Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

nigarım yaaa

nası mutlu oldum hediyen şimdi geldi canım
ve istediğim bi çantaydı buu
ikinizde iki gündür beni çok mutlu ettiniz
iyi ki varsınız Eki Görüntüle 632236
canımmm, güle güle kullan
beğenmene çokk sevindim
seviyoruz senii.
şu çantanın içindekine de bak artık

onunla ilgili fikrini en çok merak ediyorum

kaçıyorum yavaştan, herkese iyi akşamlar

Yok aslında kendimi yoracak bişey de yapmadım fazla. Yarın 1 de dr randevum var sorıyım. Sen gitmedin mi eve, nerdesin?

dükkandayım canım, yemeğim hazır birlikte gitcez eve
benm şaşkaloz stüdyoya bi sürü dolap yaptırmış kötü zamanda getirdiniz hanıma yakalandım diyo :)

aneeem ne var acaba çantanın içinde
dileek güle güle kullan, nekk kesene bereket

dilek güle güle kullan canım çantanı da, içindekini de. ne olduğunu yazmadan gitmişsin ama neyse yarın öğreniriz artık.

doktorumuz yarın da yeşil olursa getir, test yapalım dedi. inşallah yarına düzelir ya.

ben börek yaptım, attım fırına. arkasından oğluşu emzirdim, sızdı kollarımda. onu yatağına bıraktım. kocişi bekliyorum. çoooook acıktım...

cnm ne güzel anlatmışsın yaaaçok özendim valla,allahın takdiri artık yeter ki sağlıklı doğsun

geçmiş olsun eşine de ilkere de
çok doğru sölüosun siz ne fedakarlıklar yapmışsınız kp sigarasını bile ordan alıo ha, yazık, allahım akıl fikir versin
boya yapılcakmış ofiste
patronun yamağı dilek hanım cmtsi öğleden sonraları yok dio burası boş dio
patronda burda du bakalım nereye bağlanacak mevzu

hayır olsun inş.bişi olmadı öle kaldı demişsin sonradan, patron sesini çıkarmıcak anlaşılan,şimdiye kadar sölerdi bence bişi dicek olsa

hey maşallah güle güle kullansın annecin, baban yıllardı alışıktır cnm uğraşmaya
alexandrite makinesindemi bahsediyosun ? ben lazere başlıcam da kadın alex için leke bırakabilir dio yaa emziryorum die ara vermiştim

apollodan bi cacık olmaz die tekrar ora gitmicemm parama yazık yaa
annem istio die sordum bi de burda alex kullanan nereler var onları öğrenmem lazım:26:
bence sen bu yazı da geçir sonbaharda başla,hala emziriosun sonuçta

hıı hediyelerini de güle güle kullan
bugün biraz yoğun akıntım var, aradım doktoru renk normalse sorun yok dedi, bol su içiym barii enfeksiyon başlıyorsa atıyım
bazen bende de yoğun oluo yaaa, inş. ciddi bişi diilir
nigarım yaaa

oy oy oy güle güle kullan cnmmmm
içinde ne varmış kiiiiii

eşimin yanındayım ben de, çok acıkmışım bişiler yiom bi taraftan da geçmişi okudum

günaydın. bugün topiği ben açıyorum:126::126:

İlker'in gece uykusu düzene girmedi hala. 2 saatte bir kalktı gece. en son saat 7'de hepimizi kaldırdı. şimdi kendisi mışıl mışıl uyuyor, eşimi işe yolcu ettim. ben de işlere girişmeden bi bakayım dedim.

umarım hepimiz için güzel, aşk ve süpriz dolu bir sevgililer günü olur kızlar hiç beklemediğimiz süprizler yapsın kocişlerimiz, güzel bir mesaj olur, iki tatlı söz olur, bir buket çiçek olur illa pahalı hediyeye gerek yok.

günaydın canım
yerim ben o ilkeri herkesi ayağa dikmiş,kendisi uyumuş
sevgililer günümüz kutlu olsun hepimizin

akşam kv ile kp çaya geldi...giremedim hiç,gece yatarken okudum geçmişi...nekten dileğe sevgililer günü hediyesi gitmiş çantanın içinden ne çıktığı yazılmamış ama,neymiş ki acaba dilek hediyelerini güle güle kullan kuzum
bizimki(kv) akşam hiç susmadı :99: :96: başımız şişti resmen...bi ara kp ile eşim diğer odaya kaçtı...isim konusu açıldı yine...eşim,vilin zeynep istiyodu ama neye karar verdi bilmiyorum dedi...bende,zeynep koyucaktım ama bu sene o ismi koyan çok var,o yüzden vazgeçtim dedim(yani istemediğin için değil,ben istemediğim için vazgeçtim mesajı verdim)...gözleri parladı benim istediğim de buydu zaten,bakıyım napıcak dedim eşimler odadayken kv diyoki,güya eltim demiş ki,bak biz seni hiç üzmedik senin istediğin ismi koyduk çocuğumuza onlar koymicaklar mı,seni üzecekler mi halbuki olay bunun tam tersi neslişah koyalım diye nasıl da yalan atıyo bende,hangi ismi koyacağıma daha karar vermedim dedim...yani sen boşuna konuşuyosun,senin dediğin olmicak demek istedim,bozuldu zaten bende bozulsun diye önce heveslendirdim sonra da güm diye oturttum eltimin yine hamile olma durumu varmış,çok sinirliydiler akşam...çocukların ikisi de hasta,geçinemiyolar,hala çocuk düşünüyolar falan diye konuşup durdu :99: allahtan saat 10'da kalktılar...ya daha çok otursalardı :96:
eşime,isim konusunda annesinin söylediklerini anlattım,yuh artık yaaa resmen kuyruklu yalan atmış ama yutturamamış dedi o da biliyo eltimin bizden yana olacağını çünkü
sabah,kocişimle ve kızımla yatak keyfi yaptık yine...ama yarenimin ki gibi gerçek keyif değildi tabi kuzumuz doğsun da biz de yarenler gibi gerçekten keyif yapsak bugün yemek yapmicam,masayı akşam kocişim hazırlicakmış yemek yapmayı da bilmez,bakalım akşama ne pişiricek bundan daha iyi sevgiler günü hediyesi olmazdı bana

neeeeeek yazmayı unutmuşum,eşim her zamaki gibi akşam eve yeni bi isimle geldi bil bakalım bu kez ne bulmuş GÜNEŞ evimizin güneşi olacak benim kızım diyo bi de bakalım yine değiştirecek mi

Son düzenleme:
bugün biraz yoğun akıntım var, aradım doktoru renk normalse sorun yok dedi, bol su içiym barii enfeksiyon başlıyorsa atıyım

diloş akıntıya çok dikkat et kokulu olursa mutlaka doktora git cnm önemli çünkü.
suyunu falanda kontrol etsin doktorun gittiğinde.

nigarım yaaa

güle güle kullan cnm smilede çok sevdim yaa

günaydınn herkese
yarenim ii dileklerin için tşk ederiz cnm hiç umudum yok benim valla odununmdan yinede umudumuzu kesmeyelim

günaydın kızlarr
bugün seduşumdan gelen yeleğimi giydim
nigarımdan gelen çantamı aldım kolumun altına, geldim tık tık

şuan uyuz adamla uğraşıoum döncem hemen

canımm geçer inşallah bugün, mmm börek için de afiyet olsun

eşimle onu konuşuyoruz biz de, bu yaz 2 düğün salonunda eşim fotocu ya, stüdyoda foto çekecek, doğa çekimi yapıcak, salonları dolaşıp elemanları kontrol edecek, 12 den sonra gelecek eve, yorgun argın yatıcak ağlama sesiyle uyanacak sık sık bu yazı nasıl atlattığını bilemicek nasipse :)
biz yemeğe gidicez sadece, dün biz dükkandayken restoranı olan bi arkisi geldi, rezerve yapıyorum haberin olsun dedi, zorunlu oldu ama oldu
inşallah çok romantik bi gece geçiririz hepimiz

canım dün saçım ıslak çıktım işe geldiğimde buz tutmuş gibi kaskatıydı zaten akşam da eşim kızdı ben sana sabahları duş alma diyorum alıyosun kış günü laf dinlemiyosun bıdı bıdı söylendi durdu. devam ederse gider muayene olurum saol canım zaten 15 gün içinde 2.si ücretsiz
bolum sımsıcak bi öpücük verseler yeter sevgi olsun da analarından bize gelen sıra olursa alırlar bişe, ben hiç beklemiyorum benmki de odun ya

sabah yatağa çekti giyiniyordum sarıldık yattık elini karnıma sardı o kaaa, hiç günün anlam ve önemine dair bişe konuşmadı

sedoş yarenay kokettt

ee kızlar anlatın bakalım
sevgililer gününün ilk dakkaları nası geçioEki Görüntüle 632587

eğleniyonuz muu aşkısı

banada sabah 8de msj geldi bi arkadaşım sevgililer günümüzü kutladı çok gereksiz de neyse
benimkide uyandı yatağın içindeyiz sarıldı öptü sevgililer günün kutlu olsun,
tabii öyle bi gün varsa!

hemen kalktım yataktan seninde dedim hala kalmış oramı buramı sıkıp öpüo
bende kahvaltı hazırlamıştım çay demlemiştim çayı koydum gel dio
gitmedim yedi tek başına nie suratını astın yine dio
nie mi?
bi incelik yapıp sabah sabah öperek kutluosun keşke arkasına kendi fikrini eklemeseydin odunsun sen bugüne kadar kutlanıodu ama aramızda bugün dedim
ses yok hala sırnaşıp öpüo bişi söyle yaa uyuz

çıktık arabaya bindi çalıştırdı bende yol kenarında beklioum garajdan çıkarsın die
aa bu yavaştan yavaştan gidio bana pislik yapcam bende arabanın arkasındayım kapıyı açcam die elim uzanmış bi şekilde
en son arka camı yumrukladım durdu yoldan geçenlerde bakıo
Allah seni napsın dedim millette iş atıo zorla bindi arabaya dicek dedim
pis pis gülüo tabii

işte sevgililer günümün ilk dakkaları.

romantik komedi-3 gibi olmuş sizinki dilekcim :) kızgın ve aşıkk

günaydın kızlarr
bugün seduşumdan gelen yeleğimi giydim
nigarımdan gelen çantamı aldım kolumun altına, geldim tık tık

şuan uyuz adamla uğraşıoum döncem hemen

yaa merak ettim resimde çekemiyosun dimi koyardınçantanın içindekini nasıl buldun ya bakim

ayy yazmam sevgililer günümüz kutlu olsun hanımlar

yaa bizim burdan birine bir buket kırmızı gül geldi kız arkadaşı göndermiş sabah sabah gelir gelmez ne güzel valla.

Günaydın herkesee

Eşlerimizle güzel bir gün olur inş. benim kocam da kutladı, sabah işe gitmeden akşama yemeğe gidicekmişiz

Vilin vazmıgeçtiniz şimdi zeynepten yoksa bilerek mi dedin kvne. Bide eltin adına ne demiş yaa :) Allahtan birbirinizden haberiniz var.

Bugün hastane randevum var inş. öğreniriz cinsiyeti artık

hep öyleyiz zaten gürültülü bi aşk bizimkisi sanırım :99:

bu arada Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda bugün vizyona girio dimi
ona mı gitsek ki ama ben söylemek istemioum

evet sabah haberlerde fragmanı da gösterdi çok eğlenceli

özgeem içinden ne geçiyoo, erkek gibi görünüyo dediğini unutursan? hayırlısı olsun tabii, ömürlü sağlıklı akıllı fikirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…