Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yemeği annende neden yemiyorsun direk oraya geç? sabahta gelirsin eve:26:
olmaaz, eşim 10:30 da gidiyor işe, onunla zaman geçirmek istiyorum.
Doyamıyoruz zaten bu ara birbirimize

resim nerde? ben göremedim
whatsappta olan herkesin telefonunda şuan :)

ikisi de güzel bence, ama çocuk bi düşerse azcık yüksek sanki
hareketlenince, uyurken koyulabilir sadece.
Mesela mutfakta işin varken oraya taşınabilir bu, sen yemek yaparken ordan bakar sana konuşursun onunla fln
ben bayıldım, alabilirim, az da indirim yaparlarsa 60 a fln süper olur :)))

tosunun bizagisi sen olduğuna göre 3 günmü kaldı yeni yaşına

eşin telefon alır belki sana
evt 3 gün kaldı
ama bana eylülde iphone almıştı evlilik yıldönümü hediyesi
o kartımı kabul etmedi 2 ay kullandım sonra galaksi getirdi
ve oda gitti şimdi yine tlf alsa evlilik yıldönümü hediyesi mi güncellenmiş olcak doğum günümü :44:
zaten bişi istemem yaa parası çok yok die düşünüoum

dün akşam seni biyere götürüyüm dedi
bende yok dedim
hıı sorma yap diosun yani dio
gitmek istediğim bi cafe bar vardı ama tadilatta sanırım
daha masum keyifli şeyler istioum

ee kızlar sizler napcaksınız hediyeler var mı kocişlere

kızarsın dimem nekk ve sedaya sor
whatsApp

hımmm özge hariç beğenilmemiş elbise,
ben de kot ve spor diye düşünmüştüm
hep uzun kışlık elbise bakıyorum da

dilek çaycıya çok üzüldüm
ağlamış bidee
ne yalan söyleyim bende dumur oldum adam ağlayınca

bu arada dün trtnin yeni dizisi beni böyle sev yayınlandı
şimdi izleyip bitirdim beğendim güzel bi aşk yaşanacak ve keyifli olacak die düşünüoum

evt az daha düşük olsa fiyatı hemen alınabilir aslında
nekim üstündeki tutma halkasını ilerde sökünce minder gibi de olur sanki

elayı dicektim bende bizim hamişlerde 5 kadın ela koymuştu çok geleneksel bi ad ela ama bebeişler ela oluncamı nedr sanki bi sevimlilik bi bıcırıklık gelio

ben hoşlanmıyorum cnm bilyosun doğumda annem ardı 5 ay sonra k.v geldi 2 ayda her poka karıştı bişeyi yaparken bişiyi kirletmesi yatığı işleri sıralması yaa anne niye bu böyle olmuş dediğimde kendin yapsaydın ozman demesii tahamülü çok zor bide yatak odama girmesi bilyosun zaten bahsetmiştim herşeyin yerini kendine göre değiştirmesi bide sürekli laf sokmaları ile beni katil edebilirdi...

şimdi 9 mart umreye gidiyo annem marttada bakıcak ama nisanda onun evine bırakmayı düşünyorum eşimle başbaşa kalmak adına konuşcam annen geldi kaldı niye annem kalmıo muhabbeti içinde sabrımı zorlamaz umarım

bunlarla uğraşmamak adına ev yakınsa süper bırakmak en akıllıca fikir ev herzaman iki kişinin hanesi olması üçüncünün çocuk dışında kimsenin katılmaması yaşmaması en iyisi

bencede dışarı çıkın değerlendirin mutlu aileye gidin sinema felan

ben eşofman eşofman die beynimi yediydi geçen neymiş ben süslü püslü geziyomuşum o bakımsız geziyomuş napim saçma sapan şeler alıyo benim aldıklarım yakışyo ona

bende gittim nike tan eşofman takım aldım amma tuttu hee kendime bişi alamadım onun yüzünde bide çağan paşaya aldım cicişler ...

aslında sevgililer günü hediyesi olarak değilde ihtiyacı olduğu için aldım benimki bişi yapmaz yaa sanmıyorum odun kereste çünkü...

gerçi sedoşla konuştuğum çağanın kraft rino oto koltuk var onu alır belki sevgililer g. hesiyesi bana oğlumla otururz artık

ayy ben birini ağlamasına dayanamam bende ağlarım duygulanırım

hımmm özge hariç beğenilmemiş elbise,
ben de kot ve spor diye düşünmüştüm
hep uzun kışlık elbise bakıyorum da

dilek çaycıya çok üzüldüm
ağlamış bidee

ben de beğenmştim ama

bu arada dün trtnin yeni dizisi beni böyle sev yayınlandı
şimdi izleyip bitirdim beğendim güzel bi aşk yaşanacak ve keyifli olacak die düşünüoum

evett güzel sıkmayan bi dizii, biz bi karadayıya reklam arasında trt ye kaydık güzel sevdik biz de

evt az daha düşük olsa fiyatı hemen alınabilir aslında
nekim üstündeki tutma halkasını ilerde sökünce minder gibi de olur sanki
fiyatı uygun aslında oyun halıları hep bu fiyatlarda

eşim ve annem beğendiler, ben soyismimize uygun düşünüyorum ya sonu hep a ile bityo o yüzdn.
ablam daha anlamlı bi isim olabilir, renk adı koymaktansa dedi, onlar da oğluşa isim bulamıcaklar düşünemiyolar, kıza odaklanmışlar

benm kv hep akrabalarını doldurur benm eve, annem zaten benm evimde bakmak istemez kendi evinde rahat eder. o yüzden ben hiç önermem benim evi.

aaa romantik komedi 2 çıkmış....

yakında vizyona girer sinem koball sedef avcı ile keyfiliydii .....keyifli bi film gidilir...

14 şubatta vizyondamışşş

Son düzenleme:
kızacak bişe yok ki zaten, oncaa parayı nereye sığdırıcan sirkeen al bi akıllı telefon
yaşlanınca ayfon 10 alsan da şimdiki gibi keyif vermez sana
herşey zamanında güzel :)
koket lafın gelişi dedi ben de ona eşlik ettim yoksa ne haddime
Kazandığım öyle aman aman bir para değil . Ayfon alsam hakkını vererek kullanamam da... Zaten gelirimin afyon alacak düzeyde olmadığını düşünüyorum.
Evet her şey zamanında güzel; maddi planlama kişiye göre değişir ben ayfon parasını yaşım gençken gezmeyle değerlendirmeyi tercih ederim.

arkasını da çekmeliydin o kısım daha bi tarz

onuda sen giyince çekersin artık cnm üstünde görelim bide

tşk ederim sirkencim hepimizin kesesi bereketli olsun inşallah.

vilişşş

ASYA nasıl bir isim ?? :44::44:

asya ismini ben severim.

bir de alya vardı ayşe arman ın kızının adı bu aralar onu da çok duyar oldum anlamı ne bilmiyorum; alya benzeri bir de arya var

alyada kuzenim koydu ama hep dalga geçiyorlar bende düşünmüştüm iyki koymamışım diyorum.
sabah söylediğin o radyocununki neydi o isim çok hoşuma gitti.

Allah daha çok versin canım..
arkasını da çekmeliydin o kısım daha bi tarz

Aaa ben de istiyorum, arkasını çek hemen dilek
Merak ettimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…