Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

heee öle b.ktan iş işte bizimki
evett özeldeki doktorum çook ilgili besmele çekip başlıyo hadi kızım diyo konuşuyo bebekle, zaten geçen ay gittiğimizde de birden hanıam hanım duruyo demişti, annem de geli ya bu sefer çok güzel ilgilendi ablan da gitsin özele diyo. Allahın izniyle sağlıkla dünyaya getirmeye çalışcaz diyo. çoook rahatlatıyo bizi, önder iş sana düşüyo kız babası diyo, hep güzel jonuşuyo, hastanedeki haldır huldur bakıp kaldırıyo, bu tamm yarım saat ultrasonda bakıp video ve fotolarını cd yapıp veriyo.

seninki de mi kız acabaaa
ben de tatlı yiyemiyorummm
hiççç canım istemiyo
ayyy ne güldüm yaaa

ben deee krize girdimmm

vayy herkes burdamışşş

et döner varmış sevmiom karışık izmir eritmemi nee ondan söledim pattiste olsunmu evetttttttttttttttt dedimmm cola olsunnn ohhh missss al sana fastfood delisiiii

güle güle kullan canım telefonunu, nekadara aldınız? :))

senin tansiyonun mu düşük acaba yaa :26:
yada kan değerlerin? testlerini yaptırdın mıydı sen?
kansızlık da uyku yapıyor.. ama bukadar da çok olmuyodu benim..
Ferrum verir herhalde dr sana bir sonraki kontrolde

öyle diyen arkadaşın kim?
ben de aynılarını diyorum da
beni duymuyosun herhalde...
Bide mailine bak

Ayşaaaaa, değiş sen de şu avatarını artık he
asabi gördüm seniiiiiii
dileğim eklemişti ondan bi tane aldım bak değiştirdim bunu da beğenmezsen sen bulursun bana bi tane ona göre

ne güzel yaaa bayıldım valla doktoruna

h.sonu babamdaydık ya tatlı almış (baklava) 1 tane gizlice yedim 3 tane de herkesin önünde yedim kv fısır fısır başladı kulağuma üffffffff ne diceğini biliom dedim, "ye tatlıyı...gerisini sen anladın" dio. öle çok canım çekmio ama uzun zamandır yememiştim ondan yedim yaaaniiii

ayhyy dilşaddd çok mutlu oldum sağsalim kucağına alırsın inşallah

çook özendimm yaaaa kız bebek topiği gibi burasıı heeeeeeeeeeeee

banada uğur getirsin topiğiniz bitanede kızım olsun inşallah

Dilşad nasıl bi duygu yaaaa bekliyomuydunnn içine az da olsa şüphe düşmüşmüydü yanılcağının benim erkek içime doğdu ve olduu hiç şüphe düşmedi ondan soryom:44:

titreşim,müzik falan var canım...ben nette pembesini gördüm akşam,bizimki lila...
geçmiş olsun

bana da isim bulalım kızlar iki kuzenim de kızlarının adını zeynep koymuş,bi de ben koyarsam üç zeynep olucak
diloşum yaa daha önce yazmış mıydın böyle bi risk olduğunu yoksa ben mi gözden kaçırdım :26: dikkat et kuzum...ama göreceksin bu kez hiçbi şey olmicak allahın izniyle

oyy kuzum yaa inşallah kötü olmazsın :26:

bizim topiğin kızları pek yaramaz
şimdi bol çekiyo,sonra da biz çekicez gibi geliyo bana

güle güle kullan telefonunu canım...
uyku neyse de bulantıların çabuk geçer inşallah

teyseleri biz dr'a gittik,yeni geldik...kuzum son adet tarihine göre 31+3,ultrasona göre 31+6 haftalıkmış...veee 6 haftada aldığım 1 kilonun tamamını kuzum almış en son gittiğimde 903 gr'dı,bugün 1880 gr çıktı boyuda yaklaşık 42 cm falanmış suyu falan herşeyi normalmiş...salı günü gidicem,dr çalışabilir diye rapor vericek...doğum nisan başı gibi olurmuş ama martın 15'inden sonra her an bekle dedi...

vayy herkes burdamışşş

et döner varmış sevmiom karışık izmir eritmemi nee ondan söledim pattiste olsunmu evetttttttttttttttt dedimmm cola olsunnn ohhh missss al sana fastfood delisiiii

bizim de barbunya varmış ablama gidiyorum ben de.izmir eritme ne yaaa

evitttttttttttttttt öğrendimmmm kızlardannn

benim tahmin yalan olduuu
saol canımm

biraz önce babam da bana git a. elo. dan tel al kendine ben öderim dedi çok utandımmm telefonum iice bitti artık arka kapağı düşüyo kaldırınca da, arayınca ses gelmiyo karşıdan evlendikten sonra babam bişileri fark edip al deyince çok utanıyorum yaa
ben gyneferon kullanıyorum, kanın 15 de olsa kullanıcaksın, bz senin kanını ölçebiliyoruz bebeğinkini ölçemiyoruz dedi doktor, kan ilacına başlayalı daha iiyim ben de.

owww değişti durum

alishiaam telefonun hayırlı olsun canımm

Son düzenleme:
vayy herkes burdamışşş

ohhhh benim yerime de ye, geçenlerde eşime burger'dan 2 menü aldım ben de 2-3tane pattisinden tırtıkladım bütün kutuyu bitirirdim ama zor tuttum kendimi

saol cnm 1000e geldi faturalı garantili temiz 2.el

tansiyonum normalde düşüktür ama 2 seferdir normal çıkıo, kanım da yükselmiş eskiye göre 13 küsur. ne biliim bende de geçmişti işte dün akşamdan beri bi ağırlaştım sanki yine:26:

dileeek bi sürpriz yaparmış şimdi :)

yaa nek dilek hamile olursa ne gülerim ama

ayy ne olay olur haa dilek ve hamilelik
çenenizden kurtulamam valla
:99::99::99::99::99:

dene canım bence basit lezzetçi lafi epeyde oluo
dilşadın dediği gibi kedi dili de en uygun bimde var

ama cmtsileri gerçekten öğle arası vermioum çalışıoum :126:

kızz gelirim yanına haa ne var puding deyince aklım oraya gitti işte bi tarif vercen kafamıza vurdun
oyyy canım yaaa
tamam gel ama düzgün okumuosun sonra sallıosun kafadan tarifler
aklıma da şey takıldı acaba biraz sanayağı eklenio muyduk
akşam bi bakim tekrar tlfna

abowww dökülmüşsünüz haa ikinizde
dertliler sizi
çocukta yaparım kariyerde olabilio ama çocukta yaparım fantazide olmuo demekki sizlerden bişi daha öğrenmiş oldum

öööööffff başka isim bulamamışlar mıııııı

saol vilincim, eşimde şimdi bişiler yüklicek kurcalıcak işte
inş. geçer çok olmuo ama ya buna razıyım yani

maşallah çok ii gidiosun gerçekteninş. bi avazda da doğuruverirsinaz kaldı yaaa

öyle diyen arkadaşın kim?
ben de aynılarını diyorum da
beni duymuyosun herhalde...
Bide mailine bak

Ayşaaaaa, değiş sen de şu avatarını artık he

evt sende diosun
cengizhanda başımın etini yio söyle sonra bundan sonra ozaman 7de çık die sinirlenirse görürsün dio

alishia bende eklediklerimi görmedin sanmıştım kullanmayınca
tlfnunu güle güle kullan canım
4 mü aldın zaten S ile bi fark yok mb yüksek sanırım
ama 5le ağırlık incelik işletim farklılı epey var
bugün A101de 5 satılcaktı galibaa 1999 tlye acaip kalabalıktı

yok cnm ne nazar felan değmedi (Allah korusun minişi) yalnız oğlum seni çok sevdi kızınmı olcak neee baya ilgilendi senle

pantalon anneme oldu bi tonda laf yedim neymiş 25 TL lik pantolonmu alyomuşum onaaa dedim 50 TL di indirime girmişti aldım suçmuuu

dene diom denemicem dio zorla denedi üstüne oldu cukk die....dedim negüzel işte renge bakk ben neyle giycem bu rengi dioo dedim kremle kahveyle beyazla hiçbiri yokmuş efendim bu renklerin onda...

ayy dedim istemiyosan at gitsin ne beni kızdıryosunki (annem ucuz şeyleri sevmez bilyodum aslında ama kötü deildi gördün pantolonu kadife istedi die aldım)

hem colins kötü bi marka değilki aman dün giydi k.v deydik gördümm hayır onca laf etti giydiii bendemi bişi var yaaa herkes üstüme üstüme geliyo haaa

eşimde tutturdu facete nie evli yazmıoda yok efendim nie resmimiz yoktaaa eee mal sen beni silmedinmi kavgada dedim evli durumuda değişmiş dedim ee benimkinde evli yazıyo sende yazmıo dedi dedim sen çıkarınca ben de değiştimm amannn çocuk gibisin haaa dedim

yok evli die değiştir dio resmimizide profil yap çabuk dioo

süslendim geldim dün kuaföre gittim kakul kestirdim bide saç rengimi değiştim herif uyuyamadı sabah bana sorduğu soruya bak bukadar süs püs nie birimi var işyerinde neden bakımlı gezer oldun kıskançlık krizleri onda şimdiii

ayy keyf alıyorum ama bide artarsa ksıaknçlıklar soluk aldırmaazzzzz (bilyosun kavgadan sonra onu takmıom gezyom paramı harcıom bakıma süse püse kıyafet ohh olsunnn ..)

yüzüğünü taktınmıııı die bağıryoo arkamdannn bak ne hallere düştüü görrr ayşaa bunlar böyleee işteeee

koketa hani alishayla whatsapp a yüklediğin resimleri bize de göstersene merak ediyorum

dilek msn açık mı sana kitap ismi yazdım o kadar hiç tepki vermedin kuzum

yok cnm görmüştüm o zaman da dedim aldım bi ara eklerim diesaol

4s aldım cnm, valla gözüm 5teydi aslında ama 1000 daha veremicem yani üste, borç var zaten

yemekte zyt.taze fasulye nuggetli bulgur pilavı cacık ve meyve varmış çok sevdim ben gidiom

koketa hani alishayla whatsapp a yüklediğin resimleri bize de göstersene merak ediyorum

dilek msn açık mı sana kitap ismi yazdım o kadar hiç tepki vermedin kuzum

msn açık diil ama hotmail açık oraya gelio sayfaya gidersem görüoum yani yanıp sönmüo onun için ancak bakınca görebilioum
şimdi bakıoum

alisha yeni nesil telefonlarla ilgili benim de çevremde duyduklarım şu:

ayfonlar da her uygulama ücretliymiş ama galaksilerde ücretsizmiş o yüzden galaksiler daha kullanışlıymış.

kesinlikleee çok detaylı kapsamlı teknolojik hatta Iphone dan daha fazla dayanan şarzz görüntülü konuşma nettt daha sayamadığım bisürü özelliğiyle gölgede bırakır glaxi ...Ayrıca kendine uygun hoş kitap kapak ta favorimmm

maillerimi telden kontrol ediom telefonun hareket özelliği var msj attğın kişiyi teli salladığında arama özelliği ayrıca açık kalmasını istediğin zaman tele doğru baktıüın sürece algılama durmu yüz seçme tanıma daha binlercesi....

haaa fotoları plazma karşına geçtiğinde bi özelliği var direk karşıdan göstermesi v.ss kurdu oldum 1 ayda eşim 4 aydır kullanıyor bu özelliklerinden haberi yok garibinnn

Iphone da telefonmu dersin bunu görünceee görümcemde var bin pişman Iphone aldığına yükle yükle bitmio pc den özellikleri hep herşeyi dışardan yüklüoo

adaşımm güle güle kullan telefonunu canım.

kokişş evet biz de istiyoz ayşamla fotonuzu

kızı pişman etmeseydin keşke
almış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…