- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
üzülme canım siz üç olur musunuz?
sen viliş zeynep filiz seda
aslında daha listeye girecek kız ve erkek bebekler var ama gündemde diiller
uğramayanlar misal
sinem ve fatmanın oğlu luxxor'un kızı falan vardı dimi
canım bana ablam söylemişti dişte leke olayını, ben ilacı verdikten sonra bi çay kaşığı kadar da su vermeye çalışıyorum, bizimki ferro sanol bu arada. bizim sağlık ocağı da uyarmadı hiç. doktorumuz da dedi, tahlile gerek yok diye. monovit d3 verdi sağlık ocağı, onu kullanıyoruz. acd vitamini ne onu bilmiyorum??? ishali geçti canım, rengi de biraz daha açıldı. bakalım bugünkü nasıl gelecek
kokiş bu erkekler bebişlere masraf yapınca bize yaptıklarını sayıyorlar sanırım. sen demiştin ya oto koltuğuyla, lazımlık aldık, benim hediyelerim bunlar die. cidden öyle yapmış demek kisağlıklı olsunlar, yanımızda olsunlar da bırak arada otlansınlar canım
yarenay ilkerin videosuna bayıldım ya her gün daha da tatlılaşıyor
bundan yan odadaki 40 yaşındaki avukatada geldi ben yönlendirdim bana sanaraktan
helal olsun be eşine onu topiğin romantik erkeği seçiyorummm aferin onaaabunu ilette kabarsın accuk
ırmak ismi güzel de neden çağan ırmak olu ne güzel diyosun kızkim ki o? akraban felan gibi, alt tarafı kıçı kırık bi yönetmen
Dileeek doğum günün kutlu olsun davşanım
özem kart yapcaktım sana ama bu hafta hem anamdaydım biliyosun laptopumu alamadım hiç elime
Nice güzel yaşlara canım
canımm 3 ayaklıdan vazgeçtim sanki koket düşme tehlikesi oluyo deyince, ama bakalım ne alıcaz
mrb kızlar
3lü testimizi yaptırdık sabah, bebiş o kadar hareketli ki doktor bile güldü kıpır kıpır diyo, kalp atışlarını dinledikablamınkine hala cinsiyet söylemiyo, bacaklarını çapraz yapmış uyuyodu hiç açmadı onunki.
kızlar yaa annemle kuyumcuya gitmiştik
şuna çok benzer ama kalpleri falan daha kıvrımlı tamamen sarı olun bi bileklik aldım
Eki Görüntüle 633854
annemde inci yüzük altı takım yaptı
bizim kuyumcu harika bi adam gideriz alırız 2 gün sonra değişiriz
düğüne giderken gelin alın takın sonra getirirsiniz der
adam hep 2. el gibi düşünün ama o dükkanda neler var anlatamam size yaa
Dileeek doğum günün kutlu olsun davşanım
özel kart yapcaktım sana ama bu hafta hem anamdaydım biliyosun laptopumu alamadım hiç elime
Nice güzel yaşlara canım
şuna çok benzer ama kalpleri falan daha kıvrımlı tamamen sarı olun bi bileklik aldım
Eki Görüntüle 633854
kızlar kızlarr ben geldimm
evdeyim sınav biter bitmez çıktım bunaldım yoruldum artık h.sonu inş. bi aksilik olmazsa yatıp yuvarlanıp dinlenmek istiom, ne zamandır şöle evde uzunca vakit geçiremedim
eşim gelir bikaç saat sonra market alışverişi yapılcak ev boş yine, aslında pazara gitmek istiodum ama geç olur eşim gelene kadar belki pazar günü çıkarız.
cnm maşallahinş.test sonuçlrın da ii çıkar
sen söleyince hatırladım doktorumu arıyım da salıya randevu aliim ben de, çok bile dayandım
baktım canım ama onlar çok çocuksu geldi bana :26: ben daha sade bi avize istiyorum :26:viliş butik bebede avize falan da var canım. baktın mı onlara?
yok kızım yaaa yapmadı yemek falanvalla senin bu kaynana şizofreni haa uydurup duryo olmayan şeyleri
helal kocana aferinnbenimki dışardan ancak çorba söylediydi hamişkenn bunu becerdi
zeynep olmıcağı kesinleşti ozman
maşallah bebişinemrb kızlar
3lü testimizi yaptırdık sabah, bebiş o kadar hareketli ki doktor bile güldü kıpır kıpır diyo, kalp atışlarını dinledikablamınkine hala cinsiyet söylemiyo, bacaklarını çapraz yapmış uyuyodu hiç açmadı onunki.
Eki Görüntüle 633854
bak sana ablan ve doktor söylemiş biz kendimiz sorduk yoksa bilmiyordukferro sanol hımm belki aynıdır bizim ferrum kan ilacı iştee monovit d3 evet şimdi onu kullanyoruz ACD vit.öncekiydi..
ishali geçmesi iyi olmuş allah korusun kuzucuğuelma püresi suyu başladınızmı?
ben göremedim açılmıo engelli video bizdee
söyleyemem sonra bana;
ne yapsam sana yaranamam der
canım diğer iletini alıntılayamadım ama haklısın
sevgililer günü neysede evlilik yıldönümü de çok önemli bence
seviodur öylle düşünme ama öncelikler değişio dielim
evlenince daha çok hayat şartlarıyla karşı karşıya gelinio
bu tip özel günler fasa fiso gibi gelio onlara
Eki Görüntüle 633854
elfiş ve enkiyi unutmuşsun canım. 5 kişisiniz siz. erkeklerde de artık gelmese de hilma vardı. gelmiyor ne zamandır. onu saymazsan erkekler 5-3 geride şuan. alishiam aradaki farkı 1'e indirecek gibi geliyor bana.
sorma canım ya. 2 senedir izlemiyordu ne güzel, buraya gelince babam izliyor diye yeniden başlamış oldu. her seferinde bıcır bıcır konuşuyorum belki soğur, bırakır die ama yokkkkşu polat da ölemedi gitti ya. dedim artık çocuk oyuncağını geçti yani, kaç keredir öldü-dirildi, hala izliyorsun. ne kadar izleyeni var ki hala bitiremediler diziyiiii
söyleyemem sonra bana;
ne yapsam sana yaranamam der
canım diğer iletini alıntılayamadım ama haklısın
sevgililer günü neysede evlilik yıldönümü de çok önemli bence
seviodur öylle düşünme ama öncelikler değişio dielim
evlenince daha çok hayat şartlarıyla karşı karşıya gelinio
bu tip özel günler fasa fiso gibi gelio onlara
güle güle kullan canım
doğum gününü kutlamadım ben sanırımmm :26:
doğum günün kutlu olsun canım, eşinle sevdiklerinle niceee niceee güzel yıllara
çok tşk ederim canım
özlemedin mi minişi :) git gör kuzunuu
hakkaten polat ölmemiş geçen zapink ederken gördüm.
bencede alişia nın bebeği erkek
ii bari canım düzelmişuyutmadan önce altını aldım, rengi de normale dönmüş çok şükürpürelere henüz başlamadım canım, kendimize yaptığım elma suyundan verdim birkaç kere o kadar. aslında kendi sütüm yetiyor çok şükür, o yüzden ek gıdaya geçmeyecektim daha ama sürekli dilini emer gibi bişey yapıyo, videoda o vardı. sen görememişsin o yüzden vermeye başladık az az.
youtubedan ekledim ya sanırım ondan izleyemedin canım. video izleyebildiğin bi site varsa söyle, ordan yükleyim istersen.
kesinlikle katılıyorum dilekcim. onlar daha çok evi geçindirmenin, ihtiyaçları yetiştirmenin derdine düşüyorlar genelde. zaten birşey gerekince alındığı için özel günlerde ekstra birşeye gerek duymuyorlar. erkekler daha yüzeysel, mantıksal bakıyorlar, biz bayanlarsa daha duygusal. o yüzden genelde biz üzülüyoruz...
canım güle güle kullan bilekliğini, güzelmiş. ben grafikerlik yaptığımdan beri bileklik, saat kullanamıyorum. öncesinde çok severdim. şimdi yüzük ve kolyeye yöneldim. sizinki gibi bir kuyumcu bize lazımben de altın düşüşe geçmişken alyansımı verip aynısının büyüğünü almak istiyorum ama mart ayını atlatmamız lazım. o zamana kadar yükselmez inşallah.
uyutmadan önce altını aldım, rengi de normale dönmüş çok şükürpürelere henüz başlamadım canım, kendimize yaptığım elma suyundan verdim birkaç kere o kadar. aslında kendi sütüm yetiyor çok şükür, o yüzden ek gıdaya geçmeyecektim daha ama sürekli dilini emer gibi bişey yapıyo, videoda o vardı. sen görememişsin o yüzden vermeye başladık az az.
youtubedan ekledim ya sanırım ondan izleyemedin canım. video izleyebildiğin bi site varsa söyle, ordan yükleyim istersen.
kesinlikle katılıyorum dilekcim. onlar daha çok evi geçindirmenin, ihtiyaçları yetiştirmenin derdine düşüyorlar genelde. zaten birşey gerekince alındığı için özel günlerde ekstra birşeye gerek duymuyorlar. erkekler daha yüzeysel, mantıksal bakıyorlar, biz bayanlarsa daha duygusal. o yüzden genelde biz üzülüyoruz...
canım güle güle kullan bilekliğini, güzelmiş. ben grafikerlik yaptığımdan beri bileklik, saat kullanamıyorum. öncesinde çok severdim. şimdi yüzük ve kolyeye yöneldim. sizinki gibi bir kuyumcu bize lazımben de altın düşüşe geçmişken alyansımı verip aynısının büyüğünü almak istiyorum ama mart ayını atlatmamız lazım. o zamana kadar yükselmez inşallah.
özlemem mi cnm çatlıom merakımdan
ama 11 haftam tam yarın oluo e salı da boş günüm ancak o zaman gidebilcem, aksiliğe bak ki randevuları doluymuş adamın, ismimi yazdı yine de sekreter, geç gidip beklicez artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?