hıı 10 bin lira verdi ya babası çocuk olunca dükkanla ilgilenemedik bikaç borcu babası ödedi diye, kardeşi ortak oldu böylece dükkana. biz 100 bin harcadık o 10 binle yarı yarıya ortak, evlenene kadar sadece harçlık alacakmış ama bi sürü sevgilisi ve uyanık anası olduğu için kesin bizden çok yerler.
ben o yüzden bundna sonra çocuğuma kendime aldığım hiç bişeyde düşünmem idare etmemm.
dükkana çok sık gidiyo biliyorum bunu da. eşime hep diyorum bizim rızkımızı yiyorlarsa haram olsun.
böyle dediğin içinde kimse seni ayıklamasın valla
bende sendenim
benimkide kardeşini yanına çırak alcakmış gereksiz görüoum ben bunu
ama senin gibi düşünüoum benim rızkım haram olsun
üstelik bide senin gibi bebek beklesem bin kat daha öfkeli olurum.
10 bin lira ile dükkana yarı yarıya ortaklık ne güzel iş valla
valla ayıplayan ayıplasın dilekcim ben bilirim nasıl idare ederek ödedik o dükkanın borcunu, markete gidilecek aman idare edelim kaloriferi aman en düşükte yakalım, bu ay almayalım şunu idare edelim diye diye geçti bir buçuk yıl. eleman anlatıyor eşim yokken yenge yine babası geldi para istedi vermedim önder abi burda olunca veriyo hep dikkat et, benm söylediğimi de çaktırma diyo. sigara parasını bile dükkandan alıyo babası. bundan sonra neyi beğeniyosam onu alırım, onu yer, giyerim, aman dikkat edelim idare edelim yapmam canım.
seninki için de bi yabancıyı çalıştırsa aylığı belli olur, kardeşi isteyince yok diyemezler ki.
Viliş zeynepte kalmanıza sevindim canım boşver kim koyarsa koysun karakter o ismi süsleyendir. Bide Zeynep mi Zeyneb mi olacak?değişmicem galibaayy bizim bu isim işi de yılan hikayesine döndü resmen
kvne yuhhhh diyorum,başka da bi şey demiyorum özgee...sevgililer gününde bari salsınlar yakanızı yaa
hele küçük görümcene ne demeligit nişanlınla baş başa kutla,sevgiler gününde ailecek plan mı yapılırmış
ela olmaaaazöğrencimin adı ve dersleri falan berbat :18: aklıma o gelir benim :18:
canım ben çok beğendim elbiseyi,boyun da uzun senin,yakışır bence,hatta çok tarz durur
oyun parkı da çok güzelmiş
kızlaaaar....
ben de yorgunum zuzum gibi
saat 4'de ustalar gelmeye başlamış eve,batırmışlar ortalığı,matkapla delik açmışlar falan,eşim temizlemiş
ben geldiğimde yardım ettim biraz,bitirdik işlerimizi,beraber yemek hazırlayıp yedik,allahtan dünden kalma yemeklerim vardı...
şimdi iki yorgun dinleniyoruz
dr fazla yorulma,ayakta kalma dedi demiştimetkili oldu her zamanki gibi
sıkı durun bomba bi haberim var...eşim incilerini dökmeye başladı...kaynımla telde konuşmuşlar,eşime şunları demiş: annem sürekli sizden bahsetti...kv,ARTIK BENİ HİÇBİ ŞEYLERİNE KARIŞTIRMIYOLAR diyomuş...kafalarına göre takılıyolar,zaten m...'yu (eşimi) fazla göremiyorum,özlüyorum,oğlum baba olacak falan diye hep eşimi falan anlatıyomuş artık karışmıyorum zaten diyomuş
ben de dedim ki,aşkıcım doğru olan da bu zaten,biz ayrı bi aileyiz,nasıl biz onlara karışmıyosak onların da bize karışmaması lazım...annen,babannenleri hiçbi şeyine karıştırmış mı? hayır...o zaman onun da bize karışmaması lazım...haklısın diyo
anlıycanız kv artık onu karıştırmak istemediğimi(zi) anlamış
bu arada kızımızın ismizdeki zeyneb duracak,kocişim yanına bi isim daha eklicek...belki zeyneb buse olabilirkv asıl o zaman anlicak burda onun borusunun ötmediğini
özggeee :26: yuh diyorum yani sakkın gitme sevgililer gününde
vilşim sağol canm yok kızmadm kaynadı gitti :) ama azcık trip yaptım tabisii
çok süper olmuş kv olayın :))
günaydın kızlar :80:
özge dünde yazmıştım galiba bende zuzu gibi şiddetle gitme dioum
dün de gitmişsin 2 gün öncede gittin 2 gün sonrada gitcen
çok sık görüşüosunuz sonra 1 hft gitmesen lafını ederler
bunları çok konuştuk biliosun dengeyi sen kuracaksın
Ay o kadına nasıl sinir oldumm yaagünaydın kızlar
dün akşam rezil oldum yaa 7.30 çıktım bi apartmanın önüne park etmiştim arada boş olunca koyarım oraya herkes koyuyo park yapılmaz falan yazmıyo neyse arabaının arkasına biri koymuş apartmandan zile bastım kadın konuşuyo
-arabanın arkasına aracı koymuşsunuz çekermisiniz
-hayır çekemem niye koyuyosunuz oraya
-boştu bende koydum çekermisiniz,çocuğum evde bekliyor
-hayır çekmiyorum napacaksın
(içimden küfür ediyorum tabi)
-çekmiyorsanız polisi arıyorum
-naparsan yap sen suçlusun
polisi aradım eşimi aradım oda geliyo beklerken artık kadının kocasımı neydi geldi
-çekiyorum dedi
polisi aradım
-arayın buraya park edilirmi
- ben burda park yapılmaz levhası görmüyorum demekki koyabilirim bakın diğer taraflarda levha var sizde istemiyosanız koyulmasını levhanızı koyun
-ozman sizde arabamın arkasına park edilmesini istemiyorum diye levha koyun
saçmalamayın dedim sonra çekti arabayı başka yere koydu çıktı eşimi aradım söledim bekle orda o..bu çocuğu kimmiş dedi görim bakim dedi çok sinirliydi polisi aradım osırada gelmeyin diye eşim geldi adam balkondan bakıyo eşim bumu dedi yok ben kadınla konuştum bilmiyorum falan geveledm kavga çıkmasın diye o ona baktı o ona neyseki zorla götürdüm eve bir pislik yüzünden akşam akşam biton olay oldu amaa okadaını elime verseler parçalardım yemin ederim okadar sinirlendm bide gevşek gevşek konuşuıyor pislik
maşallah onaa. evet istemediği bişeyi yapmıyo, yemiyo, söylemiyo.
CANIM KAYNAMIŞ ŞEKER EKŞİTİYO MİDEYİ
GAVİSCON KULLANIYORUM BEN. O DURUMLARDA
ben de 3 yudum süt içiyorum yine geçmezse gaviscon içiyorum
günaydın kızlar,
dün iş çıkışı eve gidecektim direk, içimden bi ses dükkana git dedi, tam bikaç adım kaldı ki, eşim çıktı dükkandan karşısındaki mağazaya gidiyormuş yakalanmış olmanın gülümsemesiyle geldi yanıma, gel baza bakıcaz annemle dedi, gittik kv oraya geldi benmkine çift kişilik baza+yatak aldırıcak belli, eşim tek kişilik al bekar çocuğa diyo, yok çift kişilik alcam, karısıyla geldikçe yatar, siz kalırsanız yatarsınız diyo, ben de ne kalması yaa dedim sesini çıkaramadı, 700e baza var bi de başlığı çok güzel olan 1500e var, 1500 lüğü + visko yatağı istiyo kv, eşim de paran varsa al ne deyim dedi. ben gitmesem kesin benmkine yıkacaktı, sonra bakarım dedi çıktı ben de yanındayım ya aldıramadı tabiiyatak bakarken de adama ben de bel fıtığı var ona göre yatak dio, demekki kendi kullanacak.
biz de bebişe nevresim baktık, çok güzeller ya, looney tunes in minnie mouse lu var çok güzel bi de tweetyli falan eşim sonra alırız dedi çıktık, annesinin yanında çok seçemedik ki
yaaa anlamıoum valla ne demek sigara parasını bile gelip alıo
çok yazık yaa erkek ailesi gerçekten çok gamsız oluo
kız babaları daha çok düşünüo valla bunu 2 yılda daha iyi anlayıp pekiştirdim
benimkide naparsa yapsın artık ne diim yaa herkesin günahı boynuna
boya yapılcakmış ofiste
patronun yamağı dilek hanım cmtsi öğleden sonraları yok dio burası boş dio
patronda burda du bakalım nereye bağlanacak mevzu
boya yapılcakmış ofiste
hıı tabi, dilşad ödesin krediyi küçük bey ortak olsunhıı 10 bin lira verdi ya babası çocuk olunca dükkanla ilgilenemedik bikaç borcu babası ödedi diye, kardeşi ortak oldu böylece dükkana. biz 100 bin harcadık o 10 binle yarı yarıya ortak, evlenene kadar sadece harçlık alacakmış ama bi sürü sevgilisi ve uyanık anası olduğu için kesin bizden çok yerler.
ben o yüzden bundna sonra çocuğuma kendime aldığım hiç bişeyde düşünmem idare etmemm.
dükkana çok sık gidiyo biliyorum bunu da. eşime hep diyorum bizim rızkımızı yiyorlarsa haram olsun.
canım azcık ıhlamur, yarım limonu kabuğuyla birlikte ve azcık zencefili kaynatıyosun içerken de bi kaşık bal atıyosunşu nekin tarifini bana da versenize kızlar ya, eşim dünden beri kötü olmuş. gözleri yanıyor, burnu akıyor, hapşırıyor falan. ben de yapayım kocişime. oğlunu sevemiyor diye üzülüyor çok:2::2:
sabah 9'da bi uyandım, İlker uyanmış kendi kendine elleriyle oynuyo, yorganı çekiştiriyo sessiz sessizmıncırasım geldi öyle görünce bana bakınca da gülmeye başladı. oynaştık yatakta biraz. güne en güzel başlama şekli bu sanırım şimdi uyuyor. gidip kahvaltımı yapayım hemen.
sabah 9'da bi uyandım, İlker uyanmış kendi kendine elleriyle oynuyo, yorganı çekiştiriyo sessiz sessizmıncırasım geldi öyle görünce bana bakınca da gülmeye başladı. oynaştık yatakta biraz. güne en güzel başlama şekli bu sanırım şimdi uyuyor. gidip kahvaltımı yapayım hemen.
:18: :18: :18: :18:boya yapılcakmış ofiste
yok bebeyim değilim, regl oldum dün..Ay çok güzel yaaa..nazar değmesin size canım..
Nekk sen hamiş olabilir misin? sanki öyle hissediyorum ya.. Ne zaman batın?
hıı tabi, dilşad ödesin krediyi küçük bey ortak olsunhey Allah yaaa
canım azcık ıhlamur, yarım limonu kabuğuyla birlikte ve azcık zencefili kaynatıyosun içerken de bi kaşık bal atıyosun
karışım bu, dene süper geliyo :)))
ayy ilker ve sana da özendim
biz de olucaz inş böylee :))
valla ayıplayan ayıplasın dilekcim ben bilirim nasıl idare ederek ödedik o dükkanın borcunu, markete gidilecek aman idare edelim kaloriferi aman en düşükte yakalım, bu ay almayalım şunu idare edelim diye diye geçti bir buçuk yıl. eleman anlatıyor eşim yokken yenge yine babası geldi para istedi vermedim önder abi burda olunca veriyo hep dikkat et, benm söylediğimi de çaktırma diyo. sigara parasını bile dükkandan alıyo babası. bundan sonra neyi beğeniyosam onu alırım, onu yer, giyerim, aman dikkat edelim idare edelim yapmam canım.
seninki için de bi yabancıyı çalıştırsa aylığı belli olur, kardeşi isteyince yok diyemezler ki.
kesin öyle yapacak canım ama eşimle konuştuk kardeşi geliyor ya hafta sonu askerden, karttan çekerler o öder kendi maaşından diyo, ben karışmam diyo. kardeşi kendi payıyla naparsa yapsın.
ben de işte bu yüzden çocuğa her şeyin en iisini almaya çalışıyorum ki, eşim onlara yedireceğine biz yiyelim.
:18: :18: :18: :18:
yok bebeyim değilim, regl oldum dün..
bu ay çalışmalara başlıyoruz artık, bakalım..
bizim için nezaman hayırlıysa o zaman versin Allahım inş
hıı tabi, dilşad ödesin krediyi küçük bey ortak olsunhey Allah yaaa
canım azcık ıhlamur, yarım limonu kabuğuyla birlikte ve azcık zencefili kaynatıyosun içerken de bi kaşık bal atıyosun
karışım bu, dene süper geliyo :)))
ayy ilker ve sana da özendim
biz de olucaz inş böylee :))
Ay çok güzel yaaa..nazar değmesin size canım..
ilker ve annesine de
Ayy maşallah
Merhaba kızlar,
Bende sabah adet oldum,karnım ağrıyo
Daha önce hiç zencefil tadmadım:26: Kötü diye biliyorum tadını sadece.yarenim taze olucak, toz çayı bulandırır
küçük bi parça atarsın her yaptığında çaylara.
Az bişe alsın eşin, 4-5 tl lik.. yetiyo uzun süre
ilkeri de kokla yerime
Özge, başlamadık canım
yumurtalamadan çok önce bi kaza oldu, yumurtlamada dikkat ettik, ve yumurtlamadan sonra oldu ama onlar çalışma değil.
Bu ay başlicaz bakalım..
ne yazıyo ki kol seyirmesine
inş önemli bişe değildir cnm, perşembe dr gidince sor istersen.. :26:
Daha başlamadınız yanii. Hadi inş. gönlüne göre verir Allah inş. canım. Baya da zaman geçti zaten.
Kızlar dün tuhaf bişe oldu yaa.. Gece 3 gibi sol kol pazumun seyirmesiyle uyandım. Öyle bi titriyo ki kas.Geçmedi kalktım bilgisayarı açtım baktım pek iyi şeyler okumadım Sonra içimden annemi aramak geldi. Arasam mı aramasam mı dedim. Sonra aradım. Annem hemen açtı o da 5 dk önce uyanmış. iyimisiniz dedim. iyilermiş şükür annem bişe olmaz geçer dedi. Sonra sesime eşim de uyandı, gülüyo anasının kuzusu diye. Neyse rahatladım arayınca. Ama uyuyamadık eşimle 1 saat tv izledik. Ekmek arası peynir, meyve suyu içtim o saatte acıkmışım sonra uyuduk kolum seyire seyire. Sabah nasıl kalktığımızı bilmiyorum. Ama hala atıyodu kasım. Başım ağrıyo o bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?