Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yok yok, ben karar verdim keremde de bu zamanlar kesinleştirmiştik zaten. ismiyle sevelim.

caner ismini benm annem de ablama söylüyor kendi oğlu olsa koycakmış zamanında. güzel bencee.

yok yok, ben karar verdim keremde de bu zamanlar kesinleştirmiştik zaten. ismiyle sevelim.

caner ismini benm annem de ablama söylüyor kendi oğlu olsa koycakmış zamanında. güzel bencee.

Adıyla yaşasın ozmn canım minik berra.. Belkide bu rahatlığım cinsiyeti net öğrenemedim diyedir
Bu arada ben 2 gündür bebişimin hareketlerini hissediyorum :) Dünde sinemada hissettim hep o da karnımda gülüyodu demek Eşimde hissetmek istiyor artık acaba ne zaman hissedecek

canım maşallah eşin 6. ayda ancak hisseder

eşim berra ya ikna oldu, berra olsun dedim, sen bilirsin diyo

Berra - Doğru sözlü, hayır işleyen kimse :) böyle yazıyor nette. içim ısındı buna iice.
özgem sen ne düşünüyosun ismi
yaa diloş yaa, fikrimi söylicem ben beğenmedim (
güzel isim ama "r" harfi ismi kabalaştırıyo. Ki bunda iki tane var.
Ben kendi ismimde de "r" harfini kaba bulurum.
Kızcan gene bana

İsim analizi yapim sizin kıvırcığa

B:İsminin başında veya ilk hecesinde B harfi olanlar,kadınsa erkeklerden,erkekse kadınlardan kaçmak zorunda kalacaklardır.Çünkü onlar aşırı duygusal ve hassas bir ruh hali sergileyecek ve çok çabuk duygulanarak olumsuz etkileneceklerdir.O nedenle erken evlenirlerse muhtemelen ilk eşlerinden ayrılma ihtimali yüksektir.evlilik geç olursa bu tehlike ortadan kalkacaktır.İsminin içinde B harfi olanlar mutlu edilmeleri kolay ama beraber yaşanması zor kişilerdir.

E:Genel olarak A harfinin yaptığı etkiyi yapacaktır.Beş veya yedi harfli bir ismin sonunda sesli harf olarak bulunması genel olarak hem büyük bir yetenek hem de yaşam boyu sürecek bir arayış işaretidir.Örneğin Gamze,Asude,Bahriye...

R:Genel olarak bereket işaretidir.İsminin içinde R harfi geçen kişiler fazlaca ekonomik sorun yaşamazlar.Yaşamlarının bir döneminde ellerine çok büyük bir fırsat geçer.Bu fırsatı kullanabilmeleri halinde zirveye oynama şansları çok yüksektir.R harfinden sonra gelen bir sesli hrf ise para tutamama işaretidir.(RE,RA ve Rİ gibi dizilimler.)

(eli açık olacak sizin kız )

A:İsmin başında olması iyi niyet işaretidir.Kendisinden sonra gelen harften etkilenir.İsmin sonunda olması kişinin sürekli bir arayış içince olacağını gösterir.Genelde ismin ilk harfi olursa aşırı iyi niyetli hatta saf denecek kadar iyi niyetli olmaları istismar edilmelerine neden olabilir.İsmin sonunda yer alması genellikle kişinin doyumsuz olduğuna işarettir.

bizim iş yerindeki kız da erkek olsaydı Caner koyacaktı :))) hoş isim..
ayy yesinler onun minik ayaklarını, tekmeliyo mu onlarla artıkk

Bence isim koyan kişinin içine sinmesi önemli, nekim kızma ama onun içine sindiyse, beğeniyosa tamamdır. Sen fikrini söylüyosun tabi de en önemli dilşadla eşinin kararı Kızma banaaa

Diyosunuzzz:26: Ne bilim ya şimdi aklım karıştı siz böyle diyince. Ben sadece Can ismini daha çok seviyorum bide Demiri beğeniyordum erkek çocuklarında. Bu isim analizini nerden şeettin bakim bebeyim.

Evet tekmeliyo teyzeleri arada yanımda olduğunu hissettiriyo bana seviniyorum iyi olduğunu hareket ettiğini hissedince.

kessinlikle onların beğenmesi önemli, şiddetle katılıyorum
ben etkilemek için söylemedim ki, sadece BENİM fikrimi söyledim.
Kendim (Allah bebek verirse) sizlerin fikrini soracağım için

kızılacak bişi yok hem bunda katılıyorum sana çünkü ))

tabiki onların kararıolmakla birlikte bende kararımı söleyimbanada kaba geldi diloşum nekime katılıyom ama siz beğendiyseniz sorun yok.

özgee demir ismini bende çok severim çok karizmatik ya bide rüzgarı çok severim ama caner itici geldi bana.

iş yoğunlaştı yine bi ton kitap çıktı
matematik kitabına bile başlıoum nisanda düşünün artık

nigar arayıp çırlayınca farkettim çıkış saatim gelmiş
bıktım yaa bu kadar yoğunluktan totom uyuştu valla
regl oldum mu acaba wcye bile gidemioum ki :50.

iyi akşamlar kuzular

kızlaar ne biliim benm ilk hamilelikten beri hoşuma gidiyo hatta nazlı en yakim arkim biliosunuz, birbirimizden habersiz o kızı olursa berre koymak istiyomuş nişanlsı da çocukluktan beri oğlu olursa ali kerem koymak istiyomuş, isim konularında bile aynı düşünüyormuşuz dedik hatta.
ben sevdim, bi de ben dinle alakalı isim olmasına dikkat ediyodum zaten, şimdilik kararım böle yine de öneriniz olursa değerlendiriciim :)

Allah kolaylık versin canım
ii akşamlar

dilşadcım, berra ismiyle ilgili şunu buldum, aklında olsun istedim sadece.

Muhammed b. Amr b. Atâ’dan:

”Ben kı.zıma Berra ismini verdim. Müteakiben Zeyneb binti Ebî Seleme bana şunu söyledi: Resulullah aleyhissalâtu vesselâm bu isimden nehiy bu.yurdu. Benim adım da Berra idi. Resulullah aleyhissalâtu vesselâm «Kendinizi temize çekmeyin! Allah sizin iyi olanlarınızı pek âlâ bilir.» dedi. (Oradakiler) :

- Ona ne isim verelim? diye sordular. «Zeynep ismini verin.» buyurdu. (Müslim, Edeb 19, (2142).

özgecim maşallah bebişine o tekmelerini hissetmek harika oluyor ya. hamileliğime dair en çok özlediğim şey o minnak tekmecikler.

çok şükür ateşi çıkmadan atlatıyoruz galiba bugünü de kızlar. bundan sonra 6. ay aşıları kalıyor. onu da atlattık mı yaşını doldurana kadar rahatız inşallah aşı konusunda.

ay rahatliycak yani yavrucak, şu bebişlerin aşılarına kızıyorum ama gerekli işte
biz bile korkuyoruz, onların minicik bünyesine vuruyolar ya iğneleri
ama herşey onların sağlığı içinnn

Son düzenleme:

canım bunu ben de okudum da geçen sene, müftülüğü aradım il müftüsüyle görüştüm o berre ismidir, berra koyabilirsiniz dedi, onun torunu da berraymış.

oyy maşallah çıkmasın ateşi

Son düzenleme:
ayyy ben vilişin kızına maşallah demedim, boncuklarımı kondurmadımmm
ne güzel haberler getirmiş, mutlu etmiş annesini de bizleri de
(zeynebe diycektim yine, isimsiz kaldı şimdi kuzu)

dilşaddd

şükür kavuştum evime gün hiç bitmicek sandım öğleden sonra 2-3 saaat çok zor geçti çok ağrıdı karnım kuscam zannettim ama şükür şiddeti dindi kusmadım da ilaç içmedim kaçay sonra direndim,ama nasıl geliyo varyaa ,hakket kesiyo ilaç benm reglimi yaa

ya değişmeee ,ne sölüyon hemen sende eşine yaa, ben okadar çok alıştımki zeynep'e başka isim diyemem kızına

tarifi not ettim

teşekkürler hepinize kızlar, eşim dio ki az önce sevgililer günü hediyem olsun tlf, uyanığa baaaaak

biz de eve geldik daha doğrusu kv'ye.pişi yapmış 4 tanecik yedim

al sen de canım madem al diyo baban doğum hediyesi olur hem sana :))
ben de galaxy note 2 istiyorumm

söyle doktoruna bir dahaki kontrolde :)))
yaaa note 2 de çok devasaaa, yakından gördüm de inanamadım o kadar büyük tlf mu olur
ilk çıktığında ben de istiodum görünce vazgeçtim

üf yaaaa valla çok kızdım kuzenlerine yaaa ikisi birden ne die aynı ismi koymuş o kadar savaş verdin Zeynep için yaaaaa

tarifi not alıom ben de.kremayı yaparken hepsini bi seferde tencereye döküp mü karıştırıoz yoksa bi koyma sırası var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…