Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

öyle şey mi olur ya ne demek kız evlenince erkek tarafına geçermiş ne yani aileni silip atıcak mıymışın?
öyle şey mi olur kendi sanki saygı gösterio mu da 9:

İşte onları düşünmüyor işine gelmiyor canım .bundan sonra nasıl davranırsa bende öle davranıcam.bende demicem .ben hiç bişe beklemiyorum onlardan çalmasın kapımı.

Neymiş oğlunun evine geliyolarmışda onlara gitmiyorlarmış.karşıda annesigilin orda otursak gelmiceklermiş mi.bir sürü şey işte .

O ailesini bir kenara atabiliyomuş .ben ailemi bir kenara atamıyomuşum.kimse gelmesin evime huzurum bozulmasın diyor.gelmez zaten annemler bundan sonra dedim

günaydın kızlar.

dün eşim aradı, 10 dk. hazırlanabilirsen ablana götüreyim seni dedi. 5 dk. hazırım dedim ablama gittik. iyi geldi valla. evde çok bunalıyorum. kızamık salgını varmış İzmir ve İstanbul'da. o yüzden kızamık aşısını erkene almışlar, normalde 1 yaşta vuruluyordu. 9-11 ay arası bebekleri çağırmışlar aşıya, Selem'e de vurulmuş. salgın yüzünden hafta sonu da çıkamıcam dışarı ev işine vururum artık kendimi. mutfak dolapları gözüme çarpıyordu, onları silerim, kapıları sileyim. işe yarasın bari

enkimle konuşmuştuk biz eşi hakkında. en keyifli geçirecekleri zamanı zehir ediyor kendine. bu günleri geri getiremeyecek. Allah aklını başına getirir inşallah biran önce.

günaydın... günaydın :119::119::119:
size dün akşamdan kareler sunuoum albümde
ben bi gece önce kutladığımız için dün annemlerde kutlayıp eve indim
evi topladım çamaşır bulaşık attım makineleri çalıştırdım
toz aldım biraz sildim sağı solu tuvaleti banyoyu temizledim
doğum günümde bile duramıoum die kendime güldüm
çayımı demledim pijamaları giyip oturdum kitap okumaya başladım tepemde bi topuz yüzümde makyajın m'si yok
ve kapı çaldı
karşımda koçişim eli kolu doluu
detaylar için http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=28942

Son düzenleme:
yarenim ne güldüm yaa 10 dk olur mu 5 dk hazırım die atlamışsın

zuzu yok girmio yaa dün msnden yazdım cvp vermedi

güzelmiş dileğim, kaça geldi?
güle güle kullanın annişinle..
ben de istiyorum öyle bi kuyumcu, özellikle anneme doğum günü hediyesi alıcakken nisanda çok laızm olucak :105: küpe almak istiyorum yaa şöyle 80-100 e

hayır telefonda dediğin için değil.
sisin fotolarınızdan bişi yapcaktım sana, süpriz öyle kart değil yani..
ama du yaparım ben onu yinee

sen de mi brütüs

erkek diyenler çoğaldı haaa annem eşim sen yaren tamam hadi öle olsun sizi mi kırcam yahuuuay bi hafta daha geç gitsem doktora belki erkekse cinsiyetini de sölerdiiiii
ben kız diyorummm

duygulandımm çok sevindim, bunu daha sık yapmalılar.
tam ağlak çikoyum ben yaaa
dün haberlerde antalyada boğulan küçük kıza hıçkıra hıçkıra ağladım,
bizim iş yerinde çalışmak zorunda olan 13-14-15 yaşındaki çocukalrı her gördüğümde gözlerim doluyo.
70 küsür yaşında çalışan emekli dedeleri gördükçe içim acıyo

senin hele bi antalyaya yolun düşsün bi görüşelim oyıcam senii
nek yaaaa ne diooooo
boşver ayşam o halı ovarken, vileda yaparken biz evimizin tadını çıkartıyoruz
tercih edilir bi durum bence

görücez bakalım yazın pıtı pıtı geliceksinizzzzz

nek benim kankam taam mııı

ütüyü ve katlanacak çamaşırı 2-3 hfta erteleme kankalığı
çok uyuzsuuuun
aynen uyuzlar nerden öğrenmişlerse

deli yaa nek görmesin
neler konuşulmuş dün arkamdaaaan

eşim bana bugün doğumgünüm olsa ve burger dan sölese nası sevinirim, seniin konuyla alakasız olcak da yiyemedikçe canım istio
ya Ayşam neden bukadar kısıtlıyosun kendini, arada yesen bişi olmaz ki :26:
benim burdaki arkim yiyo cips, burger ne çekerse canı.. ben de öyle yaparım herhalde..
kola da içiyo, doktoru iç bişi olmaz sadece mideni rahatsız edebilir demiş.
abartmadan herşey yenilir bence..

zuzu nerelerde kızlar ya. yazmıyor ne kaç gündür?
çok yoğunmuş zuzumuz :105:
hatta bişiler anlatacaktı bize eşiyle atışmış azcık (gerçi barışmıştır onlar) fırsat bulamıyo ki..

bizim hediyeleri de çekseydinn
süpersiniiiizzzz
kocişine
bir daha şu çocuğa yüklenirsen ben de kızıcam sana
nasıl da zevkli yaa, herşey süper
afferim ona :))))))))))))

Günaydın herkese

günaydın kızlarrr.
erkenciyim malum, bi lokma bişi attım ağzıma, eşime kahvaltısını ettirdim işe yolladım makineye de beyazları attım hava süper bugün burda
bugün yapılcak işlerim yatak odası ve mutfağı toplamak o kadar

çok ii yapmış eşin üzülüodun ablana gidemedin die, ii gelmez mi tabi
dikkat et cnm inş. bişi olmaz, h.sonu çıkarsanız da kapalı mekanlara gitmeyin, hava güzel olursa sahilde turlayın falan, bişi olmaz bence

üf yaaa mutfak dolapları dion bana iş çıkartıon, ben de silsem mi:26:

nekim sorma neler dedi bu kız sanaaaa, watsap'tan yetiştircektim nese dedim sustum

dimi ama ben keyif adamıyım, ev kaçmıo ya canım istediğinde yapıom işteeee

ya ben de o boğulan kıza çok ağladım eşim de bakakaldı öle üzüldün mü dio, bak hala bile gözlerim doluo ağlıom, babası nasıl anlatıo olayları sanki kendim yaşamış gibi etkilendimoffff ne zor yaaaaaa

nekim cips ve burger king konusunda mümkünse kısıtlamaya çalışıom, bi de çiğ et falan(şarküteri ürünleri)
cips in içinde çok acayip maddeler var çünkü, eşim alırsa 1-2 tane yiom o kadar, e mcdonalds burger king de aynen nası yağlar neler kullanılıo köftelerin içlerinden neler çıkıo zaman zzaman bana bile denk geldi, ama yine de yemekten vazgeçmemiştim. ama şimdi bebeğim için mecburum.eşim aldığı zaman yine 3-5 pattisinden otlanıom o kadar.
çiğ et olayını da şöyle hallediom sucuğu falan pişirip yiom, zaten çğ yenmez ki diceksin amapastırmayı pişirip yicem, salam yemiom ama...
hele sosis de öyle çok severim ben aslında, ama onun da içinde neler var duyuoz hep, onu da yemiom geçen pizzadan seçtim falan...

aman gerçi allaşkına bunlar dışında yediklerimiz çok mu sağlıklı diceksin haklısın ama ne biliim işte

ya eveeeet dilek keşke çantayı içindekileri falan da çekseydinnnnnn

Son düzenleme:
nekim sorma neler dedi bu kız sanaaaa, watsap'tan yetiştircektim nese dedim sustum

dimi ama ben keyif adamıyım, ev kaçmıo ya canım istediğinde yapıom işteeee
aman ben keyfinizi kaçırmayım

ya eveeeet dilek keşke çantayı içindekileri falan da çekseydinnnnnn
içindekilerimi

canım 400 herhalde hesabımız karışık onu ver onu al şu şu gram derken
annemde kendine inci küpe istiodu
bulduk bi tane sonra zincir alıyım dedi
anne ucuna inci de al dedim tmm dedi aynısını bulduk
dünde gittik aynısının yüzüğünü bulduk
bulduk dioum adamın dükkan facia yani
öle güzel olduku
yüzük 180 tl
kolye 260 tl
küpeler ne kadar geldi acaba
senin annene de olur aslında ben bakarım kuzum olmadı o zaman çünkü burdan daha ucuza alıouz gibi biz
işte şunun seti

yüzüğü çok hoşuma gitti benim
(sahibinden de 240 demiş 180e aldık)

hayır telefonda dediğin için değil.
sisin fotolarınızdan bişi yapcaktım sana, süpriz öyle kart değil yani..
ama du yaparım ben onu yinee
tmm kuzum vaktin olursa sonra yaparsın

boşver ayşam o halı ovarken, vileda yaparken biz evimizin tadını çıkartıyoruz
tercih edilir bi durum bence
pis pasaklılar tercihe bak

kim yauww:44:

neler konuşulmuş dün arkamdaaaan

çok yoğunmuş zuzumuz :105:
hatta bişiler anlatacaktı bize eşiyle atışmış azcık (gerçi barışmıştır onlar) fırsat bulamıyo ki..
anlamıoum ki şirketin tüm işini bu kız mı yapıo

bizim hediyeleri de çekseydinn
süpersiniiiizzzz
kocişine
bir daha şu çocuğa yüklenirsen ben de kızıcam sana
nasıl da zevkli yaa, herşey süper
afferim ona :))))))))))))
tmm pztsi çekiyim whatsApptan yüklediniz die çekmedim ben

bir sonraki gerilime kadar yüklenmicem tamam :101:

Son düzenleme:

sen keyfimiz mi bozarsın cnm aşkolsunnnnnn gel gell

whatsap a sadece yeleği eklediler cnm diğerleri için hala meraktayızinciler çok güzelmiş güle güle kullansın annen

fotolar süper bu arada, kocaman kocaman aferinler benden eşine

ya koltukta oturuom bulantı başlıo lavaboya koşuom bişi yok git gel helak oldum en sonunda lavabo kazandıbişiler de yemiştim oysa, ama işte yemeye yememeye bakmıo benimki,kafasına ne zaman eserse...
1-2 gündür yemeklere karşı iştahım da azaldı gibi yaaaa, akşam bi şnitzel az makarnayı zor yedim:26:
nese geçer heralde...

patron odasında wcye kullanabileceğimi söylemişti
gittim kapı kilitli o hayvan kilitlemiş anahtarda yok

çaycı ya sordum müdüre söyledim girilmesin die kilitlemiştir diolar (onlarda gıcık oluo)
ben ona kafa göz gircem de hadi hayırlısı dedim

kılım yaa adama aşırı tavım arkadaş tiksinerek bakıoum yüzüne
sinirlerimi zıplattı yina lavuk

alishiam tşk ederim canım

işi de yanlış yaptım sanırım acele ettikçe sorun çıkıo
biraz işe yöneliyim kızlar uğrarım

dilekcim fotolar süper tatlım, afferin eşine Allah nazardan saklasın bu 2 gün sana süper moral oldu dimi

dileeeek eşinin sürprizleri evde de devam etmiş helal olsun valla eşine gerçi o sürprizlerin devanımda kessin senin de sürprizin olmuştur
alişim yakında geçmeye başlar bulantıların canım,azcık daha sabret annesi ayyy salı olsa da senin minişin cinsiyetini de öğrensek
yaren,hadi yine iyisin gitmişsin ablana valla eşin çok düşünceli adam sıkıldığını anladı galiba,götürüverdi seni

kızlar her zamanki gibi erken kalktık...eşimi yolcu ettim,evi toparladım,başkada bi şey yapmadım valla...bu hafta evim temiz...EVİMİN KEYFİNİ ÇIKARIYORUM BUGÜN(nek,aliş) dün eşimle barıştık hatta tam banyoya girecekken kv ile kp geldi,nerdeyse yakalanıyoduk kv bize yanaşmaya çalışıyo neyse,biz kv ile oturduk,kocişimle kp maç izlediler...onlar gidince banyoya koştuk hemen haftaya randevu alıcam,samsuna kontrole gidicez...liste hazırlicam alınacaklar için,gitmişken alışveriş de yapıcaz...

Selammlarrr

Topiğin kocişlerine kocaman alkışlarr Nazar değmesin valla Dilek, yaren, vilin
Dileek eşin çok güzel süpriz yapmış sana yaa, zaten kutlandı dememiş bak bravo valla..
Vilin tam sırasında gelmişler sizinkiler de Huzurunuz hiç bozulmaz inş..

Bizde kaç gündür uykuda uyanıkken bi aşk halindeyiz Eşim uykuda bile karnımı seviyo, akşamları şarkılarla geliyo falan Bebişimiz şimdiden etkisini gösterdi bize..
Dün de isimlere baktık ama karar veremiyoruz eşim caner diye tutturmuş durumda. İkimizinde en baştan sevdiği isim var. Hem birbirimize hitap şeklimiz hemde canımızdan bir parça olacağı için CAN ismini beğeniyoruz. Daha iyisini bulana kadar CAN ortak kararımız

Evi temizledim tuvalet banyo balkon çamaşır derken hiç işim kalmadı benimde. Annem gelicekmiş gelebilirse migreni tutmuş yine

dilek kızılayın göbeğindesin bir ara o anahtardan kendine yedek yaptır iki dakikasını almıyor çilingirlerin; istediği kadar kilitlesin zavallı; kendi anahtarınla açar girer yine kilitlersin.

bu arada resimlere baktım süper nazar değmesin size

hiç ii hissetmiom cnm kendimi bugün, sabah yediğimi de çıkardıktaan sonra bi daha bişi yiyemedim içim almadı, bari uyuyayım dedim 12:30da yatmıştım şimdi kalktım işte, annemi aradım dedim böyle böyle o da telaş yaptı ne bilsin kadın kendi hamileliğini mutlu mesut geçirmiş neden oluo ki doktora mı gitsen dedi, normaldir anne dedim.
şimdi zorla bişiler yemeye çalışıcam, çorba mı yapıp yesem:26:ne zamandır yumurta yemiom yoksa yağda yumurta mı yapsam:26:ikisini de istemiom ama hangisi faydalı olur ki şimdi

belli olur mu ki cinsiyeti, daha bugün 11 haftalık oldum:44:

ayy bizim de evler altlı üstlü sayılır ya, bişi istemek için geliverio bazen kv, biz de yakalanır gibi oluoz, kapılar geç açılıo falanneyse sonradan tamamlamışsınız
maşallah cnm hep böyle mutlu olun inş.
Can ismini severim ben, bence ii

hıı vilişş akalıma bi iki isim geldi Gökçe ya da Öykü nasıl:44:Nil de güzel mesela

olmaz olmaz Gökçe olmaz dimi vilişim olmazzz

güzellll bi mercimek çorbası yaptım kendime süzme, tereyağlı falan, ımm iyi geldi valla.yeni yeni açılıom, temizlik vaatlerimden sadece mutfağı yapabildim ama

olmaz tabi kuzum
ohhh afiyet bal şeker olsun minişe mide bulantılarım olduğu zaman ben de hiç temizlik yapamıyodum,boşveeeeer
ezgi ismi nasıl teysesi?

olmaz tabi kuzum
ohhh afiyet bal şeker olsun minişe mide bulantılarım olduğu zaman ben de hiç temizlik yapamıyodum,boşveeeeer
ezgi ismi nasıl teysesi?

sorma cnm ama yattıkça da bulanıo sanki, zorla yaptım mutfağı da ama açıldım gibi sanki biraz ii geldi...

bence ezgi güzel ben severim kuzenimin ismi benim, olmasa ben de düşünebilirdim, kulağa da hoş gelio

sıkıldım bugün evde yaaaa, nette de tv'de de bişi yoktu ne yapıcağımı şaşırdımsen de girmedin hiç nerelerdeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…