hala izleyen var mı o diziyi yaaayyy şu kurtlar vadisi bi bitse, hepimiz rahat bi nefes alsak yaaaa.... benim eşim de kurtları izliyo, sinir oluyorum artık diziye...
kocişimmm çiçek ve saat almış banayemek olarak da pizza söyledik. İlker'in gözünün içine bakıyoz uyusun die ama nerdeee
ayşinim ben de beğendim kuzum avatarınıalishiamm ben bu avatarı sevdim, sıcacık geldi bana
ben de beğenmedim zaten gizemivilişşş, hayırr gizem olmaz..yarın akşam neyle gelecek onu merakla bekliyorum.
ayy zeynoş o yaaçocuuun ismini değiştiniz he
benim kociş te bişi yapmadı bugün
ben akşam geldim zaten tartıştık hemen biraz. insan hiç bi toka bile almaz mı yaa dedim,
monotonlaştık iyice, sen artık bana hiç süpriz yapmıyosun dedim.
uzun uzun konuştuk o sırada o benim saçlarımı öpüyo, kokluyo ağladım gene sulu göz ben, kıyamammmm diye sarmalıyo.
not kavanozumu verdim, önce bi gülme krizine girdi, sonra not çekti okudu bitane, sonra 2. sonra yalvar yakar 3. okudu.
öptü sarıldı, beğendi çok.
amaaa kedinin ciğerin etrafında dolandığı gibi dolanıyo kavanozun etrafında hepsini okuyacam diye.
uff yaa okur bu dayanamaz. anlaştık günde 2 tane okuyacak diye ama du bakalım..
sana gidip note2 alalım diyo yaa, delirmiş
1800 tl veremem telefonabakalım nasıl ikna edicem..
suçlu hissediyo şimdi kendini
Ayşammmmmm bu avatar çok şeker, kalsınnnnn
inşallah gündüz uyur da sende dinlenirsin canım yaaAçılışı ben yapayım.biz bu gece hiç uyumadık cimcime emerken yeni uyudu oda uyanmazsa .5 dakika uyuyor gaz sancısıyla uyanıyor kuzum.
Özgeciğim gözün Aydın oğlun olucakmış tam kesinleşmiş işallah sağlıkla kucağına alırsın.
Vilişim yaa, aynıyız :105:ben de beğenmedim zaten gizemi
yaaa senin odunun yine sonradan üzülmüş,hatasını anlamış ama benimki
akşam ben de aynı şeyleri söyledim,çok masraf yaptık biliyorum ama insan bi toka da mı almaz dedimcevap:çok doyumsuzsun daha ben ne diyim bu oduna erkenden yattım,uyudum,gelmiş sarılıyo falan,arkamı döndüm bende sabahta bize bi gün yetmez,her gün sevgiler günü falan diyo ama yemezler bozuğuz hala
nek hanıma avatar beğendirmeye uğraşıom, bu nasıl bence iiymiş hareketlendirsem mi kulitta'ya söleyip
bak kafası da var göbüşü de çok kocaman diil
bol naber hayırdır bu saatte
bişi sorcam tlf.dan kk girmek için app'tan yüklüo muyum yoksa normal int.sayfası gibi mi açıom:26:
beğendim ben onu biraz değiştirdim ve msnden attım dosyayı çok güldü ama güzel oldubilmiyorum ki canım f...de gördüm
heey sakın bi daha odun deme sennn
yaa ne bilim sabah öyle bi gün varsa tabii ağızları yapınca bozuldumdamcağızın kulaklarını çınlata çınlata bi hal oldun utan utan
afiyetle ye cnmmm
evt canım valla utandım yaadileğimmmm afferin eşine utandırdı seniharika bi hediye ve süpriz olmuş. afiyet olsun kuzum. artık odun demezsin adama
canım bende sevmedim gizem isminiyok kuzum eşim bulmuştu ama çoktaaaan unutup eve yeni bi isimle geldi bilebi kaç günde bir gizem ismini söylüyo,takıldı buna ama ben ısınamadım o isme :26:
yaaa içine yazdıklarını merak ettim
adama odun deyip durmuşsun bi de bütün gün
keşke her odun böyle olsaasıl odun şu anda bizim evde
kızlar,kocişim geç geldi,işi uzun sürmüş...güya yemeği o hazırlayacaktıneyse,sürpriz yapıyım dedim,o gelene kadar kedi dilli pastadan yaptım...o gelince makarna yapıp yedik...bi kırmızı gül bile almamış gelirken yemek de yapmadı zaten...bari yürüyüşe gidelim el ele dedim...maç var gidemem dedi bende sinirlendim,yatak odasına geldim oda içerde maç izliyo şimdi odun işte odun
seninkinden beklenen hareket benceayyy şu kurtlar vadisi bi bitse, hepimiz rahat bi nefes alsak yaaaa.... benim eşim de kurtları izliyo, sinir oluyorum artık diziye...
kocişimmm çiçek ve saat almış banayemek olarak da pizza söyledik. İlker'in gözünün içine bakıyoz uyusun die ama nerdeee
çokta lezzetlilerdidileğim kekler süper, afferim eşine çok sevindim sizin adınıza :119:
ben akşam geldim zaten tartıştık hemen biraz. insan hiç bi toka bile almaz mı yaa dedim,
uzun uzun konuştuk o sırada o benim saçlarımı öpüyo, kokluyo ağladım gene sulu göz ben, kıyamammmm diye sarmalıyo.
not kavanozumu verdim, önce bi gülme krizine girdi, sonra not çekti okudu bitane, sonra 2. sonra yalvar yakar 3. okudu.
amaaa kedinin ciğerin etrafında dolandığı gibi dolanıyo kavanozun etrafında hepsini okuyacam diye.
Ayşammmmmm bu avatar çok şeker, kalsınnnnn
yaa maalesef insan üzülüoVilişim yaa, aynıyız :105:
Bide annemle konuşuyoruz babam kalp şeklinde pasta almış, annem süper sofra hazırlamış..
teyzemi eniştem yemeğe götürmüş, arıyo bangır bangır müzik böyle nasıl eğleniyolar belli..
Daha çok üzüldüm bunları duyuncatelafi edecekmiş beyimiz, hiççç bişe istemiyorum geçti artık..
Günaydın herkese
gerçekten vermedin micnm ben akşam girmedimki:26:
günaydın...
bende çok kızgınım eşime kupkuru bi kutlamayla geçiştirdi resmen doğa kv deydi kendine gitmişti benide çağırdı yemek yemeğe neyse dedim hadi yemeğe çıkarmıyor bişe almıştır eve gittik hiçbişe yok astım tabi suratımı niye asık suratın diyo bidededim bitane gülde olsa alamadınmı yani alamadım işte nevar bunda nekadar abartıyosun diyo bide bana uyuz bende gittim yattım erkendn kavanozuda vermedim zaten bu oduna ne vercem konuşmuyorum şimdi
yok kuzum almadım...bu tarz hiçbi şey almadım...giysileri tamam olsa yeter...şu an o moddayım yani...doğumdan sonra şunu almamışız,bu lazım,o lazım deyip eşimi koşturucam...çünkü şimdi alalım desem gereksiz dervilişş bebek bakım çantası almışmıydın
butik bebede acayip indirim varrr
http://www.butikbebe.com/urunlist/2057/2032/tiwicity
insan böyle şeyleri duyunca gerçekten çok üzülüyo nekimVilişim yaa, aynıyız :105:
Bide annemle konuşuyoruz babam kalp şeklinde pasta almış, annem süper sofra hazırlamış..
teyzemi eniştem yemeğe götürmüş, arıyo bangır bangır müzik böyle nasıl eğleniyolar belli..
Daha çok üzüldüm bunları duyuncatelafi edecekmiş beyimiz, hiççç bişe istemiyorum geçti artık..
Günaydın herkese
bi odunda seninkicnm ben akşam girmedimki:26:
günaydın...
bende çok kızgınım eşime kupkuru bi kutlamayla geçiştirdi resmen doğa kv deydi kendine gitmişti benide çağırdı yemek yemeğe neyse dedim hadi yemeğe çıkarmıyor bişe almıştır eve gittik hiçbişe yok astım tabi suratımı niye asık suratın diyo bidededim bitane gülde olsa alamadınmı yani alamadım işte nevar bunda nekadar abartıyosun diyo bide bana uyuz bende gittim yattım erkendn kavanozuda vermedim zaten bu oduna ne vercem konuşmuyorum şimdi
yaa maalesef insan üzülüo
bide biz genciz bişi yapmıoum annemler teyzemler bile kutluo demek daha kötü
ama kuzum zaten siz pazar günü bişiler yapcaktınız eşin bu hft gececi olduğu için
üzülme telafi edebilir hafta sonu
gerçekten vermedin miçok üzüldüm yaa o kadar hazırlamıştın
yani almamış olabilirdi de ne var bunda abartma demesi çok yanlış
hiç ortamı yumuşatmayı bilmiolar arkadaş yaa
kuzum umarım anlar bişileride bu akşam gönlünü alır.
anlamaz o uyuz hiçbişeyden oda haketmiyor hiçbişe yapmıcak biliyorum.
ayy cnm çok sevindim güzel geçmiş geceniz bu uyuz yüzünden doğum gününüde kutlamadım bak
nice nice güzel sağlıklı,huzurlu yaşlarına olsun canım benim iyki doğmuşsun
Sağol canım aminnn..özge gözünaydın cnm allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin yarenimmözgecim oğluşun sağlıkla gelsin canım
Sağol canımm, amin inş..canım çok sevindim,maşallah oğluşuna
allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
kızlar,kocişim geç geldi,işi uzun sürmüş...güya yemeği o hazırlayacaktıneyse,sürpriz yapıyım dedim,o gelene kadar kedi dilli pastadan yaptım...o gelince makarna yapıp yedik...bi kırmızı gül bile almamış gelirken yemek de yapmadı zaten...bari yürüyüşe gidelim el ele dedim...maç var gidemem dedi bende sinirlendim,yatak odasına geldim oda içerde maç izliyo şimdi odun işte odun
Tv izlicek başka bi gün kalmamış mıboşver o odundan her evde var takma kafana.
burda deli gibi yağmur yağıo 4ten beri:18:
yemek yaptık beraber, sevgililer günü olduğundan diil ama, yardım olsun die
kv'ler geldi evde tv'leri çekmiomuş yağmur yüzünden kurtlar vadisi izliolar. ben de nette takılıom işte...
Sağol nekimmözgimmm, sağlıkla gelsin kuzunuz canımmdemek kessin oğluş geliyoo
Sağol enkim amin inş..Özgeciğim gözün Aydın oğlun olucakmış tam kesinleşmiş işallah sağlıkla kucağına alırsın.
Dilekkızlar akşam çıktım eşimin yanına gittim keki götürdüm işyerindekiler kek geldi çayı söyleyin diolar
bi arkadaşı da yenge saat kaçta geldi benimki hala gitmedi dio
hıı senin sayende aldı yani dedim yooo benimkini de o düşündü dio
neyse kavanozu da verdim çok beğendi okudu bir tane
nigar senden çaldığım pire için yorgan mesajı çıktı
her gün 1 tane okurum dedi
neyse ben onları arabaya koyduk ben eve gittim annemde yemek yedim hemen hazırlandımmakyajımı saçımı yaptım
tekrar gittim eşimin yanında saat 9da romantik komediye girdik.
çok eğlenceliydi eşim gürgen öz'e bayılır çok güldük yani
çıktık sonra yağmurda biraz yürüdük
arabamızda kekimizi yedik birazsonra kızılay tunalı arjantin caddesi derken turladık epey. bahçelievlere gittik oturduk bi yerde içtik sohbet ettik
gece 2de doğmuşum onu da kutladık o saatte
sonra evimizi gittik nigarımın yolladıklarını giydim vebiraz daha kutlaştık
saat kaçtı bilmioum valla sabaha karşı yattık zor geldim
birde 20lik diş çıkarıoum patlamış yarısı çıkmış yarısı şiş çok kötü
birazdanda çalışmak için çizimci kız gelecek ben giremem yani belki öğleden sonra.
ne güzel bi akşam geçirmişsiniz canım yaa afferin valla eşinekızlar akşam çıktım eşimin yanına gittim keki götürdüm işyerindekiler kek geldi çayı söyleyin diolar
bi arkadaşı da yenge saat kaçta geldi benimki hala gitmedi dio
hıı senin sayende aldı yani dedim yooo benimkini de o düşündü dio
neyse kavanozu da verdim çok beğendi okudu bir tane
nigar senden çaldığım pire için yorgan mesajı çıktı
her gün 1 tane okurum dedi
neyse ben onları arabaya koyduk ben eve gittim annemde yemek yedim hemen hazırlandımmakyajımı saçımı yaptım
tekrar gittim eşimin yanında saat 9da romantik komediye girdik.
çok eğlenceliydi eşim gürgen öz'e bayılır çok güldük yani
çıktık sonra yağmurda biraz yürüdük
arabamızda kekimizi yedik birazsonra kızılay tunalı arjantin caddesi derken turladık epey. bahçelievlere gittik oturduk bi yerde içtik sohbet ettik
gece 2de doğmuşum onu da kutladık o saatte
sonra evimizi gittik nigarımın yolladıklarını giydim vebiraz daha kutlaştık
saat kaçtı bilmioum valla sabaha karşı yattık zor geldim
birde 20lik diş çıkarıoum patlamış yarısı çıkmış yarısı şiş çok kötü
birazdanda çalışmak için çizimci kız gelecek ben giremem yani belki öğleden sonra.
vilin notları mı merak etmissin
şöle şeyler yazdım
çoraplarını top yapıp kirli sepetinin üstüne atsanda SENİ SEVİOUM
akşamları bana şarap ve çikolata alıp gelmeni SEVİOUM
banyo yapcam seni beklioum deyince eve ışınlanmanı SEVİOUMbana öğrettiğin herşey için minnettarım ve SENİ SEVİOUM
gibi şeyler 65 tane falan yazdım sanırım hepsi böyle ama
yani ne olursan ol seni sevioum işte gibi
kızlar İlker'in yeni alışkanlığına bakın[video=youtube;N-tmsURBKas]http://www.youtube.com/watch?v=N-tmsURBKas[/video]
yareeeeenkızlar İlker'in yeni alışkanlığına bakın[video=youtube;N-tmsURBKas]http://www.youtube.com/watch?v=N-tmsURBKas[/video]
Günaydın ...
berbat bi sevgilier günü geçirdim 3 ün one olduuupaso millete çiçek geldi bonie pastalar çiçekten ben coşku ile karşıladım yanlışlıkla ofise girdiler yönlendirdim
kocam odun kereste öküz manda hepsi çıktıııbide parise gitmedim yorgunmdum tartıştık işteee ....
bugün konuşmuyoruz ...Daha doğrusu kendi küstü akşama arkdaşları gelcek ankaradan onlarla olur bugün böyle gçer...gönlünü alıyım romantik komediye götüreyim dicem kabul etmezz keçiiiiEki Görüntüle 633554
eklediğin lazımlık çok keyifli geldi banayanık kokusu hep oluyor. Hangi bölgeyi yaptıracaksın?
Maaşını da güle güle harca. Benimki şu an 2800 filan ama daha zam almadım yeni proje kuruldan geçsin biraz daha artış bekliyorum
canım aradım doktorunu, hastası vardı. beni arıcak, bekliyorum. hem kan ilacını da sorcam. sağlık ocağından verdiler kullan diye ama tahlil yaptırmadan kullanmak ne kadar doğru bilemedim. tadını da sevmedi zaten, yüzünü buruşturuyor
maaş zaammında hayırlı olsun canım, bereketini gör.
Dilek güle güle günlerde kullansın annen aldıklarını..
Yarenay şimdi geçti şükür.Sıcak duşa gircektim sular kesilmiş..
Koketa ben kapaklıyı beğendim.Diğeri daha uğraştırır cağanı..
İnş sirken..Sirken demişkenbugün markette Kemal kükrer markalı ballı sirke gördüm.Sence zayıflama da etkilimi
günaydın. bugün topiği ben açıyorum:126::126:
İlker'in gece uykusu düzene girmedi hala. 2 saatte bir kalktı gece. en son saat 7'de hepimizi kaldırdı. şimdi kendisi mışıl mışıl uyuyor, eşimi işe yolcu ettim. ben de işlere girişmeden bi bakayım dedim.
umarım hepimiz için güzel, aşk ve süpriz dolu bir sevgililer günü olur kızlarhiç beklemediğimiz süprizler yapsın kocişlerimiz, güzel bir mesaj olur, iki tatlı söz olur, bir buket çiçek olur illa pahalı hediyeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?