Allah daha çok versin canım..
Aaa ben de istiyorum, arkasını çek hemen dilek
Merak ettimmmm
alin ama anlamını bilmiyorum.onuda sen giyince çekersin artık cnm üstünde görelim bide
tşk ederim sirkencim hepimizin kesesi bereketli olsun inşallah.
asya ismini ben severim.
alyada kuzenim koydu ama hep dalga geçiyorlar bende düşünmüştüm iyki koymamışım diyorum.
sabah söylediğin o radyocununki neydi o isim çok hoşuma gitti.
koket lafın gelişi dedi ben de ona eşlik ettim yoksa ne haddime
Kazandığım öyle aman aman bir para değil . Ayfon alsam hakkını vererek kullanamam da... Zaten gelirimin afyon alacak düzeyde olmadığını düşünüyorum.
Evet her şey zamanında güzel; maddi planlama kişiye göre değişir ben ayfon parasını yaşım gençken gezmeyle değerlendirmeyi tercih ederim.
kızacak bişe yok ki zaten, oncaa parayı nereye sığdırıcan sirkeen al bi akıllı telefon
yaşlanınca ayfon 10 alsan da şimdiki gibi keyif vermez sana
herşey zamanında güzel :)
evt 3 gün kaldı
ama bana eylülde iphone almıştı evlilik yıldönümü hediyesi
o kartımı kabul etmedi 2 ay kullandım sonra galaksi getirdi
ve oda gitti şimdi yine tlf alsa evlilik yıldönümü hediyesi mi güncellenmiş olcak doğum günümü :44:
zaten bişi istemem yaa parası çok yok die düşünüoum
dün akşam seni biyere götürüyüm dedi
bende yok dedim
hıı sorma yap diosun yani dio
gitmek istediğim bi cafe bar vardı ama tadilatta sanırım
daha masum keyifli şeyler istioum
ee kızlar sizler napcaksınız hediyeler var mı kocişlere
ne yalan söyleyim bende dumur oldum adam ağlayınca
canım marka değil bu f.. de bi grupta satılıyor..sirkeen aşk olsun sen alamazsan biz hiç bişe alamayız küçümseme maaşını
dilek güle güle giy canım çok güzelmiş
nek, o oyun minderi ne marka?
eşim de annem de beğendi elayı, ablam renk adı koyma diyo :)
evet puf gibi düşün yaniaaa çok doğru, oturmaya başlayınca her yaşta kullanır bunu daha sonra.
Alırım ben bundan yaa
teşekkür ederim evet Allahım seduşuma bol bol versin inşallah kendini ve cimcimesini de düşünmeden süslesingüle güle güzel günlerde giy Dilek. bol senin de kesene bereket
sende benim sana aldıklarımı giyip çekcektinonuda sen giyince çekersin artık cnm üstünde görelim bide
çekerim ama tlfdan atamam ki kart okuyucum yok yanimda galiba:44:Aaa ben de istiyorum, arkasını çek hemen dilek
Merak ettimmmm
ben alamayacağımı düşünüyorum gelirim çok şükür fena değil ama yaptığım işe göre az başka bir yerde olsam çok daha fazlasını alırım ama başka bir yerde de burdaki rahatlığım olur mu olmaz dabi ki.sirkeen aşk olsun sen alamazsan biz hiç bişe alamayız küçümseme maaşını
nek, o oyun minderi ne marka?
eşim de annem de beğendi elayı, ablam renk adı koyma diyo :)
nekim elbiseyi ben de beğenmedim ya. oyun sepeti güzelmiş amaonun fiyatı da uygunmuş hem. oyun halıları genelde 100 tl'nin üzerinde hep. nerde buldun sen bunu? hoş benimkinin oyun halısı zamanı geçti, dönmeye başladı artık. ya bazı bebekler sakin oluyor ama İlker doğduğu ilk ay güzel uyudu mesela, ondan sonra hiç bi zaman ben bişey yaparken sakin sakin beni izlemedi. hep bağıra çağıra kendisiyle birebir ilgilendirdi, hala da öyle
dilekcim güle güle kullan hediyeni, çok güzelmiş. seduşumun da kesesine bereket.
kokişim ben izlemiyorum haberleri artık, yüreğim dayanmıyor. kaç kere eşim geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlayıp küfür ederken buldu beni. artık izlemiyorum hiç, haberler başlayınca başka kanallara bakıyorum, cnbc-e de yabancı dizileri izliyorum. insan paranoyak oluyor o tür haberleri görünce ya. Allah hepimizin evlatlarını korusun, onların acısıyla sınamasın bizi
sirkennnn kız bizim yerimizde olsan intihar edersin sen heeeama gezme kısmına katılıyorum. ben de telefon ve gezmek arasında tercih yapsam gezmeyi tercih ederim ama benim kociş tatile harcamaz o kaaa para. o yüzden yaza doğru telefon aldırcam ona bazen diyorum bak ne kadar uygun fiyata yurt dışı turları var, hemen diyo orda yiceğin parayı hiç hesaba katmıyorsun. dünya paraya mal olur o. evlendiğimiz ilk sene bile ikna edemedim tatile gitmeye. adam ev alana kadar tatil yüzü göstermeyecek bana
ayy hep çocuk ölümleri bebek ölümleri okuyorum haberlerde çok dikkatli olmak lazım yaa
ip poşet boncuk pil yüksekten düşme emerken boğulma Allah hepimizin bebeklerini korusun
hele yürüyen bebeklerede koşturmak gerek saniyelik ihmaller allah korusun can alıyor... bunları okuyunca psikolojim bozulyoo
mersinde temzilik yapan bi kadın kovaya su dolduruyo temizlik yaparken 1 yaşında ki çocuk su dolu kovaya başını batırırken düşyo çıkamıyorr kadın ses gelmeyince bakıyo çocuk boğulmuşş ....
Rabbim korusun hepimizin çocuklarını
Bebek için çok güzel şeyler var nette..Kv demde y.... ın (eşim) şunu duruyo bunu duruyo vs diyo..Geçenlerde de öyle eski şeylere bakıyoduk..Biboron takımı çıktı.Eşiminmiş saklamış..Bunu yıkarız diyo..Ben dedim bunu kullanmam 30 senelk sey bi biberonda mı alamıcam çocuğuma dedim..Onlar dursun dedim
çok özür dileyerek yazıoum
OHAA
ÇÜŞŞ yani
o biberonun emziği nolmuştur yaa çürümüştür
oda abartmış yani
bir bebeğim olsa evi childproff hale getirmek için hani o delilikle normallik arasındaki ince çizgide habire salınırdım. Allah tüm bebekleri korusun hiç bir anneye de evlat acısı göstermesin.kokişim ben izlemiyorum haberleri artık, yüreğim dayanmıyor. kaç kere eşim geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlayıp küfür ederken buldu beni. artık izlemiyorum hiç, haberler başlayınca başka kanallara bakıyorum, cnbc-e de yabancı dizileri izliyorum. insan paranoyak oluyor o tür haberleri görünce ya. Allah hepimizin evlatlarını korusun, onların acısıyla sınamasın bizi
sirkennnn kız bizim yerimizde olsan intihar edersin sen heeeama gezme kısmına katılıyorum. ben de telefon ve gezmek arasında tercih yapsam gezmeyi tercih ederim ama benim kociş tatile harcamaz o kaaa para. o yüzden yaza doğru telefon aldırcam ona bazen diyorum bak ne kadar uygun fiyata yurt dışı turları var, hemen diyo orda yiceğin parayı hiç hesaba katmıyorsun. dünya paraya mal olur o. evlendiğimiz ilk sene bile ikna edemedim tatile gitmeye. adam ev alana kadar tatil yüzü göstermeyecek bana
Bebek için çok güzel şeyler var nette..Kv demde y.... ın (eşim) şunu duruyo bunu duruyo vs diyo..Geçenlerde de öyle eski şeylere bakıyoduk..Biboron takımı çıktı.Eşiminmiş saklamış..Bunu yıkarız diyo..Ben dedim bunu kullanmam 30 senelk sey bi biberonda mı alamıcam çocuğuma dedim..Onlar dursun dedim
Dilşad Ela ismini bende eskiden beğeniodum
şimdi di bi dizide bebiş 21 aralıkta doğdu kızın adını GECE koydular en uzun geceye doğduğu için
bana anlamlı ve güzel geldi
böyle anlam taşımasıda iyi
YILDIZ ismi nası sizce?
abartmasınnnBebek için çok güzel şeyler var nette..Kv demde y.... ın (eşim) şunu duruyo bunu duruyo vs diyo..Geçenlerde de öyle eski şeylere bakıyoduk..Biboron takımı çıktı.Eşiminmiş saklamış..Bunu yıkarız diyo..Ben dedim bunu kullanmam 30 senelk sey bi biberonda mı alamıcam çocuğuma dedim..Onlar dursun dedim
aaa bayıldım, anlamlı olmuş hemde isim süperDilşad Ela ismini bende eskiden beğeniodum
şimdi di bi dizide bebiş 21 aralıkta doğdu kızın adını GECE koydular en uzun geceye doğduğu için
bana anlamlı ve güzel geldi
böyle anlam taşımasıda iyi
YILDIZ ismi nası sizce?
:13: :13: :13:valla çok param olsa hem gezerim hem istediğimi alırım hiçbişeyden geri koymam kendimi 1 kere geliyoz dünyaya şimdi yaşamayıp yapmadıktan sonra ne zaman yapacazki bende yurtdışına gitmeyi çok istiyorum eşimle yunanistana bile gitsem yeter yani şimdilikinşallah allahım bol kazançlar sağlık versin hepimize,eşlerimize istediğimiz herşeyi yapabilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?