konuştum tlfnu suratına kapattığım için ve ona çemkirdiğim için hiç bişi söylemedi şükür
aşkımmm deyince gülmeye başladı
şimdi geldi hediyen çok güzel çok beğendim dedim
gerçekten beğendin mi geç kaldı kusura bakma sabah vermiştim siparişi falan dedi
ayy iyiki bozuk çalmadı çok üzülürdüm
boşuna kırdım kalbini ne aptalım dimi
akşam çıkınca yanına gitcem kavanoz vercem
sonra sinema bileti alırım tmm dedi
9da filme gireriz 11de çıkarız biyerde oturur içeriz biraz müzik falan
ordan eve ve
zaten gece 2 doğum günüm yani geceye bağlar ikisini çıkarırız
durum bu işte böyle planladık şimdilik
Oo süper bi de adama saydırıyodun sabahtan beri
ohh süper çok sevindim yaa bi terslik çıkarma sakın daha
sizin ilişkinize bayılıyorumşuanda çok utanıoum
üstüne de çikolataya seni seviyorum yazdırmış nası kıyıp yicem kii
adama neler saydım 1 saat önce yaa
Kızlaaaarrr biz geldikk oğlumlaaaaa
Herşeyi iyi normal dedi dr.tiroid için kan verdim bide gögüs ağrıları ve sertliği için ultrason çekildi sonuçları yarın göstercem. 1 ay sonra da ayrıntılı usg var. Dr oğlun olacak diyince ağzım kulaklarımda çıktım. Kız da deseydi böyle olacaktım. Tam neyin olacağını bilmek çok başka bi duygu. Daha önce %75 old. için sevinememiştik bile. Şimdi isim araştırmasına ve bişeyler bakmaya başlayabiliriz artık
dilşad kim yapmış bunu
çok güzel ve yaratıcı olmuş bunu kullanabilirim odun için çok bile
ben çok yoğundum şimdi dükkandayımhuhuuuuu kimsecikler yok mu????
heey sakın bi daha odun deme sennn
aradım açmadı
üstünede bitanecik eşim canım karıcım sevgililer günün kutlu olsun yazdırmışş
canımm gözünüz aydınKızlaaaarrr biz geldikk oğlumlaaaaa
Herşeyi iyi normal dedi dr.tiroid için kan verdim bide gögüs ağrıları ve sertliği için ultrason çekildi sonuçları yarın göstercem. 1 ay sonra da ayrıntılı usg var. Dr oğlun olacak diyince ağzım kulaklarımda çıktım. Kız da deseydi böyle olacaktım. Tam neyin olacağını bilmek çok başka bi duygu. Daha önce %75 old. için sevinememiştik bile. Şimdi isim araştırmasına ve bişeyler bakmaya başlayabiliriz artık
damcağızın kulaklarını çınlata çınlata bi hal oldun utan utan
canım Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
maşallah oğluşuna
çok sevindim
eşin neler söyledi peki?
Sağol canımm..canımm gözünüz aydın
kesinleşti yani maşallah
benim okulda bi kız 12.haftada öğrenmiş erkek olduğunu, doktoru hemen sölemiş
yok kuzum eşim bulmuştu ama çoktaaaan unutup eve yeni bi isimle geldi bilekızlar bakamıyorumm, yan masamdaki adam işe gelmemiş müdürüm yan masamda çalışıyo uyuz oldummm
okuyamıyorum, yazamıyorum
ama şunu okudumm
vilişşşşşşşşşşş
hayırrrrrr o benim ismim, bas bas bağırıyorum burda
babane yaabaşka isim bulun kızınıza
kesin sen önermişsindir kocam bulmuş deme şimdi
offf kuzum yaaa ne zaman geçicek şu bulantıların acaba :18: bi an önce geçse de kurtulsansabah okudum beğendim ama yazamadım şimdi de devamını okudum ama yazamıcam çok fena ağırlık çöktü, yemekte doates çorba yoğurtlu kızartma kıymalı makarna vardı biri ağır geldi kendimi zor tutuom çıkarmamak için
kendnize ii bakın kızlar görüşürüz.
ii olursam girerim sonra............
valla ben de bilmiyorum ki ne koyucazvilin bakalım en sonunda ne isim bulacaksınız
benim aklımda kız olursa ela ya da eylül var, hem de eylül'de doğacak güzel uyum olur die düşünüom, hazal ve başak isimlerini de severim benbaşak burcu olcak bi de, ama işte başak başka yerlere çekilio ya
yaaa içine yazdıklarını merak ettimMESAJ KAVANOZU YAPTIM tosunuma
HARİKA OLDU
keşke foto çekebilseydim
çok fesat bi milletiz yaaBayılıyorum eylül ismine :) ela ıhhh
Hazal da güzel, başak evet dediğin gibi çok dalga geçilmeye müsait
bizim de habermiz yokaa benim o babetlerden haberim neden yokmuş
adama odun deyip durmuşsun bi de bütün gün
canım çok sevindim,maşallah oğluşunaKızlaaaarrr biz geldikk oğlumlaaaaa
yarenim,ne düşünceli bi eşin varbenim mutfak savaş alanı gibi, giremedim hiç. eşime dedim yemek yok. ben gelince bakarız dedi. bekliyorum.dışarı çıkalım yemeğe dedi ama istemedim, kaşlar bıyıklar uzamış, saç baş darmaduman. millet şıkır şıkırdır şimdi dışarda. ezik hissederim kendimi ben
iyi akşamlar, aşk dolu geceler herkese
yok kuzum eşim bulmuştu ama çoktaaaan unutup eve yeni bi isimle geldi bilebi kaç günde bir gizem ismini söylüyo,takıldı buna ama ben ısınamadım o isme :26:
offf kuzum yaaa ne zaman geçicek şu bulantıların acaba :18: bi an önce geçse de kurtulsan
valla ben de bilmiyorum ki ne koyucaz
eşim de bu yüzden istemiyo işte
yaaa içine yazdıklarını merak ettim
çok fesat bi milletiz yaa
bizim de habermiz yok
adama odun deyip durmuşsun bi de bütün gün
keşke her odun böyle olsaasıl odun şu anda bizim evde
canım çok sevindim,maşallah oğluşuna
allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
yarenim,ne düşünceli bi eşin var
allah ağzınızın tadını bozmasın hiç
kızlar,kocişim geç geldi,işi uzun sürmüş...güya yemeği o hazırlayacaktıneyse,sürpriz yapıyım dedim,o gelene kadar kedi dilli pastadan yaptım...o gelince makarna yapıp yedik...bi kırmızı gül bile almamış gelirken yemek de yapmadı zaten...bari yürüyüşe gidelim el ele dedim...maç var gidemem dedi bende sinirlendim,yatak odasına geldim oda içerde maç izliyo şimdi odun işte odun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?