ben de hala zeynep diyorumayyy ben vilişin kızına maşallah demedim, boncuklarımı kondurmadımmm
ne güzel haberler getirmiş, mutlu etmiş annesini de bizleri de
(zeynebe diycektim yine, isimsiz kaldı şimdi kuzu)
ben mi söyledimya değişmeee ,ne sölüyon hemen sende eşine yaa, ben okadar çok alıştımki zeynep'e başka isim diyemem kızına
tarifi not ettim
uyanığa baaakteşekkürler hepinize kızlar, eşim dio ki az önce sevgililer günü hediyem olsun tlf, uyanığa baaaaak
biz de eve geldik daha doğrusu kv'ye.pişi yapmış4 tanecik yedim
üf yaaaa valla çok kızdım kuzenlerine yaaa ikisi birden ne die aynı ismi koymuşo kadar savaş verdin Zeynep için yaaaaa
tarifi not alıom ben de.kremayı yaparken hepsini bi seferde tencereye döküp mü karıştırıoz yoksa bi koyma sırası var mı?
bide bundan aldırsın iş yerine bu defa kapıyı göstersinler Dileğe, sen çok oldun diye
yarenim çok dallı güllü puflar seninki çok hoştu valla benim odaya da bi ton koyusu iyi giderdidilekkkk bak burda puflar var, acık pahalı gibi geldi ama bana... , | Yastk Minder Masa rts Nevresim Yastk Klf Ev Tekstili Dekorasyonu | YastkMinder, | yastk, Yastk Klf, minder, ev, dekorasyon, dme, kanape, salon, oda, yatak, yazlk, home,aksesuar,pillow,cushion,ev tekstili,krlent,وسادة
dilşaddd
şükür kavuştum evime gün hiç bitmicek sandım öğleden sonra 2-3 saaat çok zor geçti çok ağrıdı karnım kuscam zannettimama şükür şiddeti dindi kusmadım da ilaç içmedim kaçay sonra direndim,ama nasıl geliyo varyaa ,hakket kesiyo ilaç benm reglimi yaa
dimikuzum iş yerine diil eve istiyodu o. onun için ekledim. arada baksın siteye belki hoşuna giden bişi bulur.
viliş ben selin ismini beğendim canım, zarif geliyor kulağa.
korasss misafirler aile olarak mı gelcek yoksa eşinin arkadaşları mı sadece?
alishiamm eşin uyanıklık yapmış ama bırak olsun o kadar. üstüne güzel bir buket çiçek yaptırıp getirsin kapatsın hesabı
biz uykusuz bir gece geçirdik. huysuzlandı baya İlker. çok şükür ateşi çok yükselmedi ama 2 gecedir acayip uykusuzum. gün içinde İlker uyuduğu anda uyumaya çalışıyorum.
ikisini de beğeniom benben de hala zeynep diyorum
akşam isim arayışlarına başladık hatta bi kaç tane bulduk...teyzeleri bade ve selin kulağımıza hoş geldi,siz ne diyosunuz?
ben mi söyledimannem söyledi...
afiyet olsun kuzum,dene mutlaka
uyanığa baaak
afiyet olsun pişiler,ananem de yaptı bana4 tane çok değil hem,ikisi senin ikisi miniğin
tariftekileri karıştırıp sütü ekleyip pişirirsin,sonra da krem şantiyi eklersin
günaydııııııın
kızlar akşam pek hamarattım...
hastaneden gelirken kara lahana almıştım azıcık,onu sardım,küçük bi tencere oldu...dondurucuya koyduğum dolmalık biberleri doldurdum,ilk kez denedim,bakalım nasıl olacak...beğenirsem yazın bol bol koyarım...sonraaaaaa,kabak vardı dilimleyip şekere yatırdım...bugün sadece pişirmesi var...ustalar gelicek birazdan...ev dandikadamlar gelmeden toplasam bari
benimde bu sabah gelir die bekliodum ama yok akşamda gelmesini kolaytırmmıştım oysa
:101:
günaydınlar bu arada benim midem kötü bu sabah çok korkuoum valla :18:
günaydınnnçok şükür sonunda cuma geldi yaa..
vilin bade ismini bende istemiştim ama eşim istemedi diye koyamadık hoş bi isim bence cnm.
dilekk varya bide bana yanlış okuyon diye kızıyon sen tamamen eksik tarif vermişsin
neyse yaptım işte çiko sosuda döktüm dolaba koydum bugün yeriz eşim gelcek yaa sever tatlıyı yesin sürpriz olur onada pek yapmam çünkü inşallah tadıda güzel olmuştur ama bişe diyimmi bence 1 bardak şeker ağır olur gibime geldi sanki yine eksik koydum ben biraz çünkü çiko sosta varya üstünde bakalım inşallah beğeniriz.
zuzum yaa bende eskiden öyle olurdum yaa iğne çok ii gelirdi hemen etki eder rahatlatırdı inşallah sende biran önce atlatırsın bu ağrılı regli dönemlerini cnm.
dilşaddd
şükür kavuştum evime gün hiç bitmicek sandım öğleden sonra 2-3 saaat çok zor geçti çok ağrıdı karnım kuscam zannettimama şükür şiddeti dindi kusmadım da ilaç içmedim kaçay sonra direndim,ama nasıl geliyo varyaa ,hakket kesiyo ilaç benm reglimi yaa
saol canımMerhaba kızlar
Yarenim atlaatmışsınız aşıyı şükür,inş ateşi çıkmaz ilker paşanın..
Dilşad eklediğin tüm isimleri beğendim cnm.:13:Vücudun hamileliği o kadar saymasına da şaşırdım dikkat et kendine
Özge itici geldi bana caner ismi:26:
Viliş senin içine sindiyse koy cnm,başka kim koyarsa koysun boşver
Ayşam tlf güle güle kullan cnm..
Dilek kedi dilini yapacaksamorta kata bide üst kata krema döküyorum.En uste çikolata sosu döküyüorum öyle daha güzel görünüyo.
Nekim dildar neymiş ya
Bende yogunıum bu dönemler.Eşim akşamcı oldugu için o gidene kadar fırsat bulamıyorum zaten.Bugün kv doktora gittik sonra onun ark gittik.yarın bana misafir gelck..
burda haftalardır bahar gibi, inşallah böyle gider, hatta akşam açık hava bi çay bahçesinde oturcaz arkilerleUykum var halenn yaa zor kalktım sabah
gece çok kötüydü ya nasıl bi fırtına akşamüstü başladı yağmur durmadan yağdı hep eve zor attım kendimi ,yemek hazırlarken dedim bakayım dışarı kıyametmi kopuyo kapıyı açmamla duvara yapışıyodum azdaha zorl geri kapadım okadr rüzgar
Balkondaki tahta tabureyi uçurmuş iyiki kimse geçmemiş kafasına düşerdi allah korusun:26:
Kocamn dolu yağdı bide
kızlar benim aklımda hala zynepteama annem kocişi öyle bi gaza getirdi ki artık dönüşü yok valla kv duyarsa duysun,umrumda değil,o neslişah diyo başka bi şey demiyo ama ben onu koymicam
bade hoşuma gitti ama kociş,kızıma badem derler diyofena mı dedim,kocası bademim diye sever bi vurdu kafama şimdiden böyle şeyler söyleme,yüreğimi ağzıma getirme diye ne bekliyosa,heralde turşusunu kuracak
balkonumu falan yıkadım,yatak odasını topladım,adamlar gelmek üzereymiş...mutfağım çok dağınık,orayı toplicam şimdi...
şu kitabı çok merak ediyorum yaa,ama burda bulamam samsuna gittiğimde alabilirim...
kızlar benim aklımda hala zynepteama annem kocişi öyle bi gaza getirdi ki artık dönüşü yok valla kv duyarsa duysun,umrumda değil,o neslişah diyo başka bi şey demiyo ama ben onu koymicam
bade hoşuma gitti ama kociş,kızıma badem derler diyofena mı dedim,kocası bademim diye sever bi vurdu kafama şimdiden böyle şeyler söyleme,yüreğimi ağzıma getirme diye ne bekliyosa,heralde turşusunu kuracak
balkonumu falan yıkadım,yatak odasını topladım,adamlar gelmek üzereymiş...mutfağım çok dağınık,orayı toplicam şimdi...
şu kitabı çok merak ediyorum yaa,ama burda bulamam samsuna gittiğimde alabilirim...
toplam 5 kat oluyo canım...2 kat kedi dili,2 kat krema,en üste de (kremanın üstüne) çiko sos
dizilişi şöyle yani:
çiko sos
krema
kedi dili
krema
kedi dili
şimdi anlatabildim mi
uyku çöktü üstüme, pirinç de ayıklamam lazım,offf
azcık uyusam mı :26:
evet eve iyi etmişsin
4 sbardağı süt 2 yk un 2 yk nişasta 1 sbar şeker dio
ama bu çok oluo hani pastaban varya onu iyi çünkü hem araya hem üstüne oluo
ama bu kedi dilleri için çok onun için karıştırdım tarifi ben kafama göre azaltıodum
yettimi pudingin arttımı yani orayı söyle sen
ne meraksızsın tadına bakmadın mı
aynen canım neler söylüyo bizimki de ama söyleyemem yanivilişim bizimki sırf bu tip şeyleri düşündüğü için erkek olmasını bu kadar çok istedi. şimdi kızları öpmekten falan bahsediyo oğluna. erkek işte kız evlat ayrı, erkek evlat apayrı oluyorkızını paylaşamazmış beyimiz ama erkekde öyle bir dert yokmuş. daha neler diyo da burda söyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?