yazmayım dedim cinlenmeyim dedim ama duramadım
sen benim ana babama hürmet mi ettin aradın mı ilgilendin mi annem babam die sarıldın mı
benden nie bekliosun arkadaş sanki annen kapımı çalıoda onun tarafına geçcem erkek tarafı die
sizinkiler nie oraya gidiomuş pardon da erkek tarafının ayağına nie gidiliomuş yaa
senin ailen taaa nerden gelmiş onlar gelecek
hay Allahım yaa:95:
öyle şey mi olur ya ne demek kız evlenince erkek tarafına geçermiş ne yani aileni silip atıcak mıymışın?
öyle şey mi olur kendi sanki saygı gösterio mu da 9:
güzelmiş dileğim, kaça geldi?kızlar yaa annemle kuyumcuya gitmiştik
şuna çok benzer ama kalpleri falan daha kıvrımlı tamamen sarı olun bi bileklik aldım
Eki Görüntüle 633854
annemde inci yüzük altı takım yaptı
bizim kuyumcu harika bi adam gideriz alırız 2 gün sonra değişiriz
düğüne giderken gelin alın takın sonra getirirsiniz der
adam hep 2. el gibi düşünün ama o dükkanda neler var anlatamam size yaa
hayır telefonda dediğin için değil.saol davşanım
sen zaten beni en inceayrıntıya kadar düşünmüşsün ve hediyeni göndermişsin
tekrar çok saol
kartıda laf çarpmıştım ya ordan mı esinlendin gerek yoktu zaten bitanem
inşallahh nice yaşlarımda da arkadaşım olarak kalırsınız
keşke sanalla kalmasa ama km'ler işte
ben kız diyorummmsen de mi brütüs
erkek diyenler çoğaldı haaa annem eşim sen yaren tamam hadi öle olsun sizi mi kırcam yahuuuay bi hafta daha geç gitsem doktora belki erkekse cinsiyetini de sölerdiiiii
duygulandımmdevam ediyo alishiam. yeni başladı sayılır. 3 kızıyla tek göz odada yaşayan bir kadını evini yapıyorlar, ev dediysem kapıcı dairesi yani. eşi vefat etmiş. kızın biri odada gürültü oluyo die tuvalette ders çalışıyomuş bazenama kız takdir belgesi almış. helal olsun ya. bazılarının elinde her şans varken yapamazlar, böyleleri de başarılı olur işte. Allah'ım hepsinin şansını, bahtını açık etsin inşallah. sinir oluyodum hep zenginlerin evlerine gidiyorlar diye. bu evin mutfağı, banyosu, odası hepsini yapacaklar. zaten toplamda 30 m2 ev.
boşver ayşamsenin hele bi antalyaya yolun düşsün bi görüşelim oyıcam senii
nek yaaaa ne diooooo
görücez bakalım yazın pıtı pıtı geliceksinizzzzz
nek benim kankam taam mııı
çok uyuzsuuuunütüyü ve katlanacak çamaşırı 2-3 hfta erteleme kankalığı
neler konuşulmuş dün arkamdaaaanaynen uyuzlar nerden öğrenmişlerse
deli yaa nek görmesin
ya Ayşam neden bukadar kısıtlıyosun kendini, arada yesen bişi olmaz ki :26:eşim bana bugün doğumgünüm olsa ve burger dan sölese nası sevinirim, seniin konuyla alakasız olcak da yiyemedikçe canım istio
çok yoğunmuş zuzumuz :105:zuzu nerelerde kızlar ya. yazmıyor ne kaç gündür?
bizim hediyeleri de çekseydinngünaydın... günaydın :119::119::119:
size dün akşamdan kareler sunuoumalbümde
ben bi gece önce kutladığımız için dün annemlerde kutlayıp eve indim
evi topladım çamaşır bulaşık attım makineleri çalıştırdım
toz aldım biraz sildim sağı solu tuvaleti banyoyu temizledim
doğum günümde bile duramıoum die kendime güldüm
çayımı demledim pijamaları giyip oturdum kitap okumaya başladım tepemde bi topuz yüzümde makyajın m'si yok
ve kapı çaldı
karşımda koçişim eli kolu doluu
detaylar için http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=28942
günaydın kızlar.
dün eşim aradı, 10 dk. hazırlanabilirsen ablana götüreyim seni dedi. 5 dk. hazırım dedimablama gittik. iyi geldi valla. evde çok bunalıyorum. kızamık salgını varmış İzmir ve İstanbul'da. o yüzden kızamık aşısını erkene almışlar, normalde 1 yaşta vuruluyordu. 9-11 ay arası bebekleri çağırmışlar aşıya, Selem'e de vurulmuş. salgın yüzünden hafta sonu da çıkamıcam dışarı ev işine vururum artık kendimi. mutfak dolapları gözüme çarpıyordu, onları silerim, kapıları sileyim. işe yarasın bari
enkimle konuşmuştuk biz eşi hakkında. en keyifli geçirecekleri zamanı zehir ediyor kendine. bu günleri geri getiremeyecek. Allah aklını başına getirir inşallah biran önce.
ben kız diyorummm
duygulandımmçok sevindim, bunu daha sık yapmalılar.
tam ağlak çikoyum ben yaaa
dün haberlerde antalyada boğulan küçük kıza hıçkıra hıçkıra ağladım,
bizim iş yerinde çalışmak zorunda olan 13-14-15 yaşındaki çocukalrı her gördüğümde gözlerim doluyo.
70 küsür yaşında çalışan emekli dedeleri gördükçe içim acıyo
boşver ayşamo halı ovarken, vileda yaparken biz evimizin tadını çıkartıyoruz
tercih edilir bi durum bence
çok uyuzsuuuun
neler konuşulmuş dün arkamdaaaan
ya Ayşam neden bukadar kısıtlıyosun kendini, arada yesen bişi olmaz ki :26:
benim burdaki arkim yiyo cips, burger ne çekerse canı.. ben de öyle yaparım herhalde..
kola da içiyo, doktoru iç bişi olmaz sadece mideni rahatsız edebilir demiş.
abartmadan herşey yenilir bence..
çok yoğunmuş zuzumuz :105:
hatta bişiler anlatacaktı bize eşiyle atışmış azcık (gerçi barışmıştır onlar) fırsat bulamıyo ki..
bizim hediyeleri de çekseydinn
süpersiniiiizzzz
kocişine
bir daha şu çocuğa yüklenirsen ben de kızıcam sana
nasıl da zevkli yaa, herşey süper
afferim ona :))))))))))))
Günaydın herkese
nekim sorma neler dedi bu kız sanaaaa, watsap'tan yetiştircektim nese dedim sustum
aman ben keyfinizi kaçırmayımdimi ama ben keyif adamıyım, ev kaçmıo ya canım istediğinde yapıom işteeee
içindekilerimiya eveeeet dilek keşke çantayı içindekileri falan da çekseydinnnnnn
canım 400 herhalde hesabımız karışık onu ver onu al şu şu gram derkengüzelmiş dileğim, kaça geldi?
güle güle kullanın annişinle..
ben de istiyorum öyle bi kuyumcu, özellikle anneme doğum günü hediyesi alıcakken nisanda çok laızm olucak :105: küpe almak istiyorum yaa şöyle 80-100 e
tmm kuzum vaktin olursa sonra yaparsınhayır telefonda dediğin için değil.
sisin fotolarınızdan bişi yapcaktım sana, süpriz öyle kart değil yani..
ama du yaparım ben onu yinee
pis pasaklılar tercihe bakboşver ayşamo halı ovarken, vileda yaparken biz evimizin tadını çıkartıyoruz
tercih edilir bi durum bence
kim yauww:44:çok uyuzsuuuun
neler konuşulmuş dün arkamdaaaan
anlamıoum ki şirketin tüm işini bu kız mı yapıoçok yoğunmuş zuzumuz :105:
hatta bişiler anlatacaktı bize eşiyle atışmış azcık (gerçi barışmıştır onlar) fırsat bulamıyo ki..
tmm pztsi çekiyim whatsApptan yüklediniz die çekmedim benbizim hediyeleri de çekseydinn
süpersiniiiizzzz
kocişine
bir daha şu çocuğa yüklenirsen ben de kızıcam sana
nasıl da zevkli yaa, herşey süper
afferim ona :))))))))))))
aman ben keyfinizi kaçırmayım
içindekilerimi
canım 400 herhalde hesabımız karışık onu ver onu al şu şu gram derken
annemde kendine inci küpe istiodu
bulduk bi tane sonra zincir alıyım dedi
anne ucuna inci de al dedim tmm dedi aynısını bulduk
dünde gittik aynısının yüzüğünü bulduk
bulduk dioum adamın dükkan facia yani
öle güzel olduku
yüzük 180 tl
kolye 260 tl
küpeler ne kadar geldi acaba
senin annene de olur aslında ben bakarım kuzum olmadı o zaman çünkü burdan daha ucuza alıouz gibi biz
işte şunun seti
Eki Görüntüle 634424
yüzüğü çok hoşuma gitti benim
Eki Görüntüle 634425 (sahibinden de 240 demiş 180e aldık)
tmm kuzum vaktin olursa sonra yaparsın
pis pasaklılar tercihe bak
kim yauww:44:
anlamıoum ki şirketin tüm işini bu kız mı yapıo
tmm pztsi çekiyim whatsApptan yüklediniz die çekmedim ben
bir sonraki gerilime kadar yüklenmicem tamam :101:
dilekcim fotolar süper tatlım, afferin eşineAllah nazardan saklasın bu 2 gün sana süper moral oldu dimi
hiç ii hissetmiom cnm kendimi bugün, sabah yediğimi de çıkardıktaan sonra bi daha bişi yiyemedim içim almadı, bari uyuyayım dedim 12:30da yatmıştım şimdi kalktım işte, annemi aradım dedim böyle böyle o da telaş yaptı ne bilsin kadın kendi hamileliğini mutlu mesut geçirmiş neden oluo ki doktora mı gitsen dedi, normaldir anne dedim.dileeeek eşinin sürprizleri evde de devam etmişhelal olsun valla eşine gerçi o sürprizlerin devanımda kessin senin de sürprizin olmuştur
alişim yakında geçmeye başlar bulantıların canım,azcık daha sabret annesiayyy salı olsa da senin minişin cinsiyetini de öğrensek
yaren,hadi yine iyisingitmişsin ablana valla eşin çok düşünceli adam sıkıldığını anladı galiba,götürüverdi seni
kızlar her zamanki gibi erken kalktık...eşimi yolcu ettim,evi toparladım,başkada bi şey yapmadım valla...bu hafta evim temiz...EVİMİN KEYFİNİ ÇIKARIYORUM BUGÜN(nek,aliş)dün eşimle barıştık hatta tam banyoya girecekken kv ile kp geldi,nerdeyse yakalanıyoduk kv bize yanaşmaya çalışıyo neyse,biz kv ile oturduk,kocişimle kp maç izlediler...onlar gidince banyoya koştuk hemen haftaya randevu alıcam,samsuna kontrole gidicez...liste hazırlicam alınacaklar için,gitmişken alışveriş de yapıcaz...
maşallah cnmSelammlarrr
Topiğin kocişlerine kocaman alkışlarrNazar değmesin valla Dilek, yaren, vilin
Dileek eşin çok güzel süpriz yapmış sana yaa, zaten kutlandı dememiş bak bravo valla..
Vilin tam sırasında gelmişler sizinkiler deHuzurunuz hiç bozulmaz inş..
Bizde kaç gündür uykuda uyanıkken bi aşk halindeyizEşim uykuda bile karnımı seviyo, akşamları şarkılarla geliyo falan Bebişimiz şimdiden etkisini gösterdi bize..
Dün de isimlere baktık ama karar veremiyoruz eşim caner diye tutturmuş durumda. İkimizinde en baştan sevdiği isim var. Hem birbirimize hitap şeklimiz hemde canımızdan bir parça olacağı için CAN ismini beğeniyoruz. Daha iyisini bulana kadar CAN ortak kararımız
Evi temizledim tuvalet banyo balkon çamaşır derken hiç işim kalmadı benimde. Annem gelicekmiş gelebilirse migreni tutmuş yine
olmaz olmaz Gökçe olmaz dimi vilişim olmazzz
güzellll bi mercimek çorbası yaptım kendime süzme, tereyağlı falan, ımm iyi geldi valla.yeni yeni açılıom, temizlik vaatlerimden sadece mutfağı yapabildim ama
olmaz tabi kuzum
ohhh afiyet bal şeker olsun minişemide bulantılarım olduğu zaman ben de hiç temizlik yapamıyodum,boşveeeeer
ezgi ismi nasıl teysesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?