kızlar bakamıyorumm, yan masamdaki adam işe gelmemiş müdürüm yan masamda çalışıyo uyuz oldummmneeeeeek yazmayı unutmuşum,eşim her zamaki gibi akşam eve yeni bi isimle geldibil bakalım bu kez ne bulmuş GÜNEŞ evimizin güneşi olacak benim kızım diyo bi de bakalım yine değiştirecek mi
benimki de sabah geceden geldi, kucağına oturttu, öptü kokladı, sevgililer günün kutlu olsun dedi.msn den yazdı benmki şaşırttı şimdiodunluktan çıralığa terfi etti
aşkım sevgililer gnümüz kutlu olsun seni çok seviyorum canım yazmış
şaşırtıyorsun beni dedim ben odun muyum diyonesin be adam nesin
gerçekten beğendin miii :) sevindimmfoto çektircektim sabah eşime aslında giyince ama işte onunla didişmekten çektiremedim birde kart okuyucum yok yanımda çeksem de atamam ki
çantanın içindeki pembiş tangamı ve jartiyerini tabikii çookk beğendim
dilekimmm bu adamlar bişey yaparken batırmıyorlar mı sinir oluyom yaya hiç söyleme bişey ya da söylüyosan sonuna odunluğundan bir parça ekleme dimi!!! bizimki de dün akşam oğlana suluk almış gelmiş, bakayım diyom "yok yarın vercem, o zaman bakarsın hediyene" diyo. dedim bebek mağazasından oğlanın ihtiyacını alıp da bari hediye deme. bişey gelmiyosa içinden yapmazsın, sıvamaya çalışma yani.
bugün işe giderken arabayı aldı eşim, arabasız giderse akşama yetişemem dedi, hediye bakcam çiçek alcam falan... hıhı dedim gönderdim. bana diyo güzel bi sofra hazırla akşama. tamam dedim masanın üstüne oğlumu koyarım, yanına da iki mum yakarım. ooohh süper diyoarkasından mesaj attım, çiçek falan alma bugün. normalde alıyosun zaten 2-3 katı para vermeye gerek yok die. çünkü biliyom eşimi hiç bişi alamasa gül alır.
sevgililer günü böyle geyik muhabbetleriyle başladı işte bizde. bakalım akşama ne maceralar bekliyo bizi. ama süpriz yumurta getirirse bu sefer kafasında kırarım yani
Kolay sanıyolar çocuk işini işte.waauuuuv akşampembişş gece
hayırlısı olsun canım valla evlat ne olursa olsun aynı tabii
akşam benmkiyle atıştım ben de azcık, bebeğe alınacakları 8. ayda alalım nolur nolmaz dedi, tamam da hepsini bi çarşıya çıkmada nasıl alcaz bebek arabasını çık diğerleri 2 bin lirayı geçer dedim, ne alıcaz ki o kadar diyo en az 3 biberon emzik şu bu saydım ne tutacak onlar hem 3 biberona ne gerek var süt mü içirdin kalanı dök yıka suyunu ver diyo emzik bi tane al annengile mi götürüyosun at çantasına götür diyo mannak yaa, madem hepsini bi seferde alcaz karışma diye kızdım, ii tamam gireriz bi yere hepsini aynı yerden alıp tek yerle uğraşalım bari diyo. 10 liralık biberonla mı korkutuyosun beni diyo, ne on lirası yaa bi biberon 40 lira dedim. çok şey bilio aklı sıra
Ayyyy inşallah hayal kırıklığına uğratmaz seni yaahıı dün anneme gösterdim hediyeleri
seni de nası tanımışlar ikiside süslü süslü şeyler göndermişler dio
nigar jartiyer takımını annemde çok beğendi gece ne iyi olur diopek sever öyle şeyleri
eşimde dio ki sağolusn teşekkür etseydin dio
şöyle yaptım
manyak ben bilmioum sanki
hıı birde ben ne alıyım sana doğum gününde dedi
bende kızlar bile ağzımı yoklamadılar ve ikiside istediğim şeyi almışlar dedim
ee ben kocanım dio
iyi ya işte senin daha iyi bilmen lazım dedim
yani bunu dün akşam sorduğuna göre hala kafasında hiç bişi yok yarın için
son anda girer bi yere saçma sapan bişi bulup gelir
Bayılıyorum eylül ismine :) ela ıhhhvilin bakalım en sonunda ne isim bulacaksınız
benim aklımda kız olursa ela ya da eylül var, hem de eylül'de doğacak güzel uyum olur die düşünüom, hazal ve başak isimlerini de severim benbaşak burcu olcak bi de, ama işte başak başka yerlere çekilio ya
Özeniyorummmmm, sedayla hakkaten dediğin gibi tırt çıktıkMESAJ KAVANOZU YAPTIM tosunuma
HARİKA OLDU
keşke foto çekebilseydim
naptım yaa :18:
her odun eşi gibi ben de sakin bi güne başladım, benimki de whatsap'tan kutluo sevgililer günümü, değişik bişi yaptım işte ya dio bi deşebekk:
aradım açmadı
üstünede bitanecik eşim canım karıcım sevgililer günün kutlu olsun yazdırmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?