Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yaa tüm gün işte çektiğin yetmio gibi
bide şu yaşadıklarına bak
iyi ki adamla konuşurken falan gelmedi eşin arkasına polis falan derken düşünemioum valla
ucuz atlatmışsınız cirkef kadın yaa

maşallah onaa. evet istemediği bişeyi yapmıyo, yemiyo, söylemiyo.

ayy çok güldümmm eymene yaa
sıpa işte

kızlar ne yemekler var söleyin yaa hiçfikrim yok
ben yeşil fasulye yaptım çok güzel olmuştuu, bi de bulgur pilavı

kardeşinin ne işe gireceği belli mi gidince mi ayarlıyacak canım? hayırlı olsun şimdiden
CANIM KAYNAMIŞ ŞEKER EKŞİTİYO MİDEYİ
GAVİSCON KULLANIYORUM BEN. O DURUMLARDA
ben de 3 yudum süt içiyorum yine geçmezse gaviscon içiyorum

geçmiş olsun eşine canım,
ay dayanamadım 2dk eşimin yanına uzandım 2kere hapşurdum eşim şutladı beniii :26:

oyy sana da geçiyo demekki. dikkat et canım

günaydın kızlar,
dün iş çıkışı eve gidecektim direk, içimden bi ses dükkana git dedi, tam bikaç adım kaldı ki, eşim çıktı dükkandan karşısındaki mağazaya gidiyormuş yakalanmış olmanın gülümsemesiyle geldi yanıma, gel baza bakıcaz annemle dedi, gittik kv oraya geldi benmkine çift kişilik baza+yatak aldırıcak belli, eşim tek kişilik al bekar çocuğa diyo, yok çift kişilik alcam, karısıyla geldikçe yatar, siz kalırsanız yatarsınız diyo, ben de ne kalması yaa dedim sesini çıkaramadı, 700e baza var bi de başlığı çok güzel olan 1500e var, 1500 lüğü + visko yatağı istiyo kv, eşim de paran varsa al ne deyim dedi. ben gitmesem kesin benmkine yıkacaktı, sonra bakarım dedi çıktı ben de yanındayım ya aldıramadı tabii yatak bakarken de adama ben de bel fıtığı var ona göre yatak dio, demekki kendi kullanacak.
biz de bebişe nevresim baktık, çok güzeller ya, looney tunes in minnie mouse lu var çok güzel bi de tweetyli falan eşim sonra alırız dedi çıktık, annesinin yanında çok seçemedik ki

bol um ortalık böyle saçma sapan insanlarla dolu işte, geri zekalı adam koy tabelanı madem öyle, ne uğraştırıyosun akşam vakti hasta mıdır nedir.
vilişş isim kalmış çok sevindim biz bile alışmıştık

ben de yaa Gül'lü isimler bi itici gelio.kız sen ne tatlıymışsın cidennn
aaaaa yeter ama annemin de kardeşimin de ismi gül ile başlıyo, alınıyorum burda
bak şimdi yaaa erkek mi disounn:26:
kuzum üzülüyomuş gibi yapma böyle :26: ben de aynını diyodum, "uff erkek diyosun yani :105:" fln.. ama sonra cinsiyetin hiç önemli olmadığını farkettim, bir daha asla öyle kız istiyorum, erkek istiyorum demem..
sağlıklısı olsunn
geldim hemen nekin tarifinden yaptım zencefil bal sıcak su torbası battaniye yorgan terledi az daha terlesin değişcm üstünü..nerdesin sen yaa karım benim diyo ilgi görünce sevindirik oldu
nasıl oldu zuzum eşin, inş daha iyidir :)))
ela olmaaaaz öğrencimin adı ve dersleri falan berbat :18: aklıma o gelir benim :18:

ay ben sana ne diyimm

manyaaa bak
durduk yere akşam akşam germiş, iyi eşin kavga etmemiş olay çıkmamış bari.. :26:
saçmalamışlar resmennn

Günaydın herkese

ama bebekte sevmiyorum benn

ben de öyleydim, keremi öğrenince kız istiyodum demiştim de nek sen uyarmıştın beni, hakikaten başa gelince anlıyormuş insan evlat ne olursa aynıymış, sağlıkla gelsinler

aynen yaa valla öyle bir sinirle geldiki çünkü adamı dövecekti nerdeyse.
saolun kızlar valla ucuz atlattık.

ayy diloşş ne pislik bi kadın yaa kendi parası yokmu eşine aldırıyo salak şunada bak içine doğmuş seninde bak tam zamanında gitmişsin gerçekten ama şimdi sen varsın diye almadıysa sen yokken yine gidip aldırmaya çalışmasın bukadın:26:

nekim kesinlikle katılıyorum cnm sana yaa cinsiyet hiç önemli değil sağlıkları yerine olsun yeter kızlar.

kesin öyle yapacak canım ama eşimle konuştuk kardeşi geliyor ya hafta sonu askerden, karttan çekerler o öder kendi maaşından diyo, ben karışmam diyo. kardeşi kendi payıyla naparsa yapsın.
ben de işte bu yüzden çocuğa her şeyin en iisini almaya çalışıyorum ki, eşim onlara yedireceğine biz yiyelim.

görüo musun yaptığını hay allahım yaa
bi düşün yakamızdan yaa diye bağırasım geldi

umarım aldırma çabalarına devam etmez düşüncesiz yaa siz bebek bekliosunuz o ne derdinde

gunaydın kızlar

bol geçmiş olsun ne ters adamlara rastlamışsın ama yine iyilermiş ucuz atlatmışsın. Arabana zarar da vermiş olabilirlerdi kaportayı çizebilirlerdi arkana park etmezlerdi sen de kim yaptı anlayamazdın bile. K validemler Urfaya gittiklerinde k pederin aracını çizmişler anahtarla o şekilde bilememişler bile kim yaptı etti. Bazen avmlerde görüyorum olmadık bir yere park eden aracın aynasını kırmış oluyorlar Bir daha dikkatli ol park konusunda. Bir de öyle gıcık insanlarla çok muhattap olma bin arabana direk polis çağır polisi bekle çekiciyle uğraşsınlar dursunlar artık.

biz de dün yöneticimizle karşılaştık apartmana hareket sensörlü ışık yapılacakmış organizasyonu ile ilgileniyorlarmış. Demek aidatı geciktirmek vermemek işe yarayan bir çözüm oldu

rezil kadın yaa naapmaya çalışıyo ki? evin önüne park ettiysen nolmuş yani sanki kendisi bi yere gidince başkasının evinin önüne park etmiyo hiç iyi ki eşin geldiğinde evdelermiş,yoksa çok kötü kavga ederdi gerçekten :18:

dilşad bence eşini takip et,harcamalarını falan...o kadın eğer kafasına koyduysa o bazayla yatağı eşine aldırır çünkü eğer sen dün gitmeseydin,kesin eşinin üzerine yıkardı parasını dükkanda ortak çalışma işi kötü yaa,keşke kaynının işi ayrı olsaydı

ayşinim kardeşinin işi hayırlı olsun canım
kızlar valla kv bi şeyleri anlamış ama biliyosunuz dengesiz,bu karışmama işi ne kadar sürer bilmiyorum temennim hep böyle devam etmesi
kızlar yaaa kardşımda üniden arkim oturuyo,bi kaç hafta önce ikizleri oldu,dün f...'e fotoğraf eklemiş...kızının adı zeynep,oğlunun adı akif yeter yaaaa,bi isim beğendim benden başka herkes koydu

günaydın kızlarrrr

alishiam artık hiç kaynatamaz olduk sanki
sen whatsApp dünyasına katıldın ben yokum
işlerinde yoğun buraya da pek gelemiosun
sorma cnm ya valla giremez oldum doğru dürüst whatsap a da çok giremiom ki arada göz ucuyla bakıom

şimdi yine gidicem sınav basımı için inş. kısa sürer yaaaa
yok cnm ben yaptırmıcam annem istio da ona araştırıcam

valla lanet kadın akşam akşam iş açmış başına allahtan eşin biraz geç gelmiş kavga falan ederlerdi allah korusun sonra al başına belayı
inş. müh. işte onunla ilgili bişiler yapıcak bakalım inş. bulur bişeyler, ta oraya kadar boşa gidip gelmiş olmasın

vay uyanık kv sen olmasan kakalıcaktı yatak bazayı eşine haaa, ii ki gitmişsin cnm

ama kızma yaaaa, başlayanlar diil de daha çok sonunda bitio ya aygül falan gibi mesela çok hoş gelmio kulağıma

yok ya üzülmüoooom sadece kız olsun die çok istiom asla öle üzülmem kahrolmam doktor erkek derse, hem erkek çocukları anneye bağlı oluo yaama kızları seviom işte napiiim

Dileğim ozaman bunları almamıştık zamanı gelince alırız demiştik.ama artık eksiği bitmez .sağlıklı olsunda babasına güç kuvvet versin.

saol cnmmm
bu zeynep sevdası nerden çıktı bu ara yaaaaaaherkesin bi koyacağı tuttu inanmıyorummm kuzenim de enkiyle aynı doğurdu o da zeynep koydu mesela bu 2013 ün kızları hep Zeynep mi olacak
ama vilişim yaaa siz onu hep Zeynep die sevdiniz ne zamandır biz de alıştık o bu koydu die vazgeçmeyin ben olsam vazgeçmezdim heralde ta başından beri en çok içine sinen isim bu oldu

hı bi de sölicektim unuttum kv'niin kafasına dank edio heralde yavaş yavaş, baksana kaynına bile çekiştiğine göre farkına varmış artık senin o eltinle bir olmadığını, işlerinize karıştırmıcağını

bilmiyorum ki canım yaa,başka isim kalmadı sanki aklıma hep şey geliyo,kızım okula başladığında sınıfında kim bilir kaç tane daha zeynep olacak başımı nereye çevirsem zeyneple karşılaşıyorum,bu kadar yaygın değildi,bu sene ne oldu birden bire anlamadım eşim dün akşam yine yeni bi isimle geldi eve,zeynebin yanına 2. isimi o kayacaktı biliyosunuz...BİRİCİK'e takmış şimdi de kafayı...o bizim biriciğimiz olacak diyo bakalım akşama ne bulacak

kvnin kafasına dank edio ama uzun sürse bari kendisi işine kimseyi karıştırmaz ama karışma hakkını kendinde buluyo nasılsa

görüo musun yaptığını hay allahım yaa
bi düşün yakamızdan yaa diye bağırasım geldi

umarım aldırma çabalarına devam etmez düşüncesiz yaa siz bebek bekliosunuz o ne derdinde

pazartesiye kadar oyalarsak cadıyı, pazartesi öbür oğluna aldırır
Allah sorsuun

pazartesiye kadar oylalıycam becerebilirsm, şurda da var burda da var bakalım falan diycem, ben bekarken bi mobilyacının muhasebesne bakıyordum ya oraya da bakalım indirim yaparlar dicem geçiştircem inşallah yani

harcamalarını takip edemem ki canım, maaşlı olsa ne kazandığını bilirim, eşim kendi dükkanı varken kardeşini bırakır mı dışarda bi işe

ayyy arkandan iş çevirmeye çalışıyo sinsi kaynanaya bak
diloş, sürekli de denk gelemezssin ki bu kv ara ara ziyaret ediyo demekki eşini :26:
ay bebek olunca daha da coşar o, çocuğunuza bakıyorum der ister de ister..

ama bebekte sevmiyorum benn
ben de öyleydim, keremi öğrenince kız istiyodum demiştim de nek sen uyarmıştın beni, hakikaten başa gelince anlıyormuş insan evlat ne olursa aynıymış, sağlıkla gelsinler
evet canım, hepimizinki sağlıkla gelsin inş..
bundan öenmli hiç bir şey yok..

ne payı ya :26: dükkanda payı mı var kardeşinin şimdi :44:

aaa biricik çok uzun amaaaa

kv alemin uyanığı zannedio kendini işte!!!

vilişş eşin de mi zengin kız fakr oğlandan buldu acaba, bizimki her izlemesinde biricik mi koysak diyo gülüyo

hıı 10 bin lira verdi ya babası çocuk olunca dükkanla ilgilenemedik bikaç borcu babası ödedi diye, kardeşi ortak oldu böylece dükkana. biz 100 bin harcadık o 10 binle yarı yarıya ortak, evlenene kadar sadece harçlık alacakmış ama bi sürü sevgilisi ve uyanık anası olduğu için kesin bizden çok yerler.
ben o yüzden bundna sonra çocuğuma kendime aldığım hiç bişeyde düşünmem idare etmemm.
dükkana çok sık gidiyo biliyorum bunu da. eşime hep diyorum bizim rızkımızı yiyorlarsa haram olsun.

günaydın kızlar.

seduşum cidden ucuz atlatmışsınız. eşin daha erken gelseydi karışacakmış ortalık. böyle anlayışsız tiplere sinir oluyorum ya. ne olur ki yani ses çıkartmadan çekse arabasını, sen gidince park etse yerine. yok ya insanlarda hiç anlayış kalmadı birbirine karşı

vilişim kvne çok güldüm ya anlamış mesajını(zı). inşallah akıllanır da sadece yaptıklarınıza bakmakla yetinir artık. isim konusu gerçekten kötü olmuş, ben de çevremde bu kadar duysaydım soğurdum kesinlikle. benim eşim BİRİCİK falan hayatta koymazdı sanırım, herkes biriciğim der diye, özellikle ilerde asılanlar falan benimkinden çok kıskanç bir kız babası olurdu kesin. ben kızım olursa Hayal koymak istiyorum demiştim bi kere, ona bile değişik fantaziler bulup asla olmaz demişti

dilşaddd tam zamanında yetişmişsin canım valla. inşallah eşin de söylediğinin arkasında durur. kv evli olan oğluna yükleneceğine diğeriyle halletsin işlerini. o da para kazanıyor nasılsa. iki kardeş aynı yerde zor ya. yani ikisi de sorumluluklarının farkında olan insanlar olsa neyse dicem de, kaynın uçarı bi tip. çalışmaktan çok yer gibi geliyor bana da. Allah yardımcınız olsun canım.

alishammm Allah biliyor ya benim de içimden hep kız geçiyordu ama inan oğlum doğduğu andan beri aşığım ona. severken hep söylüyorum "Allah bana gerçek aşkı tattırmak için vermiş seni bana. bana böyle güzel bakan başka göz görmedim" diye. bi erkeğe duyabileceğin en büyük sevgiyi keşfediyorsun oğlun olunca. ne babana ne kocana hissedemeyeceğin bir duygu. Allah herşeyden önce sağlıklı versin de cinsiyetin hiçççç önemi yok canım.

şu nekin tarifini bana da versenize kızlar ya, eşim dünden beri kötü olmuş. gözleri yanıyor, burnu akıyor, hapşırıyor falan. ben de yapayım kocişime. oğlunu sevemiyor diye üzülüyor çok:2::2:

enkimm cidden bitmiyor eksikleri bebişlerin. en basitinden sürekli kıyafet gerekiyor. ileride mama için kaşıkları, tabakları. emeklemeye başlayınca güvenlik için köşe koruyucular, çekmece kilitleri vs. Allah eşlerimize sağlık versin cidden. ihtiyaçlara yetişmek zor bu zamanda.

sabah 9'da bi uyandım, İlker uyanmış kendi kendine elleriyle oynuyo, yorganı çekiştiriyo sessiz sessiz mıncırasım geldi öyle görünce bana bakınca da gülmeye başladı. oynaştık yatakta biraz. güne en güzel başlama şekli bu sanırım şimdi uyuyor. gidip kahvaltımı yapayım hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…