pişman olacağı bir durum yok ki alisha biliyordu zaten böyle olacağını bile bile ayfon istedikızı pişman etmeseydin keşke
almış artık
haa unuttum galaxide bi program var diyelim sirken beni aradı sirkenin adı soyadı bulunduğu yer çıkyo sirken bende ekli olmasa bile düşünün ...
bu özelliği nasıl yapmışlar bu programa yaaa eşime yükledim bu programı hep onu saçma sapan yerden arayanlar olyodu şimdi bilyo kim nerden aradı ad soyad çıkyo...tahminim telefon kartı için verilen bilgileri kayıt olan kişilerdir die düşünyorummm kesinlikle başka türlü insanların bilgisi nasıl çıksın
haa unuttum galaxide bi program var diyelim sirken beni aradı sirkenin adı soyadı bulunduğu yer çıkyo sirken bende ekli olmasa bile düşünün ...
bu özelliği nasıl yapmışlar bu programa yaaa eşime yükledim bu programı hep onu saçma sapan yerden arayanlar olyodu şimdi bilyo kim nerden aradı ad soyad çıkyo...tahminim telefon kartı için verilen bilgileri kayıt olan kişilerdir die düşünyorummm kesinlikle başka türlü insanların bilgisi nasıl çıksın
aman keşke sölemeseydin etiketini de sökseydin 70tl'ye aldım anne deseydinyok cnm ne nazar felan değmedi(Allah korusun minişi) yalnız oğlum seni çok sevdi kızınmı olcak neee baya ilgilendi senle
pantalon anneme oldu bi tonda laf yedim neymiş 25 TL lik pantolonmu alyomuşum onaaadedim 50 TL di indirime girmişti aldım suçmuuu
dene diom denemicem dio zorla denedi üstüne oldu cukk die....dedim negüzel işte renge bakk ben neyle giycem bu rengi dioo dedim kremle kahveyle beyazla hiçbiri yokmuş efendim bu renklerin onda...
ayy dedim istemiyosan at gitsinne beni kızdıryosunki (annem ucuz şeyleri sevmez bilyodum aslında ama kötü deildi gördün pantolonu kadife istedi die aldım)
hem colins kötü bi marka değilkiaman dün giydi k.v deydik gördümm hayır onca laf etti giydiii bendemi bişi var yaaa herkes üstüme üstüme geliyo haaa
eşimde tutturdu facete nie evli yazmıoda yok efendim nie resmimiz yoktaaa eee mal sen beni silmedinmi kavgada dedim evli durumuda değişmiş dedim ee benimkinde evli yazıyo sende yazmıo dedi dedim sen çıkarınca ben de değiştimm amannn çocuk gibisin haaa dedim
yok evli die değiştir dio resmimizide profil yap çabuk dioo
süslendim geldim dün kuaföre gittim kakul kestirdim bide saç rengimi değiştim herif uyuyamadı sabah bana sorduğu soruya bak bukadar süs püs nie birimi var işyerinde neden bakımlı gezer oldun kıskançlık krizleri onda şimdiii
ayy keyf alıyorum ama bide artarsa ksıaknçlıklar soluk aldırmaazzzzz(bilyosun kavgadan sonra onu takmıom gezyom paramı harcıom bakıma süse püse kıyafet ohh olsunnn ..)
yüzüğünü taktınmıııı die bağıryoo arkamdannn bak ne hallere düştüü görrr ayşaa bunlar böyleee işteeee
pişman olmamkızı pişman etmeseydin keşke
almış artık
pişman olacağı bir durum yok ki alisha biliyordu zaten böyle olacağını bile bile ayfon istedi
dimi alisha
alisha bu arada haftasonu açıköğretim sınavları var sana çıktı mı görev? Eşime 4 oturum iadeden geldi bizim ceza parası çıkacak inşallah
neslişahbana da isim bulalım kızlariki kuzenim de kızlarının adını zeynep koymuş,bi de ben koyarsam üç zeynep olucak
diloşum yaa daha önce yazmış mıydın böyle bi risk olduğunu yoksa ben mi gözden kaçırdım :26: dikkat et kuzum...ama göreceksin bu kez hiçbi şey olmicak allahın izniyle
al sen de canım madem al diyo babanbiraz önce babam da bana git a. elo. dan tel al kendine ben öderim dedi çok utandımmm telefonum iice bitti artık arka kapağı düşüyo kaldırınca da, arayınca ses gelmiyo karşıdan evlendikten sonra babam bişileri fark edip al deyince çok utanıyorum yaa
ben gyneferon kullanıyorum, kanın 15 de olsa kullanıcaksın, bz senin kanını ölçebiliyoruz bebeğinkini ölçemiyoruz dedi doktor, kan ilacına başlayalı daha iiyim ben de.
söyle doktoruna bir dahaki kontrolde :)))tansiyonum normalde düşüktür ama 2 seferdir normal çıkıo, kanım da yükselmiş eskiye göre 13 küsur. ne biliim bende de geçmişti işte dün akşamdan beri bi ağırlaştım sanki yine:26:
kız koket amma kötülemişsin telefonumu hee ii hoş kullanıyoz işte bende anlamam ztn okadar özellikten gerekli olanları kullanıyom işte ama şu arayan yerin özelliği iyimiş söel bende yükleyim onu.
ayşamm sende güle güle kullan cnm iyidir boşver ayfon ama internette alman gerek şimdi senin yoksa işe yaramaz.
kuzum beşiğin markası kraft,modeli sanırım 604...fiyatıda 285 tl'ymiş...ama bu indirimli fiyatımı bilmiyorum,bi bu fiyata almışız...
kedi dilini süte batırıp dizerek yapılıyo...aralara krema sürülüyo(evde yapılıyo),en sona da çikolata sosannenin yaptığı da böyle mi bilmem canım...
riskli gebelik malesef canım,
3 haftada bir rahim kanalını ölçüyor, 3.5 la başladık 3.2ye düştü, 2.5 dan itibaren doğum başlayabiliyor, ev işi, ayakta yolculuk, tüm gün oturma, yükseğe uzanma, stres hepsi yasak. aslında açılmayı engellemek adına, klozet kullanmam gerekiyor ama yok evde, ev sahibine sölicez o onaylamazsa biz taktırcaz. erken doğum stres kaynaklı ama rahim ilk gebeliği 6 buçuk ayda sonlandırdığı için, yine gebeliği 6 buçuk ay olarak sonlandırabiliyormuş. onu engellicez hareketi azaltarak. kerem'deki gibi rahat geçmiyo zaten hamileliğim. zor geçiyo çok.
ben derisiyle kızarttım kendi yağında, yerken çıkarttık derisini, adam güzel baharatlamıştı hiç ekleme çıkarma yapmadım.
Günaydınn..
Dün dra gittim sonucu almaya ya 3te ordaydım randevum 3 buçuktaydı. Labaratuvara bi indim sonuç çıkmamış 3lü testin kan testleri çıkmış sadece. Ee napıcaz 3lü testi yapan yeri aradılar fakslasınlar diye. Sonra bekle bekle faks yok saat 3 buçuğu geçti 4 e gelliyo. Kaç defa arattım bi faksı çekemediler. Görevli bana daha sonra gelemez misiniz diyo. Ev de yakın değil dolmuşla gidiyorum oraya. Gelemem tekrar dedim madem çıkmıcaktı neden bugüne randevu verdiniz dedim. Resmen tansiyonum düştü beklemekten. Sonra şefleri olan kadın geldi o ilgilendi direkt aradı ana lab.ı. Onuda bekledim falan derken saat 4 buçukta mail attılar sonucu kadının kendi mailine de öyle çıkartırabildim.Ama resmen süründüm bi sonucu çıkartmak için. Sonra drun yanına çıktım bebeği görme heyecanıyla sadece sonuca baktı ultrasona almadı. Neymiş sonuç içinmiş bu muayne ultrasona alırsa diğer bekleyen hastalara haksızlık olurmuş. Geçen sefer cinsiyeti öğrenememiştik tekrar bakalım dedim 2 kere yok almadı. Göremedim bebeğimi
Sırf para için bidahaki gelişimde ücretle girmem gerekiyo çünkü bu kontrol sayılıyor diye.Ona da moralim bozuldu iyice düştü suratım. Sonuç olarak 3lü testin sonucu iyi çıktı çok şükür riskli bölgede değilim. Ama bi daha gitmeyi düşünmüyorum kesin olarak. Zaten memnun değildim buda bahanesi oldu.
Sonrada eşimle buluştuk sinemaya gitmek için yemek yedik falan k.görümcemle nişanlısı da geldiler cerenle celale girdik. Aslında komikti ama çok müstehcen terbiyesiz laflar vardı tüm film boyunca. Salon kahkahaya boğuldu ama aileyle gidilmez kesinlikle. Yemektede kola içtim biraz (bi bardak kadar) yolda başladı ağrılar eve geldim daha kötü oldum gaz sancısı yaptı. Karnım şiş old. için kaburgalarıma vurdu ağrısı bide sırtıma. Kaç defa tuvalete gittim. Bidaha içmicem kola çok kötü yapıyo Eşim sabah uyandırmadan gitmiş kuzum uyumuşum 9a kadar. İyi geldi.. Ama bi tuhaf oluyorum öpmeden gidince, tlfda konuştuk uyandırmıyım dedim seni diyo rahatsızsın diye. Kahvaltını yap güzelce diyo bide.
dileğim biz de eskiden çok mum yakardık ya. geçen eşim söylüyor hatta, en son aldığımız mumlar hiç yanmadılar yazık, kenarda köşede boş boş bekliyorlar diyeannem burda olsaydı eşime güzel bir sevgililer günü süprizi yapardım ama İlker'le ne sofra hazırlayabilirim ne de kendimi biz bu sene evlililk yıldönümüne kadar olan bütün özel günleri iptal ettik. doğum günü hediyem katı meyve sıkacağı, sevgililer günü hediyem de mama sandalyesi olacak. o dereceyiz yani herşey bebiş için mumlarımızı yakıp keyif yapacağımız, mısır patlatıp film izleyeceğimiz günleri iple çekiyoruz. İlker bey akşamları erken uyuyayım da acık başbaşa kalsınlar demiyor maalesef. bile uykuya dalmadan hemen önce oluyor nerdeyse. ayyy ne dolmuşum ya, bak içimi döktüm bir anda
seduşum ya senin cadı akşamları erken yatmaya başladığında ne kadarlıktı? hep böyle miydi yoksa? nasıl düzene sokcaz bilmiyom bebişi...
ohhhh benim yerime de ye, geçenlerde eşime burger'dan 2 menü aldım ben de 2-3tane pattisinden tırtıkladım bütün kutuyu bitirirdim ama zor tuttum kendimi
saol cnm 1000e geldi faturalı garantili temiz 2.el
tansiyonum normalde düşüktür ama 2 seferdir normal çıkıo, kanım da yükselmiş eskiye göre 13 küsur. ne biliim bende de geçmişti işte dün akşamdan beri bi ağırlaştım sanki yine:26:
koketa hani alishayla whatsapp a yüklediğin resimleri bize de göstersene merak ediyorum
dilek msn açık mı sana kitap ismi yazdım o kadar hiç tepki vermedin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?