

canımm hem reglin ilk günü hem yoğunluk Allah kolaylık versin

eşim istemiyo berra yı

evde uzanmak zorundayım hep zaten, akşamlar gidince de hiç oturamıyorum ki, yatar pozisyondayım. yook hafta sonları da bişe yapmıyorum zaten.
yapmamam gerek yani bundna sonra da.

bence ev ev üstüne olmaz, aynı evde ana kız yeri geliyo tartışıyo, kv ile zor hem her işi sen yapıcaksın yaşlı oldukları için.

yaa gece uyanmak çok gıcık
bende 3 gecedir uyanıoum hem susamış hem sıkışmış oluoum ve kalkıoum
uykum bölünüo, hiç uyanmazdım 3 gündür noluo anlamadım regl olacağım zaten çok sık tuvalete gidioum sanırım ondan:26:

tavuğu seviosun ve fırsat bulunca tavuk gibi erkenden yatıosun

dilekk 10 a kadar yolu var demek
valla fırsat bulunca ytıyorum dediğin gibi erkengece uyanmak evt hiç ii değil bide sürekli aynı saatlerde kalkınca alışkanlık oluyor kendi kendime uyanıyuorum doğa uyanmadım oda maşallah bi yatıyoki yatağı dört dönüyor yaa geziyor yatakta resmen
yarın erken çıkma olayımda suya düştü şöför aradı biraz önce beyefendi hastaymış bugün yarın gelemem diyoradam okadar rahatki kimsenin karışıp ettiği yok valla ohh
şu kedidilinin tam tarifini ver bakim seninki nasıl?

nigar dikkat et cnm sende ıhlamur falan iç sende bugün valla yavaş geçti sanki bu hafta.

Günaydınn..

Dün dra gittim sonucu almaya ya 3te ordaydım randevum 3 buçuktaydı. Labaratuvara bi indim sonuç çıkmamış 3lü testin kan testleri çıkmış sadece. Ee napıcaz 3lü testi yapan yeri aradılar fakslasınlar diye. Sonra bekle bekle faks yok saat 3 buçuğu geçti 4 e gelliyo. Kaç defa arattım bi faksı çekemediler. Görevli bana daha sonra gelemez misiniz diyo. Ev de yakın değil dolmuşla gidiyorum oraya. Gelemem tekrar dedim madem çıkmıcaktı neden bugüne randevu verdiniz dedim. Resmen tansiyonum düştü beklemekten. Sonra şefleri olan kadın geldi o ilgilendi direkt aradı ana lab.ı. Onuda bekledim falan derken saat 4 buçukta mail attılar sonucu kadının kendi mailine de öyle çıkartırabildim. Ama resmen süründüm bi sonucu çıkartmak için. Sonra drun yanına çıktım bebeği görme heyecanıyla sadece sonuca baktı ultrasona almadı. Neymiş sonuç içinmiş bu muayne ultrasona alırsa diğer bekleyen hastalara haksızlık olurmuş. Geçen sefer cinsiyeti öğrenememiştik tekrar bakalım dedim 2 kere yok almadı. Göremedim bebeğimi
Sırf para için bidahaki gelişimde ücretle girmem gerekiyo çünkü bu kontrol sayılıyor diye. Ona da moralim bozuldu iyice düştü suratım. Sonuç olarak 3lü testin sonucu iyi çıktı çok şükür riskli bölgede değilim. Ama bi daha gitmeyi düşünmüyorum kesin olarak. Zaten memnun değildim buda bahanesi oldu.

Sonrada eşimle buluştuk sinemaya gitmek için yemek yedik falan k.görümcemle nişanlısı da geldiler cerenle celale girdik. Aslında komikti ama çok müstehcen terbiyesiz laflar vardı tüm film boyunca. Salon kahkahaya boğuldu ama aileyle gidilmez kesinlikle. Yemektede kola içtim biraz (bi bardak kadar) yolda başladı ağrılar eve geldim daha kötü oldum gaz sancısı yaptı. Karnım şiş old. için kaburgalarıma vurdu ağrısı bide sırtıma. Kaç defa tuvalete gittim. Bidaha içmicem kola çok kötü yapıyo Eşim sabah uyandırmadan gitmiş kuzum uyumuşum 9a kadar. İyi geldi.. Ama bi tuhaf oluyorum öpmeden gidince, tlfda konuştuk uyandırmıyım dedim seni diyo rahatsızsın diye. Kahvaltını yap güzelce diyo bide.

ohh dinlenmişsinizdir bi güzel, ben de önceki gece uyuyamadığım için dün güzel uyudum çok şükür

ben gece de 3-4 kere kalkıyorum wc ye uykum kaçıyo her kalkmada. zor oluyo.

Bende kesinlikle olmaz diyenlerdenim. Çünkü ben ailemle yaşadım 7-8 ay kadar. Sonrasında olmadı (düşün kendi ailem olmasına rağmen)ve şimdi yine yalnız yaşıyoruz. Ne kadar iyide olsalar olmuyor. Muhakkak bişelerde anlaşamıyosun, kendi evin gibi rahat davranamıyosun, önlerinde tartışmaktan kaçınıyosun.. Ve yaşlı insanlar old. için sen çalışsanda evin işleriyle senin ilgilenmen gerekecek. Sadece bebeğe bakmak içinde taşınmayın derim durumunuz iyiyse, daha o zaman gelsin bi hamile kal bi çözüm bulunur bebeğe. En azından yakınlarına taşınırsınız. İlerde pişman olursun eşinde rahata kavuştuğu için ayrılmanızda zor olabilir Heleki anneci bi eşse işin çok zor olabilir canım. Ama kararınızı vermişsiniz sanırım tadilattan sonra geçicez demişsin. İyi düşün derim sizde bir ailesiniz çünkü, eşin tek çocuk diye yanlarına isterler tabi ama buda çok bencilce bi düşünce tarzı.

kız ne pislik yaa

bende artık yatıoum valla 1-2 saat uyuoum sonra kalkıoum

ohh adama bak yaa ne güzel hayat keşke sende bi gün gitmeseydik inanmıoum yaa çok gıcık oldum sen şimdi pzt çrş 5te çıktın o kadar dimi
adam salı erken çıktı hastane die prş cuma da yok pis valla ordan cmt pazara bağla

canım
1 kase süte süte
1 yemek kaşığı şeker ve nescafe koyuoum
buna cezvede kaynatıoum aslında kahve yapar gibi
sonra kedi dillerini tepsiye dizip bununla ıslatıoum

2 su bardağı süt
1,5 yemek kasığı nişasta
1,5 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya ile pudingi yapıoum
pişip koyulaşınca 200 grlık labneyi eklioum
sonra bunları kedi dillerinin üstüne döküoum
en üsttede hazır çikolata sosu yapıoum sütünü az koyup daha koyu yapıoum ve döküoum işte
ohh olsada yesek

hayırlısı olsun zuzum :/ üzüldüm

sağ bademciğim resmen iğne gibi batıyo :105:
akşamları ıhlamur, zencefil fln içsek iyi olurdu da salepe taktık bu ara.
Salep içiyoruz her gece, ondan sonra da çay çekmiyo insanın canı.

Sen de her şeyi kocana ne anlatıyon yaa puccayı okuyup anlatıyo musun

ayyy hiç demedin bu ölçme işini, ben hep diğer hamişlik sırf stres ve üzüntüye dayalı diye erken oldu sanıyodum.
Vücutla da alakalıymış, tabii dış etkenler (kv cadalozu ) da hızlandırmıştır, tetiklemiştir :26:
o zaman dr söylediği an hemen rapor al, bazı insanlar tüm hamileliğini yatakta geçiriyo, sen yine çok şükür her şeyini yapıyosun. Dikkat et ama, uzun mesafe yürüme, canını sıkan insanlarla görüşme..
Klozet işini de halledin hazır kolay haftalardayken :18:

Yaa bide soslu tavuklar için şey diyolar, hani tavuk tazeliğini yitirmeye başalrken değişiyo ya rengi
o tavukları sosluyolarmış. Rengi belli olmasın diye. Tv de hep soslu almayın, kendiniz soslayın diolar.
Gerçi burası istanbul, burda herşey var, sizin orda yapmıyolardır.

dilek evet ben pazar bekliyodum geçen ay 12siydi .. 7sinde geldi

evet biay bitiyo öbür ayın işleri geliyo napim en hafif ayımız haziran ve eylül diğer aylar hep yoğun yazla kışla alakalı değiliz biz :s

canımm hem reglin ilk günü hem yoğunluk Allah kolaylık versin

amin canım sağol

ağrım şimdilik yok ama midem bulanıyo kusmayın yaa :'((

giremem daha da işimi bitireyim belki erken giderim kötü olursam oyüzden iş kalmasınki önümde izin versin

canım diğer hamişlik stresten erken bitti, bu sefer vücut hamileliği o kadar algılarsa diye korkuyor doktorumuz da tetikte duruyor.
o yüzden sürekli ölçüm yapıyor. normal sınırlarda şu an ama düşme eğilimine girerse diye bakıyor. hemen izne ayrılırım zaten babam rapor alma idare ederiz maaşın kesilmesin diyo hayırlısı bakalım
canım eşimin sürekli alışveriş yaptığı kasap, eşim paket yaptırırken hep söyler abi sen şunu sosla diye, mangallık bile alsak yaptırıyo da ben kızıyorum mangalda yanıyo baharat. pulbiber kekik tuz karışımı sürüyo işte. doğrudur tabii yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…