Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ohh süper çok sevindim yaa bi terslik çıkarma sakın daha

Sabahtan beri girmeye çalışıyorum giremedim telden yeni açıldı.

Dileğim hediyen çok güzel .tatlı tatlı ye.bol aşklı bir gün geçirin

Kızlaaaarrr biz geldikk oğlumlaaaaa
Herşeyi iyi normal dedi dr. tiroid için kan verdim bide gögüs ağrıları ve sertliği için ultrason çekildi sonuçları yarın göstercem. 1 ay sonra da ayrıntılı usg var. Dr oğlun olacak diyince ağzım kulaklarımda çıktım. Kız da deseydi böyle olacaktım. Tam neyin olacağını bilmek çok başka bi duygu. Daha önce %75 old. için sevinememiştik bile. Şimdi isim araştırmasına ve bişeyler bakmaya başlayabiliriz artık

canım Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
maşallah oğluşuna
çok sevindim
eşin neler söyledi peki?

dilşad kim yapmış bunu
çok güzel ve yaratıcı olmuş bunu kullanabilirim odun için çok bile

bilmiyorum ki canım f...de gördüm

huhuuuuu kimsecikler yok mu????
ben çok yoğundum şimdi dükkandayım

yaaa

eşim işyerime
Eki Görüntüle 632962
bunu göndermiş
heey sakın bi daha odun deme sennn
aradım açmadı

üstünede bitanecik eşim canım karıcım sevgililer günün kutlu olsun yazdırmışş

canımm gözünüz aydın

yaaa

eşim işyerime
Eki Görüntüle 632962
bunu göndermiş
damcağızın kulaklarını çınlata çınlata bi hal oldun utan utan
afiyetle ye cnmmm

kesinleşti yani maşallah
benim okulda bi kız 12.haftada öğrenmiş erkek olduğunu, doktoru hemen sölemiş

canım Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
maşallah oğluşuna
çok sevindim
eşin neler söyledi peki?

Sağol kuzumm
Eşime tlfda söledim çıkana kadar kaç kere aramış. Sevindi duyunca o da hayırlı olsun diyo bana Yüzyüze söylemeyi tercih ederdim yemekte ama sabredemedim Artık almaya başlarız diyo bide

canımm gözünüz aydın
Sağol canımm..

kesinleşti yani maşallah
benim okulda bi kız 12.haftada öğrenmiş erkek olduğunu, doktoru hemen sölemiş

Bizimki kıçını döndü bize görememiştik o yüzden Şimdi almış pozisyonunu. Çikolata yemiştim bide kıpır kıpırdı

Ayyy isim araştırması yapmam lazımmmmm....

Dönüşte kvlere geçtim söyleyim diye sevindiler onlarda. Hep erkek istiyorlardı zaten. İsimi ne koyacaksınız dedi. Bende bilmiyorum şimdilik bişey yok, benim beğendiğimi eşim beğenmiyo eşimin beğendiğini ben dedim. ORTAK bişey bulucaz artık dedim. Modern isim koyun diyo

özge gözünaydın cnm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

İlker uyumadı bütün gün. bakamadım hiç ya.

dileğimmmm afferin eşine utandırdı seni harika bi hediye ve süpriz olmuş. afiyet olsun kuzum. artık odun demezsin adama

özgecim oğluşun sağlıkla gelsin canım

benim mutfak savaş alanı gibi, giremedim hiç. eşime dedim yemek yok. ben gelince bakarız dedi. bekliyorum.dışarı çıkalım yemeğe dedi ama istemedim, kaşlar bıyıklar uzamış, saç baş darmaduman. millet şıkır şıkırdır şimdi dışarda. ezik hissederim kendimi ben

iyi akşamlar, aşk dolu geceler herkese

yok kuzum eşim bulmuştu ama çoktaaaan unutup eve yeni bi isimle geldi bile bi kaç günde bir gizem ismini söylüyo,takıldı buna ama ben ısınamadım o isme :26:

offf kuzum yaaa ne zaman geçicek şu bulantıların acaba :18: bi an önce geçse de kurtulsan

valla ben de bilmiyorum ki ne koyucaz
eşim de bu yüzden istemiyo işte

MESAJ KAVANOZU YAPTIM tosunuma
HARİKA OLDU
keşke foto çekebilseydim
yaaa içine yazdıklarını merak ettim

Bayılıyorum eylül ismine :) ela ıhhh
Hazal da güzel, başak evet dediğin gibi çok dalga geçilmeye müsait
çok fesat bi milletiz yaa

aa benim o babetlerden haberim neden yokmuş
bizim de habermiz yok
yaaa

eşim işyerime
Eki Görüntüle 632962
bunu göndermiş
adama odun deyip durmuşsun bi de bütün gün
keşke her odun böyle olsa asıl odun şu anda bizim evde

canım çok sevindim,maşallah oğluşuna
allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin

yarenim,ne düşünceli bi eşin var
allah ağzınızın tadını bozmasın hiç

kızlar,kocişim geç geldi,işi uzun sürmüş...güya yemeği o hazırlayacaktı neyse,sürpriz yapıyım dedim,o gelene kadar kedi dilli pastadan yaptım...o gelince makarna yapıp yedik...bi kırmızı gül bile almamış gelirken yemek de yapmadı zaten...bari yürüyüşe gidelim el ele dedim...maç var gidemem dedi bende sinirlendim,yatak odasına geldim oda içerde maç izliyo şimdi odun işte odun

ay çok komik eşin de haaa her gün yeni bi isim bulup bulup gelio

boşver o odundan her evde var takma kafana.
burda deli gibi yağmur yağıo 4ten beri:18:
yemek yaptık beraber, sevgililer günü olduğundan diil ama, yardım olsun die
kv'ler geldi evde tv'leri çekmiomuş yağmur yüzünden kurtlar vadisi izliolar. ben de nette takılıom işte...

nek hanıma avatar beğendirmeye uğraşıom, bu nasıl bence iiymiş hareketlendirsem mi kulitta'ya söleyip

bak kafası da var göbüşü de çok kocaman diil

bol naber hayırdır bu saatte

bişi sorcam tlf.dan kk girmek için app'tan yüklüo muyum yoksa normal int.sayfası gibi mi açıom:26:

Son düzenleme:
ayyy şu kurtlar vadisi bi bitse, hepimiz rahat bi nefes alsak yaaaa.... benim eşim de kurtları izliyo, sinir oluyorum artık diziye...

kocişimmm çiçek ve saat almış bana yemek olarak da pizza söyledik. İlker'in gözünün içine bakıyoz uyusun die ama nerdeee

dileğim kekler süper, afferim eşine çok sevindim sizin adınıza :119:

özgimmm, sağlıkla gelsin kuzunuz canımm demek kessin oğluş geliyoo

vilişşş, hayırr gizem olmaz.. yarın akşam neyle gelecek onu merakla bekliyorum.
ayy zeynoş o yaa çocuuun ismini değiştiniz he
benim kociş te bişi yapmadı bugün

yarenimm, güle güle kullan hediyelerini eşine afferimmm

ben akşam geldim zaten tartıştık hemen biraz. insan hiç bi toka bile almaz mı yaa dedim,
monotonlaştık iyice, sen artık bana hiç süpriz yapmıyosun dedim.
uzun uzun konuştuk o sırada o benim saçlarımı öpüyo, kokluyo ağladım gene sulu göz ben, kıyamammmm diye sarmalıyo.
not kavanozumu verdim, önce bi gülme krizine girdi, sonra not çekti okudu bitane, sonra 2. sonra yalvar yakar 3. okudu.
öptü sarıldı, beğendi çok.
amaaa kedinin ciğerin etrafında dolandığı gibi dolanıyo kavanozun etrafında hepsini okuyacam diye.
uff yaa okur bu dayanamaz. anlaştık günde 2 tane okuyacak diye ama du bakalım..
sana gidip note2 alalım diyo yaa, delirmiş
1800 tl veremem telefona bakalım nasıl ikna edicem..
suçlu hissediyo şimdi kendini

Ayşammmmmm bu avatar çok şeker, kalsınnnnn

Son düzenleme:
Açılışı ben yapayım.biz bu gece hiç uyumadık cimcime emerken yeni uyudu oda uyanmazsa .5 dakika uyuyor gaz sancısıyla uyanıyor kuzum.

Özgeciğim gözün Aydın oğlun olucakmış tam kesinleşmiş işallah sağlıkla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…