- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
hava kapalı, bunaltıcı. ablamlara gideyim dedim, eşim sabah geç kalınca arabayla gitmiş işekaldım evde ya. yaz gelsin artıkkkkkkkkkk çok bunaldımmmm
maşallah canım iki bebişe decanımm 3 ayaklıdan vazgeçtim sanki koket düşme tehlikesi oluyo deyince, ama bakalım ne alıcaz
mrb kızlar
3lü testimizi yaptırdık sabah, bebiş o kadar hareketli ki doktor bile güldü kıpır kıpır diyo, kalp atışlarını dinledikablamınkine hala cinsiyet söylemiyo, bacaklarını çapraz yapmış uyuyodu hiç açmadı onunki.
canımm 3 ayaklıdan vazgeçtim sanki koket düşme tehlikesi oluyo deyince, ama bakalım ne alıcaz
mrb kızlar
3lü testimizi yaptırdık sabah, bebiş o kadar hareketli ki doktor bile güldü kıpır kıpır diyo, kalp atışlarını dinledikablamınkine hala cinsiyet söylemiyo, bacaklarını çapraz yapmış uyuyodu hiç açmadı onunki.
canımm 3 ayaklıdan vazgeçtim sanki koket düşme tehlikesi oluyo deyince, ama bakalım ne alıcaz
mrb kızlar
Burdada hava kapalı, İç sıkıyo.Yarenim senin İlkerin var amaa Bittim bu videosuna ya kaç kere izledim Gözleri renkli gibi çıkmış.
bence de yaz gelsinnn :)
canım ilker dilini emiyo heralde :26: maşallah çok tatlı olmuş yemelik kıvamda tamm
Kızlaaaarrr biz geldikk oğlumlaaaaa
Herşeyi iyi normal dedi dr.tiroid için kan verdim bide gögüs ağrıları ve sertliği için ultrason çekildi sonuçları yarın göstercem. 1 ay sonra da ayrıntılı usg var. Dr oğlun olacak diyince ağzım kulaklarımda çıktım. Kız da deseydi böyle olacaktım. Tam neyin olacağını bilmek çok başka bi duygu. Daha önce %75 old. için sevinememiştik bile. Şimdi isim araştırmasına ve bişeyler bakmaya başlayabiliriz artık
maşallah canım iki bebişe de
sonuçlar da güzel çıkar inşallah :)
bebişlere canım.. Sonuçların güzel çıkmasına da çok sevindim..
Biz dün jokere girdik. Bebek arabaları bayağı ucuzdu. Bide Park yatağa ikna ettim gibi hoşuna gitti. Müzikli, titreşimli falan. Normalde babası yapıcaktı beşiği ama bakalım.
test sonucunuz güzel çıkar inşallah dilşadcım, hareketli kızınaablanınkine erkek dememiş miydi daha önce? kesin değil mi henüz?
normalde de renkli gibi duruyor canım, 6. aya kadar ancak netleşirmiş göz rengi. şuan koyu yeşil gibi ama kahverengiye döner büyük ihtimalle. anne-baba kahverengi. eşimin sülalesinde var renkli gözlü. bakalım bekliyoruz sabitlesin diye. ilker uyudu çok şükür. dün fena bozulmuştu düzeni. 12'den beri uyuyorevin içi karanlık geliyor. eşim akşam erken gelirsem götüreyim seni ablana dedi. gündüzden gitseydim kuaföre gidecektim, kaşımı falan aldırmaya ya. akşam gidince Selem'in uyku düzeni bozuluyor, uyuyamıyor kız bizim gürültümüzden.
nek hanıma avatar beğendirmeye uğraşıom, bu nasıl bence iiymiş hareketlendirsem mi kulitta'ya söleyip
bak kafası da var göbüşü de çok kocaman diil
bol naber hayırdır bu saatte
bişi sorcam tlf.dan kk girmek için app'tan yüklüo muyum yoksa normal int.sayfası gibi mi açıom:26:
test sonucunuz güzel çıkar inşallah dilşadcım, hareketli kızınaablanınkine erkek dememiş miydi daha önce? kesin değil mi henüz?
normalde de renkli gibi duruyor canım, 6. aya kadar ancak netleşirmiş göz rengi. şuan koyu yeşil gibi ama kahverengiye döner büyük ihtimalle. anne-baba kahverengi. eşimin sülalesinde var renkli gözlü. bakalım bekliyoruz sabitlesin diye. ilker uyudu çok şükür. dün fena bozulmuştu düzeni. 12'den beri uyuyorevin içi karanlık geliyor. eşim akşam erken gelirsem götüreyim seni ablana dedi. gündüzden gitseydim kuaföre gidecektim, kaşımı falan aldırmaya ya. akşam gidince Selem'in uyku düzeni bozuluyor, uyuyamıyor kız bizim gürültümüzden.
bendensiinnnn:13::13:
oğluşun sağlıkla gelsinn heyooo bi erkek daha geliooo üç oldukkk
ayyy şu kurtlar vadisi bi bitse, hepimiz rahat bi nefes alsak yaaaa.... benim eşim de kurtları izliyo, sinir oluyorum artık diziye...
kocişimmm çiçek ve saat almış banayemek olarak da pizza söyledik. İlker'in gözünün içine bakıyoz uyusun die ama nerdeee
Renkli gözlü olma ihtimali var yanii. Olabilir neden olmasın. Bebekler ilk doğduklarında renkli oluyor bi kaç aya düzeliyor diye biliyorum.
Gündüz gitseydin iyi olurdu evet yarın gidersin ozmn.
Dilşad ben yaptırdın sandım nasıl okuduysamİnş. güzel çıkar sonuçlarınız canım.
dileğim kekler süper, afferim eşine çok sevindim sizin adınıza :119:
özgimmm, sağlıkla gelsin kuzunuz canımmdemek kessin oğluş geliyoo
vilişşş, hayırr gizem olmaz..yarın akşam neyle gelecek onu merakla bekliyorum.
ayy zeynoş o yaaçocuuun ismini değiştiniz he
benim kociş te bişi yapmadı bugün
yarenimm, güle güle kullan hediyelerinieşine afferimmm
ben akşam geldim zaten tartıştık hemen biraz. insan hiç bi toka bile almaz mı yaa dedim,
monotonlaştık iyice, sen artık bana hiç süpriz yapmıyosun dedim.
uzun uzun konuştuk o sırada o benim saçlarımı öpüyo, kokluyo ağladım gene sulu göz ben, kıyamammmm diye sarmalıyo.
not kavanozumu verdim, önce bi gülme krizine girdi, sonra not çekti okudu bitane, sonra 2. sonra yalvar yakar 3. okudu.
öptü sarıldı, beğendi çok.
amaaa kedinin ciğerin etrafında dolandığı gibi dolanıyo kavanozun etrafında hepsini okuyacam diye.
uff yaa okur bu dayanamaz. anlaştık günde 2 tane okuyacak diye ama du bakalım..
sana gidip note2 alalım diyo yaa, delirmiş
1800 tl veremem telefonabakalım nasıl ikna edicem..
suçlu hissediyo şimdi kendini
Ayşammmmmm bu avatar çok şeker, kalsınnnnn
biz de 3 üz :) bol viliş ben
bakalım alishia ya bağlı şu an topiğin durumu
ne güzel okumuş iştee benimki okumamıştı ne yapcam bidahaa
benimkini topiğin en odun en kazma adamı seçiyorummEki Görüntüle 633783
helal eşine seninkide romantikmişşş
ama kurtları izlediği için ikinci romantik yaptım onuu
üzülme kuzum yalnız değilsingel sen de aramıza katıl...nek,bol kızlar biri daha katıldı aramıza
oynatmaya az kaldı doktorum nerde,evdeki odun yüzünden çıldıracağım
üfff gidip üzerimi giyiniyim
kız zeynepi unuttun ecenazda var
sonuçlar ii çıkar inşallah cnm sorunsuz atlatırsınız
hayır hayr kabul edemem bunu benimkiyle seninki birinciliği paylaşmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?