- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ben geldimmm
cnm gerçekten rahim olayını bize anlatmamıştın ben de riskli riskli dedikçe neden öle dio ki die düşünüodum evet gerçekten dikkat etmen lazım senin, boktorun da ne güzel ilgili davranıomuş çok sevindim
off naptın şimdi yaaaaaneyse canım istemedi ama güzel görünüomuş ay ben de denicem çok heveslendim(bi ara )
bence işe yarar hem yalan mı öğle arası vermeden çalıştığın oluo onlar hep keyif derdinde
ayyy ne güldüm yaaa
kızımız geliyor teyzeleri
güle güle kullan canım telefonunu, nekadara aldınız? :))ben dün akşamdan beri bi fenayım yaaa burdan çıkınca eşimin yanına gittim pizza söyledik yedik bana bi uyku bastı orda uyumuşum masada, erken kapattı o da 10 gibi gittik iphone umu aldık, eve geldik ben yine bayılmışım uyku peşine, şuan da fenalardayım bi kesilmişti bi uyku halleri yine başladı, sabah da kötüydüm daha kalkar kalkmaz wc'ye koştum çıkardım. hadi hayırlısı bakalım.
azcık kestirsem mi şurda yaaaaaa
asabi gördüm seniiiiiiiöyle diyen arkadaşın kim?
ben de aynılarını diyorum da
beni duymuyosun herhalde...
Bide mailine bak
Ayşaaaaa,değiş sen de şu avatarını artık he
heee öle b.ktan iş işte bizimki
evett özeldeki doktorum çook ilgilibesmele çekip başlıyo hadi kızım diyo konuşuyo bebekle, zaten geçen ay gittiğimizde de birden hanıam hanım duruyo demişti, annem de geli ya bu sefer çok güzel ilgilendi ablan da gitsin özele diyo. Allahın izniyle sağlıkla dünyaya getirmeye çalışcaz diyo. çoook rahatlatıyo bizi, önder iş sana düşüyo kız babası diyo, hep güzel jonuşuyo, hastanedeki haldır huldur bakıp kaldırıyo, bu tamm yarım saat ultrasonda bakıp video ve fotolarını cd yapıp veriyo.
seninki de mi kız acabaaa
ben de tatlı yiyemiyorummm
hiççç canım istemiyo
ben deee krize girdimmm
eşimle sürekli bakışıp gülüşüyoruz, kız bebek görüyo yolda böyle mi olacak şimdi bizimki de diyo :) annem de bizle geldi doktor görüntü gelir gelmez %100 kız dedi annem ağlamaya başladı, duygulandı, organlarına bakarken doktor çocuk gibi konuşuyo anneanne neden ağlıyosun bak burdayım benle ilgilen diyo, eşim de çok mutlu o kaç gündür bana soruyodu ben erkek diyodum. o, hayır sana benzeyen kıvırcık saçlı bi kızımız olacak diyodu bildi :)
titreşim,müzik falan var canım...ben nette pembesini gördüm akşam,bizimki lila...baktım ama bulamadın ben bundan, iyice özelliklerine bakıcaktım. Titreşim, müzik fln var mı diye
araştırırım ama yine, saol canım
annemin yaptığı da böyle, arkin de tiramisu mu yapmış acaba, ev yapımı krema oluyo onda da, kedi dilleri de kahveli süte batırılıyo, tepsiye diziliyo. Ama üstüne çiko sosu değil, kakao oluyo. Az değişiği bu galiba
Günaydın herkese
az daha geç kalıyodum yine.
Sabah baş ağrısı ile uyandım,
Gözlerim bile ağrıyo, sağ bakınca batıyo, sola bakınca da aynen.
Bademciklerim çok fena şişmiş :2:
Keşke bugün Cuma olsaydı en azından
bana da isim bulalım kızlarberra koyucam galiba, kerem e hamileyken bile onu düşünüyodum, sağlıkla gelsin de isimsiz kalmaz nasılsa
günadın kızlar
dün bütün gün kasılmam oldu sol tarafımda, riskli gebelik olduğu için 5. ay bitince magnezyuma başlıcaz dedi zaten doktor, 1 ay daha idare edicem dinlene dinlene, sonra belki de rapor al dicek.
dün kuaförde tavuk kızartıyolardı demiştim ya, akşam eşimi bekledim getrsin diye, o da albüm hazırlıyordu bi düğün fotolarını, taa 9 da geldi, aç aç bekledim, hemen onu kızarttım, tavuk yemeyen adam da yedi benle.tavuk pirzola güzel oluyomuş diyo. günaydııın, her yapmamda tek başıma yiyodum akıllandın mı dedim. duş aldım yaparken koktum diye, hemen uyumuşum saçımda havluyla
oyy kuzum yaa inşallah kötü olmazsın :26:dilek evet ben pazar bekliyodum geçen ay 12siydi .. 7sinde geldi
evet biay bitiyo öbür ayın işleri geliyo napimen hafif ayımız haziran ve eylül diğer aylar hep yoğun yazla kışla alakalı değiliz biz :s
ağrım şimdilik yok ama midem bulanıyo kusmayın yaa :'((
giremem daha da işimi bitireyim belki erken giderim kötü olursam oyüzden iş kalmasınki önümde izin versin
bizim topiğin kızları pek yaramazcanım kedidili en ucuz bim de bim den al istersen
evet malesef öle sedoşum
vücudum rahmim gebeliği 6 buçuk ay sanıyomuş o yüzden 20. ve 26. haftaları atlatınca rahatlıcaz dedi doktor canım
bugünlerde maşallah benm kızçe de çok hareketlendi, hele meyve yeyince vura vura bi oluyo :) oturduğum yerde öne oğru eğilirsem de sıkışıyo demkki kızıyo :)
güle güle kullan telefonunu canım...ben dün akşamdan beri bi fenayım yaaa burdan çıkınca eşimin yanına gittim pizza söyledik yedik bana bi uyku bastı orda uyumuşum masada, erken kapattı o da 10 gibi gittik iphone umu aldık, eve geldik ben yine bayılmışım uyku peşine, şuan da fenalardayım bi kesilmişti bi uyku halleri yine başladı, sabah da kötüydüm daha kalkar kalkmaz wc'ye koştum çıkardım. hadi hayırlısı bakalım.
azcık kestirsem mi şurda yaaaaaa
vayy herkes burdamışşş
et döner varmış sevmiom karışık izmir eritmemi nee ondan söledim pattiste olsunmu evetttttttttttttttt dedimmm cola olsunnn ohhh missss al sana fastfood delisiiii
saol canımmevitttttttttttttttt öğrendimmmm kızlardannn
benim tahmin yalan olduuu
biraz önce babam da bana git a. elo. dan tel al kendine ben öderim dedi çok utandımmm telefonum iice bitti artık arka kapağı düşüyo kaldırınca da, arayınca ses gelmiyo karşıdan evlendikten sonra babam bişileri fark edip al deyince çok utanıyorum yaagüle güle kullan canım telefonunu, nekadara aldınız? :))
senin tansiyonun mu düşük acaba yaa :26:
yada kan değerlerin? testlerini yaptırdın mıydı sen?
kansızlık da uyku yapıyor.. ama bukadar da çok olmuyodu benim..
Ferrum verir herhalde dr sana bir sonraki kontrolde
asabi gördüm seniiiiiii
dileğim eklemişti ondan bi tane aldım bak değiştirdim bunu da beğenmezsen sen bulursun bana bi tane ona göre
ne güzel yaaa bayıldım valla doktoruna
h.sonu babamdaydık ya tatlı almış (baklava) 1 tane gizlice yedim 3 tane de herkesin önünde yedim kv fısır fısır başladı kulağuma üffffffff ne diceğini biliom dedim, "ye tatlıyı...gerisini sen anladın" dio. öle çok canım çekmio ama uzun zamandır yememiştim ondan yedim yaaaniiii
ohhhh benim yerime de ye, geçenlerde eşime burger'dan 2 menü aldım ben de 2-3tane pattisinden tırtıkladım bütün kutuyu bitirirdim ama zor tuttum kendimivayy herkes burdamışşş
et döner varmış sevmiom karışık izmir eritmemi nee ondan söledim pattiste olsunmu evetttttttttttttttt dedimmm cola olsunnn ohhh missss al sana fastfood delisiiii
güle güle kullan canım telefonunu, nekadara aldınız? :))
senin tansiyonun mu düşük acaba yaa :26:
yada kan değerlerin? testlerini yaptırdın mıydı sen?
kansızlık da uyku yapıyor.. ama bukadar da çok olmuyodu benim..
Ferrum verir herhalde dr sana bir sonraki kontrolde
dileeekbi sürpriz yaparmış şimdi :)
yaa nek dilek hamile olursa ne gülerim ama
çenenizden kurtulamam vallaayy ne olay olur haa dilek ve hamilelik
dene canım bence basit lezzetçi lafi epeyde oluooff naptın şimdi yaaaaaneyse canım istemedi ama güzel görünüomuş ay ben de denicem çok heveslendim(bi ara )
bence işe yarar hem yalan mı öğle arası vermeden çalıştığın oluo onlar hep keyif derdinde
oyyy canım yaaakızz gelirim yanına haa ne var puding deyince aklım oraya gitti işte bi tarif vercen kafamıza vurdun
dileğim biz de eskiden çok mum yakardık ya. geçen eşim söylüyor hatta, en son aldığımız mumlar hiç yanmadılar yazık, kenarda köşede boş boş bekliyorlar diyeannem burda olsaydı eşime güzel bir sevgililer günü süprizi yapardım ama İlker'le ne sofra hazırlayabilirim ne de kendimi biz bu sene evlililk yıldönümüne kadar olan bütün özel günleri iptal ettik. doğum günü hediyem katı meyve sıkacağı, sevgililer günü hediyem de mama sandalyesi olacak. o dereceyiz yani herşey bebiş için mumlarımızı yakıp keyif yapacağımız, mısır patlatıp film izleyeceğimiz günleri iple çekiyoruz. İlker bey akşamları erken uyuyayım da acık başbaşa kalsınlar demiyor maalesef. bile uykuya dalmadan hemen önce oluyor nerdeyse. ayyy ne dolmuşum ya, bak içimi döktüm bir anda
seduşum ya senin cadı akşamları erken yatmaya başladığında ne kadarlıktı? hep böyle miydi yoksa? nasıl düzene sokcaz bilmiyom bebişi...
abowww dökülmüşsünüz haa ikinizdecanım valla doğanın işi hiç belli olmuyor inanki bi bakıyosun 10-11 de yatıyo bi bakıyosun 7.30-8 de-9 da gündüz uykusunu almasına bağlı sadece 2 kez uyuduğunda akşam geç yatıyordu ama artık 1 kez uyuyo gündüz tam almadıysa uykusunu erken yatıyo işte genelde hep böyle oldu doğru düzgün bi düzenimiz yok anlıcağın.valla başbaşa vakit geçirmeye bizimde çoğu zaman vaktimiz yok hiç hala bakalım nekadr sürecek böyle bilmiyoruz artık
bu arada bebişleri olanlar e bebekte bu ay hergün bi üründe indirim var takip edin eksiklerinizi alabilirsiniz.cnm sende mama sandalyesine bak istersen ordan.sıpa bizimki artık oturmuyor okadar para verdik aldık
ti
bana da isim bulalım kızlariki kuzenim de kızlarının adını zeynep koymuş,bi de ben koyarsam üç zeynep olucak
diloşum yaa daha önce yazmış mıydın böyle bi risk olduğunu yoksa ben mi gözden kaçırdım :26: dikkat et kuzum...ama göreceksin bu kez hiçbi şey olmicak allahın izniyle
güle güle kullan telefonunu canım...
uyku neyse de bulantıların çabuk geçer inşallah
teyseleri biz dr'a gittik,yeni geldik...kuzum son adet tarihine göre 31+3,ultrasona göre 31+6 haftalıkmış...veee 6 haftada aldığım 1 kilonun tamamını kuzum almışen son gittiğimde 903 gr'dı,bugün 1880 gr çıktı boyuda yaklaşık 42 cm falanmış suyu falan herşeyi normalmiş...salı günü gidicem,dr çalışabilir diye rapor vericek...doğum nisan başı gibi olurmuş ama martın 15'inden sonra her an bekle dedi...
öyle diyen arkadaşın kim?
ben de aynılarını diyorum da
beni duymuyosun herhalde...
Bide mailine bak
Ayşaaaaa,değiş sen de şu avatarını artık he
z
yaaaaaaçok sevindim cnm allah kucağına almayı da nasip etsin güzel kızını
yanıltmaz dee yanıltmaz deeeeee
maşallah cnm çok iyi.ben şimdiden 1 kg falan aldım daha 10.haftanın içindeyim
dileğim çok geçmiş olun eşine hasta erkekle uğraşmak da bi zor ki allah sabır versin, koltuğuna da üüldüm yaaa, inş. çıkarırsın izini
sedacım bol bol konuşmuşsunuz kv konusunu bugün, kızlar haklı en iisi heralde bakıcıya verilcek paradan daha azını harcıoz kv için, en azından emin ellerde die düşünüp içini rahatlatmak
kokişim maşallah çağanaaman nazarım değmedi dimi o gün, çok tatlıydı sıpa yaaaaa
pantol oldu mu annene?
yarınız gece hiç uyuyamamışsınız yarınız da sabah kalkamamışsınız, ben de hepsinden farklı 8.30 gibi alarmı kurdum ama 7ydi gözlerim faltaşı gibi açıldı mümkün diil uyuyamıom eşimi de uyandırdım bi günü vardı admcağızın uyuyacak ama napiimazcık söylendi ama neyse ii oldu beraber sabah haberlerini izledik açıldık güzelce
hı benim boş günümdü ya bugün, pisler seminer koymuşlar ondn erken kalkıcaktıköğlene kadar okuldaydım ordan anneme geldiik eşim balığa gitti ben de annemle alışverişe, saç saç paraları yaptım mutlu oldum geldim
mantı yapmış annem onu verdi pişirdim yedik şimdi, annem işte bu gidişle şişirecek beni yaaa
hıı vilişimmmm hoşgeldin ne ii oldu valla bu gezme sana
evt sende diosun
cengizhanda başımın etini yio söyle sonra bundan sonra ozaman 7de çık die sinirlenirse görürsün dio
alishia bende eklediklerimi görmedin sanmıştım kullanmayınca
tlfnunu güle güle kullan canım
4 mü aldın zaten S ile bi fark yok mb yüksek sanırım
ama 5le ağırlık incelik işletim farklılı epey var
bugün A101de 5 satılcaktı galibaa 1999 tlye acaip kalabalıktı
koketa hani alishayla whatsapp a yüklediğin resimleri bize de göstersene merak ediyorum
dilek msn açık mı sana kitap ismi yazdım o kadar hiç tepki vermedin kuzum
alisha yeni nesil telefonlarla ilgili benim de çevremde duyduklarım şu:
ayfonlar da her uygulama ücretliymiş ama galaksilerde ücretsizmiş o yüzden galaksiler daha kullanışlıymış.
kesinlikleeeçok detaylı kapsamlı teknolojik hatta Iphone dan daha fazla dayanan şarzz görüntülü konuşma nettt daha sayamadığım bisürü özelliğiyle gölgede bırakır glaxi ...Ayrıca kendine uygun hoş kitap kapak ta favorimmm
maillerimi telden kontrol ediom telefonun hareket özelliği var msj attğın kişiyi teli salladığında arama özelliği ayrıca açık kalmasını istediğin zaman tele doğru baktıüın sürece algılama durmu yüz seçme tanıma daha binlercesi....
haaa fotoları plazma karşına geçtiğinde bi özelliği var direk karşıdan göstermesi v.ss kurdu oldum 1 ayda eşim 4 aydır kullanıyor bu özelliklerinden haberi yok garibinnn
Iphone da telefonmu dersin bunu görünceee görümcemde var bin pişman Iphone aldığına yükle yükle bitmio pc den özellikleri hep herşeyi dışardan yüklüoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?