Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hava kapalı, bunaltıcı. ablamlara gideyim dedim, eşim sabah geç kalınca arabayla gitmiş işe kaldım evde ya. yaz gelsin artıkkkkkkkkkk çok bunaldımmmm

bence de yaz gelsinnn :)

canım ilker dilini emiyo heralde :26: maşallah çok tatlı olmuş yemelik kıvamda tamm

maşallah canım iki bebişe de
sonuçlar da güzel çıkar inşallah :)

bebişlere canım.. Sonuçların güzel çıkmasına da çok sevindim..
Biz dün jokere girdik. Bebek arabaları bayağı ucuzdu. Bide Park yatağa ikna ettim gibi hoşuna gitti. Müzikli, titreşimli falan. Normalde babası yapıcaktı beşiği ama bakalım.

Son düzenleme:

test sonucunuz güzel çıkar inşallah dilşadcım, hareketli kızına ablanınkine erkek dememiş miydi daha önce? kesin değil mi henüz?

Burdada hava kapalı, İç sıkıyo. Yarenim senin İlkerin var amaa Bittim bu videosuna ya kaç kere izledim Gözleri renkli gibi çıkmış.

normalde de renkli gibi duruyor canım, 6. aya kadar ancak netleşirmiş göz rengi. şuan koyu yeşil gibi ama kahverengiye döner büyük ihtimalle. anne-baba kahverengi. eşimin sülalesinde var renkli gözlü. bakalım bekliyoruz sabitlesin diye. ilker uyudu çok şükür. dün fena bozulmuştu düzeni. 12'den beri uyuyor evin içi karanlık geliyor. eşim akşam erken gelirsem götüreyim seni ablana dedi. gündüzden gitseydim kuaföre gidecektim, kaşımı falan aldırmaya ya. akşam gidince Selem'in uyku düzeni bozuluyor, uyuyamıyor kız bizim gürültümüzden.

bence de yaz gelsinnn :)

canım ilker dilini emiyo heralde :26: maşallah çok tatlı olmuş yemelik kıvamda tamm

sanırım öyle. tam olarak ne yapmaya çalıştığını anlayamadık. bütün gün öyle dolaşıyor nerdeyse. ek gıdaya başlayım yavaş yavaş diyorum. sanırım hazır olduğunun işaretini veriyor bize. 6. ay dolana kadar düşünmüyordum ama elma suyu falan yapınca veriyorum artık 1-2 çay kaşığı.

bu arada o beğendiğin araba çok ağırmış canım ya. ağırlığı önemli bak, araba bakarken ona da bak mutlaka.

Son düzenleme:

bendensiinnnn:13::13:

oğluşun sağlıkla gelsinn heyooo bi erkek daha geliooo üç oldukkk

maşallah canım iki bebişe de
sonuçlar da güzel çıkar inşallah :)

çok tşk ederim kızlar, saolun, inşallah
yarenaycım
geçen hafta ablama erkek demiş ama emin değilim göremedim tam demiş, bugün birlikte gittik, çıkıntı var gibi ama kordonla karıştırılabiliyor bacağını da açmıyor ki bakalım dedi. netleşmedi yani.
benm de bebekken gözlerim 6 ayı bitene kadar maviymiş babam maviş kızım diye seviyormuş sonra kahverengi olmuş, bebek görmeye gelenler sonradan inanamamışlar sizinki mavişti demişlr, ama ilkerinki değişmez belki varmış renkli göz genetiğindede

beğendim bunu

Renkli gözlü olma ihtimali var yanii. Olabilir neden olmasın. Bebekler ilk doğduklarında renkli oluyor bi kaç aya düzeliyor diye biliyorum.

Gündüz gitseydin iyi olurdu evet yarın gidersin ozmn.

Dilşad ben yaptırdın sandım nasıl okuduysam İnş. güzel çıkar sonuçlarınız canım.

helal eşine seninkide romantikmişşş

ama kurtları izlediği için ikinci romantik yaptım onuu

yaptırdım canım testi pazartesi alcam sonucu

ne güzel okumuş iştee benimki okumamıştı ne yapcam bidahaa

benimkini topiğin en odun en kazma adamı seçiyorummEki Görüntüle 633783

Son düzenleme:
biz de 3 üz :) bol viliş ben

bakalım alishia ya bağlı şu an topiğin durumu

elfiş ve enkiyi unutmuşsun canım. 5 kişisiniz siz. erkeklerde de artık gelmese de hilma vardı. gelmiyor ne zamandır. onu saymazsan erkekler 5-3 geride şuan. alishiam aradaki farkı 1'e indirecek gibi geliyor bana.

helal eşine seninkide romantikmişşş

ama kurtları izlediği için ikinci romantik yaptım onuu

sorma canım ya. 2 senedir izlemiyordu ne güzel, buraya gelince babam izliyor diye yeniden başlamış oldu. her seferinde bıcır bıcır konuşuyorum belki soğur, bırakır die ama yokkkk şu polat da ölemedi gitti ya. dedim artık çocuk oyuncağını geçti yani, kaç keredir öldü-dirildi, hala izliyorsun. ne kadar izleyeni var ki hala bitiremediler diziyiiii

biz de 3 üz :) bol viliş ben

bakalım alishia ya bağlı şu an topiğin durumu

üzülme canım siz üç olur musunuz?

sen viliş zeynep filiz seda
aslında daha listeye girecek kız ve erkek bebekler var ama gündemde diiller
uğramayanlar misal
sinem ve fatmanın oğlu luxxor'un kızı falan vardı dimi

doğum günümü hatrlamadı evlilik yıl dönümünde bişi almadı ve çağanı doğurdum yine bişi almadı k.v bi bilezik taktı okdarr

yeter yaa kendi istekleri olmadımı parlıyo ben onun beni eskisi gibi sevmediğini düşünyorum insan birinde bekliyor sevgililer günü çok umrum değil ama diğer saydıklarım önemliydi

kız zeynepi unuttun ecenazda var
sonuçlar ii çıkar inşallah cnm sorunsuz atlatırsınız

hayır hayr kabul edemem bunu benimkiyle seninki birinciliği paylaşmalı

ayyy pardon ecenazımızı nasıl unuttuummm :26:

çok utandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…