Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilşad kim yapmış bunu
çok güzel ve yaratıcı olmuş bunu kullanabilirim odun için çok bile

neeeeeek yazmayı unutmuşum,eşim her zamaki gibi akşam eve yeni bi isimle geldi bil bakalım bu kez ne bulmuş GÜNEŞ evimizin güneşi olacak benim kızım diyo bi de bakalım yine değiştirecek mi
kızlar bakamıyorumm, yan masamdaki adam işe gelmemiş müdürüm yan masamda çalışıyo uyuz oldummm
okuyamıyorum, yazamıyorum
ama şunu okudumm
vilişşşşşşşşşşş
hayırrrrrr o benim ismim, bas bas bağırıyorum burda
babane yaa başka isim bulun kızınıza
kesin sen önermişsindir kocam bulmuş deme şimdi

sabah okudum beğendim ama yazamadım şimdi de devamını okudum ama yazamıcam çok fena ağırlık çöktü, yemekte doates çorba yoğurtlu kızartma kıymalı makarna vardı biri ağır geldi kendimi zor tutuom çıkarmamak için

kendnize ii bakın kızlar görüşürüz.
ii olursam girerim sonra............

diloşş çok hoşmuş yaa çok güldüm bende

ayy sıkıldım yaa hiçbişe yapmak istemiyorum bugün

oh ya biraz biraz kendime geldim sanki, herkes nerdeeeee toplanınnnn

dileğim ayy foto ekleyebilsen keşke çok merak ettim çantayı ve içindekilerigüle güle mutlu günlerde kullan

her odun eşi gibi ben de sakin bi güne başladım, benimki de whatsap'tan kutluo sevgililer günümü, değişik bişi yaptım işte ya dio bi deşebekk

vilin bakalım en sonunda ne isim bulacaksınız
benim aklımda kız olursa ela ya da eylül var, hem de eylül'de doğacak güzel uyum olur die düşünüom, hazal ve başak isimlerini de severim benbaşak burcu olcak bi de, ama işte başak başka yerlere çekilio ya

benimki de sabah geceden geldi, kucağına oturttu, öptü kokladı, sevgililer günün kutlu olsun dedi.
okadar :) hediye bakmaya çıkıcam sana bugün dedi, gerek yok, hafta sonu bişiler yaparız dedim :)
süpriz felan da beklemiyorum yaniii...

gerçekten beğendin miii :) sevindimm

Ayyy çok güldüm yarenim yaaa
Ama suluk hediyesine de İlkerli ve mumlu karşılık yakışır
Cevabı süper oturtmuşsun ama

İnş senin de gecen süper geçer

Kolay sanıyolar çocuk işini işte.
Benimki de aman nolucakki bi bebeğe bakamicaz mı, 150 tl bi yatak 4 yaşına kadar yatar diyo.
Ahh olsun da görecek onlar :))

Ayyyy inşallah hayal kırıklığına uğratmaz seni yaa
O konuştuğumuz babetleri alsa bariii :)

Annene de maşallah bu yaşta
Tabiiii alır baban her istediğini

Bayılıyorum eylül ismine :) ela ıhhh
Hazal da güzel, başak evet dediğin gibi çok dalga geçilmeye müsait

MESAJ KAVANOZU YAPTIM tosunuma
HARİKA OLDU
keşke foto çekebilseydim
Özeniyorummmmm, sedayla hakkaten dediğin gibi tırt çıktık

naptım yaa :18:

mailine bak görürsün sorduk okadar

her odun eşi gibi ben de sakin bi güne başladım, benimki de whatsap'tan kutluo sevgililer günümü, değişik bişi yaptım işte ya dio bi deşebekk:

değişiklik yapmış işte whatsap'tan yüzük çiçekte yollasaydı tamamdı

benim aklımda kız olursa ela ya da eylül var, hem de eylül'de doğacak güzel uyum olur die düşünüom, hazal ve başak isimlerini de severim benbaşak burcu olcak bi de, ama işte başak başka yerlere çekilio ya[/QUOTE]

eylül ismini bende severim hep böyle narin kırılgan bi tip gelir aklıma başakta tam tersi cazgır fettan kızlar

nekk demek 150 tlilik yatakta 4 yaşına kadar büyüyo haa oda süpermiş yani
aa benim o babetlerden haberim neden yokmuş

dilek yaaa maşallah yaptın mı cidden kavanozu afferin vallaaa
seduş yüzük çiçek diil ama kalp yolladı o da kabul mi

evet odunum terslik yapmazsa Eylül koycam ben, erkek olursa da zaten belli kp ismi, eşime karşı çıkamıom bu konuda

dilşadcım eşin alışverişe bi çıksın o zaman anlıcak her şeyin ne kadar pahalı olduğunu, şimdi kolaymış gibi görünüo uzaktan bilmeden

nek biraz rahatladı heralde başın epey bi alıntılamış yazmışsın ya, inş problem yoktur

Son düzenleme:

konuştum tlfnu suratına kapattığım için ve ona çemkirdiğim için hiç bişi söylemedi şükür
aşkımmm deyince gülmeye başladı
şimdi geldi hediyen çok güzel çok beğendim dedim
gerçekten beğendin mi geç kaldı kusura bakma sabah vermiştim siparişi falan dedi
ayy iyiki bozuk çalmadı çok üzülürdüm
boşuna kırdım kalbini ne aptalım dimi
akşam çıkınca yanına gitcem kavanoz vercem
sonra sinema bileti alırım tmm dedi
9da filme gireriz 11de çıkarız biyerde oturur içeriz biraz müzik falan
ordan eve ve
zaten gece 2 doğum günüm yani geceye bağlar ikisini çıkarırız
durum bu işte böyle planladık şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…