Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ayy çok güldümmm eymene yaa

vay çenebazlar ya amma yazmışsınız bugün azcık baştan azcık sondan okudum birazdan ortayı okıcam çok saçma oldu bu sefer

annemler yarın İst.a gidio kardeşimle, kardeşim orda bi ark.la çalışıcak herald ev falan bişiler ayarlıcaklar.aradı annem bugün, yemek yapmayalım kalmasın sana gelelim kardeşin de ne zamandır pide yemedi dediyani akşama pide yicez bizde
ortalığı topladım gelir gelmez, accık dağınıktı da

ben seviom Ayça ismini, ama vazgeçmişsin
avizeyi de alırsınız acele etme dediği giib eşinin samsunda çeşit çoktur

aman yok artık ya sevgililer günün de de kv ile mi vakit geçirilir
benm bi hocamın kızı da gülfem di ama ben gül lü isim sevmiyorum

ben de yaa Gül'lü isimler bi itici gelio.kız sen ne tatlıymışsın cidennn

kızlar ne yemekler var söleyin yaa hiçfikrim yok

karnıbahar kızartma var bende dün yapmadım bugün yapcam gece haşladım hazır gidince hemen yumurta un sonra hopp kızart tmm işte
ama annemde bi ton yemek yapmış ordan da alırım

şimdi gidioum iyi akşamlar kızlar :80:

Son düzenleme:
ya yok kokusundan diil aslında kokudan hiç rahatsızlık duymuom şimdilik, ama ne biliim yiyemedim
ya eklediğin linkte buhar mak.kapanmış göremedim
nası olur yaaa, kokiş doğru sölemiş samsung merkeze yazsın eşin
bak şimdi yaaa erkek mi disounn:26:
çok üzüldüm adamcağıza yaaa, söyleseydin ya istesin ay yazık valla çok üzüldüm
kızlar ne yemekler var söleyin yaa hiçfikrim yok

pide olmasaydı mercimek çorbası tavuklu attis yemeği belkibi de bulgur pilavı yapıcaktım ben, fikir olsun

adaşım erkek doğuyo benim içime nedense.

bizde bu akşam kahvaltı var. bayat ekmekleri sünnetlicez

Kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım, ordanda kvlere geçtim haftasonundan bugün için balık yapıcam almaya gel demişti. Gittim kendide çıkmış bize getirmeye. Orda oturdum falan yeni geldim. Midem o kadar eşkiyoki anlatamam. Nane limon içtim ama geçmiyo. Sanırım sütlaçtan oldu zaten bi tuhaf olmuştu üstü kesik kesik, yapamadım galiba bu sefer
Yemeğim balık yani akşama.

Eşime faceden msj attım. Sevililer gününde sevgilimle görüşcem randevu aldım hastaneden saat 1e diye cevap olarak o benim sevgilim aşk yazmış :) Hem bana aşk diyo hemde sevgilisi oymuş Perşembe dr a gidiyoruz kızlar yani cinsiyeti bekleyemem 1 ay daha.

ay çok ii yapmışsın cnm gidin tabi beklemeyin

miden için de bana soda çok ii gelio içine yarım limon sıkıp içiom

bi de doktoruna söle rennie yazsın sana şurup

sirken ya bişi sorcam lazerde en ii makine alex miydi:26:

selammm

yorgunum dostlarım yorgunum yorgunn

8,30da geldim eve yemek yedin eşim hastaydı bugün işten döndü sabh ,grip boğazları iltihaplanmış öle demiş dr

geldim hemen nekin tarifinden yaptım zencefil bal sıcak su torbası battaniye yorgan terledi az daha terlesin değişcm üstünü..nerdesin sen yaa karım benim diyo ilgi görünce sevindirik oldu

değişmicem galiba ayy bizim bu isim işi de yılan hikayesine döndü resmen
kvne yuhhhh diyorum,başka da bi şey demiyorum özgee...sevgililer gününde bari salsınlar yakanızı yaa
hele küçük görümcene ne demeli git nişanlınla baş başa kutla,sevgiler gününde ailecek plan mı yapılırmış

merhaba kızlar
Test yaptım bende dün.Tek çizgi,ama hala adet olmadım..

Ayça ismini pek beğenmedim:26:
koras adet olman gereken gün ne zaman ki :26:

ela olmaaaaz öğrencimin adı ve dersleri falan berbat :18: aklıma o gelir benim :18:

vilişim kızlar ayça konusunda fikirlerini belirtmişler, sen de vazgeçmişsin zaten. benim yorum yapmama gerek kalmadı ben nisa ismini de beğeniyorum, sen ne düşünürsün bilemem.
nisayı kuzenim koydu kızına

canım ben çok beğendim elbiseyi,boyun da uzun senin,yakışır bence,hatta çok tarz durur
oyun parkı da çok güzelmiş

ayyy çok üzüldüm adama yaa
herkes bir değil ki dileğim,söyleyememiş işte

vilişşş

ASYA nasıl bir isim ?? :44::44:
eşim beğenmemişti onu :26:

sirkeen beni küçükken hep öyle seviyorlardı zaten on yüz bin baloncuk diyolardı eşim de sana benzeyen bi kız bebek gördüm rüyamda diyo ama hayırlısı canım
ben söylicektim tam sirken söylemiş,tıpkı o reklamdaki kıza benziyosun dilşad,çok tatlıymışsın ama sen kızın da sana benzer inşallah

sen adama kızdın mı geçen gece,merak ettim bak sorcaktım unuttum
adamcaaz hasta olmuş bak,geç saatlere kadar çalışıyo naapsın
iyi yapmışsın ama,ilgilenmişsin,geçmiş olsun zuzum

kızlaaaar....
ben de yorgunum zuzum gibi
saat 4'de ustalar gelmeye başlamış eve,batırmışlar ortalığı,matkapla delik açmışlar falan,eşim temizlemiş
ben geldiğimde yardım ettim biraz,bitirdik işlerimizi,beraber yemek hazırlayıp yedik,allahtan dünden kalma yemeklerim vardı...
şimdi iki yorgun dinleniyoruz
dr fazla yorulma,ayakta kalma dedi demiştim etkili oldu her zamanki gibi
sıkı durun bomba bi haberim var...eşim incilerini dökmeye başladı...kaynımla telde konuşmuşlar,eşime şunları demiş: annem sürekli sizden bahsetti...kv,ARTIK BENİ HİÇBİ ŞEYLERİNE KARIŞTIRMIYOLAR diyomuş ...kafalarına göre takılıyolar,zaten m...'yu (eşimi) fazla göremiyorum,özlüyorum,oğlum baba olacak falan diye hep eşimi falan anlatıyomuş artık karışmıyorum zaten diyomuş

ben de dedim ki,aşkıcım doğru olan da bu zaten,biz ayrı bi aileyiz,nasıl biz onlara karışmıyosak onların da bize karışmaması lazım...annen,babannenleri hiçbi şeyine karıştırmış mı? hayır...o zaman onun da bize karışmaması lazım...haklısın diyo

anlıycanız kv artık onu karıştırmak istemediğimi(zi) anlamış
bu arada kızımızın ismizdeki zeyneb duracak,kocişim yanına bi isim daha eklicek...belki zeyneb buse olabilir kv asıl o zaman anlicak burda onun borusunun ötmediğini

Son düzenleme:
özggeee :26: yuh diyorum yani sakkın gitme sevgililer gününde

vilşim sağol canm yok kızmadm kaynadı gitti :) ama azcık trip yaptım tabisii
çok süper olmuş kv olayın :))

ay dayanamadım 2dk eşimin yanına uzandım 2kere hapşurdum eşim şutladı beniii :26:

vilşim sağol canm yok kızmadm kaynadı gitti :) ama azcık trip yaptım tabisii
çok süper olmuş kv olayın :))
azcık tripten bişiicik olmaz tuz-karabiber onlar
sorma,kv anlamaya başladı sonunda
yatmıştım,karnım acıkır gibi oldu geri kalktım malum bizim hanım acıkınca uyutmuyo
sen niye yatmadın bu saate kadar
hadi sirkene alışkınım ama sana şaşırdım

Bizim cimcime 2.30da kalktı hala ayaktayız emiyor ozaman uyuyor.beşiğe alıyorum uyanıyor.şimdide tek gözle bana bakıyor tekini eliyle kapatmış.bakınca uyumuyor konuşma istiyor.
Bende biraz okuyayım dedim.
Vilinciğim arıcaktım ama arayamadım seni.odanız çok güzel olmuş.güle güle sağlıkla büyüsün Zeynep.park yataktaki nevresimlerimiz aynı .kv sonunda anladı yani.

Özgeciğim kvlerde yemek yemeyin son sevgililer gününüzü başbaşa geçirin.seneye bebek olacak.

Dileğim geçmiş olsun eşine.yeleğinde çok güzelmiş güle güle giy canım.çaycıya içim gitti insanlar kendi haklarını bile istememiyorlar korkularına.allah yardımcıları olsun

Bizde Araba bakıyoruz ecenaza bakalım ne alıcaz yarenim demişti ona baktım araştırıyorum Nisan'da elimde olması lazım

Nekm eklediğin şeyler çok güzelmiş biDede oyun halısı var görünce. Getirmişti açmak lazım şimdi .dönencesinin müziği hoşuna gidiyor.dönen figürlerde bakıyor.

Bebeklere çok masraf oluyor .biizm arabamız ve mama sandalyemiz kalıyor.başka bişe yoktur işallah

günaydın kızlar :80:

vilin sevindim kv bişileri anlamış ama bunu bilip köşesine çekilir mi bu bi muamma
özge dünde yazmıştım galiba bende zuzu gibi şiddetle gitme dioum
dün de gitmişsin 2 gün öncede gittin 2 gün sonrada gitcen
çok sık görüşüosunuz sonra 1 hft gitmesen lafını ederler
bunları çok konuştuk biliosun dengeyi sen kuracaksın

alishiam artık hiç kaynatamaz olduk sanki
sen whatsApp dünyasına katıldın ben yokum
işlerinde yoğun buraya da pek gelemiosun

zaten kimse eskisi gibi yazmıo sanki

zuzum eşin ter atınca biraz daha iyi olmuştur umarım bugünde evdedir dinlenmek çok iyi gelio çünkü
yine işe gittiyse tekrar yoğunlaşabilir hastalığı

zeynebim okadar gezdin herşeyi almaya çalıştın hala eksik var demek ki ki zaten artık hiç eksiği bitmicek ki
aldıkların küçülcek kullanılmıcak yenileri gerekecek derken hep eksiği var olacak ama onların sağlıkları iyi olsunda gerisi boş

günaydın kızlar

dün akşam rezil oldum yaa 7.30 çıktım bi apartmanın önüne park etmiştim arada boş olunca koyarım oraya herkes koyuyo park yapılmaz falan yazmıyo neyse arabaının arkasına biri koymuş apartmandan zile bastım kadın konuşuyo
-arabanın arkasına aracı koymuşsunuz çekermisiniz
-hayır çekemem niye koyuyosunuz oraya
-boştu bende koydum çekermisiniz,çocuğum evde bekliyor
-hayır çekmiyorum napacaksın
(içimden küfür ediyorum tabi)
-çekmiyorsanız polisi arıyorum
-naparsan yap sen suçlusun

polisi aradım eşimi aradım oda geliyo beklerken artık kadının kocasımı neydi geldi
-çekiyorum dedi
polisi aradım
-arayın buraya park edilirmi
- ben burda park yapılmaz levhası görmüyorum demekki koyabilirim bakın diğer taraflarda levha var sizde istemiyosanız koyulmasını levhanızı koyun
-ozman sizde arabamın arkasına park edilmesini istemiyorum diye levha koyun

saçmalamayın dedim sonra çekti arabayı başka yere koydu çıktı eşimi aradım söledim bekle orda o..bu çocuğu kimmiş dedi görim bakim dedi çok sinirliydi polisi aradım osırada gelmeyin diye eşim geldi adam balkondan bakıyo eşim bumu dedi yok ben kadınla konuştum bilmiyorum falan geveledm kavga çıkmasın diye o ona baktı o ona neyseki zorla götürdüm eve bir pislik yüzünden akşam akşam biton olay oldu amaa okadaını elime verseler parçalardım yemin ederim okadar sinirlendm bide gevşek gevşek konuşuıyor pislik

vilin cnm umarım kv gerçekten anlamıştır ve karışmaya devam etmez bundan sonra cnm.

zuzum geçmiş olsun cnm

enkimm eksik hiç bitmez cnm daha durr sen neler çıkacakfeda olsun onlara

ayşaa kız lazer yaptırmıcan inşallah en iyisi alex evt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…