aminn canım inşallah
tşk ederimmsakla canım sevdiğin şeyleri hatıra işte. ablam da senin gibi yaptı bak 2. yine erkek geliyo, kullanıcak nasipse.
yarenaycım bişe sorcam kaç gündür unutuyorum ablanın büyük kaç yaşında? bizimkine ablam belli başlı şeyleri öğretmemiş şimdiye kadar. duaları mesela suphaneke diyoruz ben onu diyemem diyo gidiyo, Eymen Allah 1 diyoruz, 2-3 diyo, öğrenmek istemiyo, kabul etmiyo söylediklerimizi. 3.5 yaşında her şeye aklı eriyo, ıpade program yüklüyo, çizgi film indiriyo netten, ama işine gelmeyeni söylemiyo.
ben seviom Ayça ismini, ama vazgeçmişsingeldim kuzum geldim
günaydııııın
hastaneye bıraktı eşim sabah...5 hafta daha çalışabilir raporumu aldım...ama 3 hafta çalışmayı düşünüyorum...dr 3 hafta sonra gel,bi bahane yazar çalışması uygun değildir diye bi rapor veririm dedi...ordan geldim,kızımın odasına avize baktım ama bulamadımsamsuna gittiğimizde alırız dedi kocişim akşam balkona ve kilere yolluk aldık...yine avize baktık ama akşam da beğenmedim
nst'ye girdim sabah...bizim kız nst'nin o kalın-gergin lastiklerini itip durdugörevli kadın bile bakakaldı
karnım aç,yemek yiyesim yok,meyve atıştırıyım bari
aaaa bu arada kızıma isim buldum teyzeleri....AYÇA...nasıl? anlamına baktım,beğendim,bi de soyadımıza da çok uyuyo...
kvden dolayı değil ama kendi annem de istemediği için zeynepten vazgeçicem galiba...kuzenlerim de koyduğu için soğudum biraz...
aman yok artık ya sevgililer günün de de kv ile mi vakit geçirilirOlaysa şu;
Size geçen gün anlattığım bi yengesi vardı ya. Onu oğlu sevgililer gününde yemeğe götürecekmiş. K.vde böyle böyle diye iç geçirerek anlatmış görümceme. Özenmiş yani onlara. O da götürim seni demiş kv tamam demiş önce sonra yok falan demiş. Görümcem de evde mangal yapalım hep beraber dışarda yiceğimize demiş.
Allahın her günü beraberler zaten çıkın bi yemeğe gidin nişanlınla. Bide bizide dahil etmek istiyorlar şimdi. Eşiminde gönlü var gibi kv.de de kutlamaya. Zaten geçen yıl evlilik yıldönümünü beraber kutladık - Sizi yalnız bırakmadık diyerek
Bende dedim ki bari yengen sevgililer gününde rahat bıraksın oğlunu kutlasın onlarla gitmesi çok saçma dedim.
Ben evimde kutlamak istiyorum başbaşa yemek hazırlayıp dedim, Eşimde ne biliyosun yemeğe çıkmıcağmızı dedi. Önceden olsa ısrar ederdi, Zaten bebişten önceki son sevgililer günü süprayz yapmak istiyorum ben evde
Size daha ne atraksiyonlar anlatırım gibime geliyo burda, Allah sonumuzu hayır etsin
Günaydın herkese
benm bi hocamın kızı da gülfem di ama ben gül lü isim sevmiyorum
kızlar ne yemekler var söleyin yaa hiçfikrim yok
ya yok kokusundan diil aslında kokudan hiç rahatsızlık duymuom şimdilik, ama ne biliim yiyemedimsen evde balık tavuk gibi ağır kokan yemekler yapma bilinir güvenilir restaurantta ye balığı hatta eşinle balık yeme günü yapın haftada 1 yada 2 haftada 1 ....
yada balığı k.v pişirsin sen yeeeama kokusunu duymaa
nası olur yaaa, kokiş doğru sölemiş samsung merkeze yazsın eşinoff yaa hayatta hep bi iyi bi kötü haber var
hediyeme nası sevdim arkasına eşim aradı bataryalar gelmiş tlfnumu çalıştırmıo olmuo işte
bende neyse tmm boşver dedim yani artık galaksim yok muhtemelen vazgeçtim yani beklemekten de
bak şimdi yaaaözgeden geliyor erkek bebiş, bi de bence adaşım da erkek doğurcak
hakkınızda hayırlısı olsun canım. inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişiniz.
dilekcim telde bir sorun olmuş demek ki. eşinde başka galaksi yok mu? telefoncunun eşi telefonsuz kalmaz merak etme sen, eşin doğum günü hediyesi olarak ayarlar sana yeni bir galaksi
seduşummm videoya çekiyor musunuz hiç cadının bu oynayışlarını falan? ablamlarda geçen gün yeğenimin görüntülerini izledik, çok güzel oluyor ya. minnak halini hatırladık, hatta eniştemin oğlunun görüntüleri de vardı ilkokula giderken. ne kadar değişmişler, insan çok şaşırıyor. ablamla da dalga geçtik, yeni evlendiği zaman ki halini gördük, zayıf, bakımlı, kıvrımlı falan. mazi kalbimde bir yaradır diye dalga geçtik
vilişim kızlar ayça konusunda fikirlerini belirtmişler, sen de vazgeçmişsin zaten. benim yorum yapmama gerek kalmadıben nisa ismini de beğeniyorum, sen ne düşünürsün bilemem.
çok üzüldüm adamcağıza yaaa, söyleseydin ya istesin ay yazık valla çok üzüldümbirden dışarı çıkmaya karar verdim
diğer çalışanlar hala maaşlarını alamamışlar
çaycı da satışa çıkan elemanla şakalaşıodu herkes gergin tabii
çaycı isyanlara başladı sonra ağladı 40 yaşında adam yaa
yetmio sıkıntıdayım kartın son günü
içim daraldı kendimi dışarı attım
ipekyola gittim o kadar çok şey ve öyle büyük bi indirim vardı ki
tek bişi bile almak istemedim boş boş avare gibi baktım geldim
çaycıda koca adam söylesene yaa seni mi öldürcek
ben neler söylüoum yapıoum
olursa olur dioum olmazsa oturulur
kendini sıkıp sıkıp sonra ağlamak nedir yani hakkın üstelik borç mu isticen sıkılıosun
kızlar ne yemekler var söleyin yaa hiçfikrim yok
Kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım, ordanda kvlere geçtim haftasonundan bugün için balık yapıcam almaya gel demişti. Gittim kendide çıkmış bize getirmeye. Orda oturdum falan yeni geldim. Midem o kadar eşkiyoki anlatamam. Nane limon içtim ama geçmiyo. Sanırım sütlaçtan oldu zaten bi tuhaf olmuştu üstü kesik kesik, yapamadım galiba bu sefer
Yemeğim balık yani akşama.
Eşime faceden msj attım. Sevililer gününde sevgilimle görüşcem randevu aldım hastaneden saat 1e diye cevap olarak o benim sevgilim aşk yazmış :) Hem bana aşk diyo hemde sevgilisi oymuşPerşembe dr a gidiyoruz kızlar yani cinsiyeti bekleyemem 1 ay daha.
değişmicem galibaViliş değişme artık zeynepi ya
Ve kızlar yeni bombaaa...
Dün k.görümcemle nişanlısı geldiler oturmaya.
Biz görümcemin nişanlısıyla netten aöfe bakıyoduk şifre işlemleri için falan. O sırada eşimle kardeşi konuşuyorlar. Arada onları da dinliyorum. Sevgililer günüyle ilgili konuşuyorlardı.
Gittiler eşime sordum ne diyodu m...
Eşim: şaşkınlıkla (duymadığımı düşünüyo herhalde) ıııı şey, hatırlamaya çalışıyorum, unuttum
Ben:Unuttun mu 2dk önce konuştuğun şeyi.
Eşim: Hıı tamam sevgililer gününde ne alıcaksın diye sordu.
Ben: Ee evde toplanırız dediğinide duydum.
Eşim: hıı evet. Plan yapmadık eğer yapmazsak geliriz dedik dedim diyo.
Olaysa şu;
Size geçen gün anlattığım bi yengesi vardı ya. Onu oğlu sevgililer gününde yemeğe götürecekmiş. K.vde böyle böyle diye iç geçirerek anlatmış görümceme. Özenmiş yani onlara. O da götürim seni demiş kv tamam demiş önce sonra yok falan demiş. Görümcem de evde mangal yapalım hep beraber dışarda yiceğimize demiş.
Allahın her günü beraberler zaten çıkın bi yemeğe gidin nişanlınla. Bide bizide dahil etmek istiyorlar şimdi. Eşiminde gönlü var gibi kv.de de kutlamaya. Zaten geçen yıl evlilik yıldönümünü beraber kutladık - Sizi yalnız bırakmadık diyerek
Bende dedim ki bari yengen sevgililer gününde rahat bıraksın oğlunu kutlasın onlarla gitmesi çok saçma dedim.
Ben evimde kutlamak istiyorum başbaşa yemek hazırlayıp dedim, Eşimde ne biliyosun yemeğe çıkmıcağmızı dedi. Önceden olsa ısrar ederdi, Zaten bebişten önceki son sevgililer günü süprayz yapmak istiyorum ben evde
Size daha ne atraksiyonlar anlatırım gibime geliyo burda, Allah sonumuzu hayır etsin
Günaydın herkese
koras adet olman gereken gün ne zaman ki :26:merhaba kızlar
Test yaptım bende dün.Tek çizgi,ama hala adet olmadım..
Ayça ismini pek beğenmedim:26:
ela olmaaaazvilin geçen yıl bir arkadaşımın kızı oldu o da ismini Ela koydu. Çok akıllı bir bıdık hep ben bildim tavırları var böcük böcük gözleri var filan.
sonra Nice yi de düşünebilirsin hani eşinin ismiyle de uyumlu olur farklı bir enstantene
nisayı kuzenim koydu kızınavilişim kızlar ayça konusunda fikirlerini belirtmişler, sen de vazgeçmişsin zaten. benim yorum yapmama gerek kalmadıben nisa ismini de beğeniyorum, sen ne düşünürsün bilemem.
canım ben çok beğendim elbiseyi,boyun da uzun senin,yakışır bence,hatta çok tarz dururKızlar şu elbiseyi alsammı yaa, 60 tl
uzun bi elbise istiyorum nezamandır, süet kahve çizmelerimle giyerim diye
bide şu bebiş şeysine bayıldım, 70 tl miş
alınır yaa, uyur orda ne güzel
Eki Görüntüle 631112 Eki Görüntüle 631113
ayyy çok üzüldüm adama yaabirden dışarı çıkmaya karar verdim
diğer çalışanlar hala maaşlarını alamamışlar
çaycı da satışa çıkan elemanla şakalaşıodu herkes gergin tabii
çaycı isyanlara başladı sonra ağladı 40 yaşında adam yaa
yetmio sıkıntıdayım kartın son günü
içim daraldı kendimi dışarı attım
ipekyola gittim o kadar çok şey ve öyle büyük bi indirim vardı ki
tek bişi bile almak istemedim boş boş avare gibi baktım geldim
çaycıda koca adam söylesene yaa seni mi öldürcek
ben neler söylüoum yapıoum
olursa olur dioum olmazsa oturulur
kendini sıkıp sıkıp sonra ağlamak nedir yani hakkın üstelik borç mu isticen sıkılıosun
eşim beğenmemişti onu :26:vilişşş
ASYA nasıl bir isim ?? :44::44:
ben söylicektim tam sirken söylemiş,tıpkı o reklamdaki kıza benziyosun dilşad,çok tatlıymışsın ama sensirkeen beni küçükken hep öyle seviyorlardı zatenon yüz bin baloncuk diyolardı eşim de sana benzeyen bi kız bebek gördüm rüyamda diyo ama hayırlısı canım
sen adama kızdın mı geçen gece,merak ettim bak sorcaktım unuttumselammm
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunn
8,30da geldim eve yemek yedin eşim hastaydı bugün işten döndü sabh ,grip boğazları iltihaplanmış öle demiş dr
geldim hemen nekin tarifinden yaptım zencefil bal sıcak su torbası battaniye yorgan terledi az daha terlesin değişcm üstünü..nerdesin sen yaa karım benimdiyo ilgi görünce sevindirik oldu
azcık tripten bişiicik olmazvilşim sağol canm yok kızmadm kaynadı gitti :) ama azcık trip yaptım tabisii
çok süper olmuş kv olayın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?