Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

msn den yazdı benmki şaşırttı şimdi odunluktan çıralığa terfi etti
aşkım sevgililer gnümüz kutlu olsun seni çok seviyorum canım yazmış
şaşırtıyorsun beni dedim ben odun muyum diyo nesin be adam nesin

yaa merak ettim resimde çekemiyosun dimi koyardınçantanın içindekini nasıl buldun ya bakim
foto çektircektim sabah eşime aslında giyince ama işte onunla didişmekten çektiremedim birde kart okuyucum yok yanımda çeksem de atamam ki

çantanın içindeki pembiş tangamı ve jartiyerini tabikii çookk beğendim

özgeem içinden ne geçiyoo, erkek gibi görünüyo dediğini unutursan? hayırlısı olsun tabii, ömürlü sağlıklı akıllı fikirli olsun

Valla canımm hep içimden erkek geçti benim en başından bu yana. Hiç kız olarak hissetmedim. Kız da olsa erkek de olsa şaşırmam ama ikiside çook güzell

dilekimmm bu adamlar bişey yaparken batırmıyorlar mı sinir oluyom ya ya hiç söyleme bişey ya da söylüyosan sonuna odunluğundan bir parça ekleme dimi!!! bizimki de dün akşam oğlana suluk almış gelmiş, bakayım diyom "yok yarın vercem, o zaman bakarsın hediyene" diyo. dedim bebek mağazasından oğlanın ihtiyacını alıp da bari hediye deme. bişey gelmiyosa içinden yapmazsın, sıvamaya çalışma yani.

bugün işe giderken arabayı aldı eşim, arabasız giderse akşama yetişemem dedi, hediye bakcam çiçek alcam falan... hıhı dedim gönderdim. bana diyo güzel bi sofra hazırla akşama. tamam dedim masanın üstüne oğlumu koyarım, yanına da iki mum yakarım. ooohh süper diyo arkasından mesaj attım, çiçek falan alma bugün. normalde alıyosun zaten 2-3 katı para vermeye gerek yok die. çünkü biliyom eşimi hiç bişi alamasa gül alır.

sevgililer günü böyle geyik muhabbetleriyle başladı işte bizde. bakalım akşama ne maceralar bekliyo bizi. ama süpriz yumurta getirirse bu sefer kafasında kırarım yani

Günaydın kızlar,
Yarenay ilkere ne güldüm
Dilek hediyelerini güle güle kullan cnm..
Vilin eşinin annesi hakkında dediğne şaşırdımSeninde düşüncelini belirtmen onun bu konuda söz sahibi olmayacağını hissettirmen olmuş

Bizde kutlamıyoruz sevgililer gününü

Son düzenleme:

waauuuuv akşam pembişş gece

Valla canımm hep içimden erkek geçti benim en başından bu yana. Hiç kız olarak hissetmedim. Kız da olsa erkek de olsa şaşırmam ama ikiside çook güzell
hayırlısı olsun canım valla evlat ne olursa olsun aynı tabii

akşam benmkiyle atıştım ben de azcık, bebeğe alınacakları 8. ayda alalım nolur nolmaz dedi, tamam da hepsini bi çarşıya çıkmada nasıl alcaz bebek arabasını çık diğerleri 2 bin lirayı geçer dedim, ne alıcaz ki o kadar diyo en az 3 biberon emzik şu bu saydım ne tutacak onlar hem 3 biberona ne gerek var süt mü içirdin kalanı dök yıka suyunu ver diyo emzik bi tane al annengile mi götürüyosun at çantasına götür diyo mannak yaa, madem hepsini bi seferde alcaz karışma diye kızdım, ii tamam gireriz bi yere hepsini aynı yerden alıp tek yerle uğraşalım bari diyo. 10 liralık biberonla mı korkutuyosun beni diyo, ne on lirası yaa bi biberon 40 lira dedim. çok şey bilio aklı sıra

ayy senin o sürpriz yumurta olayına çok güldüm yaa.olsun bak düşünmüş adam en azından.
ya gerçekten bugün 2 katına getiriyorlar çiçekleri bizim müdüre başka bi müdür göndercekmiş sipariş verdim 7 tane güle 50 tl aldılar valla bugün yaşadı çiçekçiler.

diloşş afferin eşine odun değilmiş demekki bak

eşimde aramış noldu niye sesin çıkmıyo dyo biliyo bişeler beklediğimi hiç işim vardı dedim normal konuştum bakim şimdi bozuk konuşsam yapacağı varsada yapmaz beklicem bakalım akşamda bişe yapmazsa ozamn görür işte.

ayy benimki çocuksuz böyle çocuk olunca neler çevircek acaba
seninkide iyiymiş valla güzel sofra beklio ben hazırlamıcam yemek bile yapmıcam
hep hazırlanırdım biliosunuz kendim süslenirdim evde yemekler mumlar müzik
yok yapmıcam
sende iyi demişsin oğlanı koy masaya iki de mum harika
ama arabayla gittiğine göre bişi yapacak demek ki

hıı dün anneme gösterdim hediyeleri
seni de nası tanımışlar ikiside süslü süslü şeyler göndermişler dio

nigar jartiyer takımını annemde çok beğendi gece ne iyi olur dio pek sever öyle şeyleri

eşimde dio ki sağolusn teşekkür etseydin dio
şöyle yaptım

manyak ben bilmioum sanki
hıı birde ben ne alıyım sana doğum gününde dedi
bende kızlar bile ağzımı yoklamadılar ve ikiside istediğim şeyi almışlar dedim
ee ben kocanım dio
iyi ya işte senin daha iyi bilmen lazım dedim
yani bunu dün akşam sorduğuna göre hala kafasında hiç bişi yok yarın için
son anda girer bi yere saçma sapan bişi bulup gelir

canım yaaa etrefta çok zeynep var diye vazgeçtim...bi araya geldiğimizde kızımın tek olmasını isterim ben zeynep istimini kulağına ezan okunurken söyleticem(göbek adı olsun) ama nüfüsa yazdırmicam...nüfusta tek ismi olucak yani...
inşallah senin miniş cinsiyetini gösterir bu kez güzel haberlerini bekliyoruz canım

kızlar eltimle konuştuk...tabiki kvnin dediklerini o söylememiş...kv kendi istediği biçimde çevirmiş akşam bize,ne güzel herşeyinizi kendiniz hallediyosunuz,bizi hiç yormuyosunuz,sürpriz diye sonunda çağırıyosunuz diye sizi övdüm dedi ama öyle de dememiş,beni hiçbi şeylerine karıştırmıyolar falan demiş arada ikili oynuyo anlicanız

yarenim,sürpriz yumurta şeysine çok gülmüştüm ben hatta eşime de anlatmıştım güzel şaka olmuş diye gülüşmüştük iyi fikir falan demişti benim odun,aklından bile geçirme demiştim

dileeek,sabah sabah yine ekşınla başlamışsınız güne bu gece hediyelerin devamını da giyecek misin

bol, bence eşin sana bu akşam için bi sürpriz yapıcak,içime öyle doğdu,inşallah doğru çıkar

dilşad, eşin anasına-babasına harcicaana para biriktirmesi gerektiği mesajını almıştır inşallah baba olmak kolay değil,pamuk eller cebe

ne tuhaf kadın yaa
yaşından başından da utanmıo valla
herkese ayrı oynuo
söyliceksin aslında biz hiç öyle duymadık die

sonra ayıklasın pirinci

teşekkür ederiz gül için canım

saol canım valla gerçekten gülerek kullanıcam sağolsun kızlar

sen kutla canım durumu değiştirebilirsin belki

o ses türkiyeyi izlioduk
erkam şarkı söylüo yaa
eninde sonunda benim olacaksın die hadise karşısında bi hal hareketler orayı görmemiştim
gel gel yapıp duruo eliyle

eşimin dediği kadar var ya buda vermeye can atıo da bu kadar belli etmese dio

vilişim kv ye durumu bildiğinizi söyleseniz eltinlerin huzurunu mu kaçırır acaba?
eşim hem söledi hem de o gün gelsin de alınmıyosa sölersin diyo utanma belası ne dersem almak zorunda kalacak işte, sormıcam ki zaten, mağazaya gidip bu bu bu diye ayırcam kenara, kasa kısmıyla ilgilensin umrumda değil.
annem yeğenimi almış babanneme gitmiş. bugün babannemin günü varmış hazırlık yapıyorlarmış öğlene buraya gel dedi, burda yemekte et döner var :26:

gunaydın kızlar
gerçi nerdeyse öğlen oldu
işlerden yazamadım
hepinizin Aziz valentin pardon sevgililer gününüz kutlu olsun

dilek hediyelerini güle güle kullan çanta içindeki ne diye merak etmiştim açıklamışsın

Son düzenleme:
eşim de bu kadın azmış resmen,çocuğu bakışlarıyla yedi dedi

yok canım söylemem üste çıkar eltimler de biz de arada kalırız allah ıslah etsin
babannene git orda ne pastalar-börekler vardır bugün

teşekkür ederiz gül için canım

saol canım valla gerçekten gülerek kullanıcam sağolsun kızlar

sen kutla canım durumu değiştirebilirsin belki

Yok cnm.Böyle günlerin bir aldatmaca olduğunu düşünüyo.Gerçi hepimiz öyle olduğunu düşünüyoruz da ,maksat heyecan olsun,değişiklik olsun..
Bende pek kutlama hevesinde değilim zaten

amaan annemi aradım gözüm almıyor gelmeyim yemek ii burda yerim dedim ye de gel, ye de gel diyo zorluyo, eymeni seversin diyo, o sıpa da şarkı yazmış söylüyo tel de, anneannemi seviyorum dedemi seviyorum annemi babamı eydimi seviyorum önderi sevmiyorummm niye önderi sevmiyosun oğlum dedim ıpadi benden alıp saggıyoo diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…