Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

viliş sen o çantalardan 1 tane alsaydın keşke ben 90 TL verdim çok pahalı oluyor onlar
45 TL ye düşmüş harikalar yaa eşine ne aldırcan yaa seçip beğenip alsaydın keşke bitane ....

sen yatarken yorgunluktan bebişle o bişiler alırken beğenmediklerini alırsa?:44::44:

bide ilk muayene 5.günlerde felan bebeğin çantası olmicakmii en önemli ayrıntı buu bezi ıslak mendili extra kıyafet senin ihtiyaçların or..d felan ...

doğumda zaten kendine ayrı hazırlıyosun

doğru söylüyon canım. başlaym ben yavaştan. alışsın kolay kolay.

diğer konuya gelince tabii ki nankör değilsin. dediğim gibi biz daha duygusalız sadece, o yüzden beklentimiz oluyor doğal olarak. insan özel olduğunu hissetmek istiyor. ama hayat şartları da bir gerçek sonuçta. erkekler marstan, kadınlar venüsten olayı yani.

ii bari canım düzelmiş
değişim yapacağın için altın düşse de çıksa da fark etmez ki canım :26: geri vereceğin alyans da yüksek gidecek nasılsa

öle mi oluyo ya? ne bileyim daha önce altın satmadım ki hiç 2. el ya onun değeri pek olmaz die düşündüm.

canım inş. görürsün bebişini, biri randevuyu iptal eder. ben de her seferinde heyecan yapardım biran önce görmek için sağlıklı olsun, bizim olsun kuzum. kız-erkek hangisi hayırlıysa o olsun inş.

evim şahane programı ilk defa gerçekten ihtiyacı olan bir eve gitmiş. çok sevindim...

doğru ama benimki marsın doğusundan geliyo herhaldee

öyle bi kitap vardı okumuşmuydun yaren

kuzum doğum için çanta hazırlicam tabiki...haftaya falan dr'a gidiyim,o doğumla ilgili konuşunca bizimkisi de tutuşur zaten...ıslak mendil gibi şeyleri alıcam...o zaman çanta da alırız belki,bilmiyorum

ben toplanıyım çkıyım odun aradı gelcekmişş
dünü mü affettircek yoksa

ben çok bebek çantası gibi görünenlerden diil de normal çanta gibi düz renk olanlardan almak istiom, eltim de öle yapmıştı normal zamanda başka şeyler için de kullanılabilir

cnm görücem kesin yazdı çünkü ismimi ama beklicez biraz büyük ihtimal. eşimi yine stres basacak nefret edio doktor kapısında beklemekteno doktor da öle bi yoğun ki randevu saatinde bile gitsen bi saat bekliosun rahat

hala devam edio mu evim şahane, öleyse tv açıcam

doğru ama benimki marsın doğusundan geliyo herhaldee

öyle bi kitap vardı okumuşmuydun yaren

okudum kokişim. lise zamanlarımdaydı, sınıfta elden ele gezmişti kitap

vilinnn ya konuşmuşmuyduk daha önce, senin bebişe kim bakacak? araştırdınız mı bakıcı falan? ya da ücretsiz izin mi kullancan?

devam ediyo alishiam. yeni başladı sayılır. 3 kızıyla tek göz odada yaşayan bir kadını evini yapıyorlar, ev dediysem kapıcı dairesi yani. eşi vefat etmiş. kızın biri odada gürültü oluyo die tuvalette ders çalışıyomuş bazen ama kız takdir belgesi almış. helal olsun ya. bazılarının elinde her şans varken yapamazlar, böyleleri de başarılı olur işte. Allah'ım hepsinin şansını, bahtını açık etsin inşallah. sinir oluyodum hep zenginlerin evlerine gidiyorlar diye. bu evin mutfağı, banyosu, odası hepsini yapacaklar. zaten toplamda 30 m2 ev.

güle güle kullan canım...seni bu yılın tüketici kraliçesi seçiyorum
çok çok mersi

hiçte utanmam yok

güle güle kullan canım
doğum gününü kutlamadım ben sanırımmm :26:

doğum günün kutlu olsun canım, eşinle sevdiklerinle niceee niceee güzel yıllara
teşekkür ederim canım saol
kendime doğum günü hediyem olsun
bunu da hep yapıoum artık özel günde kendime hediye alıoum
teşekkürler hepimiz sevdiklerimizle mutlu yıllar geçirelim inş.

evet tatlım bende sana katılıoum :13:
ben saatsiz duramam 3 yıl önceki eşim doğum günü hediyesi bi saat almıştı orjinal güzel bişi ve sarı ben zaten öyle sevioum
onu hiç çıkarmam
bazı bileklikler rahatsız edio kelepçe bileziğim bazen sıkıo kalın oturuo koluma pek takamıoum ama bununla rahat ettim şimdilik bişi yok

senin alyans problemin vardı dimi
altın düşüşte bu ara ama ne olacağı hiç belli olmaz
umarım bulur alırsın aynısından hemde uyguna

bu sene çocuk olunca böyle oldu'' standart laf'' ben sana hayatımı vermişimm :113::113::113:
hayatını vermiş olman hayatımın içine edebileceğin anlamına gelmez de sende
(ağır mı konuştum seni almaya geliomuş belki aranız düzelir )

Dileğim geceniz güzel geçmiş .aferin eşine nazar değmesin.
İyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun.her günün dün akşamki gibi güzel aşk dolu geçsin .sevdiklerinle mutlu yıllar

Dilşadcığım maşallah kızına .işallah test sonucunda güzel çıkar.

Vilinciğim bende sade bordo aldım çanta bide bebek taşıma çantasının yanında vardı çanta .sitese fiyatlar uygun ama Samsun'da bulursun .

Yarenim maşallah ilkere onun o ağzını dilini yerim .nasıl tatlı olmuş o.

Bizimkide 2 saattir uyuyor.badem yağı verdim bide karnına badem yağıyla masaj yaptım .iyi geldi

ne kadar üşengeç oldum düşün kalkıp da kumandayı alıp tv açıım yok sana soruom boşa kalkmış olmamak için

çok haklısın cnm bazen ben de denk geliom fıstık gibi evlere gidiolar lüks lüks sitelerde

bi kere bi amca teyzeye rastladım banyosunu yaptırıolardı amca koltuk değnekleriyle yürüodu ona özel klozet duşakabin, hatta apartman merdivenlerine tutunarak çıkabilsin die demiler yaptılar ona da çok sevinmiştim

Dileğim geceniz güzel geçmiş .aferin eşine nazar değmesin.
İyiki doğdun canım doğum günün kutlu olsun.her günün dün akşamki gibi güzel aşk dolu geçsin .sevdiklerinle mutlu yıllar

ayy canımcım bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Allah hiç birimizin hanesinden mutluluğu eksik etmesin önce sağlığı tabiki

siz napıosunuz cimcime nası
o kocan napıo dün naptı 2 sevgilisi var artık

Cimcimenin 2 gündür gazı çok dün hiç uyumadı sabah 6-7 gibi uyudu.kocam işe gidip geliyor gerisini bilmiyorum.gece 12buçukta geldi bişe yapmadı Ece dışında bişe konuşmuyoruz.o sakinleşmeyi bekliyor şimdide ben inatlaştım konuşmuyorum alttan alıyodum ama artık yapmıyorum

Yarenim güle güle kullan saatini .ACD vitamin ilacı ben 15.gündem itibaren kullanıyorum doktor kağıt vermişti onda yazıyordu yengemde söylemişti.banada dedi devit 3 die kemik için vitamin 6 ay kullan dedi.

Özgem sende güle güle kullan saatini .

Zuzum eşine maşallah seninde.

Eşleriniz düşünüp almış maşallah

canım adidastan alıcam ben de öyle, sen de bi bak çok güzel onlar hem her zaman her yerde kullanılır

odaya bi sürü adam girdi çıktı midem bulandı kokularndan yaa off 1 saat kalmış, sonra kocişimi alıp evimize yemeklerimi sabah doktora gitmeden yaptım akşama sadece ısıtıcam, yarın da akşama kadar yatıcam, akşam bld. nin yemeği var, evliliğinin 40. yılında olan 10 çifte yemek+program var

ben de devit 3 kullanıyorum canım

ne inat adammış yaa ecenaza da geçmiş olsun canım masaj+yağ rahatlatmış çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…