Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

selam kızlarrrr
burda bi koşuşturmuca bi hararet giremedim bi türlü alıntı da yapamadım
ama hepiniz beğenmişsiniz avatarımı çok tişkkür ederimmmtamam artık bu kalıo o zaman, müsait bi zamanda kulitta ya yollarım ayar çeksin die

Dileğimmmmmmmmmmmmm doğum günü kutlu olsun bitanecik kocişinle ve bütün sevdiklerinle nice mutlu senelere cnmmmmm

yarenim o ne allaşkına bal olmuş ilker ballllllmaşallah cnm yaaaaa

bunlar benimk idahil bütün odun kocalara gelio

özge ve yareninkie de bunlar

sınavım var şimdi kaçıom kendinize ii bakınnnn:80:

valla senin bu kaynana şizofreni haa uydurup duryo olmayan şeyleri

helal kocana aferinn benimki dışardan ancak çorba söylediydi hamişkenn bunu becerdi

zeynep olmıcağı kesinleşti ozman

günaydın kızlarr
bugün seduşumdan gelen yeleğimi giydim
nigarımdan gelen çantamı aldım kolumun altına, geldim tık tık

şuan uyuz adamla uğraşıoum döncem hemen

hayırlı olsun cnm hediyelerin

yeni yaşının sana mutluluk huzur sağlık ve bi bebiş getirmesini diliyorum

Merhaba kızlar,
Yarenay,dilek,özge maşallah eşinize
Kokiş,nek,bol,vilin üzülmüşsünüz Ama inş telafi eder eşleriniz gönlünüzü alırlar:26:
Özge gözün aydın cnm,oğluşa

Benimde normal bi günden farkı yoktu.Eşim zaten yılbaşı sevgililer gününü rant aracı olarak görüyo,sevmiyo,istemiyo kutlanmasını..Sıradan bi günde yapıyor süprizini,akmasa damlıyo işteHediye olayında evledikten sonra hiç almadım ben eşime.Son zamanlardanda çok beğendiğim bişey olursa bak sunu doğum günü,evlilik yıl dönümü vs özel günümüz için alıyorum derim.Kredi katıyla alırım.Hatta ihtiyacın olan bişey varsa özel günü bekleme al diyo

Herşeye rağmen Allah başımızdan eksik etmesi onları

canım bana ablam söylemişti dişte leke olayını, ben ilacı verdikten sonra bi çay kaşığı kadar da su vermeye çalışıyorum, bizimki ferro sanol bu arada. bizim sağlık ocağı da uyarmadı hiç. doktorumuz da dedi, tahlile gerek yok diye. monovit d3 verdi sağlık ocağı, onu kullanıyoruz. acd vitamini ne onu bilmiyorum??? ishali geçti canım, rengi de biraz daha açıldı. bakalım bugünkü nasıl gelecek

kokiş bu erkekler bebişlere masraf yapınca bize yaptıklarını sayıyorlar sanırım. sen demiştin ya oto koltuğuyla, lazımlık aldık, benim hediyelerim bunlar die. cidden öyle yapmış demek ki sağlıklı olsunlar, yanımızda olsunlar da bırak arada otlansınlar canım

kızlar yazamıyorum yinee doğru düzgün okuyamıyorum
son sayfada ilkeri gördüm mest oldummm. Amaaan nolursa olsun dedim açtım videoyu (sesssiz ama evde tekrar bakıcam) bu boncuk gözü ne yakışıklı olmuş yaaaaaaaaaa
maşalahhhhhh, duduaklara bakkk, napıyo o öyle ağzını mı şaklatıyo

yarenim zaten eşimle önce bi kavga ettim facede yazdığını görünce yumuşadım (saçmalamış az ama )
ve evet bence de o telefonu alır bu bana kesin temmuzda
20 temmuzda bugüne kadar kutlamadığım tüm özel günlerin acısını çıkartıcam, sevinçten çıldırmış kedi gibi yumak olup kucağıma fırliycaksın diyo (benzetmeye bak )

Son düzenleme:

eylül güzel isim ...

ayy ben asya ismini çok sevdim nedense bide ırmak...çağandan sonra kız olur yönetmen çağan ırmak olur ne güzelll

ayy yarenim yaa o ne öyle dudaklara bak eşek meme emiyo sanki ısırcam o dudakları
eşinede afferim cnm bunlar ona
özge seninkinede cnm güzel bi gün geçirmişsiniz

bizimkilerede bunlar tabiki

ayy bugün hemen bitsin eve gitmek istiyorum valla hiçbişe yapasım yok.

kızlar söylemiştim yanımda çizer bayan vardı şimdi gitti
bende birazdan çıkcam annem yüzüğünü değişcekmiş kuyumcuya gitcez

tüm doğum günü iletilerimiz için teşekkür ederim

yarenn o yanaklar dolu dolu mis gibi videodan anladım yanii kokulu kokulo binlerce maşallah
gözleri de boncuk boncuk yaa

hava kapalı, bunaltıcı. ablamlara gideyim dedim, eşim sabah geç kalınca arabayla gitmiş işe kaldım evde ya. yaz gelsin artıkkkkkkkkkk çok bunaldımmmm

Koket Asya ismini bende çok beğeniyorum

Dilşad bak burda bayağı uygun 3 ayaklılardan hemde

Star Jogger Bebek Arabas Siyah

canımm 3 ayaklıdan vazgeçtim sanki koket düşme tehlikesi oluyo deyince, ama bakalım ne alıcaz

mrb kızlar
3lü testimizi yaptırdık sabah, bebiş o kadar hareketli ki doktor bile güldü kıpır kıpır diyo, kalp atışlarını dinledik ablamınkine hala cinsiyet söylemiyo, bacaklarını çapraz yapmış uyuyodu hiç açmadı onunki.

Burdada hava kapalı, İç sıkıyo. Yarenim senin İlkerin var amaa Bittim bu videosuna ya kaç kere izledim Gözleri renkli gibi çıkmış.

eylül güzel isim ...

ayy ben asya ismini çok sevdim nedense bide ırmak...çağandan sonra kız olur yönetmen çağan ırmak olur ne güzelll
ırmak ismi güzel de neden çağan ırmak olu ne güzel diyosun kız kim ki o? akraban felan gibi, alt tarafı kıçı kırık bi yönetmen

Dileeek doğum günün kutlu olsun davşanım
özem kart yapcaktım sana ama bu hafta hem anamdaydım biliyosun laptopumu alamadım hiç elime
Nice güzel yaşlara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…