dileek annen güle güle kullansın canım
eşlerimiz biraz daha yaşını başını alınca babalarımıza benzeyecek inşallah :)
bücürük de çok indirim var
şu eşofman hoşuma gitti 9.90
Bücürük Shop Online Çocuk Giyim Mağazası | Caillou | Şirinler | Mickey Mouse | Cars | Spiderman | KIZ BEBEK PANTOLON - Yeni Kış Sezonu
güneş ışınlarına daha az maruz kaldığın dönemler yaptıracaksın (kış gibi) ve daima güneş kremi kullanacaksın
koket sonuç yok kapandı gitti
yarenim taze olucak, toz çayı bulandırır
küçük bi parça atarsın her yaptığında çaylara.
Az bişe alsın eşin, 4-5 tl lik.. yetiyo uzun süre
ilkeri de kokla yerime
yarenn valla fişek gibisin maşallah sana ...
ben bugün kadın çağırdım annem hem çocuğa bak hem dip köşe zor oluyor diye çağırdım ayda bir gelsin ben hafta sonları çağanla geçirmek uğruna bide pasta börek ee bide gezöek uğruna yapamadımm
tembel garuyum ama çağan haşatımı çıkaryo 20 dk uyuyo valla çok yoruyo gecede 5 defa kalkılırmıı dişler patlıcak şişmişşş
ishal oldu 5 gündür poposu pişti ağlıyo altını açınca sebamed artık işe yaramıyor bephantol aldım o iyimiş bakalım bugün daha iyi dio annem:26:
kokladım, öptüm bol bol senin için nekim
ben dip temel giremiyorum hiç zaten. ancak pazar günleri gezmezsek yapıyoruz. Allah'tan ev küçükben çalışırken bile kadın çağırsam annem yolar beni kesin.:18::18: benim annem tam eski kadınlardan ya. ne olursa olsun yetişeceksin herşeye. yok öyle kadın madın çağırmak. eşim bana gül alıyor diye bile kızar annem, ne gerek varmış solacak şeye para vermeye. anne diyorum karışma sen, ben mutlu oluyorum. benim mutluluğum parayla değişilir mi. ohooo sayıyo da sayıyo bana bak ya özledim annişimi
İlker de üşütmüş ya. az önce altını aldım, hem ishal hem de yeşil yeşil. dün akşamm banyo yaptırmıştık o sırada üşüttü herhalde. bizimki ellerimizi tutup tutup ağzına götürüyor, geveliyor resmen. dişlik verdik sevmedi onu, ama oyuncaklarını falan hep ağzına götürüyor. emzik veriyoruz onu da ısırmaya çalışıyor. 1 aydır da sürekli salyası akıyor. ablamın kızı gibi 5. ayın sonuna doğru patlatcak mıdır nedir:44::44:
ben pişik için sudo krem kullanıyorum. bepanthol iyiyse bu bitince onu alayım ben de.
alexandrite makinesindemi bahsediyosun ? ben lazere başlıcam da kadın alex için leke bırakabilir dio yaa emziryorum die ara vermiştim
apollodan bi cacık olmaz die tekrar ora gitmicemm parama yazık yaa
sağolun kızlar darısı bize olsun valla ne diim ki
sedacım yaa masrafı çok olabilir ama 5 liraya bişi bulup alsınlar yaa
şık bi toka misal nolcak ki hatırlasınlar yani
dün nigara da dedim beşi bi yerde istemiouz zaten
aa iymiş o kız rahat durmıcak gibi dikkat ettt
saçın rengi hala aynımı dilek hani eşini öperken resmin var yaa wşuppta bende o renk yaptrdım whatsapp olsaydı atardım kakul kestirdim çok rahat edemiyorum ama yakıştııı
maaşıma zam gelmişşş yihuuu sirken seni geçmişşmi merak ettim 1850 olmuşş kaç alıyosun de heleeee
yaren sadece süt emiyor ilker neden kakası yeşil doktoru aradınmı (ek gıda hariç)yeşil olması iyi değil diye biliyorum bi arasanmı acaba üşütmekten olduğunu sanmıyorum yeşil ishalin?
yaa bişi olursa yanık izi kalır bide lekeden korkuyom gittiğimde içerden çok kötü kıl kokusu gelyodu görüşmek için gittim evime yakın biyerr vardaaa baya kaliteli biyer ama garanti etmiyolar sıcak duş yok kese yok sıraladıı zaten param yok bu ay gelecek aya inş.
bide emziryom die bekledim artık:26: sorcam bişi olurmu çok emmiyo akşamları emiyo zatennn
maaşıma zam gelmişşş yihuuu sirken seni geçmişşmi merak ettim 1850 olmuşş kaç alıyosun de heleeee
Güle güle harcayın maaşlarınızı kızlar,Allah bereket versin .İnş Allah bana da nasip eder gönlüme göre bi yerde çalışmayı..
güle güle taksın takıştırsın :)))))))öğle arası dışarı çıktım annem ile buluştum kuyumcuya gittik
nası kalabalık hiç beklemediğiniz tipler eşlerine kolye yüzük bakıolar
imrendim sonrada dedim ki yaşlanınca kıymete binebiliriz gençken pek düşünmüolar sanırım
annem kendine inci bi set aldı 3 sıra tamtur yüzük aldı parası da yetmedi hemen babamı aradı
tablet aldırdı tencere seti aldırdı
2 özel gün için 3 hediye sen ne alcan dedim param bitti dio
neyse colinse gittik hırka al dedim bi tane hırka aldı hem sevgililer günü hem evlilik yıldönümü olsun dio
ve onudu babamın karttan çektirdi
canım babam 3 bayanla uğraşıo benimde doğum günüm die anneme para vermiş dilek bişi alsın ben bilemem die
aynensağolun kızlar darısı bize olsun valla ne diim ki
sedacım yaa masrafı çok olabilir ama 5 liraya bişi bulup alsınlar yaa
şık bi toka misal nolcak ki hatırlasınlar yani
dün nigara da dedim beşi bi yerde istemiouz zaten
güle güle harca canım, süperrmaaşıma zam gelmişşş yihuuu sirken seni geçmişşmi merak ettim 1850 olmuşş kaç alıyosun de heleeee
kokladım, öptüm bol bol senin için nekim
İlker de üşütmüş ya. az önce altını aldım, hem ishal hem de yeşil yeşil. dün akşamm banyo yaptırmıştık o sırada üşüttü herhalde. bizimki ellerimizi tutup tutup ağzına götürüyor, geveliyor resmen. dişlik verdik sevmedi onu, ama oyuncaklarını falan hep ağzına götürüyor. emzik veriyoruz onu da ısırmaya çalışıyor. 1 aydır da sürekli salyası akıyor. ablamın kızı gibi 5. ayın sonuna doğru patlatcak mıdır nedir:44::44:
inş istediğin kadar olur seninki de sirken :))eklediğin lazımlık çok keyifli geldi banayanık kokusu hep oluyor. Hangi bölgeyi yaptıracaksın?
Maaşını da güle güle harca. Benimki şu an 2800 filan ama daha zam almadım yeni proje kuruldan geçsin biraz daha artış bekliyorum
inş istediğin kadar olur seninki de sirken :))
darısı bizee
bugün biraz yoğun akıntım var, aradım doktoru renk normalse sorun yok dedi, bol su içiym barii enfeksiyon başlıyorsa atıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?