Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kas seyirmeleri dönem dönem bende de çok olur. Genelde bedensel olarak çok yorulmuşsam ya da hasta olacaksam oluyor.

ilgi görünce mutlu oluyolar hemde çocuk gibi hasta olunca bide kedi gibi olup sokuluyorlar yaa

öğle arası dışarı çıktım annem ile buluştum kuyumcuya gittik
nası kalabalık hiç beklemediğiniz tipler eşlerine kolye yüzük bakıolar
imrendim sonrada dedim ki yaşlanınca kıymete binebiliriz gençken pek düşünmüolar sanırım

annem kendine inci bi set aldı 3 sıra tamtur yüzük aldı parası da yetmedi hemen babamı aradı
tablet aldırdı tencere seti aldırdı
2 özel gün için 3 hediye sen ne alcan dedim param bitti dio
neyse colinse gittik hırka al dedim bi tane hırka aldı hem sevgililer günü hem evlilik yıldönümü olsun dio
ve onudu babamın karttan çektirdi
canım babam 3 bayanla uğraşıo benimde doğum günüm die anneme para vermiş dilek bişi alsın ben bilemem die

midem yine çok ama çok kötü bişi de yemedim
korkuoum yine zehirlendiğim zamandaki gibi olcam die

bide dikkatimi çekti bu ay peşpeşe regl olduk
zuzu ben nigar kkoras...
önümüzdeki ay birbirimize hatırlatırız.

terbiyesiz hem yapıyor hem kocasını gönderiyo bence dövsedi o adamı orda haketmiş ne demek arabamın arkasına park edilmesin istiyosanız levha koyun şe...zzz ayy sinir oldum kendi inememiş kadını göndermiş zilliyee bak sennn

valla iyi sabretmişsin polisi karıştırmaman iyi olmuş başın ağrırdı git ifade er v.s ortamm dahada gerilirdi...o zilli anca balkondan bakar işte adi kadın

alexandrite makinesindemi bahsediyosun ? ben lazere başlıcam da kadın alex için leke bırakabilir dio yaa emziryorum die ara vermiştim

apollodan bi cacık olmaz die tekrar ora gitmicemm parama yazık yaa

eşine bravooo

dilekk annen ii yapmış cnm canı saolsunannemde hep öyle yapar babamın kartından alır çalışmıyolar sonuçta napsınlar yani
ben ztn hediyeden umudumu kestim ağzıyla söyledi alamıcam diye bu ay anasıgilin masrafıda çok fazla yetişemiyo tabi ama bi çiçekte almazsa valla kızarım yani

yapma idare yaa al istediğini en güzelini hele bi bebeiş olsun her masrafını karşılat sömürdüler bizi bziii bıktım eş ailelerinden

dilek anneciğin güle güle kullansın aldıklarını demek kuyumcular doluyor taşıyor

dileek annen güle güle kullansın canım
eşlerimiz biraz daha yaşını başını alınca babalarımıza benzeyecek inşallah :)

sağolun kızlar darısı bize olsun valla ne diim ki
sedacım yaa masrafı çok olabilir ama 5 liraya bişi bulup alsınlar yaa
şık bi toka misal nolcak ki hatırlasınlar yani
dün nigara da dedim beşi bi yerde istemiouz zaten

boya yapılcakmış ofiste
patronun yamağı dilek hanım cmtsi öğleden sonraları yok dio burası boş dio
patronda burda du bakalım nereye bağlanacak mevzu

sonuç bahsedildimi tabii bn gerdien gelyom yinee

yarenn valla fişek gibisin maşallah sana ...

ben bugün kadın çağırdım annem hem çocuğa bak hem dip köşe zor oluyor diye çağırdım ayda bir gelsin ben hafta sonları çağanla geçirmek uğruna bide pasta börek ee bide gezöek uğruna yapamadımm

tembel garuyum ama çağan haşatımı çıkaryo 20 dk uyuyo valla çok yoruyo gecede 5 defa kalkılırmıı dişler patlıcak şişmişşş

ishal oldu 5 gündür poposu pişti ağlıyo altını açınca sebamed artık işe yaramıyor bephantol aldım o iyimiş bakalım bugün daha iyi dio annem:26:

peki midem seğiryosaaa o nedemek

canım geçmiş olsun dikkat et kendine.

Ama yaa hep annem göz seğirmelerinde öyle derdi hayra çıksın falan diye. İnanırım ben yaa
Dimi seğirmedik bi yer kalmamış Benimde gözüm seğirir hep kol ilk defa oldu.

Hey maşşallah :) Allah babanın yardımcısı olsun dilek. Güle güle kullansın annen de.

Ben temizliğimi yaptım geldim, ohh be rahatladım. Yapmayınca rahatsız oluyorum. Bi yemek kaldı akşama.
Hava çook güzel yaa. çarşafları yıkadım astım. Çok güzel güneş var tam piknik yapmalık

alexandrite makinesindemi bahsediyosun ? ben lazere başlıcam da kadın alex için leke bırakabilir dio yaa emziryorum die ara vermiştim

apollodan bi cacık olmaz die tekrar ora gitmicemm parama yazık yaa
güneş ışınlarına daha az maruz kaldığın dönemler yaptıracaksın (kış gibi) ve daima güneş kremi kullanacaksın

aha benim sevgililer günü hediyelerim (ben napimm peki)

eşimm çağana aldı benim hediyemmiş güle güle kullan artık sana hediyeni dedii

500 TL harcattımda adama biberondu emzikti bunlardıı iştee daha ne alcak oda haklıı

bak sedoşş şu lazımlığı beğendim annem alma olmaz dedi kapaklı rahat olmaz süse düşme dedii:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…