Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

gunaydın kızlar işe daha yeni geldim sayılır

kedi diliyle yapılan pastaları biliyorum annemle kvalidem yaparlar hatta bi keresinde bayram tatlısı niyetine yapmışlardı hafif oluyor.

canım ben memurum zaten kaynanam öle iş yaptırmaz bana kendi yapar akşamları bi sofra kurup bi bulaşıkları makineye yerleştrmeyide yaparım heralde

tamam malzemelr var bugün bi kedidili alim sadece akşam deneyim eşimde sever kesin yarın yer artık peki kedidilini tek kat koyup arasına sosu koyup ikinci kat bidahamı koyuyosun?bide pudingi neyli alıyosun bu iki soruma cvp şekerim akşam yine takılırsam ararım seni
valla aynen öyle yaptı pislik hiçte hasta olduğunu sanmıyom uyduruyo dün hiçbişeyi yoktu iyki dün erken çıkmışım boşa gidecekti yoksa adam 1 hafta tatil yaptı resmen ohh valla

diloşş aa bunu ilk defa duydum ben ya demek vücud öyle düşünebiliyomuş çok ilginç yaa cnm umarım sorunsuz bi şekilde atlatacaksın şu 9 ayını sağlıkla alacaksın prensesini kucağına

nekim bizim burdada hep öyle yapıyorlar tavukları şimdiye kadar hiç almadım valla hazır soslu ne olduğu belli değil hep kendim soslarım o yüzden.

canım kedidili en ucuz bim de bim den al istersen
evet malesef öle sedoşum
vücudum rahmim gebeliği 6 buçuk ay sanıyomuş o yüzden 20. ve 26. haftaları atlatınca rahatlıcaz dedi doktor canım

bugünlerde maşallah benm kızçe de çok hareketlendi, hele meyve yeyince vura vura bi oluyo :) oturduğum yerde öne oğru eğilirsem de sıkışıyo demkki kızıyo :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar.

sabah sağlık ocağına gittik. aşıları olduk. 7900 gr. ve 67,5 cm. olmuş oğluşum

dilşadcım bu durumdan bahsetmemiştin bize hiç. ciddiymiş durumun, doktorun ne diyorsa onu yap canım, çıkma sözünden sakın. inşallah hayırlısıyla gelecek kızçen

dilekcim pufu tek olarak bulabilir miyim diye sormuşsun ama tek satılanını pek görmedim ben. ama tek yaptırabilirsin bence. koltukları aldığınız yere bir bak istersen, belki orda vardır ya da yaparlar aynı kumaştan. giysi dolabımıza da küçük demişsin cidden küçük o, odada yer olmadığından özel yaptırmak zorunda kaldık. tvnin olduğu alan çıkıntılı olduğundan o duvarı komple dolap olarak kullanamadık, kullanırsak yaklaşık bi 10 cm. içeri girecekti dolap. ama bize yetiyor. yani mevsimlik değişim yapıyorum ben. yazlıklar yatağın altında şuan. bi de ben çok alışveriş yapan biri değilimdir zaten. o yüzden yetiyor bize. mumluğu da iyi hatırlamışsın, geçen sene doğum günümüzde gelmişti. eşinin düzelmesine sevindim canım. beraber içtikleriniz sana da iyi gelmiş, sevindim. şeyi merak ettim senin cumartesi günü 3'te çıkma olayın ne oldu, geçen hafta ne yaptın? kaçırdım galiba ben.

özgecim benim doktor da aynısını yapmıştı 2'li test sonucunu gösterirken, çok sinir olmuştum doktorundan diğer yönlerden memnunsan hiç değiştirme derim canım, çünkü rutin işleyiş bu. ama zaten memnun değilsen tabii daha çok güveneceğin bir doktor bulmalısın. hamileyken en büyük desteğimiz de kösteğimiz de doktorumuz oluyor çünkü.

nekim geçmiş olsun canım. biz de bu aralar sahlep çok içiyoruz. sıcak sıcak iyi oluyor akşamları, sahlep bittiyse de süt içiyoruz. eşim sayesinde ısındım süte. normalde çok sevmem, hiç aramam çünkü.

dilek hamile olmayasın
hamişler kalkar gece çişe, bend e çok kalkıyodum

anladım canım, dikkat et sen yine de.. inş her şey yolunda gidecek bu defa, hepimizin duaları sizinle
nekim bizim burdada hep öyle yapıyorlar tavukları şimdiye kadar hiç almadım valla hazır soslu ne olduğu belli değil hep kendim soslarım o yüzden.

ben de kendim soslarım bol'um, bildiğim sevdiğim baharatlarla

yarenimm, maşallah ilkere
ben hamişken bi sütten tiksinmiştim, bu defa her akşam salep içicem hamiş olursam, süper oluyo evet

özgem, sizin de test sonuçlarınız güzelmiş

oyy maşallahh
doğdu doğacak derken büyüdü bile İlkercik
bahsettim sandım canım, anneler grubunda da konuşuyoruz ya atladım demekki. inşallah canım.

dileeek bi sürpriz yaparmış şimdi :)
çok tşk ler canım

yarenim maşallah tosunuma
ablmınkide baya tombalakmış sıpa hiç kucaktanda inmiyomuş kollarım kopuyo diyo ablam

özge gözünaydın cnm sonuçların ii çıkmış

yaa nek dilek hamile olursa ne gülerim ama

diloş bakim ozaman bimden alim aslında chese kek malzemem duruyor hala onu yapcam bi türlü fırsat bulamadımki:26:

Sen de her şeyi kocana ne anlatıyon yaa puccayı okuyup anlatıyo musun
ben anlatmıoum yaa
okuoum buda kafasını sokup okuo
zaten o almıştı ya kitapları biraz karıştırmış terbiyesiz bi kitap olduğunu anlamıştık onun için arada dahil oluo okumaya

dilek evet ben pazar bekliyodum geçen ay 12siydi .. 7sinde geldi

evet biay bitiyo öbür ayın işleri geliyo napim en hafif ayımız haziran ve eylül diğer aylar hep yoğun yazla kışla alakalı değiliz biz :s
bende yarın beklioum ama tüm kayıtlar tlfda ordan da bakamıoum malum yok tlf
ama sancılar başladı ne zaman gelir bilmioum ama yarın sabah olsun yaa
bide ben bu ay çok ilaç içtim ya benim düzenimi bozuo ilaç içince bakalım nolcak
halada midem için lansor kullanıoum 28günlük kontrol hapı gibi

off seda off puding alıoum die bişi yazmış mıyım :95:
kendin yapıosun işte pudingi nişasta un sütle
ben tek kat dizioum üstüne döküoum şöyle bişi

(hamişler özür dileyerek eklioum hep bol yüzünden )

eşim yaptırcaktı sözde 2 yıl oldu kayınpederimde oto döşemeciydi yaa o bende yaparım demişti
onlara kalsa ohaa yani sonrada hevesim gitti ama dün senin fotolarda görünce yeniden heveslendim
mumluğu beğenmiştim çünkü biz çok mum yakarız malum
dünde işe dalmışım msne tekrar bakmamışım kusura bakma mailden açık msnden değil onun için turuncu yanıp sönmüo yazınca

ben cmt 3te çıktım gittim hiç bişi olmadı bişi diyen zaten müdüre patronla öyle konuşmuşum imajı çizmiştim oda diğer arkadaşlara öyle demiştir
patronun haberi yok zanlımca :18: bi arkadaşım var ya yanlış yapıosun dilek adam öğrenip sizinle böyle bişi konuşmadık neden kafanıza göre hareket ediosunuz derse ne diceksin deyip beni bunaltıo bilmioum kii yaa
bende öğle arası vermioum bazı günler cmtsileri kardeşimi işten almam gerekio onun için çıkıoum ama hakkınızı yemioum yerine öğle arasında çalışıoum gibi kendimi acındırmayı düşünüoum
işe yarar sanırım

dilek hamile olmayasın

gerçekten mii ama hasta olacak gibiyim :26:

ben geldimmm

geçmiş olsun cnmmm nerden çıktı şimdi bu baş ağrısı
çok kolay bişiye benziomuş gerçekten, bi ara ben de deneyebilirim tam tarifi alırım o zaman senden

cnm gerçekten rahim olayını bize anlatmamıştın ben de riskli riskli dedikçe neden öle dio ki die düşünüodum evet gerçekten dikkat etmen lazım senin, boktorun da ne güzel ilgili davranıomuş çok sevindim
inş. hiçbişi olmıcak cnm ii düşün hep
inş. ağrın olmaz zuzum
afferin kendine bakmışsın uyumalar kitap okumalar falan, zaten kışın hiçbişiyle uğraşası gelmio insanın
ay eşine de çok güldümyoruma bakk

cnm maşallahsonuçlar ii çıkmış ama keşke doktor miniğini de bi gösterseydi yaaa, başka doktora mı gidiceksin artık?

günaydın kızlar.

sabah sağlık ocağına gittik. aşıları olduk. 7900 gr. ve 67,5 cm. olmuş oğluşum
kocaman oldu göz açıp kapayıncaya kadar
dilek hamile olmayasın

ayy ne olay olur haa dilek ve hamilelik

off naptın şimdi yaaaaaneyse canım istemediama güzel görünüomuş ay ben de denicem çok heveslendim(bi ara)

bence işe yarar hem yalan mı öğle arası vermeden çalıştığın oluo onlar hep keyif derdinde

kızz gelirim yanına haa ne var puding deyince aklım oraya gitti işte bi tarif vercen kafamıza vurdun

ayyy ne güldüm yaaa

dileğim biz de eskiden çok mum yakardık ya. geçen eşim söylüyor hatta, en son aldığımız mumlar hiç yanmadılar yazık, kenarda köşede boş boş bekliyorlar diye annem burda olsaydı eşime güzel bir sevgililer günü süprizi yapardım ama İlker'le ne sofra hazırlayabilirim ne de kendimi biz bu sene evlililk yıldönümüne kadar olan bütün özel günleri iptal ettik. doğum günü hediyem katı meyve sıkacağı, sevgililer günü hediyem de mama sandalyesi olacak. o dereceyiz yani herşey bebiş için mumlarımızı yakıp keyif yapacağımız, mısır patlatıp film izleyeceğimiz günleri iple çekiyoruz. İlker bey akşamları erken uyuyayım da acık başbaşa kalsınlar demiyor maalesef. bile uykuya dalmadan hemen önce oluyor nerdeyse. ayyy ne dolmuşum ya, bak içimi döktüm bir anda

seduşum ya senin cadı akşamları erken yatmaya başladığında ne kadarlıktı? hep böyle miydi yoksa? nasıl düzene sokcaz bilmiyom bebişi...

canım valla doğanın işi hiç belli olmuyor inanki bi bakıyosun 10-11 de yatıyo bi bakıyosun 7.30-8 de-9 da gündüz uykusunu almasına bağlı sadece 2 kez uyuduğunda akşam geç yatıyordu ama artık 1 kez uyuyo gündüz tam almadıysa uykusunu erken yatıyo işte genelde hep böyle oldu doğru düzgün bi düzenimiz yok anlıcağın.valla başbaşa vakit geçirmeye bizimde çoğu zaman vaktimiz yok hiç hala bakalım nekadr sürecek böyle bilmiyoruz artık
bu arada bebişleri olanlar e bebekte bu ay hergün bi üründe indirim var takip edin eksiklerinizi alabilirsiniz.cnm sende mama sandalyesine bak istersen ordan.sıpa bizimki artık oturmuyor okadar para verdik aldık

bi arkadaşım var ya yanlış yapıosun dilek adam öğrenip sizinle böyle bişi konuşmadık neden kafanıza göre hareket ediosunuz derse ne diceksin deyip beni bunaltıo bilmioum kii yaa

öyle diyen arkadaşın kim?
ben de aynılarını diyorum da
beni duymuyosun herhalde...
Bide mailine bak

Ayşaaaaa, değiş sen de şu avatarını artık he

ayyy ne güldüm yaaa
öyle mi yazmışım yaaaaa

hepimizin sonu öle olacak yarenim bu bebişleri bizi böle yapıo malesefolsun razıyız napalım

ben dün akşamdan beri bi fenayım yaaa burdan çıkınca eşimin yanına gittim pizza söyledik yedik bana bi uyku bastı orda uyumuşum masada, erken kapattı o da 10 gibi gittik iphone umu aldık, eve geldik ben yine bayılmışım uyku peşine, şuan da fenalardayım bi kesilmişti bi uyku halleri yine başladı, sabah da kötüydüm daha kalkar kalkmaz wc'ye koştum çıkardım. hadi hayırlısı bakalım.
azcık kestirsem mi şurda yaaaaaa

dün akşam aldık canım hepsiburada'dan. bi de kızılötesi ateşölçer aldık. bekliyorum heyecanla. ablamın oğlu 4 yaşında hala çok seviyor mama koltuğunda oturmayı. şimdi bile kardeşinden fırsat buldukça tepesinde inşallah bizimki de öyle olur. hem ortalık temiz kalıyor orda yiyince, en sevdiğim yanı o

bizimki gündüz hiç uyumasa da aynı ya. babası saat 9,30 gibi başlıyor uyutma çalışmalarına. bıraktığın an açıyor boncuk boncuk gözlerini, sanki hiç uyumamış. hiç mi mayışık kalkmaz bi bebiş ya

Günaydın kızlarrr

bugün 19 tane kaymakamlıklara yazı yazdım kafamı kaldıramadım müdür sanki bilir gibi paso iş yağdıryo yaaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…