Eki Görüntüle 631321 Eki Görüntüle 631322
hehehe bu pazenle yastığım ve gözlüğümde duruyor :) annem bize birer bohça saklamış sevdiği şeyleri
emziğim de çok komikmiş
dilşad o çocukluk resminde hni eski bir reklam vardı ya on yüz bin baloncuk yuttum diyen bir kız ona benziyorsun çok sevimliiiiinşallah kızın da sana benzer
selammm
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunn
8,30da geldim eve yemek yedin eşim hastaydı bugün işten döndü sabh ,grip boğazları iltihaplanmış öle demiş dr
geldim hemen nekin tarifinden yaptım zencefil bal sıcak su torbası battaniye yorgan terledi az daha terlesin değişcm üstünü..nerdesin sen yaa karım benimdiyo ilgi görünce sevindirik oldu
günaydın kızlar
dün akşam rezil oldum yaa 7.30 çıktım bi apartmanın önüne park etmiştim arada boş olunca koyarım oraya herkes koyuyo park yapılmaz falan yazmıyo neyse arabaının arkasına biri koymuş apartmandan zile bastım kadın konuşuyo
-arabanın arkasına aracı koymuşsunuz çekermisiniz
-hayır çekemem niye koyuyosunuz oraya
-boştu bende koydum çekermisiniz,çocuğum evde bekliyor
-hayır çekmiyorum napacaksın
(içimden küfür ediyorum tabi)
-çekmiyorsanız polisi arıyorum
-naparsan yap sen suçlusun
polisi aradım eşimi aradım oda geliyo beklerken artık kadının kocasımı neydi geldi
-çekiyorum dedi
polisi aradım
-arayın buraya park edilirmi
- ben burda park yapılmaz levhası görmüyorum demekki koyabilirim bakın diğer taraflarda levha var sizde istemiyosanız koyulmasını levhanızı koyun
-ozman sizde arabamın arkasına park edilmesini istemiyorum diye levha koyun
saçmalamayın dedim sonra çekti arabayı başka yere koydu çıktı eşimi aradım söledim bekle orda o..bu çocuğu kimmiş dedi görim bakim dedi çok sinirliydi polisi aradım osırada gelmeyin diye eşim geldi adam balkondan bakıyo eşim bumu dedi yok ben kadınla konuştum bilmiyorum falan geveledm kavga çıkmasın diye o ona baktı o ona neyseki zorla götürdüm eve bir pislik yüzünden akşam akşam biton olay oldu amaa okadaını elime verseler parçalardım yemin ederim okadar sinirlendm bide gevşek gevşek konuşuıyor pislik
vilin cnm umarım kv gerçekten anlamıştır ve karışmaya devam etmez bundan sonra cnm.
zuzum geçmiş olsun cnm
enkimm eksik hiç bitmez cnm daha durr sen neler çıkacakfeda olsun onlara
ayşaa kız lazer yaptırmıcan inşallah en iyisi alex evt.
maşallah onaa. evet istemediği bişeyi yapmıyo, yemiyo, söylemiyo.
sıpa işte
ben yeşil fasulye yaptım çok güzel olmuştuu, bi de bulgur pilavı
kardeşinin ne işe gireceği belli mi gidince mi ayarlıyacak canım? hayırlı olsun şimdiden
CANIM KAYNAMIŞ ŞEKER EKŞİTİYO MİDEYİ
GAVİSCON KULLANIYORUM BEN. O DURUMLARDA
ben de 3 yudum süt içiyorum yine geçmezse gaviscon içiyorum
geçmiş olsun eşine canım,
oyy sana da geçiyo demekki. dikkat et canım
günaydın kızlar,
dün iş çıkışı eve gidecektim direk, içimden bi ses dükkana git dedi, tam bikaç adım kaldı ki, eşim çıktı dükkandan karşısındaki mağazaya gidiyormuş yakalanmış olmanın gülümsemesiyle geldi yanıma, gel baza bakıcaz annemle dedi, gittik kv oraya geldi benmkine çift kişilik baza+yatak aldırıcak belli, eşim tek kişilik al bekar çocuğa diyo, yok çift kişilik alcam, karısıyla geldikçe yatar, siz kalırsanız yatarsınız diyo, ben de ne kalması yaa dedim sesini çıkaramadı, 700e baza var bi de başlığı çok güzel olan 1500e var, 1500 lüğü + visko yatağı istiyo kv, eşim de paran varsa al ne deyim dedi. ben gitmesem kesin benmkine yıkacaktı, sonra bakarım dedi çıktı ben de yanındayım ya aldıramadı tabiiyatak bakarken de adama ben de bel fıtığı var ona göre yatak dio, demekki kendi kullanacak.
biz de bebişe nevresim baktık, çok güzeller ya, looney tunes in minnie mouse lu var çok güzel bi de tweetyli falan eşim sonra alırız dedi çıktık, annesinin yanında çok seçemedik ki
valla ayıplayan ayıplasın dilekcim ben bilirim nasıl idare ederek ödedik o dükkanın borcunu, markete gidilecek aman idare edelim kaloriferi aman en düşükte yakalım, bu ay almayalım şunu idare edelim diye diye geçti bir buçuk yıl. eleman anlatıyor eşim yokken yenge yine babası geldi para istedi vermedim önder abi burda olunca veriyo hep dikkat et, benm söylediğimi de çaktırma diyo. sigara parasını bile dükkandan alıyo babası. bundan sonra neyi beğeniyosam onu alırım, onu yer, giyerim, aman dikkat edelim idare edelim yapmam canım.
seninki için de bi yabancıyı çalıştırsa aylığı belli olur, kardeşi isteyince yok diyemezler ki.
dilek anneciğin güle güle kullansın aldıklarını demek kuyumcular doluyor taşıyor
dileek annen güle güle kullansın canım
eşlerimiz biraz daha yaşını başını alınca babalarımıza benzeyecek inşallah :)
dilekk annen ii yapmış cnm canı saolsunannemde hep öyle yapar babamın kartından alır çalışmıyolar sonuçta napsınlar yani
ben ztn hediyeden umudumu kestim ağzıyla söyledi alamıcam diye bu ay anasıgilin masrafıda çok fazla yetişemiyo tabi ama bi çiçekte almazsa valla kızarım yani
boya yapılcakmış ofiste
patronun yamağı dilek hanım cmtsi öğleden sonraları yok dio burası boş dio
patronda burda du bakalım nereye bağlanacak mevzu
zencefil toz şeklinde mi taze mi olandan mı olcak canım? ona göre aldırayım eşime.
çok saolun kızlar, Allah tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
koras evdesin canım, battaniyeyi çek üstüne, sıcak birşeyler iç. iyi gelir.
benim bicirik uyandı tam zamanında. kahvaltımı yaptım, bulaşıkları yerleştirip makinayı çalıştırdım. çamaşır makinası bitmişti, çamaşırları astım. küçük odayı toparladım. rahatımmmm
Daha önce hiç zencefil tadmadım:26: Kötü diye biliyorum tadını sadece.
Ama bu çay denenebilir.
Hadi hayırlısı canım folik asit kullan ama mutlaka çalışmalarda da.
Bilimsel olarak değil de, manevi yönden bişiler yazıyo;
Başın üst kısmının seğirmesi : İyi bir makam ve mevkiden haber verir.
Başın ön tarafının seğirmesi : İyi bir devlet bulmaya işarettir.
Başın yan tarafının seğirmesi : Sağı ve solu hayırlı eyler.
Alnın seğirmesi : Sağda ise eğlence Solda ise habere işarettir.
Kaşın seğirmesinden : Sağ ve sol her yer dostlukla dolar.
Kaşın ortası seğirirse : Sağı zevk solu kederdir.
Dil seğirirse : sağı hüzün solu coşkunluktur.
Gözün dışı seğirirse : Sağda kötüleme Solda ziynettir.
Gözbebeğinin seğirmesi : sağ gözde olursa sıkıntı - solda sevinçtir.
Göz kuyruğunun seğirmesinde : sağ göz için sevinç - solda maldır.
Gözün altı seğirirse : Sağdaki iyiliğe soldaki mevkiye alamettir.
Yanağın seğirmesi : sağda olursa hayır solda olursa mala işarettir.
Burundaki seğirme : sağ tarafta kahır sol taraftaki mevkiye alamettir.
Dudağın üst kısmındaki seğirme : Sağda olursa rızık solda şenliktir.
Dudağın uç kısmının seğirmesi : Sağda zarar solda esenliktir.
Dudak altının seğirmesi : Sağda ve solda daima güzellik alametidir.
Seğiren çene sağda eğlence solda güzellik işaretidir.
Kulağın seğirmesi : Sağda ve solda güzel habere işarettir.
Boğazın seğirmesi : sağda mala solda üzüntüye işarettir.
Arka omuzların seğirmesi : Sağda üzün solda keder alametidir.
Kol pazularının seğirmesi : Sağda olursa rızık solda olursa mala çıkar.
Bilek seğirirse : Sağda ve solda iyi habere işarettir.
Kolların seğirmesi : Sağda kötüleme solda ayıptır.
Elin bilekleri seğirirse : Sağda mala solda meşakkate delildir.
Elin sırtı seğirirse : Sağdaki üzüntüye soldaki şerefe alamettir.
Avucun seğirmesi her ikisinde de rızık ve mala işarettir.
Başparmak seğirmesi sağda yük solda üzüntüdür.
Şahadet parmağı titreyip seğirirse : Sağ ve solda yeni sebeplere çıkar.
Ortak parmak seğirirse : Sağda olursa üzüntü solda olursa neşedir.
Serçe parmak seğirirse : Sağda makam solda gam işaretidir.
Yüzük parmağının seğirmesi : Sağda mal solda hayır.
Göğüs seğirmesi : Sağda hüzün solda sevinç olur.
Meme seğirmesi : Sağda makam solda sevinç işarettir.
Eğer bir yerin seğirirse bak ve bu söylediklerimizi hatırla ve şüpheye düşmeden inan. Bir damar yerinden oynuyorsa onu hareket ettiren mutlaka ALLAHU Teâlâdır. Damarın sana vermek istediği işareti anla ve arkasından gelecek olanı bekle.
canım geçmiş olsun dikkat et kendine.
Allah iyiliğini versin Özgeee
ben de sağlık açısından kötü bişi buldun nette sandım, bu tür şeylere çok takılma
hayır olsun der geçerim ben.
Bide ne çok yer seğiriyomuş yaabenim bi gözüm seğiriyo arada
Hey maşşallah :) Allah babanın yardımcısı olsun dilek. Güle güle kullansın annen de.öğle arası dışarı çıktım annem ile buluştum kuyumcuya gittik
nası kalabalık hiç beklemediğiniz tipler eşlerine kolye yüzük bakıolar
imrendim sonrada dedim ki yaşlanınca kıymete binebiliriz gençken pek düşünmüolar sanırım
annem kendine inci bi set aldı 3 sıra tamtur yüzük aldı parası da yetmedi hemen babamı aradı
tablet aldırdı tencere seti aldırdı
2 özel gün için 3 hediye sen ne alcan dedim param bitti dio
neyse colinse gittik hırka al dedim bi tane hırka aldı hem sevgililer günü hem evlilik yıldönümü olsun dio
ve onudu babamın karttan çektirdi
canım babam 3 bayanla uğraşıo benimde doğum günüm die anneme para vermiş dilek bişi alsın ben bilemem die
güneş ışınlarına daha az maruz kaldığın dönemler yaptıracaksın (kış gibi) ve daima güneş kremi kullanacaksınalexandrite makinesindemi bahsediyosun ? ben lazere başlıcam da kadın alex için leke bırakabilir dio yaa emziryorum die ara vermiştim
apollodan bi cacık olmaz die tekrar ora gitmicemm parama yazık yaa
öğle arası dışarı çıktım annem ile buluştum kuyumcuya gittik
nası kalabalık hiç beklemediğiniz tipler eşlerine kolye yüzük bakıolar
imrendim sonrada dedim ki yaşlanınca kıymete binebiliriz gençken pek düşünmüolar sanırım
annem kendine inci bi set aldı 3 sıra tamtur yüzük aldı parası da yetmedi hemen babamı aradı
tablet aldırdı tencere seti aldırdı
2 özel gün için 3 hediye sen ne alcan dedim param bitti dio
neyse colinse gittik hırka al dedim bi tane hırka aldı hem sevgililer günü hem evlilik yıldönümü olsun dio
ve onudu babamın karttan çektirdi
canım babam 3 bayanla uğraşıo benimde doğum günüm die anneme para vermiş dilek bişi alsın ben bilemem die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?