Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Yok canım sordum 22.haftada bakılacak dedi. En son 1 hafta önce gramı 180 gr civarındaydı boyunu sordum söylemedi ölçemeyiz tam olarak dedi. Öğrenenler nasıl öğreniyorlarsa

benim doktorun ultrason renkli ve ayrıntılıydı ondan tutup imleci otomatik götürdüğünde değer çıkyo makine kandi hesaplıo ve fotosunu çıkaryodu ondan olabilir daha gelişmiş o makineler...

benim doktor çağana 3600 doğar dedi mesela 3800 doğdu gerçi dediğinden 5 gün sonra aldı çağanı yani daha az çıkmıyor daha yüksek çıkabiliyor yakın bi rakam verdi..

boyunu son 8 ayda ölçemiyodu artık ama 52 cm doğmuştu kısa bi bebek olarak doğmıcağı kesin dedi..55 doğanlarda var onlar uzun oluyor

Ohooo tombul tombul memeler oldum resmen Özellikle uçları çok sert her daim Ağrıyo hep Doğuma yakın süt de gelicek dimi

benim doğuma yakın gelmedi gelmicek die çok korkuyordum Allaha şükür doğurdum 1 saat sonra geldi

ama az dı çağan doymuyor çok ağlıyodu çoğaltmak için araştırdığım teknikleri uyguladım hemen aldırdım hepsini ay sonuna daha iyi randıman aldık ....

mandıra ineği gibi oldummm 2 aydan sonra

oyy tosun paşa yı yeerimmm gülücüklümm

inşallah 6.ayıda kolay atlatırsınız sonrası rahat oluyor aşı tedirgin ediyo bizleri
tekmeleri bende özledim ayy ama yaren yatmak ne zordu son aylar hele bel ağrılarım felakettii hele 9 ayda kukumda ağrır olmuştu sanki aşağıyı tepikliyodu ...

çağan çok hareketliydi karnımda çıktı aynısı saatt 12 de bi bebek uyumaz mı beşiğe koyuyorum çığlık atıyooo küçük beşiğe sığmıyo tepiklioo kırcak gibi bide beşik küçük bilyosun oturmaya başladı allah korusun sarkarsaa büyük beşiği geçirsemmi bilemedim onu tek başına odada bırakma fikri itici geliyoo

nekk 101 ve bim demişsin ikiside vardı da ben ee geldim çok yoruldum markete girince alışveriş yaptım eve gelince belim koptuu

bugün 101 ve bime bakcamm bugün

hem bim ve A101 de ucuza bulursun kuzum, bi göz at sen

Bizim kızımız olursa ismi hazır, değişmicek hiçç

eşime de diyorum, kv ve annem müdahale ederse dicem ki
benim annemin baş harfiyle başlıyo
kv nin baş harfi ile bitiyo
benim harfim de tam ortada, kalbinde

GÜNEŞ

acıdı çok
nası oldu anlamadım zımba teli bitmiş onu yerleştiriodum pıt dedi telin yarısı parmağıma girdi parmağımdn nası çıkardığımı hatırlamıom, neyse ki geçti şimdi acısı

vilişim, aman ne derse desin ben içime sineni koyarım berra benm kızçem :)

bizim de ayrıntılı renkli işte, 16. haftamızda yaptı ayrıntılı organ incelemsini, bundan sonra her gitmemizde organlara da bakıcak.

gelmez mii, rabbim bebeği verince sütü de veriyo doğumdn sonra, benim 6 buçuk ayda sütüm geldi, 9 aylıkken rahat rahat gelir, humana içtim bol bol, ydiklerime dikkat ettim süt yapacak şeyler yedim, sağdım çok şükür içti Kerem sütümü, nasip oldu, belki o sütün kokusundan tanır beni

parmağımı zımbaladım yaaa

off geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

bende görünce beğenmedim elimde tuttum sanki kitap tutuyorum gibi geldi tek elle kullanımı da yok çift el

ay kim ne derse desinnn hayalimm note2

benim acaip midem bulanıyo bu aralar yaa
bademciklerim şişmiş ondan mı acaba

Son düzenleme:

aaa hamişmisin yoksemmmm

ben birazdan çıkıcam kızlar, yemeği yeyip eve geçiyim evde yemek hazırlamaya uğraşmayım, uzanıp dinleniyim akşam arkilerle buluşcaz

dün kedi diliyi bulamıyınca yattı benim pastamm

bende evde tahin ceviz vardı rulomu yaptım baklava yufkasıyla çıtır çıtır çayın yanına koydum kocam götürdü yarım tepsii maşallah sonra dioo yedirdi tatlı şeleri hadi gidelim odamıza

dedim duş almışım abdest bide gitmiom biyere öyle olsun dioo peki nolcak bizim bilader napck şimdiii dedim bilmem uyusun bugünlükk

nekk sen çok erken yapmışsın testi belki sende de vardır, sessiz sedasız yapıyosun testi heeee

sen tetanoz aşısı olmuşmuydun sağlık ocağı yapmışmıdı?

aaa sütünü içtimi kerem emzirmedin ama dimi? evet annesini tanır sütün kokusundan

ay kim ne derse desinnn hayalimm note2

benim acaip midem bulanıyo bu aralar yaa
bademciklerim şişmiş ondan mı acaba

off bademcik kötüü:26:

nenem olsa seni ağlata ağlata çekerdi onları bişiciğin kalmazdı

ben istemezdim zorla yakalar çekerdi nefret ediom senden derdimmm

resmen kahkaha attım ustalar duyduysa eğer kendi kendine gülüyo deli midir nedir demişlerdir
adama tahinleri yedirmiş,yat uyu demiş,nasıl uyuyacaksa
nek,tahlil yapsam mı demeden sessiz sedasız yapıvermişsin dilekle sen aynı anda hamile kalmış oluyomuşsunuz bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…