- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Canım daha çok isimler bulursun acele etme bence. bu bi kenarda dursun.
Biz kız olursa cemre istiyorduk ismini. Ama %75 erkek eşimde caner ismini istiyor kendi ismine uyuyor diye ama ben beğenmiyorum caneriCanerle tülin aklıma geliyo hep
Benim k. görümcem doğmadan erkek olucak sanmışlar uyumlu olsun diyede caner koyucaklarmış adını.
Eşim hep seviniyormuş o zamanlar kardeşim olucak caner diye, bu yüzden istiyo zaten. Daha düşünürüz diyorum benÇok kararsızım çünkü.
yok yok, ben karar verdimkeremde de bu zamanlar kesinleştirmiştik zaten. ismiyle sevelim.
caner ismini benm annem de ablama söylüyor kendi oğlu olsa koycakmış zamanında. güzel bencee.
Adıyla yaşasın ozmn canım minik berra.. Belkide bu rahatlığım cinsiyeti net öğrenemedim diyedir
Bu arada ben 2 gündür bebişimin hareketlerini hissediyorum :) Dünde sinemada hissettim hep o da karnımda gülüyodu demekEşimde hissetmek istiyor artık acaba ne zaman hissedecek
yaa diloş yaa, fikrimi söylicem ben beğenmedimeşim berra ya ikna oldu, berra olsun dedim, sen bilirsin diyo
Berra - Doğru sözlü, hayır işleyen kimse :) böyle yazıyor nette. içim ısındı buna iice.
özgem sen ne düşünüyosun ismi
bizim iş yerindeki kız da erkek olsaydı Caner koyacaktı :))) hoş isim..Canım daha çok isimler bulursun acele etme bence. bu bi kenarda dursun.
Biz kız olursa cemre istiyorduk ismini. Ama %75 erkek eşimde caner ismini istiyor kendi ismine uyuyor diye ama ben beğenmiyorum caneriCanerle tülin aklıma geliyo hep
Benim k. görümcem doğmadan erkek olucak sanmışlar uyumlu olsun diyede caner koyucaklarmış adını.
Eşim hep seviniyormuş o zamanlar kardeşim olucak caner diye, bu yüzden istiyo zaten. Daha düşünürüz diyorum benÇok kararsızım çünkü.
ayy yesinler onun minik ayaklarını, tekmeliyo mu onlarla artıkkAdıyla yaşasın ozmn canım minik berra.. Belkide bu rahatlığım cinsiyeti net öğrenemedim diyedir
Bu arada ben 2 gündür bebişimin hareketlerini hissediyorum :) Dünde sinemada hissettim hep o da karnımda gülüyodu demekEşimde hissetmek istiyor artık acaba ne zaman hissedecek
yaa diloş yaa, fikrimi söylicem ben beğenmedim(
güzel isim ama "r" harfi ismi kabalaştırıyo. Ki bunda iki tane var.
Ben kendi ismimde de "r" harfini kaba bulurum.
Kızcan gene bana
İsim analizi yapim sizin kıvırcığa
B:İsminin başında veya ilk hecesinde B harfi olanlar,kadınsa erkeklerden,erkekse kadınlardan kaçmak zorunda kalacaklardır.Çünkü onlar aşırı duygusal ve hassas bir ruh hali sergileyecek ve çok çabuk duygulanarak olumsuz etkileneceklerdir.O nedenle erken evlenirlerse muhtemelen ilk eşlerinden ayrılma ihtimali yüksektir.evlilik geç olursa bu tehlike ortadan kalkacaktır.İsminin içinde B harfi olanlar mutlu edilmeleri kolay ama beraber yaşanması zor kişilerdir.
E:Genel olarak A harfinin yaptığı etkiyi yapacaktır.Beş veya yedi harfli bir ismin sonunda sesli harf olarak bulunması genel olarak hem büyük bir yetenek hem de yaşam boyu sürecek bir arayış işaretidir.Örneğin Gamze,Asude,Bahriye...
R:Genel olarak bereket işaretidir.İsminin içinde R harfi geçen kişiler fazlaca ekonomik sorun yaşamazlar.Yaşamlarının bir döneminde ellerine çok büyük bir fırsat geçer.Bu fırsatı kullanabilmeleri halinde zirveye oynama şansları çok yüksektir.R harfinden sonra gelen bir sesli hrf ise para tutamama işaretidir.(RE,RA ve Rİ gibi dizilimler.)
(eli açık olacak sizin kız)
A:İsmin başında olması iyi niyet işaretidir.Kendisinden sonra gelen harften etkilenir.İsmin sonunda olması kişinin sürekli bir arayış içince olacağını gösterir.Genelde ismin ilk harfi olursa aşırı iyi niyetli hatta saf denecek kadar iyi niyetli olmaları istismar edilmelerine neden olabilir.İsmin sonunda yer alması genellikle kişinin doyumsuz olduğuna işarettir.
bizim iş yerindeki kız da erkek olsaydı Caner koyacaktı :))) hoş isim..
ayy yesinler onun minik ayaklarını, tekmeliyo mu onlarla artıkk
yaa diloş yaa, fikrimi söylicem ben beğenmedim(
güzel isim ama "r" harfi ismi kabalaştırıyo. Ki bunda iki tane var.
Ben kendi ismimde de "r" harfini kaba bulurum.
Kızcan gene bana
İsim analizi yapim sizin kıvırcığa
B:İsminin başında veya ilk hecesinde B harfi olanlar,kadınsa erkeklerden,erkekse kadınlardan kaçmak zorunda kalacaklardır.Çünkü onlar aşırı duygusal ve hassas bir ruh hali sergileyecek ve çok çabuk duygulanarak olumsuz etkileneceklerdir.O nedenle erken evlenirlerse muhtemelen ilk eşlerinden ayrılma ihtimali yüksektir.evlilik geç olursa bu tehlike ortadan kalkacaktır.İsminin içinde B harfi olanlar mutlu edilmeleri kolay ama beraber yaşanması zor kişilerdir.
E:Genel olarak A harfinin yaptığı etkiyi yapacaktır.Beş veya yedi harfli bir ismin sonunda sesli harf olarak bulunması genel olarak hem büyük bir yetenek hem de yaşam boyu sürecek bir arayış işaretidir.Örneğin Gamze,Asude,Bahriye...
R:Genel olarak bereket işaretidir.İsminin içinde R harfi geçen kişiler fazlaca ekonomik sorun yaşamazlar.Yaşamlarının bir döneminde ellerine çok büyük bir fırsat geçer.Bu fırsatı kullanabilmeleri halinde zirveye oynama şansları çok yüksektir.R harfinden sonra gelen bir sesli hrf ise para tutamama işaretidir.(RE,RA ve Rİ gibi dizilimler.)
(eli açık olacak sizin kız)
A:İsmin başında olması iyi niyet işaretidir.Kendisinden sonra gelen harften etkilenir.İsmin sonunda olması kişinin sürekli bir arayış içince olacağını gösterir.Genelde ismin ilk harfi olursa aşırı iyi niyetli hatta saf denecek kadar iyi niyetli olmaları istismar edilmelerine neden olabilir.İsmin sonunda yer alması genellikle kişinin doyumsuz olduğuna işarettir.
bizim iş yerindeki kız da erkek olsaydı Caner koyacaktı :))) hoş isim..
ayy yesinler onun minik ayaklarını, tekmeliyo mu onlarla artıkk
kessinlikle onların beğenmesi önemli, şiddetle katılıyorum
ben etkilemek için söylemedim ki, sadece BENİM fikrimi söyledim.
Kendim (Allah bebek verirse) sizlerin fikrini soracağım için
kızılacak bişi yok hem bunda katılıyorum sana çünkü))
tabiki onların kararıolmakla birlikte bende kararımı söleyimbanada kaba geldi diloşum nekime katılıyom ama siz beğendiyseniz sorun yok.
özgee demir ismini bende çok severim çok karizmatik ya bide rüzgarı çok severim ama caner itici geldi bana.
Allah kolaylık versin canımiş yoğunlaştı yine bi ton kitap çıktı
matematik kitabına bile başlıoum nisanda düşünün artık
nigar arayıp çırlayınca farkettim çıkış saatim gelmiş
bıktım yaa bu kadar yoğunluktan totom uyuştu valla
regl oldum mu acaba wcye bile gidemioum ki :50.
iyi akşamlar kuzular
ay rahatliycak yani yavrucak, şu bebişlerin aşılarına kızıyorum ama gerekli iştedilşadcım, berra ismiyle ilgili şunu buldum, aklında olsun istedim sadece.
Muhammed b. Amr b. Atâ’dan:
”Ben kı.zıma Berra ismini verdim. Müteakiben Zeyneb binti Ebî Seleme bana şunu söyledi: Resulullah aleyhissalâtu vesselâm bu isimden nehiy bu.yurdu. Benim adım da Berra idi. Resulullah aleyhissalâtu vesselâm «Kendinizi temize çekmeyin! Allah sizin iyi olanlarınızı pek âlâ bilir.» dedi. (Oradakiler) :
- Ona ne isim verelim? diye sordular. «Zeynep ismini verin.» buyurdu. (Müslim, Edeb 19, (2142).
özgecim maşallah bebişineo tekmelerini hissetmek harika oluyor ya. hamileliğime dair en çok özlediğim şey o minnak tekmecikler.
çok şükür ateşi çıkmadan atlatıyoruz galiba bugünü de kızlar. bundan sonra 6. ay aşıları kalıyor. onu da atlattık mı yaşını doldurana kadar rahatız inşallah aşı konusunda.
dilşadcım, berra ismiyle ilgili şunu buldum, aklında olsun istedim sadece.
Muhammed b. Amr b. Atâ’dan:
”Ben kı.zıma Berra ismini verdim. Müteakiben Zeyneb binti Ebî Seleme bana şunu söyledi: Resulullah aleyhissalâtu vesselâm bu isimden nehiy bu.yurdu. Benim adım da Berra idi. Resulullah aleyhissalâtu vesselâm «Kendinizi temize çekmeyin! Allah sizin iyi olanlarınızı pek âlâ bilir.» dedi. (Oradakiler) :
- Ona ne isim verelim? diye sordular. «Zeynep ismini verin.» buyurdu. (Müslim, Edeb 19, (2142).
özgecim maşallah bebişineo tekmelerini hissetmek harika oluyor ya. hamileliğime dair en çok özlediğim şey o minnak tekmecikler.
çok şükür ateşi çıkmadan atlatıyoruz galiba bugünü de kızlar. bundan sonra 6. ay aşıları kalıyor. onu da atlattık mı yaşını doldurana kadar rahatız inşallah aşı konusunda.
dilekkkk bak burda puflar var, acık pahalı gibi geldi ama bana... , | Yastk Minder Masa rts Nevresim Yastk Klf Ev Tekstili Dekorasyonu | YastkMinder, | yastk, Yastk Klf, minder, ev, dekorasyon, dme, kanape, salon, oda, yatak, yazlk, home,aksesuar,pillow,cushion,ev tekstili,krlent,وسادة
kızlar vazgeçmiyim mi zeynepten :26: kendi annem de istemedi kuzenlerimde olduğunu duyunca,eşime söyledi,eşim de mırın kırın etti...çünkü kendisi sude istiyodu ama kuzeni kızına koymuş diye istememiştim benşimdi aynı duruma ben düştüm bayramlarda falan bi araya geldiğimizde bi evde 3 zeynep olucak
az önce eltimle konuştuk...kv orda neslişah ismini övüp duruyomuş,kaynım gaza getiriyomuş onu,eltimde bizi tutuyomuş,kv eltimi azarlamışona da dedim belki zeynep koymayız diye,neslişah mı koyacaksınız diyo,tabiki hayır dedim
anlıycanız bize yeni isim yolları göründü
kokiş tarif altta
pastanın tarifini yazıyorum kızlar:
kreması:
1 lt süt, 2 kave fincanı un, 2 yemek kaşığı mısır nişastası, 4 yemek kaşığı şeker, 1 paket vanilya
krema pişip göz göz kabarınca bi poşet toz krem şanti eklenip,çırpılacak...(ekler pastanın kremasına benziyo tadı)
kedi dili süte batırılıp borcama dizilecek...(sütte bekletilmicek,hemen batırılıp çıkarılacak) üzerine bi kat krema, tekrar kedi dili,tekrar krema ve en üste çikolata sos(hazır) pişirilip dökülecek
yaaa note 2 de çok devasaaa, yakından gördüm de inanamadım o kadar büyük tlf mu olural sen de canım madem al diyo babandoğum hediyesi olur hem sana :))
ben de galaxy note 2 istiyorumm
söyle doktoruna bir dahaki kontrolde :)))
kızlar vazgeçmiyim mi zeynepten :26: kendi annem de istemedi kuzenlerimde olduğunu duyunca,eşime söyledi,eşim de mırın kırın etti...çünkü kendisi sude istiyodu ama kuzeni kızına koymuş diye istememiştim benşimdi aynı duruma ben düştüm bayramlarda falan bi araya geldiğimizde bi evde 3 zeynep olucak
az önce eltimle konuştuk...kv orda neslişah ismini övüp duruyomuş,kaynım gaza getiriyomuş onu,eltimde bizi tutuyomuş,kv eltimi azarlamışona da dedim belki zeynep koymayız diye,neslişah mı koyacaksınız diyo,tabiki hayır dedim
anlıycanız bize yeni isim yolları göründü
kokiş tarif altta
pastanın tarifini yazıyorum kızlar:
kreması:
1 lt süt, 2 kave fincanı un, 2 yemek kaşığı mısır nişastası, 4 yemek kaşığı şeker, 1 paket vanilya
krema pişip göz göz kabarınca bi poşet toz krem şanti eklenip,çırpılacak...(ekler pastanın kremasına benziyo tadı)
kedi dili süte batırılıp borcama dizilecek...(sütte bekletilmicek,hemen batırılıp çıkarılacak) üzerine bi kat krema, tekrar kedi dili,tekrar krema ve en üste çikolata sos(hazır) pişirilip dökülecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?