Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Allah daha çok versin canım..

Aaa ben de istiyorum, arkasını çek hemen dilek
Merak ettimmmm

amin hepimize

alin ama anlamını bilmiyorum.

sirkeen aşk olsun sen alamazsan biz hiç bişe alamayız küçümseme maaşını

dilek güle güle giy canım çok güzelmiş
nek, o oyun minderi ne marka?

eşim de annem de beğendi elayı, ablam renk adı koyma diyo :)

Son düzenleme:
ayy hep çocuk ölümleri bebek ölümleri okuyorum haberlerde çok dikkatli olmak lazım yaa

ip poşet boncuk pil yüksekten düşme emerken boğulma Allah hepimizin bebeklerini korusun

hele yürüyen bebeklerede koşturmak gerek saniyelik ihmaller allah korusun can alıyor... bunları okuyunca psikolojim bozulyoo

mersinde temzilik yapan bi kadın kovaya su dolduruyo temizlik yaparken 1 yaşında ki çocuk su dolu kovaya başını batırırken düşyo çıkamıyorr kadın ses gelmeyince bakıyo çocuk boğulmuşş ....

Rabbim korusun hepimizin çocuklarını

kızacak bişe yok ki zaten, oncaa parayı nereye sığdırıcan sirkeen al bi akıllı telefon
yaşlanınca ayfon 10 alsan da şimdiki gibi keyif vermez sana
herşey zamanında güzel :)

Çaycıya bende üzüldüm.Demesi lazım ,ama işini kaybetmekten korkuyodur ondan ağzını açamıyodur..Allah herkese yetecek kadar versin ..Kimseyi aç/açıkta bırakmasın inş..Neleri var şükür halimize..
Ben eğer ikinci çizgiyi görseydim ,bebiş süprizi yapacaktım eşime..Gerçi o böyle günleri pek sevmez..

Asya ismini hiç sevmem ben:26:Ama Ela her daim sıcak gelmiştir bana

nekim elbiseyi ben de beğenmedim ya. oyun sepeti güzelmiş ama onun fiyatı da uygunmuş hem. oyun halıları genelde 100 tl'nin üzerinde hep. nerde buldun sen bunu? hoş benimkinin oyun halısı zamanı geçti, dönmeye başladı artık. ya bazı bebekler sakin oluyor ama İlker doğduğu ilk ay güzel uyudu mesela, ondan sonra hiç bi zaman ben bişey yaparken sakin sakin beni izlemedi. hep bağıra çağıra kendisiyle birebir ilgilendirdi, hala da öyle

dilekcim güle güle kullan hediyeni, çok güzelmiş. seduşumun da kesesine bereket.

kokişim ben izlemiyorum haberleri artık, yüreğim dayanmıyor. kaç kere eşim geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlayıp küfür ederken buldu beni. artık izlemiyorum hiç, haberler başlayınca başka kanallara bakıyorum, cnbc-e de yabancı dizileri izliyorum. insan paranoyak oluyor o tür haberleri görünce ya. Allah hepimizin evlatlarını korusun, onların acısıyla sınamasın bizi

sirkennnn kız bizim yerimizde olsan intihar edersin sen heee ama gezme kısmına katılıyorum. ben de telefon ve gezmek arasında tercih yapsam gezmeyi tercih ederim ama benim kociş tatile harcamaz o kaaa para. o yüzden yaza doğru telefon aldırcam ona bazen diyorum bak ne kadar uygun fiyata yurt dışı turları var, hemen diyo orda yiceğin parayı hiç hesaba katmıyorsun. dünya paraya mal olur o. evlendiğimiz ilk sene bile ikna edemedim tatile gitmeye. adam ev alana kadar tatil yüzü göstermeyecek bana

canım marka değil bu f.. de bi grupta satılıyor..
eft yapıyosun gönderiyolar.

aaa çok doğru, oturmaya başlayınca her yaşta kullanır bunu daha sonra.
Alırım ben bundan yaa
evet puf gibi düşün yani
onun bulunduğu sitenin linkini eklesene bakalım
başka modelleri var mı?

güle güle güzel günlerde giy Dilek. bol senin de kesene bereket
teşekkür ederim evet Allahım seduşuma bol bol versin inşallah kendini ve cimcimesini de düşünmeden süslesin

onuda sen giyince çekersin artık cnm üstünde görelim bide
sende benim sana aldıklarımı giyip çekcektin

Aaa ben de istiyorum, arkasını çek hemen dilek
Merak ettimmmm
çekerim ama tlfdan atamam ki kart okuyucum yok yanimda galiba:44:

dilek güle güle giy canım çok güzelmiş

teşekkür ederim canım saol

ben alamayacağımı düşünüyorum gelirim çok şükür fena değil ama yaptığım işe göre az başka bir yerde olsam çok daha fazlasını alırım ama başka bir yerde de burdaki rahatlığım olur mu olmaz dabi ki.

f.. de bi grupta satılıyo yarenim.
ay eşime göstercem, inş ben de bebiş haberi alırsam bundan almak isterimm :))
çok hoşuma gittiii...

haberler konusunda katılıyorum, ben de hiç izlemiyrum artık.
Çok etkileniyorum, çok ağlıyorum çünkü.

aminnnn canım

Bebek için çok güzel şeyler var nette..Kv demde y.... ın (eşim) şunu duruyo bunu duruyo vs diyo..Geçenlerde de öyle eski şeylere bakıyoduk..Biboron takımı çıktı.Eşiminmiş saklamış..Bunu yıkarız diyo..Ben dedim bunu kullanmam 30 senelk sey bi biberonda mı alamıcam çocuğuma dedim..Onlar dursun dedim

Dilşad Ela ismini bende eskiden beğeniodum
şimdi di bi dizide bebiş 21 aralıkta doğdu kızın adını GECE koydular en uzun geceye doğduğu için
bana anlamlı ve güzel geldi
böyle anlam taşımasıda iyi
YILDIZ ismi nası sizce?

çok özür dileyerek yazıoum
OHAA
ÇÜŞŞ yani
o biberonun emziği nolmuştur yaa çürümüştür

oda abartmış yani

çok özür dileyerek yazıoum
OHAA
ÇÜŞŞ yani
o biberonun emziği nolmuştur yaa çürümüştür

oda abartmış yani

Emziği yokta biberonlar varEşimin yastığı varmış,bornozu varmışta valla istemediğimi kullanmam kimse kusura bakmasınÜşenmemiş Almanyadan hepsini getirmiş

İlla kullanda demiyo ama olsun :)..

Son düzenleme:
bir bebeğim olsa evi childproff hale getirmek için hani o delilikle normallik arasındaki ince çizgide habire salınırdım. Allah tüm bebekleri korusun hiç bir anneye de evlat acısı göstermesin.

yok kız ne intiharı abartma halimi Akarken doldurmak lazım ilerde bebek olunca masraflar artacak bir de şimdiki kadar rahat gezemeyiz her şeyi onu düşünerek planlamalıyız. Dışarı çıkınca yemeler biraz tutabiliyor ama önceden araştırır hazırlıklı gidersen öngördüğünün üzerine çıkmıyorsun.

amin dileğim
ayy evt yaa tamam hava güzel olursa bu haftasonu kıyafetim çıktı ozman onları giyim avm de çekilirim kızımla

kamiş bencede yaa olmaz okadarda abartmış tamm hatıra saklasın ama kullanılmaz yani

ayy bende hiç haberizleyemiyorum okuyunca çok kötü oluyorum allahım kötü şeylerle karşılaştırmasın bizi..

valla çok param olsa hem gezerim hem istediğimi alırım hiçbişeyden geri koymam kendimi 1 kere geliyoz dünyaya şimdi yaşamayıp yapmadıktan sonra ne zaman yapacazki bende yurtdışına gitmeyi çok istiyorum eşimle yunanistana bile gitsem yeter yani şimdilik inşallah allahım bol kazançlar sağlık versin hepimize,eşlerimize istediğimiz herşeyi yapabilelim.

yok artııık hem plastiktir o, sararmıştır desin dursun istediğini kullanırsın, benm de yeni doğduğumda giydiğim tulum duruyor onu giydiricem çocuğuma nasip olursa ama kıyafet yani bu, biberon da kullanıalmaz ki

gece yi de yıldızı da sevmedim, yıldız tilbe gelir aklıma

oyun halıları için 65 süper fiyat gerçekten 100 e falan almıştım.büyüklere göre bişe varmı cnm facden atsana bana linki?

dilek hani face açma olayınız noldu cnm sizin?

abartmasınnn

aaa bayıldım, anlamlı olmuş hemde isim süper
GECE
:13: :13: :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…