olmaaz, eşim 10:30 da gidiyor işe, onunla zaman geçirmek istiyorum.yemeği annende neden yemiyorsun direk oraya geç? sabahta gelirsin eve:26:
whatsappta olan herkesin telefonunda şuan :)resim nerde? ben göremedim
sevmedimkot gömlekten sonra kot elbisede itici geldi bana off off keşke almasaydım evde giycem artık bide XS benden başkasınada omuyor:26:
bebek sepeti çok şık beğendim ama aslında bebek oradan yere düşmezmi ilk 3 ay tamam 4 ay hareketler başlıo bilemedim oyun halıları hep yerde oluyor o geldi aklıma :44::44:
hareketlenince, uyurken koyulabilir sadece.ikisi de güzel bence, ama çocuk bi düşerse azcık yüksek sanki
evt 3 gün kaldıtosunun bizagisi sen olduğuna göre 3 günmü kaldı yeni yaşına
eşin telefon alır belki sana
kızarsın dimem nekk ve sedaya sor
ne yalan söyleyim bende dumur oldum adam ağlayıncahımmm özge hariç beğenilmemiş elbise,
ben de kot ve spor diye düşünmüştüm
hep uzun kışlık elbise bakıyorum da
dilek çaycıya çok üzüldüm
ağlamış bidee
kızacak bişe yok ki zaten, oncaa parayı nereye sığdırıcan sirkeen al bi akıllı telefonyok artık kızmıyorum
hareketlenince, uyurken koyulabilir sadece.
Mesela mutfakta işin varken oraya taşınabilir bu, sen yemek yaparken ordan bakar sana konuşursun onunla fln
ben bayıldım, alabilirim, az da indirim yaparlarsa 60 a fln süper olur :)))
hayırlı zamanda gelsin canım
canım kv n sürekli sen yokken evde olmayınca huzursuz olmuyor musun? ben cesaret edemem evime almaya, içime sinmez eve gidene kadarama bunda şanslı yanımız evi yakın, arabayla 3 dk ancak sürer, zaten benm annem bakacak heralde, ben bakayım dedi, ama eşim de dönüşümlü baksınlar diyo, 1 hafta o, diğer hafta o, ya da işi olmayan o gün baksın diyolar bence en mantıklısı herkes kendi evinde baksın
ela yı ben de düşünebilirim :)
anladım canım soğuk buhar almamız gerek, sarar sarmalarız bebeği de napalım
hediyeni güle güle kullan canım
batarya için de, tel mi değiştirceksin?
ikisi de güzel bence, ama çocuk bi düşerse azcık yüksek sanki
benm bebeklik videolarıma var, ablamı da beni de kaç kaset çekmiş babam, güzel hatıra oluyor canım
1-5 yaş arasını izliyoruz kendi küçüklüğümüzü, ben de isterim bebeğimi çekmeyi
çok zor bi durumhadi biz alıp harcıyoruz keyfe, bu insanlar o parayla ev geçindiriyorlar
Büyük görümcem, eşi, k.görümcem, nişanlısı, ben eşim, kv. kb kaynım falanişte herkes olucak canım kvde de. bildiğin aile yemeği yani.
evt 3 gün kaldı
ama bana eylülde iphone almıştı evlilik yıldönümü hediyesi
o kartımı kabul etmedi 2 ay kullandım sonra galaksi getirdi
ve oda gitti şimdi yine tlf alsa evlilik yıldönümü hediyesi mi güncellenmiş olcak doğum günümü :44:
zaten bişi istemem yaa parası çok yok die düşünüoum
dün akşam seni biyere götürüyüm dedi
bende yok dedim
hıı sorma yap diosun yani dio
gitmek istediğim bi cafe bar vardı ama tadilatta sanırım
daha masum keyifli şeyler istioum
ee kızlar sizler napcaksınız hediyeler var mı kocişlere
ne yalan söyleyim bende dumur oldum adam ağlayınca
hımmm özge hariç beğenilmemiş elbise,
ben de kot ve spor diye düşünmüştüm
hep uzun kışlık elbise bakıyorum da
dilek çaycıya çok üzüldüm
ağlamış bidee
bu arada dün trtnin yeni dizisi beni böyle sev yayınlandı
şimdi izleyip bitirdim beğendim güzel bi aşk yaşanacak ve keyifli olacak die düşünüoum
fiyatı uygun aslında oyun halıları hep bu fiyatlardaevt az daha düşük olsa fiyatı hemen alınabilir aslında
nekim üstündeki tutma halkasını ilerde sökünce minder gibi de olur sanki
eşim ve annem beğendiler, ben soyismimize uygun düşünüyorum ya sonu hep a ile bityo o yüzdn.elayı dicektim bende bizim hamişlerde 5 kadın ela koymuştu çok geleneksel bi ad ela ama bebeişler ela oluncamı nedr sanki bi sevimlilik bi bıcırıklık gelio
ben hoşlanmıyorum cnm bilyosun doğumda annem ardı 5 ay sonra k.v geldi 2 ayda her poka karıştı bişeyi yaparken bişiyi kirletmesi yatığı işleri sıralması yaa anne niye bu böyle olmuş dediğimde kendin yapsaydın ozman demesii tahamülü çok zorbide yatak odama girmesi bilyosun zaten bahsetmiştim herşeyin yerini kendine göre değiştirmesi bide sürekli laf sokmaları ile beni katil edebilirdi...
şimdi 9 mart umreye gidiyo annem marttada bakıcak ama nisanda onun evine bırakmayı düşünyorum eşimle başbaşa kalmak adına konuşcam annen geldi kaldı niye annem kalmıo muhabbeti içinde sabrımı zorlamaz umarım
bunlarla uğraşmamak adına ev yakınsa süper bırakmak en akıllıca fikir ev herzaman iki kişinin hanesi olması üçüncünün çocuk dışında kimsenin katılmaması yaşmaması en iyisi
koket lafın gelişi dedi ben de ona eşlik ettim yoksa ne haddimekızacak bişe yok ki zaten, oncaa parayı nereye sığdırıcan sirkeen al bi akıllı telefon
yaşlanınca ayfon 10 alsan da şimdiki gibi keyif vermez sana
herşey zamanında güzel :)
aaa çok doğru, oturmaya başlayınca her yaşta kullanır bunu daha sonra.evt az daha düşük olsa fiyatı hemen alınabilir aslında
nekim üstündeki tutma halkasını ilerde sökünce minder gibi de olur sanki
ay pardonben de beğenmştim ama
güle güle güzel günlerde giy Dilek. bol senin de kesene bereket
bir de alya vardı ayşe arman ın kızının adı bu aralar onu da çok duyar oldum anlamı ne bilmiyorum; alya benzeri bir de arya varvilişşş
ASYA nasıl bir isim ?? :44::44:
arkasını da çekmeliydin o kısım daha bi tarz
vilişşş
ASYA nasıl bir isim ?? :44::44:
bir de alya vardı ayşe arman ın kızının adı bu aralar onu da çok duyar oldum anlamı ne bilmiyorum; alya benzeri bir de arya var
Allah daha çok versin canım..koket lafın gelişi dedi ben de ona eşlik ettim yoksa ne haddime
Kazandığım öyle aman aman bir para değil . Ayfon alsam hakkını vererek kullanamam da... Zaten gelirimin afyon alacak düzeyde olmadığını düşünüyorum.
Evet her şey zamanında güzel; maddi planlama kişiye göre değişir ben ayfon parasını yaşım gençken gezmeyle değerlendirmeyi tercih ederim.
arkasını da çekmeliydin o kısım daha bi tarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?