- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
yok artıııkhem plastiktir o, sararmıştır desin dursun istediğini kullanırsın, benm de yeni doğduğumda giydiğim tulum duruyor onu giydiricem çocuğuma nasip olursa ama kıyafet yani bu, biberon da kullanıalmaz ki
gece yi de yıldızı da sevmedim, yıldız tilbe gelir aklıma
korasss kvne çok güldüm yaiyi bari zorlamıyormuş illa kullan die. bizim bebişlikten hiç birşey kalmamış annemde. ben de ikinciyi yaparsam inşallah ikisinden de birer parça saklarım o kadar. oğluşumun mevlüt kıyafetini saklamayı düşünüyorum mesela.
bende beğendim valla ne yalan sölim afilli geldi bu isim banaaaa bayıldım, anlamlı olmuş hemde isim süper
GECE
gece kulağa hoş geliyor da ne bileyim çok dalga geçilir sanki ya. yıldız da eşimin bi küçük kardeşinin çıktığı kızın adı, bütün aile kıza gıcık olmuş durumda. kızım olsa o ismi koymaya kalksam topa koyarlardı beninekim koysun o ismi
kızlar benim kociş dün akşam bana soruyor sevgililer günü hediyesi olarak ne alcan die. dedim evden çıkamıyorum sana ne alayım, net var ya dedi. şimdi tchiboda deri bi cüzdan gördüm 45 tl. alsam mı bilemedim ya. siz ne dersiniz?
benim okuldan bir hocamın kızının adı da gülen di
bir arkadaşımın adı da gülsün
şu prenseslerin ismini bi bulaydık da isimleriyle hitap edeydik
ben de aslan olanı sevdimmnek bence kot elbiseyle bir eklediin minder güzeldi, burda da aslanlı olan büyük galiba biraz, rahat olur, pembeliyi de sevdikk :)
olmaz yarenim yaa, yıldız yıldız mı olsungece kulağa hoş geliyor da ne bileyim çok dalga geçilir sanki ya. Yıldız da eşimin bi küçük kardeşinin çıktığı kızın adı, bütün aile kıza gıcık olmuş durumda. Kızım olsa o ismi koymaya kalksam topa koyarlardı beniNekim koysun o ismi
Nekim sen bunları benim oğlan 2 aylıkken koysaydın ya kuzum. Geç kaldık alsak da yüzüne bakmaz benim ki artık. Ama ekim annelerinden gördüğüm kadarıyla bazı bebişler oyun halılarında 45 dk-1 saat oyalanırken bazıları 5 dk. Bile geçirmiyormuş. Yakınlarında bebişi olan varsa önce onda bebişi bi denemek gerekiyor, duruyorsa hemen en yakın yerden almak lazım
Korasss kvne çok güldüm yaIyi bari zorlamıyormuş illa kullan die. Bizim bebişlikten hiç birşey kalmamış annemde. Ben de ikinciyi yaparsam inşallah ikisinden de birer parça saklarım o kadar. Oğluşumun mevlüt kıyafetini saklamayı düşünüyorum mesela.
Seduşum ne güzel dua etmişsin sen öyle. Canı yürekten aminnnnn diyorum.
Kızlar benim kociş dün akşam bana soruyor sevgililer günü hediyesi olarak ne alcan die. Dedim evden çıkamıyorum sana ne alayım, net var ya dedi. şimdi tchiboda deri bi cüzdan gördüm 45 tl. Alsam mı bilemedim ya. Siz ne dersiniz?
ayy bebiş halin çok şekerEki Görüntüle 631321 Eki Görüntüle 631322
hehehe bu pazenle yastığım ve gözlüğümde duruyor :) annem bize birer bohça saklamış sevdiği şeyleri
emziğim de çok komikmiş
Eki Görüntüle 631321 Eki Görüntüle 631322
hehehe bu pazenle yastığım ve gözlüğümde duruyor :) annem bize birer bohça saklamış sevdiği şeyleri
emziğim de çok komikmiş
bende beğendim valla ne yalan sölim afilli geldi bu isim bana
yıldız benim annemin kızlık soyadı kızım olsa koysam ne sevinir aslında
80lerde de devrimci bi kızın adı böyle düşününce sevioum ama dilşad gibi yıldız tilbeyi düşününce olmuo valla ne yalan sölim
ben de aslan olanı sevdimm
olmaz yarenim yaa, yıldız yıldız mı olsun
Senin bebiş alışmış iyice kucağa, durmaz evet bu tarz bişeyde.
En baştan koyup alıştırmak lazım galibaa
45 tlye başka bişi alabilirsin, işine yarayacak bişi
montlar 45 tl şuan indirimdee :26:
ayy bebiş halin çok şeker
Bebek halin sanki dün çekilmiş gibi..
Benimde kv hep pembe örüyo kız istiyon galiba dedim gülüyo..Sonra bana değilde ortalığa konuşurken esma ismini övdü..Esma ismini koymamı istiyo heralde
aslan olan çok raht olur hem de geniş olduğu için, dönse de sorun yok :)
tşk ettim :)
bebeklik videomdan ben fotoladım onu canım, annem de biz hamile kalmadan pembe yelek başlamış bitirdi şimdi, bi de mavi kırçıllı beyaz başlamış. biri ablama biri bana :)
aminn canım inşallahGüzel günlerde giysin bebişin inş cnm
Ne kadar net görüntüsü..
GECEYi bende sevdim ama yıldız ıhh hep yıldız tilbe geliyo benimde aklıma hepçatlak yaa..
diloşş ayy ne tatlıymışsın sen öyle gözlüğünede bayıldım ne güzel saklamış annişin ben şimdi zaten saklıyorum doğanın eşyalarını ikinciyi yaparsam ve kız olursa zaten mecbur onlardanda kullanırım yine
yarenim ihtiyacı varsa al canım nekin dediği gibi herşey çok indirimde bi bak istersen trendyola,markafoniye falan.
dilşad o çocukluk resminde hni eski bir reklam vardı ya on yüz bin baloncuk yuttum diyen bir kız ona benziyorsun çok sevimliiiiinşallah kızın da sana benzer
işte tanınan kişilere görede isimleri beğeniouz yada ıyy diouz
iyide o sana ilker için bişi alcaktı dimi? ne alcakmış ?
sende bebişin bi ihtiyacını al ama adı onun sevgililer günü hediyesi olsun olmaz mı yani
yarenaycım bişe sorcam kaç gündür unutuyorum ablanın büyük kaç yaşında? bizimkine ablam belli başlı şeyleri öğretmemiş şimdiye kadar. duaları mesela suphaneke diyoruz ben onu diyemem diyo gidiyo, Eymen Allah 1 diyoruz, 2-3 diyo, öğrenmek istemiyo, kabul etmiyo söylediklerimizi. 3.5 yaşında her şeye aklı eriyo, ıpade program yüklüyo, çizgi film indiriyo netten, ama işine gelmeyeni söylemiyo.
yok netten olsun diye değil, o fiyata mont alırsınız anlamında dedimo söylediklerimi aldık canım zaten. Yani bebişe almıştık onları da, konuşurken laf arasında öyle diyorduk. Mama sandalyesi benim, ateş ölçer eşimin hediyesi diye2 gündür soruyo "bana ne alcan?" diye. Ona şaşırdım ben de. Acaba o alacak mı birşey, yoksa nabız mı yokluyo sadece anlamadım. Az önce telde konuşurken dedim sana cüzdan alıyom, yoook ben memnunum cüzdanımdan diyo. Almıyom o zaman sana bişey dedim
Nekim montu falan beraber almamız lazım. Benim kociş herşeyi beğenmez öyle. Zaten ben de netten mont falan alamam ya. Illa görcem, ellicem
Hiç sevmiyom erkeğe hediye almayı. Seçenek o kadar az ki. Dön dolaş aynı şeyler. Giyim, saat, parfüm. Başka da bişi gelmiyor aklıma. Siz neler almayı planlıyonuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?