Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

haa unuttum galaxide bi program var diyelim sirken beni aradı sirkenin adı soyadı bulunduğu yer çıkyo sirken bende ekli olmasa bile düşünün ...

bu özelliği nasıl yapmışlar bu programa yaaa eşime yükledim bu programı hep onu saçma sapan yerden arayanlar olyodu şimdi bilyo kim nerden aradı ad soyad çıkyo...tahminim telefon kartı için verilen bilgileri kayıt olan kişilerdir die düşünyorummm kesinlikle başka türlü insanların bilgisi nasıl çıksın

Son düzenleme:
kızı pişman etmeseydin keşke
almış artık
pişman olacağı bir durum yok ki alisha biliyordu zaten böyle olacağını bile bile ayfon istedi
dimi alisha

alisha bu arada haftasonu açıköğretim sınavları var sana çıktı mı görev? Eşime 4 oturum iadeden geldi bizim ceza parası çıkacak inşallah

hangi programmış bana da söle elbet birgün bataryan gelecek yeniden kavuşcam tlfnuma yüklerim bende

bu özellik bence sıkıntılı biraz. Yakında davalar başlar kaldırırlar.

aman keşke sölemeseydin etiketini de sökseydin 70tl'ye aldım anne deseydin
hem tam da oturmuş naz zyapmasın rengi de çok güzel her şeyle giyer onu bi kereee

kıskançlık mı yapıo seninkisi bak seen iki süslenince hemen kıymete bindin demek ki gerçi süssüz biri diilsin zaten de en ufak değişiklik aklını almış hemen adamın
kızı pişman etmeseydin keşke
almış artık
pişman olmam çünkü ben galaxy ısınamadım bi türlü

hıhıı

evet bana da 4 görev var hepsi de aynı okulda, eve biraz uzak ama olsun artık

yimeğimi yedim geldim ama dersim başlıcak birazdan, yokum ben artık yani:80:

Yarenim ağrım oldu sol tarafımda dedim ki olmuştu da bide belimin sol alt tarafıda ağrıyordu söyledim belki bakar ultrasonda da diye ö.bişe değildir diyip geçiştirdi. Yani belkide önemli bişe oldu ilgilenmedi. Ama ben girerken kapıdaki kıza muayne olucam da demiştim. Amann neyse değiştiricem sonuç olarak zaten düşünüyordum canım.

Sağolun kızlar darısı sonuç bekleyenlerin başına diyim.

Ayşam tlfnun hayırlı olsun canım güle güle kullan.

kız koket amma kötülemişsin telefonumu hee ii hoş kullanıyoz işte bende anlamam ztn okadar özellikten gerekli olanları kullanıyom işte ama şu arayan yerin özelliği iyimiş söel bende yükleyim onu.
ayşamm sende güle güle kullan cnm iyidir boşver ayfon ama internette alman gerek şimdi senin yoksa işe yaramaz.

neslişah

kız onca zaman Zeynep diye direttin, tartıştın, ağladın şimdi vaz mı geçeceksin kuzenlerin koymuş diye?
sen çok istiyosun, çok içine sindi, bence Zeynepten vazgeçme :26: çocuk da alışmıştır ismine..

al sen de canım madem al diyo baban doğum hediyesi olur hem sana :))
ben de galaxy note 2 istiyorumm

tansiyonum normalde düşüktür ama 2 seferdir normal çıkıo, kanım da yükselmiş eskiye göre 13 küsur. ne biliim bende de geçmişti işte dün akşamdan beri bi ağırlaştım sanki yine:26:
söyle doktoruna bir dahaki kontrolde :)))

bol telefonun kesinlikle kötü değil ben de bir apple kullanıcısıyım dizüstü bilgisayarım şu ana kadar beni hiç yarı yolda koymadı bu arada bizim amca(eşimin) almanyada görevli orda yaşıyor geçen benim amcamın çocuklarına ayfon 5 göndermiş orda çok uygunmuş sanırım öyle olunca uluslarası garantili oluyor :44:

evet bak vilişe yazacaktım ben de atlamışım. kuzenlerinin koyması kötü olmuş cidden ama çok sık görüşmüyorsunuz anladığım kadarıyla. bence sık görüşmediğin kişiler koymuş o ismi diye içine sinen isimden vazgeçme canım. kaç kere göreceksiniz ki birbirinizi. hem bu saatten sonra başka bi isim içine sinmez senin. yorma kendini boşu boşuna canım.

bizim klimanın taksidi temmuzda bitiyor. eşim diyor o zaman alcam sana galaxy s3 (ben de çok seviyorum o telefonu da) bakalım o zamana ne ihtiyaçlar çıkar şuan en ucuzu 1400 tl. çok para ya, güzel telefon ama kıyılır mı ki o kaaa paraya.

vilişş bu kedi dili süte batırılınca yumuşamıyormu krema nasıl sürülyo arasına anlamadım:26::26::26: kocam kedi dili pek sever yapimm die şeee etttim

çikolata sosu ben hazır seviom ev sevmiom onu hazır alıcammm

kremaya muz da koyyimmi? muzlu güzel olmazmı??

vilinn kız bende dicektim niye değişiyon nasıl böyle kolay vazgeçtin bakim bu işe ençok kv sevinecek bence enson onun istediğimi olacak ne maşallah kontrolünde güzel geçmiş cnm
yaa eşimde var galaksi var diye diye değiştirecem gerçi hayatta vermez

dilşad üzüldüm yaa moralim bozuldu böyle diyince çok umutsuz bakıyosun böyle yapma

doktorun ne diyor bu konuda gebelik için erkekn doğum olmasın die ne yapılabilir...bide şee diycem hani maydonoz veya bitki çayları gibi erken doğumu getircek şeylerden uzak dur internetten araştırsana

çok stressli olduğunu hissettim sanki bence biraz sakin olmalısın kitap oku bol bol sakinleştirir sahlep iç bide oda sakinleştirirhem yararlıı böyle de hergün aynı şeyleri düşünmekle zman geçmezki

hepimiz dua edicez bişi olmıcak inşallah Allahın izniyle.

Dilşad bende gynoferon kullanıyorum sabahları aç karnına. Kanım 11 yani sınırda çıktı pekmez ve çekirdekli kuru üzüm de ye dedi. Ama bu ilaç dışkı rengini koyu yapıyo sende de öyle oluyo mu

kızlar vazgeçmiyim mi zeynepten :26: kendi annem de istemedi kuzenlerimde olduğunu duyunca,eşime söyledi,eşim de mırın kırın etti...çünkü kendisi sude istiyodu ama kuzeni kızına koymuş diye istememiştim ben şimdi aynı duruma ben düştüm bayramlarda falan bi araya geldiğimizde bi evde 3 zeynep olucak
az önce eltimle konuştuk...kv orda neslişah ismini övüp duruyomuş,kaynım gaza getiriyomuş onu,eltimde bizi tutuyomuş,kv eltimi azarlamış ona da dedim belki zeynep koymayız diye,neslişah mı koyacaksınız diyo,tabiki hayır dedim
anlıycanız bize yeni isim yolları göründü
kokiş tarif altta
pastanın tarifini yazıyorum kızlar:
kreması:
1 lt süt, 2 kave fincanı un, 2 yemek kaşığı mısır nişastası, 4 yemek kaşığı şeker, 1 paket vanilya
krema pişip göz göz kabarınca bi poşet toz krem şanti eklenip,çırpılacak...(ekler pastanın kremasına benziyo tadı)
kedi dili süte batırılıp borcama dizilecek...(sütte bekletilmicek,hemen batırılıp çıkarılacak) üzerine bi kat krema, tekrar kedi dili,tekrar krema ve en üste çikolata sos(hazır) pişirilip dökülecek

öyle şeymi olur yaa bunu yapan özel hastane dimi??

biz kaçta sonuç alırsa alalım randevumuzun hepsinde bebek ultrasona sığdığı zamnalar tabiii hep gösterdi bu senin en doğal hakkın

üstelik cinsiyeti bilmiyordun sonuçta söylemek zorunda ayrıca 15 günde bir para ödememek her hastanede var ve bunlardada bebeğin durumuna bakıyor kan aldığında veya sonuç gösterdiğinde önce bebeğe bakıyo felan senin durumunu soryo ne ilgisizmiş bu böyleee başta böylese ilerde bişi olduğunda sen bunun cep num. felan nası arıyacan geçiştiryosa daha böyle olduki aklına bişi takıldı ....

Memnun kalmadığınıda belirt eğer ararlarsaaa bazen arayıp hastanemizden doktordan memnunmusunuz memnun kaldınzmı die soryolar

yok berbattı nefret ettim üstelik bildiğim yerdi yaniii pattiside unutmuşlardı açtım tel kızdım yemeğe gidip çorba içseydim et döner yemezdim daha iyiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…