Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ne kötü oldu bu durumda yaa
ne var neyi uzatıo neden konuşup sevioum demio
yeni bebeğiniz oldu en keyifli anlarınız olmalı şimdi
uyuz yaa gıcık oluoum ona

zeynebim yaa seni de üzdüm mü sert çıkıştım birden
ama mutsuz olmayın istioum
çok şükür sıkıntınız yok bebeğiniz sağlıcakla dünyaya geldi
neden seni üzüo ki

sedanınkinden farkı yok seninkininde bu nazlı erkek tavırlarını nerden öğreniolarsa

aynen uyuzlar nerden öğrenmişlerse

ütüyü ve katlanacak çamaşırı 2-3 hfta erteleme kankalığı

deli yaa nek görmesin

ben de devit 3 kullanıyorum canım
ne inat adammış yaa ecenaza da geçmiş olsun canım masaj+yağ rahatlatmış çok şükür

ne kötü oldu bu durumda yaa
ne var neyi uzatıo neden konuşup sevioum demio
yeni bebeğiniz oldu en keyifli anlarınız olmalı şimdi
uyuz yaa gıcık oluoum ona

Yengem söylemese haberim olmayacaktı ama.
Sağol canım rahatladı ama yavrum uykuda bile sancıyla uyanıyor.
Evet çok inat canım sonra geçiyor ama iş işten geçiyor zaten.

Onu diyor canım beni sevdiği için konuşmuyormuş konuşursa üzülürmüşüm 2 defa ben konuşturdum.zaten kırıldım yeterince Allah'a havale ettim onuda ailesinide.neymiş annesigile gidince surat asıcaklarmış bize .bende asarlarsa gitmem dedim bidaha .babam yine konuşur diyor bende konuşurum dedim .söylicek çok şey var.
En güzel anlarımız .ben onu arayıp sormuyordum birileri varken şimdide aramıyorum hiçbişeyi anlatmıyorum ecenaz hakkında ona ceza

şimdi kıymetli mi olmuş anası babası
neye surat asıolarmış ne yaptılar ki ne beklemeye hakları var
önüne baksın artık babasını diil kızını düşünsün

konuş yaa ne üzülcem şimdi de üzülüoum en azından ikimizde rahatlarız herşey dökülsün ortaya
gerçi ne desemde anlamazsın deseydin

(çok agresif gördüm kendimi )

hepsi ayrı ayrı kereste iişte, ne vardı yani bu kadar uzatıcak ayıp edio bence de
ütüyü ve katlanacak çamaşırı 2-3 hfta erteleme kankalığı

hıhhh al işteee yanlışsın kuzummm

ben bi kere çamaşırları daha tolarken katlarım, benim problemim dolaba yerleştirme
ütü derdim de yoktur, ütülencek kıyafetimiz yoktur çünkü pek giydiğimiz kot üstü kazak genelde, ütü istemezzzz

ya postacı geldi kargo falan mı geldi die seviniodum meğerse neymiş: TRAFİK CEZASI
kırmızı ışıkta geçmiş yaaaa, 166 tl erken ödemede indirim dedi %25 mi dedi acaba o zaman yaklaşık 120ye falan düşer heralde aman beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yok canım ne üzmesi fazlasını hak ediyor o .herşey 4 4 lük olmuyor işte.o sakinleşince ben hepsini bir bir yeri geldimi söylicem.ozaman vicdan azabından kurtulamıcak.benim suçum Ailemi tutmak savunmak aileme düşkün olmak ona göre .o olsun suçum .onun ailesine sıcak davranamamam olmayınca olmuyor.

hepsi ayrı ayrı kereste iişte, ne vardı yani bu kadar uzatıcak ayıp edio bencede

Ben kv ye gelme dedimya 40 için . bana oğlunu bahane ediyor 36-37 yaşına gelmiş onu düşünüyor . Evde babasıyla anlaşamazmış kıyaftleri varmış.Bana zaten bi faydası dokunmadı torununa baktı vakit geçirdi.pazartesi geleceğini kocasına söylüyor benim hiç haberim yok bende eceyi emzirirken duydum giderken gelmene gerek yok dedim.okan gel demiş .dedim yapacak bişe yok hastasın zaten o kadar yolu gelme dedim.olmadı komşuyu çağırırım dedim.pazartesi gelip cuma gidicekmiş.

Neymiş bizimkiler onlara gitmemiş.bise geliyolarmış niye onlara gitmiyorlarmış onlar kötüymüş galan filan .konuştu canım ama ben her şeye karşılık verince sinirlendi .sidik yarışına girdik diyor.anlamıyor yani onun kafasında doğru doğru.

Ona göre ayıp etmiyor Ayşem herkes beni aileme düşkün olduğumu söylüyormuş triplere giriyormuşum.kız evlenince erkek tarafına geçermiş

yazmayım dedim cinlenmeyim dedim ama duramadım

sen benim ana babama hürmet mi ettin aradın mı ilgilendin mi annem babam die sarıldın mı
benden nie bekliosun arkadaş sanki annen kapımı çalıoda onun tarafına geçcem erkek tarafı die

sizinkiler nie oraya gidiomuş pardon da erkek tarafının ayağına nie gidiliomuş yaa
senin ailen taaa nerden gelmiş onlar gelecek
hay Allahım yaa:95:

kötü olmuş yaa tühh yatırında bari bi an evvel 40-50 azalsın

evim şahane programı ilk defa gerçekten ihtiyacı olan bir eve gitmiş. çok sevindim...
:13: Bencede.. Daha önce sıfır evlere tadilat yapıyorlardı. Bu daha çok işe yaradı.

hayatını vermiş olman hayatımın içine edebileceğin anlamına gelmez de sende
(ağır mı konuştum seni almaya geliomuş belki aranız düzelir )

Dilekk bu neyin patlaması yavyumm Bide söyliyip söyliyip not düşmüş altına
Vee hayırlı olsun bilekliğin çok tatlı.

Azcık uyuyim dedim tlf çaldı. Cheetostan taraftar paketi kazanmışım 1 kutu cheetos gönderecekler Erkek kardeşim geldi bizde oturuyoruz keşkem şimdi gelseydi

kızlar evde yemek yok pek bişi de yok
ve nası dağınık dün gece eşim kemerimi mutfaktan topluodu
hazırlancam die ortalğı birbirine kattım

evi biraz toparlayıp yemek yapsam birlikte yeriz kocişle doğum günü yemeği işte
ama uykusuzluktan da ölüoum
hazır bişiler mi alıp gitsem bi akıl verseniz:93:

aman hazır al git canım bugün bari uğraşma
ben kaçıyorum kızlar ii tatiller

öyle şey mi olur ya ne demek kız evlenince erkek tarafına geçermiş ne yani aileni silip atıcak mıymışın?
öyle şey mi olur kendi sanki saygı gösterio mu da senden saygı beklio hem
kötü olmuş yaa tühh yatırında bari bi an evvel 40-50 azalsın
evet cnm bozudu eşim söledim de, taa bi ay önce doktora giderken sanırım yakalanmışız, senin yüzünden işte dio bi de manyak(şaka tabi)kredi akrtından yatırır artık yarın bi gün...
Azcık uyuyim dedim tlf çaldı. Cheetostan taraftar paketi kazanmışım 1 kutu cheetos gönderecekler Erkek kardeşim geldi bizde oturuyoruz keşkem şimdi gelseydi
ohhhhhh yeme haaa geldiği zaman sen, bi iki tadımlık al o kadar

eşim bana bugün doğumgünüm olsa ve burger dan sölese nası sevinirim, seniin konuyla alakasız olcak da yiyemedikçe canım istio

bence pratik bişiler hazırlayıver evde, zaten şimdi eve gitsen uyuyabilcek misin, dışardan ne söliceksiniz kigerçi doğumgünü çocuğusun senin yorulmaman lazım bugün ama, ay bilemedim

bence hiç uğraşma canım al hazır bişelr git eve yorgunsunda yani dinlenirsin.şimdi mutfağa girsen 2 saat çıkmazsın yoksa yine.

bence hiç uğraşma canım al hazır bişelr git eve yorgunsunda yani dinlenirsin.şimdi mutfağa girsen 2 saat çıkmazsın yoksa yine.

eşimi aradım ne yemek yiyelim die bişi yapma göbeğin gitti zaten dio bana geç saat onunla yemioum yaa çok fazla
mannak nereleri düşünüo
annemler yaş pasta yemiş kola falan almışlar
oraya gitcem kutlıcaz
ordan eve gidiyim de ne alsam napsam bilemedim ki off
pattis kızartıyım ve hazır köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…