günaydın canım
yerim ben o ilkeriherkesi ayağa dikmiş,kendisi uyumuş
sevgililer günümüz kutlu olsun hepimizin
akşam kv ile kp çaya geldi...giremedim hiç,gece yatarken okudum geçmişi...nekten dileğe sevgililer günü hediyesi gitmişçantanın içinden ne çıktığı yazılmamış ama,neymiş ki acaba dilek hediyelerini güle güle kullan kuzum
bizimki(kv) akşam hiç susmadı :99: :96: başımız şişti resmen...bi ara kp ile eşim diğer odaya kaçtı...isim konusu açıldı yine...eşim,vilin zeynep istiyodu ama neye karar verdi bilmiyorum dedi...bende,zeynep koyucaktım ama bu sene o ismi koyan çok var,o yüzden vazgeçtim dedim(yani istemediğin için değil,ben istemediğim için vazgeçtim mesajı verdim)...gözleri parladıbenim istediğim de buydu zaten,bakıyım napıcak dedim eşimler odadayken kv diyoki,güya eltim demiş ki,bak biz seni hiç üzmedik senin istediğin ismi koyduk çocuğumuza onlar koymicaklar mı,seni üzecekler mi halbuki olay bunun tam tersi neslişah koyalım diye nasıl da yalan atıyo bende,hangi ismi koyacağıma daha karar vermedim dedim...yani sen boşuna konuşuyosun,senin dediğin olmicak demek istedim,bozuldu zaten bende bozulsun diye önce heveslendirdim sonra da güm diye oturttum eltimin yine hamile olma durumu varmış,çok sinirliydiler akşam...çocukların ikisi de hasta,geçinemiyolar,hala çocuk düşünüyolar falan diye konuşup durdu :99: allahtan saat 10'da kalktılar...ya daha çok otursalardı :96:
eşime,isim konusunda annesinin söylediklerini anlattım,yuh artık yaaa resmen kuyruklu yalan atmış ama yutturamamış dedio da biliyo eltimin bizden yana olacağını çünkü
sabah,kocişimle ve kızımla yatak keyfi yaptık yine...ama yarenimin ki gibi gerçek keyif değildi tabikuzumuz doğsun da biz de yarenler gibi gerçekten keyif yapsak bugün yemek yapmicam,masayı akşam kocişim hazırlicakmış yemek yapmayı da bilmez,bakalım akşama ne pişiricek bundan daha iyi sevgiler günü hediyesi olmazdı bana
neeeeeek yazmayı unutmuşum,eşim her zamaki gibi akşam eve yeni bi isimle geldibil bakalım bu kez ne bulmuş GÜNEŞ evimizin güneşi olacak benim kızım diyo bi de bakalım yine değiştirecek mi
günaydın kızlarr
bugün seduşumdan gelen yeleğimi giydim
nigarımdan gelen çantamı aldım kolumun altına, geldim tık tık
şuan uyuz adamla uğraşıoum döncem hemen
cnm ferrum kullanırken vitamin damlasının hani ml. çekimli tüpü varya yada vitamin damlasının çekimli tüpü yoksa küçük bi şırınga al ferrum dişlerde leke kalmasına sebep oluyor ben bunu bilmiodum serhatın kuzenin oğlunun dişleri lekeli lekeli oldu ferrumdan olmuşş malesef diş rengini değiştiryomuş çıkarkenbende vitamin damla tüpü var onunla fışkırtıyom damağına değirmeden lekeli çıkmasın die:26: dr umuza sordum varmı böyle bişi evet dio dedim nie uyarmadınız her çocuğun yapısı farklı ama dio ama olursa kalıcı dedim siz şırınga alın sıkın dio töbeee oldumu işte uyarmıyolar...
ferrum kullanman lazım yaren kansızlık için 1 yaşına kadar tahlil istemiolar oyüzden herkes kullanıyor başkada kan ilacı yok zaten demir de vermiş olması lazım sütte demir yok onuda aldınmı?(ACD vitamini)
ishal ne oldu?:44:
güzel dileklerde bulunmuşsunama öküzü tarlaya saldım ben azcık otlasın dieee
oh ya biraz biraz kendime geldim sanki, herkes nerdeeeee toplanınnnn
dileğim ayy foto ekleyebilsen keşke çok merak ettim çantayı ve içindekilerigüle güle mutlu günlerde kullan
her odun eşi gibi ben de sakin bi güne başladım, benimki de whatsap'tan kutluo sevgililer günümü, değişik bişi yaptım işte ya dio bi deşebekk
vilin bakalım en sonunda ne isim bulacaksınız
benim aklımda kız olursa ela ya da eylül var, hem de eylül'de doğacak güzel uyum olur die düşünüom, hazal ve başak isimlerini de severim benbaşak burcu olcak bi de, ama işte başak başka yerlere çekilio ya
Koket Asya ismini bende çok beğeniyorum
Dilşad bak burda bayağı uygun3 ayaklılardan hemde
Star Jogger Bebek Arabas Siyah
ırmak ismi güzel de neden çağan ırmak olu ne güzel diyosun kızeylül güzel isim ...
ayy ben asya ismini çok sevdim nedense bide ırmak...çağandan sonra kız olur yönetmen çağan ırmak olur ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?