Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

güneş ışınlarına daha az maruz kaldığın dönemler yaptıracaksın (kış gibi) ve daima güneş kremi kullanacaksın

yaa bişi olursa yanık izi kalır bide lekeden korkuyom gittiğimde içerden çok kötü kıl kokusu gelyodu görüşmek için gittim evime yakın biyerr vardaaa baya kaliteli biyer ama garanti etmiyolar sıcak duş yok kese yok sıraladıı zaten param yok bu ay gelecek aya inş.

bide emziryom die bekledim artık:26: sorcam bişi olurmu çok emmiyo akşamları emiyo zatennn

maaşıma zam gelmişşş yihuuu sirken seni geçmişşmi merak ettim 1850 olmuşş kaç alıyosun de heleeee

koket sonuç yok kapandı gitti

aa iymiş o kız rahat durmıcak gibi dikkat ettt

saçın rengi hala aynımı dilek hani eşini öperken resmin var yaa wşuppta bende o renk yaptrdım whatsapp olsaydı atardım kakul kestirdim çok rahat edemiyorum ama yakıştııı

yarenim taze olucak, toz çayı bulandırır
küçük bi parça atarsın her yaptığında çaylara.
Az bişe alsın eşin, 4-5 tl lik.. yetiyo uzun süre

ilkeri de kokla yerime

kokladım, öptüm bol bol senin için nekim

ben dip temel giremiyorum hiç zaten. ancak pazar günleri gezmezsek yapıyoruz. Allah'tan ev küçük ben çalışırken bile kadın çağırsam annem yolar beni kesin.:18::18: benim annem tam eski kadınlardan ya. ne olursa olsun yetişeceksin herşeye. yok öyle kadın madın çağırmak. eşim bana gül alıyor diye bile kızar annem, ne gerek varmış solacak şeye para vermeye. anne diyorum karışma sen, ben mutlu oluyorum. benim mutluluğum parayla değişilir mi. ohooo sayıyo da sayıyo bana bak ya özledim annişimi

İlker de üşütmüş ya. az önce altını aldım, hem ishal hem de yeşil yeşil. dün akşamm banyo yaptırmıştık o sırada üşüttü herhalde. bizimki ellerimizi tutup tutup ağzına götürüyor, geveliyor resmen. dişlik verdik sevmedi onu, ama oyuncaklarını falan hep ağzına götürüyor. emzik veriyoruz onu da ısırmaya çalışıyor. 1 aydır da sürekli salyası akıyor. ablamın kızı gibi 5. ayın sonuna doğru patlatcak mıdır nedir:44::44:

ben pişik için sudo krem kullanıyorum. bepanthol iyiyse bu bitince onu alayım ben de.

yaren sadece süt emiyor ilker neden kakası yeşil doktoru aradınmı (ek gıda hariç)yeşil olması iyi değil diye biliyorum bi arasanmı acaba üşütmekten olduğunu sanmıyorum yeşil ishalin?

alexandrite makinesindemi bahsediyosun ? ben lazere başlıcam da kadın alex için leke bırakabilir dio yaa emziryorum die ara vermiştim

apollodan bi cacık olmaz die tekrar ora gitmicemm parama yazık yaa

evt alex ii ben memnun kalmıştım ama hamileyken tekrar çıktı yinede eskiye göre az ama.

uyuz benimkimi yapcak hiçbişe yapmaz biliyom ben bize göre öyle tabikide onlar aynı şeyi düşünmüyo ne yazıkki.

kız özlem sirkenin okadar az olurmu maaşı 3000 üstü olması gerek onun seninkide iyiymiş ama maşallah allah bereketini artırsn cnm güle güle harca.

kapuçino saçım şimdi en son öyle boyadım duruo işte
kahkül bende kestirmiştim hiç rahat kullanamadım zaten saçlarımda dalgalı
epey uzadı sayılır iyi oldu
whatsApptaki sanırım ilk sarıdan döndüğüm zaman

yaren sadece süt emiyor ilker neden kakası yeşil doktoru aradınmı (ek gıda hariç)yeşil olması iyi değil diye biliyorum bi arasanmı acaba üşütmekten olduğunu sanmıyorum yeşil ishalin?

canım aradım doktorunu, hastası vardı. beni arıcak, bekliyorum. hem kan ilacını da sorcam. sağlık ocağından verdiler kullan diye ama tahlil yaptırmadan kullanmak ne kadar doğru bilemedim. tadını da sevmedi zaten, yüzünü buruşturuyor

maaş zaammında hayırlı olsun canım, bereketini gör.

eklediğin lazımlık çok keyifli geldi bana yanık kokusu hep oluyor. Hangi bölgeyi yaptıracaksın?
Maaşını da güle güle harca. Benimki şu an 2800 filan ama daha zam almadım yeni proje kuruldan geçsin biraz daha artış bekliyorum

Güle güle harcayın maaşlarınızı kızlar,Allah bereket versin .İnş Allah bana da nasip eder gönlüme göre bi yerde çalışmayı..

Dilek güle güle günlerde kullansın annen aldıklarını..
Yarenay şimdi geçti şükür.Sıcak duşa gircektim sular kesilmiş..
Koketa ben kapaklıyı beğendim.Diğeri daha uğraştırır cağanı..
İnş sirken..Sirken demişken bugün markette Kemal kükrer markalı ballı sirke gördüm.Sence zayıflama da etkilimi

Son düzenleme:
güle güle taksın takıştırsın :)))))))
yok yaaa bu zamanın erkeklerinde iş yok.
Yaşlanınca da aynı olur bizimkiler.
Al kp odunnn, eşim de yanı öyle olur.

aynen

maaşıma zam gelmişşş yihuuu sirken seni geçmişşmi merak ettim 1850 olmuşş kaç alıyosun de heleeee
güle güle harca canım, süperr

ayy üşütünce yeşilimsi oluyo evet, kardeşimden biliyorum.
bakalım doktoru ne diycek..

inş istediğin kadar olur seninki de sirken :))

darısı bizee

bugün biraz yoğun akıntım var, aradım doktoru renk normalse sorun yok dedi, bol su içiym barii enfeksiyon başlıyorsa atıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…