Yok canım sordum 22.haftada bakılacak dedi. En son 1 hafta önce gramı180 gr civarındaydı boyunu sordum söylemedi ölçemeyiz tam olarak dedi. Öğrenenler nasıl öğreniyorlarsa
Ohooo tombul tombul memeler oldum resmenÖzellikle uçları çok sert her daim Ağrıyo hep Doğuma yakın süt de gelicek dimi
dilşadcım, berra ismiyle ilgili şunu buldum, aklında olsun istedim sadece.
Muhammed b. Amr b. Atâdan:
Ben kı.zıma Berra ismini verdim. Müteakiben Zeyneb binti Ebî Seleme bana şunu söyledi: Resulullah aleyhissalâtu vesselâm bu isimden nehiy bu.yurdu. Benim adım da Berra idi. Resulullah aleyhissalâtu vesselâm «Kendinizi temize çekmeyin! Allah sizin iyi olanlarınızı pek âlâ bilir.» dedi. (Oradakiler) :
- Ona ne isim verelim? diye sordular. «Zeynep ismini verin.» buyurdu. (Müslim, Edeb 19, (2142).
özgecim maşallah bebişineo tekmelerini hissetmek harika oluyor ya. hamileliğime dair en çok özlediğim şey o minnak tekmecikler.
çok şükür ateşi çıkmadan atlatıyoruz galiba bugünü de kızlar. bundan sonra 6. ay aşıları kalıyor. onu da atlattık mı yaşını doldurana kadar rahatız inşallah aşı konusunda.
nekk 101 ve bim demişsin ikiside vardı da ben ee geldim çok yoruldum markete girince alışveriş yaptım eve gelince belim koptuu
bugün 101 ve bime bakcamm bugün
aynen canım neler söylüyo bizimki de ama söyleyemem yaniakşam başak ismine de takıldı zaten böyle saçma şeyler yüzünden iyice terbiyesiz bi şey oldun sen dedim,terbiyesiz nasıl oluyomuş gösteriyim mi diyo sabah yatakta yarım saat keyif yaptık, kızıma neler söylüyo deli yaa yataktan kovduk en sonunda kızımla pis sapık ama erkek olsaydı tıpkı eşin gibi şimdiden işlemeye başlardı eminim bütün erkekler aynı işte
bu arada ustalar balkonda camları takıyolar sonunda...bende mutfakta nette takılıyorum
dilşad,bu kocalar bizde olduğu sürece biz isim bulamayız bacım...her şeye bi bahane buluyolar
bizim de ayrıntılı renkli işte, 16. haftamızda yaptı ayrıntılı organ incelemsini, bundan sonra her gitmemizde organlara da bakıcak.benim doktorun ultrason renkli ve ayrıntılıydı ondan tutup imleci otomatik götürdüğünde değer çıkyo makine kandi hesaplıo ve fotosunu çıkaryodu ondan olabilir daha gelişmiş o makineler...
benim doktor çağana 3600 doğar dedi mesela 3800 doğdu gerçi dediğinden 5 gün sonra aldı çağanı yani daha az çıkmıyor daha yüksek çıkabiliyor yakın bi rakam verdi..
boyunu son 8 ayda ölçemiyodu artık ama 52 cm doğmuştu kısa bi bebek olarak doğmıcağı kesin dedi..55 doğanlarda var onlar uzun oluyor
benim doğuma yakın gelmedi gelmicek die çok korkuyordum Allaha şükür doğurdum 1 saat sonra geldi
ama az dı çağan doymuyor çok ağlıyoduçoğaltmak için araştırdığım teknikleri uyguladım hemen aldırdım hepsini ay sonuna daha iyi randıman aldık ....
mandıra ineği gibi oldummm2 aydan sonra
parmağımı zımbaladım yaaa
teşekkürler hepinize kızlar, eşim dio ki az önce sevgililer günü hediyem olsun tlf, uyanığa baaaaak
biz de eve geldik daha doğrusu kv'ye.pişi yapmış4 tanecik yedim
yaaa note 2 de çok devasaaa, yakından gördüm de inanamadım o kadar büyük tlf mu olur
ilk çıktığında ben de istiodum görünce vazgeçtim
üf yaaaa valla çok kızdım kuzenlerine yaaa ikisi birden ne die aynı ismi koymuşo kadar savaş verdin Zeynep için yaaaaa
tarifi not alıom ben de.kremayı yaparken hepsini bi seferde tencereye döküp mü karıştırıoz yoksa bi koyma sırası var mı?
Bade de olur selin de canım ..
yarenim çok dallı güllü puflar seninki çok hoştu valla benim odaya da bi ton koyusu iyi giderdi
amann zaten beğensemde eşimin alması yılı bulur
senin çok sancılı geçio kuzum yaa
iyi dayanıosun valla
benimde bu sabah gelir die bekliodum ama yok akşamda gelmesini kolaytırmmıştım oysa
:101:
vilin bade ismi çok güzel ben çok sevioum
ilkere ve zeynep bebeğe (bade mi demeliydim) yorum yapmamışım maşallah onlara tü tü tühh
kkoras bende bu sabah düşünüodum bu kız nerelerde die dün sen kadına gittin bugünde o mu sana gelecek:26:
nigar ağzımı bi kez daha açıp bişi dersem kovulurum dimi
ama o işleri yığıo bak matematik dizgisi yapılcak artık ki o apayrı bişi sizlerde az çok tahmin edersiniz nası olcak bilmioum
bu arada dün PuCCa'nın birinci kitabı bitirip ikiye başladım
o çocuğun habersizce gitmesine ama evde bekliomuş gibi gel özledim demesine uyuz oldum
eşimde okucakmış
sirken sende kitabın PDFlerini göndercektin gelmedi
günaydınlar bu arada benim midem kötü bu sabah çok korkuoum valla :18:
seda nası oldu tiramisuu akşam tlf ile son anda yetiştim valla umarım olmuştur yoksa başımın etini yersin :99:
evet eve iyi etmişsin
4 sbardağı süt 2 yk un 2 yk nişasta 1 sbar şeker dio
ama bu çok oluo hani pastaban varya onu iyi çünkü hem araya hem üstüne oluo
ama bu kedi dilleri için çok onun için karıştırdım tarifi ben kafama göre azaltıodum
yettimi pudingin arttımı yani orayı söyle sen
ne meraksızsın tadına bakmadın mı
acıdı çok
nası oldu anlamadım zımba teli bitmiş onu yerleştiriodum pıt dedi telin yarısı parmağıma girdi parmağımdn nası çıkardığımı hatırlamıom, neyse ki geçti şimdi acısı
vilişim, aman ne derse desin ben içime sineni koyarım berra benm kızçem :)
bizim de ayrıntılı renkli işte, 16. haftamızda yaptı ayrıntılı organ incelemsini, bundan sonra her gitmemizde organlara da bakıcak.
gelmez mii, rabbim bebeği verince sütü de veriyo doğumdn sonra, benim 6 buçuk ayda sütüm geldi, 9 aylıkken rahat rahat gelir, humana içtim bol bol, ydiklerime dikkat ettim süt yapacak şeyler yedim, sağdım çok şükür içti Kerem sütümü, nasip oldu, belki o sütün kokusundan tanır beni
off geçmiş olsun canım
ay kim ne derse desinnn hayalimm note2
benim acaip midem bulanıyo bu aralar yaa
bademciklerim şişmiş ondan mı acaba
dün kedi diliyi bulamıyınca yattı benim pastamm
bende evde tahin ceviz vardı rulomu yaptım baklava yufkasıyla çıtır çıtır çayın yanına koydum kocam götürdü yarım tepsii maşallah sonra dioo yedirdi tatlı şeleri hadi gidelim odamıza
dedim duş almışım abdest bide gitmiom biyere öyle olsun dioo peki nolcak bizim bilader napck şimdiii dedim bilmem uyusun bugünlükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?