günaydın kızlar
dün akşam rezil oldum yaa 7.30 çıktım bi apartmanın önüne park etmiştim arada boş olunca koyarım oraya herkes koyuyo park yapılmaz falan yazmıyo neyse arabaının arkasına biri koymuş apartmandan zile bastım kadın konuşuyo
-arabanın arkasına aracı koymuşsunuz çekermisiniz
-hayır çekemem niye koyuyosunuz oraya
-boştu bende koydum çekermisiniz,çocuğum evde bekliyor
-hayır çekmiyorum napacaksın
(içimden küfür ediyorum tabi)
-çekmiyorsanız polisi arıyorum
-naparsan yap sen suçlusun
polisi aradım eşimi aradım oda geliyo beklerken artık kadının kocasımı neydi geldi
-çekiyorum dedi
polisi aradım
-arayın buraya park edilirmi
- ben burda park yapılmaz levhası görmüyorum demekki koyabilirim bakın diğer taraflarda levha var sizde istemiyosanız koyulmasını levhanızı koyun
-ozman sizde arabamın arkasına park edilmesini istemiyorum diye levha koyun
saçmalamayın dedim sonra çekti arabayı başka yere koydu çıktı eşimi aradım söledim bekle orda o..bu çocuğu kimmiş dedi görim bakim dedi çok sinirliydi polisi aradım osırada gelmeyin diye eşim geldi adam balkondan bakıyo eşim bumu dedi yok ben kadınla konuştum bilmiyorum falan geveledm kavga çıkmasın diye o ona baktı o ona neyseki zorla götürdüm eve bir pislik yüzünden akşam akşam biton olay oldu amaa okadaını elime verseler parçalardım yemin ederim okadar sinirlendm bide gevşek gevşek konuşuıyor pislik
canım bizim ki su içtikten sonra şükür diyo, yemelerden sonra Allah bereketler versin dio, ezandan sonra aziz Allah diyo. 4 yaşında şuan. bu yaşta sadece kendi istediklerini yapıyorlar galiba sadece. bizimkiler de dua öğretmediler henüz.
sıpa işteayy çok güldümmm eymene yaa
ben yeşil fasulye yaptım çok güzel olmuştuu, bi de bulgur pilavıkızlar ne yemekler var söleyin yaa hiçfikrim yok
kardeşinin ne işe gireceği belli mi gidince mi ayarlıyacak canım? hayırlı olsun şimdidenvay çenebazlar ya amma yazmışsınız bugün azcık baştan azcık sondan okudum birazdan ortayı okıcam çok saçma oldu bu sefer
annemler yarın İst.a gidio kardeşimle, kardeşim orda bi ark.la çalışıcak herald ev falan bişiler ayarlıcaklar.aradı annem bugün, yemek yapmayalım kalmasın sana gelelim kardeşin de ne zamandır pide yemedi dediyani akşama pide yicez bizde
ortalığı topladım gelir gelmez, accık dağınıktı da
ben seviom Ayça ismini, ama vazgeçmişsin
avizeyi de alırsınız acele etme dediği giib eşinin samsunda çeşit çoktur
aman yok artık ya sevgililer günün de de kv ile mi vakit geçirilir
ben de yaa Gül'lü isimler bi itici gelio.kız sen ne tatlıymışsın cidennn
CANIM KAYNAMIŞ ŞEKER EKŞİTİYO MİDEYİKuaföre gittim kaşlarımı aldırdım, ordanda kvlere geçtim haftasonundan bugün için balık yapıcam almaya gel demişti. Gittim kendide çıkmış bize getirmeye. Orda oturdum falan yeni geldim. Midem o kadar eşkiyoki anlatamam. Nane limon içtim ama geçmiyo. Sanırım sütlaçtan oldu zaten bi tuhaf olmuştu üstü kesik kesik, yapamadım galiba bu sefer
Yemeğim balık yani akşama.
Eşime faceden msj attım. Sevililer gününde sevgilimle görüşcem randevu aldım hastaneden saat 1e diye cevap olarak o benim sevgilim aşk yazmış :) Hem bana aşk diyo hemde sevgilisi oymuşPerşembe dr a gidiyoruz kızlar yani cinsiyeti bekleyemem 1 ay daha.
ben de 3 yudum süt içiyorum yine geçmezse gaviscon içiyorumay çok ii yapmışsın cnm gidin tabi beklemeyin
miden için de bana soda çok ii gelio içine yarım limon sıkıp içiom
bi de doktoruna söle rennie yazsın sana şurup
sirken ya bişi sorcam lazerde en ii makine alex miydi:26:
geçmiş olsun eşine canım,selammm
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunn
8,30da geldim eve yemek yedin eşim hastaydı bugün işten döndü sabh ,grip boğazları iltihaplanmış öle demiş dr
geldim hemen nekin tarifinden yaptım zencefil bal sıcak su torbası battaniye yorgan terledi az daha terlesin değişcm üstünü..nerdesin sen yaa karım benimdiyo ilgi görünce sevindirik oldu
ay dayanamadım 2dk eşimin yanına uzandım 2kere hapşurdumeşim şutladı beniii :26:
aaaaa yeter amaben de yaa Gül'lü isimler bi itici gelio.kız sen ne tatlıymışsın cidennn
kuzum üzülüyomuş gibi yapma böyle :26: ben de aynını diyodum, "uff erkek diyosun yani :105:" fln.. ama sonra cinsiyetin hiç önemli olmadığını farkettim, bir daha asla öyle kız istiyorum, erkek istiyorum demem..bak şimdi yaaaerkek mi disounn:26:
nasıl oldu zuzum eşin, inş daha iyidir :)))geldim hemen nekin tarifinden yaptım zencefil bal sıcak su torbası battaniye yorgan terledi az daha terlesin değişcm üstünü..nerdesin sen yaa karım benimdiyo ilgi görünce sevindirik oldu
ela olmaaaazöğrencimin adı ve dersleri falan berbat :18: aklıma o gelir benim :18:
manyaaa bakgünaydın kızlar
dün akşam rezil oldum yaa 7.30 çıktım bi apartmanın önüne park etmiştim arada boş olunca koyarım oraya herkes koyuyo park yapılmaz falan yazmıyo neyse arabaının arkasına biri koymuş apartmandan zile bastım kadın konuşuyo
polisi aradım eşimi aradım oda geliyo beklerken artık kadının kocasımı neydi geldi
-çekiyorum dedi
polisi aradım
- ben burda park yapılmaz levhası görmüyorum demekki koyabilirim bakın diğer taraflarda levha var sizde istemiyosanız koyulmasını levhanızı koyun
saçmalamayın dedim sonra çekti arabayı başka yere koydu çıktı eşimi aradım söledim bekle orda o..bu çocuğu kimmiş dedi görim bakim dedi çok sinirliydi polisi aradım osırada gelmeyin diye eşim geldi adam balkondan bakıyo eşim bumu dedi yok ben kadınla konuştum bilmiyorum falan geveledm kavga çıkmasın diye o ona baktı o ona neyseki zorla götürdüm eve bir pislik yüzünden akşam akşam biton olay oldu amaa okadaını elime verseler parçalardım yemin ederim okadar sinirlendm bide gevşek gevşek konuşuıyor pislik
aaaaa yeter amaannemin de kardeşimin de ismi gül ile başlıyo, alınıyorum burda
kuzum üzülüyomuş gibi yapma böyle :26: ben de aynını diyodum, "uff erkek diyosun yani :105:" fln.. ama sonra cinsiyetin hiç önemli olmadığını farkettim, bir daha asla öyle kız istiyorum, erkek istiyorum demem..
sağlıklısı olsunn
yaa tüm gün işte çektiğin yetmio gibi
bide şu yaşadıklarına bak
iyi ki adamla konuşurken falan gelmedi eşin arkasına polis falan derken düşünemioum valla
ucuz atlatmışsınız cirkef kadın yaa
aynen yaa valla öyle bir sinirle geldiki çünkü adamı dövecekti nerdeyse.
saolun kızlar valla ucuz atlattık.
ayy diloşş ne pislik bi kadın yaa kendi parası yokmu eşine aldırıyo salak şunada bak içine doğmuş seninde bak tam zamanında gitmişsin gerçekten ama şimdi sen varsın diye almadıysa sen yokken yine gidip aldırmaya çalışmasın bukadın:26:
nekim kesinlikle katılıyorum cnm sana yaa cinsiyet hiç önemli değil sağlıkları yerine olsun yeter kızlar.
dün iş çıkışı eve gidecektim direk, içimden bi ses dükkana git dedi, tam bikaç adım kaldı ki, eşim çıktı dükkandan karşısındaki mağazaya gidiyormuş yakalanmış olmanın gülümsemesiyle geldi yanıma, gel baza bakıcaz annemle dedi, gittik kv oraya geldi benmkine çift kişilik baza+yatak aldırıcak belli, eşim tek kişilik al bekar çocuğa diyo, yok çift kişilik alcam, karısıyla geldikçe yatar, siz kalırsanız yatarsınız diyo, ben de ne kalması yaa dedim sesini çıkaramadı, 700e baza var bi de başlığı çok güzel olan 1500e var, 1500 lüğü + visko yatağı istiyo kv, eşim de paran varsa al ne deyim dedi. ben gitmesem kesin benmkine yıkacaktı, sonra bakarım dedi çıktı ben de yanındayım ya aldıramadı tabiiyatak bakarken de adama ben de bel fıtığı var ona göre yatak dio, demekki kendi kullanacak.
biz de bebişe nevresim baktık, çok güzeller ya, looney tunes in minnie mouse lu var çok güzel bi de tweetyli falan eşim sonra alırız dedi çıktık, annesinin yanında çok seçemedik ki
rezil kadın yaagünaydın kızlar
-çekiyorum dedi
polisi aradım
dilşad bence eşini takip et,harcamalarını falan...o kadın eğer kafasına koyduysa o bazayla yatağı eşine aldırır çünkügünaydın kızlar,
dün iş çıkışı eve gidecektim direk, içimden bi ses dükkana git dedi, tam bikaç adım kaldı ki, eşim çıktı dükkandan karşısındaki mağazaya gidiyormuş yakalanmış olmanın gülümsemesiyle geldi yanıma, gel baza bakıcaz annemle dedi, gittik kv oraya geldi benmkine çift kişilik baza+yatak aldırıcak belli, eşim tek kişilik al bekar çocuğa diyo, yok çift kişilik alcam, karısıyla geldikçe yatar, siz kalırsanız yatarsınız diyo, ben de ne kalması yaa dedim sesini çıkaramadı, 700e baza var bi de başlığı çok güzel olan 1500e var, 1500 lüğü + visko yatağı istiyo kv, eşim de paran varsa al ne deyim dedi. ben gitmesem kesin benmkine yıkacaktı, sonra bakarım dedi çıktı ben de yanındayım ya aldıramadı tabiiyatak bakarken de adama ben de bel fıtığı var ona göre yatak dio, demekki kendi kullanacak.
biz de bebişe nevresim baktık, çok güzeller ya, looney tunes in minnie mouse lu var çok güzel bi de tweetyli falan eşim sonra alırız dedi çıktık, annesinin yanında çok seçemedik ki
bol um ortalık böyle saçma sapan insanlarla dolu işte, geri zekalı adam koy tabelanı madem öyle, ne uğraştırıyosun akşam vakti hasta mıdır nedir.
vilişş isim kalmış çok sevindim biz bile alışmıştık
sorma cnm ya valla giremez oldum doğru dürüstalishiam artık hiç kaynatamaz olduk sanki
sen whatsApp dünyasına katıldın ben yokum
işlerinde yoğun buraya da pek gelemiosun
yok cnm ben yaptırmıcam annem istio da ona araştırıcamvilin cnm umarım kv gerçekten anlamıştır ve karışmaya devam etmez bundan sonra cnm.
zuzum geçmiş olsun cnm
enkimm eksik hiç bitmez cnm daha durr sen neler çıkacakfeda olsun onlara
ayşaa kız lazer yaptırmıcan inşallah en iyisi alex evt.
inş. müh. işte onunla ilgili bişiler yapıcak bakalım inş. bulur bişeyler, ta oraya kadar boşa gidip gelmiş olmasınkardeşinin ne işe gireceği belli mi gidince mi ayarlıyacak canım? hayırlı olsun şimdiden
aaaaa yeter amaannemin de kardeşimin de ismi gül ile başlıyo, alınıyorum burda
kuzum üzülüyomuş gibi yapma böyle :26: ben de aynını diyodum, "uff erkek diyosun yani :105:" fln.. ama sonra cinsiyetin hiç önemli olmadığını farkettim, bir daha asla öyle kız istiyorum, erkek istiyorum demem..
sağlıklısı olsunn
rezil kadın yaanaapmaya çalışıyo ki? evin önüne park ettiysen nolmuş yani sanki kendisi bi yere gidince başkasının evinin önüne park etmiyo hiç iyi ki eşin geldiğinde evdelermiş,yoksa çok kötü kavga ederdi gerçekten :18:
dilşad bence eşini takip et,harcamalarını falan...o kadın eğer kafasına koyduysa o bazayla yatağı eşine aldırır çünküeğer sen dün gitmeseydin,kesin eşinin üzerine yıkardı parasını dükkanda ortak çalışma işi kötü yaa,keşke kaynının işi ayrı olsaydı
ayşinim kardeşinin işi hayırlı olsun canım
kızlar valla kv bi şeyleri anlamış ama biliyosunuz dengesiz,bu karışmama işi ne kadar sürer bilmiyorumtemennim hep böyle devam etmesi
kızlar yaaa kardşımda üniden arkim oturuyo,bi kaç hafta önce ikizleri oldu,dün f...'e fotoğraf eklemiş...kızının adı zeynep,oğlunun adı akifyeter yaaaa,bi isim beğendim benden başka herkes koydu
saol cnmmm
bu zeynep sevdası nerden çıktı bu ara yaaaaaaherkesin bi koyacağı tuttu inanmıyorummm kuzenim de enkiyle aynı doğurdu o da zeynep koydu mesela bu 2013 ün kızları hep Zeynep mi olacak
ama vilişim yaaa siz onu hep Zeynep die sevdiniz ne zamandır biz de alıştık o bu koydu die vazgeçmeyin ben olsam vazgeçmezdim heralde ta başından beri en çok içine sinen isim bu oldu
hı bi de sölicektim unuttum kv'niin kafasına dank edio heralde yavaş yavaş, baksana kaynına bile çekiştiğine göre farkına varmış artık senin o eltinle bir olmadığını, işlerinize karıştırmıcağını
görüo musun yaptığını hay allahım yaa
bi düşün yakamızdan yaadiye bağırasım geldi
umarım aldırma çabalarına devam etmez düşüncesiz yaa siz bebek bekliosunuz o ne derdinde
pazartesiye kadar oylalıycamrezil kadın yaanaapmaya çalışıyo ki? evin önüne park ettiysen nolmuş yani sanki kendisi bi yere gidince başkasının evinin önüne park etmiyo hiç iyi ki eşin geldiğinde evdelermiş,yoksa çok kötü kavga ederdi gerçekten :18:
dilşad bence eşini takip et,harcamalarını falan...o kadın eğer kafasına koyduysa o bazayla yatağı eşine aldırır çünküeğer sen dün gitmeseydin,kesin eşinin üzerine yıkardı parasını dükkanda ortak çalışma işi kötü yaa,keşke kaynının işi ayrı olsaydı
ayşinim kardeşinin işi hayırlı olsun canım
kızlar valla kv bi şeyleri anlamış ama biliyosunuz dengesiz,bu karışmama işi ne kadar sürer bilmiyorumtemennim hep böyle devam etmesi
kızlar yaaa kardşımda üniden arkim oturuyo,bi kaç hafta önce ikizleri oldu,dün f...'e fotoğraf eklemiş...kızının adı zeynep,oğlunun adı akifyeter yaaaa,bi isim beğendim benden başka herkes koydu
ayyy arkandan iş çevirmeye çalışıyo sinsi kaynanaya bakgünaydın kızlar,
evet canım, hepimizinki sağlıkla gelsin inş..ama bebekte sevmiyorum benn
ben de öyleydim, keremi öğrenince kız istiyodum demiştim de nek sen uyarmıştın beni, hakikaten başa gelince anlıyormuş insan evlat ne olursa aynıymış, sağlıkla gelsinler
ne payı ya :26: dükkanda payı mı var kardeşinin şimdi :44:kesin öyle yapacak canım ama eşimle konuştuk kardeşi geliyor ya hafta sonu askerden, karttan çekerler o öder kendi maaşından diyo, ben karışmam diyo. kardeşi kendi payıyla naparsa yapsın.
ben de işte bu yüzden çocuğa her şeyin en iisini almaya çalışıyorum ki, eşim onlara yedireceğine biz yiyelim.
bilmiyorum ki canım yaa,başka isim kalmadı sankiaklıma hep şey geliyo,kızım okula başladığında sınıfında kim bilir kaç tane daha zeynep olacak başımı nereye çevirsem zeyneple karşılaşıyorum,bu kadar yaygın değildi,bu sene ne oldu birden bire anlamadım eşim dün akşam yine yeni bi isimle geldi eve,zeynebin yanına 2. isimi o kayacaktı biliyosunuz...BİRİCİK'e takmış şimdi de kafayı...o bizim biriciğimiz olacak diyo bakalım akşama ne bulacak
kvnin kafasına dank edio ama uzun sürse barikendisi işine kimseyi karıştırmaz ama karışma hakkını kendinde buluyo nasılsa
bilmiyorum ki canım yaa,başka isim kalmadı sankiaklıma hep şey geliyo,kızım okula başladığında sınıfında kim bilir kaç tane daha zeynep olacak başımı nereye çevirsem zeyneple karşılaşıyorum,bu kadar yaygın değildi,bu sene ne oldu birden bire anlamadım eşim dün akşam yine yeni bi isimle geldi eve,zeynebin yanına 2. isimi o kayacaktı biliyosunuz...BİRİCİK'e takmış şimdi de kafayı...o bizim biriciğimiz olacak diyo bakalım akşama ne bulacak
kvnin kafasına dank edio ama uzun sürse barikendisi işine kimseyi karıştırmaz ama karışma hakkını kendinde buluyo nasılsa
ayyy arkandan iş çevirmeye çalışıyo sinsi kaynanaya bak
diloş, sürekli de denk gelemezssin ki bu kv ara ara ziyaret ediyo demekki eşini :26:
ay bebek olunca daha da coşar o, çocuğunuza bakıyorum der ister de ister..
evet canım, hepimizinki sağlıkla gelsin inş..
bundan öenmli hiç bir şey yok..
ne payı ya :26: dükkanda payı mı var kardeşinin şimdi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?