Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

nek bence kot elbiseyle bir eklediin minder güzeldi, burda da aslanlı olan büyük galiba biraz, rahat olur, pembeliyi de sevdikk :)

gece kulağa hoş geliyor da ne bileyim çok dalga geçilir sanki ya. yıldız da eşimin bi küçük kardeşinin çıktığı kızın adı, bütün aile kıza gıcık olmuş durumda. kızım olsa o ismi koymaya kalksam topa koyarlardı beni nekim koysun o ismi

nekim sen bunları benim oğlan 2 aylıkken koysaydın ya kuzum. geç kaldık alsak da yüzüne bakmaz benim ki artık. ama ekim annelerinden gördüğüm kadarıyla bazı bebişler oyun halılarında 45 dk-1 saat oyalanırken bazıları 5 dk. bile geçirmiyormuş. yakınlarında bebişi olan varsa önce onda bebişi bi denemek gerekiyor, duruyorsa hemen en yakın yerden almak lazım

korasss kvne çok güldüm ya iyi bari zorlamıyormuş illa kullan die. bizim bebişlikten hiç birşey kalmamış annemde. ben de ikinciyi yaparsam inşallah ikisinden de birer parça saklarım o kadar. oğluşumun mevlüt kıyafetini saklamayı düşünüyorum mesela.

seduşum ne güzel dua etmişsin sen öyle. canı yürekten aminnnnn diyorum.

kızlar benim kociş dün akşam bana soruyor sevgililer günü hediyesi olarak ne alcan die. dedim evden çıkamıyorum sana ne alayım, net var ya dedi. şimdi tchiboda deri bi cüzdan gördüm 45 tl. alsam mı bilemedim ya. siz ne dersiniz?

Israr etmez zaten cnmGece değşik ama dalga geçilmeye müsait,yıldızda ııhh..

Benimde bi yeleğimle battaniyemden başka bişeyim kalmamış.İhtiyacı olana vermiş annem teyzeme falan.Öylesi en iyisi zaten..

hehehe bu pazenle yastığım ve gözlüğümde duruyor :) annem bize birer bohça saklamış sevdiği şeyleri
emziğim de çok komikmiş

Son düzenleme:
aaa bayıldım, anlamlı olmuş hemde isim süper
GECE
bende beğendim valla ne yalan sölim afilli geldi bu isim bana
YILDIZ benim annemin kızlık soyadı kızım olsa koysam ne sevinir aslında
80lerde de devrimci bi kızın adı böyle düşününce sevioum ama dilşad gibi yıldız tilbeyi düşününce olmuo valla ne yalan sölim

işte tanınan kişilere görede isimleri beğeniouz yada ıyy diouz
iyide o sana ilker için bişi alcaktı dimi? ne alcakmış ?
sende bebişin bi ihtiyacını al ama adı onun sevgililer günü hediyesi olsun olmaz mı yani

seda eşime kızdım oda bi daha söylemedi açıyım mı die bende o yüzden bende açcam diemedim
ama şimdi zuzumun feysini açtım şu halılara bakim die niyeyse heveslendim .

benim okuldan bir hocamın kızının adı da gülen di
bir arkadaşımın adı da gülsün

şu prenseslerin ismini bi bulaydık da isimleriyle hitap edeydik

nek bence kot elbiseyle bir eklediin minder güzeldi, burda da aslanlı olan büyük galiba biraz, rahat olur, pembeliyi de sevdikk :)
ben de aslan olanı sevdimm

olmaz yarenim yaa, yıldız yıldız mı olsun
Senin bebiş alışmış iyice kucağa, durmaz evet bu tarz bişeyde.
En baştan koyup alıştırmak lazım galibaa

45 tlye başka bişi alabilirsin, işine yarayacak bişi
montlar 45 tl şuan indirimdee :26:

Eki Görüntüle 631321 Eki Görüntüle 631322

hehehe bu pazenle yastığım ve gözlüğümde duruyor :) annem bize birer bohça saklamış sevdiği şeyleri
emziğim de çok komikmiş
ayy bebiş halin çok şeker

Benim de arkimin kız kardeşinin ismi yıldız
oka güzel bi kız ki Yıldız tilbeyi düşünemiyorum onu düşünüyorum

aslan olan çok raht olur hem de geniş olduğu için, dönse de sorun yok :)
tşk ettim :)

Bebek halin sanki dün çekilmiş gibi..
Benimde kv hep pembe örüyo kız istiyon galiba dedim gülüyo..Sonra bana değilde ortalığa konuşurken esma ismini övdü..Esma ismini koymamı istiyo heralde

bebeklik videomdan ben fotoladım onu canım, annem de biz hamile kalmadan pembe yelek başlamış bitirdi şimdi, bi de mavi kırçıllı beyaz başlamış. biri ablama biri bana :)

Güzel günlerde giysin bebişin inş cnm
Ne kadar net görüntüsü..

Son düzenleme:
GECEYi bende sevdim ama yıldız ıhh hep yıldız tilbe geliyo benimde aklıma hep çatlak yaa..

diloşş ayy ne tatlıymışsın sen öyle gözlüğünede bayıldım ne güzel saklamış annişin ben şimdi zaten saklıyorum doğanın eşyalarını ikinciyi yaparsam ve kız olursa zaten mecbur onlardanda kullanırım yine

yarenim ihtiyacı varsa al canım nekin dediği gibi herşey çok indirimde bi bak istersen trendyola,markafoniye falan.

dilşad o çocukluk resminde hni eski bir reklam vardı ya on yüz bin baloncuk yuttum diyen bir kız ona benziyorsun çok sevimliiii inşallah kızın da sana benzer

Güzel günlerde giysin bebişin inş cnm
Ne kadar net görüntüsü..
aminn canım inşallah

tşk ederimm sakla canım sevdiğin şeyleri hatıra işte. ablam da senin gibi yaptı bak 2. yine erkek geliyo, kullanıcak nasipse.

yarenaycım bişe sorcam kaç gündür unutuyorum ablanın büyük kaç yaşında? bizimkine ablam belli başlı şeyleri öğretmemiş şimdiye kadar. duaları mesela suphaneke diyoruz ben onu diyemem diyo gidiyo, Eymen Allah 1 diyoruz, 2-3 diyo, öğrenmek istemiyo, kabul etmiyo söylediklerimizi. 3.5 yaşında her şeye aklı eriyo, ıpade program yüklüyo, çizgi film indiriyo netten, ama işine gelmeyeni söylemiyo.

dilşad o çocukluk resminde hni eski bir reklam vardı ya on yüz bin baloncuk yuttum diyen bir kız ona benziyorsun çok sevimliiii inşallah kızın da sana benzer

sirkeen beni küçükken hep öyle seviyorlardı zaten on yüz bin baloncuk diyolardı eşim de sana benzeyen bi kız bebek gördüm rüyamda diyo ama hayırlısı canım

o söylediklerimi aldık canım zaten. yani bebişe almıştık onları da, konuşurken laf arasında öyle diyorduk. mama sandalyesi benim, ateş ölçer eşimin hediyesi diye 2 gündür soruyo "bana ne alcan?" diye. ona şaşırdım ben de. acaba o alacak mı birşey, yoksa nabız mı yokluyo sadece anlamadım. az önce telde konuşurken dedim sana cüzdan alıyom, yoook ben memnunum cüzdanımdan diyo. almıyom o zaman sana bişey dedim

nekim montu falan beraber almamız lazım. benim kociş herşeyi beğenmez öyle. zaten ben de netten mont falan alamam ya. illa görcem, ellicem

hiç sevmiyom erkeğe hediye almayı. seçenek o kadar az ki. dön dolaş aynı şeyler. giyim, saat, parfüm. başka da bişi gelmiyor aklıma. siz neler almayı planlıyonuz?

canım bizim ki su içtikten sonra şükür diyo, yemelerden sonra Allah bereketler versin dio, ezandan sonra aziz Allah diyo. 4 yaşında şuan. bu yaşta sadece kendi istediklerini yapıyorlar galiba sadece. bizimkiler de dua öğretmediler henüz.

yok netten olsun diye değil, o fiyata mont alırsınız anlamında dedim
Dışarıdan 3-5 ekleyin o tarz iyi bişi alın diye dedim canım
hepsi %70 indirimde şimdi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…