Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Ayşam kuzum, anladım dikkat etmen güzel tabi, ama çok abartma.
canının çektiğini ye

Özgim Can ismi Canerden güzel, beğendim ben de :)))

Viliş, Ezgi izmini ben de severim, çok sevimli geliyo bana :))

Dileğimm, senle mailleştik yazdıklarına bişi demiyorum
küpe olayına bakalım senle, sen bana gittikçe beğendiğin küpeleri fotolar fiyatlarını öğrenirsin.
Ben sana eft yaptığım an alırsın :79:
olur belki hı?
ama annemin küpesi böyle olmicak, kaybeder onu o, klipsili olucak yani böyle kancalanacak yada kilitlenecek

annenin seti güzelmiş gerçekten yaa, benim annem de bayılıyo inciye.
incili bi küpe olabilir aslındaa..

Ayşam senin bulantılar normaldir bence, annen telaşlanmasın.
Tüm hamişliği boyunca mide bulantısı çekenler var.
İnş salı ipucu verir cinsiyet ile ilgili. Kemik yapısından anlıyomuş ya doktorlar hani :))

Ben de evde tek başımayım bu gece.
5 gece annemlere gittim, bu akşam kalıyım evde dedim.
Korkuyorum biraz
Reglime de sinir oldum
Her zaman 3 bilemedin 4. gün biten olay bu ay sürdü de sürdü
yarın 6. gün, kocişim de sinir olmuş durumda
bugün pek bi üzüldü kuzum
pazar güme gitcek

kuzum,kimse olmuyo diye girmedim foruma
benim mide bulantılarım olduğu zaman havalar güzeldi,açık havaya çıkıyodum arada,iyi geliyodu...sen de havalar güzel olunca falan çık hemen dışarı

nek ne uzun sürmüş gerçekten adetin
pazar günleri adetli olmayı ben de hiç sevmiyorum yaaa
pazar günki bütün ekşınlar iptal oluyo

kızlar saat 7.30'da uykum kaçtı,öpe mıncıklaya kacişimi de uyandırdım bi saatten fazla kikirdedik yatakta sonrası malum sonra kalktık...duş aldık,evimi toparladım,beraber kahvaltı yaptık,geri yattık veee şimdi uyandık...kahvaltı masası duruyo ve benim hiç toplayasım yok

bugün kimse uğramamış topiğe :26:

hayırlısı cnm bakalım ne dicek doktor salı günü:44:

korkma cnm ya bence alışmalısın hem daha rahat diil misin kendi evinde, tv açar uyursun kötü şeyler düşünme

senin bu ay neden bi değişik oldu yaaa hem çok geldi hem uzun sürdü:26:neyse sağlık olsun eşin de bi gün daha dayanıversin nolcak

ben de açık havada daha rahat ediom sanki evet
bu sabah fıstık gibiydi hava mesela, pazar alışverişi yapıp deniz kenarına inelim oturlaım dedim alışverişi yaptık deni kenarına geldik hava bi kapattı bi rüzgar dondum fazla durmadık döndük geri, şansıma bak yaaa

aman cnm siz de yani, illa pazar olmak zorunda mı bu ekşınlar

haşhaşlı çörek tarifim vardı bi, baya olmuştu yapmayalı canım ondan istedi hamurunu yoğurdum bi 10dk.ya hazır olur, ama beni bi uyku bastı ki, tam da zamanı yanişu çörekleri yapıp pişirene kadar nerdeyse bi saat geçer o zamana uyku kalır mı acaba:26:

bu akşam bizde de banyo keyfi var kocişle, dört gözle beklio, tabiyasak ama olanlarla idare edicek artık

ekşınsız pazar günü mü olurmuş
zaten son ekşınlarımız yakın zamanda son vermemiz lazım yarın 34. haftama giricem,içimden bi ses 37-38. haftalarda doğurucaksın diyo :18:
hamurun kötü olur,pişirmeden yatma...zaten çörekleri yiyince yine ağırlık basar merak etme
canım dr'una sordun mu ne zamana kadar yasakmış yazık size yaaa eşim de her seferinde bu son,bi şey olur falan diyo ama dayanamıyo tabi

a-aaa sen o avatarı netten mi buldun ben de kaydetmiştim aynısını

yok pişirdim cnm çok da güzel oldu 3 tanesini hüplettim
eşim de hala gelmedi yaaa abisiyle cafeye gitmişti üffffffff

kaçıncı haftada oluo doğum normalde:26:
sormadım ben cnm doktora, eşime diom sorayım die, olmaz dio, artık kendisi derse die beklicem, ilk 3 ay genelde risklidir ya sonra yasak kalkar heralde ne biliim:44:

evet netten buldum
nasıl bi şey ki o pişirdiğin,tarif ver bakim gerçi çok ihtiyacım var yaa hamur işine 10 gündür falan dikkat etmeyi bırakmıştım hemen 1 kilo almışım :18:
normalde 36. haftadan itibaren doğum olması normal diye okudum canım :18:

günaydıııııın
ben kapatıp ben açıyorum topiği
babamızı gönderdik,kahvaltımızı yaptık,evi toplicaz şimdi kızımla ama önce teyzelere günaydın diyelim dedik
cmt için randevu alıcaktım telefona kimse bakmadı,sanırım saatin 8.30'u geçmesi lazım :26:
nek,sen isim anlamına hangi siteden bakıyosun kuzum? ezgi'nin anlamına bakmak istiyorum...aslında baktım biraz ama senin baktığın yerde daha ayrıntılı yazıyodu orayı bulamadım :26:
neyse hazır burda kimseler yokken işlerimi bitirip geliyim

sormadım ben cnm doktora, eşime diom sorayım die, olmaz dio, artık kendisi derse die beklicem, ilk 3 ay genelde risklidir ya sonra yasak kalkar heralde ne biliim:44:

canım gebelik normalde 40 hafta, 9 ay 10 gün

benm doktorum 32 ye kadar durdurursak bebişi sonrasından korkma ama Allahın izniyle durursa da 40a kadar bekletirim diyo, 38 de aldırıcam ben, normal doğum başlasın istemiyorum, doktor normal deneyelim diyor. ama yapamam

günaydın kızlar, gece ilk kez eşimle ayrı yattık, kaynım geldi askerden sabaha karşı, eşim onu almaya gidecek o gidince benm evde tek olmama korkarız diye annemlerde kaldım ben, uyuyamadık gece boyu telde konuştuk çok özledim

sürekli beraber uyumaya alışınca yalnız yatmak çok zor geliyo di mi
neyse ki bi gece...bu gece bol bol sarılıp da uyursunuz artık

aynen canım aynen, tüm ekşınlar iptal oldu
salıya randevulatık bakalım artık

siz de maaşallah tee nezamandır bu son diyosunuz
bi zararı yoksa devam tabii :)))))

bu akşam bizde de banyo keyfi var kocişle, dört gözle beklio, tabiyasak ama olanlarla idare edicek artık
uvvvv paris olmasa da kıbrısa gideriz mi diyosun ayşamm

bence sor :26: riskli gebeliklerde yasak oluyo, kanaması olanlarda felan.
bence adam sizin ilk haftalar dikkat edip sonra devam ettiğinizi düşündüğünden bişi demiyo :26:
boşa bekliyosunuz bencee

canım yaa kk da bi topiktendi ama hangisi hiççç bilmiyorum şuan :26:
geçmişi de siliyorum ben, gözüme çarparsa söylerim :26:

Günaydın herkeseee
telefonumu unutmuşum ben bugün evde yaa :105:
sabah geç kalıcam diye koşuştururken evin içinde
uyanamadım zaten hiççç,
dün arkimle dışarı çıktık, alışveriş yaptık, kumpir yedik..
yine 2 kazak bi tayt aldım..
ordan annemlree geçtik, eşim de oraya geldi yemek yedik eve çıktık 11 olmuştu saat..
1 kadın 1 erkeği izlim, frenç yapim derken 2 ye geliyodu yattığımda
Eşim de küstü bana zaten, ektim onu pazar arkimle çıktım diye, masustan trip yapıyo.
Temizlik işleri de kaldı tabii, kocam süpürge açmış sağ olsun, bu akşam ben de vileda yapar banyoyu ciflerim o ka
Herkesler iyi mi?

geçmişi nasıl siliyosun ki :26:

ooooo aldıklarını güle güle giy
telefonunu evde mi unuttun,çok üzüldüm bugün mecburen hep burdan yazışacaksın desene

geçmişi nasıl siliyosun ki :26:

ooooo aldıklarını güle güle giy
telefonunu evde mi unuttun,çok üzüldüm bugün mecburen hep burdan yazışacaksın desene
Geçmiş - Tüm tarama verileri temizle
işyerinde delil bırakmamak lazım

yaa kuzum neden öyle diyosunn, ben hep geliyorum ki buraya
işler yoğun olmasa hiçç çıkmam

Geçmiş - Tüm tarama verileri temizle
işyerinde delil bırakmamak lazım

yaa kuzum neden öyle diyosunn, ben hep geliyorum ki buraya
işler yoğun olmasa hiçç çıkmam

bilgisayardaki geçmişi diyosun sen bende sandım ki kk'daki geçmişi siliyosun
seviyorum seni napim
kızlar randevu için aradım...dr,cmt günleri sadece takip ettiği hastaları kabul ediyomuş...ben ilk kez gideceğim için o güne randevu vermediler kuzenimin eşi var o hastanede,akşam onu arayıp dicem bakalım o alabilecek mi

hangi hastaneden alcan vilişim, doğum evi,mediva, medicana? medicana da bi prof. varmış çoook iimiş herkes onu söylüyo

nekk güle güle giy canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar... dün ve cumartesi hiç evden çıkmadık, uzun zamandır yapmamışız bunu, iyi geldi valla. meğer her hafta sonumuz koşturmacayla geçiyormuş, yoruluyormuşuz.

canım senin önceki sezeryanın üstünden 1 yıl geçmiş olacak zaten. bence de hiç deneme normal doğumu. bence çok erken ssvd için. risk almaya gerek yok. zaten öncekinde çok çektin sancıyı falan, bu sefer için daha rahat girmiş olursun doğuma.

viliş 35. haftadan sonra yasak paris canım, benimkini onda bile zor durdurmuştum. 38+1'de sezeryana girdim ben de. öyle aklına erken doğum falan getirme. sağlıkla, zamanında alacaksın bebişini kucağına inşallah. bu arada isme karar verseniz iyi olacak artık

nekimmm ya kumpir dedin, can evimden vurdun beni. hafta sonu çıkar yeriz diyordum, hava soğuktu çıkamadık dışarı. hala aklımda ya kumpir. hamişken yiyemedim bol mayonezli oluyor diye. doğumdan sonra da 1 kere yedim aldıklarını güle güle giy canım.

gunydın kızlar

sabah ben de çok zor uyandım ofiste de geçen hafta kaloriferleri kapatmıştım sıcak oluyor diye açtım şimdi gelince hala ısınmasını bekliyorum :18:

bu hafta sonu bende aynı şeyi yaptım :13: ama yine yorgunum yine yorgunum
kumpir yaa benimde hep canım istio valla nası bişidir bu:44:

bende cmt iş çıkışı eşimle buluştum market alışverişi yapıp eve geldik sonra o yine gitti gece 1de geldi bende evle uğraştım kendimle ilgilendim oturdum kitap okudum
pazar günü 8de kalktıp kahvaltı yaptık 10da gitti eşim tüm gün evden çıkmadım saçlarımı yaptım french yaptım
bugün için yemekler hazırladım börek yaptım evi temizledim yine kitap okudum
PuCCa 2 beni pek sarmadı aynı şeyi okuomuşum gibi geldi 3'e mi geçsem dio düşünoum
neyse 9da eşim geldi film izledik şarap içioduk eşim döktü tüm kanepe halı peteğe kadar sıçradı saat 11de halı koltuk sildik

tabii sevgililer günü kutlaması doğum günü kutlaması cmt , pazar kutlaması
yıkanmaktan beyazladım resmen
ve hasta olmaktan korkuoum çünkü ankara buz gibi yine
aşırı bi ayaz var insanın yüzünü kesio rüzgar

yarenim evde olmak başka oluyor valla, biz de dün bi nişana gittik, ordan pizza yeyip eve geçtik, özlemişiz gündüzden evde oturmayı
evet canım ben de öyle düşünüyorum ikisinin arası 1 buçuk yıl oluyor, çook erken ki zaten öyle olmasa da ben çok zor doğum yaptım 17 saat normal doğum yaşadım, kesinlikle çok kolay olur deseler bile asla gücüm yok, yapamam korkudan. kerem doğumda ne kadar zorlandıysa göğsü ezik doğmuştu, kızarıktı bikaç gün sonra morarmıştı hatta kuzumun göğsü, özeldeki doktorumuz dikişlerin çok ii yapılmış zarar görmez diyor ama yok yapamam :18: hem de normal doğumda aşırı zorlanmalar sarkıklık yapıyormuş :18:

ben arada mayonez yiyorum yaa napiim az az bişe olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…