kızı pişman etmeseydin keşke
almış artık
hangi programmış bana da söle elbet birgün bataryan gelecek yeniden kavuşcam tlfnumayüklerim bende
bu özellik bence sıkıntılı biraz. Yakında davalar başlar kaldırırlar.
öyle şeymi olur yaa bunu yapan özel hastane dimi??
biz kaçta sonuç alırsa alalım randevumuzun hepsinde bebek ultrasona sığdığı zamnalar tabiii hep gösterdi bu senin en doğal hakkın
üstelik cinsiyeti bilmiyordun sonuçta söylemek zorunda ayrıca 15 günde bir para ödememek her hastanede var ve bunlardada bebeğin durumuna bakıyor kan aldığında veya sonuç gösterdiğinde önce bebeğe bakıyo felan senin durumunu soryo ne ilgisizmiş bu böyleee başta böylese ilerde bişi olduğunda sen bunun cep num. felan nası arıyacan geçiştiryosa daha böyle olduki aklına bişi takıldı ....
Memnun kalmadığınıda belirt eğer ararlarsaaa bazen arayıp hastanemizden doktordan memnunmusunuz memnun kaldınzmı die soryolar
aman keşke sölemeseydin etiketini de sökseydin 70tl'ye aldım anne deseydin
hem tam da oturmuş naz zyapmasın rengi de çok güzel her şeyle giyer onu bi kereee
kıskançlık mı yapıo seninkisi bak seen iki süslenince hemen kıymete bindin demek kigerçi süssüz biri diilsin zaten de en ufak değişiklik aklını almış hemen adamın
pişman olmamçünkü ben galaxy ısınamadım bi türlü
hıhıı
evet bana da 4 görev var hepsi de aynı okulda, eve biraz uzak ama olsun artık
yimeğimi yedim geldim ama dersim başlıcak birazdan, yokum ben artık yani:80:
kız koket amma kötülemişsin telefonumu hee ii hoş kullanıyoz işte bende anlamam ztn okadar özellikten gerekli olanları kullanıyom işte ama şu arayan yerin özelliği iyimiş söel bende yükleyim onu.
ayşamm sende güle güle kullan cnm iyidir boşver ayfon ama internette alman gerek şimdi senin yoksa işe yaramaz.
ben daha çok bu uygulamanın ülkede 3. sayfa haberlerde nelere neden olabileceğini düşündüm bir an ona göre dedimyasal mı acaba zaten bilinmeyenlerede bi num. sorduğunda kayıtlısa söylüyolar ama kime ait olduğunu
ayhyy dilşaddd çok mutlu oldum sağsalim kucağına alırsın inşallah
çook özendimm yaaaa kız bebek topiği gibi burasıı heeeeeeeeeeeee
banada uğur getirsin topiğiniz bitanede kızım olsun inşallah
Dilşad nasıl bi duygu yaaaa bekliyomuydunnn içine az da olsa şüphe düşmüşmüydü yanılcağının benim erkek içime doğdu ve olduu hiç şüphe düşmedi ondan soryom:44:
titreşim,müzik falan var canım...ben nette pembesini gördüm akşam,bizimki lila...
geçmiş olsun
bana da isim bulalım kızlariki kuzenim de kızlarının adını zeynep koymuş,bi de ben koyarsam üç zeynep olucak
diloşum yaa daha önce yazmış mıydın böyle bi risk olduğunu yoksa ben mi gözden kaçırdım :26: dikkat et kuzum...ama göreceksin bu kez hiçbi şey olmicak allahın izniyle
teyseleri biz dr'a gittik,yeni geldik...kuzum son adet tarihine göre 31+3,ultrasona göre 31+6 haftalıkmış...veee 6 haftada aldığım 1 kilonun tamamını kuzum almışen son gittiğimde 903 gr'dı,bugün 1880 gr çıktı boyuda yaklaşık 42 cm falanmış suyu falan herşeyi normalmiş...salı günü gidicem,dr çalışabilir diye rapor vericek...doğum nisan başı gibi olurmuş ama martın 15'inden sonra her an bekle dedi...
eşim izin vermedineslişah
kız onca zaman Zeynep diye direttin, tartıştın, ağladın şimdi vaz mı geçeceksin kuzenlerin koymuş diye?
sen çok istiyosun, çok içine sindi, bence Zeynepten vazgeçme :26: çocuk da alışmıştır ismine..
al sen de canım madem al diyo babandoğum hediyesi olur hem sana :))
ben de galaxy note 2 istiyorumm
söyle doktoruna bir dahaki kontrolde :)))
süt le salep haricinde bişe içmiyorum ki canım, iş yerimde de meyve suyu içiyorum bol bol %100 olanlardan.dilşad üzüldüm yaa moralim bozuldu böyle diyince çok umutsuz bakıyosun böyle yapma
doktorun ne diyor bu konuda gebelik için erkekn doğum olmasın die ne yapılabilir...bide şee diycem hani maydonoz veya bitki çayları gibi erken doğumu getircek şeylerden uzak dur internetten araştırsana
çok stressli olduğunu hissettim sanki bence biraz sakin olmalısın kitap oku bol bol sakinleştirir sahlep iç bide oda sakinleştirirhem yararlııböyle de hergün aynı şeyleri düşünmekle zman geçmezki
hepimiz dua edicez bişi olmıcak inşallah Allahın izniyle.
ben tok karnına içiyorum :26: evet canım öyle oluyor benm kanım 12. 1Dilşad bende gynoferon kullanıyorum sabahları aç karnına. Kanım 11 yani sınırda çıktı pekmez ve çekirdekli kuru üzüm de ye dedi. Ama bu ilaç dışkı rengini koyu yapıyo sende de öyle oluyo mu
Yarene de temmuz anneleri topiğindeki bi arkadaşa öyle yapmışlar.Bende senin gibi düşünüyorum 10 gün içerisinde tekrar ücretsiz muayne olma hakkım var ve burası özel evet.
Gitmicem zaten ararlarsa memnun kalmadığımı söylicem aynen. Nasıl moralim bozuldu çıktığımda göremedim diye
kızlar vazgeçmiyim mi zeynepten :26: kendi annem de istemedi kuzenlerimde olduğunu duyunca,eşime söyledi,eşim de mırın kırın etti...çünkü kendisi sude istiyodu ama kuzeni kızına koymuş diye istememiştim benşimdi aynı duruma ben düştüm bayramlarda falan bi araya geldiğimizde bi evde 3 zeynep olucak
az önce eltimle konuştuk...kv orda neslişah ismini övüp duruyomuş,kaynım gaza getiriyomuş onu,eltimde bizi tutuyomuş,kv eltimi azarlamışona da dedim belki zeynep koymayız diye,neslişah mı koyacaksınız diyo,tabiki hayır dedim
anlıycanız bize yeni isim yolları göründü
kokiş tarif altta
pastanın tarifini yazıyorum kızlar:
kreması:
1 lt süt, 2 kave fincanı un, 2 yemek kaşığı mısır nişastası, 4 yemek kaşığı şeker, 1 paket vanilya
krema pişip göz göz kabarınca bi poşet toz krem şanti eklenip,çırpılacak...(ekler pastanın kremasına benziyo tadı)
kedi dili süte batırılıp borcama dizilecek...(sütte bekletilmicek,hemen batırılıp çıkarılacak) üzerine bi kat krema, tekrar kedi dili,tekrar krema ve en üste çikolata sos(hazır) pişirilip dökülecek
Yarene de temmuz anneleri topiğindeki bi arkadaşa öyle yapmışlar.Bende senin gibi düşünüyorum 10 gün içerisinde tekrar ücretsiz muayne olma hakkım var ve burası özel evet.
Gitmicem zaten ararlarsa memnun kalmadığımı söylicem aynen. Nasıl moralim bozuldu çıktığımda göremedim diye
viliş iyi hoşta tekrar krema demişsin en üste krema ve üstüne çiko sos demişsin anlamadım kremanın üzerine nası çiko sos yaaa kedi dilinin üstüne değilmi en üstte
Dilşad propekstürdede aç yazıyo ben aç içiyorum hep bişe yemeden. Senin kanın yüksek bendenkerem den sonra olduğu için sanki onun yerine bi erkek evlat gelecek sanıyordum ama hamileliğim farklı geçiyor acabalardaydım canım, eşim kaç gündür kıvırcık saçlı bi kızımız olacak diyodu o bildi :) inşallah canım çook mutluyum hamile kaldığımdan beri. çok şükür.
maşallah sizee, prenses kocaman oldu artık
canım yazmamışım buraya yazdım sanıyordum :26: inşallah canım benm içimden bi ses de bunu kucağına alacaksın diyor, hayırlısı
eşim izin vermedibıdı bıdı konuştu, yaza doğru alcam ben sana niye direk hayır demedin diyo
süt le salep haricinde bişe içmiyorum ki canım, iş yerimde de meyve suyu içiyorum bol bol %100 olanlardan.
doktorum iş yapma yorulma hiç bişe olmaz Allahın izniyle diyo.
yoo stresli değilim bugün peşpeşe anlatınca öle olmuştur, halsizim ama daha iiyim artık çok şükür
ben tok karnına içiyorum :26: evet canım öyle oluyor benm kanım 12. 1
benm özel doktor bile 15 gün içinde ücret almıyo 2. kez.
Evet canım bolun önerdiğine gitcem:13:değiş erkekn ken ve aslında topikte duyum aldığın bilinen bi doktora git arkdşlarının önerdiği olsun
Dilşad propekstürdede aç yazıyo ben aç içiyorum hep bişe yemeden. Senin kanın yüksek benden
15gün çok iyiymiş.
Evet canım bolun önerdiğine gitcem:13:
benm kanım Kerem e hamileyken 8e düşmüştü, bu gyneferonla yükseldi, çok ii bi ilaç canım 12ye çıktı şimdi çok şükür
özge ayrıntılı ultrasona girdin mi canım? bi de boyu kilosu (gramı)nasıl?
Yok canım sordum 22.haftada bakılacak dedi. En son 1 hafta önce gramı180 gr civarındaydı boyunu sordum söylemedi ölçemeyiz tam olarak dedi. Öğrenenler nasıl öğreniyorlarsa
özgee göğüslerin sertleşti mi süt kanalları oluşuyo ya artık, bizimkiler sertleşti azcık :) sızlıyo
evet canım ama pek elleme göğüslerine, rahmi uyarıp erken doğuma sebep oluyomuşOhooo tombul tombul memeler oldum resmenÖzellikle uçları çok sert her daim Ağrıyo hep Doğuma yakın süt de gelicek dimi
eşim berra ya ikna oldu, berra olsun dedim, sen bilirsin diyo
Berra - Doğru sözlü, hayır işleyen kimse :) böyle yazıyor nette. içim ısındı buna iice.
özgem sen ne düşünüyosun ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?