- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
foto çektircektim sabah eşime aslında giyince ama işte onunla didişmekten çektiremedim birde kart okuyucum yok yanımda çeksem de atamam kiyaa merak ettim resimde çekemiyosun dimi koyardınçantanın içindekini nasıl buldun ya bakim
özgeem içinden ne geçiyoo, erkek gibi görünüyo dediğini unutursan? hayırlısı olsun tabii, ömürlü sağlıklı akıllı fikirli olsun
foto çektircektim sabah eşime aslında giyince ama işte onunla didişmekten çektiremedim birde kart okuyucum yok yanımda çeksem de atamam ki
çantanın içindeki pembiş tangamı ve jartiyerini tabikii çookk beğendim
hayırlısı olsun canım valla evlat ne olursa olsun aynı tabiiValla canımm hep içimden erkek geçti benim en başından bu yana. Hiç kız olarak hissetmedim. Kız da olsa erkek de olsa şaşırmam ama ikiside çook güzell
dilekimmm bu adamlar bişey yaparken batırmıyorlar mı sinir oluyom yaya hiç söyleme bişey ya da söylüyosan sonuna odunluğundan bir parça ekleme dimi!!! bizimki de dün akşam oğlana suluk almış gelmiş, bakayım diyom "yok yarın vercem, o zaman bakarsın hediyene" diyo. dedim bebek mağazasından oğlanın ihtiyacını alıp da bari hediye deme. bişey gelmiyosa içinden yapmazsın, sıvamaya çalışma yani.
bugün işe giderken arabayı aldı eşim, arabasız giderse akşama yetişemem dedi, hediye bakcam çiçek alcam falan... hıhı dedim gönderdim. bana diyo güzel bi sofra hazırla akşama. tamam dedim masanın üstüne oğlumu koyarım, yanına da iki mum yakarım. ooohh süper diyoarkasından mesaj attım, çiçek falan alma bugün. normalde alıyosun zaten 2-3 katı para vermeye gerek yok die. çünkü biliyom eşimi hiç bişi alamasa gül alır.
sevgililer günü böyle geyik muhabbetleriyle başladı işte bizde. bakalım akşama ne maceralar bekliyo bizi. ama süpriz yumurta getirirse bu sefer kafasında kırarım yani
dilekimmm bu adamlar bişey yaparken batırmıyorlar mı sinir oluyom yaya hiç söyleme bişey ya da söylüyosan sonuna odunluğundan bir parça ekleme dimi!!! bizimki de dün akşam oğlana suluk almış gelmiş, bakayım diyom "yok yarın vercem, o zaman bakarsın hediyene" diyo. dedim bebek mağazasından oğlanın ihtiyacını alıp da bari hediye deme. bişey gelmiyosa içinden yapmazsın, sıvamaya çalışma yani.
bugün işe giderken arabayı aldı eşim, arabasız giderse akşama yetişemem dedi, hediye bakcam çiçek alcam falan... hıhı dedim gönderdim. bana diyo güzel bi sofra hazırla akşama. tamam dedim masanın üstüne oğlumu koyarım, yanına da iki mum yakarım. ooohh süper diyoarkasından mesaj attım, çiçek falan alma bugün. normalde alıyosun zaten 2-3 katı para vermeye gerek yok die. çünkü biliyom eşimi hiç bişi alamasa gül alır.
sevgililer günü böyle geyik muhabbetleriyle başladı işte bizde. bakalım akşama ne maceralar bekliyo bizi. ama süpriz yumurta getirirse bu sefer kafasında kırarım yani
Günaydın herkesee
Eşlerimizle güzel bir gün olur inş. benim kocam da kutladı, sabah işe gitmeden akşama yemeğe gidicekmişiz
Vilin vazmıgeçtiniz şimdi zeynepten yoksa bilerek mi dedin kvne. Bide eltin adına ne demiş yaa :) Allahtan birbirinizden haberiniz var.
Bugün hastane randevum var inş. öğreniriz cinsiyeti artık
dileeek,sabah sabah yine ekşınla başlamışsınız günebu gece hediyelerin devamını da giyecek misin
kızlar eltimle konuştuk...tabiki kvnin dediklerini o söylememiş...kv kendi istediği biçimde çevirmişakşam bize,ne güzel herşeyinizi kendiniz hallediyosunuz,bizi hiç yormuyosunuz,sürpriz diye sonunda çağırıyosunuz diye sizi övdüm dedi ama öyle de dememiş,beni hiçbi şeylerine karıştırmıyolar falan demiş arada ikili oynuyo anlicanız
Günaydın kızlar,Eki Görüntüle 632617
Yarenay ilkere ne güldüm
Dilek hediyelerini güle güle kullan cnm..
Vilin eşinin annesi hakkında dediğne şaşırdımSeninde düşüncelini belirtmen onun bu konuda söz sahibi olmayacağını hissettirmen olmuş
Bizde kutlamıyoruz sevgililer gününü
eşim de bu kadın azmış resmen,çocuğu bakışlarıyla yedi dedio ses türkiyeyi izlioduk
erkam şarkı söylüo yaa
eninde sonunda benim olacaksın die hadise karşısında bi hal hareketler orayı görmemiştim
gel gel yapıp duruo eliyle
eşimin dediği kadar var ya buda vermeye can atıo da bu kadar belli etmese dio
yok canım söylememvilişim kv ye durumu bildiğinizi söyleseniz eltinlerin huzurunu mu kaçırır acaba?
eşim hem söledi hem de o gün gelsin de alınmıyosa sölersin diyo utanma belası ne dersem almak zorunda kalacak işte, sormıcam ki zaten, mağazaya gidip bu bu bu diye ayırcam kenara, kasa kısmıyla ilgilensin umrumda değil.
annem yeğenimi almış babanneme gitmiş. bugün babannemin günü varmış hazırlık yapıyorlarmış öğlene buraya gel dedi, burda yemekte et döner var :26:
teşekkür ederiz gül için canım
saol canım valla gerçekten gülerek kullanıcam sağolsun kızlar
sen kutla canım durumu değiştirebilirsin belki
eşim de bu kadın azmış resmen,çocuğu bakışlarıyla yedi dedi
yok canım söylememüste çıkar eltimler de biz de arada kalırız allah ıslah etsin
babannene gitorda ne pastalar-börekler vardır bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?