Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Yarene de temmuz anneleri topiğindeki bi arkadaşa öyle yapmışlar. Bende senin gibi düşünüyorum 10 gün içerisinde tekrar ücretsiz muayne olma hakkım var ve burası özel evet.
Gitmicem zaten ararlarsa memnun kalmadığımı söylicem aynen. Nasıl moralim bozuldu çıktığımda göremedim diye

valla yaa hiç aklıma gelmedi ogün kendisi bana kızgındı ondan bence öyle davrandı... hem giydi hem konuşyoo

aynen yapıyor kıskanlığı valla çok arıyo maşallah bütün gün tele bakmadığımda nerdeydin kimin yanına gittin kimse asılyomu bi tele bakmıyım kıyamet koparyoo inşallah abartmaz bunu bide bunun için tartışırız artık

değişiklik iyidir kakül 10 sene geri atmış demi diom baya atmış 80 lere dönmüşsün dioo dedim sen yaşlanıcan ben genç kalıcam yüreğine indi

telefonunu güle güle kullan cnm Iphone iyi yönleri var ben saymadım yaa topla toplaa yapmam lazım şimdii

taaaamm beee üstüme gelmeyin aaa

aslında en iyi özelliği galaxiden daha sağlam IPhone düştüğünde yaaa çok özellikleri kullanmayan için dedim yaa Iphone daa özellikleri az çok benzer şeler var galaxi ile aslında kötü demedim deee özellikleri daha yüksek kıyasladığında demeye çalıştım hadi anla beniii

o Iphone da kullanılyomu bilmiyorum google playden yüklüyoruz adafix programın adı yüklersin çalışırmı sende bilmiom hiçç denemedim Iphone da:44:

kerem den sonra olduğu için sanki onun yerine bi erkek evlat gelecek sanıyordum ama hamileliğim farklı geçiyor acabalardaydım canım, eşim kaç gündür kıvırcık saçlı bi kızımız olacak diyodu o bildi :) inşallah canım çook mutluyum hamile kaldığımdan beri. çok şükür.

maşallah sizee, prenses kocaman oldu artık
canım yazmamışım buraya yazdım sanıyordum :26: inşallah canım benm içimden bi ses de bunu kucağına alacaksın diyor, hayırlısı

eşim izin vermedi bıdı bıdı konuştu, yaza doğru alcam ben sana niye direk hayır demedin diyo
süt le salep haricinde bişe içmiyorum ki canım, iş yerimde de meyve suyu içiyorum bol bol %100 olanlardan.
doktorum iş yapma yorulma hiç bişe olmaz Allahın izniyle diyo.
yoo stresli değilim bugün peşpeşe anlatınca öle olmuştur, halsizim ama daha iiyim artık çok şükür

Dilşad bende gynoferon kullanıyorum sabahları aç karnına. Kanım 11 yani sınırda çıktı pekmez ve çekirdekli kuru üzüm de ye dedi. Ama bu ilaç dışkı rengini koyu yapıyo sende de öyle oluyo mu
ben tok karnına içiyorum :26: evet canım öyle oluyor benm kanım 12. 1

benm özel doktor bile 15 gün içinde ücret almıyo 2. kez.

viliş iyi hoşta tekrar krema demişsin en üste krema ve üstüne çiko sos demişsin anlamadım kremanın üzerine nası çiko sos yaaa kedi dilinin üstüne değilmi en üstte

değiş erkekn ken ve aslında topikte duyum aldığın bilinen bi doktora git arkdşlarının önerdiği olsun

viliş iyi hoşta tekrar krema demişsin en üste krema ve üstüne çiko sos demişsin anlamadım kremanın üzerine nası çiko sos yaaa kedi dilinin üstüne değilmi en üstte

toplam 5 kat oluyo canım...2 kat kedi dili,2 kat krema,en üste de (kremanın üstüne) çiko sos
dizilişi şöyle yani:
çiko sos
krema
kedi dili
krema
kedi dili
şimdi anlatabildim mi

uyku çöktü üstüme, pirinç de ayıklamam lazım,offf
azcık uyusam mı :26:

Dilşad propekstürdede aç yazıyo ben aç içiyorum hep bişe yemeden. Senin kanın yüksek benden

15gün çok iyiymiş.

değiş erkekn ken ve aslında topikte duyum aldığın bilinen bi doktora git arkdşlarının önerdiği olsun
Evet canım bolun önerdiğine gitcem:13:

Dilşad propekstürdede aç yazıyo ben aç içiyorum hep bişe yemeden. Senin kanın yüksek benden

15gün çok iyiymiş.

Evet canım bolun önerdiğine gitcem:13:

benm kanım Kerem e hamileyken 8e düşmüştü, bu gyneferonla yükseldi, çok ii bi ilaç canım 12ye çıktı şimdi çok şükür
özge ayrıntılı ultrasona girdin mi canım? bi de boyu kilosu (gramı )nasıl?

Son düzenleme:

Yok canım sordum 22.haftada bakılacak dedi. En son 1 hafta önce gramı 180 gr civarındaydı boyunu sordum söylemedi ölçemeyiz tam olarak dedi. Öğrenenler nasıl öğreniyorlarsa

Yok canım sordum 22.haftada bakılacak dedi. En son 1 hafta önce gramı 180 gr civarındaydı boyunu sordum söylemedi ölçemeyiz tam olarak dedi. Öğrenenler nasıl öğreniyorlarsa

16. haftadan itibaren yapılıyor ayrıntılı ultrason, benm baktı iç organlara kaburgaya falan. 15+1 dik işte 113 gr, 12.5 cm bi dahaki gitmende bakar sana da, ablama da yapmamış ayrıntılı o da 18. haftasında heralde aramız 10 gün, ama ultrasonda onunki de benmkiyle aynı çıkıyo, büyük ihtimal doğumumuz aynı güne gelir

özgee göğüslerin sertleşti mi süt kanalları oluşuyo ya artık, bizimkiler sertleşti azcık :) sızlıyo

eşim berra ya ikna oldu, berra olsun dedim, sen bilirsin diyo

Berra - Doğru sözlü, hayır işleyen kimse :) böyle yazıyor nette. içim ısındı buna iice.
özgem sen ne düşünüyosun ismi

Son düzenleme:
eşim berra ya ikna oldu, berra olsun dedim, sen bilirsin diyo

Berra - Doğru sözlü, hayır işleyen kimse :) böyle yazıyor nette. içim ısındı buna iice.
özgem sen ne düşünüyosun ismi

Canım daha çok isimler bulursun acele etme bence. bu bi kenarda dursun.
Biz kız olursa cemre istiyorduk ismini. Ama %75 erkek eşimde caner ismini istiyor kendi ismine uyuyor diye ama ben beğenmiyorum caneri Canerle tülin aklıma geliyo hep
Benim k. görümcem doğmadan erkek olucak sanmışlar uyumlu olsun diyede caner koyucaklarmış adını.
Eşim hep seviniyormuş o zamanlar kardeşim olucak caner diye, bu yüzden istiyo zaten. Daha düşünürüz diyorum ben Çok kararsızım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…