nezman yani salımı gitcen?:44:
çok şükür ilkere
yaren tabii sütün yetiyor ama ben ek gıdaya başladığımda topikte bi kaç kişi sütüm yetiyo diye başlamadı şuanda ek gıdada zorluk yaşıyorlar bebek hemen adepte olmadı reddetti hepp ya az yedi yaa hiç yemedi hep sorun yaşadılar ve sorunlar bitmedi hala devam ediyorr
tabiiki koca elmayı yedir demiyorum ama az az başla bence yarım çay bardağı sonra bire çay b.çıkar yarım elma sonra biraz daha fazla..onların bağırsakları hassas çabuk alışamıyor diğer besinlere hep elma ve havuç ile başlıyoruzzz oyüzden
diğer yorumun hoşuma gitti bebeğe ne lazımsa alıyor evede aslındaparam bitse kartını vermekten çekinmez parada ben nankörmüyüm sence...:26::26:
ama işte özel günleri sevmiyor kutlamak istemiyo hamişken yapmıştı okdaaa
ii bari canım düzelmiş
değişim yapacağın için altın düşse de çıksa da fark etmez ki canım :26: geri vereceğin alyans da yüksek gidecek nasılsa
özlemem mi cnm çatlıom merakımdan
ama 11 haftam tam yarın oluo e salı da boş günüm ancak o zaman gidebilcem, aksiliğe bak ki randevuları doluymuş adamın, ismimi yazdı yine de sekreter, geç gidip beklicez artık....
doğru söylüyon canım. başlaym ben yavaştan. alışsın kolay kolay.
diğer konuya gelince tabii ki nankör değilsin. dediğim gibi biz daha duygusalız sadece, o yüzden beklentimiz oluyor doğal olarak. insan özel olduğunu hissetmek istiyor. ama hayat şartları da bir gerçek sonuçta. erkekler marstan, kadınlar venüsten olayı yani.
öle mi oluyo ya? ne bileyim daha önce altın satmadım ki hiç2. el ya onun değeri pek olmaz die düşündüm.
canım inş. görürsün bebişini, biri randevuyu iptal eder. ben de her seferinde heyecan yapardım biran önce görmek içinsağlıklı olsun, bizim olsun kuzum. kız-erkek hangisi hayırlıysa o olsun inş.
evim şahane programı ilk defa gerçekten ihtiyacı olan bir eve gitmiş. çok sevindim...
kuzum doğum için çanta hazırlicam tabiki...haftaya falan dr'a gidiyim,o doğumla ilgili konuşunca bizimkisi de tutuşur zaten...ıslak mendil gibi şeyleri alıcam...o zaman çanta da alırız belki,bilmiyorumviliş sen o çantalardan 1 tane alsaydın keşke ben 90 TL verdim çok pahalı oluyor onlar
45 TL ye düşmüş harikalar yaa eşine ne aldırcan yaa seçip beğenip alsaydın keşke bitane ....
sen yatarken yorgunluktan bebişle o bişiler alırken beğenmediklerini alırsa?:44::44:
bide ilk muayene 5.günlerde felan bebeğin çantası olmicakmii en önemli ayrıntı buu bezi ıslak mendili extra kıyafet senin ihtiyaçların or..d felan ...
doğumda zaten kendine ayrı hazırlıyosun
dünü mü affettircek yoksaben toplanıyım çkıyım odun aradı gelcekmişş
ben çok bebek çantası gibi görünenlerden diil de normal çanta gibi düz renk olanlardan almak istiom, eltim de öle yapmıştı normal zamanda başka şeyler için de kullanılabilirviliş sen o çantalardan 1 tane alsaydın keşke ben 90 TL verdim çok pahalı oluyor onlar
45 TL ye düşmüş harikalar yaa eşine ne aldırcan yaa seçip beğenip alsaydın keşke bitane ....
sen yatarken yorgunluktan bebişle o bişiler alırken beğenmediklerini alırsa?:44::44:
bide ilk muayene 5.günlerde felan bebeğin çantası olmicakmii en önemli ayrıntı buu bezi ıslak mendili extra kıyafet senin ihtiyaçların or..d felan ...
doğumda zaten kendine ayrı hazırlıyosun
canım inş. görürsün bebişini, biri randevuyu iptal eder. ben de her seferinde heyecan yapardım biran önce görmek içinsağlıklı olsun, bizim olsun kuzum. kız-erkek hangisi hayırlıysa o olsun inş.
evim şahane programı ilk defa gerçekten ihtiyacı olan bir eve gitmiş. çok sevindim...
doğru ama benimki marsın doğusundan geliyo herhaldee
öyle bi kitap vardı okumuşmuydun yaren
çok çok mersigüle güle kullan canım...seni bu yılın tüketici kraliçesi seçiyorum
teşekkür ederim canım saolgüle güle kullan canım
doğum gününü kutlamadım ben sanırımmm :26:
doğum günün kutlu olsun canım, eşinle sevdiklerinle niceee niceee güzel yıllara
kesinlikle katılıyorum dilekcim. onlar daha çok evi geçindirmenin, ihtiyaçları yetiştirmenin derdine düşüyorlar genelde. zaten birşey gerekince alındığı için özel günlerde ekstra birşeye gerek duymuyorlar. erkekler daha yüzeysel, mantıksal bakıyorlar, biz bayanlarsa daha duygusal. o yüzden genelde biz üzülüyoruz...
canım güle güle kullan bilekliğini, güzelmiş. ben grafikerlik yaptığımdan beri bileklik, saat kullanamıyorum. öncesinde çok severdim. şimdi yüzük ve kolyeye yöneldim. sizinki gibi bir kuyumcu bize lazımben de altın düşüşe geçmişken alyansımı verip aynısının büyüğünü almak istiyorum ama mart ayını atlatmamız lazım. o zamana kadar yükselmez inşallah.
hayatını vermiş olman hayatımın içine edebileceğin anlamına gelmezbu sene çocuk olunca böyle oldu'' standart laf'' ben sana hayatımı vermişimm :113::113::113:
devam ediyo alishiam. yeni başladı sayılır. 3 kızıyla tek göz odada yaşayan bir kadını evini yapıyorlar, ev dediysem kapıcı dairesi yani. eşi vefat etmiş. kızın biri odada gürültü oluyo die tuvalette ders çalışıyomuş bazenama kız takdir belgesi almış. helal olsun ya. bazılarının elinde her şans varken yapamazlar, böyleleri de başarılı olur işte. Allah'ım hepsinin şansını, bahtını açık etsin inşallah. sinir oluyodum hep zenginlerin evlerine gidiyorlar diye. bu evin mutfağı, banyosu, odası hepsini yapacaklar. zaten toplamda 30 m2 ev.
Dileğim geceniz güzel geçmiş .aferin eşine nazar değmesin.
İyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun.her günün dün akşamki gibi güzel aşk dolu geçsin .sevdiklerinle mutlu yıllar
ne kadar üşengeç oldum düşün kalkıp da kumandayı alıp tv açıım yok sana soruom boşa kalkmış olmamak için
senin yapın buna müsait zaten
ben çok bebek çantası gibi görünenlerden diil de normal çanta gibi düz renk olanlardan almak istiom, eltim de öle yapmıştı normal zamanda başka şeyler için de kullanılabilir
cnm görücem kesin yazdı çünkü ismimi ama beklicez biraz büyük ihtimal. eşimi yine stres basacak nefret edio doktor kapısında beklemekteno doktor da öle bi yoğun ki randevu saatinde bile gitsen bi saat bekliosun rahat
hala devam edio mu evim şahane, öleyse tv açıcam
devam ediyo alishiam. yeni başladı sayılır. 3 kızıyla tek göz odada yaşayan bir kadını evini yapıyorlar, ev dediysem kapıcı dairesi yani. eşi vefat etmiş. kızın biri odada gürültü oluyo die tuvalette ders çalışıyomuş bazenama kız takdir belgesi almış. helal olsun ya. bazılarının elinde her şans varken yapamazlar, böyleleri de başarılı olur işte. Allah'ım hepsinin şansını, bahtını açık etsin inşallah. sinir oluyodum hep zenginlerin evlerine gidiyorlar diye. bu evin mutfağı, banyosu, odası hepsini yapacaklar. zaten toplamda 30 m2 ev.
Yarenim güle güle kullan saatini .ACD vitamin ilacı ben 15.gündem itibaren kullanıyorum doktor kağıt vermişti onda yazıyordu yengemde söylemişti.banada dedi devit 3 die kemik için vitamin 6 ay kullan dedi.
Özgem sende güle güle kullan saatini .
Zuzum eşine maşallah seninde.
Eşleriniz düşünüp almış maşallah
ne inat adammış yaaCimcimenin 2 gündür gazı çok dün hiç uyumadı sabah 6-7 gibi uyudu.kocam işe gidip geliyor gerisini bilmiyorum.gece 12buçukta geldi bişe yapmadı Ece dışında bişe konuşmuyoruz.o sakinleşmeyi bekliyor şimdide ben inatlaştım konuşmuyorum alttan alıyodum ama artık yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?