Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

oovv battıkça batıyorum filizi de unutmuşumm
hiç konuşmayım en iisi, ben bu günlerde aktif olanlarda tıkanmışım

bak sana ablan ve doktor söylemiş biz kendimiz sorduk yoksa bilmiyorduk ferro sanol hımm belki aynıdır bizim ferrum kan ilacı iştee monovit d3 evet şimdi onu kullanyoruz ACD vit.öncekiydi..

ishali geçmesi iyi olmuş allah korusun kuzucuğu elma püresi suyu başladınızmı?

bundan yan odadaki 40 yaşındaki avukatada geldi ben yönlendirdim bana sanaraktan
helal olsun be eşine onu topiğin romantik erkeği seçiyorummm aferin onaaa bunu ilette kabarsın accuk

söyleyemem sonra bana;

ne yapsam sana yaranamam der

canım diğer iletini alıntılayamadım ama haklısın
sevgililer günü neysede evlilik yıldönümü de çok önemli bence
seviodur öylle düşünme ama öncelikler değişio dielim
evlenince daha çok hayat şartlarıyla karşı karşıya gelinio
bu tip özel günler fasa fiso gibi gelio onlara

eşimm gibi konuşmuşsunnn aynını dediii

ne biliyim dizileri ve filmleri başarılı bir yönetmen odan herhalde yakışıklı değil ama karizması varr belki ondan:44::44:

aman kızmı olcak bakalım daha çok var o senelere neler değişir neler olur

kızlar yaa annemle kuyumcuya gitmiştik
şuna çok benzer ama kalpleri falan daha kıvrımlı tamamen sarı olun bi bileklik aldım

annemde inci yüzük altı takım yaptı
bizim kuyumcu harika bi adam gideriz alırız 2 gün sonra değişiriz
düğüne giderken gelin alın takın sonra getirirsiniz der
adam hep 2. el gibi düşünün ama o dükkanda neler var anlatamam size yaa

kızlar kızlarr ben geldimm

evdeyim sınav biter bitmez çıktım bunaldım yoruldum artık h.sonu inş. bi aksilik olmazsa yatıp yuvarlanıp dinlenmek istiom, ne zamandır şöle evde uzunca vakit geçiremedim

eşim gelir bikaç saat sonra market alışverişi yapılcak ev boş yine, aslında pazara gitmek istiodum ama geç olur eşim gelene kadar belki pazar günü çıkarız.

cnm maşallahinş.test sonuçlrın da ii çıkar

sen söleyince hatırladım doktorumu arıyım da salıya randevu aliim ben de, çok bile dayandım

ohh süpermiş hakikaten sizin kuyumcu
annem de bi yer bulmuş gümüşü altın suyuna batırıolarmış öle bi kolye almış mesela, gayet de altın yani, aklımda ben de gidicem bi ara

Dileeek doğum günün kutlu olsun davşanım
özel kart yapcaktım sana ama bu hafta hem anamdaydım biliyosun laptopumu alamadım hiç elime
Nice güzel yaşlara canım

saol davşanım
sen zaten beni en ince ayrıntıya kadar düşünmüşsün ve hediyeni göndermişsin
tekrar çok saol
kartıda laf çarpmıştım ya ordan mı esinlendin gerek yoktu zaten bitanem
inşallahh nice yaşlarımda da arkadaşım olarak kalırsınız
keşke sanalla kalmasa ama km'ler işte

güle güle kullan canım
doğum gününü kutlamadım ben sanırımmm :26:

doğum günün kutlu olsun canım, eşinle sevdiklerinle niceee niceee güzel yıllara

çok tşk ederim canım
özlemedin mi minişi :) git gör kuzunuu

viliş butik bebede avize falan da var canım. baktın mı onlara?
baktım canım ama onlar çok çocuksu geldi bana :26: ben daha sade bi avize istiyorum :26:

valla senin bu kaynana şizofreni haa uydurup duryo olmayan şeyleri

helal kocana aferinn benimki dışardan ancak çorba söylediydi hamişkenn bunu becerdi

zeynep olmıcağı kesinleşti ozman
yok kızım yaaa yapmadı yemek falan odun,maç izledi

maşallah bebişine

güle güle kullan canım...seni bu yılın tüketici kraliçesi seçiyorum

kızlar bu zuzu nerde yine yaa,hiç uğramıyo artık

uyutmadan önce altını aldım, rengi de normale dönmüş çok şükür pürelere henüz başlamadım canım, kendimize yaptığım elma suyundan verdim birkaç kere o kadar. aslında kendi sütüm yetiyor çok şükür, o yüzden ek gıdaya geçmeyecektim daha ama sürekli dilini emer gibi bişey yapıyo, videoda o vardı. sen görememişsin o yüzden vermeye başladık az az.

ben göremedim açılmıo engelli video bizdee

youtubedan ekledim ya sanırım ondan izleyemedin canım. video izleyebildiğin bi site varsa söyle, ordan yükleyim istersen.

kesinlikle katılıyorum dilekcim. onlar daha çok evi geçindirmenin, ihtiyaçları yetiştirmenin derdine düşüyorlar genelde. zaten birşey gerekince alındığı için özel günlerde ekstra birşeye gerek duymuyorlar. erkekler daha yüzeysel, mantıksal bakıyorlar, biz bayanlarsa daha duygusal. o yüzden genelde biz üzülüyoruz...

canım güle güle kullan bilekliğini, güzelmiş. ben grafikerlik yaptığımdan beri bileklik, saat kullanamıyorum. öncesinde çok severdim. şimdi yüzük ve kolyeye yöneldim. sizinki gibi bir kuyumcu bize lazım ben de altın düşüşe geçmişken alyansımı verip aynısının büyüğünü almak istiyorum ama mart ayını atlatmamız lazım. o zamana kadar yükselmez inşallah.

hakkaten polat ölmemiş geçen zapink ederken gördüm.

bencede alişia nın bebeği erkek

bu sene çocuk olunca böyle oldu'' standart laf'' ben sana hayatımı vermişimm :113::113::113:

özlemem mi cnm çatlıom merakımdan
ama 11 haftam tam yarın oluo e salı da boş günüm ancak o zaman gidebilcem, aksiliğe bak ki randevuları doluymuş adamın, ismimi yazdı yine de sekreter, geç gidip beklicez artık....

hakkaten polat ölmemiş geçen zapink ederken gördüm.

bencede alişia nın bebeği erkek

sen de mi brütüs

erkek diyenler çoğaldı haaa annem eşim sen yaren tamam hadi öle olsun sizi mi kırcam yahuuuay bi hafta daha geç gitsem doktora belki erkekse cinsiyetini de sölerdiiiii

ii bari canım düzelmiş
değişim yapacağın için altın düşse de çıksa da fark etmez ki canım :26: geri vereceğin alyans da yüksek gidecek nasılsa

çok şükür ilkere

yaren tabii sütün yetiyor ama ben ek gıdaya başladığımda topikte bi kaç kişi sütüm yetiyo diye başlamadı şuanda ek gıdada zorluk yaşıyorlar bebek hemen adepte olmadı reddetti hepp ya az yedi yaa hiç yemedi hep sorun yaşadılar ve sorunlar bitmedi hala devam ediyorr

tabiiki koca elmayı yedir demiyorum ama az az başla bence yarım çay bardağı sonra bire çay b.çıkar yarım elma sonra biraz daha fazla..onların bağırsakları hassas çabuk alışamıyor diğer besinlere hep elma ve havuç ile başlıyoruzzz oyüzden

diğer yorumun hoşuma gitti bebeğe ne lazımsa alıyor evede aslında param bitse kartını vermekten çekinmez parada ben nankörmüyüm sence...:26::26:

ama işte özel günleri sevmiyor kutlamak istemiyo hamişken yapmıştı okdaaa

nezman yani salımı gitcen?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…