- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Dilşad dikkat et canım, akıntı bendede oluyo ama yoğun değil.
dışarda güneş var diye yaz geldi sanıyorum, sabah banyo yapıp çıktım acaba ondan mı oldum, fark etmeden üşüttüm demekki canım
Üşütünce de olur canım evet. Yinede dikkat et ayaklarını sıcak tut.
Benim kolumun seğirmesi geçmedi hala
Yok aslında kendimi yoracak bişey de yapmadım fazla. Yarın 1 de dr randevum var sorıyım. Sen gitmedin mi eve, nerdesin?Allah Allah neden devam ediyor acaba, yoruldun falan mı?
canımmm, güle güle kullannigarım yaaa
nası mutlu oldum hediyen şimdi geldi canım
ve istediğim bi çantaydı buu
ikinizde iki gündür beni çok mutlu ettiniz
iyi ki varsınız Eki Görüntüle 632236
Yok aslında kendimi yoracak bişey de yapmadım fazla. Yarın 1 de dr randevum var sorıyım. Sen gitmedin mi eve, nerdesin?
canımmm, güle güle kullan
beğenmene çokk sevindim
seviyoruz senii.Eki Görüntüle 632247
şu çantanın içindekine de bak artık Eki Görüntüle 632246
onunla ilgili fikrini en çok merak ediyorum
kaçıyorum yavaştan, herkese iyi akşamlar
cnm ne güzel anlatmışsın yaaaalishammm Allah biliyor ya benim de içimden hep kız geçiyordu ama inan oğlum doğduğu andan beri aşığım ona. severken hep söylüyorum "Allah bana gerçek aşkı tattırmak için vermiş seni bana. bana böyle güzel bakan başka göz görmedim" diye. bi erkeğe duyabileceğin en büyük sevgiyi keşfediyorsun oğlun olunca. ne babana ne kocana hissedemeyeceğin bir duygu. Allah herşeyden önce sağlıklı versin de cinsiyetin hiçççç önemi yok canım.
şu nekin tarifini bana da versenize kızlar ya, eşim dünden beri kötü olmuş. gözleri yanıyor, burnu akıyor, hapşırıyor falan. ben de yapayım kocişime. oğlunu sevemiyor diye üzülüyor çok:2::2:
sabah 9'da bi uyandım, İlker uyanmış kendi kendine elleriyle oynuyo, yorganı çekiştiriyo sessiz sessizmıncırasım geldi öyle görünce bana bakınca da gülmeye başladı. oynaştık yatakta biraz. güne en güzel başlama şekli bu sanırım şimdi uyuyor. gidip kahvaltımı yapayım hemen.
çok doğru sölüosun siz ne fedakarlıklar yapmışsınız kp sigarasını bile ordan alıo ha, yazık, allahım akıl fikir versinvalla ayıplayan ayıplasın dilekcim ben bilirim nasıl idare ederek ödedik o dükkanın borcunu, markete gidilecek aman idare edelim kaloriferi aman en düşükte yakalım, bu ay almayalım şunu idare edelim diye diye geçti bir buçuk yıl. eleman anlatıyor eşim yokken yenge yine babası geldi para istedi vermedim önder abi burda olunca veriyo hep dikkat et, benm söylediğimi de çaktırma diyo. sigara parasını bile dükkandan alıyo babası. bundan sonra neyi beğeniyosam onu alırım, onu yer, giyerim, aman dikkat edelim idare edelim yapmam canım.
seninki için de bi yabancıyı çalıştırsa aylığı belli olur, kardeşi isteyince yok diyemezler ki.
boya yapılcakmış ofiste
patronun yamağı dilek hanım cmtsi öğleden sonraları yok dio burası boş dio
patronda burda du bakalım nereye bağlanacak mevzu
hey maşallah güle güle kullansın annecin, baban yıllardı alışıktır cnm uğraşmayaöğle arası dışarı çıktım annem ile buluştum kuyumcuya gittik
nası kalabalık hiç beklemediğiniz tipler eşlerine kolye yüzük bakıolar
imrendim sonrada dedim ki yaşlanınca kıymete binebiliriz gençken pek düşünmüolar sanırım
annem kendine inci bi set aldı 3 sıra tamtur yüzük aldı parası da yetmedi hemen babamı aradı
tablet aldırdı tencere seti aldırdı
2 özel gün için 3 hediye sen ne alcan dedim param bitti dio
neyse colinse gittik hırka al dedim bi tane hırka aldı hem sevgililer günü hem evlilik yıldönümü olsun dio
ve onudu babamın karttan çektirdi
canım babam 3 bayanla uğraşıo benimde doğum günüm die anneme para vermiş dilek bişi alsın ben bilemem die
annem istio die sordum bi de burda alex kullanan nereler var onları öğrenmem lazım:26:alexandrite makinesindemi bahsediyosun ? ben lazere başlıcam da kadın alex için leke bırakabilir dio yaa emziryorum die ara vermiştim
apollodan bi cacık olmaz die tekrar ora gitmicemm parama yazık yaa
bazen bende de yoğun oluo yaaa, inş. ciddi bişi diilirbugün biraz yoğun akıntım var, aradım doktoru renk normalse sorun yok dedi, bol su içiym barii enfeksiyon başlıyorsa atıyım
nigarım yaaa
günaydın. bugün topiği ben açıyorum:126::126:
İlker'in gece uykusu düzene girmedi hala. 2 saatte bir kalktı gece. en son saat 7'de hepimizi kaldırdı. şimdi kendisi mışıl mışıl uyuyor, eşimi işe yolcu ettim. ben de işlere girişmeden bi bakayım dedim.
umarım hepimiz için güzel, aşk ve süpriz dolu bir sevgililer günü olur kızlarhiç beklemediğimiz süprizler yapsın kocişlerimiz, güzel bir mesaj olur, iki tatlı söz olur, bir buket çiçek olur illa pahalı hediyeye gerek yok.
bugün biraz yoğun akıntım var, aradım doktoru renk normalse sorun yok dedi, bol su içiym barii enfeksiyon başlıyorsa atıyım
nigarım yaaa
dilek güle güle kullan canım çantanı da, içindekini de. ne olduğunu yazmadan gitmişsin ama neyse yarın öğreniriz artık.
doktorumuz yarın da yeşil olursa getir, test yapalım dedi. inşallah yarına düzelir ya.
ben börek yaptım, attım fırına. arkasından oğluşu emzirdim, sızdı kollarımda. onu yatağına bıraktım. kocişi bekliyorum. çoooook acıktım...
günaydın. bugün topiği ben açıyorum:126::126:
İlker'in gece uykusu düzene girmedi hala. 2 saatte bir kalktı gece. en son saat 7'de hepimizi kaldırdı. şimdi kendisi mışıl mışıl uyuyor, eşimi işe yolcu ettim. ben de işlere girişmeden bi bakayım dedim.
umarım hepimiz için güzel, aşk ve süpriz dolu bir sevgililer günü olur kızlarhiç beklemediğimiz süprizler yapsın kocişlerimiz, güzel bir mesaj olur, iki tatlı söz olur, bir buket çiçek olur illa pahalı hediyeye gerek yok.
diloş akıntıya çok dikkat et kokulu olursa mutlaka doktora git cnm önemli çünkü.
suyunu falanda kontrol etsin doktorun gittiğinde.
güle güle kullan cnm smilede çok sevdim yaa
günaydınn herkese
yarenim ii dileklerin için tşk ederiz cnm hiç umudum yok benim valla odununmdanyinede umudumuzu kesmeyelim
ee kızlar anlatın bakalım
sevgililer gününün ilk dakkaları nası geçioEki Görüntüle 632587
eğleniyonuz muu aşkısıEki Görüntüle 632585
banada sabah 8de msj geldi bi arkadaşım sevgililer günümüzü kutladı çok gereksiz de neyse
benimkide uyandı yatağın içindeyiz sarıldı öptü sevgililer günün kutlu olsun,
tabii öyle bi gün varsa!
hemen kalktım yataktan seninde dedim hala kalmış oramı buramı sıkıp öpüo
bende kahvaltı hazırlamıştım çay demlemiştim çayı koydum gel dio
gitmedim yedi tek başına nie suratını astın yine dio
nie mi?
bi incelik yapıp sabah sabah öperek kutluosun keşke arkasına kendi fikrini eklemeseydin odunsun sen bugüne kadar kutlanıodu ama aramızda bugün dedim
ses yok hala sırnaşıp öpüo bişi söyle yaa uyuz
çıktık arabaya bindi çalıştırdı bende yol kenarında beklioum garajdan çıkarsın die
aa bu yavaştan yavaştan gidio bana pislik yapcam bende arabanın arkasındayım kapıyı açcam die elim uzanmış bi şekilde
en son arka camı yumrukladım durdu yoldan geçenlerde bakıo
Allah seni napsın dedim millette iş atıo zorla bindi arabaya dicek dedim
pis pis gülüo tabii
işte sevgililer günümün ilk dakkaları.
günaydın kızlarr
bugün seduşumdan gelen yeleğimi giydim
nigarımdan gelen çantamı aldım kolumun altına, geldim tık tık
şuan uyuz adamla uğraşıoum döncem hemen
romantik komedi-3 gibi olmuş sizinki dilekcim :) kızgın ve aşıkk
hep öyleyiz zaten gürültülü bi aşk bizimkisi sanırım :99:
bu arada Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda bugün vizyona girio dimi
ona mı gitsek ki ama ben söylemek istemioum
Günaydın herkesee
Eşlerimizle güzel bir gün olur inş. benim kocam da kutladı, sabah işe gitmeden akşama yemeğe gidicekmişiz
Vilin vazmıgeçtiniz şimdi zeynepten yoksa bilerek mi dedin kvne. Bide eltin adına ne demiş yaa :) Allahtan birbirinizden haberiniz var.
Bugün hastane randevum var inş. öğreniriz cinsiyeti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?